PROFETIA 131

Donald Trump, Poksahtelee Kuin Popcorn!

Kirjoitettu/Puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH) Voitelun johdolla Apostoli ja Profeetta Elisheva Eliyahun kautta. Vastaanotettu 29. kesäkuuta - julkaistu 9. heinäkuuta 2016

* * * * * * *


* * * * * * *

Profetia on tuonnempana sellaisena kuin se tuli esiin.

– Profeettojen Ezran ja Elishevan ”Pyhät kielet”: JUMALAN HENKI antaa taivaallisten tai maallisten kielten (Ensimmäinen kirje korinttilaisille 13:1) puhekyvyn (Apostolien teot 2:3-4). Elisheva puhuu esiin kielillä tuoden Profetian (Ensimmäinen kirje korinttilaisille 14:6). Ezra aloittaa rukouksen esirukous-kielillä (Kirje roomalaisille 8:26-27; Ensimmäinen kirje korinttilaisille 14:15).

Se sisältää hepreankieliset JUMALAN NIMET:

YAH/YAHU on JUMALAN PYHÄ NIMI

(”Hallelu YAH” kirjaimellisesti tarkoittaa ”Ylistäkää YAH’TA”.)

YAHUVEH/YAHWEH – ISÄ JUMALA

YAHUSHUA/YAHSHUA – ISÄ JUMALAN AINOSYNTYINEN POIKA

HA MASHIACH tarkoittaa MESSIASTA.

ELOHIM tarkoittaa JUMALAA.

SH’KHINYAH KIRKKAUS – RUACH HA KODESH’N NIMI

HA SH’KHINYAH (SHEKINAH) tarkoittaa heprean kielellä YAH’N IANKAIKKISTA, JUMALALLISTA LÄSNÄOLOA.

Lisäksi:

ABBA YAH tarkoittaa ”ISÄ YAH”,

IMMA YAH tarkoittaa ”ÄITI YAH”.

*******

Profetioiden eteen lisättävät YAHUVEH’n Sanat Elishevalle:

"Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan. Jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan, asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, että se on synnytetty. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, että se on synnytetty. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Profetiasta 105)

”MINÄ OLEN YAHUVEH, se on MINUN nimeni. MINÄ en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.” (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisätä seuraavan varoitukseksi niille, jotka pilkkaavat:

"Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut." ­-2 Aik. 36:16

Sitten heinäkuussa 2016:

Voi ketä tahansa, joka uskaltaa yrittää vahingoittaa – näitä kahta voideltua. Tulet katumaan päivää, jona koskaan synnyit. Älä koske MINUN voideltuihini äläkä tee näille kahdelle profeetalle mitään pahaa (katso Psalmi 105:15; 1 Aik. 16:22). Olisi parempi sinulle, jos MINÄ, ABBA YAHUVEH, repisin irti sinun kielesi! (Profetia 128)

Ja Profeetta Ezralta:

Minä varoitan teitä - kaikkia niitä, jotka tulevat tätä Palvelutyötä JA PROFETIOITA ja Elishevaa ja minua, kaikkia Amightywind Palvelutyön palvelijoita vastaan - Minä varoitan nyt teitä, Älkää koskeko YAH'n Voideltuihin älkääkä vahingoittako HÄNEN Profeettojaan (Psalmit 105:15; 1 Aik. 16:22) ettei YAH'n Sauvan Viha tule teidän päällenne. Mutta heille, jotka ovat siunattuja ja ovat siunaus tälle Palvelutyölle, ja uskollisia, ja jotka vastaanottavat Profetiat, paljon siunausta tulee teidän yllenne - kaikki suojellakseen sitä, mikä kuuluu YAH'lle YAHUSHUA'n NIMESSÄ.

* * * * * * *

Tämä Profetia merkittiin muistiin audion kautta. Tässä on litterointi.

[Ezra rukoilee Pyhillä kielillä... ]

Elisheva: ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA'n NIMESSÄ [me rukoilemme].

