Profetia 132

Israel, MINÄ rakastan sinua, MINÄ nuhtelen sinua!

Kirjoitettu/puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH’N) voitelussa

apostoli & profeetta Elisheva Eliyahun kautta

Saatu 16. heinäkuuta 2016

Julkaistu Simhat Tora -juhlan aikaan 25. lokakuuta 2016

Tämä Profetia tuli ulos sapatin aamun Jumalanpalveluksen aikaan 16. heinäkuuta 2016 Ezran ja Elishevan hengellisten poikien ja tyttärien (Jooel 2:27-32; Ap. t. 2:17-22) ollessa läsnä Tooran parshan/osan (4. Moos. 19:1-22:1), haftarah’n (Tuom. 11:1-33) ja Profetian 63 nimeltä ”Oi Israel, missä on sinun Veriuhrisi?” lukemisen jälkeen. Profetia 63 annettiin Elisheva Eliyahulle 16. syyskuuta 2002.

* * * * * * *

Alla Profetia, niin kuin se tuli ulos, kun molemmat profeetat, Ezra ja Elisheva, olivat läsnä ja puhuivat pyhillä kielillä, niin kuin Jumalan Henki puhuttavaksi antaa (Ap. t. 2:3-4), Taivaallisia tai maallisia kieliä (Jes. 28:11; 1. Kor. 13:1). Ezra aloittaa rukouksen esirukouskielillä (Room. 8:26-27; 1. Kor. 14:15). Elisheva puhuu kielillä tuoden Profetian (1. Kor. 14:6).

Tämä Profetia sisältää JUMALAN HEPREANKIELISET NIMET.

YAH/YAHU on JUMALAN PYHÄ NIMI

(”Hallelu YAH” kirjaimellisesti tarkoittaa ”Ylistäkää YAH’IA”.)

YAHUVEH/YAHWEH – ISÄ JUMALA

YAHUSHUA/YAHSHUA – ISÄ JUMALAN AINOSYNTYINEN POIKA

HA MASHIACH tarkoittaa MESSIASTA.

ELOHIM tarkoittaa JUMALAA.

SH’KHINYAH KIRKKAUS – RUACH HA KODESH’N NIMI

HA SH’KHINYAH (SHEKINAH) tarkoittaa heprean kielellä YAH’N IANKAIKKISTA, JUMALALLISTA LÄSNÄOLOA.

Lisäksi:

ABBA YAH tarkoittaa ”ISÄ YAH”,

IMMA YAH tarkoittaa ”ÄITI YAH”.

* * * * * * *

Profetioiden eteen lisättävät YAHUVEH’N Sanat Elishevalle:

"Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan. Jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan, asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, että se on synnytetty. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, että se on synnytetty. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Profetiasta 105)

”MINÄ OLEN YAHUVEH, se on MINUN nimeni. MINÄ en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.” (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisätä seuraavan varoitukseksi niille, jotka pilkkaavat:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

Sitten, heinäkuussa 2016:

”Voi ketä tahansa, joka uskaltaa yrittää vahingoittaa – näitä kahta voideltua. Tulet katumaan päivää, jona koskaan synnyit. Älä koske MINUN voideltuihini äläkä tee näille kahdelle profeetalle mitään pahaa (katso Ps. 105:15; 1 Aik. 16:22). Olisi parempi sinulle, jos MINÄ, ABBA YAHUVEH, repisin irti sinun kielesi!” (Profetiasta 128)

Ja profeetta Ezralta:

YAHUSHUA antoi meille vallan sanoen: ”Katso, MINÄ olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.” (Luuk. 10:19)

”Siispä minä varoitan teitä kaikkia – niitä, jotka tulevat tätä palvelutyötä vastaan JA NÄITÄ PROFETIOITA ja Elishevaa ja minua vastaan, kaikkia AmightyWind-palvelutyön palvelijoita vastaan – minä varoitan teitä nyt: älkää koskeko YAH’N voideltuihin älkääkä tehkö HÄNEN profeetoilleen mitään pahaa (Ps. 105:15; 1 Aik. 16:22), ettei YAH’N Sauvan viha (Ps. 2:9-12) tule teidän päällenne. Mutta niille, jotka ovat siunattuja ja ovat siunaus tälle palvelutyölle ja uskollisia ja jotka ottavat vastaan Profetiat: paljon siunausta tulee teidän yllenne – sen suojelemiseksi mikä kuuluu YAH’LLE YAHUSHUAN NIMESSÄ.”

* * * * * * *

Seuraavasta taltioitiin ääntä ja videokuvaa. Tässä on sen puhtaaksikirjoitus:

[Kaikki rukoilevat pyhillä kielillä. Justin puhaltaa shofar-torveen, sitten Ezra. Paholainen sidotaan ja seurakunta sotii rukouksessa (Room. 8:26).]

Elisheva: Kiitos SINULLE, kiitos SINULLE. Minä kiitän SINUA… Me pyydämme kielien selittämisen lahjaa (Jes. 28:11; 1. Kor. 12:10; 14:13) juuri nyt sille, mitä James puhui [kielillä]. Tietääkö kukaan – James, tiedätkö sinä? Mikä on se Sana, joka puhuttiin ulos? Jos joku kuulee sen, kerro meille.

(Roomalaiskirje 8:26: ”Samoin myös HENKI auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi, mutta HENKI itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla.”

Jesajan kirja 28:11: ”Niin, sopertavin huulin ja vieraalla kielellä HÄN on puhuva tälle kansalle”

1. Korinttolaiskirje 12:7-10: ”Mutta kullekin annetaan HENGEN ilmoitus yhteiseksi hyödyksi. Niinpä saa HENGEN kautta […] toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä.”

1. Korinttolaiskirje 14:13: ”Sentähden rukoilkoon se, joka kielillä puhuu, että hän taitaisi selittää.”)

James: Ennen kuin puhuin kielillä, kun kuulin, että sanoit, että sinulla on Sana, ja sitten aloimme rukoilla, minä kuulin Sanat, kun shofariin puhallettiin: ”Kuule, oi Israel.” [Paino sanalla] ”Kuule”, tiedätkös.

Christina: Minä kuulin… Minä kuulin [Taivaasta], äiti. Kuulin ”Israel, missä on sinun Veriuhrisi?” (3. Moos. 17:11) yhdessä kohdassa ja sitten toisessa kohdassa kuulin ”MINUN VERENI kastelee maaperän Israelissa.” (1)

(3. Mooseksen kirja 17:11: ”Sillä lihan sielu on veressä, ja MINÄ olen sen teille antanut alttarille, että se tuottaisi teille sovituksen; sillä veri tuottaa sovituksen, koska sielu on siinä.”)

Elisheva: Amen. Haluan nähdä sinun kasvosi, kun sanot tuon, koska tämä tulee olemaan maailman edessä. Tämä on Profetia, joka menee maailman eteen. Okei, sano se uudestaan.

Christina: Minä kuulin ”Israel, missä on sinun Veriuhrisi?” yhdessä kohdassa ja yhdessä toisessa kohdassa kuulin ”MINUN VERENI kastelee maaperän Israelissa.”

Elisheva: Amen! Se on se, mikä valtaa minut juuri nyt. En tiedä, kuinka kykenen edes puhumaan julki ne Sanat – sen surun, mitä YAHUSHUA tuntee. Kuuleeko kukaan muu mitään – ennen kuin Ezra rukoilee pyhillä kielillä, jotka ovat itse asiassa, itse asiassa ”KARITSAN viha”? (2)

Ezra: James aikoo toistaa, mitä hän sanoi, koska [hän ei ollut kameran edessä]…

Elisheva: Okei, James.

James: Joo. Juuri kun me rukoilimme alussa, minä kuulin Sanat ”Kuule, oi Israel” ikään kuin jokin Sanoma olisi tulemaisillaan annetuksi. Joten halusin vain jakaa sen.

Elisheva: Kiitos. Rosie! Mitä sinä kuulit, Rosie? Jostain syystä koin johdatusta sinulle rukoilla minun puolestani.

Rosie: Minä vain… En kuullut mitään tiettyä Sanaa, äiti, mutta minä vain näin, kuinka – kun kaikki rukoilivat, minä näin kuinka – enkeleitä tuli alas. Ja minä itse asiassa näin heidän sitovan demoneita kaikkialla ympärillämme.

Elisheva: Kiitos. Kiitos. Kyllä.

Ezra: Ylistys JUMALALLE!

Stephen: Amen.

James: Ylistys YAH’LLE!

Elisheva: Kiitos, ABBA YAHUVEH. [rukoilee pyhillä kielillä] En tiedä, kuinka monet tietävät tämän. Mutta he tulevat tietämään tämän juuri nyt, kun tämä julkaistaan – ja kaikki tulevat tietämään (jotka [ovat] ne kelvottomat viholliset, jotka yrittävät tuhota – tämä vihollinen, [joka] yrittää hiljentää tämän profeetan): minun rakkaalleni – apostoli, profeetta Ezralle Israelista – hänelle on nyt annettu ’KARITSAN vihan kielten’ Voitelu.

(Se on YAHUSHUA, joka tulee uudelleen, kun ihmiset sanovat, kelvottomat sanovat: ”Oi vuoret, langetkaa meidän päällemme, kätkekää meidät HÄNELTÄ, JOKA VALTAISTUIMELLA ISTUU, ja KARITSAN vihalta!” [Ilm. 6:16]) Ja näin lähellä me olemme juuri nyt Suuren Ahdistuksen alkamista.

Ja [aiemmin] kun kuulin tuon Profetian [63], joka annettiin minulle vuonna 2002 [aloin kuulla enemmän Taivaasta] – sille ei ollut koskaan ollut voidellumpaa lukemista kuin mitä Justin luki [aiemmin, tämän kokouksen aikana], mutta en edes usko, että se edes on minun äänelläni missään… Se oli vain… Se ei ollut… Se oli niin kauan sitten. En tehnyt äänityksiä tuona aikana – tai niitä on todella vähän – joten [ennen kuin puhun julki tämän uuden Profetian] Ezra, sinun tulee rukoilla noilla kielillä, mikä tulee saamaan demonit pakenemaan seitsemään eri suuntaan, ja ne pelkäävät, kun sinä rukoilet. Ja me tiedämme sen.

Ezra: Kyllä, ja Justin haluaa sanoa jotakin.

Elisheva: Niin? Niin, rakas Justin?

