Profetia 122

”Älä ole äpärälapsi”,
näin sanoo YAHUSHUA ha MASHIACH!


Annettu apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle
Annettu 21. helmikuuta 2012
Julkaistu 5. tammikuuta 2013

Kuka ja missä on sinun isäsi?
Merriam-Webster-sanakirjan määritelmä sanalle ”bastard” (äpärä):
1 : an illegitimate child (avioliiton ulkopuolella syntynyt lapsi)YAHUSHUA ei viittaa fyysiseen todellisuuteen täällä maan päällä käyttäessään sanaa ”äpärä”. YAHUSHUA viittaa tässä Profetiassa hengelliseen todellisuuteen ja puhuu niille, jotka luulevat että heillä on Isä Taivaassa mutta todellisuudessa ovat äpärälapsi YAHUVEH'N silmissä.

YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH'N suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *

Me olimme rukouksessa koskien erästä YouTubeen liittyvää asiaa,
ja Elisabeth erotti sanat "anti-mashiach" eräällä pyhällä kielellä, ja Elisabeth ihmetteli, että oliko hän erään Elisabethin näkemän unen takana, jossa Elisabethia tarkkailtiin.

Profetaalinen Sana alkaa:

Elisabeth, miksi olet noin hämmästynyt? Sinulla on ollut hänen huomionsa pitkän aikaa. Kenen luulet olevan hyökkäysten takana?

Tämä on MINUN taisteluni!

MINÄ käytän Amightywindia! MINÄ käytän erityisiä sotureitani, MINUN erityistä Morsiantani, mutta kaikilla teillä on suoja. Kaikilla teillä on päällänne MINUN sota-asuni, sillä MINÄ olen aivan siinä teidän rinnallanne.

YouTube on ollut ikään kuin tulinen pätsi, vai mitä? Kuinka monta kertaa te sanoitte: "Voi ei, en tiedä, miten tulen selviämään", kun vihan sanat uhkaavat kuluttaa teidät. Mutta joka kerta MINÄ olen antanut teille sen, mitä voittamiseen vaaditaan! Joka kerta MINÄ nostan teidät jälleen takaisin ylös ja puhun kaikille niille, joita vastaan on hyökätty. Siinä missä olitte heikkoja, teen teistä vahvempia! Siinä missä olitte peloissanne, teen teistä rohkeampia!

Voi, MINUN pikkuiseni, älkää aliarvioiko voimaa, joka teille on annettu taistellaksenne sielunne vihollisia vastaan! MINUN viholliseni ovat teidän vihollisianne! Teidän vihollisenne ovat MINUN vihollisiani!

Älkää siis pelätkö sotaa, jota on lietsottu teitä vastaan. Vaikka se näyttää tulevan ihmiskäsistä, (se) on enemmän kuin vain pelkkä kuolevainen ihminen. Kunhan vain teette sen, mitä MINÄ käsken teidän tehdä, kunhan vain tottelette MINUA, MINÄ tulen pitämään teidät turvassa. Älkää aliarvioiko vihollisen voimaa, mutta älkää aliarvioiko MINUN voimaani, sillä MINÄ tulen tuhoamaan nämä viholliset! Se on tuleva hetkenä, jota ette aavista.

(5 Moos. 4:24: ”Sillä HERRA, sinun JUMALASI, on kuluttava tuli, kiivas JUMALA.” Job 4:8-9: ” Minkä minä olen nähnyt, niin ne, jotka vääryyttä kyntävät ja turmiota kylvävät, ne sitä niittävätkin. JUMALAN henkäyksestä he hukkuvat, HÄNEN vihansa hengestä he häviävät.”)

Älkää ottako typeriä riskejä. Viekää kaikki asiat MINULLE rukouksessa. Pitäkää se näkymätön voimakenttä rukoiltuna ympärillänne, sillä uudelleen MINÄ sanon: teillä on anti-mashiach'n huomio. On myöhäisempi kuin luulette!
Aika on lyhyempi kuin luulette! Olkaa vain rohkeita. Älkää antako vihollisten nähdä teidän stressaavan.

