Profetia 125

Saatanan eliitti tulee käyttämään syyskuun 2015 (27./28.9.) verenpunaista kuuta Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESH'in voitelun johdolla apostoli,
profeetta Elisabeth Elijah Nikomian kautta 27. syyskuuta 2015YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)   

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen: 

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut." 

* * * * * * *
 

Zombitautivaroitus:

Elisabeth: Vau. Kun tämä tapahtuu, kun tuo uusi verikuu tapahtuu – minä kuulen ”suuria, hengellisiä hyökkäyksiä”. Mutta ABBA YAH, YAHUSHUAN Nimessä, me olemme YAHUSHUAN vuodatetun veren peitossa. Me seisomme Psalmi 91:n päällä. Me olemme kätketyt SINUN siipiesi suojan alle.

Kunpa äänittäisit puhettani juuri nyt.

Kathrynyah: Minä äänitän.

E: Aijaa! [nauraa iloisesti] Ylistys YAHUSHUALLE! Olet niin fiksu, sisar! Hyvä, koska sitten webmasterimme voi laittaa tämän julkiseksi – ja hän voi varoittaa ihmisiä.

Sainko – saitko sinä sen kohdan koskien ikkunoita?

K: Olen kirjoittamassa sitä ylös. Luulen, että minä pääosin…

E: [Minä haluan] puhua sen. Me juuri saimme ehtoollisen vieton päätökseen. Sain ehtoollisen vieton päätökseen rakkaiden Kathrynyahin ja Adamin kanssa puhelimessa, kun meidät johdatettiin puhumaan toistemme kanssa. Näin erään unen, ja minun uneni oli se että aviomieheni tuli peittää ikkunat. Ja rukoillessamme ehtoollisen jälkeen minä kuulin, että – hän [Kathrynyah] näki luurankoja. Minä kuulin ”kuolemaa”.

Ja rukoillessani lisäksi kielillä, minä kuulin: ”Varmistakaa, että ikkunat on peitetty peitteellä – verhoillanne [ym.]. Varmistakaa, että ne ovat kiinni.” Ja puhun ainoastaan pyhille, koska epäpyhät, ne, jotka eivät seuraa YAHUSHUAA: tämä ei tule auttamaan teitä. Mutta niille, jotka todella seuraavat YAHUSHUA HA MASHIACH’IA, jota jotkut kutsuvat JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI, ja olette tottelevaisuudessa HÄNELLE, varmistakaa, että voitelette nuo ikkunat, koska minä kuulin ”suuria, hengellisiä hyökkäyksiä”, kun tämä kuunpimennys tapahtuu ja se näyttää olevan punainen. Tulee olemaan suuria, hengellisiä hyökkäyksiä.

Okkultistit tulevat käyttämään tätä lähettääkseen joitakin todella pahoja asioita. Tämä on se, mitä olen kuullut toistaiseksi. Ja meidän tulee laittaa tämä varoitus julkiseksi nettisivuillemme, ja ne, joilla on korvat kuulla, tulevat kuuntelemaan, ja kaikki muut tulevat pysymään kuuroina.

K: Amen.

E: Onko jotakin muuta, ABBA YAH? Pyydän, pyydän, että kerrot meille, ISÄ. Onko jotakin muuta? Nyt minä kuulen sanat: ”Ihmisen epäinhimillisyys ihmistä kohtaan tulee nousemaan.” Onko jotakin muuta, ABBA YAH?

Tämä varoitus annetaan 27. syyskuuta 2015 ja kello on 11:08.

Niin, ABBA YAH, mitä muuta SINÄ haluat kertoa meille tästä kuunpimennyksestä?

K: Minä kuulin ”kuolemaa ja tautia”, joten me rukoilemme myös suojelua taudilta, miltä tahansa taudilta, joita he yrittäisivät [valmistaa]. [Rukoillen:] YAHUSHUAN vuodattama veri peittää meidät aivan niin kuin se peitti pääsiäisenä.

E: Olen saanut erään varoituksen. Ja se koskee kaikkia niitä zombiunia, joita on ollut tässä lähiaikoina. Rakas poikamme Brad, meidän webmasterimme, näki sellaisen, enkä tiedä kuka muu – mutta muistakaa kun – ne zombit, joista puhun, olivat ihmistekoisia. Okei?

