Profetia 127

Punaisenmeren ylitys AmightyWind-palvelutyölle: Elisheva Eliyahun exodus & Ezra nousee apostoliksi

Kirjoitettu/puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH’N) voitelussa
apostoli & profeetta Elisheva Eliyahun kautta 29. huhtikuuta 2016 – Israelissa vietettävän pääsiäisen viimeisenä päivänä

* * * * * * *


Tämä Profetia sisältää JUMALAN HEPREANKIELISET NIMET.

YAH/YAHU on JUMALAN PYHÄ NIMI

(”Hallelu YAH” kirjaimellisesti tarkoittaa ”Ylistäkää YAH’TA”.)

YAHUVEH/YAHWEH – ISÄ JUMALA

YAHUSHUA/YAHSHUA – ISÄ JUMALAN AINOSYNTYINEN POIKA

HA MASHIACH tarkoittaa MESSIASTA.

ELOHIM tarkoittaa JUMALAA.

SH’KHINYAH KIRKKAUS – RUACH HA KODESH’N NIMI

HA SH’KHINYAH (SHEKINAH) tarkoittaa heprean kielellä YAH’N IANKAIKKISTA, JUMALALLISTA LÄSNÄOLOA.

Lisäksi:

ABBA YAH tarkoittaa ”ISÄ YAH”,

IMMA YAH tarkoittaa ”ÄITI YAH”.

* * * * * * *

Profetioiden eteen lisättävät YAHUVEH’N Sanat Elishevalle:
"Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan. Jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan, asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, että se on synnytetty. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, että se on synnytetty. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Profetiasta 105)

”MINÄ OLEN YAHUVEH, se on MINUN nimeni. MINÄ en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.” (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisätä seuraavan varoitukseksi niille, jotka pilkkaavat: 

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *
Tästä Profetiasta taltioitiin ääni. Tässä on sen puhtaaksikirjoitus:

[Ezra puhaltaa shofariin.]

[Ezra:] Anna mennä.

[Pojan 1 rukous:] RAKAS ja KALLISARVOINEN ISI YAHUVEH, me vain tulemme SINUN Valtaistuimesi eteen YAHUSHUA HA MASHIACH’N MAHTAVASSA NIMESSÄ ja sidomme ja ristiinnaulitsemme lihamme – ja sidomme paholaisen pois meistä, pois tästä ajasta – hallitukset, vallat, pimeyden hallitsijat korkeissa paikoissa, matalissa, vesissä, maissa – [me sidomme ne pois] Internet-yhteyksistä, radioaalloista, teknologioista, kaikesta, ABBA YAHUVEH. Me sidomme ja katkaisemme saatanan pois YAHUSHUA HA MASHIACH’N MAHTAVASSA NIMESSÄ – ja pyydämme YAHUSHUAN VUODATTAMAA VERTA peittämään meidät ja täyttämään meidät, sydämemme, mielemme, kehomme, henkemme ja sielumme. [Pyhiä kieliä.]

Ja me sidomme sinut ja nuhtelemme sinua, saatana, YAHUSHUA MASHIACH’N NIMESSÄ – ja pois Äiti Rm:stä 2 ja pois tästä koko palvelutyöstä, tästä AmightyWind-palvelutyöstä, ABBA YAHUVEH. Sillä se puhaltaa kuin VOIMAKAS TUULI koko maailman halki [engl. a mighty wind = voimakas tuuli].

Ja me vain rukoilemme, että SINÄ siunaat meitä ja voitelet meitä SINUN Voitelullasi. ABBA YAHUVEH, johdata meitä SINUN SH’KHINYAH [SHEKINAH] RUACH HA KODESH’LLASI, PYHÄLLÄ HENGELLÄSI.

Rukoilen, ABBA YAHUVEH, että kielemme voidellaan Tulella ja huulemme SINUN Sanoillasi – se tulee virtaamaan SINUN Eläviä Vesiäsi, TAIVAALLINEN ISÄ YAHUVEH, että SINÄ vain puhut meille ja näytät meille kaikki ne asiat, jotka SINÄ haluat meidän näkevän. Avaa meidän silmämme, niin että me voisimme nähdä, hengellisesti, ja avaa meidän korvamme, ABBA YAHUVEH, niin että me voimme kuulla.

Älköön meidän yllämme olko mitään kylmyyttä tai vahaa, ABBA YAHUVEH. Rukoilen vain, että RUACH HA KODESH’N Voitelu tulee olemaan kasvoillamme. Ainoa kylmyys, ABBA YAHUVEH, tulee olemaan kylmyys paholaista kohtaan, kovuus syntiä kohtaan, viha kaikkea kohtaan, mikä on pahaa, ABBA YAHUVEH!

Ja tätä kelvotonta miestä kohtaan, joka aikoinaan oli tämän palvelutyön [toinen] johtaja, mutta ei enää. Hän on kävellyt pois kutsumuksestaan. Hän on kääntynyt pois, ABBA YAHUVEH! Ja aivan yhtä varmasti kuin Juudas oli kääntynyt pois – ja YAHUSHUA – kun hän kääntyi, ei [hänellä] enää ollut pelastusta. Ei ole enää muistoa ihmisen [entisestä] vanhurskaudesta, kun hän tekee syntiä pahuuteen asti ja kääntyy pois. Sillä tämä on se, mitä SINUN Kirjoituksesi sanoo, ABBA YAHUVEH.