Sylvester, haluatko tietää mahtavimman videon, jonka MINÄ olen koskaan laittanut sinut tallentamaan? Se on viimeisin videosi. (Alkuperäinen video ladattiin YouTubeen 18. helmikuuta 2012, jonka jälkeen YouTube poisti sen valheellisten ilmoitusten takia, joiden mukaan video oli sopimaton. Uusi versio videosta julkaistiin YouTubessa 15. maaliskuuta 2012.)

Kun viholliset näkivät, huolimatta kaikesta siitä mitä he ovat tehneet sinulle, sinä seisoit selkä suorana ja sinä olet siunattu rakkaalla vaimolla rinnallasi, ja MINÄ annan teille naurua! Ja tätä naurua he halveksivat. He tietävät, ettei ole mitään mitä he ovat tehneet ottaakseen pois nuo siunaukset. Ja nyt he tietävät myös, siinä missä he luulivat että oli yksi, nyt he näkevät kaksi, sillä ilo, MINUN iloni on teidän väkevyytenne!

Voi, MINUN rakkaani, te ette kykene edes alkuunkaan käsittämään ettekä voi ymmärtää sitä sielujen määrää, joita te tavoitatte – synnintunto, joka tulee heidän ylleen, kun kyynelten tahrimin kasvoin he luovuttavat tahtonsa ja elämänsä MINULLE. Miksiköhän teillä on anti-messiaan huomio, sillä te ette tee sitä vain yhdellä kielellä, yhtä kieltä on tarpeeksi vaikea vihollisen sietää, mutta tietäessään etteivät he kykene tukkimaan teidän suutanne ja vaientamaan teitä, koska he tietävät, että teidän toiveenne on tavoittaa tämä maailma kaikilla kielillä. Tämän takia MINÄ olen laittanut teidät tänne, ja MINÄ käytän vihollisten omaa konetta tehdäkseni sen. Voi, suuret, suuret, suuret, suuret, suuret ovat teidän siunauksenne!

Jatkakaa vain pysymistä pystyssä. Älkää koskaan antako vihollisten nähdä teidän kaatuvan tappion kokeneina. Ottakaa vain MINUN käteni. Niin, MINUN voimaani ei voi edes alkuunkaan verrata keneenkään naiseen tai mieheen. MINÄ, YAHUSHUA, nostan teidät ylös. MINÄ, YAHUSHUA, kiedon rakkauden käsivarteni ympärillenne. MINÄ, YAHUSHUA, pyyhin kyyneleet silmistänne. Ja MINÄ, YAHUSHUA, tulen tappamaan ne, joita halveksin! MINUN Sanani ei valehtele!

(Ilm. 6:16: ”ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät HÄNEN kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja KARITSAN vihalta!” Jes. 11:4: ”… suunsa sauvalla HÄN lyö maata, surmaa jumalattomat huultensa henkäyksellä.”)

Sitä mitä ISÄ vihaa, MINÄ vihaan! Ihmiset haluavat jakaa Kirjan nimeltä Raamattu, ja he haluavat säännellä ja sanoa, että MINÄ olen ainoastaan Uudessa testamentissa. He unohtavat, että MINÄ olen se Kirja! MINÄ olen se lihaksi tullut Sana! Ei ole olemassa mitään jakoa! MINÄ olin myös siinä, mitä te kutsutte Vanhaksi testamentiksi. MINUSTA puhuttiin Danielissa. Daniel puhui MINUSTA. Katsokaa, niin te näette.

Jatkakaa te vain sen julistamista, mitä MINÄ olen antamassa teille. Ei kaikki siitä ole kaikunut kuuroille korville. Ne, jotka ovat MINUN lampaitani ja karitsojani, he kuulevat. Vaikka he eivät ymmärtäisikään kaikkea, mitä te sanotte, he tunnistavat MINUN ääneni. He tunnistavat, että hyvä hedelmä tässä palvelutyössä tulee ylhäältä Taivaasta.

