Profetia 119

Vuosi 2011 kutsu tehdä parannus tai tuhoutua,
YAH:lla on sinun numerosi!!!


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa
Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta
23. joulukuuta 2010
Julkaistu 1. tammikuuta 2011(YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten Elisabeth nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH:n suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA:n sinun MASHIACH:si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH:n sinun IMMAYAH:si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

Elisabeth puhuu ääninauhalla:

Heräsin ja kuulin puhelimen soivan ”ring, ring” ja kuulin puhelimen. Tämä tapahtui ensimmäistä kertaa eilen, jota kutsutaan talvipäivänseisaukseksi, 22. päivä. Eli kuulin puhelimen soivan 22. joulukuuta, ja Niko sanoi, ettei missään soi puhelin.

Joka tapauksessa, tällaisessa tilanteessa olin tänään (23.12.) kun heräsin toista kertaa ääneen ”ring, ring, ring”, ja tällä kertaa, voi hyvänen aika, puhelin ei lakannut soimasta. Sanoin Nikolle, että sinun puhelimesi soi, herätin hänet, ja hän sanoi että ei soi. Sanoin, että kuulen sen yhä, jopa nyt kun puhun sinulle, ja se soi, voi hyvänen aika, niin monta kertaa, jopa silloin, kun puhuin, se tuntui soivan loputtomasti.

Se oli niin todellista ja Niko sanoi, että hänen puhelimensa on täällä (makuuhuoneessa), enkä voinut ymmärtää sitä, ja sitten tajuan että hyvänen aika, tämä on hengellisessä (maailmassa), Jumala yrittää saada huomioni. Joten nukahdin uudestaan ja kun heräsin, kerroin Nikolle – heräsin klo 10 aamulla – ja kerron Nikolle puhelimesta ja rukoilen ääneen sanoen, että tämä tulee olemaan yliluonnollista, kuulen puhelimen soimisen. Mitä se on, mitä yrität kertoa minulle Taivaallinen Isä? Ja sitten kuulin tämän verran:

”Se on kutsu, johon kukaan ei vastaa”, ja näin tapahtui, joten aloin tehdä parannusta ja aloin........, odottakaas, sanoin: ”Kutsu, johon kukaan ei ole vastannut?” ja sanoin: ”Mikä, minkälainen kutsu?” Sanoin: ”Olenko pettänyt sinut jollakin tavoin?” ja sitten kuulin: ”Se on kutsu tehdä parannus.” Oi Abba YAH, minä kyllä, minä kyllä teen parannuksen, olen niin pahoillani, tiedän, että en ole täydellinen, tiedän, että sotken asioita. Yritin saada päähäni, mitä olin tehnyt väärin, mistä Jumala voisi sanoa, etten ollut tehnyt siitä parannusta.

Olen todella huolestunut tästä YouTube:ssa, olen huolestunut siitä, missä sydämeni on ollut, sellainen kylmyys sydämessäni joskus. Nämä ihmiset ovat julmia, ja se on ollut käynnissä taukoamatta vuoden ajan, ja olen huolissani siitä, että katkeruus oli tullut, koska Jumala on sallinut sen, ja viholliset pilkkaavat ja nauravat, ja he sanovat: ”Näettekös, hän ei ole mikään profeetta, seison täällä vielä ja olen vielä elossa, eikä mitään ole tapahtunut.” Etenkin tämä Molly, ja luin että sama nainen pilkkasi eräällä toisella YouTube-tilillään, en edes tiedä hänen nimeään. En tunne näitä ihmisiä. Joten kun olin tekemässä parannusta ja olin huolissani, koska mitä olin rukoilemassa toisella kertaa ennen kuin nukahdin uudelleen, kuinka monta siunausta on tullut tavoittaessamme ihmisiä pelastussanomalla ja profetioilla, mutta minusta tuntuu, että olen vahingoittanut omaa itseäni joillakin tavoin.