Muistatteko, kun oli se kannibaali – oli kannibaaleja, ja ne näyttivät zombeilta, koska heidän ampumiseensa tarvittiin niin monta luotia, ja se tapahtui Floridassa. Muistatteko tämän?

Kathrynyah & Adam: Joo. Kyllä.

E: Ja he [media ym.] kutsuivat heitä ”zombeiksi, jotka oli niin vaikea tappaa”? Olen saanut varoituksen – siitä ei koskaan kuule [niin sanotuista bath-salt-zombeista valtavirtamedian välityksellä, bath-salt = kylpysuola] enää – olen saanut varoituksen ABBA YAH’LTA – ja he [media] yrittivät sanoa, että kyseessä oli jonkinlainen huume tai jokin, jota ihmiset ottivat – ja kuitenkin ne, joilla todella on korvat Taivaaseen, oikeasti tietävät kuka oli sen takana.

Ja olen nähnyt sen vaaran, että sitä laitetaan veteen ja ruokaan – suurelle joukolle väestöä. En tiedä, milloin tämä tapahtuu.

Ja se tulee olemaan kannibalismia. Ja se tulee olemaan niin kuin se [on ollut] – koska väestölle tehtiin jo kokeiluja. En voi sanoa, kuka on sen takana. En tule sanomaan, kuka on sen takana, mutta ne, joilla on korvat Taivaaseen, tietävät jo.

Mutta varokaa vain.

K: Suojamme on siis rukoilla ruokamme puolesta? Ja vetemme.

E: Ja se on [yksi syy] miksi ISÄ käski rukoilla ruoan puolesta ja rukoilla sen puolesta mitä juo. Ja rukoilla HÄNEN siunaustaan ja rukoilla HÄNEN suojelustaan.

Ja pyhät tullaan suojelemaan. Minä todella uskon sen, koska meillä on YAHUSHUAN vuodattama veri ja me vaellamme tottelevaisuudessa HÄNELLE.

K: No, tässä yhtenä päivänä minä näin, että YAHUSHUAN vuodattama veri oli niin kuin suodatin joka suodatti pois myrkyt.

E: Minä uskon sen. Niin, HÄNEN on laitettava elämää ruokaamme, koska periaatteessa niin monet ruoat, joita me syömme, ovat vailla elinvoimaa. Tarkoitan, HÄN sanoi, etteivät edes ne hedelmät, joita me syömme, maistu siltä miltä ne yleensä maistuivat – niin paljon makeammilta ja niin paljon paremmilta.

No, joka tapauksessa nämä ovat varoitukset, jotka meillä on juuri nyt, TAIVAALLINEN ISÄ, jotka SINÄ olet antanut, enkä tiennyt tulevani jakamaan sitä.

K: Amen.

E: Onko jotakin muuta, TAIVAALLINEN ISÄ? SINUN KUNNIAKSESI, ABBA YAHUVEH. SINUN KUNNIAKSESI, YAHUSHUA. SINUN KUNNIAKSESI RAKAS, RAKAS RUACH HA KODESH, meidän IMMAYAH, SULOINEN, SULOINEN PYHÄ HENKI.

Se olet SINÄ – SINUN voitelusi, joka murtaa ikeemme ja orjuutemme. Se on SINUN voitelusi, joka vapauttaa vangitut YAHUSHUAN Nimessä ja YAHUSHUAN Veressä.

Onko jotakin, mitä SINÄ haluat näyttää Kathrynyahille?

* * * * * * *


Rukouksen aikana, ehtoollisen jälkeen, profeetta Kathrynyahin kanssa tänä aamuna puhelimessa, vastaanotin Profetian, joka julkaistaan seuraavaksi, 125 – Profetia 124 on sinetöity julkaistavaksi tulevaisuudessa. Meillä on mandaatti saada tämä ihmisten tietoon niin pian kuin mahdollista, joten postitamme sen blogissamme. Ja kiitämme ABBA YAH'ia HÄNEN armostaan meitä kohtaan!  