Nämä ovat sanat, jotka MINÄ haluan sanoa teille, kun yritätte jyskyttää ovea, johon MINÄ en vielä halua antaa vastausta.

Levätkää vain MINUSSA, virkistäytykää MINUSSA, sallikaa MINUN vuodattaa rakkauttani teihin, palautumista.

MINÄ en ole koskaan liian aikaisessa. MINÄ en ole koskaan myöhässä. Ja Niko, sinä tulet tietämään, kun on aika. Sinä teit työsi, sinä kuuntelit MINUA. Nytkin MINUN Henkeni vetää sinut kuuntelemaan ja tottelemaan. Se on kaikki, mitä MINÄ pyydän. Sinä teet sinun osasi, ja MINÄ teen MINUN. Kun MINÄ käsken sinun ryhtyä varotoimiin, silloinkin kun sanot: "Aa, en minä ole huolissani siitä. JUMALA suojelee." Kunhan vain tottelet MINUA... Kunhan vain tottelet MINUA.

Jatkakaa vetäytymistä MINUN lähelleni. Pyytäkää MINUA puhumaan teille yön hiljaisuudessa. Jatkakaa vain vetäytymistä MINUN lähelleni, sillä ei mikään ase, joka on valmistettu teidän varallenne, ole suurempi kuin MINÄ OLEN. Ei ole mitään, mitä MINÄ en voi tuhota. Ei ole silmiä, joita MINÄ en voi sokaista. Ei ole konetta, jota MINÄ en voi tuhota. Luottakaa MINUUN. Luottakaa pyhien enkelien legiooniin, joita MINÄ olen laittanut asemiin kaikkialle rakkaan Morsiameni ympärille. Luottakaa MINUUN. Älkää epäilkö. Älkää epäilkö MINUN rakkauttani teitä kohtaan. Tehkää korvanne kuuroiksi niille, jotka huutavat ja sanovat, että te ette kuulu MINULLE. Te julistatte MINUN Sanaani! Te elätte MINUN Sanojani.

Elisabeth, MINÄ annan sinulle ohjeet. Sinä vain välität ne eteenpäin. Sinä et ole se Ylipäällikkö. MINÄ olen! Sinä vain välität eteenpäin ne käskyt, jotka MINÄ annan sinulle. Et sinä ole vastuussa siitä, mitä ihmiset tekevät! Et sinä ole vastuussa, kun he ymmärtävät väärin. He ovat vastuussa viemään sen MINULLE ja sanomaan: "Auta minua ymmärtämään."

MINÄ olen JUMALA KAIKKIVALTIAS! MINÄ ja ISÄ olemme yhtä! MINÄ kykenen olemaan kaikissa paikoissa ja MINÄ olen! Sinä olet yksi nainen etkä sinä kykene, joten tee se, mitä MINÄ käsken sinun tehdä. Te kaikki: tehkää se, mitä MINÄ käsken teidän tehdä.

MINÄ olen se sama YAHUSHUA, joka kirosi viikunapuun, sillä se kieltäytyi tuottamasta hedelmää, ja se kuivettui ja kuoli kaikkien silmien edessä. MINÄ en ole muuttunut. MINÄ sekä siunaan että kiroan. Viholliset haluavat tehdä korvanne kuuroiksi, ja he haluavat sanoa: "JEESUS KRISTUS on ainoastaan rakkauden JUMALA. Minun ei tarvitse murehtia kymmenen käskyn pitämisestä. Minä kieltäydyn elämästä niiden lakien mukaan. Minä voin elää miten tahansa haluan ja minä olen menossa Taivaaseen. Te olette menossa helvettiin, koska te luulette voivanne olla JUMALALLE mieliksi! Koska te tuomitsette meitä, me tulemme tuhoamaan teidät." He huutavat uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Viesti! Viesti! Viesti! Koko maailmalle nyt!