Eli tämä YouTube on todella ollut kaksiteräinen miekka, se on ollut yhtälailla siunaus kuin kauheaa, mutta kun olin ajattelemassa ja rukoilemassa kaikkea tätä ja ajattelemassa, että sen takia Jumala on ollut vihainen, kun sanoi, että kukaan ei ole vastannut kutsuun, kutsuun tehdä parannus.

Sitten kuulin HÄNEN sanovan:

(Profetaalinen sana alkaa tästä.)

”Et se ole sinä, Elisabeth; et se ole sinä, josta MINÄ puhun.” HÄN sanoi: ”Se on ne, jotka eivät vastaa. Se on (ne) maailma(ssa), jotka kieltäytyvät vastaamasta kutsuun tehdä parannus, tietäen että olen varoittanut. Vain ne, jotka katsotaan arvollisiksi, tulevat välttymään Suuren Ahdistuksen ajalta. Se on ne, jotka tietävät mitä tekevät ja loukkaavat MINUA ja jatkavat synnissään, jotka sanovat: ”Minulla on Pyhä Henki sisälläni”, mutta kuitenkin jatkavat syntinsä kanssa, (ne) jotka keksivät tekosyitä tietäen että tarkkailen kaikkea, mitä he tekevät, olkoon se sitten porno, olkoon se sitten homoseksuaalisuus, olkoon se sitten viina, olkoon se sitten aviorikos, haureus, juoppous, huumeet, kiroilu, he tietävät, että tarkkailen, he tietävät, että heidän tulee olla esimerkkinä, he tunnustavat Jeesuksen Kristuksen nimen, jopa YAHUSHUAN nimen, ja silti MINÄ olen kaukana heistä. Pyhä Henki ei voi asua syntimajassa, silti he koettelevat MINUA yhä uudestaan ja uudestaan.

Annoin määräyksenä kutsun tehdä parannus, kuinka harva onkaan kuunnellut. Se on kuin puhelin, joka soi ja soi, eikä kukaan vastaa. Asetin teidät joka puolella näkyvään mediaan, asetin teidät sinne näyttääkseni, että olen tuomion niin kuin myös armonkin Jumala, MINÄ en valehtele. Kuitenkin he herjaavat tätä profeettaa, he kutsuvat MINUN palvelustyötäni pahaksi, he uhmaavat MINUA ja he pilkkaavat ja he sanovat: ”Mitään ei tule tapahtumaan meille. Elisabeth, mene pois.” He sanovat, että se on kaikki armosta, se on täytetty ristillä. ”Nyt voin tehdä syntiä niin paljon kun huvittaa, näetkös, minun sieluni ei ole kadotettu, tehän se olette, te elätte lain mukaan, te luulette että teidän täytyy totella tätä Jumalaa, te sanotte, ja kuitenkin me sanomme, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin synti, siitä on tehty loppu.”

He vihaavat sinua (Elisabeth) tulisesti; he vihaavat kaikkia, jotka tulevat saarnaamaan syntiä vastaan. He vihaavat kaikkia, jotka varoittavat. Sinä annoit kutsun, lähetin teidät sinne, Amightywind, varoittamaan ihmisiä, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, tekemään parannuksen synneistään. Olen sanonut sen yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Kuinka harva tuleekaan kuuntelemaan.

Lähetin Amightywind-palvelustyön YouTube:een, ja mitä he ovat tehneet teille, sen he tekevät MINULLE ja silti he tunnustavat MINUN pyhän Nimeni, ja kuitenkin MINÄ olen kaukana heistä. He lainaavat MINUN Sanojani, he käyttävät niitä aseena teitä vastaan ja kaikkia muita vastaan, jotka varoittavat tekemään parannuksen ja etsimään YAHUSHUAN kasvoja ennen kuin HÄN pyyhkäisee heidät pois maailmasta raivossaan.

