Profetia 123

Tuho on tulossa! Tuho on täällä!

Kirjoitettu/puhuttu RUACH HA KODESH'N voitelun alla
apostoli, profeetta Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta
9. marraskuuta 2013


YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *

(Profetia alkaa)

Rakas poika, älköön tämä jääkö huomaamatta. Julkaise tämä rukous, tee se kaikkien tiettäväksi, tämän palvelutyön rukoussotureiden, kohottaa heidän tarpeensa MINUN eteeni tänä päivänä. Älkää katsoko pelkästään tuhoa, vaan ylistäkää MINUA, sillä MINUN pyhät enkelini tekevät ylitöitä. Ette voi käsittää niitä ihmeitä, joita ollaan tekemässä. Ne (jotka) luultiin kuolleiksi, tullaan löytämään. Ne, jotka ovat eristyksissä, tullaan yhdistämään perheisiinsä jälleen. Älkää katsoko pelkästään tuhoa, vaan tietäkää vain tämä: niitä nimiä, jotka ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, MINUN pyhät enkelini vartioivat, suojelevat, ja kyllä, jotkut otetaan kotiin, mutta he eivät tunne mitään kipua.

Joten Elisabeth, tänä sapattipäivänä kun katsot niitä kuvia, älä katsele sitä tuhoa, sillä MINÄ olen siinä myrskyssä, MINÄ olen siinä hirmumyrskyssä, MINÄ tulen tekemään mitä tahansa se vaatii, sillä MINUN raivoni on suunnattomampi kuin voit käsittää. MINUN Nimeäni pilkataan. MINUN rakkaan Poikani Nimeä pilkataan. RUACH HA KODESH'IA, MINUN suloista, suloista, rakasta PYHÄÄ HENKEÄNI, niin kuin sanotte, pilkataan. Tämä on vain maistiainen MINUN kiivaudestani! Tämä on vain maistiainen MINUN raivostani. MINÄ varoitan teitä ja MINÄ varoitan teitä ja MINÄ varoitan teitä: tuho on tulossa. MINÄ annan teille Profetian toisensa jälkeen ja varoitan, että tuho on tulossa. Enkö MINÄ ole YAH, joka pitää sanansa? Tämä on vain maistiainen, odottakaa kunnes koko maailma raivoaa! Odottakaa kunnes tulivuoret purkautuvat kuin ketjureaktio.

Haluatte pilkata MINUA?! Haluatte kutsua sitä mikä on ”obamanation” (nation = kansa, abomination = kauhistus/iljetys) suvaittavaksi, joksikin mitä tehdä? He viskaavat pyhyyden takaisin MINUN kasvoilleni! Olen sanonut, että MINUN sanani varoittaa, profetia toisensa jälkeen olen puhunut julki: TUHO ON TULOSSA! Mitä osaa ette ymmärrä? MINÄ olen JUMALA, joka vaatii pyhyyttä. Älkää luulko, että voitte päästä kuin koira veräjästä pelkällä rukouksella. Älkää luulko, että voitte vain sanoa: ”Oi, mutta JUMALA on vain rakkaus.” MINÄ OLEN SIINÄ HURRIKAANISSA! MINÄ OLEN SIINÄ TULVASSA! MINÄ OLEN SIINÄ TORNADOSSA! MINÄ OLEN NIISSÄ LUMIMYRSKYISSÄ! Tämä on siis maistiainen siitä tuhosta, joka on tulossa.