Ezra: TAIVAALLINEN ISÄ, minä pyydään SINULTA, että me olisimme näkymättömiä – että peittäisit meidät ABBA YAHUVEH - fyysisessä maailmassa ja hengellisessä maailmassa, että olisimme peitettyjä YAHUSHUA'n VUODATTAMALLA VERELLÄ, joka on ase kaikkien aseiden yläpuolella (Toinen kirje korinttilaisille 10:3-5; Ilmestyskirja 12:11). Me pyydämme SINUA ABBA YAHUVEH tekemään sen meidän vuoksemme SINUN PYHÄN POIKASI YAHUSHUA'n NIMESSÄ.

Ja saatana, minä puhun sinulle juuri nyt ja kaikille sinun ruhtinaskunnillesi ja demoneillesi, jotka ovat kiinni sinussa, minä sidon sinut tästä puhelinkonferenssista. Minä sidon sinut tästä Internet-yhteydestä. Mitä tahansa, mitä minä sidon maan päällä, on sidottu Taivaassa (Evankeliumi Matteuksen mukaan 18:18), joten sinä olet sidottu tämän maailman päällä, tässä paikassa YAHUSHUA'n NIMESSÄ.

Minä pyydän SINUA ABBA YAHUVEH lähettämään hänet sinne, minne hän kuuluu, kaikkeen paikkaan, jotka SINÄ olet valmistanut kaikille [niille], hänelle ja hänen demoneilleen (Toinen Pietarin kirje 2:4) Tuomiopäivään saakka YAHUSHUA'n NIMESSÄ (Evankeliumi Matteuksen mukaan 8:29).

Elisheva ja Ezra: Amen.

[ Ezra rukoilee Pyhillä kielillä; Elisheva liittyy mukaan ]

Elisheva: [Kuiskaa] Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa ABBA YAHUVEH? Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa YAHUSHUA?

[ Pyhiä kieliä... ]

Elisheva: Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa ABBA YAHUVEH? Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa YAHUSHUA? Hallelu YAH! [ Pyhiä kieliä... ]

ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA'n NIMESSÄ minä kiitän SINUA ja minä ylistän SINUA juuri nyt. [Kuiskaa] Pyydän, anna minulle Sana Donald Trumpista YAHUSHUA'n NIMESSÄ. [ Pyhiä kieliä... ]

Me odotamme SINUA, ÄITI [RUACH HA KODESH]. Me odotamme SINUA. Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa? Mitä se on, mitä SINÄ haluat sanoa? [ Kielet tehostuvat... ]

* * * * * * *

PROFETIA 131 ALKAA:

29. kesäkuuta 2016

MINÄ, YAHUVEH, sanon, MINÄ OLEN nostanut ylös Donald Trumpin tätä aikaa ja tätä tuntia varten!

Elisheva: Voi juku!

Profetia jatkuu:

Saatanallisella eliitillä, joka täyttää Valkoisen Talon, on niin paljon verta käsissään (Psalmit 94:20-23)— murhaajan verta, syntymättömien verta - mutta MINÄ olen nostanut ylös Donald Trumpin, joka arvostaa elämän pyhyyttä. Ja on hänen toiveensa, ja MINÄ olen antanut hänelle tämän toiveen: Pestä tuo veri pois käsistä! Muuttaa aborttilait! Antaa oikeudet takaisin osavaltioille!

Psalmit 94: 20: "Onko yhteyttä sinun kanssasi turmion tuomioistuimella, jossa väkivaltaa tehdään lain varjolla, 21. ahdistetaan vanhurskaan sielua ja tuomitaan syylliseksi viaton veri? 22. Mutta Herra on minun linnani, Jumalani on minun suojakallioni. 23. Hän kostaa heille heidän ilkityönsä ja hukuttaa heidät heidän pahuutensa tähden. Herra, meidän Jumalamme, hukuttaa heidät."

Elisheva, MINÄ muutin sinun sydämesi!