He unohtavat, että MINÄ olin se Karitsa ainoastaan kerran. He unohtavat, että olen tulossa tuli silmissäni. He unohtavat, että se on Karitsan viha. He unohtavat sen synnin, jota MINÄ halveksin. He keksivät tekosyitä synnin tekemiselle, ja ne joita pidetään eniten tilivelvollisina, ovat ne, jotka ovat väärinkäyttäneet, pilkanneet, vihanneet ja herjanneet palvelustyötä, jonka nimesin Amightywindiksi.

Joten Elisabeth, annoin sinun kuulla sen puhelimen soivan. Haluan sinun varoittavan heitä jälleen kerran. Kuinka harva onkaan vastannut kutsuun tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Kuinka harva tuleekaan pelastumaan, kun Suuren Ahdistuksen aika alkaa.

Ei riitä, että sanoo: ”Tehkää parannus.” Niiden sanojen takana täytyy olla tekoja. Täytyy tapahtua vaatteiden voimakas palasiksi repiminen, mutta ei fyysisellä tavalla. MINÄ olen sanonut: ”Tehkää parannus.” Olen asettanut tämän pyhän palvelustyön sinne koko maailman nähtäväksi, jos he niin valitsevat, ja kuitenkin enemmistö on sulkenut korvansa ja sokaissut silmänsä. He sanovat: ”Me emme näe, me emme kuule teitä, ja Amightywind-palvelustyö ja profeetta Elisabeth Elijah: te olette ne, joita me halveksimme. Me olemme kristittyjen yhteisö, ja huolimatta siitä mitä sanotte, viekää Amightywind-palvelustyönne ja viekää profetianne pois, sillä me tulemme jatkamaan synnissämme, ja näettekös, me olemme vielä elossa eikä ole väliä jos Amightywind-palvelustyötä me halveksimme, sillä teidän Jumalanne ei ole tappanut meitä vielä. Teidän Jumalanne ei ole edes koskenut meihin, joten teidän Jumalanne ei voi olla meidän Jumalamme, koska meidän Jumalamme sanoo, että voimme tehdä syntiä. Meidän Jumalamme sanoo, että voimme vihata teitä. Meidän Jumalamme sanoo, että voimme tuhota Amightywindin. Meidän Jumalamme sanoo, että sinä olet väärä profeetta ja että ei ole tarvetta tehdä parannusta synneistämme.”

Voi, mutta te typerät, typerät ihmiset, tämä on MINÄ, YAHUSHUA, joka puhuu tämän saviastian kautta. Te olette kiusanneet MINUA ja kiusanneet MINUA ja kiusanneet MINUA, ja MINÄ olen käyttänyt tätä palvelustyötä kutsuna parannuksentekoon, ja kuitenkin te sanotte, että se on paholainen, joka on lähetetty. Te unohdatte, mitä tein viikunapuulle. Te unohdatte, että se olin MINÄ, YAHUSHUA, joka kirosi sen, sillä se kieltäytyi kantamasta hyvää hedelmää. Te unohdatte, että se kuivettui ja kuoli. Te unohdatte, että on olemassa parannuksentekoon kykenemättömät, joita MINÄ halveksin. Se viikunapuu kuvastaa teitä, joilla on kivisydän, teitä jotka käytätte MINUN Sanojani, teitä jotka käytätte MINUN nimeäni, teitä jotka kutsutte tätä palvelustyötä pahaksi, koska kuulitte sanat ”tehkää parannus ja kääntykää synneistänne”. Te vihaatte sitä, että olen puhunut, ja te kutsutte häntä vääräksi profeetaksi, koska te luulette, että teillä on kaikki tieto, ja kuitenkin MINÄ sanon teille: Te olette hölmöjä, sillä ilmestyksiä annetaan tälle profeetalle. Kuitenkin te luulette tietävänne kaiken. Kuitenkin kutsun teitä raamatullisiksi sivistyneiksi hölmöiksi, sillä te vain käytätte sanaa joka kuolettaa, eikä teidän sanomisissanne ole Henkeä, ja te käytätte Pyhiä Kirjoituksia ja sanotte: ”Ainoastaan Kuningas Jaakon (King James) käännös käy. Menkää tiehenne te kaikki muut, te olette lisänneet sinne ylimääräisiä kirjoja, ja ei, emme aio edes vilkaista.”

