Profetia 120

Älä luovuta! Älä lopeta! Lehtimajanjuhlan
(Sukkot) aikana saatu ennalleenpalauttamisprofetia heprean kielen kääntäjälle,
messiaanisille juutalaisille ja kaikille uskoville


Saatu 19. lokakuuta 2011

      


(YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH'N suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA'N sinun MASHIACH'si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

Tässä Profetiassa on ennalleenpalauttamisen, voiman, rohkeuden voitelu, joten jos olet taistelun kuluttama ja uupunut, anna YAHUSHUAN virkistää sinua tällä lehtimajanjuhlan aikana annetulla ennalleenpalauttamisprofetialla, joka on kaikille YAHUSHUAA palvoville ja pyhänä eläville.

Tämä tulee vahvistamaan sotajoukoista niin monia, joita on piesty niin paljon. Joukkojen taistelutahtoa täytyy voimistaa. Israelissa ei ole suvaitsevaisuutta niitä kohtaan, jotka uskovat YAHUSHUAAN ja seuraavat HÄNTÄ. Elisabeth sanoo: ”Vaadittiin vainottu juutalainen siihen, että kyettiin nostattamaan voitelu tässä vainotussa juutalaisessa.” Jos olet väsynyt ja lyöty alas, pyydämme sinua lukemaan ja kuuntelemaan. Tässä on ennalleenpalauttamisen voitelu. Puhutussa sanassa on suurempi voitelu. Ole hyvä ja kuuntele ääninauhoitusta videossa tai lue ääneen, mikäli kykenet.

Katsothan lopun: nauhurin kanssa tapahtui ihme. Patterissa oli tarpeeksi virtaa vain itse (profetaalisen) sanan nauhoittamiseen. Jos puhelinkeskustelu olisi nauhoitettu alusta saakka, koko sanaa ei oltaisi nauhoitettu loppuun. Mutta kiitos YAHUSHUAN, nauhoitus alkoi YAHUVEH'N täydellisellä ajoituksella, ja koko sana nauhoitettiin!

Lehtimajanjuhlan Profetia 120 heprean kielen kääntäjälle

Älä luovuta! Älä lopeta! Lehtimajanjuhlan (Sukkot) aikana
saatu ennalleenpalauttamisprofetia heprean kielen kääntäjälle,
messiaanisille juutalaisille ja kaikille uskoville

Saatu 19. lokakuuta 2011
lehtimajanjuhlan kuudentena päivänä uudenkuun sirpin
havaitsemiseen perustuvan kalenterin mukaan


(Nauhoitus alkaa tästä:)

Elisabeth: ”…sinun jalkasi. Haluan toistaa tämän. Näen sinun jalkasi. Ja YAHUSHUA sanoo, että kaikkialla missä astelet, kenkiesi pohjassa, jalkapohjissasi, on YAHUSHUAN veri, sillä sinä seuraat HÄNEN jalanjäljissään. HÄN kävelee sinun kengissäsi, ja RUACH ha KODESH'N voitelu on sinun ylläsi. Se on todellisten kasvonpiirteittesi, kasvojesi yllä. Se on sinun silmissäsi.”

(Sana alkaa:)

Sinä miellytät MINUA, lapseni. Älä epäröi kutsua MINUA HERRAKSI, JUMALAKSI, KAIKKIVALTIAAKSI, sillä MINUN HENKENI on sinun sisälläsi. Sinä olet MINUN! Sinä olet verellä pesty! Sinä olet verellä ostettu! Ja sinä olet MINUN: mieli, ruumis, henki ja sielu kuuluvat YAHUSHUA ha MASHIACH'LLE! MINÄ OLEN sinun MESSIAASI! ([Elisabeth:] ”Oho, onpa minulla kuuma!”) Ja nyt MINÄ täytän sinut uudenraikkaalla öljyllä Taivaasta vaeltaaksesi suuremmassa voitelussa, puhuaksesi suuremmalla rohkeudella, niin kuin Johannes Kastaja. Päälaestasi aivan jalkojesi pohjiin! Tuoretta mannaa Taivaasta MINÄ annan sinulle syötäväksi!

