Profetia 11
Nouse, Puhu, käske paholaisen pitää suunsa kiinni nimessäni!

Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle annettu profetia

Älä estä lahjoja jotka Pyhän Henki on antanut sinulle, monet kutsutaan, harva valitaan! Gideonin armeija kutsuttiin, mutta harva valittiin! Isä JAHVE nyhti ne irti! Rakastettuni näin sanoo JAHVE, tiedä tämä en ole kutsunut sinua epäonnistumaan, mutta onnistumaan nimessäni! En aloita hyvää työtä ja sitten jätä sitä kesken! Tämä kutsumus ei ole sinusta vaan minusta! Eikö sanani sano valitsen heikot jotta Voimani tulee julki? Sherrie ei voi eikä ota kunniaa mistään mitä hän tekee Minulle, sillä hän tietää se ei ole hänestä vaan minusta, hän tietää puhun nyt hänen kauttaan sinulle, lääkärit jotka harjoittavat mielimanipulaatiota sanoisivat tämä on henkistä sairautta, mutta antautuminen hänelle joka antoi sinulle suun, tunteet, ja mielen ei ole henkistä sairautta!

Mutta myöntämällä tai edes uskomalla JAHVE voi puhua henkilöstä lääkärit ajattelevat olevan henkistä sairautta! Ei olisi Raamattua jos he olisivat onnistuneet vakuuttaa opetuslapseni tästä! Kyllä on vastavoima ja nämä ihmiset ovat henkisesti sairaita mutta profeettani ei ole yksi heistä! Saatana käyttää henkistä sairautta, ja henkisesti sairaat tarvitsevat pelastuksen. Eivätkö he olisi syyttäneet Pietaria joka käveli veden päällä, itsemurhaan taipuvaksi? Suuruudenhulluutta! Kolme heprealaislasta eivätkö he olisi sanoneet että kolmella heprealaislapsella jotka heitettiin tulijärveen, oli marttyyrikompleksi, ja itsemurha-aikeita!

Mutta liha on aina sodassa Pyhää Henkeä vastaan sinussa. Sinun täytyy voittaa liha opettaaksesi Onnistut siinä jos teet sen Minun nimessäni! Mutta aina on sota! Jokaisen profetian jälkeen profeetan täytyy olla sodassa lihaansa vastaan! Kun se nousee ja sanoo kuka luulet olevasi puhumaan JAHVEn ihmisille ja sanomaan hän puhuu sitä! Jos tätä ei tapahdu profeetoilleni ja he eivät tunnusta tätä sotaa, sitten en puhu heistä! varma merkki siitä että henkeni on puhunut tai kirjoittanut henkilöstä on jos he kohtaavat tuon äänen,joka aiheuttaa heidän ihmettelevän onko se todella sinä , JAHVE? Hän joka kirjoittaa sinulle nyt, sisaresi, hänellä on tämä taistelu lakkaamatta! Sillä hän tuntee itsensä epäarvokkaaksi tulla käytetyksi tällä tavalla. Minun täytyy muistuttaa häntä kuten muistutan muitakin aiheuttaen tämän tulevan jaetuksi muiden kanssa, uskotko todella osaavasi kirjoittaa niin kauniisti, ja täynnä voideltua voimaa? Uskotko, että sinulla on näin paljon viisautta? Aina tosi profeettojeni täytyy sanoa ”Olet oikeassa! Tämä ei voi olla minä” Uskotko todella, että sinulla olisi tällainen rohkeus?

Sitten sano, ”Anna anteeksi, Taivaallinen Isä sen täytyy olla Sinä! Sillä minä en voi! Enkä myöskään halua tehdä sellaista asiaa kuin sanoa ”Näin sanoo JAHVE kun se ei ole totta!. Tämä on tosi profeetan merkki; he epäilevät lihaa, mutta heillä on luottamus Pyhään Henkeen joka käyttää heitä! He tietävät, etteivät voi tehdä mitään tai halua tehdä mitään ilman Pyhän Hengen voitelua!

Lopettakaa pelkäämästä lahjoja jotka olen antanut teille! En pakota sinua syöttämään lampailleni ja menet silti taivaaseen mutta palkintosi eivät ole yhtä suuret ja nostan toisen täyttämään paikan jolla sinun olisi pitänyt olla. On sieluja jotka odottavat että huolehdit heistä! Pelko on luottamuksen vastakohta! Taas puhun vahvistuksen, mutta älä testaa minua , siitä mikä on jo vahvistettu! Aika loppuu! Tulen pian! Tee mitä aiot tehdä vuokseni nyt, ei myöhemmin! Nyt on kun tarvitsen ministereitäni, sotureitani! Nyt on kun tarvitsen heitä jotka on valittu sielunkorjuuseen. Nyt on kun tarvitsen sinua olemaan miesten ja naisten kalastaja! Nyt on kun tarvitsen profeettojani puhumaan!