Typerät, typerät ihmiset, katson teidän elämäänne ja pudistelen päätäni. Te olette ne, jos ette tee parannusta ja todella käänny pois synnistä, te olette ne, joille tulen sanomaan: ”Pois MINUN luotani, te laittomuuden tekijät, sillä en ole koskaan teitä tuntenut.” Vain koska sanoitte pelastusrukouksen, teidän täytyy laittaa tekoja sanojenne taakse. Ette voi vain sanoa, että rakastatte MINUA ja olla tottelematta MINUA. Tämä on valhe suoraan helvetistä. Tämä on valhe, ja koska tämä palvelustyö on se, joka kertoo teille, ja jokainen palvelustyö, joka vaeltaa MINUN pyhyydessäni, joka kieltäytyy tekemästä kompromissia synnin kanssa ja syntisten kanssa. Te, jotka kutsutte itseänne niiksi kristityiksi, teissä ei ole mitään pyhyyttä, ja te halveksitte ketä tahansa, joka tulee teidän luoksenne pyhyyden Hengellä ja MINUN voiteluni kasvoillaan eikä se ole muuttunut vanhan liiton ajoista. Te halveksitte keitä tahansa, jotka puhuvat MINUN Sanojani, jotka ovat voideltuja ja rohkeita, ja olen siis antanut Elisabethille merkin, kun astutte hyvin pian siihen, jota kutsutte uudeksi vuodeksi. On annettu kutsu tehdä parannus, ja voi, kuinka harva kuunteleekaan tai edes kuulee puhelimen soivan.

Etkö vieläkään ymmärrä? Etkö vieläkään ymmärrä? Ainoa tie Taivaaseen on se, että sinun täytyy vastata puheluun. Sinun täytyy kuulla se puhelinsoitto. Sinun täytyy vastata kutsuun tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä, lopeta tekosyiden keksiminen, koska pian on liian myöhäistä.

Ankarin tuomio tulee niille, jotka ovat kaltoin kohdelleet palvelustyötä, jonka olen asettanut niin moniin silmiin ja korviin kantautuvaan mediaan, ja olette tienneet siitä ettekä ole puolustaneet sitä ja olette vihanneet hänen sanojaan, koska MINÄ huusin kovaa ja selkeästi: ”TEHKÄÄ PARANNUS, TEHKÄÄ PARANNUS ja kääntykää pois synneistänne.”

Te haukutte profetioita ja käytätte omaa inhimillistä älyänne, vaikka olen varoittanut yhä uudestaan ja uudestaan: ainoastaan Pyhän Hengen avulla tulette ymmärtämään. Puhutut Sanat eivät ole ihmisälyllä tulkittavaksi. Jokainen profetia ilman poikkeusta johtaa ihmisiä tekemään parannusta. Johtaa ihmisiä MINUN rakastavaan syliini. Opastaa ihmisiä ja opettaa heille pyhyyttä. Ne eivät ole miehen tai naisen Sanoja. MINÄ vain käytän tätä saviastiaa, juuri samaa, jota olette vihanneet ja herjanneet. Te olette sanoneet: ”Me tulemme tuhoamaan sinut, me tulemme nöyryyttämään, me tulemme puhumaan meidän vihan sanamme, koska me voimme. Me tulemme jopa varastamaan ja tahraamaan itse palvelustyön nimen, Amightywind, koska sinä kehtaat kutsua meitä syntisiksi ja sinä kehtaat paljastaa meidän syntimme, koska emme voi sietää pyhyyttä sinun tai sinun rinnallasi työkentelevien työntekijöiden kasvoilla, joten me kerromme kaikille varmistaaksemme, että hekin halveksivat eivätkä kuuntele pyhiä profetioita, sillä ne ovat vääriä.” Ja niin te sokaisette heidät, voi te tekopyhät, ja niin te teette heidät kuuroiksi.

