Profetia 121

Onko YAHUSHUA vain Vapahtaja
vai onko HÄN sinun elämäsi
HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS?


Sana myös sielunkumppaneille

Annettu apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle
Annettu 10. toukokuuta 2011
Julkaistu 29. joulukuuta 2012
(YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH'N suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

YAHUSHUA puhui tämän sanan eräälle rakkaalle tyttärelle YAHUSHUASSA, jota paholainen yritti erottaa sielunkumppanistaan. Menneisyyden kivuista johtuen hänen sydämensä ympärillä oli Hengessä piikkilankaa, joka esti häntä antamasta ja vastaanottamasta rakkautta. Kuitenkin hänen täytyi olla se joka pyysi YAHUSHUAA poistamaan tämän hengellisen piikkilangan. Kukaan muu ei voinut tehdä sitä hänen puolestaan.

Seuraavan YAHUSHUALTA tulleen kauniin, voimakkaan ja voidellun sanan kautta hänet vapautettiin ikeistä ja orjuuksista, jos hän vain ottaisi sen vastaan ja tottelisi YAHUSHUAA, ja kiitos YAH'LLE, hän teki sen!

Tätä sanaa edelsi pitkällinen puhelinkeskustelu meidän rakkaan tyttäremme YAHUSHUASSA kanssa. Seuraavat sanat puhuttiin juuri ennen kuin se sana YAHUSHUALTA alkoi: Kathrynyah: Rakas HERRA, me vain rukoilemme parantumista SINUN rakkaan tyttäresi sydämelle juuri nyt YAHUSHUA MASHIACH'N Nimessä ja hänen sielunkumppaninsa sydämelle.

Elisabeth: Minä kuulen jotakin. Minä kuulen jotakin hänen rukoillessaan juuri nyt: Vain sinä voit tehdä tämän, rakas tytär. Sinä olet ainoa, joka voi tehdä tämän juuri nyt. Sinun on otettava se kaksiteräinen miekka, ja sinun sydämesi ympärille on asetettu piikkilankaa niin että ihmiset eivät pääse kovinkaan lähelle ja sitten myöskään sinä et pääse kovinkaan lähelle heitä, sillä piikkilanka pitää molemmat kaukana. Ymmärrätkö? Se on niin kuin sanoit, että sinä ”asetit itsesi karanteeniin”, mutta siellä on piikkilankaa, ja sinun, YAHUSHUA sanoo, on otettava tämä juuri nyt ja nähtävä itsesi – jos todella, todella voit tehdä tämän – nähtävä itsesi leikkaamassa tuo piikkilanka pois sydämesi ympäriltä. Voitko tehdä sen?

Rakas tytär YAHUSHUASSA: Minä voin.

Kathrynyah: Voitko sanoa sen nyt?

Rakas tytär YAHUSHUASSA: OK, otan pyhät, voidellut piikkilanganleikkaamissakseni ja leikkaan pois kaikki langat sydämeltäni ja piikit ja kaiken mikä estää minua pääsemästä lähelle muita ihmisiä ja ihmisiä pääsemästä lähelle minua. Anna minulle lihasydän, YAHUSHUA.

Elisabeth ja Kathrynyah: Amen!

Kathrynyah: ABBA YAHUVEH, minä kiitän SINUA siitä, että vastaat tuohon rukoukseen. Rukoilen, että näemme ihmeitä tapahtuvan siitä syystä YAHUSHUA HA MASHIACH'N Nimessä.

Elisabeth: Ja me rukoilemme saman sielunkumppanille, koska hän on tehnyt saman, ja siksi he ovat sielunkumppaneita. Hän on tehnyt saman. Hänellä on piikkilankaa sydämensä ympärillä, ja minä aion kertoa hänelle saman.

Kathrynyah: Aivan niin.