Sinä olet MINUN rakkaani! MINUN rakkaani on MINUN! Oi, kallis aarteeni, auta MINUA, auta MINUA, auta MINUA: ruoki MINUN lampaitani ja karitsojani! Työskentele tämän profeetan rinnalla, sillä aika on niin lyhyt!

MINUN vereni kastelee maaperän läpimäräksi Israelissa. Vain yksi pisara on kaikki, mitä vaaditaan pesemään synnit pois. Kiitos, ettet häpeä MINUA. Kiitos, että olet halukas olemaan vainottu MINUN tähteni! Kiitos, että otit MINUT vastaan, vaikka se tarkoittaa sitä, että oma perheesi kääntyy pois! Ne, jotka ovat sinun veriperhettäsi, mutta ei MINUN veriperheeni! MINUN veriperheeni ottaa sinut halukkaasti vastaan, niin kuin laitoin tämän profeettasiskosi soittamaan sinulle tänä päivänä! MINUN veriperheeni, ne, jotka tekevät Taivaallisen ISÄN tahdon, ottavat sinut halukkaasti vastaan ja rakastavat sinua, tunnistavat sinut siksi kuka olet MINUSSA! Muista tämä aina.

MINÄ rakastan sinua! Ja MINÄ kiitän sinua! Kyllä, sinun HERRASI, JUMALASI, sinun VAPAHTAJASI, sinun MESSIAASI, rakastaa sinua! Älä koskaan, koskaan, koskaan, koskaan anna kenenkään ottaa sitä pois! MINÄ puhun sinulle yön hiljaisuudessa. Annan sinulle ilmestyksiä. Ja suurempia ilmestyksiä sinä tulet saamaan! Muista kultaseni: juudaksia tulee tulemaan ja juudaksia tulee menemään. MINULLA oli juudakseni. Sinulla on sinun. Elisabethilla on hänen. Kaikkien, kaikkien, kaikkien, jotka seuraavat MINUN perässäni, jos heitä ei vainota MINUN Nimessäni, olisi parasta kysyä itseltään: ”Miksi ei?”, sillä palvelija ei ole HERRAA suurempi. Se on kaikki… Kaikki eivät rakasta MINUA. Älä odota kaikkien rakastavan sinua – koska MINUA vieläkin vainotaan. Tässä maailmassa MINUA vihataan enemmän kuin MINUA rakastetaan! MINUA pilkataan enemmän kuin MINUT otetaan vastaan! Mutta MINÄ maksoin hinnan Golgatalla, ja Israel, oi Israel, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan MINUN täytyy odottaa sinua, että otat MINUT vastaan, että rakastat MINUA?

No, MINÄ kyllä tiedän, kuinka kauan siinä tulee kestämään! Ja MINÄ tiedän sen hinnan, jonka Israel tulee maksamaan! Ja se tulee olemaan hinta, joka on niin kova – sillä heitä pidetään enemmän tilivelvollisina – sillä MINÄ kävelin Jerusalemin katuja. MINUN vereni, MINUN vereni, MINUN vereni on imeytyneenä maassa. Voi, kuinka MINÄ murehdin, kuinka MINÄ suren! Mutta on olemassa jäännös! MINULLA on kyllä jäännös! MINULLA on AINA jäännös! Heitä on vähän – mutta he ovat MINUN! Ja aivan niin kuin MINULLA on sinut, niin myös on muita Israelissa. Ja he ovat levittäytyneet kaikkialle maailmaan ja he tulevat nousemaan ja he tulevat puolustamaan! Ja he ovat puolustamassa sitä, mikä on pyhää! Ja he ovat paljastamassa ja nuhtelemassa kaikkea, mikä on epäpyhää, ja he ovat varoittamassa, että valemessias on tulossa – mutta se ei tule tapahtumaan, ennen kuin MINÄ otan todellisen Morsiameni pois.