Ja me vain rukoilemme, että SINÄ voitelet Äiti Rm:n ja voitelet meidät tänä päivänä. Ja me sidomme ja nuhtelemme saatanan pois. Ja kiitos, että SINÄ johdat meitä, suojelet meitä ja opastat meitä. YAHUSHUA MASHIACH’N NIMESSÄ me rukoilemme.

[Kaikki:] Amen.

[Elisheva rukoilee:] ABBA YAHUVEH, minä vain tulen SINUN luoksesi YAHUSHUAN NIMESSÄ. En tiedä mitä sanoa. Nämä ovat ne ”YAHUSHUA’S demon stompers” 3. Niin kuin SINÄ nyt, ISÄ – yhä uudestaan ja uudestaan – minä avaan suuni, ja SINÄ kerrot minulle mitä sanoa. Minä tarvitsen SINUA nyt. Minä tarvitsen SINUA nyt. Täytä minun suuni, ABBA YAH!

PROFETIA ALKAA:

MINUN rakas tyttäreni Elisheva! Jaa vain sydäntäsi. Sillä ”YAHUSHUA’S demon stompers” ovat nähneet sinun sydämesi. Sinä olet ollut läsnä jokaista varten – vaikka et fyysisesti voinut olla. Heillä ei ole epäilystä siitä, että sinä kuulut MINULLE. He ovat tunteneet sinun käsivartesi halaavan heitä, ja sinä olet tuntenut heidän halaavan sinua.

Sillä sinä olet enemmän kuin vain profeetta. Sinä olet enemmän kuin vain pastori. Sinä olet enemmän kuin vain apostoli. Sinä olet heidän äitinsä. Sinä opastat heitä. Sinä rakastat heitä – tavalla, jolla ei kukaan pastori tämän maan päällä rakasta. Se ei ole pelkästään vain sinun rakkauttasi. Se on MINUN Rakkauttani. Se on YAHUSHUAN Rakkautta. Ja se on IMMAYAH’N Rakkautta. Heidän ei edes tarvitse nähdä sinua fyysisesti, koska heillä ei ole epäilystä siitä, kuinka paljon sinä rakastat heitä.

Sinä taistelet heidän puolestaan esirukouksessa – joskus jopa kahdeksan tuntia päivässä sinä ja Kathrynyah rukoilitte – taistellen jokaisen puolesta. Ja nyt MINÄ nostan MINUN Ezrani, joka ottaa heidän jokaisen rukouksensa ja esittää sen Valtaistuimen eteen. Hän rakastaa heitä myös. Sen takia hän sanoo: ”Tarvitsen kuvan heidän kasvoistaan”, menemään rukouksen mukana.

MINÄ vien tämän palvelutyön uuteen suuntaan. MINÄ heitän kelvottoman menemään – mutta [jo ennestään] sinä olet ollut yksinomainen johtaja monien vuosien ajan. Hän ei aina ollut Iisebel, mutta kun hän kapinoi ja teki kaiken minkä kykeni tuhotakseen palvelutyön, vaientamalla suutasi, panttaamalla Profetioita, kaltoinkohtelemalla sinua päivä päivältä enemmän siinä määrin, että huusit ja sanoit: ”Onko tämä ’parasta’, mitä SINÄ voit tehdä? Etkö SINÄ luvannut minulle ’miehistä parhaimman’, siinä missä olen ’tuntenut pahimman’?”

Päivä toisensa jälkeen, kun MINÄ katselin sinua kaltoinkohdeltavan, päivä toisensa jälkeen, kun uskoasi kaltoinkohdeltiin – ”Missä SINÄ olet, YAHUSHUA? Missä on se mies seisomaan vierelläni? Missä on se isä, jonka sinä lupasit ’YAHUSHUA’S demon stompers’lle’? He antavat hänelle rakkautta, eikä hän vastaa siihen!”

Sen sijaan hän yrittää erottaa äidin ja lapset – yrittää saada heidät olemaan kunnioittamatta – MINÄ SAIN TARPEEKSENI! Sen takia hän lähti! MINÄ revin hänet irti sinun sielustasi 7. maaliskuuta.

Tämän sinä tiedät.

Omalla suullaan hän sanoi, että hän oli teeskennellyt, oli teeskennellyt vuosien ajan, kunnes hän ei enää kyennyt teeskentelemään. Ja 14 vuoden jälkeen hän käveli ovesta ulos. Ja MINÄ sanoin sinulle, Elisheva, ettet näkisi häntä enää – siinä asemassa, jossa hän aikoinaan oli.

Mutta sekin oli illuusio! Koska hän ei ollut koskaan läsnä! Sitä kesti seitsemän vuotta. Ja jokaisena vuotena sinä peittelit. Sillä sinä et halunnut vahingoittaa muiden uskoa. Sinä pelkäsit sitä häpeää, joka tulisi tämän palvelutyön ylle jälleen.