Justin: Minä kuulen Voitelun puhuvan minulle sanoen:

(Profetaalinen Sana)

”Israel, sinä et ole kuullut MINUN profeettojeni Sanoja. Jesajan kirjassa profetoitiin (3) ja koko – koko Vanhassa testamentissa on profetoituna, että YAHUSHUA tulisi, eikä Israel kuullut eikä kuunnellut profeettojen Sanoja. Ja tuolloin profeettojen PROFEETTA tuli, YAHUSHUA. He eivät ottaneet HÄNTÄ vastaan.

Ja Israelin täytyy tuntea YAHUVEH’N Sana, ja heidän täytyy tuntea profeettojen Sanat ja heidän täytyy tuntea Toora ja heidän täytyy uskoa ja ottaa vastaan, että YAHUSHUA on MESSIAS ja YAH’N POIKA.”

(Sanan loppu)

Justin: Joten siinä se.

Ezra: Amen.

Elisheva: Kiitos. [Ezra rukoilee KARITSAN vihan kielillä.] Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE! Kiitos SINULLE! HalleluYAH! Kiitos SINULLE. [rukoilee pyhillä kielillä…]

PROFETIA 132 OSA 1 ALKAA:

Jälleen MINÄ sanon teille, oi Israel, kun lähestytte Jaakobin Ahdistuksen aikaa (Jer. 30:7), Surujen Surua (Matt. 24:8-9), ettekö tiedä, että kun MINÄ itkin verikyyneleitä (4) (hematidrosis, Luuk. 22:44), MINÄ itkin teidän vuoksenne!

(Jeremian kirja 30:7: ”Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista. Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä.”

Matteuksen evankeliumi 24:7-9: ”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien (surujen) alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi MINUN NIMENI tähden.”

Luukkaan evankeliumi 22:44: ”Ja kun HÄN oli suuressa tuskassa, rukoili HÄN yhä hartaammin. Ja HÄNEN hikensä oli niinkuin veripisarat, jotka putosivat maahan.”)

Te teette kaikki perinteet. Te olette uskollisia sapatille. Te olette uskollisia juutalaisille juhlille. Te luette Tooraa. Ja kuitenkin omassa Toorassanne MINÄ OLEN siellä. (5) Moshe puhuu MINUSTA (5. Moos. 18:15 ym.). MINÄ OLEN siellä!

(5. Mooseksen kirja 18:15-19: ”Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, YAHUVEH, sinun JUMALASI, herättää sinulle PROFEETAN, minun kaltaiseni; HÄNTÄ kuulkaa. On tapahtuva aivan niin, kuin sinä YAHUVEH’LTA, sinun JUMALALTASI, anoit Hoorebilla, silloin kun seurakunta oli koolla ja sanoit: 'Älköön minun enää suotako kuulla YAHUVEH’N, minun JUMALANI, ääntä älköönkä nähdä tätä suurta tulta, etten kuolisi'. Ja YAHUVEH sanoi minulle: 'Mitä he ovat puhuneet, on oikein puhuttu. PROFEETAN MINÄ olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja MINÄ panen sanani HÄNEN suuhunsa, ja HÄN puhuu heille kaikki, mitä MINÄ käsken HÄNEN puhua. Ja joka ei kuule MINUN sanojani, joita HÄN MINUN NIMESSÄNI puhuu, hänet MINÄ itse vaadin tilille.”)

MINÄ itkin verikyyneleitä sinun vuoksesi, oi Israel, eikä se riittänyt. MINÄ todistin rakkauteni. Kun MINUT ristiinnaulittiin – ei pelkästään koko maailman syntien tähden, niiden tähden, jotka tulisivat ottamaan vastaan tuon VEREN Golgatalla, mutta oi Israel, MINÄ valitsin sinun maaperäsi – MINUN VERENI vuodatettiin sinun vuoksesi! Koska MINÄ rakastan sinua!

Voi, MINÄ itken ja MINÄ koen tuskaa. Sillä Kirjoitukset tulevat täyttymään, ja veri on nouseva hevosten kuolaimiin asti (Jes. 63:3; Ilm. 14:20)!

(Jesajan kirja 63:3-4: ”Kuurnan MINÄ poljin, MINÄ yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut MINUN kanssani; MINÄ poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni, ja MINÄ tahrasin koko pukuni. Sillä koston päivä oli MINUN mielessäni ja MINUN lunastettujeni vuosi oli tullut.”

Ilmestyskirja 14:19-20: ”Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne JUMALAN vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.”)

Oi, Israel!

Maailma kääntyy teitä vastaan – jopa se, joka oli ainoa jota saatoitte kutsua ystäväksenne, Amerikan Yhdysvallat, pettävät teidät yhä uudelleen! Te ette ole ne terroristit, ja kuitenkin ne, jotka ovat ne terroristit, syyttävät teitä.

MINÄ, YAHUSHUA, itken teidän vuoksenne!

Te kuulitte sen Profetian [63], joka annettiin vuonna 2002 MINUN profeettani, uuden liiton Eliani kautta, mutta nyt, oi Israel, vuonna 2016 Eliyahun henki ja Moshen henki liittyvät yhteen! Tämä on näyttää teille Voitelun täyteys.

Ja tästä lähtien, kaikille niille, jotka ottavat vastaan YAHUSHUAN, MINUN, YAHUSHUAN, Golgatalla vuodatetun VEREN syntienne anteeksiantamiseksi, jotta rukouksenne voidaan kuulla teidän ABBA YAHUVEH’LLE, MINÄ sanon teille tämän: älkää tutkiko vain Vanhan liiton profeettoja, vaan tutkikaa profeettoja (6) – Profetioita, jotka on puhuttu julki Elisheva Eliyahusta.

Sillä nyt on enemmän Voitelua, kun nämä [kaksi] apostolit, profeetat liittyvät yhteen – ei pelkästään palvelutyöt – vaan heidän sydämensä ja heidän sielunsa liittyvät yhteen. Se on myös symbolista: MINÄ, YAHUSHUA, liityn sinuun!

Oi, Israel!

MINÄ en halua joutua tekemään, mitä MINÄ joudun tekemään! Tulkaa MINUN luokseni! Oi, Israelin Morsian! Nouskaa ylös nyt! Tulkaa MINUN luokseni! MINÄ kaipaan teitä! Tulkaa MINUN luokseni! Sillä MINÄ olen odottanut niin kauan. Jokaisen Tooran osan kanssa – ”etsikää, niin te löydätte” (Jer. 29:13-14; Matt. 7:7; Luuk. 11:5) Profetian, joka on annettu tästä Elisheva Eliyahusta.

(Jeremian kirja 29:11-14: ”Sillä MINÄ tunnen ajatukseni, jotka MINULLA on teitä kohtaan, sanoo YAHUVEH: rauhan eikä turmion ajatukset; MINÄ annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte MINUA avuksenne, tulette ja rukoilette MINUA, ja MINÄ kuulen teitä. Te etsitte MINUA ja löydätte MINUT, kun te etsitte MINUA kaikesta sydämestänne. Ja niin MINÄ annan teidän löytää itseni, sanoo YAHUVEH, ja MINÄ käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo YAHUVEH, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta MINÄ siirsin teidät pois.”

Matteuksen evankeliumi 7:7-12 (katso myös Luukkaan evankeliumi 11:5-13): ”Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää, taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän ISÄNNE, JOKA ON TAIVAISSA, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä HÄNELTÄ anovat! Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.”)

Oi, Israel!

Jälleen MINÄ sanon: missä on sinun Veriuhrisi? ’Surujen Surut’ on lähes ylläsi! Sinä näet maailman. He kääntyvät ja he pilkkaavat sinua. He katkaisevat sinun taloudellisen turvaköytesi.

Oi, mutta Israel!

MINÄ haluan siunata sinua! MINÄ en koskaan jätä enkä hylkää sinua (5. Moos. 31:6; Hepr. 13:5), jos vain tunnustat MINUT omaksesi! Tunnusta omaksesi se VERI, joka vuodatettiin sinun puolestasi Golgatalla! Ei mikään tästä Tooran lukemisesta voi pelastaa sinua! Sinulla on niin kauniita tapoja, joilla kunnioitat ABBA YAHUVEH’A, mutta sinä tarvitset VÄLITTÄJÄN (Jes. 64:6)!

(5. Mooseksen kirja 31:6: ”Olkaa lujat ja rohkeat, älkää peljätkö älkääkä säikähtykö heitä, sillä YAHUVEH, sinun JUMALASI, käy itse sinun kanssasi; HÄN ei jätä eikä hylkää sinua.”

Heprealaiskirje 13:5: ”Älkää olko vaelluksessanne ahneita; tyytykää siihen, mitä teillä on; sillä HÄN itse on sanonut: ’En MINÄ sinua hylkää enkä sinua jätä’”

Jesajan kirja 64:6: ”Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niinkuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niinkuin tuuli.”)

Kukaan ei ole arvollinen tulemaan ABBA YAH’N Valtaistuimen eteen, paitsi MINUN – YAHUSHUAN, sinun MASHIACH’si – NIMESSÄNI! MINÄ maksoin sen HINNAN sinun puolestasi Golgatalla! Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat ABBA YAH’N kirkkautta vailla (Room. 3:23; Saarn. 7:21)! Kukaan ei ole täydellinen (Ps. 130:3)!

(Roomalaiskirje 3:23: ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat JUMALAN kirkkautta vailla”

Saarnaajan kirja 7:21: ”Sillä ei ole maan päällä ihmistä niin vanhurskasta, että hän tekisi vain hyvää eikä tekisi syntiä.”

Psalmien kirja 130:3: ”Jos sinä, YAH, pidät mielessäsi synnit, ADONAI, kuka silloin kestää?”)

MINÄ tulin sinun luoksesi! MINÄ palvelin sinua! Ne merkit, ne ihmeet, ne voimalliset teot ovat vain hyvin pieni murto-osa edes dokumentoituna siellä [Raamatussa]. MINÄ herätin kuolleet!

Oi, Israel, tule MINUN luokseni. MINÄ itken sinun vuoksesi. MINÄ itken sinun vuoksesi!

Ja tämä palvelutyö nyt on alkamassa, vasta alkamassa vaeltaa Voitelun täyteydessä. Sillä todellakin se alkoi 7. maaliskuuta 2016. Siinä missä paholainen pilkkasi ja sanoi: ”Elisheva Eliyahun palvelutyö on lopussa. AmightyWind on lopussa”, sillä hän asui erään ”Juudaksen” kanssa [Iskariotin] (Ish-Kariyot, Mark. 3:19, myös Ap. t. 1:16) seitsemän vuoden ajan eikä tiennyt sitä.