Elisabeth: En olisi siis saanut sitä ilmestystä, jos emme olisi rukoilleet juuri nyt. Ja rakas tytär, me tiedämme, että vapautuminen on tulossa. Mutta tämä on sen alku juuri nyt. OK? Aion siis soittaa rakkaalle sielunkumppanillesi juuri nyt enkä halua edes lopettaa puhelua hänen (tytär) kanssaan, rakastan häntä niin paljon. Se ei ole vain minun rakkauttani…

Elisabeth: (alkaa puhua pyhillä kielillä…)

Profetaalinen sana alkaa

MINUN rakas tyttäreni, tänä iltana sinä olet ollut MINULLE mieliksi luopuessasi lihasi tahdosta ja sanoessasi: ”En halua sitä minun tahtoni mukaan vaan minä tulen tekemään sen sinun tahtosi mukaan, YAHUSHUA. En tule kävelemään minun tietäni vaan olen päättänyt kävellä SINUN tietäsi, YAHUSHUA.” Sinä olet MINULLE mieliksi, MINUN rakkaani. Sillä on totta, ettei kukaan kykene rakastamaan sinua niin kuin MINÄ, mutta älä epäile tätä tosiasiaa, että MINÄ olen asettanut rakkauteni toisiin sinua varten. Ja kuinka paljon enemmän tulenkaan tekemään oman sielunkumppanisi kautta, jos te molemmat vain sallitte MINUN ilmaista sitä rakkautta teidän molempien kautta. Kaikki se mitä vastaan saatana on taistellut näin kovaa – MINUN rakkaani, ettekö ymmärrä kuinka hienoa se on, että se on MINUN tahtoni, että se tulee tapahtumaan? Sillä hän vain taistelee MINUN suunnitelmiani vastaan. Hän pyrkii erottamaan sen, josta olen sanonut, että haluan sen tulevan yhdistetyksi, mutta MINÄ en tule toimimaan kummankaan teidän tahtoa vastaan. Enkä MINÄ myöskään tule sallimaan tämän enää jakavan sitä pyhäpaikkaa, sillä kuuntele hengellistä äitiäsi. Sillä yhdistyneenä te pysytte pystyssä ja jakautuneena te tulette kaatumaan – joten pysykää yhdistyneenä, te tarvitsette toinen toisianne. Te ette tiedä, mitä tulee tapahtumaan tänä vuonna…

Mutta MINUN rakas tyttäreni, se olen MINÄ joka asetin nuo sanat sinun suuhusi: ”Minä pysyn siinä arkissa, sillä täällä olen turvassa.” Se ei tarkoita sitä, etteivätkö myrskyt tule hakkaamaan oviin ja yritä hukuttaa sinua, mutta se mitä se tarkoittaa on, että MINÄ OLEN siinä arkissa sinun kanssasi. Enkä MINÄ salli myrskyjen hukuttaa sinua.

Saatana pelkää, kun yksi teistä rukoilee, kuinka paljon enemmän, kun kaikki jotka olen koonnut sinne rukoilevat yhdessä – sillä jokainen on voideltu. Mutta kuitenkin MINUN täytyy sanoa tämä: kukaan, jolla on tottelemattomuuden henki, ei voi jäädä. Sillä tottelemattomuus on kuin noituuden muoto, ja jos joku sanoo: ”Minä vaadin tehdä sen minun tieni mukaan”, sitten MINUN on lähetettävä hänet omalle tielleen, sillä se on kuin spitaalitauti. Niin, suloinen tyttäreni, sinä olet taistellut kapinoinnin henkeä vastaan. Kaikki te taistelette kapinoinnin henkeä vastaan, ja tietäkää vain: MINUN NIMENI, MINUN VERENI kautta te kykenette voittamaan sen taistelun kapinoinnin henkeä vastaan. Sillä saatana on ensimmäinen, joka on kapinoinut; lucifer sanoi haluavansa tehdä niin kuin itse haluaa. Nyt hän yrittää turmella ne, jotka ovat MINUN lapseni, kapinoinnin hengen pahanhajuisella löyhkällä, sen yhden hengen mukana legio voi tulla demoneita piinaamaan, riivaamaan ja alistamaan.

Älkää antako kapinoinnin hengen tulla sisään. Kun näette sen, ajakaa se ulos! Naurakaa päin paholaisen naamaa. Tulette näkemään! Tulette näkemään! Tulette näkemään! Ja tämä koskee koko YDS:ää, MINÄ puhun tämän sanan julki: naurakaa päin paholaisen naamaa!