Minulla oli ollut uni, että aviomieheni peitti ikkunat, joten otin tämän rukoukseen Kathrynyahin kanssa. Profetia tulee näiden Taivaasta annettujen ohjeiden jälkeen. Olkaa hyvät ja jakakaa muiden kanssa, varsinkin heidän, joiden tiedätte elävän pyhinä YAHUSHUA'lle (JEESUS hepreaksi).Se on osittain näkyvä Euroopasta, Etelä-/Länsi-Aasiasta, Afrikasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Tyyneltä valtamereltä, Atlantilta, Intian valtamereltä, Antarktikselta. Ole hyvä ja rukoile, älä katso sitä.  

Jesaja 26:20  

Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.

* * * * * * *


Elisabeth: Onko mitään muuta TAIVAALLINEN ISÄ?

  Kathrynyah: Kiitos varoituksesta ennen määräaikaa.  

Elisabeth: Ok, ok. Minä kuulen jotain... nauhoitetaanko minua?  

Kathrynyah: Kyllä.  

(Pyhät kielet ja Profetia alkaa:)

MINUN lapseni, MINUN lapseni, MINUN lapseni!  

Kun näette sen pimeyden tai kuulette siitä pimeydestä, joka tulee peittämään kuun, pysykää sisätiloissa! Sillä kun kuu muuttuu punaiseksi, MINUN pyhieni on aika nousta ja esirukoilla ja rukoilla sitä pimeyttä vastaan!  

Rukoilkaa sitä hengellistä pimeyttä, kirouksia, ihmisen epäinhimillisyyttä vastaan – sillä ne hallitukset, joihin luulitte voivanne luottaa halki tämän maailman, joiden oli tarkoitus suojella ihmisiä – nyt annan teille uuden käskyn – pyytäkää suojelusta [kaikelta tältä]. Sillä saatanalla on ”mestarisuunnitelma”.  

Älkää eksykö. Tämä ei ole MINUN, YAHUVEH’N, viha.  

Tämä on eliitin viha niitä kohtaan, joita he kutsuvat ”sivistymättömiksi” (peasants). Nämä eliittiin kuuluvat puhuvat sanoista ”väestön vähentäminen” (depopulation) aivan surutta. Varokaa eliittiä. Sillä saatana tulee päästämään irti demoneita täyttämään eliittiä uudella tavalla. Ja heidän ajatuksensa eivät tule olemaan ihmiskunnan suojelemiseksi, ja mikä tahansa myötätunto tullaan ”huuhtomaan” pois.  

Varokaa tämän maailman eliittejä. Ja te sanotte: ”Mutta keitä ovat ne eliitit?” He ovat rikkaista rikkaimmat. He palvelevat jo saatanaa. He sanovat olevansa ”parempia kuin kukaan muu”.  

Typerät miehet ja typerät naiset – te haluatte omistaa sen, mitä heillä on! Ja kuitenkaan te ette ymmärrä – kaikki mitä heille on tulossa on helvetti ja tulinen järvi! Joitakuita te kutsutte ”filmitähdiksi”. Jotkut ovat korkeissa hallituksen viroissa. Jotkut ovat miljardöörejä. Ja monta kertaa enemmän kuin miljonäärejä.  

MINÄ en tule nimeämään niitä nimiä. En tule vaarantamaan profeettaa, joka puhuu. Olen vain antanut teille ”vilauksen” eliitistä: oikeuden korruptoijista. Jotkut jopa säätävät maan lakeja! Korkeissa poliittisissa viroissa!  

Varokaa eliittiä!  

Joten tämä kuu on vain enne. Sillä MINUN vihani tälle maailmalle ei ole vielä tullut, mutta se tulee (Ilmestyskirja 6:16) ja MINÄ, ja yksin MINÄ, tuon kuun LUOJA, MINÄ, YAHUVEH, tulen laittamaan toisen punaisen kuun, kun te vähiten sitä odotatte. Se EI tule olemaan, niin kuin tiedemiehet ajattelevat.  

MINÄ OLEN YAHUVEH!  

ENKÖ MINÄ pysäyttänyt ajan (Joosua 10:13; Jesaja 38:8)?  

Pyhät Kirjoitukset eivät valehtele!  

‘Kuinka te voitte pysäyttää maailman pyörimisen, lennättämättä kaikkia tiehensä?’  

Kuitenkin MINÄ, YAHUVEH, pysäytin ajan! Luuletteko te todella, että on mahdotonta MINULLE tuoda toinen pimennys kuun päälle – ja kuu tulee muuttumaan vereksi (Jooel 2:31)!  