Sinä ainoastaan näit hänet siinä, missä kirosanat täyttivät hänen suunsa. Sinä näit hänet siinä, missä hän on mies, joka palvoo tämän maailman materiaalisia asioita. Mutta sitten, niin kuin MINÄ näytin sinulle unessa, Profetiat, joiden luokse hän tulisi ja hän lukisi - ja MINÄ vedän häntä puoleeni jopa nyt kun sinä puhut!

TAIVUTTAMAAN POLVENSA MINULLE!

– MINULLE, YAHUSHUA'lle -

Sillä vaikka muut katsovat häneen [negatiivisesti], ja ennen kuin sinä käskit esirukoilijoita rukoilemaan hänen puolestaan, sinä myös - ainoastaan näit saastan, joka tulee esiin hänen suustaan - mutta MINÄ nostan hänet esille ja MINÄ käytän miestä, joka ei tunne vanhurskautta vielä. Ja silti MINÄ olen laittanut halun häneen saadakseen vanhurskautta (Evankeliumi Matteuksen mukaan 5:6)!

Evankeliumi Matteuksen mukaan 5:6: "Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan."

Hän haluaa tehdä, mikä on oikein. Hän haluaa pysäyttää syntymättömien teurastuksen! Hän haluaa sananvapauden oikeuden - taas takaisin! Hän ei halua transsukupuolista agendaa! Se on inhottavuus!

Hän on kestänyt paljon vainoa - kun hän yrittää kävellä ohutta linjaa, jotta hän voi voittaa tämän vaalin - joten hän pitää niin paljon hänen ajatuksistaan itsellään. Mutta kun MINÄ sanon hänelle, ja se on tulossa, olla enää välittämättä siitä, mitä ihmiset ajattelevat ja, "Lakkaa yrittämästä kävellä tuota ohutta linjaa. Jatka kertomaan mielipiteesi!" - te tulette katselemaan muuttunutta miestä!

Sillä tällä miehellä ei ole murhaajan verta käsissään! Itse asiassa hän haluaa laittaa heidät, jotka ovat Valkoisessa Talossa, kaltereiden taakse!

Elisheva: Minä näen näyn popcornista. Hän tulee olemaan - hän on niin kuin tuo. Sinä laitat jyvät pannuun, ja YAHUSHUA sanoo, että HÄN tulee ravistamaan niitä. HÄN ravistaa tuota pannua. Ja siinä, missä oli ainoastaan muutamia totuuden jyviä sallittu, se tulee täyttämään tuon koko pannun ylitsevuotavaksi - popcornista, koska tuo on millaista se on - ja hän pitää paljon 'meteliä'! ABBA YAH sanoo...

Profetia jatkuu:

Hänet on voideltu pitämään meteliä! Te ette voi hiljentää häntä - he ovat yrittäneet.

He ovat yrittäneet pelotella häntä! He yrittävät tuoda hänelle häpeää! He ovat pilkanneet häntä! He turmelivat hänen maineensa! He yrittävät saada hänet näyttämään siltä, kuin hän olisi alempana mielipidekyselyissä. Todellisuudessa hän on korkeammalla.

Elisheva: Itse asiassa se on ABBA YAHUVEH, joka on siunannut häntä! Sillä jälleen, YAHUSHUA sanoo...

Profetia jatkuu:

Älkää katsoko häneen menneisyyden katseella. Ymmärtäkää, että tänä aikana, MINÄ muutan hänen sydämensä - jopa hänen lapsenlapsensa uudella syntymällä.

Elisheva: Minä näen, että hänen toiveensa on uudelleen kirjoittaa - YAHUSHUA sanoo minulle...

Profetia jatkuu:

Hänen toiveensa on uudelleen kirjoittaa niin monia lakeja, ja antaa valta takaisin - osavaltioille - jota ei koskaan olisi pitänyt ottaa pois. Joten Elisheva, MINÄ annan teille tämän toimeksiannon tänä päivänä. Sinulle ja Ezralle! Voi, ei väliä ketä se tulee loukkaamaan, te tulette sanomaan heille.

Ei ole ketään muuta!

