PROFETIA 130

YAHUSHUA ilmestyy Elisheva Eliyahu’lle Sharonin (Saaronin) Ruusuna!!!

Ihme, joka tallennettiin äänitteelle YAHUSHUA’sta, joka saapuu Apostoli ja Profeetta Elisheva Eliyahun (Elisabeth Elijah) sängylle 5. heinäkuuta 2016.

* * * * * * *


* * * * * * *

Korkea Veisu 2:1 "Minä olen Saaronin kukkanen, olen laaksojen lilja."

YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisäämään seuraavan varoituksena heille, jotka pilkkaavat:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *

Kathrynyah: Me rakastamme sinua!

YAHUSHUA: Rakas tytär Elisheva. MINÄ näen sinut. Sinä yrität.

Elisheva: Jestas, tuoksuu niin hyvältä, minä aion itkeä!

YAHUSHUA: Sinä yrität tehdä niin paljon yhdellä kertaa, ja sinä miellytät MINUA niin paljon. MINÄ olen tässä! MINÄ olen kävellyt tässä huoneessa. MINÄ istun sängylläsi, samalla kun sinä puhut Tatianalle, ja kun Kim ja Tatiana tekevät, mitä sinä olet pyytänyt heitä tekemään, ja sinä olet soittanut Justinille ja sinä olet antanut MINUN nuhteen Sanani suojellaksesi MINUN rakasta tytärtäni, ja tehdäksesi tyhjäksi pahan, jota tehtiin.

Joten Elisheva, MINÄ haluan antaa sinulle MINUN rauhani ja MINÄ haluan kertoa sinulle, että MINÄ olen tässä, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun sinä olet koskaan haistanut MINUN tuoksuni, ja se on Sharonin Ruusu, joka on tässä. MINÄ istun sängylläsi, Sanat tänä päivänä, sinä kuulit Sanat, jotka MINÄ olen sanonut. Niin monet tulevat vihaamaan sinua noiden Sanojen tähden, ja he tulevat nousemaan ylös, mutta älä pelkää, koska Elisheva, MINÄ olen todistanut tänä päivänä, että MINÄ olen tässä.

MINÄ olen tässä, MINÄ en ole koskaan kaukana. Ensimmäisen kerran kaikkina näinä vuosina sinä haistat MINUN tuoksuni, ja voitelu peittää sinut, ja MINUN rakkauteni ja MINUN läsnäoloni. Niin monia uhrauksia sinä olet tehnyt, ja kuitenkin MINÄ kerron sinulle tämän, MINÄ ainoastaan moninkertaistan siunaukset kaikille, en ainoastaan johtajistolle, vaan kaikille jotka siunaavat tätä palvelutyötä.

Joten MINÄ annan sinulle uuden merkin, ihmeen ja voimallisen teon, ja sitä nauhoitetaan jopa nyt Tatianan ja Kim'in ollessa täällä. Kun te vähiten odotatte sitä, odottakaa odottamatonta. Sillä te kuljette MINUN merkeissäni, ihmeissäni ja voimallisissa teoissani, ja "YAHUSHUA'n demon stompers" ovat likimain valmiita mennäkseen ylös uuden tason. Kun MINÄ lähetän Ezran, joka tuo Elishevan, minne tahansa hän (Ezra) menee.

Joten valmistautukaa, valmistautukaa, odottakaa odottamatonta Taivaasta, ja valmistautukaa, ja jopa ruusujen tuoksu kasvattaa voitelua nyt sinussa, ja MINÄ olen tullut sanomaan sinulle, että vain rauhoitu. MINÄ annan sinulle MINUN rauhani, MINÄ annan sinulle rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen, ja MINÄ annan sinulle uuden Sanan. MINÄ sanoin sinulle, että sinun täytyy juosta kilpaa pysyäksesi perässä.

MINÄ asetan sinun eteesi juhla pöydän, jonka keskellä sinä olet, ja sinä haistat MINUN läsnäoloni tuoksuni uudella tavalla, ja tämän maailman päällä ei ole hajuvettä, joka olisi verrattavissa MINUN tuoksuuni, ja Tatiana, MINÄ olen antanut sinulle anteeksi, MINÄ sallin tämän antaakseni sinun tietää, että mikään ei ollut muuttunut, sinä rukoilet ja sinä odotat merkkiä, että onko tuo biologinen äiti muuttunut?