Ette te kykene hajottamaan Taivaan portteja! Ette te kykene lyömään MINUA, YAHUVEH'A, YAHUSHUAA ja RUACH ha KODESH'A pois MEIDÄN Valtaistuimiltamme! MINÄ nauran teille! Voi te mitättömät miehet ja naiset! Te olette pelkkää tomua, akanoita tuulessa, jotka MINÄ voin valita puhaltaa pois. Voi, te Amightywind-palvelutyön viholliset, niin monet teistä, MINÄ pudistan päätäni inhoa tuntien, sillä te tulette olemaan siellä, kun te huudatte ja haluatte kivivyöryn kätkevän teidät HÄNEN vihaltaan, joka Valtaistuimella istuu, ja YAH'N KARITSAN vihalta. Te vain luulette tietävänne, mitä kärsimys on. Te ette edes alkuunkaan käsitä. Jos sinä olet tämän palvelutyön vihollinen, palvelutyön, joka julistaa ainoastaan MINUN Sanaani ja pyhyyttä, jolla on Johannes Kastajan ja vanhan liiton Elian viesti, sinä olet YAHUVEH'N, MINUN YAHUSHUAN, ja MINUN RUACH ha KODESH'NI vihollinen!

Te, jotka sanotte: "Minä tulen tuhoamaan tämän palvelutyön." Ei, se olen MINÄ, joka tulen tuhoamaan teidät, aivan niin kuin kirosin sen viikunapuun, niin kiroan myös Amightywind-palvelutyön viholliset, sillä tämä palvelutyö ei ole miehestä tai naisesta! Tämän palvelutyön on tehnyt MINUN oma käteni, se on ainoastaan rakkaan RUACH ha KODESH'N Voitelu, joka vetää miehiä ja naisia MINUN luokseni, jotta heidän sielunsa voi pelastua, mutta MINÄ käytän tätä palvelutyötä tavallaan myös tuhotakseni kelvottomat.

Siispä MINUN rakkaani, jotka pidätte tätä palvelutyötä siunauksena, sillä te voitte etsiä koko maailman läpikotaisin, ettekä tule löytämään mitään sen kaltaista, MINÄ annan teille nämä rohkaisun sanat. Ne, jotka vihaavat teitä, vihaavat MINUA. Ne, jotka yrittävät tuhota teidät, yrittävät tuhota MINUT, ja MINÄ ja Taivaallinen ISÄ, teidän ABBA YAHUVEH, nauramme näiden mitättömien miesten ja naisten juonille, miesten ja naisten, jotka ovat tomua MEIDÄN silmissämme. Ja hyvin, hyvin pian viholliset näkevät, että te olette, te olette, kuinka paljon MINÄ rakastan, ja he ovat, kuinka paljon MINÄ halveksin.

Jatkakaa te siis ahkeroimista tällä elonkorjuun pellolla. MINULLA on niin paljon lisää siunauksia odottamassa teitä. YAHUSHUAN Morsian tunnistavat, keitä te olette. YAHUSHUAN Morsian tunnistavat toinen toisensa. YAHUSHUAN Morsian, kuin magneetti, tuntee vetoa teihin, sillä he tietävät, että tälle palvelutyölle on annettu totuus. Te olette kädenojennus sekä juutalaiselle että pakanalle. Te olette poikkeuksellinen järjestäytynyt seurakunta. Te olette kuin ensimmäiset apostolit, kun he kokoontuivat yhteen, ja merkit, ihmeet ja voimalliset teot seuraavat niitä, jotka ovat tottelevaisia MINULLE.

Tämä on siis se, mitä MINÄ haluan tehdä tänä päivänä. Haluan antaa teille lohdutuksen Sanan, kun te vähiten sitä odotatte. MINÄ haluan nostaa ylös ne, jotka ovat olleet niin masentuneita. MINÄ haluan kuivata kyyneleet silmissänne. MINÄ haluan palauttaa kaikki ne, jotka tarvitsevat palautumista. MINÄ haluan antaa teille rohkeutta, siinä missä olette tunteneet pelkoa. MINÄ haluan muistuttaa teitä, että MINÄ olen tässä. MINÄ olen lähempänä kuin seuraava hengenvetonne. MINUN Henkeni asuu teissä, ja oi, kuinka paljon MINÄ teitä rakastan!