Mutta, Elisheva, MINÄ lähetin YAHUSHUAN sinun luoksesi – kun huusit YDS:n puoleen. Yhä uudestaan ja uudestaan he ovat nähneet äitinsä terveyden kärsivän. He eivät tienneet, että se yksi nimeltä ”Nikomia” – joka päivä – puhui yllesi kuolemaa. Ei koskaan, ei koskaan rukousta, että sinä eläisit etkä kuolisi. Sen sijaan joka päivä hän sanoi: ”Olen yllättynyt, että olet elossa!” [puhuttu Elishevan kyynelten kautta]

Mutta ”pikkuisten vuoksi”, sinä sanot. ”Minä olen pastori. Minun täytyy suojella pikkuisia. En voi kertoa heille.”

Ja he kirjoittivat ja he sanoivat: ”Äiti, kerro meille mikä hätänä.” Mutta sen sijaan sinä pidit sisällä kaiken sen tuskan.

MINÄ revin hänet irti sinun sielustasi! Kun hän pilkkasi MINUN NIMEÄNI! MINÄ revin hänet irti sinun sielustasi! Mutta MINÄ en jättänyt sinua yksin! Sen sijaan MINÄ asetin toisen – hänet, jota aikoinaan kutsuin nimellä ”Caleb”, sillä hän on yhä Caleb MINUN silmissäni.

Mutta vuonna 2007, kun pyysit rukousta hänen puolestaan vain erään unen takia – MINÄ käytin niitä [rukouksia]. MINÄ käytän tuota unta. MINÄ käytin niitä Sanoja kutsuakseni esiin miehen nimeltä Ezra, eikä hän ollut vielä notkistanut polveaan MINULLE. Niin voimallinen tämä Profetia [94] on.

Jopa kielesi on voimaannutettu nimellä Caleb! Hän puhuu elämää yllesi eikä kuolemaa. Viime vuonna saatana yritti tappaa sinut – kaiken sen kaltoinkohtelun takia, kaiken sen toivottomuuden takia – MINÄ nostin YAHUSHUA’S demon stompers’n ylös tätä hetkeä varten. Älkää pitäkö sitä outona asiana! Muistakaa, että Juudas ei ollut aina Juudas. Iisebel luuli, että hänellä oli voitto – hän [jonka nimi oli aiemmin ”Niko”] luuli, että hänellä oli voitto.

Voi, mutta MINULLA oli toinen suunnitelma! Ja se on – liittyy tuohon pyhään mieheen: tähän, joka ottaa hänen [”Niko”] paikkansa. Eikä ole yhtäkään asiaa, Elisheva, jota MINÄ en tule hyvittämään.

MINÄ sanoin sinulle, kun hän uhkasi lähteä – yhä uudestaan ja uudestaan – MINÄ sanoin sinulle, etten sallisi enää yhtään enempää Profetioita pidätettävän. MINÄ puhuin Sanani ja annoin sinulle ilmestyksiä! Mutta hän uhkaili ja pelotteli ja kaltoinkohteli, joten sinä vain ”istuit niiden päällä”.

Sinä sanoit: ”En voi kestää tätä kaltoinkohtelua.” Ja nyt MINÄ käsken teidän puhdistaa hänen nimensä pois jokaisesta sivusta. Nyt MINÄ käsken teidän puhdistaa hänen nimensä pois jokaisesta Profetiasta. Koska se on täysin pyyhitty pois. Aivan niin kuin hän on ”Poispyyhittyjen kirjassa”.

Tämä on oppitunti. Jos ette kasva hedelmää siinä Viinipuussa ja pidätte pelastustanne itsestään selvänä, saatana tulee astumaan sisään. Jos ryhdytte kapinointiin ja sanotte ”minä vain teen kaiken niin kuin itse haluan”, te olette vaarassa!

Nyt MINÄ sanon teille tämän: älkää enää koskaan kutsuko häntä ”isä Nikoksi”. Te ette halua, että tämä henki voisi tulla teidän yllenne! Polttakaa tämä – se epäpyhä sielunside! Tämän MINÄ käsken teidän tehdä.

Sen sijaan on uusi, pyhä mies, siinä missä toinen jätti pyhyyden.

Ja hänen nimensä on Ezra. Ja hän tulee rakastamaan teitä. Ja hän rakastaa teitä. Ja teillä tulee olemaan toinen johtaja seisomassa Elishevan vierellä, johon voitte luottaa, todella luottaa. Sillä hän on MINUN oman sydämeni mukainen mies. Ja, Elisheva, MINÄ en jättänyt sieluasi yksin. Sillä hän meni sinun sieluusi sisälle. Ja jopa hänen pyhät kielensä ympäröivät sinua, peittävät sinua. Sinulla ei ole ollut ketään paitsi ”YAHUSHUA’S demon stompers”, sinun poikasi [rukouspeitteenä] – mutta nyt MINÄ annan sinulle pyhän miehen – enkä MINÄ puhu tyttäristä. MINÄ puhun nyt miehistä.

Ja MINÄ otin hänen sielunsa ja MINÄ yhdistin sen sinun sieluusi. Ja Kirurgin Käsillä ja Voitelulla, joka MINUN Ezrallani on, kultaisella langalla Taivaasta MINÄ sidoin teidät kaksi. Ja te tulette menemään eteenpäin ja palvelemaan joka puolella tätä maailmaa uudella Voitelulla ja uudella rakkaudella.

MINÄ vien tämän palvelutyön uuteen suuntaan – saatana luuli voivansa tuhota. Ja kuitenkin nyt uusi syntymä, uusi alku tulee menemään sinne minne tämä palvelutyö ei koskaan aiemmin ole mennyt.