”Koetelkaa henki, joka puhuu” tarkoittaa, että vangitkaa jokainen ajatus! Onko se MINÄ, YAHUSHUA, joka puhuisin julki nämä sanat? Onko se MINÄ, YAHUSHUA, joka antaisin teille nämä ajatukset? Te tulette näkemään, MINUN aarteeni, kuinka monta kertaa teidän on myönnettävä, että se on joko teidän lihanne, tai se oli saatana. Mutta joka tapauksessa, jos MINÄ en puhuisi tätä, älkää ottako sitä vastaan. Voi, kuinka MINÄ rakastan teitä, olen antanut teille niin paljon ja MINULLA on niin paljon lisää annettavaa teille, jos te vain luotatte MINUUN.

Poikani, luovu ylpeydestäsi. Ole halukas leikkaamaan nuo piikkilangat sydämeltäsi. Sillä on MINUN toiveeni tuoda teidät kaksi yhteen palvelemaan rinnakkain. On MINUN toiveeni käyttää kaikkia näitä pareja palvelemaan muita pareja. Kaikki teidät tuotiin esiin MINUN omalla kädelläni. Kaikki te olette kärsineet MINUN Nimeni tähden. Kaikki te olette sotineet yhdessä, nauraneet yhdessä, itkeneet yhdessä. MINÄ olen panostanut niin paljon. Ei ole ollut yhtäkään vahinkoa, joka on tullut sinne pyhäpaikkaan.

Tästä illasta lähtien, jos jokainen vain tottelee: MINÄ, YAHUSHUA, tulen vetämään sieluja sinne.

MINUN suloinen tyttäreni, mikään rakkaus ei voi tyydyttää niin kuin MINUN, mutta salli MINUN rakastaa sinua muiden kautta. Älä koskaan luule, että kun kaksi sielunkumppania tulee yhteen, se on täydellisyyttä maan päällä. Sillä ei ole olemassa täydellisyyttä maan päällä suhteessa, ellei se ole MINÄ, joka puhuu julki – MINÄ, jonka sallitaan tulla ilmi, ellei se ole MINUN rakkauteni, joka tulee esiin, yhdistyneenä teidän rakkauteenne… Itsessänne te puhutte vihan sanoja. Itsessänne te [puhutte] loukkauksen sanoja. Itsessänne te olette itsekkäitä. Luopukaa omista haluistanne ja katsokaa toista MINUN silmieni kautta. MINÄ en suvaitse mitään epäkunnioitusta Morsianta kohtaan! Älkää olko kunnioittamattomia toisianne kohtaan, sillä te maksatte niin suurta hintaa kuuluaksenne MINULLE. Kaikilla teillä on sama halu olla Morsiameni, saada todistus niin kuin Eenokille, jotta voin nostaa teidät rinnalleni!

Antakaa anteeksi tavalla, jolla MINÄ annan anteeksi teille. Ottakaa pyyhekumi. Älkööt toisten synnit olko kirjoitetut musteella. Olkoon se ollut lyijykynällä. No niin, pyyhkikää se pois. Nähkää itsenne pyyhkimässä se pois ikään kuin sitä ei koskaan ollutkaan. Eikö se ole tapa, jolla MINÄ pyyhin pois teidän syntinne vuodatetulla verelläni niin kauaksi kuin itä on lännestä?

Sanonko MINÄ teille: ”Muistatko, kun tuona ja tuona päivänä, tähän aikaan ja tällä tunnilla teit syntiä MINUN vastaan?”?

MINULLA ei ole merkintää, kunhan sanotte ”anna minulle anteeksi” ja tarkoitatte sitä ja teette parannuksen ja käännytte pois siitä pahuudesta. Lakatkaa olemasta lapsia ja sanomasta: ”Haluan sen minun tavallani.” Teinkö MINÄ sen tällä tavalla? Enkö asettanut esimerkkiä jopa menemällä ristille? Enkö sanonut: ”Oi, ABBA, tee niin kuin haluat, kuitenkin jos vain mahdollista on… [”Isäni, jos mahdollista on, niin menköön MINULTA pois tämä malja; ei kuitenkaan niinkuin MINÄ tahdon, vaan niinkuin SINÄ.” (Matt. 26:39)] …eikä tämä malja voi mennä MINULTA pois, haluan SINUN tahtosi tapahtuvan enkä MINUN.” Tämä on eräs Morsiameksi kutsumisen salaisuus!