Älkää katsoko pelkästään tuhoa, vaan keskittykää myös niihin ihmeisiin joita MINÄ teen samaan aikaan, koska niille jotka ovat pyhiä, vaikka he asuvat siinä samassa maassa: te olette kätkettyjä MINUN siipieni suojan alla. MINUN pyhät enkelini tulevat suojelemaan teitä. MINÄ tulen täyttämään teidän tarpeenne. MINÄ käytän tätä palvelutyötä tavoittaakseni Aasiaa. Te ette voi käsittää, kuinka moni on tullut polvilleen ja kumartanut päänsä ja tunnustaa YAHUSHUAN MASHIACH'na. Te ette voi käsittää, kuinka MINÄ käytän tätä palvelutyötä ja kaikkia näitä eri kieliä, ja lisää tulossa, joten kun tuho tulee, he tietävät kenen puoleen kääntyä, he tietävät ketä huutaa avuksi, ja MINUN käteni on heidän yllään ja rakastavasti MINÄ heitä pitelen. Lisää tuhoa on tulossa, naurakoon Hollywood, pilkatkoon Hollywood. Kiehuvan mustan veren vitsausta he eivät pääse pakoon. Se mitä MINÄ kutsun obamanationiksi, saatanan pilkka, joka pilkkaa Aadamin ja Eevan luomista.

Te olette varoittaneet. Ihmiset sanovat: ”Elisabeth, me haluamme uuden profetian tänä päivänä. Mitä muuta on sanottavana?” Kuinka monta vuotta MINÄ olen puhunut julki sinun kauttasi, ja kuinka monta kieltä nyt kuulee ne sanat, jotka MINÄ olen varoittanut? MINÄ en tee mitään, mitään, mitään, ilman että lähetän pyhät profeettani varoittamaan ensin, ja MINÄ varoitin. MINÄ en varoita pelkästään Yhdysvaltoja, MINÄ varoitan maailmaa. MINÄ olen YAHUVEH, ja MINUA ei pilkata. MINÄ olen kaiken Luoja, ja tämä on vain maistiainen.

Kaatukaa kasvoillenne MINUN eteeni, ennen kuin on liian myöhäistä. Ottakaa MINUN Poikani YAHUSHUA vastaan Herrananne, Jumalananne ja Vapahtajananne, ennen kuin on liian myöhäistä. Tehkää parannus synneistänne tänä päivänä, ennen kuin on liian myöhäistä. Kiittäkää MINUA ruoastanne nyt, tai muuten otan sen pois. Kiittäkää MINUA asunnoistanne, tai muuten otan ne pois. Kiittäkää MINUA perheistänne, ennen kuin otan heidät pois. Olkaa kiitollisia MINUA kohtaan, MINÄ olen kyllästynyt tämän maailman kiittämättömyyteen. Jopa ne, jotka väittävät olevansa MINUN, MINÄ väsyn teidän kiittämättömyydestänne, valituksistanne. Lakatkaa keskittymästä siihen, mitä MINÄ en anna, sillä ei ole vielä se säädetty aika.

Keskittykää sen sijaan siihen, mitä MINUN rakkauteni on ja miten MINÄ siunaan teitä, sillä tuho on tulossa tavalla jota tämä maailma ei ole ennen nähnyt, ja tämä on vain maistiainen. MINÄ teen tämän ravistellakseni maailmaa, ravistellakseni teidät hereille. Teidän Luojanne rakastaa teitä niin paljon, MINÄ ravistelen teidät hereille ja MINÄ käytän maanjäristyksiä, MINÄ käytän hurrikaaneja, MINÄ käytän tornadoja, MINÄ käytän tulvia, MINÄ käytän lumimyrskyjä, MINÄ käytän kuivuuksia, MINÄ käytän jopa sairautta, niin että te huudatte MINUN puoleeni.

Itkekää ja surkaa siis sitä tuhoa, jota näette Aasiassa, Filippiineillä nyt, sillä Aasia on tuntenut tätä tuhoa aiemmin, mutta myös itkiessänne ja surressanne ylistäkää MINUA myrskyjen keskellä, sillä ne, jotka ovat MINUN, ovat MINUN käsieni kämmenellä. Ne, jotka kuuluvat YAHUSHUALLE, ovat HÄNEN kätensä kämmenellä.