Aivan niin kuin MINÄ puhuin ulos aasin suusta (4. Mooseksen kirja 22:22-35; Toinen Pietarin kirje 2:16) ja MINUN tahtoni tehtiin - vaikka näyttää siltä, kuin hän on niin 'korkealla hevosella' (olla olevinaan) - MINÄ, YAHUVEH, tiedän kuinka tehdä hänet nöyräksi!

Joten, saa ihmiset, jotka pitävät AmightyWind Palvelutyötä siunauksena, alkamaan rukoilla hänen puolestaan. Koska aivan kuten sinut Ezra vedettiin puoleeni rukousten kautta (heidän vuoksi ympäri tätä maailmaa), kun MINÄ annoin toimeksiannon Elishevalle rukoilla, että Caleb tulisi - (Hän kysyi, "Mikä on hänen nimensä?" ja MINÄ sanoin, "Sinä voit vain kutsua häntä Caleb'iksi," mutta nyt hän tietää, että sinun nimesi on Ezra) ja nyt hän ymmärtää - Saman toimeksiannon MINÄ annan tälle Palvelutyölle tänä päivänä: Rukoilkaa Donald Trumpin puolesta! Että hän tekee kaiken, mitä hän voi tehdä! Pestäkseen veren pois Valkoisesta Talosta!

Elisheva: Verta on niin paljon! HÄN antaa minulle näyn.

Profetia jatkuu:

He palvelevat molok-jumalaa (3. Mooseksen kirja 18:21; 5. Mooseksen kirja 12:31). He uhraavat syntymättömät. Ja mitä on tehty Amerikassa, on ollut ketjureaktio, joka on ympäri tätä maailmaa.

3. Mooseksen kirja 18:21: "Älä anna lapsiasi poltettaviksi uhrina Molokille, ettet häpäisisi Jumalasi nimeä. Minä olen Herra."

5. Mooseksen kirja 12:31: "Älä tee niin Herraa, sinun Jumalaasi, kohtaan, sillä kaikkea, mikä on Herralle kauhistus ja mitä hän vihaa, he ovat tehneet palvellessaan jumaliansa: omia poikiansakin ja tyttäriänsä he ovat jumalillensa polttaneet."

Elisheva: Minulla vain on näitä outoja näkyjä, Ezra. Taas minä näen hänet [palo]letkun kanssa. Tämä on toive, jonka YAH on laittanut hänen sydämeensä, puhdistaa tuo Valkoinen Talo! Ja minä näen hänet [palo]letkun kanssa! Ja minä en - niin paljon verta! Hänellä on [palo]letku ja hän pesee Valkoisen Talon lattioita ja verta vain tulee ulos ovista! JUMALA on nostamassa häntä ylös!

JUMALA, ABBA YAHUVEH sanoo...

Profetia jatkuu:

MINÄ olen - MINÄ muutan hänen sydämensä! MINÄ olen jo aloittanut!

Ja Elisheva, jos MINÄ puhuisin esiin vielä lisää Sanoja - ja MINÄ tulen, kun on oikea ajoitus, mutta jos MINÄ puhun lisää siitä, mitä MINÄ näytän sinulle - sitä käytettäisiin häntä vastaan. Sillä minkä tahansa puolesta "obamanation" on ollut, hän on sitä vastaan! He pilkkaavat häntä (Obamaa) syntymätodistuksesta. He pilkkaavat häntä (Obamaa) hänen kannastaan transsukupuolisuudelle.

Mutta MINÄ, YAHUVEH, sanon, MINÄ olen muuttanut hänen sydäntään koko tämän ajan - kun hän meni ihmisten eteen, samalla kun hän aidosti välittää ihmisistä - MINÄ, YAHUSHUA, sanon, MINÄ pesen hänen sydämensä, MINÄ puhdistan hänen sydämensä! Hän ei ole täysin antautunut MINULLE. Mutta muistakaa toimeksianto, jonka MINÄ annan tälle Palvelutyölle:

ALKAKAA RUKOILLA!