Kukaan ei ole MINUN Morsiameni, jos he eivät saa tätä puolta kuntoon. Jos he eivät voi luopua lihan tahdostaan, niin kuinka he sitten voivat vaeltaa Hengessä? Kuinka he voivat kuulla rakasta PYHÄÄ HENKEÄ, joka asuu sisällänne? Jos te peitätte korvanne ja peitätte silmänne ja sanotte: ”En halua kuulla, mitä SINULLA on sanottavana, enkä halua nähdä, mitä SINÄ haluat näyttää minulle. En halua puhua, mitä SINÄ haluat minun puhuvan, en halua mennä sinne, minne SINÄ haluat minun menevän. En halua tehdä, mitä SINÄ käsket minun tehdä.” … SITTEN POIS MINUN LUOTANI, te ETTE ole MINUN Morsiameni! Joten siinä! Olen sanonut sen! Kuinka monella tavalla MINUN täytyy sanoa: ”Mene pois MINUN luotani, sinä niin kutsuttu tottelematon morsian!”? Maailma ei halua kuulla sitä! Järjestäytyneet seurakunnat eivät halua kuulla sitä!

MINÄ en ole pelkästään se UHRIKARITSA. MINÄ en ole pelkästään elämänne rakkaus. MINUA tulee myös pelätä! Te ette koskaan halua maistaa KARITSAN vihaa (Ilm. 6:16). MINÄ rakastan teitä tarpeeksi varoittaakseni! Tuomion päivien tuleminen on lähellä. Te ette halua jäädä maan päälle. Ketään ei voi verrata rakkauteen, joka MINULLA on teitä kohtaan ja MINUN rakkauteni on ISÄN rakkaus ja MINUN rakkauteni on RUACH HA KODESH'N rakkaus. ME KAIKKI olemme yhtä. Ketään ei voi verrata MEIDÄN rakkauteemme teitä kohtaan. Mutta älkää eksykö. Sillä ketään ei voi verrata MEIDÄN vihaammekaan. Sitä ei haluta saarnata, joten MINÄ nostin tämän palvelutyön puhumaan sen. MINÄ asetan jokaiseen Morsiamestani pelon olla loukkaamatta [MINUA]. Kun he tekevät parannuksen, he tekevät sen kyynelin. He sanovat: ”YAHUSHUA, en halua satuttaa SINUA.”

Viholliset, he sanovat: ”Ei armoa voi menettää tekemällä syntiä.” Viholliset valehtelevat. He kiusaavat MINUA yhä uudestaan ja uudestaan, kerta toisensa jälkeen. He sanovat: ”Koska me voimme tehdä mitä tahansa haluammekaan nyt! On kyse vain rististä. Te ette saa tuomita minua. Teidän ei tule kertoa minulle, että sieluni on kadotettu”, eivätkä he edes tunne MINUA. Se on kirjain joka kuolettaa, ja Henki joka tekee eläväksi. Heillä ei edes ole Henkeä. PYHÄ HENKI ei ole sisällä. He ovat lukeneet Sanaa. He ovat opetelleet niitä ulkoa. He yrittävät omistaa MINUT VAPAHTAJAKSI, mutta he sanovat: ”Mene pois HERRANA!” He sanovat: ”En halua ketään herraa yläpuolelleni, tämä on minun elämäni ja aion elää sen niin kuin haluan! Oi, mutta minä rakastan sinua Jeesus. Oi, mutta minä ylistän sinua! Johannes 3:16. Näettekö, juuri tässä se sanotaan, että kaikki, mitä minun tarvitsee tehdä, on vain uskoa. Minun ei tarvitse totella! AmightyWind-palvelutyö, menkää pois! Minä voin tehdä syntiä aivan niin kuin haluan, keitä te olette sanomaan? Ei ole kyse siitä, mitä minä teen – on kyse siitä, mitä Jeesus teki. Kukaan ei voi olla vanhurskas, näettekö, juuri tässä se sanotaan: 'Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat JUMALAN vanhurskautta vailla.' (Room. 3:23)”