Ja te uudet, te ette olleet siellä alussa. Te ette olleet siellä ”YouTube-sodassa”. Jos te olisitte olleet siellä, te olisitte nähneet, ettei hän [”Niko”] nostanut sormeakaan auttaakseen MINUN Elishevaani.

Sen sijaan hän yritti sanoa: ”Älkää puolustako häntä. Älkää puolustako palvelutyötä” – hän yritti hiljentää kaikki, jotka tekivät tätä, yritti kääntää Adamin ja Kathrynyahin häntä [Elishevaa] vastaan.

Mutta kun hän koski Adamiin ja Kathrynyahiin, se oli viimeinen pisara. Ja Sotahuuto tuli esiin! Ja se kohdistui häneen! 4 Ja kuolemaa ja tuhoa on se, mitä hän kuuli. Eikä hän siitäkään huolimatta tehnyt parannusta.

Hän pilkkasi häntä [Elishevaa] ja sanoi monien vuosien ajan: ”En pidä tavasta, jolla rukoilet. En halua rukoilla kanssasi. En halua viettää ehtoollista kanssasi. En halua viettää ehtoollista ollenkaan. Voitelu on vain roskaa.”

Kaltoinkohtelua! Kaltoinkohtelua! Kaltoinkohtelua! MINÄ, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA ja IMMAYAH emme voineet enää kestää jatkuvia huutoja MINUN puoleeni: ”Kaikki, mitä minä olen koskaan tuntenut, on kaltoinkohtelu mieheltä. Missä on se ’paras’?”

Missä on se johtaja? Kun tämä palvelutyö kasvaa, Kathrynyah ja Adam kykenevät auttamaan vain tietyssä määrin, niin kuin hän selittää. Missä on se johtaja seisomaan hänen vierellään? Missä on se johtaja toivottamaan tervetulleeksi Ezran? Missä on se johtaja toivottamaan tervetulleeksi uudet? Missä on se johtaja opastamaan ja opettamaan?

MINUN Ezrani on tehnyt enemmän tässä lyhyessä huhtikuussa kuin hän [poispyyhitty] on tehnyt 14 vuodessa. Vain yhdessä kuukaudessa. Vain yhdessä kuukaudessa. Kuvitelkaa, mitä MINÄ tulen tekemään. Kuvitelkaa, mitä MINÄ tulen tekemään – kun tuon nämä kaksi juutalaista yhteen, ja toinen on syntynyt Israelissa – kuvitelkaa, mitä MINÄ tulen tekemään. Kuvitelkaa, mitä MINÄ tulen tekemään.

Ja jokainen teistä, kun katkaisette sen jumalattoman sielunsiteen häneen [poispyyhittyyn] – Voitelu, Voitelu, Voitelu tulee kukoistamaan teidän yllänne. Ei pelkästään uudesta vapaudesta, jossa teidän äitinne tulee vaeltamaan, vaan uudesta vapaudesta, jossa teidän isänne Ezra vaeltaa! Kuvitelkaa, mitä MINÄ tulen tekemään, kun tyhjiö täytetään uudella – uudella alulla, uudella syntymällä! Ja MINÄ tein kaiken tämän 21 vuoden jälkeen.

Oi, rakkaat ”YAHUSHUA’S demon stompers”, kuinka paljon te miellytättekään MINUA! Sillä monet teistä, jotka tulette kuulemaan MINUN Sanani, te ette edes ylläty. Te vain pelkäsitte puhua. Te vain ette ymmärtäneet – että joku voisi langeta niin kauas – ja miksi ette kuulleet häneltä.

Nyt te tiedätte. Nyt te tiedätte. Nyt te tiedätte.

MINÄ jopa kutsuin häntä ”Neekyksi”! MINÄ tiesin, että hän tulisi pettämään MINUT. Yhä uudestaan ja uudestaan Profetioissa MINÄ häntä varoitin! Sen sijaan hän vain kovettui. Hän tuli siihen pisteeseen, ettei hän kuunnellut. Hän ylitti rajan Jumalanpilkkaan.

Ja aivan niin kuin hän puolusti MINUA Taivaassa vain jonkin aikaa luciferia vastaan käydyssä sodassa [katso Profetia 71], niin myös se piti näyttää uudestaan, esittää uudestaan täällä tämän maan päällä. Sillä kaikki ahkeroivat oman pelastuksensa pelolla ja vavistuksella [Fil. 2:12]. Sinun sielusi tietää jo sen päätöksen, jonka olit tehnyt.

Ja tulee olemaan uusi Voitelu ja on alkanut olla uusi Voitelu MINUN profeetassani, apostolissani, joka puhuu. Tulee olemaan uusi terveys. On jo se alku. Vain koska nyt hänellä on pyhän miehen rukoussuoja, joka on vailla vertaa.

Eikä Elisheva ymmärtänyt ensimmäisestä kerrasta, jona hän näki tämän miehen. Sillä MINÄ lähestyin häntä eri tavalla ja MINÄ käytin huumoria tuona päivänä. Hän Elisheva] näki rakkauden hänessä – joka kerta, kun tämä sanoi hänen nimensä, häntä näkemättä, ja kuitenkin hän näki tämän rakkauden. Ja hän sanoi MINULLE: ”Kuka tämä mies on? Voiko hän mahdollisesti olla ’Calev’ [Caleb hepreaksi]?” Niinpä MINÄ annoin hänelle merkin toisensa jälkeen. MINÄ puhuin Profetian toisensa jälkeen, joita ei kukaan teistä ole kuullut. Aikanaan te kuulette.

