Profetia 128

Shavu’ot-profetia 2016, Taivas iloitsee AmightyWindin uudesta johtajuudesta

Kirjoitettu/puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH’N) voitelussa
apostoli & profeetta Elisheva Eliyahun kautta shavu’otina/helluntaina 2016 –
12. kesäkuuta 2016* * * * * * *

Tämä Profetia sisältää JUMALAN HEPREANKIELISET NIMET.

YAH/YAHU on JUMALAN PYHÄ NIMI

(”Hallelu YAH” kirjaimellisesti tarkoittaa ”Ylistäkää YAH’TA”.)

YAHUVEH/YAHWEH – ISÄ JUMALA

YAHUSHUA/YAHSHUA – ISÄ JUMALAN AINOSYNTYINEN POIKA

HA MASHIACH tarkoittaa MESSIASTA.

ELOHIM tarkoittaa JUMALAA.

SH’KHINYAH KIRKKAUS – RUACH HA KODESH’N NIMI

HA SH’KHINYAH (SHEKINAH) tarkoittaa heprean kielellä YAH’N IANKAIKKISTA, JUMALALLISTA LÄSNÄOLOA.

Lisäksi:

ABBA YAH tarkoittaa ”ISÄ YAH”,

IMMA YAH tarkoittaa ”ÄITI YAH”.

* * * * * * *

Profetioiden eteen lisättävät YAHUVEH’N Sanat Elishevalle:
"Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan. Jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan, asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, että se on synnytetty. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, että se on synnytetty. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Profetiasta 105)

”MINÄ OLEN YAHUVEH, se on MINUN nimeni. MINÄ en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.” (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisätä seuraavan varoitukseksi niille, jotka pilkkaavat: 

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *

PROFETIA ALKAA:

Voi ketä tahansa, joka uskaltaa yrittää vahingoittaa – näitä kahta voideltua. Tulet katumaan päivää, jona koskaan synnyit. Älä koske MINUN voideltuihini äläkä tee näille kahdelle profeetalle mitään pahaa (katso Psalmi 105:15; 1 Aik. 16:22). Olisi parempi sinulle, jos MINÄ, ABBA YAHUVEH, repisin irti sinun kielesi!

Taistelu on ollut raivoamassa! Tämä ei ole vain tavanomainen palvelutyö! Ettekö luule, että saatana tietää tämän? – hän on menettänyt joitakuita ylimmistä kenraaleistaan – hän on menettänyt joitakuita ylimmistä ylipäälliköistään!

Tämä ei ole pelkästään ilmoitus miespuolisesta johtajasta – hänen [saatanan] oli taisteltava kahdella eri rintamalla: hänen oli taisteltava Elishevaa vastaan tavoilla, joita tämä ei tiedä, hänen oli taisteltava niitä vastaan, jotka tekivät tämän ihmeen mahdolliseksi – YDS:iä, jotka laittoivat niin paljon rakkautta ja työtä ja Voitelua. Ja sen takia MINÄ siunasin kaiken, mihin he koskivat.

Mutta hän on ”ruh–” (”tämän maailman ruhtinas”, Joh. 12:31; 14:30; 16:11) (1) – saatana on ilman ruhtinas ja valta ja hallitus (Ef. 2:2), joten YDS:ien oli taisteltava häntä vastaan siellä. Ja sitten on se ”luu minun luustani”: sitten on sinä, Ezra, ja sinä, Elisheva, minkä MINÄ profetoin niin kauan aikaa sitten – vaikka te ette tienneet sitä.

Ja tänään on Voiton päivä! Tänä shavu’otina (helluntaina) on Voiton päivä! Sillä ”goljatti” (2) tulee kaatumaan! Ja MINÄ puhun useammasta kuin yhdestä goljatista.

Tänään on se Voitto! Ja se tullaan tunnustamaan sellaiseksi. Eikä se ole vain yhden päivän juhla. Sillä niin kauan kuin AmightyWind-palvelutyö on Internetissä, se tulee olemaan tämän päivän muistoksi – yhden viikon ajan – te tulette juhlimaan!