Joten MINÄ vain käytän tämän hetken sanoakseni: ”Kiitos!” Lähetän tämän MINUN profeettani sanomaan: ”Kiitos.” Ei yksikään kyynel jonka olet vuodattanut, kun se on tehty MINUN Nimeni tähden, ole jäänyt keräämättä Taivaassa kallisarvoiseen pulloon, joka on jalokivien ja kaikenlaisten aarteiden peittämä. Ja mitä suurempi vaino – kerron teille tämän, MINUN rakkaani, MINUN rakas Morsiameni – sitä voimakkaampi tuoksu, aromi on siinä kyyneleittenne pullossa. Se on ollut uhri MINULLE, teidän YAHUSHUALLENNE, teidän Taivaalliselle ISÄLLENNE ja Rakkaalle RUACH ha KODESH'LLE.

Voi, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan olenkaan odottanut, että kykenisin syleilemään Morsiantani! Mutta ei tule kestämään paljon kauempaa! Ei tule kestämään paljon kauempaa! Te tulette olemaan MINUN sylissäni! Te tulette kuulemaan MINUN ääneni! Älkää vain luovuttako! Älkäähän lopettako! Sillä te olette tulleet näin pitkälle. Älkää luovuttako! Älkäähän lopettako! Älkäähän tehkö kompromisseja maailman valheiden kanssa! Mitä enemmän maailma sanoo teille, että olette epäpyhiä, tietäkää, että olette pyhiä! Mitä enemmän he pilkkaavat ja he nauravat, koska seuraatte Tooran lakeja, tietäkää, että olette MINUN!

Mitä enemmän te puolustatte lepopäivää, sapattia ja sanotte: ”Se ei ole sunnuntai”, tietäkää vain, että olette MINUN! Älkää luovuttako. Älkää lopettako. Vaikka vaino on niin kova, ja vaikka se tulee tulemaan kovemmaksi, muistakaa kenen Nimen tähden teitä vainotaan! Muistakaa, kenen tähden teitä vihataan!

Voi, he tulevat käyttämään teidän nimeänne ja teidän nimeänne he tulevat häpäisemään ja puhumaan kaikenlaista pahaa sitä vastaan, mutta se ei ole todellisuudessa teidän nimenne, jota he vihaavat. Se on ketä te edustatte. Se on keitä te olette MINUSSA. Se on antamanne viestit, jotka tulevat suoraan Taivaasta.

Joten älkäähän luovuttako! Älkäähän lopettako! Sillä MINÄ tulen kostamaan näille vihollisille! Ja he tulevat rukoilemaan, että aivan todelliset vuoret kätkisivät heidät – HÄNELTÄ, joka valtaistuimella istuu, ja Pyhältä KARITSALTA, joka teurastettiin, ristiinnaulittiin ja joka nousi uudelleen! YAHUSHUA ha MASHIACH on MINUN Nimeni! Ja MINÄ sanon teille: älkää luovuttako! Ja älkäähän lopettako, sillä MINÄ OLEN teidän kanssanne!

Tavoittakaa MINUN kansaani. Tavoittakaa MINUN kansaani. En puhu ainoastaan ihmisille Israelissa, vaan puhun maailman ihmisille. Tavoittakaa MINUN kansaani. Jatkakaa MINUN lampaitteni ja karitsojeni syöttämistä. Olkaa jatkossakin häpeämättä todistustanne, sillä teidän todistuksenne ei ole se, keitä te olette, teidän todistuksenne on se, kuka MINÄ OLEN – teissä! Se on se, mitä paholainen vihaa! Se on se, mitä teidän vihollisenne vihaavat!

Mutta se nimenomainen todistus todistaa, kuka MINÄ OLEN – sillä MINÄ muutan elämiä! Ja suuret, suuret, suuret, suuret, suuret, suuret, suuret ovat palkinnot Taivaassa niille, jotka ovat olleet halukkaita, halukkaita uhraamaan maineensa, uhraamaan nimensä, ovat olleet halukkaita olemaan vainottuja MINUN Nimeni tähden! Suuret, suuret, suuret, suuret, suuret ovat palkintonne, jotka odottavat teitä Taivaassa!