MINÄ OLEN PUOLISOIDEN VALITSIJA [engl. MATCHMAKER]. MINÄ tiedän, mitkä sielut kuuluvat. Ja teille, joilla on sielunkumppani ja te pelkäätte, "Entä minä? Minulla on sielunkumppani. Revitkö SINÄ minut ulos hänen sielustaan myös?"  

Ei, ei, ei MINUN lapseni! Ainoa tapa, jolla tämä voi tapahtua on, jos te käännytte MINUA, ABBA YAHUVEH'ia, YAHUSHUAa ja IMMAYAH'ia vastaan, koska MINÄ en aio liittää kadotettua sielua yhteen Pyhän sielun kanssa. MINÄ revin sen ulos, kun he ylittävät tuon rajan.  

Mutta teidän ei tarvitse pelätä. Tuo ei tule tapahtumaan tässä. Sen sijaan, kun te kuulette tämän viestin - te tulette rakastamaan teidän Pastorianne enemmän, te tulette rakastamaan tätä Profeettaa enemmän, te tulette rakastamaan teidän äitiänne enemmän.  

Ja te tulette syleilemään MINUN Ezraani. Ja te tulette ylistämään MINUA. Se yksi, jota kerran kutsuttiin 'Nikoksi', jota nyt kutsutaan 'Paul'iksi', vaihdettiin uuteen. Ja te tulette ylistämään MINUA! Kun tämä Voitelu, joka on tässä miehessä [Ezra] tulee annetuksi myös teille! Tämä on, mitä MINÄ lupaan teille!  

Nyt MINÄ sidon teidät yhteen Ezran kanssa. Tämä on teidän hengellinen isänne. Tämä on johtaja, johon te voitte luottaa. Hän ei pyytänyt tätä. Mutta MINÄ sanoin hänelle, että tulisi yllätyksiä. Ja MINÄ liitän Palvelutyön yhteen [toisin sanoen yksi Palvelutyö, Ezra ja Elisheva ovat jo yhtä henkeä].  

Te tulette näkemään ihmeitä tapahtuvan. Sillä tämä mies on voideltu ihmeitä varten. Vaikka MINÄ pyyhin nimen 'Nikomia' pois - tuo oli vain hengellinen nimi - mutta tämä on [se] mies, jota MINÄ kutsun "Caleb'iksi." Hän on YAH'n Auttaja. Ja hän on voideltu kun hän rukoilee, ja kun hän nostaa tuon Sauvan ajaakseen viholliset pois. Niin kuin hän ja Elisheva ovat jo todistaneet, kun he asettavat heidän kätensä tuohon Sauvaan, heillä on Taivaan huomio. Ja ihmeitä tulee esiin, niin kuin tänään, kun he ylittävät Punaisenmeren - on kuin tänään, jolloin hän sanoo Paul'ille, "Sinä et enää pelota minua!"  

Hän [Paul] varasti kymmenykset ja lahjoitukset. Hän kiristi häntä [Elishevaa]. Enkä MINÄ enää pysynyt hiljaa. Hän ei enää pysty kantamaan tätä yksin – nyt ”YAHUSHUA’S demon stompers”, MINÄ nostan teidät esiin! Ja te tulette suojelemaan tavalla, jolla te ette ole suojelleet aikaisemmin.  

Kuinka te olisitte voineet, kun te ette tienneet? Nyt te todella tiedätte. Kaikkia kielletään - jos hän [Paul, aiemmin 'Niko'] kirjoittaa teille, teidän ei tule lukea sitä. Sillä demoneita on liitettynä. 5  

MINÄ annan teille nämä käskyt. Voi ketä tahansa, joka rikkoo tätä luottamusta, ja MINÄ jo tiedän, mitä MINÄ olen asettanut jokaiseen teistä. Kuinka monen vuoden ajan te olette rukoilleet Elishevan puolesta - katsokaas MINÄ jopa muutan hänen nimensä.  

Sillä hänellä on uusi alku. Samaan aikaan MINÄ pyyhin pois kadotetun sielun, MINÄ annan hänelle uuden nimen voimakkaammalla Voitelulla, joka kasvaa joka päivä.  

Kuinka monta kertaa te rukoilitte, kuinka monta Jeriko-marssia - jopa paastoten hänen puolestaan. Nyt te tiedätte. Nyt te tiedätte. Ja nyt MINÄ voin parantaa. Sillä MINUN täytyi hankkiutua eroon hänen tuskansa lähteestä.  

Hän uhkaili häntä [Elishevaa]. Ja hän sanoi, "Etkö luule, etteivät YDS tule tietämään? Etkö luule, etteivät viholliset tule tietämään?"  

Ja hän [Elisheva] huusi ja hän sanoi, "Älä vahingoita pikkuisten uskoa!" Hän sitoi paholaisen ja käski paholaista, että hänellä ei ollut lupaa puhua. Ja hän sitoi demonit. Hänen yllätyksekseen hän [”Niko”] vain kirosi JUMALAA pahoilla kirosanoilla. Hän kirosi MINUN NIMEÄNI uudestaan ja uudestaan! Joten MINÄ laitoin Sotahuudon hänen [Elishevan] suuhunsa! Sellaisen Sotahuudon, jota kukaan ei ole koskaan kuullut!  