Nyt on kun tarvitsen evankelistoja, Johannes Kalastan tapaisia henkiä tulemaan esille! Nyt on pelastuksen aika! Huomenna voi olla liian myöhäistä! Niin monet kutsutuista odottavat kunnes huomenna olosuhteet ovat juuri oikeat heille! Kuitenkin huomenna ja olosuhteet eivät ole koskaan oikeat heille! Herää! Tämä on vihollisen temppu!

Toinen temppu on ”En ole arvokas saarnaamaan Jeesuksen Messiaan evankeliumia, minulla on liian monta ongelmaa! Minulla on menneisyys joka tuo minulle häpeää et voi käyttää minua!” Herää! Minä valitsen ketä käytän ja kuka palvelee minua! Et sinä! Enkö valinnut Paavalin palvelemaan minua mahtavalla tavalla? Ja hän oli tuhansien Kristittyjen murhaaja! Kuinka paljon pahempi menneisyys hänellä olisi voinut olla? Kuitenkin hän otti tuon menneisyyden ja käytti sen Minun Ylistyksekseni, Kunniakseni ja Loistokseni! Mitä saatana tarkoitti pahaksi käänsin hyväksi sinun vuoksesi! Niin minä teen, en kutsu ministeriöön ihmisiä jotka eivät ole kärsineet! He eivät samastuisi kärsiviin lapsiini. Et tiedä kuinka paljon haava satuttaa ennekuin olet itse haavoittunut! Kuka kaitsisi paremmin haavoittuneita lampaita?

Kuin se joka on tuntenut kivun! Et tiedä kuinka tuoda joku pois synnistä ja Golgatan ristin juureen, jos sinulla itselläsi ei olisi jotain samaa heidän kanssaan! Armoni säästämä syntinen! Kuinka voit huolehtia langenneista? Jos et itse ole kerran tai toisen ajatellut menettäneesi luottamuksen minuun! Suurimman heikkoutesi! Aiheutan tulevaksi suurimmiksi vahvuuksiksi! Sillä käytän tuota heikkoutta ja autan sinua voittamaan sen, ja todistan Jeesuksen Messiaan todellisuuden! Kun vahvistan sinut on valittu älä seiso siellä ja kysy miksi? Tiedä vain minä olen suuri joka olen ja minä en tee virheitä! On silti sinun valintasi haluatko totella. Mutta tulet olemaan surullinen ja aina tietoinen ettet totellut kutsumustani elämällesi jos kieltäydyt?

Siksi sanon monet kutsutaan harva valitaan! Kumpaa haluat olla? Tiedän jo mitä olet jo valinnut. Eikö sanani he jotka laittavat kätensä auralle ja katsovat taaksepäin, eivät ole sopivia. Laita kätesi auralle, jätä menneisyytesi Golgatan ristin juureen! Sallin asioiden jotka tapahtuivat sinulle tehdä sinut vahvemmaksi minulle, ei heikommaksi! Sillä sinulla on todistus joka on tehty kullasta ei tinasta! Käytä sitä tuomaan sieluja minulle! Käytä sitä tuomaan minulle Ylistystä, Kunniaa ja Loistoa ! Minä Mestari Jeesus Messias palaan aikaisemmin kuin luulet! Kun pahat tulee rehottavammaksi tässä maailmassa, ja pahat leuhkivat syntiä kasvoissani sanoen mitä aiot tehdä JAHVE? Näytän mitä aion tehdä! Kuten näytän lapsilleni kun piiskaan heitä, rankaisen heitä jotka hulmuttavat ylpeästi käskyjäni, homoseksuaalisuutta, moraalittomuutta ja Raamattua kasvojeni edessä ja uskaltavat pilkata minua! Se tulee! Vihani saavuttaa tämän maan laimentamattomana!