(Markuksen evankeliumi 3:19: ”ja Juudas Iskariotin, saman, joka HÄNET kavalsi.”)

Oi, mutta tuona päivänä MINULLA oli eräs YAH’N mies.

Ja tuona maaliskuun 7:ntenä siellä hän oli Israelissa. Ja hän oli juuri vastaanottanut IMMAYAH’N kirjat. Ja Voitelu oli kaikkialla hänessä. Ja kuka tahansa voi nähdä, että siinä oli rakkautta välittömästi, kun MINÄ liitän Efraimin ja Juudan yhteen.

Ja hän profetoi omilta huuliltaan: ”Minkä JUMALA on yhdistänyt, sitä ei kukaan ihminen voi erottaa.” (Mark. 10:9)

Ja tämä on se, mitä MINÄ sanon sinulle, oi Israel!

Ota vastaan MINUN VERENI, joka vuodatettiin sinun puolestasi Golgatalla! Ymmärrä, että MINÄ en ole kuollut! MINÄ nousin kuolleista tuona kolmantena päivänä (Matt. 16:21; 1. Kor. 15:4). Ja MINÄ tein enemmän merkkejä, ihmeitä ja voimallisia tekoja kuin mikään kirja voisi koskaan näyttää, kun MINÄ kävelin sen maan päällä 40 päivän ajan ja MINÄ nousin ylös Taivaaseen todistajien edessä (Ap. t. 1:3; Mark. 16:19).

(Matteuksen evankeliumi 16:21: ”Siitä lähtien YAHUSHUA alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että HÄNEN piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös.”

1. Korinttolaiskirje 15:4: ”ja että HÄNET haudattiin ja että HÄN nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan”

Apostolien teot 1:3: ”ja joille HÄN myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen JUMALAN valtakunnasta.”

Markuksen evankeliumi 16:19: ”Kun nyt HERRA [ADON] YAHUSHUA oli puhunut heille, otettiin HÄNET ylös Taivaaseen, ja HÄN istui [YAHUVEH’N] JUMALAN oikealle puolelle.”)

Oi, Israel! Oi, Israel! MINÄ pidän sinua enemmän tilivelvollisena. Sillä sinä puhut kaikki oikeat sanat (Jes. 29:13), mutta ennen kuin annat sydämesi MINULLE, ennen kuin otat vastaan sen Golgatalla VUODATETUN VEREN (Sak. 12:10; 13:1), MINÄ en voi antaa sinulle anteeksi!

(Jesajan kirja 29:13-14, 24: ”Ja ADONAI sanoi: Koska tämä kansa lähestyy MINUA suullaan ja kunnioittaa MINUA huulillaan, mutta pitää sydämensä MINUSTA kaukana, ja koska heidän jumalanpelkonsa on vain opittuja ihmiskäskyjä, sentähden, katso, MINÄ vielä teen tälle kansalle kummia tekoja - kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.” […] ”Ja hengessään eksyväiset käsittävät ymmärryksen, ja napisevaiset ottavat oppia.”

Sakarjan kirja 12:10: ”Ja MINÄ vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle ARMON JA RUKOUKSEN HENGEN. He katsovat MINUUN, JONKA HE OVAT LÄVISTÄNEET. Ja he valittavat HÄNTÄ, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat HÄNTÄ katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.”

Sakarjan kirja 13:1: ”Sinä päivänä on Daavidin suvulla ja Jerusalemin asukkailla oleva avoin lähde syntiä ja saastaisuutta vastaan.”)

Oi, mutta kun tämä Sana puhutaan julki, on uusi Voitelu tänä päivänä, ja oi niin monet tulevat kuulemaan, ja he tulevat juosten MINUN luokseni! He tulevat juosten kuin pieni lapsi! He tulevat hyppimään ilosta!

Sillä näettekös, tämä palvelutyö ei ole mikään tavanomainen palvelutyö! MINÄ olen tuonut Eliyahun ja Moshen henget yhteen, kun MINÄ tuon heidän rakkautensa yhteen, kun MINÄ tuon johtajiston yhteen. Ja nyt MINÄ tuon sinut, oi Israel.

Oi, Israel!

Sinua tullaan vihaamaan ja sinua vihataan, koska sinä olet niin erilleen asetettu, mutta sinä et ole enää pyhä! Katso, mitä sinä olet sallinut!

GAY PRIDE -KULKUEITA? ABORTTEJA! KUINKA TE VOITTE LUKEA TOORAN OSIA? ILMAN ETTÄ PUDOTTAUDUTTE POLVILLENNE JA TEETTE PARANNUKSEN ABBA YAHUVEH’N EDESSÄ! KUINKA TE VOITTE TEHDÄ NÄITÄ PERINTEITÄ? JOTKA NÄYTTÄVÄT NIIN PYHILTÄ! JA OLLA TEKEMÄTTÄ PARANNUSTA SIITÄ, MITÄ TEIDÄN MAANNE TEKEE?

MINÄ ITKEN! MINÄ ITKEN! MINÄ ITKEN! MISSÄ ON MORAALI ISRAELISSA? MISSÄ ON PYHYYDEN STANDARDI?

POIS, POIS, POIS! POIS MINUN LUOTANI! KUN TE LUETTE VAIN TOORAA ETTEKÄ KUITENKAAN ASETA MITÄÄN PARANNUKSENTEKOA SIIHEN – TEHKÄÄ PARANNUS!

Huutakaa maanne puolesta, oi Israel!

MISSÄ ON JOHTAJISTO? NETANYAHU! SINUT LÄHETETTIIN PROFEETAKSI [USA:N] KONGRESSILLE! (7) SINÄ OLET AINOA, JONKA LÖYSIN! Mutta miksi sinä palaat takaisin Israeliin etkä käske heidän tehdä parannusta synneistään?

SYNTYMÄTTÖMIEN VERI! KASTELEE KÄSIÄNNE! NE ABORTIT! ETTEKÖ TE TIEDÄ? Nämä vauvat, nämä viattomat pienet sikiöt uhrataan molok-jumalalle (3. Moos. 18:21), uhrataan saatanalle!

(3. Mooseksen kirja 18:21: "Älä anna lapsiasi poltettaviksi uhrina Molokille, ettet häpäisisi JUMALASI NIMEÄ. MINÄ OLEN YAHUVEH.”)

OI ISRAEL, OI ISRAEL! YAH’N Vihan Sauva on tulossa! Sillä MINÄ kuritan niitä, joita MINÄ rakastan (5. Moos. 8:5; Sananl. 3:11-12; Hepr. 12:6-8; Ilm. 3:19)!

(5. Mooseksen kirja 8:5: ”Tiedä siis sydämessäsi, että YAHUVEH, sinun JUMALASI, kasvattaa sinua, niinkuin isä kasvattaa poikaansa.”

Sananlaskujen kirja 3:11-12: ”Poikani, älä pidä YAHUVEH’N kuritusta halpana äläkä kyllästy HÄNEN rangaistukseensa; sillä jota YAHUVEH rakastaa, sitä HÄN rankaisee, niinkuin isä poikaa, joka hänelle rakas on.”

Heprealaiskirje 12:6-8: ”sillä jota HERRA rakastaa, sitä HÄN kurittaa; ja HÄN ruoskii jokaista lasta, jonka HÄN ottaa huomaansa". Kuritukseksenne te kärsitte; JUMALA kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita? Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.”

Ilmestyskirja 3:19: ”Kaikkia niitä, joita MINÄ pidän rakkaina, MINÄ nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.”)

Ja MINÄ aion piestä sinua (Hes. 5:7-9)! Ja MINÄ aion antaa maailman piestä sinua (Sak. 14:1-3)! Kunnes sinä vihdoinkin menet polvillesi ja sanot: ”Siunattu on HÄN, joka tulee HERRA YAHUSHUAN NIMESSÄ!” (Ps. 118:25-26; Matt. 23:38-39)

(Hesekielin kirja 5:7-9: ”Sentähden, näin sanoo ADONAI YAHUVEH: Koska teidän metelinne on ollut pahempi kuin pakanain, jotka ympärillänne ovat, ja koska te ette ole vaeltaneet MINUN käskyjeni mukaan, ette ole noudattaneet MINUN oikeuksiani ettekä ole tehneet niiden pakanainkaan oikeuksien mukaan, jotka ympärillänne ovat, sentähden, näin sanoo ADONAI YAHUVEH: Katso, myös MINÄ käyn sinun kimppuusi ja teen tuomiot sinun keskelläsi pakanain silmien edessä ja teen sinulle kaikkien kauhistustesi tähden, mitä en ole ennen tehnyt ja minkäkaltaista en vasta ole tekevä.”

Sakarjan kirja 14:1-3: ”Katso, YAHUVEH’N päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. MINÄ kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja YAHUVEH on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.”

Psalmien kirja 118:25-26: ”Oi YAHUVEH, pelasta [hoshia] (8), oi YAHUVEH, anna menestys! Siunattu olkoon HÄN, joka tulee YAHUVEH’N NIMESSÄ; me siunaamme teitä YAHUVEH’N huoneesta.”

Matteuksen evankeliumi 23:38-39: ”Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'. Sillä MINÄ sanon teille: tästedes te ette näe MINUA, ennenkuin sanotte: 'Siunattu on HÄN, joka tulee YAHUVEH’N NIMESSÄ'.”)

Jälleen, oi Israel, puolustakaa moraalia! Puolustakaa pyhyyden standardia!

Te lausutte kymmentä käskyä! Te lausutte Tooran lakeja! Mutta kuinka moni noudattaa niitä? Kuinka moni tulee puolustamaan moraalia? Turhia sanoja – on teidän suussanne (Jes. 29:13; Ps. 50:15-16)! Enkä MINÄ tule siunaamaan tätä!

(Psalmien kirja 50:15-16: ”’Ja avuksesi huuda MINUA hädän päivänä, niin MINÄ tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman MINUA.’ Mutta jumalattomalle JUMALA sanoo: ’Mikä sinä olet puhumaan MINUN käskyistäni ja ottamaan MINUN liittoni suuhusi?’”)

Tulkaa MINUN luokseni! Parannuksenteon ja kyynelten kanssa! Nämä ovat ne, jotka MINÄ tulen pelastamaan! Nämä ovat ne, joita MINÄ tulen suojelemaan! Lakatkaa tekemästä kompromisseja! Tämä maailma tulee aina vihaamaan teitä, mutta MINÄ – oi Israel, MINÄ, YAHUSHUA – MINÄ rakastan teitä! Teidän ABBA YAH rakastaa teitä!