Muista Ezra, sinä et ollut edes pelastettu, kun MINÄ annoin Elishevalle tuon unen, kun MINÄ annoin hänelle sen rakkauden sinua kohtaan! Katso, mitä MINÄ olen tehnyt sinulle! Katso, kuinka MINÄ olen korottanut sinut!

Katso, kuinka MINÄ muutin sinun sydämesi!

Ja MINÄ sanon tämän, kun ihmisten rukoukset - tekevät itsensä nöyriksi ja lankeavat polvilleen ja tekevät parannuksen: Se on vanhurskaiden rukoukset, jotka auttavat paljon (Jaakobin kirje 5:16). Se on ainoastaan yksin MINUN Kädelläni, että hänet pidetään hengissä. Sillä MINÄ olen lähettänyt Pyhiä enkeleitä varmistamaan, että hän selviää! Sillä on jo ollut yrityksiä [hänen henkeään vastaan], jotka eivät koskaan toteutuneet - joita ei koskaan saatettu päätökseen, miten paholainen halusi sen tehtäväksi.

Muistakaa tämä! MINÄ en ole valmis Donald Trumpin kanssa.

Kun häntä pilkattiin siitä, ettei tuntenut Raamattua: Hän meni tutkimaan Raamattua. Hän meni etsimään Pyhiä Kirjoituksia. Ja joitakin niistä hän piilotti hänen sydämeensä (Psalmit 119:11), ja tämä on milloin puhdistus alkoi.

Psalmit 119:11: "Minä kätken sinun sanasi sydämeeni, etten tekisi syntiä sinua vastaan."

Kun haastattelija sanoi, "Anna meille joitakin Pyhiä Kirjoituksia! Sinä sanot, että olet Kristitty!" Hänen täytyi mennä etsimään. Ja MINÄ johdatin hänet siihen, mistä MINÄ halusin hänen lukevan. Ja Elisheva, uni, jonka MINÄ annoin sinulle: Hän tulee lukemaan nuo Profetiat. Hän tulee haluamaan tietää tarkoituksen. Hän tulee kysymään.

MINÄ muutin sinun sydämesi Elisheva, siinä missä kerran sinä vain katsoit häneen, ja sinä sanoit, "Hän on kauhistus! Katsokaa häntä! Niin täynnä ylpeyttä! Kiro[sanoja] - [hän] päästää suustaan - joka toinen sana."

Mutta MINÄ muistutan sinua Elisheva, MINÄ, YAHUSHUA, maksoin tuon HINNAN Golgatalla Donald Trumpin puolesta!

Se olen MINÄ, YAHUSHUA, joka puhdistan sydämen. Ja sinun rukouksesi - kun sinä annoit ne "YAHUSHUA'n demon stomper'eille", MINUN täytyi muuttaa sinun sydämesi rakkauden sydämeksi Donald Trumpille, ennen kuin sinä puhuisit ja rukoilisit hänen puolestaan.

Näethän, siinä ei ole kyse vain Amerikan muuttamisesta. Amerikka on korruptoinut maailman! Siinä ei ole kyse Amerikan tekemisestä jälleen mahtavaksi! Sillä Amerikka ei tule enää koskaan olemaan mahtava. He ovat saastuneet synnistä.

Mutta siinä on kyse vanhurskaiden rukouksista, jotka huutavat MINULLE ja jotka pyytävät, "ABBA YAHUVEH tee jotakin! Auta meitä poliittisesti. Anna meille ääni muuttaaksemme nämä lait!"

Siinä missä aikoinaan ainoastaan vähemmistö uskoi - ja nyt he pakottavat sen näyttämään siltä kuin se olisi enemmistö, ja tämä pätee kaikesta aborttiin, homoseksuaalisuuteen, transsukupuolisuuteen, [lakeihin] moraalisuutta [vastaan], sananvapauteen – valheet, jotka Donald Trump haluaa kääntää totuuteen! Hän haluaa, että totuus puhutaan.