Hän oli Taivaan Valtaistuimen edessä, ja MINÄ, ABBA YAHUVEH, ja YAHUSHUA ja IMMAYAH puhuimme esiin Vihan Sanoja. Ja hänet [”Niko”] tuhotaan kaikkien sanojen tähden, joita hän sanoo!  

Elisheva sanoo: "Mutta entä ne ihmiset, jotka jatkavat rukoilemasta siunauksia hänelle? Sillä SINÄ olit sanonut siunata 'Nikoa'. Mitä minä teen tämän kanssa?" Niin MINÄ vakuutin hänet jopa silloin - vaikka hän [Niko] ei ollut vielä kääntynyt MINUSTA - MINÄ tiesin, että aika tulisi, kun siunaukset kääntyisivät kiroukseksi. Vaikka kaikkialla tätä maailmaa [sillä aikaa kun ihmiset yhä rukoilevat siunauksia hänelle], kunnes hänen nimensä on täysin pyyhitty pois - jokainen siunaus, joka on laitettu esiin häntä kohti, on nyt kirous! Deuteronomium 28 ei valehtele. Ja nyt hän on Deuteronomium 28 -kirousten alla! Ja se on vain ajan kysymys. MINÄ otan hänen elämänsä. Ja hän tietää, että kaikki mitä hänellä oli, on annettu toiselle miehelle. [Jeremia 8:10 Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajille.]  

Tämän vuoksi MINÄ käskin Elishevaa laittamaan Ezran kasvot etusivulle! Siinä on uusi Voitelu! Siinä on uusi puhdistus! Hän ei ole enää sidottuna kadotettuun sieluun! Huutakaa tänään voiton vuoksi! MINÄ siunaan sinua uudella tavalla, uudella alulla, ja annan sinulle sydämesi halun, saada tuo hengellinen isä. Hän tulee nauramaan sinun kanssasi. Hän ei ole ”koskematon”!  

Kuuletko MINUA, Ezra? Sinun ei tule olla ”koskematon”. MINÄ annoin sinulle tuon ilon ja tuon huumorintajun, siinä missä menneinä aikoina sinä pelkäsit, mitä muut sanoisivat. Sillä niin kuin Elisheva on ollut esimerkki sinulle, ne, jotka rakastavat häntä, tulevat aina kunnioittamaan häntä. Ja MINÄ annan saman siunauksen sinulle.  

Muista Ezra, he ovat ainoastaan vain vauvoja. Käy hellävaroin uusien opetusten kanssa, joita sinulla on. Ja jos sinulla ja Elishevalla on opillisia erimielisyyksiä, muistakaa että MINULLA, ABBA YAHUVEH'lla, tulee aina olemaan viimeinen Sana. Ja sinä tunnet MINUN Ääneni, ja sen vuoksi MINUN Ezrani on MINUN oman sydämeni mukainen mies! Se on Profetioita - niin monia yksityisiä Profetioita, jotka johtavat ja ohjaavat askelia, joita te otatte yhdessä sopusoinnussa.  

Ja Ezra, sinä ainoastaan rukoilet, että hän menee eteenpäin, kannustaaksesi häntä olemaan parhaimmillaan - kaikilla tavoilla - sinä ainoastaan rohkaiset, siinä missä häntä lannistettiin. Sinä rukoilet elämää, siinä missä toinen rukoili kuolemaa. Sinä rukoilet voittoa, siinä missä toinen rukoili tappiota. Sinä et koskaan salli hänen luovuttaa. Sinä tulet jopa vartioimaan sanoja, joita hän sanoo [muistuttaen häntä]: "Ei negatiivisuutta Elisheva!" Sinä tulet olemaan kärsivällinen tämän naisen kanssa, joka on ainoastaan tuntenut huonoa kohtelua. Sinä tulet olemaan kärsivällinen rakkauden kanssa, jonka MINÄ olen antanut sinulle.  

Sinä tulet olemaan kärsivällinen ”YAHUSHUA’S demon stompers’n” kanssa. Sinä tulet muistamaan, että he tarvitsevat hengellisen isän rakkautta.  

Tämä on siunaus, jonka MINÄ annan sinulle tänä päivänä! Samalla kun sinä ylität Punaisenmeren! Tämä on pääsiäinen, jonka MINÄ annan sinulle tänä päivänä! Samalla kun sinä ylität Punaisenmeren! Mutta hän ei ylitä sitä yksin! MINÄ nostan esiin ”YAHUSHUA’S demon stompers”. Ja MINÄ nostan esiin sen yhden - joka pitää kiinni tuosta Sauvasta - jolla on kuin Moosekselle annettu Voitelu.  

Ja kun Elijah ja Mooses - Eliyahu [ja Moshe] - kulkevat käsi kädessä näyttäen tietä, te tulette näkemään, että tämä Palvelutyö saa uudestisyntymisen tänä päivänä. Elisheva ja E[zra] kärsivät syntymäkivut. Heidän kehonsa - kirjaimellisesti tunsi kivun. Ja Ezra paini paholaisen ja demonien kanssa, kun paholainen yritti ajaa hänet tiehensä!  