Tulette antamaan MINULLE kunniaa ja ylistystä! Ja kaikkia, jotka pitävät tätä palvelutyötä siunauksena, ja kaikkia, jotka siunaavat avioliittoa jonka MINÄ olen asettanut yhteen tänä päivänä – julkisen yleisön edessä, maailman edessä – MINÄ tulen siunaamaan heitä yltäkylläisesti!

Teidän kummankin päällä oleva Voitelu tulee vuotamaan yli jokaiseen palvelijaan, jokaiseen tukijaan, jokaiseen, joka sanoo: ”Tämä palvelutyö on siunaus, ja minä tulen puolustamaan sitä puolustaen sitä jopa rukouksessa” – MINUN korvani on kallistettu kuulemaan!

MINÄ kerron teille tämän!

Taivas iloitsee! Enkelit iloitsevat! Koska kun olette tehneet tämän – tänä päivänä – te olette nopeuttaneet sitä aikaa, jona YAHUSHUA HA MASHIACH on tuleva Morsiamelleen. Ja lohikäärme kiristelee hampaitaan raivoissaan (Ilm. 12:7-9, 12), koska hän ei kyennyt estämään sitä, mikä on tapahtunut tänään!

Se ei ole pelkästään johtajisto, se on rakkaus, joka tulee vain ylhäältä Taivaasta: asetettu, määrätty, valittu (3) , se ”Voitelun täyteys”, joka profetoitiin (4) , mikä ei koskaan ollut tapahtunut – ennen kuin MINÄ toin Ezran sinun vierellesi. Iloitkaa siis Voitosta!

Enkö MINÄ varoittanut teitä (5) , Ezra ja Elisheva, että Taivaallisessa valtakunnassa oli sota? Sota, kun legioonien ja legioonien enkelisotureiden Taivaasta oli tultava alas ja taisteltava. (6)

Mutta MINÄ kerron teille tämän: MINÄ, YAHUSHUA, voitin tuon taistelun ristillä! Tämä oli MINUN taisteluni. Sillä tämä palvelutyö ei kuulu miehelle tai naiselle. Tämä palvelutyö kuuluu YAHUVEH’LLE, MINULLE, YAHUSHUALLE, ja IMMAYAH’LLE! Tämä on MEIDÄN Voittomme. Ja nyt ME jaamme sen sinun kanssasi. Ja miljoonia ja miljoonia tullaan tavoittamaan!

Tulet näkemään, ja ihmiset tulevat huomaamaan uuden Voitelun Profetioissa! Siinä missä ”Soittajaneito” seisoi yksin ilman miespuolista johtajaa vierellään – ei enää tule profetoimaan orjuudessa, ei enää tule profetoimaan ollessaan kaltoinkohtelun kohteena.

Nyt – hän tulee profetoimaan – vapaudessa! Johtajan kanssa, joka vain rakastaa ja suojelee, joka tulee vain rohkaisemaan häntä jatkamaan painamista eteenpäin! Sillä he molemmat painavat eteenpäin! Saadakseen enemmän Voitelua eikä vähemmän.

Siispä ne, jotka tulevat palvelutyön luokse tänä päivänä, shavu’otina, MINÄ kerron teille tämän.

Älkää surko häntä, jota aikoinaan kutsuttiin ”Nikomiaksi”! Vihastukaa häneen, jota aikoinaan kutsuttiin ”Nikomiaksi”! Suritteko te Juudasta? Älkää sitten surko tätä ”Juudasta”.

Sen sijaan iloitkaa! Sillä MINÄ olen antanut teille enemmän! En vain yhtä apostolia, kaksi apostolia! En vain yhtä profeettaa, kaksi profeettaa! En vain yhtä! En vain yhtä pastoria, vaan kaksi vanhempaa pastoria! En vain yhtä opettajaa, vaan kaksi opettajaa! En vain yhtä evankelistaa, vaan kaksi evankelistaa!

MINÄ, YAHUVEH, sanon, että siinä missä oli yksi johtaja, aina [oli] ollut yksi johtaja – se oli illuusio, että koskaan oli miespuolinen johtaja – nyt MINÄ annan teille voidellun, valitun, määrätyn miespuolisen johtajan. Ja sopusoinnussa Ezra ja Elisheva tulevat seisomaan rinta rinnan, käsi kädessä – sielunkumppanit – rakkauden kanssa, jota tämä maailma ei koskaan tule ymmärtämään. Sillä jopa he pudistelevat päätään hämmästyksestä.