Lakatkaa pelkäämästä teidän TAIVAALLISEN ISÄNNE NIMEÄ!

Ettekö te ole lukeneet Psalmia 91 [jakeita 14-16]? MINÄ KUULEN SEN! Ja kuitenkin te julkeatte häpäistä MINUN NIMENI, kun ette salli sitä edes lausuttavan. Te luulette, että tämä kunnioittaa MINUA, kun MINÄ sanon yhä uudestaan ja uudestaan – ABBA YAH yhä uudestaan ja uudestaan sanoo teille: ”MINUN NIMESSÄNI!”, ”MINUN NIMESSÄNI!”, ”MINUN NIMESSÄNI!”, ”Huutakaa siinä NIMESSÄ!” Älkää pelätkö NIMEÄ YAHUVEH!

(Psalmien kirja 91:14-16: ”Koska hän riippuu MINUSSA kiinni, niin MINÄ hänet pelastan; MINÄ suojelen hänet, koska hän tuntee MINUN NIMENI. Hän huutaa MINUA avuksensa, ja MINÄ vastaan hänelle, MINÄ olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, MINÄ vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. MINÄ ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen [yeshuati] (9).”)

Älkää pelätkö NIMEÄ YAHUSHUA! ”YAH” on MINUN NIMESSÄNI!

Oi Israel, oi Israel!

MINÄ itken sinun vuoksesi! MINÄ koen tuskaa sinun vuoksesi! Verikyyneleitä vuodatettiin sinun vuoksesi. Missä saatana kiusasi MINUA (Matt. 4:1-11; Mark. 1:12-13; Luuk. 4:1-13) (10) – paitsi Israelissa? Joten tänä päivänä MINÄ otan aikaa sanoakseni sinulle, oi Israel: tule MINUN luokseni!

Tule MINUN luokseni! Sillä Jaakobin Ahdistuksen ja Surun Aika on niin pian ylläsi!

Tule MINUN luokseni! Opi MINUSTA! Ja varo – tälläkin hetkellä, kun tämä Sana tulee ulos nyt: se, joka tulee valemessiaana (Sak. 11:17; Dan. 7:7-8, 24-25; 8:23-24; 9:27) (11) on niin todella, todella lähellä! Älä eksy! Tule MINUN luokseni nyt!

(Sakarjan kirja 11:17: ”Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.”

Danielin kirja 8:23-24: ”Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.”)

Tule MINUN, YAHUSHUAN, luokse! Ja MINÄ lupaan: MINÄ tulen kietomaan käsivarteni ympärillesi! Syntisi tulevat olemaan yhtä kaukana kuin itä on lännestä (Ps. 103:12)! MINÄ tulen peittämään sinut Veriliitollani! MINÄ tulen laittamaan sormuksen sormesi ympärille! MINÄ tulen täyttämään sinut RUACH HA KODESH’LLA! Tule MINUN luokseni, oi Israel!

(Psalmien kirja 103:12: ”Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas HÄN siirtää meistä rikkomuksemme.”)

Oi, MINUN VERENI, MINUN VERENI, MINUN VERENI! Jopa yksi pisara olisi voinut pelastaa KOKO Israelin! Se olisi voinut pelastaa KOKO maailman! Vain yksi pisara! Ja kuitenkin MINÄ vuodatin sen kaiken!

Keilläkään ei ole millä puolustautua, siinä missä ketkään eivät voi sanoa etteivät tiedä MINUN NIMEÄNI. Nämä ovat Sanat MINUN sydämelläni tänä päivänä, oi Israel.

IMMAYAH haluaa koota teidät ja laittaa hänet [Israelin] siipiensä alle. (12) Sillä HÄN on se ’ÄITIKOTKA’! HÄN ei ole ’kana’ (Matt. 23:37; Luuk. 13:34)! (13) HÄN haluaa suojella teitä! HÄN, jota kutsutte SULOISEKSI PYHÄKSI HENGEKSI, RUACH HA KODESH’KSI, haluaa täyttää teidät.

(Matteuksen evankeliumi 23:37 [katso myös Luukkaan evankeliumi 13:34]: ”Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein MINÄ olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana [ts. naaraslintu] kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.”)

Tule MINUN luokseni, oi Israel! Ota vastaan se VERI, jonka MINÄ vuodatin sinun puolestasi Golgatalla!

Ne naulat – piikit, jotka lyötiin MINUN käsiini, jalkoihini! Se orjantappurakruunu laitettiin MINUN päähäni. MINUA hakattiin sinun vuoksesi, oi Israel! Kaikki se, mitä MINÄ kävin läpi, ei ollut pelkästään vain tämän maailman vuoksi, [niiden] jotka tulisivat ottamaan sen vastaan, mutta oi Israel, MINÄ valitsin teidät! MINÄ valitsin teidät kävelemään siinä maassa, jonka päällä MINÄ kävelin. MINÄ valitsin teidät!

Oi, tulkaa MINUN luokseni, oi Israel! Te haluatte kunnioittaa JUMALAA, ABBA YAHUVEH’A, ISÄÄ? Kunnioittakaa sitten MINUA. Sillä te ette voi tulla Taivaaseen, te ette voi tulla ABBA YAH’N luokse, ilman että tulette MINUN NIMENI ja MINUN VERENI kautta!

Oi, Israel! Jälleen kerran puolustakaa moraalia! Maailma haluaa vihata teitä? Antakaa heille syy: Puolustakaa moraalia! Puolustakaa vanhurskautta! Tehkää, mitä yksikään toinen kansa tai valtio tämän maan päällä ei tee! Olkaa erilleen asetettuja pyhyyttä varten jälleen kerran! Peskää aborttien veri pois käsistänne!

Oi, missä on se johtaja, jonka sydän kuuluu MINULLE? Joka ei pelkää – sanoa: ”Oi, Israel, palaa jälleen! Siihen, mitä Moshe julisti! Pyhyyteen! Vanhurskauteen!”

On UUSI VERILIITTO, ja se on MINUN VERENI, joka vuodatettiin puolestanne, niin kuin MINÄ vuodatin sen kaikkien niiden puolesta, jotka tulisivat ottamaan sen vastaan. Mutta juuri nyt, Israel, MINÄ puhun teille!

Palatkaa!

Palatkaa. Palatkaa siihen, mitä vanhan ajan opetuslapset, apostolit, opettivat! Palatkaa. Älkää pelkästään lausuko Tooran lakeja – totelkaa niitä! Totelkaa niitä.

Koska MINÄ rakastan teitä niin paljon!

Jälleen MINÄ varoitan teitä, kun näette mitä on tapahtumassa tässä maailmassa, kun näette, että jopa lakeja säädetään Israelin leimaamiseksi ”terroristeiksi”, ja sen vihan, joka tulee teitä vastaan, ja ne poliittiset johtajat, jotka sanovat olevansa ystäviä ja ovat oikeasti vihollisia.

On eräs mies, joka ei edes noudata MINUN käskyjäni, mutta hänen nimensä on Donald Trump, ja hän todella rakastaa Israelia! Hän tulisi olemaan ystävä teille.

Sillä hän on MINUN käsittelyssäni jopa nytkin. Tämän takia hän valitsi sen varapresidentin, jonka hän haluaisi mukaansa, jos hän voittaa vaalit, mutta tämä ei voi tapahtua, jos tarpeeksi monta ihmistä ei rukoile ja aseta tekoja rukoustensa taakse ja lähde ulos äänestämään.

MINÄ vain kerron teille nyt.

Kun MINÄ puhuin Elisheva Eliyahulle, ja hän käski rukoussotureiden rukoilla [Profetian 131 ohessa] Donald Trumpin puolesta vain erään unen takia, jonka MINÄ olin antanut hänelle [Elishevalle], ja hänen [Elishevan] sydämensä muutoksen takia, peittää tätä miestä rukouksessa, katsokaa valintaa, jonka hän [Trump] teki [varapresidenttiehdokkaaksi] (14): mies, joka myös arvostaa elämää, evankelikaalinen, mies niin nöyrä, Donald Trumpin ylpeyden vastakohta. Se olin MINÄ, YAHUSHUA, joka laskin sen hänen sydämelleen.

Sillä MINÄ olen vetämässä häntä. MINÄ olen vetämässä häntä. Hän ei halua pelata politiikkapeliä. Ja niin paljon hänen on pidettävä itsellään.

Aivan niin kuin Netanyahun. Hän arvostaa avioliiton pyhyyttä, mutta hän tekee kompromissin! Hän tekee kompromissin politiikan tähden! Hän ei halua gay pride kulkueita eikä samaa sukupuolta olevien ’avioliittoa’! Kompromissi! Kompromissi! Tämä on se, mistä tämän maailman politiikassa on kyse – pelosta sanoa mitä oikeasti uskoo.

Mutta tänään, oi Israel, MINÄ huudan teille. MINÄ, YAHUSHUA, kärsin tuskaa teidän vuoksenne, sillä aikaa kun olin tämän maan päällä. Ja ABBA YAHUVEH huutaa teidän vuoksenne! Laittakaa tekoja niiden Tooran Sanojen taakse! Kun lausutte Tooran lakeja, asettakaa tekoja sen taakse. Sillä ”usko ilman tekoja on kuollut” (Jaak. 2:20).

(Jaakobin kirje 2:17-23: ”Samoin uskokin, jos sillä ei ole tekoja, on itsessään kuollut. Joku ehkä sanoo: ’Sinulla on usko, ja minulla on teot’; näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, niin minä teoistani näytän sinulle uskon. Sinä uskot, että JUMALA on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat. Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton? Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille? Sinä näet, että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi; ja niin toteutui Raamatun sana: ’Aabraham uskoi JUMALAA, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi’, ja häntä sanottiin JUMALAN ystäväksi.”)

Tästä lähtien – MINÄ puhun tämän palvelutyön johtajistolle ja MINÄ sanon teille tämän: niiden Tooran osien kanssa, kun puhutte Vanhan liiton profeetoista, puhukaa myös Profetioita, jotka MINÄ olen antanut Elisheva Eliyahulle. Sillä se on tätä aikaa ja tätä hetkeä varten.

Sillä ne tulevat johtamaan Israelin kansan MINUN, YAHUSHUAN, luokse!