Voi, mutta tämä on voiton päivä! Tämä on päivä, jolloin te annatte MINULLE kunnian! Katsokaa, MINÄ teen uuden asian! Katsokaa, MINÄ teen uuden asian!  

Aika on niin lyhyt! Aika on niin lyhyt! Aika on niin lyhyt! Enää ei tule olemaan viivytystä. Sillä molemmat noista käsistä ovat tuossa Sauvassa! HENGESSÄ ei ole välimatkaa - MINÄ annoin heille merkkejä ja ihmeitä - niin kuin he fyysisesti tunsivat sen! MINUN Ezrani ottaa tämän vakavasti! Hän ottaa rukouksen vakavasti! Elisheva ottaa rukouksen vakavasti!  

”YAHUSHUA’S demon stompers”, teidän täytyy ottaa rukous vakavasti! Ei yhtään syntiä saa sallia. MINÄ puhun ”YAHUSHUA’S demon stompers’lle”. MINÄ varoitan teitä nyt. Ei syntiä. Ei syntiä. Ei syntiä, kun te kuljette tässä uudessa alussa. MINÄ en sano, että te tulette olemaan täydellisiä! Mutta te tiedätte, mitä MINÄ tarkoitan: ei tahallista, kapinoivaa syntiä. Ei halkeamia Vanhurskauden Rintahaarniskan panssarissa!  

Jos sinä teet tätä, tule johtajiston luokse. Sillä he ovat armeliaita. Älä salli tämän synnin kasvaa! Ota opiksi kadotetusta sielusta. Älä pakota MINUA leikkaamaan sinua Viinipuusta! Sinun täytyy jatkaa kasvamista! Haluatko olla YAHUSHUA'n Morsian? Sinun täytyy jatkaa kasvamista! Älä pidä pelastustasi itsestäänselvyytenä. Ei yhtäkään ”YAHUSHUA’S demon stompers’ssa”, jonka ei pitäisi olla työskentelemässä MINULLE. Sillä elonkorjuu on suuri ja työntekijöitä on vähän.  

Älä luule, että sinä tulet vain istumaan siellä ja olet kutsuttu "YAHUSHUA demon stomper’ksi” etkä tee mitään. MINÄ odotan enemmän sinulta enkä vähemmän tässä uudessa alussa, tässä uudessa syntymässä.  

Joten Elisheva, sinä et tiennyt, mitä sanoja sanoa. Ja sinä rukoilit ja sinä rukoilit. Ja Sanat tulivat esiin. Koska MINÄ, ABBA YAHUVEH, olen puhunut Sanat esiin! Ei ole tarpeellista mennä siihen, kuinka huono avioliitto oli. Sillä MINUN silmissäni te ette koskaan olleet naimisissa - MINUN Silmissäni te ette ole naimisissa.  

Sinä olet naimisissa YAHUSHUA HA MASHIACH'in kanssa! Kun paholainen yrittää syyttää sinua ja sanoo, että sinulla ei ole oikeutta rakastaa tuota Ezraa! Ezra, sinulla ei ole oikeutta rakastaa tätä naista, MINÄ sanon teille, että ei ole mitään ”avioliittoa”, muuta kuin arvoton pala paperia!  

Mitä oli silloin, ei ole enää!  

Muista Pyhä Avioeropäätös [Profetia 111], MINÄ annoin tuon Profetian sinulle tätä määrättyä aikaa varten, tätä määrättyä tarkoitusta varten! Älä anna kenenkään syyttää sinua. MINÄ sanoin sinulle, että sen täytyi olla. MINÄ en voi käyttää teitä molempia, ennen kuin perusta rakennettiin luottamuksen ja rakkauden kulmakivelle. Joten MINÄ kerron tämän salaisuuden ”YAHUSHUA’S demon stompers’lle”, jotka profetoitiin 2005 Pyhien enkelien toimesta - joita Elisheva katseli. Ja MINÄ luotan teihin. Ja MINÄ luotan teihin. Ja MINÄ tiedän, mitä MINÄ laitan jokaiseen teistä. MINÄ luotan teihin. Ja tänä päivänä, teidän rakkautenne on ainoastaan kasvanut. Sillä ei kukaan! Ei kukaan, ei yksikään voinut ottaa teidän uskoanne pois! Ei mies tai - ei nainen! Se kaikki tehtiin Ristillä!  

Ei yksikään mies, ei yksikään nainen antanut teille uskoa, ja ei yksikään mies tai nainen voi ottaa sitä pois! Sen sijaan te ainoastaan tiedätte Sanat, jotka MINÄ olen nyt sanonut. Tehkää enemmän MINULLE, eikä vähemmän! Korottakaa YAHUSHUA'n Nimeä esille! Antakaa lipun näkyä! Kirkastakaa YAHUSHUA'a! Vetäkää sieluja MINULLE! Vetäkää sielut HÄNELLE! Sallikaa IMMAYAH'in Voitelun virrata - ja ihmiset eivät tule ymmärtämään - uutta Voitelua. Mutta se on Pyhän miehen uuden manttelin tähden, jonka MINÄ olen liittänyt tämän Pyhän naisen kanssa, johon te voitte luottaa!  