Ja jos näette sen ensimmäisen, 7. maaliskuuta 2016 käydyn videokeskustelun, tulette näkemään silmienne edessä, mitä MINÄ olin jo tekemässä. Tulette näkemään, kuinka Elisheva sanoi, ettei hän luota keneenkään mieheen helposti, paitsi poikiinsa YDS:ssä ja tietysti Adamiin. Mutta tulette näkemään, että MINÄ puhuin sen julki, että Ezraan voisi luottaa, pitäisi luottaa.

Tulette näkemään huumorintajun. Tulette kuulemaan naurun. Tulette näkemään rakkauden. Tulette näkemään Voitelun. Tulette kuulemaan opetuksen – siinä missä Elisheva jopa tuntee olevansa otettu eikä koskaan kyllästy kuulemaan hänen opettavan – mihin ei kukaan mies, ei kukaan mies, ei kukaan mies ollut koskaan aiemmin mennyt. Sillä MINÄ en sallinut sitä.

Se oli tätä säädettyä aikaa varten.

Elisheva saattoi luottaa tähän mieheen, saattoi oppia tältä mieheltä. Ja koska hän luottaa, seurakunta voi luottaa.

Te tunnette MINUN ääneni – ne, jotka ovat kuunnelleet Profetioita ja uskoneet – joten te tiedätte, että se on MINÄ, YAHUVEH, nyt, joka puhuu! Iloitkaa!

Iloitkaa, sillä kaikki tämä on yhtä tarkoitusta varten: tuoda YAHUSHUALLE kaikki kiitos, kunnia ja ylistys, kun HÄN vetää sieluja ja näyttää heille kuinka paljon HÄN rakastaa heitä! HÄN oli halukas maksamaan sen HINNAN Golgatalla, koska HÄN rakastaa tavalla, jota kukaan ei voi käsittää, ja HÄN antaa anteeksi niin kauas kuin itä on lännestä (Psalmi 103:12)! Tehkää vain parannus. Tämä palvelutyö korottaa YAHUSHUAN NIMEÄ, ja se vetää miehiä ja naisia lähelle (Joh. 12:32).

Mutta MINÄ kerron teille tämän:

Ne, joiden nimet on kirjoitettuna KARITSAN Elämänkirjaan – kukaan (heistä) ei tule kieltämään, että tämä palvelutyö tuo kunniaa MINULLE, YAHUVEH’LLE, YAHUSHUALLE ja IMMAYAH’LLE.

Ja voi niitä, jotka vedetään tämän palvelutyön luokse sitä tarkoitusta varten, että saatana käyttää heitä yrittääkseen tuhota tämän naisen ja tämän miehen.

Tämä palvelutyö on joutunut säälimättömän hyökkäyksen kohteeksi. Mutta nyt on se aika! Ne 500 000 yhteen koottua soturia ympäri tätä maailmaa – kun he kuulevat nämä totuudet – tulevat taistelemaan vastaan! Sillä lukumäärissä on voimaa!

Siispä YAHUSHUAN Morsian, tänä päivänä MINÄ, YAHUVEH, annan teille siunauksen – ja kun siunaat tätä miestä ja tätä naista, johtajia, jotka MINÄ olen asettanut, kun siunaat kaikkia (tämän palvelutyön) palvelijoita, kun siunaat ”YAHUSHUA’S demon stompers’ia”, kun siunaat tukijoita – MINÄ kerron sinulle tämän: siunauksia on tuleva sinun yllesi.

Niille, jotka haluavat vihata, niille, joilla on se kelvoton (7) [henki/mieli]: teidät on vedetty tänne vain tuomiotanne ja tuhoanne varten, MINUN, YAHUVEH’N, vihaa ja raivoa varten! Teitä on varoitettu. Teitä on varoitettu. On parempi, että peitätte suunne ja häivytte Internetistä. Sillä teitä on varoitettu.

Ja MINÄ siunaan jokaista YDS:ssä, joka vuodatti rakkauttaan ja työtään jokaiseen videoon. Ja MINÄ siunaan yltäkylläisesti webmastereita.