Mutta MINÄ kerron teille tämän: Vanhurskaiden rukoukset voivat paljon (Jaak. 5:16), sillä te olette vanhurskaita MINUN kauttani, sillä te olette kuin Daavid ja kun te teette syntiä MINUA vastaan tietämättänne [ja kun huomaatte sen], te olette nopeita tekemään parannuksen. Te ette pelkää tehdä parannusta. Te tiedätte, että käsken teitä näyttämään MINULLE, kuinka rakastatte MINUA on totella MINUA. (Joh. 14:15) MINÄ kerron teille tämän, eikä kukaan muu saarnaa sitä, joten puhun sen julki tästä saviastiasta. MINÄ en voi olla vain VAPAHTAJA, MINUN täytyy olla teidän HERRANNE, JUMALA KAIKKIVALTIAS. Se kaikki kuuluu yhteen. Tämän takia tämä palvelutyö on asetettu erilleen (pyhitetty). Se ei ole lähetetty vain niille, joille on annettu viimeinen mahdollisuus. Sitä ei käytetä vain Puhdistajan uunina. Se on lähetetty niille, jotka on kutsuttu olemaan MINUN Morsiameni. Jopa tänä iltana näette, että sana on tullut julki. Elisabeth ei voinut soittaa omana aikanaan sinulle, sillä sitä sanaa ei vielä ollut. MINUN oli annettava hänelle uni. MINUN oli puhuttava julki sanat, jotka puhuin tänä iltana.

MINUN rakas tyttäreni, sinun oli otettava vastaan. Sinun oli luovuttava lihasi tahdosta ja sanottava: ”Minä tulen tekemään sen YAHUSHUAN tahdon mukaan”, ja sinä teit ja puhuit ne sanat ja sinun vuoksesi, MINUN suloinen tyttäreni, tämä sana tuli julki. Mutta MINÄ tiesin, että se tulisi. Ei ollut sen aika tänä [menneenä] viikonloppuna. Ei ollut aika tämän sanan tulla synnytetyksi, joten MINÄ sallin niiden puhelinten lakata toimimasta. Muutoin, Elisabeth, sinä olit niin suuressa epätoivossa. Halusit vain saada sen hoidettua pois alta odottaen pahinta. Milloin oikein pidit ajatuksen vangittuna, kun kerran ajattelit, että pahin kävisi ilmi? Sillä pahin ei käynyt ilmi, paras kävi ilmi! Ja sinä tavallaan teit siteen tyttäresi kanssa kyynelten kautta, ja piikkilanka leikattiin, ja hänellä on kaipaus sielunkumppaniinsa, koska MINÄ asetin sen sinne, koska MINÄ annoin hänelle hänen sielunkumppaninsa. Ei ole ketään toista.

Nyt tulen voitelemaan huulesi puhuaksesi toiselle puoliskolle. Muistakaa aarteeni, jalokiveni vailla vertaa, sillä kaikki te kimaltelette enemmän tai vähemmän. Kaikki te, kaikki te kimaltelette. Joitakuita on kiillotettava, ja tapa, jolla MINÄ kiillotan, on kyynelillä, kyynelillä, kyynelillä ja kivulla ja vastoinkäymisillä. Sillä katsokaa hiilen palasta, kuinka kovaa sitä pitää puristaa, ennen kuin se muuttuu timantiksi. Kaikkia teistä, kaikkia teistä, kaikkia teistä on niin kovaa puristettu, mutta sitä ei ole tehty turhaan. Kaikki tämä tuli julki tänä iltana, koska MINULLA oli kolme, jotka tottelivat. Elisabeth, sinä kuulit MINUN ääneni nukkuessasi. Kathrynyah, sinä olit siellä Elisabethia varten auttamassa lisäämään voitelua, ja rakas tytär, en tule sanomaan sinun nimeäsi, mutta sinä tiedät kuka olet, sinun oli otettava vastaan. Sinun oli avattava sydämesi. Sinun oli haluttava kuulla sanat, jotka MINULLA oli sanottavana. Sinun oli oltava valmis. MINÄ rakastan sinua.