Ei minun tyttäreni, hän yrittää siepata sinut pois, hän ei pysty muuttamaan raitojaan, sillä hän ei valitse tehdä niin. Sinä tiedät, kuka sinun äitisi ja sinun isäsi on, sinä tiedät kuka opastaa ja kuka rakastaa sinua. Sinä tiedät, kuka johdattaa sinut Taivaaseen, se ei ole vain MINUN Elishevani, se ei ole vain Kathrynyah, vaan nyt se on myös Ezra, sillä sinä aina halusit isän rakkauden ja nyt Tatiana, hyvin pian hän tulee syleilemään sinua, ja muista että sinä et ainoastaan saa yhtä, sinä saat äidin ja isän rakkauden, kun sinä katsot häntä silmilläsi, ja hän halaa sinua, äläkä häpeä itkeä.

Tämä on lisätty merkintä koskien tätä ihmettä: YAHUSHUA puhui Elishevalle sen jälkeen kun tämä ihme tapahtui, ja käski häntä katsomaan kuvaa, joka on meidän internetsivuston etusivulla (tänä 6. heinäkuun 2016 aikana, katso myös kuva alapuolella). YAHUSHUA näytti Elishevalle, kuinka molemmat hän ja Ezra ovat Ruusujen ympäröimiä ja molemmat kantavat HÄNEN tuoksuaan. YAHUSHUA sanoi: kun MINÄ saavuin sinun luoksesi Elisheva, samaan aikaan myös MINÄ peitin Ezran MINUN tuoksullani ja läsnäolollani, ja antaen hänelle jopa enemmän rauhaa, joten kun sinä tarvitset sitä, hänellä on lisää voitelua rauhoittamaan sinut.

Fyysisesti edes tietämättä, mitä tapahtui tämän ihmeen aikana, Apostoli Ezra sanoi, "Minä tunsin fyysisesti, että jotakin laitettiin kädelleni, ja minä katsoin käsivarttani ja kyynärvarttani ja minä sanoin, "Hyvä tavaton, tuo on hyvin omituinen tunne, jonka minä tunnen juuri nyt, ja minä tiesin, että jotakin laitettiin minun ylleni, ja minun harteilleni, minä tunsin, että jotakin laitettiin harteilleni. Sinä tiedät, kun joku laittaa jotakin vaatetta yllesi, sinä todella tunnet sen, ja tuo on kuinka se oli. Minä todella tunsin, mitä YAHUSHUA oli laittanut ylleni."

Elisheva: Vau, ja minä vieläkin haistan ruusut, YAHUSHUA, SINÄ tulet minun luokseni! Tässä, minä teen SINULLE enemmän tilaa. Minun täytyy saada meikkini pois tieltä, tämä on niin kuin, vau, ihan kuin makaisin ruusupuutarhassa, vau, minä haluan maailman kuulevan tästä! Tämä on mahtavaa! Tämä on... Voi ei, onko minulla se (minun nauhuri) päällä? Kyllä, voi, minulla on se päällä.

Kathrynyah: Ylistys YAHUSHUA'lle, kiitos, me rakastamme SINUA, me rakastamme SINUA, me rakastamme SINUA!

Elisheva: Minä vain tunnen kuin minun, minun, kaikki, tämä on, tämä on, minulla ei ollut edes aikaa laittaa hajuvettä ylleni tänään. Tiedäthän, minä jopa hikoilin voitelun alla, minä tunnustan! Hei maailma, okei! Minulla on niin kuuma.

Kathrynyah: HÄN rakastaa sinua niin paljon.

Elisheva: Minä en edes tiedä, mitä sanoa, minä alan itkeä, minä en tiedä itkeäkö, minä en tiedä nauraako. Me olemme menossa moneenko, viiteen eri suuntaan tänään, ja HÄN sanoo että vain rauhoitu. Minä en tiedä, mitä tehdä.

Tatiana: Minä itken puolestasi!

Kim: Amen!

Elisheva: En tiedä, mitä tehdä.