Ja MINÄ kerron teille tämän: Voitte etsiä koko Internetin ettekä tule löytämään voidellumpaa palvelutyötä! Ette tule löytämään kauniimpaa – kauniimpaa videota. (8) ”Kauniimpaa”, sillä MINÄ kerroin hänelle (Elishevalle) kauan sitten, että teidän täytyy viihdyttää sekä informoida tätä lopun ajan sukupolvea.

21 vuotta sitten mikään tästä ei ollut mahdollista! Nyt katsokaa kauneinta nettisivustoa, jonka MINÄ käytän voideltuja käsiä tuottamaan!

Tämä on taistelu vailla vertaa Internetissä! Mutta MINÄ, ABBA YAHUVEH, teidän ABBA YAHUVEH, lupaan teille tämän: te voitatte! Aivan yhtä varmasti kuin Daavid surmasi Goljatin, aivan yhtä varmasti kuin Daniel pelastettiin leijonien luolassa, aivan yhtä varmasti kuin Joona tuli ulos valaan vatsan suusta – aivan yhtä varmasti MINÄ olen tuonut vapautuksen tänä päivänä.

Ja enkelisoturit ja arkkienkeli Miikael ja Gabriel ja niin monet muut – MINÄ kerron teille tämän – he tulevat jatkamaan sotimista teidän puolestanne!

Tänä päivänä MINÄ olen vetämässä hampaat pois siltä karjuvalta leijonalta, joka yritti niellä!

Ja viimeinen asia, jonka MINÄ, YAHUVEH, sanon: Kuka tahansa, joka ei pidä muutoksesta uudessa miespuolisessa johtajuudessa – vaikka et koskaan edes tuntenut häntä [jota aikoinaan kutsuttiin nimellä ”Niko”] – VIE SE MINULLE! Vie se MINULLE rukouksessa!

MINÄ haastan sinut valittamaan! Sillä sinä olet nähnyt totuuden täällä. Vie se MINULLE. Riitele MINUN kanssani! Esitä perustelusi YAHUSHUA MASHIACH’N edessä. MINÄ, YAHUVEH, sanon: MINÄ haastan sinut.

MINÄ haastan sinut.

Joten tämän palvelutyön viholliset, teidän on parasta lähteä pois juosten!

Sillä täällä on mies, joka ei tule olemaan peloissaan, joka ei tule pettämään, joka ei ole laiska, joka on täysin voideltu – kun kaksi Voitelua tulivat yhdeksi. Teidän on parasta lähteä pois juosten, viholliset, seitsemään eri suuntaan! (9) Koska MINUN Vihani Sauva on tuleva alas teidän päällenne tänä päivänä!

Teidän on parasta harkita tarkkaan! Koska 5. Mooseksen kirjan luku 28, ne kiroukset, tullaan laittamaan (10) teidän päälle, jotka MINÄ, YAHUVEH, kirjoitin – jos kohotatte yhden sanan, kirjoitatte yhden sanan, herjaatte, loukkaatte kunniaa, yritätte tahrata – teillä ei ole naisen tai miehen vihaa, teillä tulee olemaan ja tulette tuntemaan MINUN, YAHUVEH’N, HENKÄYKSEN, joka puhaltaa teidät pois kuin akanat tuulessa!

MINÄ en tule sietämään sitä, mitä on tehty menneinä vuosina.

Jokaiselle viholliselle, joka on tehnyt tätä: tulet vastaamaan siitä. Sillä olet vain työstänyt tiesi alas helvetin tasolle suusi sanoilla.

Ja jokaiselle, joka on uskonut valheet ja kuitenkin väittää olevansa MINUN – väittää olevansa YAHUSHUAN VERELLÄ veripesty – ja kuitenkin sinä toistit ja ”uskot valheen” (2 Tess. 2:11) (11) – sinun on parasta – parasta joko tehdä parannus nopeasti tai tietää tämä: MINÄ tulen pitämään sinua tilivelvollisena jokaisesta sanasta, jonka sinä puhuit, jokaisesta sanasta, jonka sinä kirjoitit, ja jokaisesta valheesta, jonka sinä uskot – kun tulet Tuomioistuimen eteen.