Jatkakaa siis vain pitämistä lujasti kiinni MINUN vaatteeni helmasta. Älkää päästäkö irti! Sillä MINÄ en tule jättämään enkä hylkäämään teitä. MINÄ tiedän, keiden nimet on kirjoitettu siihen KARITSAN elämänkirjaan ennen tämän maailman perustamista... MINÄ tiedän, keiden nimet pysyvät! Ja nämä ovat ne, joille MINÄ puhun tänä päivänä. Jos otat tämän Sanan vastaan siunauksena MINULTA, tiedä, että sinun nimesi on siellä, sitä ei ole pyyhitty pois.

Jos otat tämän Sanan vastaan kirouksena, vain pilkataksesi ja nauraaksesi, tiedä tämä: MINÄ en ole koskaan tuntenut sinua! En välitä siitä, kuinka siteeraat MINUN Sanojani. En välitä siitä, kuinka huudat. MINÄ sanon sinulle tämän, jos otat nämä Sanat vastaan kirouksena, jos otat tämän palvelutyön vastaan kirouksena, jos et tee parannusta ja hyvitä sitä, mitä olet tehnyt, ole varma: MINÄ en tunne sinua.

(Elisabeth sanoo: "Oletko varma, että haluat minun sanovan tuon? Peitän huuleni YAHUSHUA ha MASHIACH'N vuodatetulla verellä. Jos tämä et ole SINÄ, YAHUSHUA, älä anna sen tulla julki.")

SANO SE! MINÄ KÄSKEN SINUN PUHUA SE JULKI! MINÄ sanon tämän kuuluvasti ja MINÄ sanon tämän selvästi! Ne, jotka eivät tee parannusta, ne, jotka eivät hyvitä pahoja sanoja, joita olette puhuneet tätä Aleph and Tav Amightywind RUACH ha KODESH Holy Fire -palvelutyötä vastaan, jota rakastavasti kutsutaan Amightywind'ksi tai Almightywind'ksi, MINÄ sanon teille tämän, aion toistaa sen jälleen kerran, sillä MINUN profeettani, sinä yritit vaientaa MINUT, ja sensuroida sanat, jotka MINUN tuli sanoa, joten tulen toistamaan sen uudelleen... Ne, jotka katsovat tätä palvelutyötä sivusta ja vihaavat sitä ja vihaavat Sanoja, jotka tulevat julki, MINÄ en edes tunne teitä! TE OLETTE KUIN ÄPÄRÄLAPSI!!! Koska väitätte, että "perillisenä", sanotte, että teillä on oikeus perintöön, mutta MINÄ sanon teille tämän, ne, jotka kieltäytyvät tekemästä parannusta, ne, jotka kieltäytyvät hyvittämästä puhuttuja pahoja sanoja ja pahoja tekoja, ne, jotka ovat ottaneet kymmenen käskyä ja murskanneet sen maahan ja sanovat: "Meidän ei tarvitse totella. Meidän ei tarvitse elää pyhänä. Vaientakaa tuo profeetta! Tappakaa tuo profeetta!"

MINÄ sanon teille tämän: MINÄ en tunne teitä! TE OLETTE ÄPÄRÄLAPSI!!!! (Hepr. 12:8: ”Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.”) Te tulette saamaan perintönne, ja se tulee olemaan helvetin liekit! Te, jotka sanotte: "Ei ole olemassa helvettiä", te vihaatte tätä palvelutyötä, sillä se julistaa, että on olemassa helvetti. Te vihaatte tätä palvelutyötä, sillä se varoittaa, että 5. Mooseksen kirjan luvun 28 kiroukset ovat edelleen voimassa niitä varten, jotka kapinoivat ja kieltäytyvät tekemästä parannusta. Te tulette saamaan perintönne, ja SE ON TULINEN JÄRVI TEILLE! Vain koska kiellätte, että on olemassa helvetti, ei tee siitä (kuvitelmastanne) todellista!