Hyvin tehty! Hyvin tehty! Hyvin tehty! Hyvin tehty! Hyvin tehty! Hyvin tehty! Sanat ovat valmiit. MINÄ sanoin sinulle eilen, että MINULLA olisi Sana. Ja MINÄ olen puhunut sen esiin. Ja MINÄ en voi valehdella. MINÄ OLEN YAHUVEH! MINÄ OLEN LUOJA! Ja mitä MINÄ olen puhunut tänä päivänä, on tapahtunut!  

Ja johtajisto tässä juuri nyt, te olette ensimmäisiä, jotka kuulette, että suurempi Voitelu on teidän yllänne! Ja suurempi vastuu johtaa ja opastaa! Ja seistä johtajien rinnalla! Ja niin kuin te kunnioitatte Elishevaa, MINÄ käsken teitä kunnioittamaan Ezraa!  

Nähkääs, YAHUSHUA'n Morsian on erilainen kuin mikään muu morsian. Niitä ei voi verratakaan. Sillä nimittäin te haluatte enemmän ettekä vähemmän. Jäljitelmämorsian yrittää sanoa, "Minä olen morsian." Mutta se on henki, se on hedelmä - jonka te tulette koettelemaan. Te tulette tietämään, onko se todella Iisebel, joka on jäljitelmämorsian. Ei ole Morsianta, ei ole Morsianta muuta kuin Ilmestyskirjan lukujen 14 ja 7 - [muistakaa se] kun he yrittävät tulla muun opetuksen kanssa. Tämä on YAHUSHUA'n Morsian, eikä mikään ole verrattavissa, mitä MINÄ olen asettanut jokaisen YAHUSHUA'n Morsiamen sisään!  

Ja MINÄ, ABBA YAHUVEH, OLEN HÄN, joka antaa MINUN POIKANI tietää: "Tämä on SINUN Morsiamesi. Mene hakemaan SINUN Morsiamesi." Mutta teidän kaikkien täytyy tietää, te olette työn alla. MINÄ, ABBA YAHUVEH, sanon: varo maailma! Sillä uusi alku on tapahtunut tänä päivänä tässä AmightyWind-palvelutyössä! Varo maailma! Kun MINÄ laitan heidän molempien kädet Sauvaan! Sillä Elisheva oli ensimmäinen vastaanottamaan se, mutta hänen täytyi odottaa toista puoliskoa! MINÄ tulen jakamaan salaisuuksia teidän kanssanne, ”YAHUSHUA’S demon stompers”. Sillä te tarvitsette merkkejä, ihmeitä ja voimallisia tekoja luottaaksenne uskossa, mutta se tulee olemaan MINUN ajoituksellani. Ja se tulee auttamaan teidän uskoanne kasvamaan. Sillä MINÄ tiedän, mitä MINÄ olen asettanut jokaiseen teistä.  

Nyt Elisheva mene rauhassa. Älä enää pelkää tätä vihollista. Sillä hän ei voi tehdä mitään, mitä MINÄ en salli hänen tehdä, ja jopa tehdessään niin, sen täytyy tulla takaisin hyvitetyllä tavalla, jotta sinä olisit siunattu, jotta kaikki olisivat siunattuja, jotka kävelevät MINUN jalanjäljissäni!

* * * * * * *

Sana/äänitys loppui.  

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu, RUACH HA KODESH'in Voitelun johdolla Apostoli, Profeetta Elisheva Eliyahu'lle  

Loukaten useimpia, ja siunaus toisille, YAHUSHUA HA MASHIACH'in Lapsi, Soturi, Morsian.


1 Hengellinen poika YAHUSHUA'ssa: "Minulla ei ole suurempaa iloa kuin se, että kuulen lasteni vaeltavan totuudessa." (Kolmas Johanneksen kirje 1:4)

2 Momma (äiti) Rm on hellä ilmaus Profeetta Elishevalle. Rm on lyhennys sanasta "Ringmaiden (Soittajaneito)" ja hän on niin kuin hengellinen äiti heille, jotka ovat osa AmightyWind-palvelutyötä. YAH nosti ylös Profeetta Deboran, joka oli Tuomari/Johtaja, "[hengellinen] äiti Israelissa" (Tuomarien kirja 4:4; 5:7) ja Apostoli Paavali (Saulus Tarsoksesta) oli hengellinen isä Timoteukselle, "Timoteukselle, oikealle pojallensa uskossa. Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Kristukselta YAHUSHUA’lta, meidän Herraltamme!" (Ensimmäinen kirje Timoteukselle 1:2).

3 YAHUSHUA’S demon stompers (suom. YAHUSHUAN demonintallaajat) on nimi, jonka Taivas antoi AmightyWind-esirukoilijoille, jotka elävät Pyhästi - ja he ovat kaikkialla maailmassa. Monien nimiä me emme edes tiedä, mutta Taivas tuntee heidät kaikki.

4 Kun Kathrynyah litteroi tämän osan, hän kuuli: "Kootkaa sotajoukot muurille!"

5 Älä jaa sitä tai lähetä sitä kenellekään. Poista ja tyhjennä roskakori lukematta. Vuodata YAHUSHUA'n Verta. Murra kiroukset pois. Nuhtele saatanaa. Ota hengellinen sodankäynti vakavasti, sillä jos hän kirjoittaa, paholaista kutsutaan, joka lähtee tuon sielun perään.

* * * * * * *