Kun he opettavat vauvoja tekemään syntiä ja että sanani ei koske tätä päivää! He joutuvat maksamaan! Mahtavalla tavalla! Olin vain kerran uhrattu lammas tulen takaisin mahtavana soturina seuraavan kerran! Mutta ensin kokoan lapseni kotiin! Vihani on varattu vastustajilleni ei lapsilleni! Lapsillani jotka rakastavat ja palvelevat minua joiden synnit on pesty Golgatalla vuodatetussa veressä ei ole mitään pelättävää! Mutta viholliseni eivät ole koskaan tunteneet sellaista pelkoa, joka tulee heidän päälleen, sillä se, mitä he pelkäsivät, tulee heidän päälleen! Ja se, mitä he eivät koskaan pelänneet, kuluttaa heidät! Ja minun nimeni käytetään kirosanana, ja kaikkea pyhää pilkataan! Ympäriinsä!! Todistan että olen suuri kaikkivaltias JAHVE suuri JAHVE Minä olen! Ja minua ei pilkata ja kirota! Te jotka kuuntelette tätä ja ettekä tunne surua sen kuullessanne, ja olette Kovettaneet sydämenne, ja sallineet tämän ettekä ole puhuneet sitä vastaan!

Nimessäni! Et kuule Buddhaa kirottavan, tai saatanaa, tai Muhammedia! Mutta kuulet nimeä Jeesus Kristus(YAHUSHUA Messias) kirottavan! Kuulet palvelemasi Jumalan nimeä kirottavan! Ei JAHVE Kaikkivaltias ole tuomittu vaan hän joka puhuu julki näitä kirouksia ! Vain Jeesuksen Messiaan veri pesee puhtaaksi tästä synnistä! Sanon teille katsokaa tulivuoria, maanjäristyksiä, kauhuja taivaalla ja tiedät kuinka lähellä tulemiseni on. Kun kontrolloin sitä mitä ihminen ei voi eikä koskaan tule hallitsemaan taivaan elementtejä, ja säätä! Ihminen ei voi pysäyttää tulivuoria, maanjäristyksiä, lunta, kylmää tai kuumaa. Tornadoja, hurrikaaneja, tulvia kun paha tulee pahemmaksi, hyvä yhä Pyhemmäksi! Erottelen ihmisiäni nyt, ja Minun Tulemiseni on ylhäinen. Tee mitä aiot tehdä vuokseni pian!

Vanhoja tulee kohdella rakastaen ja kunnioituksella sillä he ovat vanhimpia ja tiedon varastoja! He ovat aarteitani tämän maan päällä, kuitenkin kuinka moni on unohdettu, lukittu, kohdeltu kuin jäte, omat lapsensa laillisesti! Tappakaa sairaat ja Vammaiset! He ovat taakka rahallisesti! Anna köyhän kuolla! Ota sosiaalituki hengiltä! Mitä hyötyä heistä on? Enkö sanonut köyhät olisivat aina kanssanne? Mutta sinun täytyy jakaa köyhän kanssa se mitä sinulla on! Ruoki köyhää! Vaateta köyhää! Veljiäsi ja sisaruksiasi! He jotka kutsutaan Nimessäni, veressäni pestyt! Ja teeskentelette ettette näe heitä! Minä näen heidät! Kuulen heidän itkunsa! Sallin sen jotta näen kuinka moni välittää! Mutta JAHVEn armon tähden! Olet veljesi vartija! Kun yksi osa Jeesuksen ruumista kärsii, kaikki osat kärsivät! Lakkaa olemasta välinpitämätön kivun suhteen!

Kun viattomien lasten murhat vielä äitiensä kohduissa revitään irti niin raakalaismaisesti! Ja te luulette koska tämä syntinen maailma laillistaa sen! Se on laillista silmissäni! Jopa murhaajanne kuolemantuomiossa, yritätte ja ajattelette armollisia ja nopeita kuolemia heille. Lait antavat ainakin 10 vuotta lisää suurimmassa osassa tapauksista veronmaksajan kustannuksella, verorahoillasi! Pidentämään heidän elämiään! Keksimään armollisempia tapoja tappaa heidät jotka ottivat elämiä ilman mitään armoa! Kuitenkin minulle niin rakkaat vauvat, vauvat joiden syntymään olen laskenut päiviä, laittanut Henkeni heihin, antanut heidän kasvaa vahvoiksi ja terveiksi äitinsä kohdussa, jotta he hengittävät syntymähetkellään, ja näitä Viattomia vauvoja jotka eivät ole tehneet mitään pahaa, kidutetaan kun heidän kuulemattomat huutonsa kaikuvat korvissani! He jotka ovat tehneet näitä abortteja ja eivät ole tunnustaneet ja pyytäneet anteeksiantoa, ja kääntyneet pois synnistä!

