Profetia 12
Kohtalon tyttäret, tulkaa esiin!

Rakastetut Profetian tyttäret, älkää kävelkö omassa rauhassanne, vaan JAHVEn rauhassa joka ylittää kaiken ymmärryksen. Älkää kävelkö omassa voimassanne vaan palvelemasi JAHVEn voimassa. Älä pysy veneessä vaan kävele veden päällä, kanssani! Mitä luulet mahdottomaksi, sille teen tien. Mikä estää tai on saartaa sinua poistan. Vaikka aallot näyttävät siltä kuin hukuttaisivat sinut, ja tuuli ulvoo, pidä silmäsi Pelastajassasi etkä huku. Sinut on määrätty veden päällä kävelijäksi! Ei veneessä istujaksi!

Juokse Goljatia kohti kuin Daavid. Daavid ei juossut poispäin Goljatista vaikka hän pilkkasi, uhkasi vaikka hän kohosi kaikkien ihmisten yläpuolelle, Daavid juoksi vasten Goljatia. Daavid ei osoittanut pelkoa sillä hän luotti suureen MINÄ OLEN, ei ihmiseen tai kuninkaaseen. Enkä pettänyt häntä, enkä petä sinua. Pelko on uskon vastakohta! Kuule minua! Pelko on kidutus jota en lähetä. Kun Daavidia uhattiin ja pilkattiin hän ei vastannut mitä hän tekisi vaan sen sijaan mitä hänen JAHVENSA tekisi! Daavid ei odottanut voittavansa lyövänsä vihollisen viidellä pehmeällä kivellä , sillä ne eivät olleet edes teräviä kiviä. Mutta Daavid tiesi ettei hänen aseensa tappaisi Goljatia, vain JAHVEn viha tappaisi Goljatin! Laitan vihani noihin kiviin. Löin Goljatin nuorella paimenella jota ihmiset pilkkasivat kun hän tuli vihollista vastaan he sanoivat varmasti hän epäonnistuu! Kuinka nuorukainen voi voittaa jättiläisen? Näitä sanoja he sanovat tyttärilleni nyt.

Vihollinen puhuu monella tavalla ja sanoo että epäonnistut. Kuolet jos vastustat tätä vihollista! Olet heikko etkä tarkoitettu toimimaan JAHVEn nimissä! Mutta Kohtalon Tyttäreni olen valinnut teidät! Olen vihkinyt teidät! Olen vahvistanut teidät! Ihmiset ovat oikeassa jos teette tämän omissa nimissänne ja voimassanne epäonnistutte! Voitte kuolla! Mutta ette seiso omassa voimassanne, vahvuudessanne ja voimassanne! Seisotte sanani voitelussa, nimessäni, pitäen yllä Pyhää Varustustani, Golgatan vereni pesemää! Tyttäreni kutsun teitä Kohtalon Tyttärikseni tänä päivänä! Sillä enkö ole alku ja loppu? Suuri JAHVE MINÄ OLEN on Profetian JAHVE! Alfa ja Omega on profetian JAHVE! Sillä olen profetoinut alun ja olen profetoinut lopun! Kuka paitsi minä olen voi tehdä tämän? Paljastan salaisuuteni tyttärilleni yhtä lailla kuin pojilleni. Tyttäreni olen valinnut sinut samaan kuin Daavidin! Vihollinen pilkkaa ja ivaa, hän käyttää muita uhkaamaan ja tuottamaan harmia. Sinua panetellaan vuokseni. Kun nämä viholliset tulevat älä pelkää mitä sanoa tai mitä tehdä ne eivät ole sinun sanojasi jotka puhut vaan minun sanojani jotka puhut. Rakastettuni, älkää ajatelko etukäteen mitä teette. Älkää pelätkö kun näette ilmeen heidän kasvoillaan. He luulevat että olette ihmisen ohjaama, ja sen sijaan ette ole tämän maailman kuninkaan hallitsema, olet Kuninkaiden Kuninkaan hallitsema!! Daavid heitti pois tämän maailman varustuksen seisoi sensijaan minun Kaikkivaltiaan JAHVEn varustuksessa! Näin sinä teet myös! Älä itke kun vihollinen kaatuu. Olen kanssasi ja kukaan ei voi tehdä mitään mitä en salli. Rakastan sinua rakastettu tyttäreni.