Jatkakaa te siis varoittamista, kun MINÄ valitsen että puhun julki, ja laittakaa se profetia kaikkien eteen jälleen kerran [Profetia 55 – VAROITTAKAA IHMISIÄ! TUHO ON TULOSSA!!!]. MINÄ olen jo kertonut ennalta, että tuho on tulossa. MINÄ tulen ravistelemaan kaikkea, mitä voi ravistella, jokaista perustusta tavoilla, joita ette voi käsittää. Varmistakaa vain, että huoneenne ei ole vajoavan hiekan päällä ja on rakennettu kiinteälle kalliolle: YAHUSHUA teidän MASHIACH'nne, MINUN ainokainen POIKANI, teidän ainoa pelastuksen toivonne.

MINUA ei enää pilkata. MINÄ varoitin teitä. MINÄ sanoin teille, että kiivauteni vain kasvaa suuremmaksi joka kerta kun sitä lykätään. YAHUSHUAN morsian huutaa päivittäin: ”Milloin SINÄ tulet?” Ensin tuhoa, ja tämä on vain maistiainen. Joten siitä vaan, jatkakaa MINUN pilkkaamistani homoseksuaalisuuden laeillanne. Siitä vaan, jatkakaa vauvojen murhaamista kohdussa. Tämä on vain maistiainen tuhosta.

Te, jotka luulette olevanne niin rikkaita ja hurskaita, Kanye West, joka kutsuu itseään nimellä ”Yeezus”, TUHO ON TULOSSA! Te, jotka kannatatte epäpyhyyttä, pornografiaa, mitä luonnonvastaisinta seksiä, jopa eläimiin sekaantumiseen saakka, te voitte olla varmoja tästä: TUHO ON TULOSSA! Te ette pilkkaa enää paljon kauemmin. Siitä vaan, säätäkää tämän maailman lakinne, mutta te olette maksamassa hintaa, ja tämä on vain maistiainen. Odottakaa kunnes näette mitä tulee taivaasta! Odottakaa kunnes näette sen, mitä pilkkaatte, mikä on tulossa taivaissa. Te voitte olla varmoja tästä: MINÄ olen YAHUVEH, MINÄ olen Luoja, ja MINUA ei pilkata ilman vakavia seurauksia.

Haluatte olla MINUN viholliseni, oi te rikkaat ja te Hollywoodin kuuluisat? MINÄ näytän teille vihollisen. MINÄ nauran ja MINÄ pilkkasin teitä, te kultaisine vessanpönttöinenne, MINÄ HUUHTELEN TEIDÄT KANKKULAN KAIVOON, te, jotka keräätte kultaanne ja rohmuatte aarteitanne ja rakennatte bunkkereitanne maan alle. Skientologia (nauraen), MINÄ pilkkaan teitä! Tuho on tulossa. Te luulette, ettei teihin voida koskea? Teillä ei ole aavistustakaan, mitä MINULLA on varattuna teitä varten.

Mutta MINÄ haluan rohkaista: Jos huoneesi on rakennettu kiinteälle kalliolle eikä vajoavalle hiekalle, jos ankkurisi on YAHUSHUA MASHIACH ja elät jokaisen päivän miellyttääksesi MINUA, jos MINÄ ja MINUN POIKANI ja suloinen RUACH HA KODESH ovat elämäsi ensimmäiset Rakkaudet, oi rakkaani, sinulla ei ole mitään pelättävää, sinun ISI on tässä. Jos kohotat pyhyyden tasoa ja puhut epäpyhyyttä vastaan, sinulla ei ole mitään pelättävää, sillä sinun ISI YAH on tässä. Kun olet halukas tulemaan vihatuksi MINUN POIKANI YAHUSHUAN Nimen tähden ja sinua vainotaan ja kutsutaan kaikenlaisilla pahoilla nimillä, ole varma, että sinun ISI YAH on tässä. MINÄ näen kaiken. MINÄ tiedän kaiken. MINÄ kuulen kaiken. MINÄ näen jokaisen kyyneleen, joka putoaa, ne ovat niin kallisarvoisia MINULLE, ne ovat kuin jalokivin koristeltuja pulloja Taivaassa, ja kun tulet kotiin, kaikki ne kerrat jolloin luulit olevasi yksin ja etten MINÄ kuullut sinun huutavan, MINÄ tulen näyttämään sinulle nuo pullot, MINÄ tulen avaamaan ne, ja sinä tulet näkemään sen suloisen tuoksun joka tulee esiin, ja tulet muistamaan, että MINÄ olin läsnä koko ajan.