Ja siellä on vapisevia polvia! Sillä hänellä todella on faktat! Laittaakseen niin monet poliitikoista kaltereiden taakse - ja tämä on todella hänen sydämensä toive.

Joten MINÄ päätän tämän vielä kerran.

Niin kuin Elisheva sinä varoitit Obamasta. Sinä varoitit ja sinä varoitit - ennen kuin mies oli edes valittu - ja muutos tuli, mutta se oli muutos pahempaan. Ja Amerikka kirottiin tavalla, jolla sitä ei ollut koskaan aikaisemmin kirottu.

Nyt MINÄ annan sinulle tämän toimeksiannon - Ezran kanssa rinnallasi, te molemmat, kootkaa ihmiset, jotka pitävät AmightyWind Palvelutyötä siunauksena - alkamaan rukoilla Donald Trumpin puolesta. Että hän pysyy johtoasemassa!

Sillä hän on hevoskilpailussa (raveissa) eivätkä edes uutiset paljasta totuutta hänestä: Kuinka monet ihmiset tukevat häntä! Miksi? Koska Valkoinen Talo omistaa median! Mutta jopa tämä tulee muuttumaan.

Elisheva: [Näkee näyn] Minä todellakin näen hevoskilpailun ja hän todella näyttää siltä kuin hän olisi ensimmäisellä sijalla. Hän todella näyttää. ABBA YAHUVEH, minä en koskaan, ikinä, ikinä ajatellut, että minä koskaan sanoisin sellaisen rukouksen!

Mutta me todellakin rukoilemme kaikesta sydämistämme Donald Trumpin pelastumisen puolesta; että hän todella tulee olemaan tuossa Valkoisessa Talossa (ja vaikka yhteen aikaan hän oli niin alakynnessä - mutta SINÄ sanot minulle - jopa negatiivinen lehdistö auttoi häntä pääsemään tuohon ensimmäiseen sijaan).

Joten minä seison yhteisymmärryksessä -

Profetia jatkuu:

Hän tulee tähän Palvelutyöhön. Hän tulee kuulemaan nämä Profetiat, varsinkin ne, jotka puolustavat elämän pyhyyttä. Hän on niin aborttia vastaan. Hän todella rakastaa niitä pieniä vauvoja kohduissa.

Elisheva: Kiitos RAKAS YAHUSHUA! Me luotamme uskossa, että SINÄ tulet laittamaan hänet tuohon Valkoiseen Taloon! SINÄ tulet antamaan hänelle tuon [palo]letkun! Ja hän tulee pesemään sen veren pois!

Profetia jatkuu:

Se ei ole pelkästään syntymättömien veri! Se on kaikki nämä sodat, jotka on aloitettu! Se on kaikki nämä – oi, niin paljon verta! Niin paljon verta (Psalmi 106:37; Sananl. 1:16)! Voi että, voi että, kuinka pahoja, kuinka pahoja poliitikot ovat!

[Psalmi 106:37-38: ”Ja he uhrasivat poikiansa ja tyttäriänsä riivaajille. He vuodattivat viatonta verta, poikiensa ja tyttäriensä verta, uhraten heidät Kanaanin epäjumalille, ja maa saastui veriveloista.”]

[Sananl. 1:16: ”Sillä heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan verta.”]

Tämän takia, Elisheva, MINÄ sanon sinulle: Donald Trump ei ”pelaa poliitikon peliä”. Hän puhuu sanat, jotka ihmiset haluaisivat sanoa – ne, joilla on jotain moraalia jäljellä. Ja ne, jotka rakastavat maataan. Hän ei puhu kuin poliitikko.

[Elisheva puhuu:] On niin paljon muuta, mitä sanoisin juuri nyt, mutta jos sanon, hän häviäisi! [Elisheva nauraa.] Eipä siitä sen enempää! On joitain asioita, joita profeetan ei ole lupa sanoa. En tee sitä!