Oi, Israel, teillä on aina ollut maanjäristyksiä, mutta te ette kykene käsittämään mitä tapahtuu, kun MINÄ, YAHUVEH, ja MINÄ, YAHUSHUA, ja MINÄ, IMMAYAH, RUACH HA KODESH tömistelemme jaloillamme joka puolella Israelia! Kurittaaksemme heitä! Kun suunne on niin kuiva, koska kieltäydyitte ottamasta vastaan ELÄVÄN VEDEN, MINUT, YAHUSHUAN, ja MINÄ suljen taivaan ja laitan kaksi todistajaani julistamaan, ettei enää sadetta tipu!

MINÄ varoitan teitä nyt. MINÄ varoitan teitä nyt. Se on kaikki osa kuritusta!

Ottakaa ELÄVÄ VESI vastaan nyt, niin ette koskaan enää janoitse, oi Israel. Syökää TAIVAALLISESTA MANNASTA, niin ette koskaan enää ole nälissänne, oi Israel.

MINÄ voin tehdä teidät näkymättömäksi (Jer. 36:26; Ps. 27:5; 31:21) (15) keskellä väkijoukkoa, aivan niin kuin MINÄ tein kävellessäni maan päällä Israelissa (Luuk. 4:29-30; Joh. 7:30; 8:59; 10:39). (16) MINÄ kävelin niiden keskuudessa, jotka tulisivat olemaan vihollisia, eikä kukaan edes nähnyt MINUA. Hallitukset luulevat, että heillä on teidän biotietonne. Oi, mutta MINÄ, YAHUSHUA, voin muuttaa teidän DNA:nne.

MINÄ voin tehdä niin monia asioita, oi Israel – suojellakseni teitä, jos te vain notkistatte polvenne MINULLE. MINÄ voin kätkeä teidät tavoilla, joiden ette koskaan unelmoineet olevan mahdollisia. Psalmi 91 on lupaus, jonka MINÄ olen antanut teille. Mutta teidän täytyy tulla YAHUSHUAN NIMESSÄ ja YAHUSHUAN VEREN kautta.

MINÄ haluan suojella teitä, oi Israel. Ne, joita MINÄ tulen kutsumaan lapsikseni, lunastetut, lunastetut – jäännös, he tulevat!

He tulevat kuulemaan tämän Profetian ja he juoksevat, juoksevat, juoksevat MINUN luokseni! Ja MINÄ toivotan heidät tervetulleiksi, koska MINÄ rakastan teitä niin paljon, oi Israel! Juuri tänäkin sapattipäivänä kuinka monet teistä juuri nyt kumarratte päänne ja rukoilette? Ja kuitenkin te olette niin kaukana MINUSTA. Te kieltäydytte ottamasta MINUA vastaan. Mutta tämä tulee muuttumaan – koska MINULLA on Israelin Morsian.

Ja kun he kuulevat nämä Sanat, he tunnistavat MESSIAANSA ja he tulevat ottamaan vastaan sen LAHJAN, jonka MINÄ annoin Golgatalla, ja MINUN VERELLÄNI heidät tullaan puhdistamaan.

Ja ne heprean kielen kääntäjät tulevat esiin, ja he auttavat kääntämään! Auliisti he antavat tämän lahjan ja auttavat Ezraa saamaan nämä Sanat heprean kielelle.

Nämä ovat Sanat, jotka MINULLA on sanottavana tänä sapattipäivänä lukemisen jälkeen – Ezran luettua Tooran osan. Ja MINÄ olen antanut uudet ohjeet. Varmistakaa, että sisällytätte Profetiat, jotka MINÄ olen antanut tälle profeetta Eliyahulle.

(Profetian osan 1 loppu)

Elisheva: Ylistys YAHUSHUALLE!

[aplodeja]

Ezra: Kiitos TAIVAALLINEN ISÄ! Kiitos TAIVAALLINEN ISÄ! Kiitos YAHUSHUA! Kiitos IMMAYAH näistä Sanoista, jotka tulivat ulos TEIDÄN profeettanne, Elisheva Eliyahun, minun rakkaani kautta. Kiitos ABBA YAHUVEH, että puhuit tämän Sanan ja tästä lähtien me otamme kaikki Profetiat […] ja me luemme sen ja Tooran osan ja Profetaalinen Sanoma tulee ulos YAHUSHUAN NIMESSÄ, ja kaikki sanovat…

Kaikki: AMEN!

Elisheva: Ja minä haluan maailman tietävän, että hänellä on päällään eräs minulle annettu lahja. Ja se on minun rukousshaalini. Hänellä on yleensä kaunis valkoinen, mutta minun takiani, koska en voi olla hänen kanssaan, kun hänet lähetetään lähettiläänä menemään eri seurakuntiin, joihin YAH käskee meidän mennä joka puolella tätä maailmaa – ja hän menee, ja minä menen hänen kanssaan hengessä – mutta hän pitää minun rukousshaaliani, jonka hän tulee lähettämään minulle. Ja se on kasteltuna Voitelussa jopa tämän uuden Profetian.

Ezra: Amen…

Elisheva: …YAHUSHUAN NIMESSÄ. Kiitos ABBA YAH. Siinä kaikki [mitä kuulen].

Ezra: Kiitos.

Elisheva: Joten minä vain haluan sanoa, että kiitos ABBA YAHUVEH! Kiitos RAKAS YAHUSHUA! Kiitos IMMAYAH! Kun tämä Profetia [63], joka annettiin vuonna 2002, ”Oi, Israel, missä on sinun Veriuhrisi?” luettiin, en ollut edes koskaan äänittänyt sitä, ja kun meidän/minun rakas poika luki sitä [aiemmin], koin vain YAHUSHUAN itkevän ja olevan tuskissaan.

Ja HÄN puhui Sanoja jopa siitä, miksi HÄN vuodatti ne verikyyneleet, enkä edes tiennyt, oliko minulla sanoja jotta voisin puhua, koska se tunne oli niin suuri. Mutta minä kiitän TEITÄ rakkaista pojista ja tyttäristä siellä, jotka rukoilivat, ja rakkaastani, armaastani, elämäni rakkaudestani heti ABBA YAH’N, YAHUSHUAN ja IMMAYAH’N jälkeen – kun hän rukoili niillä pyhillä kielillä, se Sanoma saattoi tulla ulos, ja tietysti se on apostoli, profeetta Ezra Israelista. Ja amen.

(Seurakunta ylistää, ja tunti myöhemmin YAH puhuu ulos lisää…)

Elisheva: Ezra?

Ezra: Niin?

Elisheva: Minä kuulen Sanan tulevan ulos kaikille siellä. En tiedä, miten – en halua keskeyttää teidän ylistystänne. En tiedä mitä tehdä. Haluatko kuulla? Haluatko nostattaa Voitelun [kielien lahjalla]? Mitä haluat, rakas? YAHUSHUALLA on Sana teille kaikille.

Ezra: En kuule…

Justin: Sana kaikille.

Ezra: Onko jokin Sana kaikille nyt?

Elisheva: Kyllä, mutta sinun pitää astua taaksepäin, koska olet pilaamassa ”paparazzikuvani”.

[naurua]

Ezra: Ohhoh. Selvä. Okei. No, kuullaan, mitä JUMALALLA on sanottavana.

Kaikki: Amen.

Elisheva: Okei, ala rukoilla. Odota hetki, anna kun minä rukoilen ensin. TAIVAALLINEN ISÄ – se oli niin kaunista ylistystä – RAKAS YAHUSHUA. ABBA YAHUVEH, RAKAS YAHUSHUA ja RAKAS IMMAYAH, me tulemme – me tulemme yhdessä TEIDÄN LÄSNÄOLOONNE. Me tulemme SINUN Valtaistuimesi eteen kiitoksen ja ylistyksen kanssa, koska SINÄ sanoit, että se on ainoa tapa, jolla meidän rukouksemme oikeasti kuullaan (Ps. 95:2; 100:4; 1. Tess. 5:17-18). Ja me korotamme ja palvomme ja kiitämme ja ylistämme SINUA.

(Psalmien kirja 95:2: ”Käykäämme kiittäen HÄNEN kasvojensa eteen, veisatkaamme HÄNELLE riemuvirsiä.”

Psalmien kirja 100:4: ”Käykää HÄNEN portteihinsa kiittäen, HÄNEN esikartanoihinsa ylistystä veisaten. Ylistäkää HÄNTÄ, kiittäkää HÄNEN NIMEÄNSÄ.”

1. Tessalonikalaiskirje 5:17-18: ”Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on JUMALAN tahto teihin nähden MESSIAASSA YAHUSHUASSA.”)

Jopa enkelit, he ylistävät SINUA 24 tuntia vuorokaudessa (Ilm. 4:8; Jes. 6:2-3). SINÄ sanot, että jopa kivet tulevat huutamaan, jos me emme ylistä SINUA (Hab. 2:11; Luuk. 19:40; katso myös Joos. 24:27), ja me ylistämme, sillä SINÄ olet niin arvollinen olemaan ylistetty!

(Habakukin kirja 2:11: ”Sillä kivi seinästä on huutava ja orsi katosta on vastaava.”

Luukkaan evankeliumi 19:40: ”Mutta HÄN vastasi ja sanoi: ’MINÄ sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat.’”)

Kun me ylistimme SINUA, YAHUSHUA, minä kuulin Sanan tulevan ulos enkä tiennyt, kuinka keskeyttää, kuinka kyetä sanomaan se, kun Voitelu oli niin vahva ylläni. Joten minä pyydän nyt, kun Ezra rukoilee, minä pyydän, että se Sana tulee ulos jälleen siunataksesi SINUN rakkaita lapsiasi siellä, siunataksesi rakasta Ezraa. Minä pyydän tätä TEIDÄN kunniaksenne, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA ja RAKAS IMMAYAH!

Joten rakas [Ezra], anna mennä ja ala rukoilla.

Ezra: Kyllä. [rukoilee pyhillä kielillä]

[Seurakunta liittyy rukoilemaan pyhillä kielillä.]

[pyhiä kieliä]

[Elisheva rukoilee pyhillä kielillä.]

PROFETIA 132 OSA 2 ALKAA:

Voi! MINUN rakas, MINUN rakas, MINUN rakas, MINUN rakas, MINUN rakas Morsiameni! Voi kuinka - voi kuinka MINÄ olen mielissäni teistä tänä päivänä! Te panette syrjään suunnitelmanne, jotka te olisitte voineet tehdä! Sen sijaan te tulette ja te palvotte MINUA! Te opitte MINUSTA!