MINÄ rakastan teistä jokaista. Ne, jotka ovat YAHUSHUA'S Demon Stompers, te merkitsette niin paljon MINULLE! Teidät nimettiin MINUN mukaani! MINÄ olen antanut teille teidän oman tunnuslaulunne! [”I'm Going to the Enemy's Camp”] Sillä te olette menossa vihollisten leiriin ja te olette ottamassa takaisin kaiken, mitä paholainen on varastanut, ja tänä iltana, tytär, sinä olet ottamassa takaisin kaiken, mitä paholainen on varastanut, koska saatana on TEIDÄN JALKOJENNE ALLA! Ja viholliset on lyöty! Älkää tehkö johtopäätöksiä sen perusteella, mitä silmänne näkevät! Teillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä MINÄ olen tehnyt vihollisten leirille!

Te olette niin erityisiä, ne, jotka pysyvät YAHUSHUA'S Demon Stompers'ssa ja ne, jotka tulevat. Te olette niin todella erityisiä, että MINÄ lähetin pyhiä enkeleitä julistamaan sen erityisen palvelutyön haaran synnyn, ja viholliset halveksivat ja pilkkaavat, ja he sanovat: ”Ei kukaan voi olla pyhä.” He tuomitsevat teitä sen vuoksi keitä he ovat, koska heissä ei ole pyhyyttä. He eivät halua pyhyyttä. He eivät halua kuulla MINUN ääntäni. He peittävät korvansa kuullessaan sen ja he haukkuvat tätä profeettaa kaikenlaisilla pahoilla nimillä ja ketä tahansa muuta, joka toistaa niitä sanoja, joita MINÄ sanon.

Mutta ette te, MINUN rakkaani, ei todellinen Morsian; te tunnette MINUN sanani. Te tunnistatte ne, ja MINÄ rakastan teitä, ja suuret, suuret, suuret, suuret, suuret ovat palkintonne Taivaassa. Kaikki, mitä teidän täytyy tehdä, on voittaa. Olkaa voittajia ja vangitkaa jokainen ajatus. Ja kun kuulette ajatuksen, jonka tiedätte olevan ajatus joka ei ole MINUSTA, äänellä joka ei ole MINUSTA, ottakaa se ikään kuin tarttuisitte siihen käsillänne ja YAHUSHUAN Nimessä nuhdelkaa sitä. Tuota valehtelevaa, eksyttävää henkeä! Ja nuhdelkaa saatanaa ja nähkää itsenne sen ajatuksen kanssa, joka on nyt muuttunut demoniksi joka sen lähetti, ja katkaiskaa sen kädet! MINUN kaksiteräisellä miekallani katkaiskaa se! Ja heittäkää se pois ja ajakaa se pois ja sanokaa: ”En ota vastaan yhtäkään valheistasi, saatana!” Sillä MINUN suunnitelmani teitä varten ovat hyvät eivätkä pahat: kaikki ne, jotka kykenevät kuulemaan MINUN ääneni; tämä koskee myös vieraita.

Huutakaa MINUA avuksi. Luottakaa MINUUN! Älkää nojautuko omaan ymmärrykseenne, vaan tuntekaa MINUT kaikilla teillänne, niin MINÄ johdan polkunne. Luottakaa MINUUN! Lakatkaa tekemästä oman tahtonne mukaan ja tehkää MINUN tahtoni mukaan, teidän HERRANNE, teidän VAPAHTAJANNE, teidän MESTARINNE, teidän HALLITSIJANNE. MINÄ en tule kadottamaan yhtäkään! MINÄ tunnen jokaisen, jonka nimi on kirjoitettuna KARITSAN elämänkirjaan ennen tämän maailman perustamista, enkä tule kadottamaan yhtäkään nimeä.

Joten kun vihollisia tulee ja vihollisia menee. Juudaksia tulee ja juudaksia menee. Kun teette kaiken minkä voitte, hakkaatte päätänne seinää vasten, mutta ette kykene saamaan sitä henkilöä polvilleen MINUN luokseni pudottautumaan ja myöntämään, että MINUN ei pidä olla pelkästään hänen VAPAHTAJANSA, MINUN tulee olla hänen HERRANSA – MINÄ OLEN KAIKKIVALTIAS JUMALA, YAHUVEH'N Ainokainen POIKA, ja teidän tulee seurata MINUN jalanjälkiäni, ei omianne. Jos seuraatte omia jalanjälkiänne, ne tulevat johtamaan teidät suoraan helvettiin, sen takia MINÄ tulin tähän maailmaan antamaan teille jalanjäljet joita seurata.