Mutta ABBA YAH näytti minulle asioita hänestä. Ja Donald Trumpia todella, todella, todella ollaan vetämässä YAHUSHUAN luokse. Juutalaisuus, jonka kanssa hänen tyttärensä meni naimisiin – hänellä on rakkaus juutalaista kansaa kohtaan. Ja tämän sanomiseen ABBA YAH antaa minulle luvan.

[Profetia jatkuu:]

Hän todella rakastaa Israelia. Hän todella – hän todella, todella olisi Israelin ystävä.

[Elisheva puhuu:] ABBA YAH sanoo…

[Profetia jatkuu:]

Ja se on hänen tyttärensä, joka johti hänet saamaan tuon rakkauden Israelia kohtaan.

[Elisheva puhuu:] Ja minä vain kuulen toistuvasti tätä yhtä Raamatun paikkaa: ”…ja pieni poikanen niitä paimentaa” (Jes. 11:6).

No, ABBA YAH, onko jotain muuta, mitä SINÄ haluat sanoa? Tänään, mikä päivämäärä tänään onkaan, me seisomme yksimielisyydessä. Me tulemme laittamaan jotain – kerro SINÄ meille, kerro Ezralle mitä kirjoittaa. Ja minä tulen seisomaan yksimielisyydessä, koska hän on vähäpuheinen mies.

[Elisheva puhuu, mitä hän kuulee Taivaasta:] Ja me tulemme seisomaan yksimielisyydessä. Ja me tulemme kysymään ihmisiltä ja me tulemme laittamaan sen videoon – että AmightyWind-palvelutyö tukee Donald Trumpia rukouksillamme: ENSIN hänen pelastumisensa puolesta ja sitten, että ABBA YAH, SINÄ voit käyttää häntä – pesemään sen veren pois Valkoisesta talosta.

[Sanan loppu]

Elisheva: Se on mitä minä kuulen.

Ezra: Kiitos! Me ylistämme SINUA, ABBA YAHUVEH! Kiitos YAHUSHUA! Kiitos IMMAYAH vahvistuksesta, että hän on se presidentti(ehdokas), jonka TE olette nostaneet. Ja minä olin puhumassa Elishevalle ja kertomassa hänelle, ja tämä tuli ulos. Ja se on totuus!

Elisheva: Kyllä!

Ezra: Siispä me tuemme häntä sataprosenttisesti, ABBA YAHUVEH, koska se on SINUN tahtosi, että hänestä tulee presidentti – pesemään kaikki se sotku, mikä on tehty siinä Valkoisessa talossa. Joten me kiitämme SINUA, ABBA YAHUVEH, tästä ilmestyksestä ja sanasta yleisölle. Me siunaamme SINUN PYHÄÄ NIMEÄSI, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUAN NIMESSÄ! Amen.

Elisheva: Ja me vain rukoilemme, ISÄ, että ihmiset tulevat ymmärtämään – että tämä on SINUN suunnitelmasi. Tämä on, tämä on, tämä on SINUN suunnitelmasi. Me kävelemme tämän ”oksan” päällä, ISÄ. Minä tiesin. Minä tiesin, minä tiesin, minä tiesin ”obamanationista” etukäteen ja kerroin ihmisille.

Mutta nyt, ISÄ, me rukoilemme Donald Trumpin sielun pelastumisen puolesta. Ihmisten täytyy ottaa se hyvin, hyvin vakavasti ja todella rukoilla tämän miehen puolesta! Koska hän on jo – hänellä on jo ne halut, jotka SINÄ olet laittanut hänen sydämeensä, eikä hän edes ymmärrä, kuinka paljon hän on jo muuttunut, YAHUSHUAN NIMESSÄ.

Joten tämä on… [nauraa] Joten yksi osa minusta sanoo: ”Oi, ISÄ, olen jo ’vapisevan oksan päällä’ uutta johtajuutta koskevan ilmoituksen suhteen”, ja SINÄ vain, SINÄ vain sanot: ”Menkää vähän pidemmälle sen oksan päällä, Elisheva ja Ezra!” Mutta ylistys YAHUSHUALLE, SINÄ olet SE, joka estää tuota oksaa katkeamasta! Joten me annamme SINULLE kunnian, ISÄ! Me kiitämme SINUA ja me ylistämme SINUA!