Ja MINÄ sanon teille tämän.

IMMAYAH on tuossa ylistyksessä ja tuossa palvonnassa (Psalmit 22:4)! Sillä vaikka te luulitte, että te vain seisoitte siellä taikka istuitte siellä, kyllä MINÄ sanon teille: Te KAIKKI olitte MINUN Valtaistuimeni edessä! Te KAIKKI, ja jopa ne, jotka tulevat kuulemaan tämän - jos he kuuntelevat palvontaa ja ylistystä, kun te jaatte tämän, ja heidän sydämensä ovat katuvaisia MINUN edessäni ja he ovat pesty puhtaiksi MINUN VUODATTAMALLANI VERELLÄNI!

(Psalmit 22:4 "Ja kuitenkin SINÄ olet Pyhä, jonka istuin on Israelin kiitosvirtten keskellä.")

Ei ole yhtäkään asiaa, jonka MINÄ kieltäydyn antamasta teille (Psalmit 84:12), ei yhtäkään anomusta, jonka te olette asettaneet MINUN eteeni (Matteus 7:11) - niin kuin se on linjassa ISÄN Tahdon kanssa - MINÄ teen sen teille ja vieläkin ylen ja runsaasti enemmän, kuin te uskallatte uneksia tai pyytää (Kirje efesolaisille 3:20)!

(Psalmit 84:12 "Sillä YAHUVEH Jumala on aurinko ja kilpi; YAHUVEH antaa armon ja kunnian, ei HÄN kiellä hyvää niiltä, jotka nuhteettomasti vaeltavat."

Matteus 7:11 "Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä HÄNELTÄ anovat!"

Kirje efesolaisille 3:20 "Mutta HÄNELLE, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen VOIMAN mukaan, joka meissä vaikuttaa.")

Tämä on, mitä tapahtuu, kun te tulette MINUN luokseni palvonnalla ja ylistyksellä, tottelevaisilla sydämillä!

Te olette nähneet, mitä MINÄ olen tehnyt, ja nopeasti mitä MINÄ olen tehnyt Elishevan ja Ezran kanssa! Joten MINÄ sanon teille, MINÄ en katso henkilöön (Deuteronomium 10:17; Apostolien teot 10:34; Kirje roomalaisille 2:11)! Pysykää uskollisina MINULLE! Pitäkää katseenne keskittyneinä MINUUN! Sillä MINÄ haluan siunata teitä! Ja MINÄ tulen siunaamaan teitä! Ja ylen ja runsaasti enemmän kuin te uskallatte uneksia tai pyytää!

(Deuteronomium 10:17 "Sillä YAHUVEH, teidän Jumalanne, on jumalain Jumala ja herrain Herra, suuri, voimallinen ja peljättävä Jumala, joka ei katso henkilöön eikä ota lahjusta"

Apostolien teot 10:34 "Niin Pietari avasi suunsa ja sanoi: ’Nyt minä totisesti käsitän, ettei Jumala katso henkilöön"

Kirje roomalaisille 2:11 "Sillä Jumala ei katso henkilöön")

Tiedättekö te, että teidän palvontanne tänä päivänä, kun te kohotatte äänenne MINULLE - te ette ainoastaan kohottaneet ääntänne - te kohotatte sydämenne, te kohotitte teidän sielunne! Ja Pyhät enkelit ja todistajien pilvi palvoivat teidän kanssanne!

Joten heille joilla on korvat, jotka tulevat kuulemaan tämän, jotka eivät ole siellä, te toimitte samalla lailla. Ja MINÄ lupaan teille tämän. Te tulette olemaan täällä Valtaistuimen edessä! Vaikka teidän kehonne ovat maan päällä, on yksi kerros teidän henkeänne ja sieluanne, jotka voivat myös olla samaan aikaan Valtaistuimien edessä Taivaassa! Teidän ABBA YAHUVEH'n edessä! MINUN, YAHUSHUA'n edessä! Ja kyllä, jopa IMMAYAH'n edessä!

Tämä on siunaus, joka MINULLA on teille! Ottakaa anomuksenne - ja tuokaa ne MINULLE, jopa nyt kun MINÄ puhun. Salassa, antakaa ne MINULLE, mutta muistakaa sanoa, "Niin kuin se menee yhdessä ABBA YAH'n tien kanssa." Antakaa se MINULLE. Antakaa se MINULLE. Ja tämä sisältää KAIKKI teidän taakkanne (Psalmit 55:23; 1 Pietarin kirje 5:6-7). Antakaa se MINULLE ja katsokaa ja nähkää, mitä MINÄ tulen tekemään.

(Psalmit 55:23 "Heitä murheesi YAHUVEH'n huomaan, HÄN pitää sinusta huolen, ei HÄN salli vanhurskaan ikinä horjua."

1 Pietarin kirje 5:6-7 "Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että HÄN ajallansa teidät korottaisi, ja ’heittäkää kaikki murheenne HÄNEN päällensä, sillä HÄN pitää teistä huolen.’")

Sillä tämä palvonnan kunnioitus - ja teidän palvonnan sydämet ja teidän sielut, jotka palvovat - on ollut siunaus MINULLE! Tämän vuoksi MINÄ pysäytin tämän musiikin, ja MINÄ vain haluan sanoa, että kuinka paljon MINÄ rakastan teitä, kuinka paljon MINÄ haluan olla teidän kanssanne! Ja se tulee todella olemaan pian!

Voi YAHUSHUA’n Morsian, kuulkaa MINUA! MINÄ olen ikävöinyt teitä! MINÄ olen kaivannut teitä! MINÄ olen surrut teidän vuoksenne! MINÄ olen itkenyt teidän vuoksenne! Niin kuin Elisheva on vapautettu, niin on myös YAHUSHUA'n Morsian - jos he vain ottavat vastaan!

Tulkaa pois olemasta epätasa-arvoisesti sidottuja (Deuteronomium 7:3-4)! Mitä yhteistä on vuohella ja lampaalla (Deuteronomium 22:10; Matteus 25:32-33)?

(Deuteronomium 7:3-4 "Älä lankoudu heidän kanssansa; älä anna tyttäriäsi heidän pojillensa äläkä ota heidän tyttäriänsä pojillesi vaimoiksi. Sillä he viettelevät sinun poikasi luopumaan MINUSTA ja palvelemaan muita jumalia; ja silloin YAHUVEH'n viha syttyy teitä kohtaan, ja HÄN hävittää sinut nopeasti."

Deuteronomium 22:10 "Älä kynnä yhtaikaa härällä ja aasilla."

Matteus 25:32-33 "Ja HÄNEN eteensä kootaan kaikki kansat, ja HÄN erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja HÄN asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.")

Eikö MINUN Sanani sano, "Älkää olko epätasa-arvoisesti sidottuja" (2. kirje korinttilaisille 6:14)? Voi MINUN rakkaat lapseni, niin kuin te siunaatte MINUA, nyt MINÄ, YAHUSHUA, siunaan teitä!

(2. kirje korinttilaisille 6:14 "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?")

Elisheva: [Kieliä] Ja rakas Ezra, minulla oli sinusta näky, kun sinä seisoit siellä tuon Sauvan kanssa. Minun rakkaani, minun kultaseni - minun elämäni rakkaus ABBA YAHUVEH'n, YAHUSHUA'n ja IMMAYAH'n jälkeen - Minä näin sinut, niin kuin Moshe johtamassa Israelin Lapsia. Minä näin sinut.

Profetia jatkuu:

Ja kun te kaikki seisoitte siellä, te seurasitte. Ja MINÄ sanon teille tämän. Israel (17), Pyhät, jotka tulevat nousemaan - he, jotka ovat tienneet, että syntiä on suvaittu - he eivät enää tule olemaan hiljaa, kun he kuulevat tämän Profetian, joka tuli esiin aikaisemmin.

(Elisheva: Sillä YAH sanoo:)

HÄN tulee käyttämään tätä [AmightyWind] Palvelutyötä, ja kahta Eliyahun ja Moshen hengen Voiteluja yhdessä, johtamaan Israel katumukseen (katso Hesekiel 37)! Sillä tuo on ainoa tapa, jolla Israel tulee pelastumaan (katso Sakarja 7-14; Jeremia 30; Miika 5:5-6; Kirje roomalaisille 11:1, 11-12; Johanneksen ilmestys 7-19)!

Ja se tulee vaatimaan vahvaa johtajaa [videokuvamateriaali jähmettyy], sellaista joka tulee kieltäytymään tekemästä kompromissia poliittisen uran takia! Hänellä tulee olemaan enemmän pelkoa hänen sielunsa puolesta!

Ja aivan kuten tuomari Roy Moore, seurauksista huolimatta, huolimatta vainoista ja syytöksistä, johtaja Israelissa - YAHUVEH huutaa hänelle nyt YAHUSHUA'n NIMESSÄ - sinä pystyt erottamaan oikean väärästä! Mikä on sinun sielusi hinta (Matteus 16:26)? Sillä Pyhät ja lunastetut tulevat nousemaan Israelissa! Ja he etsivät johtajaa, joka ei tule tekemään kompromissia!

(Matteus 16:26 "Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?")

Ja "YAHUSHUA'S demon stompers", niin kuin teitä on määrätty rukoilemaan Donald Trumpin puolesta, nyt myös, MINÄ YAHUVEH sanon, te rukoilette että tuo johtaja Israelissa tulee esiin! Että tulee takaisin Pyhyyden normiin!

He puhuvat siitä Toorassa! He tuntevat Tooran Lait! He lausuvat Kymmentä Käskyä! [Elisheva:] Nyt YAHUSHUA sanoo... MINÄ odotan, että he tottelevat niitä! Ja ei enää kompromisseja! Voi Israel!

Elisheva: Jälleen, minä kuulen, että YAHUSHUA sanoo:

(Profetia jatkuu:)

MINÄ rakastan sinua. Ja MINÄ haluan sinua jälleen kerran. Seiso Pyhyyden puolesta! Ja yhtenä päivänä sinä tulet olemaan tuo "Pyhä Maa". Sillä MINÄ tulen määräämään ja vallitsemaan Israelista (Psalmit 2:6-12; Psalmit 110:1-7; Jesaja 9:5-6; Jeremia 23:5; Hesekiel 43:7; Daniel 7:13-14; Sakarja 6:12-13; 14:4; Luukas 1:32-33; Ilmestyskirja 19:15-16; katso myös Jeremia 33:6-18 jne.)!