Te tulette näkemään, MINUN rakkaani, te tulette näkemään MINUN kirkkauteni, MINUN kirkkauteni, MINUN kirkkauteni. Omilla silmillänne te tulette näkemään. Se ei ole kaukana. Älkää lannistuko, kun näette päivämäärien asettajien tulevan ja menevän. Kuunnelkaa vain, ja te tulette näkemään. Uusia ilmestyksiä tulee tulemaan teille.

Puolustakaa toisianne! Nyt ei ole aika olla yksin. MINÄ tuon Morsiameni yhteen maailman toiselta laidalta toiselle tämän internetin kautta! Muutoin te kaksi, jotka nyt puhutte, ette olisi tavanneet. Ja kuitenkin se on ikään kuin olisitte samassa huoneessa, sillä te olette yhtä Henkeä.

Tulette tietämään, ketkä ovat MINUN. He tulevat taistelemaan teidän rinnallanne. He tulevat puolustamaan kaikkea, mikä on pyhää. He tulevat paljastamaan sudet lampaiden vaatteissa. Älkää eksykö. Kaikki ne, jotka väittävät puhuvansa Jeesuksen Kristuksen nimessä, eivät todellakaan [kaikki] puhu MINUSTA. Jokainen, joka on tätä pyhää palvelustyötä vastaan, todellista YAH'N asettamaa palvelustyötä vastaan… Voi näitä vihollisia, jotka ovat kaikkea sitä vastaan, mikä on pyhää – sillä te olette KAIKKIVALTIASTA JUMALAA vastaan.

Siis, rakkaani, tiedä, että MINÄ olen valinnut sinut. Tiedä, että sinä olet se heprean kielen kääntäjä, ja lisää on vielä tulossa, mutta he ovat viivytelleet. Tämä on siis palkintosi tänä päivänä. Sinä halusit sanan. Sinä sait sanan.

Elisabeth, sinä sanoit: ”En tiedä, mitä aion sanoa!” Aivan niin, MINUN tyttäreni, koska nämä eivät ole sanoja lihastasi! Nämä ovat Taivaasta tulevia sanoja – siunaamaan heprean kielen kääntäjää, joka tulee viemään MINUN sanani hepreankielisille ihmisille [ja] tulee työskentelemään ahkerasti. Ja MINÄ tulen siunaamaan [kääntäjää] yllin kyllin!

MINÄ rakastan teitä! MINÄ rakastan teitä! Älkää koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan unohtako, että MINÄ rakastan teitä. MINÄ tiedän joka ikisen kyyneleen, jonka kukin teistä vuodattaa! MINÄ tiedän joka ikisen kerran, jona teidän nimeänne kirotaan tämän maan päällä, mutta sitä en tee MINÄ, sillä MINÄ lähetän teille siunauksia!

MINÄ valmistan teille pöydän teidän vihollistenne silmien eteen ja MINÄ SIUNAAN TEITÄ!!!! Ja koko helvetti RAIVOAA, koska he EIVÄT voi VAIENTAA teidän KAIKKIVALTIAAN, ELÄVÄN YAHUVEH'NNE ääntä! Joten kiristelkää hampaitanne raivoissanne!!!! MINÄ en ole enää se UHRIKARITSA, jota kidutetaan! Se oli kerran! Nyt MINÄ OLEN se LEIJONA Juudan heimosta ja olen tulossa nielemään viholliseni!!!!! Sillä MINÄ ja ISÄ olemme yhtä! ME molemmat siunaamme ja ME molemmat kiroamme! Viides Mooseksen kirja, luku 28, siunaukset ja kiroukset: Siunaukset niille, jotka TOTTELEVAT, kiroukset niille, jotka eivät tottele!