MINÄ OLEN YAHUVEH! KAIKEN LUOJA!  

MINUN raivoni on yhä rakentumassa. MINUN ARMONI kutsuu yhä (Sananlaskut 1:20; 8:1), “Tulkaa YAHUSHUA HA MASHIACH’in luokse vielä kun voitte, sillä HÄN YKSIN on AINOA VÄLITTÄJÄ!”  

Se EI ole mies, joka pukeutuu pukuun (paavi)! Hän vaatettaa itsensä kaavulla, mutta se ei ole MINUN, YAHUSHUA’n, vanhurskaus! Hänellä on kaikki iäisyys maksettavana, koska hyväksyy miesten ja naisten palvonnan. Hän ei ikinä sano, “Kohottakaa katseenne YAHUSHUA’an! Kohottakaa katseenne, missä teidän TODELLINEN LUNASTUS lähestyy” (Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:28)! Te tiedätte, että hän ihannoitsee (nauttii) ihmisen jumaloinnissa ja palvonnassa (Evankeliumi Johanneksen mukaan 5:41; 12:43).  

Varokaa eliittiä! Varokaa häntä, joka kutsuu itseään paaviksi! Varokaa Vatikaania!  

Varokaa eliittiä. Sillä he EIVÄT OLE eliittiä MINUN silmissäni. He ovat saatanan eliitti. He kuuluvat saatanalle – mieli, keho, henki ja sielu – ja sen tähden MINÄ sanoin, että helvettiin ja tuliseen järveen he tulevat menemään!  

Voi, mutta MINULLA on MINUN eliittini. He ovat pesty MINUN POIKANI YAHUSHUA’n, teidän MASHIACH’inne vuodatetussa Veressä. He ovat sen seuraajia ja uskovia ja puolustajia, jota te kutsutte Kymmeneksi käskyksi. MINÄ en katso heidän rahallista tuloaan. He ovat MINUN eliittini. He ovat MINUN eliittijoukkojani, jotka seisovat pimeyttä vastaan.  

Sillä se on “vanhurskaan rukoukset, jotka hyödyttävät paljon” (Jaakobin kirje 5:16)! Eivät epävanhurskaan rukoukset!  

Deuteronomium 28 ovat MINUN Sanojani! Se on sinun valintasi, pidätkö päälläsi MINUN, YAHUVEH’n, siunauksia tottelevaisuuden vuoksi, vai MINUN, YAHUVEH’n, kirouksia sinun kapinointisi ja sinun tottelemattomuutesi ja kieltäytymisesi elämästä pyhästi, takia!

Ja YAHUSHUA HA MASHIACH’in Nimessä, MINÄ tulen kuulemaan sinun rukouksesi. MINÄ tulen antamaan sinulle anteeksi. MINÄ armahdan. Joten tule MINUN luokseni, nöyrästi – kun vielä on aikaa.  

Tämä maailma on laillistanut, mitä MINÄ olen kutsunut “inhottavuudeksi” (Kolmas Mooseksen kirja 18:22). Mutta tämä maailma ei ole LAIN ANTAJA.  

MINÄ, YAHUVEH, OLEN TUO LAIN ANTAJA!(Profetian loppu)  

Elisabeth: SINUN KUNNIAKSEKSI ABBA YAHUVEH! SINUN KUNNIAKSEKSI YAHUSHUA! TEIDÄN KUNNIAKSENNE! Me nuhtelemme pahaa eliittiä juuri nyt YAHUSHUA ha MASHIACH'in Nimessä! Saatanan eliitit - ME NUHTELEMME TEITÄ!  

Me pyydämme SINUA ABBA YAHUVEH päästämään irti Deuteronomium 28 -kiroukset! Anna heidän pitää sitä yllään niin kuin toinen iho (Psalmit 109:17-19)! Me pyydämme SINUA ABBA YAHUVEH, kosta. Sillä SINÄ sanoit, "Kosto on MINUN, sanoo YAHUVEH" (Viides Mooseksen kirja 32:35; Kirje roomalaisille 12:19), SINÄ maksat takaisin!  