Ja puolustajille, niille tukijoille, rohkaisijoille – MINÄ, YAHUVEH, sanon tämän teille: Kiitos. Teidät tullaan palkitsemaan. Sillä te kuulitte MINUN, YAHUVEH’N, äänen, YAHUSHUAN ja IMMAYAH’N äänen. Kykenitte tuntemaan Voitelun. Ja te kylvette siinä Voitelussa. Ja te iloitsette siinä Voitelussa. Ja te teitte parannuksen sen Voitelun takia. Ja suuret ovat palkintonne, kun jatkatte tehdä niin.

Sillä ei kukaan YAHUSHUAN Morsiamessa tule koskaan heittämään kiviä tätä profeettaa [Elisheva] ja nyt tätä uutta profeettaa [Ezra] kohti. Ei kukaan YAHUSHUAN Morsiamessa yritä vahingoittaa MINUN pikkuisiani. (12)

Ja se oli vanhurskaiden rukoukset, mikä on voinut niin paljon (Jaak. 5:16) ympäri tätä maailmaa, ”YAHUSHUA’S demon stompers’n” rukoukset, mikä on voinut niin paljon – se on enkelisoturien sota – mikä voitti tämän Voiton. Ja se on vain YAHUSHUAN VUODATTAMAN VEREN tähden, joka vuodatettiin teidän puolestanne Golgatalla!

(Sanan loppu)


Elisheva: Voi pojat, vau! Ylistys YAHUSHUALLE!

[Kathrynyah kuuluu myös vaimeasti taustalla:] Amen, ylistys TEILLE, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, IMMAYAH…!

Ezra: Oi, ylistys ABBA YAHUVEH’LLE! Ylistys SINULLE, YAHUSHUA! Ylistys SINULLE, RUACH HA KODESH! Kiitos! Kiitos, ABBA, tästä Voitosta – tästä – sodan voittamisesta ja kaikista asioista, jotka SINÄ olet tehnyt meidän puolestamme.

Kathrynyah: Amen.

Ezra: Me kiitämme SINUA, ABBA YAHUVEH! Me siunaamme SINUA! Me annamme kunnian ja me tulemme iloitsemaan koko seitsemän päivän ajan, niin kuin SINÄ käskit meidän tehdä. Nauttia ja iloita!

[Elisheva nauraa iloisesti.]

Ezra: Koska Voitto on meidän! Voitto on SINUN! SINÄ taistelit meidän puolestamme – sillä aikaa kun me laulamme ylistyksiä SINUN NIMELLESI, ISÄ. Kuinka ihmeellinen SINÄ olet! Kuinka suuri on SINUN NIMESI. Kuinka suuret ovat SINUN NIMESI (Sak. 14:9)! (13)

Elisheva: Amen! Amen! Amen!

Ezra: Amen ja amen!

* * * * * * *

(Äänityksen loppu)


1 saatana ei ole kuninkaallinen, ansioton ”ruhtinas” – vaan on ”tämän maailman ruhtinas” (Joh. 12:31; 14:30; 16:11) ja ”ilmavallan hallitsija” (Ef. 2:2), jotka ovat Raamatullisia nimikkeitä, joita käytetään identifioimaan hänen rajallista ja väliaikaista hallintavaltaansa, vaikka hän seisoo jo tuomittuna (Joh. 16:11). Pian hänet heitetään pysyvästi ulos kaikista Taivaallisen valtakunnan paikoista (Ilm. 12:7-9) ja heitetään ulos tästä maailmasta tuliseen järveen (Joh. 12:31; Ilm. 20:10).

2 Nimeä ”Goljatti” käytetään usein idiomaattisesti kielikuvana viittaamaan useampaan kuin yhteen henkilöön, ts. ihmisjoukkoon tai valtavankokoiseen organisaatioon. Tässä tapauksessa YAH tarkoittaa ihmismassaa, vihollisjoukkoa. Toisissa Profetioissa ja Sanoissa YAHUVEH on luvannut, että monet viholliset tulevat kaatumaan kerralla ”dominoefektinä”, ts. nopeasti liikkuvana ketjureaktiona lyhyen ajan sisällä.