[16.11.2013 – Minä, Niko, olin lukemassa tätä Profetiaa Elisabethille sapattina ja lukiessani tätä kohtaa, jossa puhutaan pulloista, hän pysäytti minut ja sanoi: ”VAU, näin juuri pullon, se ei ole ollenkaan niin kuin maanpäälliset. Pullo oli varmaankin 6 jalkaa korkea (noin 180 cm), ihmisen korkuinen.” Minä sanoin hänelle, että sen pullon täytyy olla hänen pullonsa, jossa kaikki ne kyyneleet jotka hän on vuodattanut vuosien mittaan. Me nauroimme, mutta me oikeasti uskomme että se oli Elisabethin pullo, jonka hän näki. SIISTIÄ!]

Sillä kun itket vanhurskauden tähden, niin kuin profeettani itkee nyt [Elisabeth itkee, kun YAH puhuu hänen kauttaan], ne kyyneleet laitetaan pulloon, ja jokaisen jalokivet ovat erilaiset, sillä vain MINÄ tiedän sen hinnan jonka maksat, mutta älä luovuta, älähän lopeta, sillä suuret, suuret, suuret ovat palkintosi jotka odottavat sinua Taivaassa, ja kun työsi tämän maan päällä on tehty, MINÄ tulen toivottamaan sinut tervetulleeksi ja sanomaan: ”Työ hyvin tehty.”

MINÄ rakastan tarpeeksi varoittaakseni ja olen tehnyt sitä monen vuoden ajan. Lue Pyhiä Kirjoituksia. MINÄ olen se sama YAHUVEH, joka sekä siunaa että kiroaa, haavoittaa ja parantaa. MINÄ olen se sama YAHUVEH, joka herättää kuolleet. MINÄ olen se sama YAHUVEH, joka antaa joko tuomion tai pelastuksen. MINÄ en ole muuttunut. MINUN Poikani YAHUSHUA ei ole muuttunut. Suloinen RUACH ha KODESH ei ole muuttunut. Pyhä Henki vaikuttaa synnintuntoa. On sinun valintasi, totteletko, sillä ME, Pyhä Kolminaisuus, emme ole muuttuneet.

(Profetian loppu)

Elisabeth puhuu:

Tämä sana tuli julki tänään sapattina, sen jälkeen kun rakkaani ja minä heräsimme. Ennen kuin edes söimme, hän tuli sisään ja hän sanoi: ”Mikä on Raamatun paikka tälle päivälle?” Koska puhelimessani [älypuhelimessa] minulla on eri Raamattu-sovelluksia, ja ne ilmestyvät ruudulle, joten me yleensä vietämme hetken katsoen mitä siinä sanotaan, ja ennen kuin näin sen, minulla on Daily Mail, se on Daily Mail UK. Joka tapauksessa, minulla on sanomalehti, joka ilmestyy ruudulle, ja katsoin kuvaa Filippiineiltä ja aloin vain itkeä. Näin erään äidin, jolla kuolemaisillaan oleva, kuollut lapsensa käsivarsillaan, ja tuhoa joka puolella hänen ympärillään. Niinpä rakas aviomieheni ja minä, me aloimme rukoilla, ja hän alkoi rukoilla koskien sitä kuinka Abba YAH suojelisi ne jotka ovat Karitsan elämänkirjassa, ja hän sanoi että jos heitä ei suojeltu siltä tuholta, sitten me tiedämme että he menivät Taivaaseen, ja heti kuin hän sanoi sen, minä aloin puhua kielillä, ja tämä sana tuli ulos.