Kathrynyah: Ylistys YAHUSHUA'lle!

Elisheva: Ylistys YAHUSHUA'lle, todellakin, minä unohdin rakas YAHUSHUA, kiitos, tämä on niin suuri kunnia, minä en ole koskaan haistanut Sinun tuoksuasi, ja jestas, minä olen ollut sinun siitä lähtien, kun minä olen ollut nuori teini. Ja minä en koskaan, ikinä, ikinä, se on niin kuin makaisi tuoksuvimmassa ruusupuutarhassa, SINUN vaatteissasi on tämä, sen täytyy olla vaatteesi rakas YAHUSHUA, kiitos, se on SINUN läsnäolosi, se on SINUN Voitelusi.

Minä en edes tiedä, mitä sanoa, minä olen niin yllättynyt, minä en todellakaan edes tiedä, mitä sanoa, tämä on minulle vain niin suuri kunnia. Minä juttelin vain Tatianan kanssa ostoksilla käymisestä, jota minä yritin… ja minä tarkoitan, että me työstämme Profetioita peräkkäin, ummmm, meillä on, meillä on joukkovapautus tulossa ja meidän täytyy selvittää joitakin epäselvyyksiä.

Minä puhuin verkkosivun ylläpitäjälle, me yritämme kääntää asioita, ummm, uusia profetioita, me olemme, se mitä me olemme tekemässä, meillä on niin monia asioita, jotka ovat menossa samaan aikaan kaiken tämän keskellä, ja SINÄ tulet ja istuudut minun viereeni, ja SINÄ sanot, että vain rauhoitu.

Kaikki: naurua

Kathrynyah: HÄN sanoi, HÄN sanoi, että sinua tullaan vihaamaan tämän uuden Sanan tähden, mutta HÄN sanoi että ole huoleti, MINÄ olen sinun kanssasi, ja HÄN sanoi, että odota odottamatonta!

Elisheva: Ja odota odottamatonta! No, minä en tietenkään odottanut tätä, okei, mutta tämä on minulle todella kunnia, ja kun Ezra kuulee sen, vau! Joka kerta, joka, joka kerta kun minä puhun hänen kanssaan, ja Kathrynyah on todistanut sen, niin kuin sinun uskontasosi on kykenevä vastaanottamaan ihmeet, joita me näemme omilla silmillämme, koskaan, koskaan, koskaan ei ole aikaa, etteikö YAHUSHUA olisi tekemässä merkkiä, ihmettä ja voimallista tekoa.

Minä en ole koskaan nähnyt mitään tämän kaltaista, ja te tulette näkemään sen omilla silmillänne, mutta ensiksi "YAHUSHUA'n Demon Stomper'eiden" on tultava ylös uudelle uskontasolle. Koska näinä lopun aikoina ihmisten täytyy uskoa, että he eivät jahtaa merkkejä, ihmeitä ja voimallisia tekoja, koska paholainen tulee jäljitelmän kanssa ja me tiedämme sen, jota kutsutaan antikristukseksi. Vaan YAHUSHUA'a, te tavoittelette YAHUSHUA'a, ja mitä enemmän te tavoittelette HÄNTÄ, ja mitä enemmän te syleilette HÄNTÄ, ja mitä enemmän te tottelette HÄNTÄ.

Nuo merkit, ihmeet ja voimalliset teot ovat yhtäkkiä osa elämääsi. Ja tämä päivä on juuri todiste siitä, minä yritin vain tehdä jotakin normaalia niin kuin mennä ostoksille, mutta minun elämässäni ei ole mitään normaalia! Ja minulla on rakas YAHUSHUA, joka oli juuri tässä. Minä luulen, että tuoksu on kuitenkin lähtemässä, YAHUSHUA älä jätä minua! Minä en halua, että HÄN lähtee, awwww YAHUSHUA, HÄN ei voi pysyä täällä ikuisesti, minä ymmärrän, että SINULLA on muita asioita, joita tehdä.

Kathrynyah: HÄN sanoi, että YDS:t tulevat menemään eteenpäin (edistymään).

Elisheva: Häh?

Kathrynyah: YDS:t tulevat menemään eteenpäin.