Nämä ovat siis sanat, jotka MINULLA on sanottavana teille, odottamaton lahja rakkaalle YDS:lleni. Sillä te miellytätte MINUA. Te miellytätte MINUA. Te miellytätte MINUA. Te teette niin kovasti töitä tällä elonkorjuun pellolla. Työmiehiä on niin vähän, mutta te ette valita. Elisabeth saattaa sanoa: ”Tämä täytyy tehdä ja tuo täytyy tehdä”, eikä kukaan teistä valita. Te laskette kätenne auraan, ja huolimatta siitä mikä teidän kimppuunne käy, te olette voittajia! Vain voittajia ovat YAHUSHUA’S Demon Stompers! (Korjaus: Profetian alkukielellä tässä kohdassa sanotaan: "Only overcomers are YAHUSHUA'S Demon Stompers!", minkä aluksi käänsin virheellisesti lauseeksi: "Ainoat voittajat ovat YAHUSHUA'S Demon Stompers!" Oikea suomennos kyseiselle lauseelle on siis: "Vain voittajia ovat YAHUSHUA’S Demon Stompers!" Pahoittelut kömmähdyksestä. -Terveisin Profetian suomentaja) Muistakaa se. Ne, jotka epäonnistuvat, eivät kyenneet vastaamaan vaatimuksia. MINÄ siis jätän teidät näillä sanoilla ollakseni siunaus teille. MINÄ rakastan teitä. Ei tule kestämään kauan, ennen kuin näen teidät. Pitäkää vain lujasti kiinni MINUN vaatteeni helmasta. Älkää päästäkö irti! Huolimatta siitä mitä näette tässä maailmassa, älkää päästäkö irti. Pitäkää vain lujasti kiinni. Älkää antako uskonnon hengen varastaa sitä, mitä olen teille antanut. Älkää antako epäilyksen tai huolestuneisuuden tai pelon tai paniikin hengen varastaa sitä, mitä olen teille antanut.

Mikään uskonto ei tule pelastamaan teitä! Ei mikään! Ei mikään! Ei mikään! Vain rakastava ja totteleva suhde MINUUN YAHUSHUA ha MASHIACH'AAN tulee pelastamaan sielunne! Kiitos tytär. Kiitos, että nostatit voitelun tässä MINUN Soittajaneidossani (Ringmaiden) – MINÄ tiedän, Elisabeth, että sinä epäröit jopa sanoa nuo sanat, sillä nuo sanat on saastutettu saatanan valheilla, mutta sinä olet MINUN Soittajaneitoni, ja ne Sanat ja Profetiat ovat soimassa ympäri tätä maailmaa. Ja saatana, sinä tiedät tämän. Et kykene pysäyttämään tätä, sillä MINÄ olen säätänyt tämän. Ja lisää kieliä on tuleva esiin. MINUN tyttäreni, tänä iltana MINÄ olen voidellut sinut uudella tavalla. MINÄ voitelen sinut nyt uudella sydämellä, ja se piikkilanka on leikattu pois. Älä anna sen koskaan kasvaa uudestaan. Älä koskaan katso taaksepäin, katso vain eteenpäin, ja kun jatkat luopumista tahdostasi, kun jatkat jokaisen ajatuksen vangitsemista, jokaisen halun vangitsemista! Katso, onko se MINUSTA, tulet kasvamaan lisää RUACH ha KODESH'N voitelussa, ja se koskee KAIKKIA – kaikkia jotka kuuntelevat tätä sanaa nyt.

(Sanan loppu)

Elisabeth: Huokaus, siinä se! On niin kuin en olisi hengittänyt koko tuona aikana. Se on Taivaan ilmaa…

Puhuttu RUACH ha KODESH'N Voitelun alla
apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahlle

Loukaten useimpia, ja siunaus muille, YAHUSHUA ha MASHIACH'N/JEESUKSEN KRISTUKSEN Lapsi, Soturi, Morsian

Contact Us