Varokaa kaikki jotka yritätte nousta Kohtalon Tyttäriäni vastaan! Sillä yhtä varmasti kuin Goljat surmattiin niin hekin jotka aiheuttavat Kohtalon Tyttärilleni surua! Varokaa! Sillä katselen, kuuntelen. Tuomitsen heidät jotka tuomitsevat sanojani puhuvat tyttäreni. Kuten miehet suojelevat naisia ja laitan tuon hengen heihin tehdä niin. Kuinka paljon enemmän suojelen Kohtalon Tyttäriäni! Sillä on profetoitu että näinä lopun aikoina kaadan henkeni neitoihini ja he profetoivat.

Kuka tahansa joka koskee voideltuihini ja tuottaa näille profeetoille harmia, varmasti tuomitsen nopeasti, heidän on parasta katua ennen kuin vihani syttyy heitä kohtaan. Nyt en puhu vääristä profeetoista sillä he tulevat miehen tai naisen muodossa. Jos he ovat vääriä tämä täytyy paljastaa jotta muut eivät saastu. Mutta älä uskalla koskea tai lannistaa tai laittaa ihmisen tekemiä ideoita siitä mitä teen, ja ketä käytän Profetian tyttärenäni. Älä sano JAHVE ei käyttäisi näitä naisia sillä heillä ei ole ulkomuotoa joka heillä pitäisi olla, heillä ei ole meidän myöntämää oikeutta puhua! Keitä olette, tämän maailman miehet, hiljentämään Profetian Tyttäriäni? Valitsen heidät jotka ovat epätodennäköisimpiä tulla valituiksi! Käytän heitä jotka sanoisivat minulle, oi JAHVE et todella halua minun puhuvan tuota, tai tekevän tätä? Kuitenkin tyttäreni kuulevat ääneni selvemmin kuin poikani! Suren tuskaa jonka Profetian Tyttäreni tulevat kärsimään nimeni vuoksi. Muista kärsin puolestasi. Olemalla Profetian Tyttäreni tuot niin monta sielua minulle, ja olet jo tuonut.

Ei kaikilla Profetian Tyttärilläni ole kutsuttua lupaa olet tehnyt enemmän minulle kuin monet jotka kutsuvat itseään pastoreiksi, ja ovat kaukana pastorista! Joten älä sure kun ihmiset eivät vihki sinua! Olen vihkinyt sinut! Vain tällä on merkitystä. Suojelen, ohjaan ja siunaan kaikkea mitä teet ja sanot. Älä ole epätasa-arvoisesti kytkeytynyt missään mitä teet. Muista jos eivät ole puolestani he ovat vastaan. Silmäsi näkevät sen mitä et mieluiten näkisi, kuulevat mitä et mieluiten kuulisi, mutta ne eivät ole silmäsi, tai korvasi, tai liha joka tuntee tuskan vaan henkiset silmäsi ja korvasi. Käytän Kohtalon Tyttäriäni hoivaamaan nuoria, rohkaisemaan heitä, opettamaan heitä. Tunnet villien unelmien tuolle puolen ulottuvia siunauksia, ja tunnet surua. Niin kuin olet jo tehnyt tällä vaistolla jolla olen sinua siunannut. Käytän sinua moittimaan, sillä taas olen jo laittanut tuon hengen sinuun niin kuin äiti moittii niin sinun tulee moittia tätä pakanakansaa! Ja heitä jotka on johdettu harhaan ja heitä jotka johtavat lampaitani harhaan! Sinulla on rohkeus kuten äitileijonalla joka suojelee poikasiaan. Käytän sinua sitomaan haavoittuneet, sillä millä äidillä ei ole tätä myötätuntoista henkeä. Käytät äidin, opettajan, soturin, ja kaikkia lahjoja jotka Pyhä henki on sinulle niin anteliaasti antanut ! Olen säästänyt parhaat viimeiseksi! Koska miehet sanoivat ettet voi käyttää naista. Naisilla on voimakkaimmat ministeriöt näinä lopun aikoina. Ja viimeiset ovat ensimmäisiä! Olen kanssasi. Rakastan sinua tyttäreni kun luet tätä tiedät se on sinulle! Jos et tiedä se on sinulle, sitten olet oikeassa,, lakkaa lukemasta se ei ole sinulle! Sillä kaikki muut jotka saavat tämän viestin, laitan käsivarteni ympärillenne kuiskaan korvaanne ja kerron teille, kuuntele tämä viesti on sinulle. Olen antanut Kohtalon Tyttärilleni Daavidin hengen! Jatka matkaasi ja ota takasin mitä paholainen on varastanut minun nimessäni. Näin sanoo JAHVE.