Ihmiset, älkää pelleilkö [hykerrellen], älkää, pyydän älkää – tämä on se Pyhä Luoja, joka ei ole muuttunut. Sanat Pyhissä Kirjoituksissa eivät ole muuttuneet. Vain koska he säätävät tämän maailman lakeja pilkatakseen Luojaamme, pilkatakseen luomakuntaa, pilkatakseen pyhyyttä, älkää menkö siihen ansaan. Sillä se on saatana, joka hallitsee pahoja, ja hän on rikas, Hollywood, joka mainostaa näitä pahoja elämäntapoja. Tämä Miley Cyrus ja se ”obamanation”, joka hänestä on tullut.

Teinit, älkää katsoko Kardashianeja, ”Kartrashianeja”, ”whoretrashianeja” (trash = roskaväki, whore = huora), älkää katsoko heistä mallia. Tämä ei ole se, mitä te haluatte olla, sillä kaikki mitä heillä on, on helvetti koko ikuisuuden ajan.

Meidän Luojaamme ei pilkata. Joten siitä vain, viholliset, repikää ja runnelkaa jälleen yksi Profetia palasiksi, mutta niille, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, ja niille jotka ovat kuulleet LUOJAN äänen tänä päivänä puhuen julki minusta, vain nöyrästä saviastiasta: pyydän, pyydän, pyydän, ottakaa tämä varoitus vakavasti Taivaasta. Tuho on tulossa ja tuho on täällä, se on vain ajan kysymys [Profetia 102 – YAHUSHUA sanoo: ”Se on vain ajan kysymys.”].

Se on vain ajan kysymys ennen kuin pääsemme lähtemään kotiin, HalleluYAH, ja työmme on tehty, ja se kaikki tulee olemaan sen arvoista, rakkaat veljeni ja sisareni. Huolimatta siitä miten meitä on vainottu, huolimatta siitä mitä meidän täytyy käydä läpi. Se kaikki tulee olemaan sen arvoista, jos vain tavoitamme edes yhden sielun YAHUSHUAN meidän MASHIACH'mme kunniaksi.

Tänään on 9. marraskuuta 2013, sana loppui klo 14, ja jälleen me vain kohotamme, ja rakkaani tulee laittamaan ylös rukouksen jonka hän sanoi nostattaneen voitelun, ja YAH tulee antamaan hänelle ne sanat jälleen tehdäkseen teille tiettäväksi, rakas Filippiinit, rakas Aasia, me rakastamme teitä veljemme ja sisaremme YAHUSHUASSA, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa. YAHUSHUA'S demon stompers, esirukoustaistelijat, kaikki joita tämä pyhä palvelutyö siunaa, pyydän, kohottakaa heidät (rukouksessa) ylös. Mutta me tiedämme tämän, meidän ISI sanoi niin: ne nimet, jotka ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, ovat HÄNEN kätensä kämmenellä eikä mitään tässä maailmassa voi tapahtua meille, mitä meidän ISI YAH ei salli oman tarkoituksensa tähden, ja jotakin hyvää täytyy seurata siitä.

Kun siis katsotte uutisia, niin kuin minä katsoin, ja näette kuvat, teidän ei tarvitse huutaa ja kysyä että miksi, nyt me tiedämme. Mutta keskittykää kaikkiin niihin ihmeisiin, jotka meidän rakas Luojamme laittaa pyhät enkelinsä tekemään, ja niihin lupauksiin jotka hän on tehnyt, kuten Psalmissa 91.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu,
RUACH ha KODESH'N voitelun alla
apostoli, profeetta Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahlle

Loukaten useimpia, ja siunaus muille, YAHUSHUA ha MASHIACH'N/JEESUKSEN KRISTUKSEN lapsi, soturi, morsian

Contact Us