Rakkaat – jokainen, jokainen, joka pitää AmightyWind-palvelutyötä siunauksena, riippumatta siitä, mitä kieltä sinä puhut, kiitos, että alat rukoilla, että ABBA YAH’N tahto tulee toteutumaan Donald Trumpissa, ja että se mies tulee koukistamaan polvensa ja ottamaan YAHUSHUAN vastaan MESSIAANA!

Koska kun hän niin tekee, hän tulee olemaan presidentti vailla vertaa. Ja se tulee olemaan – se tulee vaikuttamaan… Se tulee vaikuttamaan valtioihin ympäri tätä maailmaa!

Ja me kiitämme SINUA, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUAN NIMESSÄ. Me ylistämme SINUA, me ylistämme SINUA, me ylistämme SINUA! Me ylistämme SINUA, ABBA YAHUVEH, että nostit miehen, jota kukaan ei koskaan arvannut! Ja SINÄ teet sen! Ja näen edelleen tämän hevoskisan, ISÄ, ja hän on ehdottomasti etualalla YAHUSHUAN NIMESSÄ! Ja se minulla oli sanottavana!

Ezra: Amen.

Elisheva: Mitä sinä…? Aa, okei! Kathrynyah sai näkyjä!

Lisää näkyjä:

Kathrynyah: Minä kysyin häneltä [Elishevalta], pitäisikö minun jakaa, mitä näin, vain pari juttua: Näin hänen [Elishevan] kumartavan YAHUSHUAN edessä, ja HÄNELLÄ oli kätensä hänen [Elishevan] pään päällä.

Elisheva: Oi! Kiitos! Minä tarvitsin tuon!

Kathrynyah: Ja sitten…

Elisheva: No, Ezra on juuri siellä, missä tahansa minä olen.

Kathrynyah: Kuunnellessani näin siis limpun vaaleaa leipää yläosan kanssa, ja sen päällä on [mustaa] pippuria. Ylhäältä se on kaavittu pois. Luulen, että se kuvaa Donald Trumpia. Yläosa, ehkä reilun sentin verran kaavittu pois, ja se on vaaleaa alta. Selitinkö ymmärrettävästi?

Elisheva: Joo! Se on pippurikerroksen ottaminen…

Kathrynyah: Mutta siinä on pippuria yläosassa, mikä on tummia täpliä, tiedätkö?

Elisheva: Joo. No, joo.

Kathrynyah: Mutta alta se on vaaleaa. Joten me kyllä, me kohotamme hänet (rukouksessa) SINULLE, ISÄ.

Elisheva: Minä vain rukoilen, ISÄ, YAHUSHUAN NIMESSÄ – SINÄ tiedät sen salaisen unen, jota minä en tule paljastamaan maailman edessä. Me voimme varmaan selvittää [sen unen] päivämäärän, mutta kun käskin YDS:iä alkaa rukoilla.

Minä en. Minä en… Donald Trumpilla on salaisuus, jonka SINÄ uskoit minulle. Minä rukoilen, ISÄ, että se uni toteutuu täysin, YAHUSHUAN NIMESSÄ. Ja Donald Trumpista tulee tämän palvelutyön ystävä. Ja hän tulee oppimaan Profetioiden kautta sen, mitä hän ei ole tiennyt aiemmin, YAHUSHUAN NIMESSÄ. Ja minä otan vastaan jokaisen osan siitä unesta, YAHUSHUAN NIMESSÄ.

Ezra: Amen! Amen!

Elisheva: Mahtavaa! Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa! Kuka olisi tiennyt, että tuo tapahtuisi!

Äänite loppui.

Minä haluan lisätä tämän. Se leikattiin pois audiosta. Rukoilkaa ja äänestäkää - ja tukekaa häntä.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu YAHUSHUA'n Nimessä,

29. kesäkuuta 2016

Apostoli, Profeetta Elisheva Eliyahu