Te vaellatte MINUN siunauksissani. Ne, jotka tekevät Taivaallisen ISÄN tahdon, vaeltavat MINUN siunauksissani. MINÄ koettelen. MINÄ tiedän jo, kuka on arvollinen pakenemaan Suuren Ahdistuksen aikaa. Kaikki te olette kokeessa! Sinulla on nyt upouusi Profetia, Elisabeth Elijah. Olet odottanut ja olet odottanut, ja viholliset olivat pelänneet, mutta MINÄ odotin ja MINÄ odotin, kunnes tämän äänen sinä kuulit – heprean kielen kääntäjän – nostattamaan voitelun sisälläsi.

Mutta Israel, MINÄ rakastan sinua. Kuuletko MINUA, oi Israel? MINÄ rakastan sinua. MINÄ haluan pelastaa sinut. Se on sinun valintasi. Se tulee vaatimaan vainoa, niin kuin tätä yhtä, jolle sinä [Elisabeth] puhut nyt, on vainottu ja niin monia muita. Mutta MINULLA on Morsiameni Israelissa. He ovat MINUN piilossa oleva Morsiameni. Ei ole olemassa ainoastaan fyysistä Israelia ja – on olemassa hengellinen Israel. Ja MINULLA on Morsiameni. Sillä MINUN hengellinen Israelini on myös Israelissa.

Oi. MINUN aarteeni! Lukekaa Korkea Veisu. Nähkää MINUN rakkauteni teitä kohtaan. Nähkää MINUN rakkauteni Morsiantani kohtaan. Te ette tiedä, kuinka paljon haluan nostaa teidät rinnalleni! Eikä tule kestämään kauan! Ei todella tule kestämään kauan! MINÄ näen teidän kyyneleenne. MINÄ kuulen teidän murheenne. MINÄ katson, kun te itkette ja vaikeroitte: ”En halua elää tämän maan päällä enää.”

Paha ympäröi teitä joka puolelta. Mutta miltä arvelette, että MINUSTA tuntuu, kun tosiasiallista Nimeäni halveksitaan? Ei tule kestämään kauan. Älkää vain luovuttako! Älkäähän lopettako! Hyvän työn, jonka olen aloittanut, tulen saattamaan päätökseen.

(Sanan loppu)

Elisabeth: HalleluYAH! Ylistys YAHUSHUALLE! Jee! [iloista NAURUA] Oi, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, Rakas RUACH ha KODESH, kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kiitos! Kaikki odottivat ja kaikki sanoivat: ”Elisabeth, on kestänyt niin kauan siitä kun viimeksi tuli uusi Profetia. Missä on Profetia? Sinulla on ollut Profetioita varastoituna.”

Mutta ABBA YAHUVEH, YAHUSHUAN Nimessä me kiitämme SINUA ja me ylistämme SINUA juuri nyt! Tämä on seuraava Profetia, ja sen vapauttamiseen, YAHUSHUA ha MASHIACH'N Nimessä, vaadittiin heprealainen Israelista! HalleluYAH! Voi pojat, että minulla on kuuma! Ole ylistetty, YAHUSHUA! Wuu-huu! Mitä se näyttää, kulta? (Aviomieheni näyttää minulle jotain.) En tiedä, mitä se näyttää. Mitä se näyttää?

Niko: Patteri vilkkuu, että se on tyhjä.

[Keskustelu jatkuu, vaimeana, muutaman hetken verran, kunnes patteri kokonaan ehtyy.]

Elisabeth: Onko siinä yhtään…?

Niko: Vielä – siis…

Elisabeth: Aa, okei, patteri vilkkuu, että se on tyhjä – mutta HalleluYAH! Meillä on se nauhalla, eikö niin, kulta?

Niko: Luulen niin…

Elisabeth: Varmistetaan, että viesti on siellä… Voi, pyydän, KAIKKIVALTIAS JUMALA…

(Nauhoitus loppuu tähän.)

Puhuttu julki saviastiasta, mutta väkevästä soturista YAHUSHUALLE. Näin on puhuttu, näin on kirjoitettu tänä päivänä, 19. lokakuuta 2011, keskiyöllä, lehtimajanjuhlan kuudentena päivänä uudenkuun sirpin havaitsemiseen perustuvan kalenterin mukaan.