Tatiana: Ylistys YAHUSHUA'lle!

Elisheva: Awwww, minä en halua, että HÄN lähtee! Minä tiedän, että SINÄ olet yhä täällä YAHUSHUA, mutta HÄN saapui, HÄN saapui minua varten erilaisella tavalla. Awwww, mutta nyt tuoksu on lähtemässä, mutta kiitos YAHUSHUA, kiitos! Te molemmat… minä tarkoitan, että te tulette, te tulette olemaan äänitteellä, tiedättehän. Minä en tiedä tuleeko teidän äänenne esiin.

Tatiana: Minä vain... Olen niin otettu, että olen edes kuullut sen, ja tiedäthän, kun YAHUSHUA otti esille minun koko isä tilanteeni, niin kuin vau, niin kuin en voi uskoa, että HÄN rakastaa meitä noin paljon, ja HÄN tietää mihin sattuu ja meidän ei edes tarvitse puhua siitä.

Elisheva: Ei, ei tarvitsekaan, ja eikä vain se, minulla on aviomies ja maailma ei ymmärrä sitä! Minä odotan vain juhlallisuuksia Taivaassa, mutta minulla on aviomies, joka on korkein rukoussuoja, joka sinulla voi olla, okei?

Ja minä tiedän, sen tähden tuo ruusupuutarha, minä en tiedä mitä hän oli tekemässä tänään, mutta hän taatusti rukoili eri tavalla, tuo on kaikki mitä minulla on sanottavana, koska minä en voinut uskoa sitä, Kathrynyah. Minä ajattelin, että sinä suihkutit hajuvettä tai jotakin siellä, ja minä olin vain että ei, se tulee minun sängystäni!

Kathrynyah: Minä näin valon pääsi päällä!

Elisheva: Näettehän, hän näki valon pääni päällä, kun minä juuri näin tämän, näettehän että hänellä on, hänellä on lahjoja myös, joten okei, minä arvelen että meidän on parempi mennä käytännön juttuihin taas. Minulla on iloa, minä en koskaan, minä tarkoitan, että katsokaa kuinka kauan minä olen ollut pelastettu ja minä en ole koskaan haistanut HÄNTÄ tällä tavoin, ja sitä kesti kunnes minä aloitin, kunnes, tiedättehän, valitettavasti HÄN ei voi vain aina pysyä tienoilla ja tehdä tuota, mutta kiitos!

Kim: Amen!

Elisheva: Minä olen niin kuin yllättynyt, ja niin kuin yllättynyt, se on niin kaunista, ei ole mitään voimakkaampaa, ei ole olemassa ruusua, joka olisi verrattavissa tuohon tuoksuun.

Kathrynyah: Se oli lahja sinulle, koska minä en haistanut sitä.

Tatiana: Vau!

Elisheva: Se oli sängyssäni, se oli sängyssäni!

Kathrynyah: Tuo on upeaa!

Elisheva: Sänky, josta minä jatkuvasti sanon, että on niin yksinäinen, ei ole enää yksinäinen.

Kathrynyah: Amen!

Tatiana: Se on, mitä minä haluan. Tuo on sitä voiteluöljyä, jota minä haluan, sitten kun minä hankin yhden.

Elisheva: Mitä hän sanoi, mitä hän sanoi, mitä hän sanoo?

Kim: Tuo on sitä voiteluöljyä, jota hän on halunnut saada, Sharonin ruusua, ja YAH juuri antoi sitä sinulle.

Elisheva: Voi vau, tuon tähden minä sain sitä, kiitos Tatiana, minä en usko, että olen ikinä edes haistanut sitä, Sharonin ruusua, olemmeko me?

Kathrynyah: Minä olen jonkin verran, kyllä.

Kim: Vau, se on kaunista.

Elisheva: No, Isä tulee olemaan innoissaan, se kaikki johtuu siitä, koska me teemme ostoksia isälle, ja nyt meidän täytyy palata käytännön juttuihin, joten minä aion sammuttaa tämän.

Kathrynyah: Me rakastamme sinua!

Merkki, joka annettiin Apostoli ja Profeetta Elisheva Eliyahu'lle,

5. heinäkuuta, 2016