SINUN Kunniaksesi ABBA YAHUVEH. Me kiitämme SINUA ja me ylistämme SINUA suojeluksestasi tänä yönä, kun superkuu tulee - pimennys ja se muuttuu verenpunaiseksi ABBA YAH - me kiitämme SINUA suojeluksestasi demoneilta, joita päästetään irti. Ja he, joilla on vierasta tulta ja jotka harjoittavat okkultismia, tulevat käyttämään sitä lähettääkseen esiin kirouksiaan ja tehdäkseen rituaalejaan.  

Me nuhtelemme sitä! Me EMME vastaanota sitä! YAHUSHUA HA MASHIACH'in Nimessä! Me seisomme Psalmi 91:n Kirjoituksissa, että ei mikään vitsaus tule lähelle meidän asumustamme! SINÄ olet antanut pyhiä enkeleitä suojelemaan meitä! Me kiitämme SINUA ja me ylistämme SINUA ABBA YAHUVEH sen tähden, että saatat ymmälle vihollisen!  

Ja sen sijaan, että niin kutsutut 'sivistymättömät' kuolisivat, se tulee olemaan itse eliitti, jonka SINÄ tuomitset. Sen, mitä he haluavat laittaa tämän maailman viattomien päälle, sen sijaan se tulee takaisin tämän maailman eliitin päälle - saatanan eliittien, saatanan morsiamen, saatanan palvelijoiden ja opetuslapsien.  

Kiitos ABBA YAHUVEH! Kiitos, että suojelet meitä! Kiitos! Kiitos YAHUSHUA'n vuodatetusta Verestä! Kiitos näkymättömästä voimakentästä - tuosta kuvusta, joka on meidän kotiemme ympärillä! Kiitos ABBA YAHUVEH!  

Sillä SINÄ sanoit, "Menkää ja piilottakaa itsenne MINUN lapseni vähäksi aikaa" (Profetia 60, Jesaja 26:20), kunnes SINUN vihasi kulkee ylitse. Kiitos, että suojelet meitä ihmisen epäinhimillisyydeltä ihmistä kohtaan.  

Kiitos, että päästät irti legioonia pyhiä enkeleitä. Kun pimeys peittää kuun ja se näyttää olevan verenpunainen, kiitos ABBA YAHUVEH, että päästät irti legioonia pyhiä enkeleitä tämän maailman päälle suojaamaan ja varjelemaan jokaista, joka on todella SINUN, YAHUSHUA!  

Minä en pyydä suojausta penseille - heille, jotka teeskentelevät olevansa SINUN!  

(Puhuu voimakkaan voitelun johdolla:)  

Teeskentelijöiden seurakunta --- POIS MINUSTA, POIS MINUSTA! Meillä ei ole mitään yhteistä teidän kanssanne!  

Me olemme YAHUSHUA HA MASHIACH'in veren ostamia. Ja meidän ainoa tarkoitus elämässä, on elää pyhästi HÄNEN edessään! Me emme ole täydellisiä! Ainoastaan HÄN on täydellinen! Mutta me tiedämme tämän, me emme tarkoituksellisesti koettele YAH'ia ja tee syntiä.  

Joten kiitos ABBA YAHUVEH! Kiitos RAKAS YAHUSHUA! Kiitos KALLISARVOINEN, KALLISARVOINEN IMMAYAH, meidän KALLISARVOINEN, KALLISARVOINEN, SULOINEN PYHÄ HENKEMME! KIITOS!  

SINÄ erottelet vehnän lusteista (Evankeliumi Matteuksen mukaan 13:24-30). Ja me kiitämme SINUA ABBA YAHUVEH, että me olemme SINUN vehnääsi! Ja ei mitään GMO (geenimuunneltua) -vehnää! Me edustamme Taivaallista vehnää.  

Kiitos siitä VALOISUUDESTA, joka täyttää kasvojamme, niin että SULOINEN, SULOINEN PYHÄ HENKI voi näkyä! Eikä se [pahojen] VÄÄRÄ valo – sillä se on kuin fluoresentti valo! Meillä on TODELLINEN VALO.  

Me palvelemme JOHDATTAVAA VALOA, PAIMENTAMME, MESSIASTAMME, HERRAAMME, JUMALAAMME ja VAPAHTAJAAMME, YAHUVEH’N AINOSYNTYISTÄ POIKAA, RISTIINNAULITTUA ja YLÖSNOUSSUTTA – meidän RAKASTA YAHUSHUA HA MASHIACH’IA, PIAN TULEVAA YLKÄÄMME!  