(Psalmit 2:6-12 "’MINÄ olen asettanut KUNINKAANI Siioniin, pyhälle vuorelleni.’ MINÄ ilmoitan, mitä YAHUVEH on säätänyt. HÄN lausui MINULLE: ’SINÄ olet MINUN POIKANI, tänä päivänä MINÄ SINUT synnytin. Ano MINULTA, niin MINÄ annan pakanakansat SINUN perinnöksesi ja maan ääret SINUN omiksesi. Rautaisella valtikalla SINÄ heidät muserrat, niinkuin saviastian SINÄ särjet heidät.’ Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari. Palvelkaa YAHUVEH'a pelolla ja iloitkaa vavistuksella. Antakaa suuta POJALLE, ettei HÄN vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä HÄNEN vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka HÄNEEN turvaavat."

Psalmit 110:1-7 ”Daavidin virsi. YAHUVEH sanoi minun HERRALLENI [ADONI]: ’Istu MINUN oikealle puolelleni, kunnes MINÄ panen SINUN vihollisesi SINUN jalkojesi astinlaudaksi.’ YAHUVEH ojentaa SINUN valtasi valtikan Siionista; hallitse vihollistesi keskellä. Altis on SINUN kansasi SINUN sotaanlähtösi päivänä: pyhässä asussa SINUN nuori väkesi nousee eteesi, niinkuin kaste aamuruskon helmasta. YAHUVEH on vannonut eikä sitä kadu: ’SINÄ olet PAPPI iankaikkisesti, Melkisedekin järjestyksen mukaan.’ HERRA on SINUN oikealla puolellasi, HÄN musertaa kuninkaat vihansa päivänä. HÄN tuomitsee pakanat: ruumiita viruu kaikkialla; HÄN murskaa päitä laajalti maan päällä. HÄN juo purosta tien varrelta; sentähden HÄN kohottaa päänsä.”

Jesaja 9:5-6 ”Sillä LAPSI on meille syntynyt, POIKA on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja HÄNEN nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja HÄNEN valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. YAHUVEH'n Sebaotin kiivaus on sen tekevä.”

Jeremia 23:5 "Katso, päivät tulevat, sanoo YAHUVEH, jolloin minä herätän Daavidille vanhurskaan VESAN; HÄN on hallitseva KUNINKAANA ja menestyvä, ja HÄN on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa."

Hesekiel 43:7 "Se ääni sanoi minulle: ’Ihmislapsi, tämä on MINUN valtaistuimeni sija ja MINUN jalkapohjaini sija, jossa MINÄ tahdon asua israelilaisten keskellä iankaikkisesti. Ja Israelin heimo ei ole enää saastuttava MINUN PYHÄÄ NIMEÄNI - eivät he eivätkä heidän kuninkaansa - haureudellansa, kuninkaittensa ruumiilla ja uhrikukkuloillansa."

Daniel 7:13-14 "Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja HÄN saapui VANHAIKÄISEN tykö, ja HÄNET saatettiin TÄMÄN eteen. Ja HÄNELLE annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat HÄNTÄ. HÄNEN valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja HÄNEN valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä."

Sakarja 6:12-13 "Ja sano hänelle näin: ’Näin sanoo YAHUVEH Sebaot: Katso, mies nimeltä VESA! Omalta pohjaltansa HÄN on kasvava, ja HÄN on rakentava YAHUVEH'n temppelin. YAHUVEH'n temppelin (18) HÄN on rakentava, ja valtasuuruutta HÄN on kantava, ja HÄN on istuva ja hallitseva valtaistuimellansa; HÄN on oleva PAPPI valtaistuimellansa, ja rauhan neuvo on vallitseva niitten molempien välillä."

Sakarja 14:4 "HÄNEN jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin."

Luukas 1:32-33 "HÄN on oleva suuri, ja HÄNET pitää kutsuttaman KORKEIMMAN POJAKSI, ja YAHUVEH JUMALA antaa HÄNELLE Daavidin, HÄNEN isänsä, valtaistuimen, ja HÄN on oleva Jaakobin huoneen KUNINGAS iankaikkisesti, ja HÄNEN valtakunnallansa ei pidä loppua oleman."

Ilmestyskirja 19:15-16 ”Ja HÄNEN suustaan lähtee terävä miekka, että HÄN sillä löisi kansoja. Ja HÄN on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja HÄN polkee KAIKKIVALTIAAN JUMALAN vihan kiivauden viinikuurnan. Ja HÄNELLÄ on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: ’Kuningasten KUNINGAS ja herrain HERRA’.”)

Joten tämä on, mitä tapahtuu, kun te tulette MINUN eteeni palvonnan ja ylistyksen kanssa! Taas toisen kerran, MINÄ olen antanut tämän Profetian MINUN Soittajaneidolleni, MINUN Elishevalleni. Sillä te nostatitte Voitelun. Se on kaikki teidän palvontanne ja teidän rakkautenne vuoksi!

(Profetian osan 2 loppu)

Elisheva: Minä katselen näyttöä juuri nyt [kuvamateriaali hävinnyt] enkä tiedä laittoiko joku valon päälle ja mitä on tekeillä, mutta KAIKKI teistä – siellä on niin kirkas valo, jonka minä näen! En tiedä, onko se henkimaailmassa – en tiedä, näenkö [fyysisesti] sen. Laittoiko joku valon päälle tai jotain siellä?

Ezra: Ei, ei, ei.

James: Minäkin näen sen.

Ezra: Onko joku laittanut jonkin… valon päälle?

Kim: Ei. Ei, äiti.

Elisheva: Ezra?

Ezra: Ei. Ei kukaan laittanut.

Elisheva: En kuule ääntä. Jos puhut minulle, en kuule ääntä. Laittoiko joku valon päälle siellä?

Muut: Ei.

Elisheva: No, te kaikki – minun täytyy nähdä… ehkä näen henkimaailmaan, mutta teillä on siinä huoneessa niin kirkas valo, joka ei ollut siellä aiemmin! SHKHINYAH KIRKKAUDEN VALO joka puolella teitä kaikkia YAHUSHUAN NIMESSÄ!

Ezra: HalleluYAH!

Elisheva: Okei, rakas! Siinä kaikki, mitä kuulen.

Ezra: Kiitos! Kiitos, kiitos TAIVAALLINEN ISÄ! Kiitos YAHUSHUA! Kiitos IMMAYAH tästä upeasta Sanasta, jonka TE olette [puhuneet] – joka tuli ulos rakkaan Elishevani kautta. Me kiitämme TEITÄ. Me olemme niin kiitollisia SINUSTA, ABBA YAHUVEH! Me tulemme aina palvomaan SINUA koko loppuelämämme. Ja kaikki sanovat…

Kaikki: Amen!

Ezra: Jatkakaa ylistystä.

Kim: HalleluYAH…

* * * * * * *

1 Tämä on Profetia 63:n nimi (”Oi Israel, missä on sinun Veriuhrisi?”). ”MINUN VERENI kastelee maaperän Israelissa. Vain yksi pisara on kaikki, mitä tarvitaan syntien pois pesemiseen.” ovat lauseita Profetiassa 120 ”Älä luovuta! Älä lopeta! Sukkot-ennalleenasettamisprofetia heprean kielen kääntäjälle, messiaanisille juutalaisille ja kaikille uskoville”.

2 YAHUSHUAN viha on puhuttuna ulos Ezran pyhissä kielissä. Vaikka se ei ole vielä tämän Profetian julkaisupäivämäärään mennessä tapahtunut, KARITSAN viha tullaan vuodattamaan täysinäisyydessään joskus sen jälkeen, kun Ilmestyskirjan kuudes sinetti irrotetaan.

Ilm. 6:12-17: ”Ja minä näin, kuinka KARITSA avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: ’Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät HÄNEN KASVOILTANSA, JOKA VALTAISTUIMELLA ISTUU, ja KARITSAN vihalta! Sillä HEIDÄN vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?’”

3 Jes. 52:13-53:12: ”Katso, MINUN PALVELIJANI menestyy, HÄN on nouseva, kohoava ja sangen korkea oleva. Niinkuin monet kauhistuivat HÄNTÄ - sillä niin runneltu, ei enää ihmisenkaltainen, oli HÄNEN muotonsa, HÄNEN hahmonsa ei ollut ihmislasten hahmo - niin HÄN on saattava ihmetyksiin monet kansat, HÄNEN tähtensä kuninkaat sulkevat suunsa. Sillä mitä heille ei ikinä ole kerrottu, sen he saavat nähdä, mitä he eivät ole kuulleet, sen he saavat havaita. Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle YAHUVEH’N KÄSIVARSI ilmoitetaan? HÄN kasvoi YAHUVEH’N edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut HÄNELLÄ vartta eikä kauneutta; me näimme HÄNET, mutta ei ollut HÄNELLÄ muotoa, johon me olisimme mielistyneet. HÄN oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet. Mutta totisesti, meidän sairautemme HÄN kantoi, meidän kipumme HÄN sälytti päällensä. Me pidimme HÄNTÄ rangaistuna, JUMALAN lyömänä ja vaivaamana, mutta HÄN on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli HÄNEN päällänsä, että meillä rauha olisi, ja HÄNEN haavainsa kautta me olemme paratut. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta YAHUVEH heitti HÄNEN päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. HÄNTÄ piinattiin, ja HÄN alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei HÄN suutansa avannut. Ahdistettuna ja tuomittuna HÄNET otettiin pois, mutta kuka HÄNEN polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä HÄNET temmattiin pois elävien maasta; MINUN kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus HÄNTÄ. HÄNELLE annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö HÄN tuli kuoltuansa, sillä HÄN ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut HÄNEN suussansa. Mutta YAHUVEH näki hyväksi runnella HÄNTÄ, lyödä HÄNET sairaudella. Jos SINÄ panet HÄNEN sielunsa vikauhriksi, saa HÄN nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja YAHUVEH’N tahto toteutuu HÄNEN kauttansa. Sielunsa vaivan tähden HÄN saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta HÄN, MINUN VANHURSKAS PALVELIJANI, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa. Sentähden MINÄ jaan HÄNELLE osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa HÄN saalista jakaa; sillä HÄN antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja HÄNET luettiin pahantekijäin joukkoon, HÄN kantoi monien synnit, ja HÄN rukoili pahantekijäin puolesta.”