Kaiken ikuisuuden saatte kuulla kaikkien noiden vauvojen huutoa! Yhtenä rangaistuksistasi jotka odottavat sinua helvetissä! Ei koskaan taukoa murhattujen vauvojen itkuilta tai huudolta! Tiedätkö kuinka paljon itkevä vauva käy hermoillesi? Kuvittele miljoonia korvissasi ikuisuuden! Kadu nyt! Sairaanhoitajat, lääkärit, naiset jotka teette näitä asioita itsenne vuoksi! Katukaa nyt! Poliitikot jotka asetitte nämä lait! Ylin korkeus, et ole ylin Minun silmissäni! Ette ole Minun lakieni yläpuolella! Kaikkivaltias JAHVE yksin on Ylin! Kaikkivaltias JAHVE YKSIN ON TUOMARI JA VALAMIEHISTÖ JA toimeenpanija! Jeesus Messias tuli jotta voisitte saada elämän ja yltäkylläisen elämän! Katukaa! Kääntykää pois! Tästä synnistä josta olet tilivelvollinen! Syntymättömien veri on käsissäsi!

Miksi? Koska olen antanut ihmiselle valinnan vapauden! Valinnan totella vaistoa joka annetaan joka miehelle ja naiselle, suojella nuoria! Huolehtia nuorista! Ja kuitenkin heidät raa'asti murhataan! Voi niitä jotka kutsuvat tätä lailliseksi! Voi lääkäreitä ja sairaanhoitajia jotka osallistuvat tähän murhaan! Voi poliitikkoja jotka asettivat näiden viattomien lasten murhasta! Voi sinua joka olet ollut hiljaa liian kauan! Sillä kuulen heidän huutonsa! Vauvojen sielut palaavat Taivaaseen! Mutta heidän sielunsa revitään tästä maailmasta julmasti! Sanoinkuvaamatonta julmuutta! Sallin sielujen lähteä vain todistaakseni ihmisen epäinhimillisyyden toiselle! Tietäen jo valmiiksi minkä valinnan äiti on tehnyt! Surren ja antaen hänelle joka tilaisuuden katua! Tietäen ettei hän tee niin! Vihainen, koska hän ei kadu!

Kerro heille! Kerro heille tyttäreni! Taas kerran vaikka jopa he jotka kutsuvat heitä nimelläni! Kuitenkaan eivät tee mitään! Mutta ravistelevat päätä ja muut joita niin ylpeästi kutsunlapsikseni laittavat elämänsä, maineensa, ja rahansa suojellakseen viattomia vauvoja äitiensä kohduissa! Nämä ovat heitä, jotka palkitsen! Mikseivät kaikkea uhraavia tukevat kirkot protestoi näitä viattomien vauvojen murhia vastaan? He menettävät työnsä, vangitaan, pilkkaavat, Ja miksi? Koska he kuulivat ääneni, ja vakuutukseni joka sanoi, puhu älä pysy hiljaa! Olen kuullut heidän rukouksensa, olen nähnyt heidän kyyneleensä, olen tuntenut heidän tuskansa, oletko sinä? Jokaisen jumalanpalveluksen pitäisi rukoilla heidän puolestaan! Jokaisen jumalanpalveluksen pitäisi rukoilla vakaumustani, tuomiotani heille jotka tekevät näitä asioita. Näiden murhien sallimisesta! Kuitenkin kuinka harva niin tekee! Olen surullisen vihainen! Sillä sanotte että olette minun! Ja olette välinpitämättömiä syntymättömien itkujen suhteen, ja heidän itkujen suhteen jotka uhraavat kaikkensa suojellakseen syntymättömiä ja lopettaakseen syntymättömien murhaaminen! Nouskaa! Puhukaa! Nimessäni! Rukoilkaa! Rukoilkaa! Rukoilkaa! Kunnes näette tämän kauhun loppuvan!