3 Nämä kaikki ovat synonyymejä, mutta ”asetettu” (engl. ordained) tarkoittaa virallisesti nimitettyä, koskien etenkin auktoriteettiasemaa. Sanalla ”määrätty” (appointed) on myös samankaltainen merkitys, mutta tarkoittaa suuressa määrin huolella valittua jotakin erityistä tapahtumaa tai tiettyä aikaa ja tarkoitusta varten, ja ”valittu” (chosen) tarkoittaa muiden joukosta suosion saaneena valikoitua.

4 ”MINÄ tuon sinulle miehen, joka vaeltaa Voitelun täyteydessä, liittymään naiseen…” (Luu minun luistani, liha minun lihastani [Bone of My Bones, Flesh of My Flesh] -profetiaruno)

5 Tämä viittaa erääseen äskettäin saatuun henkilökohtaiseen Profetaaliseen Sanaan.

6 Katso Profetia 94 – ”MINÄ, YAHUVEH, sanon: ’Älkää aliarvioiko MINUN vihaani, sillä se on kasvanut raivoavaksi infernoksi’” ja profeetan loppukommentit, joissa Ezra eli ”Caleb” profetoidaan tulevaksi, ja sen liittyminen Taivaallisista alas maan päälle tulevan taistelun eskaloitumiseen.

7 ”…niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.” (2 Tim. 3:8).

”He väittävät tuntevansa JUMALAN, mutta teoillaan he HÄNET kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia ja kaikkiin hyviin tekoihin kelvottomia.” (Tit. 1:16)

Sanan ”kelvoton” (engl. reprobate) voi määritellä henkilöksi, jonka JUMALA on hylännyt, jolla ei ole toivoa pelastuksesta (Jer. 6:26-30; Hepr. 6:4-8), joka on pilkannut PYHÄÄ HENKEÄ (Matt. 12:31; Hepr. 10:26-31) – mikä on ainoa anteeksiantamaton synti (Luuk. 12:10) – ja jonka näin ollen on täytynyt olla ”edeltämäärätty” kadotukseen (Room. 9:22). Sanaa kelvoton voi käyttää myös adjektiivina, joka kuvaa suhdetta tähän tilaan.

8 Toisin sanoen YAH sanoo, ettei mitään olemassa olevaa videota tai nettisivustoa voi verrata AmightyWindin moniin, kauniisti voideltuihin videoihin ja sivustoon.

9 YAH puhuu sen olemassa olevaksi.

10 Sekä 5. Mooseksen kirjan luvun 28 siunaukset että kiroukset ovat vääjäämättömiä.

”Jos kuulet YAHUVEH’N, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki HÄNEN käskynsä…” (siunaukset, jakeesta 1 alkaen)

”Mutta jos sinä et kuule YAHUVEH’N, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia HÄNEN käskyjänsä ja säädöksiänsä…” (kiroukset, jakeesta 15 alkaen)

11 ”Uskoa valhe” toistaa 2. Tessalonikalaiskirjeen luvun 2 jakeen 11 sanoja ja viittaa siihen suureen apostasiaan, suureen luopumukseen kuvaten niitä, jotka hylkäävät tämän palvelutyön ja YAH’N lopun ajan profeetat ja – jos he eivät tee parannusta – tulevat sen sijaan ottamaan vastaan antimessiaan (antikristuksen) ja hänen sanomansa.

”…tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden JUMALA lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” (2 Tess. 2:9-12)

Se valhe tarkoittaa valhetta, joka saisi jonkun kadottamaan sielunsa – sitä valhetta, että on ”ihan okei” pilkata PYHÄÄ HENKEÄ, RUACH HA KODESHIA ja sen sijaan uskoa antikristuksen henkeä. Katso Profetia 71 – ”Se mikä on ollut sinetöitynä, paljastetaan nyt!”

12 ”Pikkuisiani” voi viitata lapsiin mutta myös keneen tahansa YAH’N lapsista, jotka ovat nöyriä kuin pieni lapsi, ja erityisesti keneen tahansa HÄNEN profeetoistaan (Matt. 10:41-42; 18:1-6).

13 ”KOLME-YHDESSÄ”, PYHÄN KOLMINAISUUDEN NIMET ovat KOLME NIMEÄ (YAHUVEH, YAHUSHUA, SHKHINYAH), ja kuitenkin YKSI NIMI (YAH).