4 Lääketieteellisesti tämä tunnetaan nimellä hematidrosis, äärimmäisen tuskan aiheuttama harvinainen olotila (Matt. 26:38; Mark. 14:34), jonka aikana ihminen hikoilee verta (Luuk. 22:44) ja pahimmissa tapauksissa saattaa vuodattaa verikyyneleitä.

5 1. Moos. 16:7, 13; 18:1-2; 19:24; 22:11-12, 15-18; 31:11-13; 32:24, 29-30; 49:10; 2. Moos. 3:2-4; 23:20-21; 24:9-12; 4. Moos. 24:14, 17-19

6 Profeetan virka ei ole lakannut olemasta. Malakia ei ollut viimeinen profeetta, ja itse asiassa hänen kauttaan YAHUVEH lupasi lähettää lisää profeettoja ja sanansaattajia (Mal. 3:1; 4:4-6).

7 3. maaliskuuta 2015

8 Matt. 21:9: ”Ja kansanjoukot, jotka kulkivat HÄNEN edellään ja jotka seurasivat, huusivat sanoen: ’Hoosianna [Hoshiana] Daavidin pojalle! Siunattu olkoon HÄN, joka tulee YAHUVEH’N NIMESSÄ. Hoosianna korkeuksissa!’”

9 YAHUVEH’N YESHUATI – on YAHUSHUA: YAH’N PELASTUS, YAH’N PELASTAVA HUUTO

10 Matt. 4:1-11 (katso myös Mark. 1:12-13; Luuk. 4:1-13): ”Sitten HENKI vei YAHUSHUAN ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi. Ja kun YAHUSHUA oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, tuli HÄNEN lopulta nälkä. Silloin kiusaaja tuli HÄNEN luoksensa ja sanoi HÄNELLE: ’Jos SINÄ olet JUMALAN POIKA, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi.’ Mutta HÄN vastasi ja sanoi: ’Kirjoitettu on: ’Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka JUMALAN suusta lähtee.’’ Silloin perkele otti HÄNET kanssansa pyhään kaupunkiin ja asetti HÄNET pyhäkön harjalle ja sanoi HÄNELLE: ’Jos SINÄ olet JUMALAN POIKA, niin heittäydy tästä alas; sillä kirjoitettu on: ’HÄN antaa enkeleilleen käskyn SINUSTA’, ja: ’He kantavat SINUA käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.’’ YAHUSHUA sanoi hänelle: ’Taas on kirjoitettu: ’Älä kiusaa YAHUVEH’A, sinun JUMALAASI.’’ Taas perkele otti HÄNET kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti HÄNELLE kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi HÄNELLE: ’Tämän kaiken minä annan SINULLE, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’ Silloin YAHUSHUA sanoi hänelle: ’Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: ’YAHUVEH’A, sinun JUMALAASI, pitää sinun kumartaman ja HÄNTÄ ainoata palveleman.’’ Silloin perkele jätti HÄNET; ja katso, enkeleitä tuli HÄNEN tykönsä, ja he tekivät HÄNELLE palvelusta.”

11 Dan. 7:7-8: ”Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.”

Dan. 7:24-25: ”Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja KORKEINTA vastaan ja hävittää KORKEIMMAN pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.”

Dan. 9:27: ”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”

12 RUACH HA KODESH, mikä on ”PYHÄ HENKI” hepreaksi, on kieliopillisesti feminiinisukuinen. HA SHKHINAH, joka tarkoittaa JUMALALLISTA LÄSNÄOLOA, on personifioitu juutalaisuudessa SAPATTIMORSIAMEKSI ja JUMALAN KUNINGATTAREKSI, TAIVAALLISEKSI ÄITI-YAH’KSI (”IMMA-YAH”) – jonka siipien alla on suojaa (katso ”Kanfei al RUACH” [Ps. 18:11], kirjaimellisesti ”HENGEN/TUULEN siivet” – YAH’N HENGELLÄ, IMMAYAH’LLA on siivet). Vertaa myös Psalmiin 91 ja moniin muihin Raamatun paikkoihin (2. Moos. 19:4; 5. Moos. 32:11-12; Ps. 17:8; Ps. 36:8; Ps. 57:2; Jes. 31:5), jossa YAH’IA kuvaillaan kotkankaltaiseksi.

13 Kana vai kotka? JUMALAA ei pitäisi verrata kanaan. YAH tekee sarkastisen vihjauksen pariin, usein väärinymmärrettyyn Raamatun paikkaan (Matt. 23:37; Luuk. 13:34) – joiden käännösvirheissä JUMALAA verrataan kanaan, joka huolehtii pienistä kananpoikasistaan, ”niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle” (Luuk. 13:34), mutta vertaa tätä kreikankieliseen tekstiin, jossa ὄρνις (ornis) tarkoittaa lintua (joka nousee ilmaan – Strong’s G3733) ja νοσσιά/νοσσιάν (nossia/nossian) nuorta linnunpoikasten pesuetta.

Sopivampi käännös voisi olla: ”niin kuin äitilintu kokoaa poikasensa siipiensä alle”. Englanninkielinen sana ”hen” voi tarkoittaa mitä tahansa naaraslintua mistä tahansa lintulajista, ja samoin sana ”chick” mitä tahansa nuorta linnunpoikasta, mutta ”chicken/s” on täysin vääristynyt käännös, koska kreikankielinen sana ei tarkoita pelkästään siipikarjaa.

Äitikotka? Vaikka ὄρνις saattaa viitata mihin tahansa lintuun, mukaan lukien kanat, sanan alkuperä saattaa viitata kotkaan. Sanat ὄρος (oros), joka tarkoittaa vuorta, ja αἴρω (airo), joka tarkoittaa verbiä kohota, viittaavat alkuperäiseen kreikkalaiseen ymmärrykseen linnusta, joka lentää ja ehkä asusti korkealla vuorella. Tämä on myös niin kuin Psalmi 91:1, 4: ”Joka KORKEIMMAN [ELYON] suojassa istuu ja KAIKKIVALTIAAN [SHADDAI] varjossa yöpyy” […] Sulillansa HÄN sinua suojaa, ja sinä saat turvan HÄNEN siipiensä alla”, missä KORKEINTA JUMALAA verrataan kotkaan, joka asuu korkealla vuorella jossa sen kotkanpoikaset korkean pesintäpaikan suojassa ovat myös piilossa äitinsä ja isänsä alla.

Huomaa, että SHADDAI (Ps. 91), joka liittyy rintaa, vuorta ja hedelmällisiä peltoja tarkoittaviin sanoihin, on feminiinisukuinen JUMALAN arvonimi, joka viittaa PYHÄÄN HENKEEN. YAHUVEH’N FEMINIINISENÄ ”VASTAKAPPALEENA” (katso viite 12) HÄN on paljon enemmän äitikotka kuin kana.

Lopuksi, sana ”chicken” englanninkielisissä sanonnoissa usein tarkoittaa pelkuria. Joten YAH käyttää tätä myös sanaleikkinä sanoakseen, että RUACH HA KODESH, SHADDAI, ei ole pelkästään siunauksen JUMALA, vaan myös KAIKKIVALTIAS vihassa ja tuhossa (Jes. 13:6; Jooel 1:15)! Äitikotka voi olla hellä poikasilleen ja kuitenkin tuhoava vihollisilleen, niille, jotka vahingoittaisivat hänen kotkanpoikasiaan.

14 YAH antoi tämän unen ja sydämen muutoksen Elishevalle elokuussa 2015. Seuraavana vuonna Profetia 131, jossa kutsuttiin koko AmightyWindin seurakunta rukoilemaan Trumpin puolesta, saatiin 29. kesäkuuta ja julkaistiin 9. heinäkuuta. Mike Pence ilmoitettiin virallisesti päiviä myöhemmin, 15. heinäkuuta 2016.

15 Jer. 36:26: ”Ja kuningas käski Jerahmeelin, kuninkaan pojan, ja Serajan, Asrielin pojan, ja Selemjan, Abdeelin pojan, ottaa kiinni kirjuri Baarukin ja profeetta Jeremian; mutta YAHUVEH kätki heidät.”

Ps. 27:5: ”Sillä HÄN kätkee minut majaansa pahana päivänä, HÄN suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.”

Ps. 31:21: ”SINÄ peität heidät kasvojesi suojaan ihmisten salavehkeiltä; SINÄ kätket heidät turvaan kielten riidalta.”

16 Luuk. 4:29-30: ”ja nousivat ja ajoivat HÄNET ulos kaupungista ja veivät HÄNET sen vuoren jyrkänteelle asti, jolle heidän kaupunkinsa oli rakennettu, syöstäkseen HÄNET alas. Mutta HÄN lähti pois käyden heidän keskitsensä.”

Joh. 7:30: ”Niin heillä oli halu ottaa HÄNET kiinni; mutta ei kukaan käynyt HÄNEEN käsiksi, sillä HÄNEN hetkensä ei ollut vielä tullut.”

Joh. 8:59: ”Silloin he poimivat kiviä heittääksensä HÄNTÄ niillä; mutta YAHUSHUA lymysi ja lähti pyhäköstä.”

Joh. 10:39: ”Niin he taas tahtoivat ottaa HÄNET kiinni, mutta HÄN lähti pois heidän käsistänsä.”

17 Tässä puhutaan Israelin jäännöksestä, ”kaikki Israel on pelastuva” (Room. 11:26), tulevaisuuden Israelista (Sak. 13:8-9; Jes. 10:20-25).

18 YAHUSHUA syntyi maan päälle MESSIAANA, Joosefin poikana (MASHIACH ben Yosef) kärsimään ja tekemään sovituksen meille. Ennen kuin YAHUSHUA tulee takaisin Taivaan pilvissä MESSIAANA, Daavidin poikana (MASHIACH ben David), VALLOITTAVANA KUNINKAANA, antikristus tulee ensin jäljittelemään Jumalallista palvontaa kolmannessa temppelissä ja saastuttamaan sen (katso Dan. 9:27 viitteessä 11). Antikristus tulee julistamaan itsensä Jumalaksi ja käyttämään temppeliä eksyttääkseen: ”tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan (AL KOL EL [Dan. 11:36]), niin että hän asettuu Jumalan temppeliin (Beis Hamikdash Heikhal) ja julistaa olevansa Jumala (Elohim).” (2. Tess. 2:4) Todellinen Hesekielin näyn temppeli (Hesekielin kirjan luvut 40-47) saa täyttymyksensä YKSIN YAHUSHUASSA, kun HÄN on KUNINGAS.

* * * * * * *