Haluatte tietää miksi olen sallinut tämän jatkuva, koska olen odottanut lasteni kutsuvan nimeäni tämän lopettamiseksi! Todistaakseen että he välittävät! Ei vain kourallinen! mutta miljoonien olisi pitänyt puhu tätä kun nämä lait laadittiin! Ei tulisi olla jumalanpalvelusta ilman tätä rukousta! Pastorit olette vastuussa! Teitä on varoitettu! Seurakunnat varoittakaa pastoreitanne! Heidän on tarkoitus edustaa minua! Vaatikaa jokaisen jumalanpalveluksen rukoilla tämän kauhun loppua, tuomioni saapumista heille jotka eivät kadu! Lopettakaa antamasta minulle haaleita rukouksia! En kuuntele! Antakaa minulle intohimoisia rukouksia ja sydämellä joka välittää! Lopettakaa rituaalirukoukset jotka vain muistelevat sanoja! En kuule! Tämä on mielestänne eikä sydämestänne !

Suuret uppoamisreiät aukeavat ja maa nielee nämä aborttiklinikat! Ei mikään mitä ihminen on tehnyt vaan yksin käteni iskee maata! Missä eniten verta vuodatetaan! Viaton veri! Sillä edes sodassa ei viatonta verta vuodateta! Mutta saatanan alttarille nämä lapset murhataan! Mukavuuden tähden! Turhuuden vuoksi! Itsekkyyden takia! Pelon takia! Ahneuden! Annan heille jotain pelättävää! He tulevat pelkäämään Kaikkivaltiasta JAHVEa joka loi sielut jotka he niin häijysti murhaavat! He pelkäävät JAHVEa jota he pilkkaavat ja sanovat että se on laillista! He pelkäävät heitä jotka laittavat kristityt heidän kasvojaan vasten varoittamaan tästä murhasta! Tämä on synti! Sillä mikään mitä kristityt tekevät, ei saa heitä pelkäämään, paitsi rukous! Ja liikuttamaan JAHVEn kättä noiden rukousten kautta!

Mutta naiset, lääkärit, sairaanhoitajat, poliitikot, he jotka taputtavat viattomien sielujeni murhia! Tulevat näkemään Kasvoni ja Henkeni lasteni yllä lähetettyinä kuin rukousjoukot! Muistakaa Jerikon muurit! Muistakaa ettei ihmiskädet kaataneet Jerikon muureja! Ja niin tehdään taas! Eivätkä he voi rakentaa aborttiklinikoita tarpeeksi nopeasti! Kerro heille lapseni ja opeta heitä! Vielä on aikaa katua. Mutta pian ei ole! Muista Sodom ja Gomorrah ihmiskädet eivät tuoneet tulta ja tulikiveä, se satoi Taivaasta johon se oli varastoitu! Ja se tulee taas! Pahat, he jotka harjoitatte tätä ja paljon pahempaa, teitä on varoitettu! Lakinne voivat sallia homoseksuaaliset avioliitot mutta Minä määrään ne synniksi! Se on avioliiton pilkkaa! Ja sen mikä luotiin pyhäksi! Se ei ole laillista minun silmissäni! Pastorit jotkut teistä ovat liittyneet noihin oudon lihan rakkausjuhliin! Sanomatta mitään olette ottaneet osaa siihen! Nouskaa! Puhukaa! Käskekää pakanoiden olla hiljaa Minun nimessäni! Älkää kuunnelko heidän valheitaan enää! He ovat lasten perässä!

Sinua on varoitettu! Omia lapsianne! Sinun täytyy katua nyt tai saat kärsiä siitä mikä on tuleva! Ja tuleva nopeasti! Sinua on varoitettu! Niin huolissasi verovapaudestasi muttet huolissasi siitä mitä JAHVE jota väität palvelevasi tekee sinulle kun et ole rukoillut tätä vastaan! Kun en ole siirtänyt kättäni lopettaakseni tämän! Taas ei tulisi olla jumalanpalvelusta joka loppuu ilman rukousta lopettaa tämä henki joka on lähetetty saastuttamaan kaikki mikä on pyhää! Vanhurskaan rukoukset hyödyttävät paljon! Haaleita rukouksia en kuule ja kammoksun! Ole joko kylmä tai kuuma mutta älä tule luokseni haaleana! Sillä sylkäisen sinut ulos suustani!

Älä sano että olet minun ja et seiso kaiken puolesta mikä on pyhää! Tai pysy hiljaa kun näet muiden seisovan pyhyyden puolesta ja tulevan vainotuksi tähteni ja et auta heitä miten vain kykenet! Pelota menettää verovapaus! Menetät enemmän kuin elämäsi! Menetät sielusi! Sinua on varoitettu! Hetki on käsillä! Nouse Puhu! Käske pakanoita olemaan hiljaa! Jeesuksen Messiaan nimeen! Yksi jolla on Jeesus Messias puolellaan on enemmistö! Hetki on nyt!