Ja me kiitämme SINUA! Me ylistämme SINUA, RAKAS YAHUSHUA, siitä että voitelet meitä, suojelet meitä, siunaat meitä, johdatat meitä – annat meille kykyä erottaa, kuka on hyvä ja kuka paha, halun elää vanhurskaasti SINUN edessäsi – tuodaksemme SINULLE kunniaa. Kymmenen käskyn puolustajat, me kiitämme SINUA siitä, että meidät lasketaan yhdeksi RAKKAAN YAHUSHUAN meidän MASHIACH’mme eliiteistä – esirukoilijoiksi, jotka seisovat tämän maailman pahuutta vastaan… Siinä kaikki.  

K: Amen!  

E: [nauraa iloisesti] Kiitos, ABBA YAHUVEH!  

K: Sitä vaan ei koskaan tiedä…  

E: Tämä on Profetia – vau! Tämä on Profetia! [nauraa innostuneena ja iloisena] Eikä se olisi tullut julki, jos emme olisi viettäneet ehtoollista. Jos emme olisi tienneet, jos et olisi soittanut minulle… mitään tästä ei olisi tapahtunut.  

K: Tiedän.  

E: Se ilta, jota kaikki ”odottavat pelolla” – uusi Profetia on julkaistu tuona päivänä!  

K: No, kun sinä puhuit sitä, ja kun HÄN puhui ajasta, minä näin kaappikellon (engl. grandfather clock, ”isoisäkello”).  

E: Toivottavasti sinulla on äänitys päällä.  

K: Joo.  

E: Okei. Jatka vaan…  

K: Ja sitten näin – koin niin kuin olisin ollut koko Taivaan joukossa, ja he kaikki kumarsivat HÄNEN puhuessaan. Itse asiassa minä näin sen. Näin kaikkien kumartavan.  

Ja sitten oli niin kuin olisimme olleet (jonkin katastrofin) nollapisteessä, ja kun tämä puhuttiin henkimaailmaan…  

E: Uusi Profetia tuli julki! (Aviomieheni tuli juuri ja sanoi: ”Miksi olet puhelimessa?”) Ja sanoin vain: ”Uusi Profetia tuli julki!” Anteeksi, Kathrynyah. Jatka vaan.  

K: Amen. Näin siis maanjäristyksen episentrumin, ja aallot lähtevät siitä? Halkeamat, ei halkeamat – värähdykset. Sen minä näin. Ja sitten, kun YAH sanoi – sinä rukoilit, että pahat kaatuisivat. Minä näin senkin. Näin pimeiden hahmojen kaatuvan, lyyhistyvän kuin pyramidi.  

E: John Hagee on yksi heistä. John Hagee on yksi eliittiin kuuluvista. Ja Joel Osteen on yksi eliittiin kuuluvista.  

K: Amen.  

Adam: Vau.  

E: Niin, niin. Se kaappikello (”isoisäkello”). Se oli mielenkiintoinen. Tiedät siis kuka se ISOISÄ on – se on ABBA YAH!  

K: Joo!  

E: ISO ISÄ, ISO TAIVAALLINEN ISÄ! Mahtavaa. Aivan mahtavaa. En odottanut tätä. En tiedä, onko ”Aasialainen Morsian, tulkaa esiin!” nyt 124, jota ei ole julkaistu vai… ja onko se syy, miksi sitä on viivytetty.  

K: Pitäisikö minun jatkaa äänittämistä vai lopettaa?  

E: Ei, jatka äänittämistä vielä, jotta ihmiset voivat ymmärtää. En odottanut tätä. Hahaha!  

K: No, sinä – me – emme koskaan odota!  

E: Tiedän, en koskaan odota! [nauraa sanoessaan sen] Minä todella, tämä todella – ei ihme, että olin hyökkäyksen kohteena. ISÄ, minä vain kiitän SINUA ja ylistän SINUA juuri nyt suuni siunaamisesta. Annan SINULLE kunnian, TAIVAALLINEN ISÄ! Sillä kaikki ne [jotka] yrittivät hiljentää minut – minun suuni, niin kuin sanoit, TAIVAALLINEN ISÄ, vain huutaa kovempaa silloin kun SINÄ haluat minun huutavan YAHUSHUAN Nimessä.