Voi, on olemassa Taivas jonka saavuttaa! Voi, on olemassa helvetti jota välttää ja pelätä! Voi, MINÄ sekä siunaan että kiroan aivan yhtä varmasti kuin kirosin sen viikunapuun! Tämä on siis se, mitä MINULLA on sanottavana. On teidän valintanne tulla adoptoiduksi, tai sitten tulla hylätyksi äpärälapsena! Ja paholainen on siellä vaatimassa itselleen äpärälapset. Se on teidän valintanne. Mutta MINUN lampaani tuntevat MINUN ääneni. MINUN karitsani tuntevat MINUN ääneni, eivätkä he tule kenenkään toisen paimenen luo. He tietävät, että MINÄ kuritan niitä, joita rakastan, ja he kiittävät MINUA siitä. Nämä ovat MINUN rakkaat lapseni. Nämä ovat ISÄN lapset. Nämä ovat ne, jotka ovat täynnä RUACH ha KODESH'A, suloista PYHÄÄ HENKEÄ.

MINÄ lohdutan teitä näillä Sanoilla. Te olette MINUN! Ja MINÄ suojelen kaikkea, mikä on MINUN. Ja MINÄ jaan sitä, mitä MINULLA on, teidän kanssanne ja MINÄ voimaannutan teitä ja MINÄ puhun teille. Jos et kykene kuulemaan MINUN ääntäni sillä tavalla kuin Elisabeth kuulee nyt, MINULLA on muita tapoja joilla puhua sinulle. Vetäydy vain lähemmäksi MINUA, sillä MINÄ sanon sinulle, että Voitelut tulevat vain voimistumaan niissä, jotka todella tottelevat ja seuraavat MINUA ja taistelevat pyhyyden vaatimustason puolesta ja nuhtelevat kaikkea, mikä on epäpyhää. Voitelu tulee vain voimistumaan. Tämä on MINUN perintöni teille. Pyhät enkelit, jotka pitävät vartiota ja suojelevat teitä, tämä on MINUN perintöni teille. MINÄ annan sen teille, sillä MINÄ rakastan teitä.

(Sanan loppu)

(Luuk. 6:46: "Miksi te huudatte MINULLE: 'Herra, Herra!' ettekä tee, mitä MINÄ sanon?"

Joh. 14:15: ”Jos te MINUA rakastatte, niin te pidätte MINUN käskyni."

2 Tim. 3:5: "heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta."

Mark. 11:12-14: "Kun he seuraavana päivänä lähtivät Betaniasta, oli HÄNEN nälkä. Ja kun HÄN kaukaa näki viikunapuun, jossa oli lehtiä, meni HÄN katsomaan, löytäisikö ehkä jotakin siitä; mutta tultuaan sen luo HÄN ei löytänyt muuta kuin lehtiä. Sillä silloin ei ollut viikunain aika. Niin HÄN puhui ja sanoi sille: 'Älköön ikinä enää kukaan sinusta hedelmää syökö'. Ja HÄNEN opetuslapsensa kuulivat sen."

Meitä käsketään tottelemaan kymmentä käskyä, jotka ovat kirjoitettuina 2 Moos. 20:2-17:ssa.

Vertaus kymmenestä neitsyestä, Matt. 25:1-13: ”Silloin on Taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät YLKÄÄ vastaan. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. YLJÄN viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, YLKÄ tulee! Menkää HÄNTÄ vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan YLKÄ tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät HÄNEN kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'HERRA, HERRA, avaa meille!' Mutta HÄN vastasi ja sanoi: 'Totisesti MINÄ sanon teille: MINÄ en tunne teitä'. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä."


Elisabeth: (hengähtää) Siinä se! Niko juoksi tänne nauhurin kanssa…

Puhuttu RUACH ha KODESH'N Voitelun alla
apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahlle

Loukaten useimpia, ja siunaus muille, YAHUSHUA ha MASHIACH'N/JEESUKSEN KRISTUKSEN lapsi, soturi, morsian

Contact Us