Voi te, jotka ette kykene tekemään parannusta, MINÄ tulen näyttämään teille, mitä teen teidän vihanne tähden. Teidän sisällänne ei ole Pyhää Henkeä. Te olette saatanan sikiöitä, ja olen ollut kärsivällinen teitä kohtaan, voi, niin pitkään. MINÄ asetin tämän Last Chance (viimeinen mahdollisuus)-palvelustyön ennen tulevia tuomion aikoja, ja muistakaa: mitä olette tehneet hänelle, sen te olette tehneet MINULLE. Te tulette seisomaan MINUN edessäni, Taivaasta tulevan Tuomioistuimen edessä, ja tulette seisomaan MINUN kasvojeni edessä, ja MINÄ tulen muistuttamaan teitä teidän vihanne sanoista ja MINÄ tulen sanomaan: ”Menkää pois MINUN luotani, te laittomuuden tekijät, sillä MINÄ en ole koskaan teitä tuntenut, MINÄ en ole koskaan teitä tuntenut. MINUN Pyhä Henkeni joko vetäytyi pois kauan sitten tai ei koskaan edes ollut teissä.”

Joten Elisabeth, annoin sinun kuulla sen puhelimen. Annoin sinun kuulla, kuinka kauan se on soinut, vain symboli siitä, kahdeksan kertaa. Jotkut tulevat kuuntelemaan, ja se tulee olemaan heidän uusi alkunsa, ja he totisesti tulevat tekemään parannuksen ja he totisesti tulevat tietämään, että Amightywind-palvelustyö on pyhä, ja että se on palvelustyö, jonka Jumala on lähettänyt.

Kaikille niille, jotka tulevat nöyrtymään, kääntymään pois synneistään, ja mielestään, ruumiistaan, sydämestään ja sielustaan he tulevat todella, todella tekemään parannuksen. He tulevat todella, todella tekemään parannuksen. Nämä ovat ne sanat, jotka MINULLA on sanottavanani, te vastaatte siihen kutsuun, oi parannuksenteon pyhät, jokaikinen päivä. Jopa sinä, Elisabeth, sinä sanoit: ”Mikä se on, mihin en ole vastannut? Millä tavalla en ole tehnyt parannusta? Voi, anna anteeksi miten tahansa petänkään sinut, sillä tiedän, etten ole täydellinen.” MINÄ sanoin sinulle: ”Elisabeth, et se ole sinä.” Sillä sinä kuulet MINUN soittoni ja sinä vastasit MINUN puheluuni, ja kaikki ne, jotka palvelevat sinun rinnallasi, ja kaikki ne, jotka tietävät, että Amightywind-palvelustyö puhuu julki totuuden eikä ole valehdellut. He ovat vastanneet kutsuun tehdä parannus, mutta sitten on joitakuita, jotka tietävät, että totuudet ovat tässä palvelustyössä, ja kuitenkin he koettelevat MINUA ja luulevat, että riittää vain kun tuntee sinut. He luulevat, että riittää vain kun lukee profetioita. He luulevat, että tulen aina olemaan armollinen, ja ettei synnistä tule olemaan mitään seurauksia. Nämä ovat niitä, jotka tulen tuomitsemaan kaikista koviten, sillä he eivät ymmärrä, että heitä pidetään tilivelvollisina synneistä, joita MINÄ halveksin.

Joten kerro heille, MINUN tyttäreni, he haluavat uuden Sanan tulevan julki. Kerro heille, kuinka tyytyväinen olen niistä, jotka yrittävät kovemmin, jotka eivät ainoastaan pyri tottelemaan MINUA joka päivä, vaan myös uskovat, puhuvat ja jakavat niitä Sanoja, joita sanon. He eivät pelkää loukata ihmistä, sillä heidän sielunsa halu on miellyttää MINUA, YAHUSHUAA, sillä he tietävät, että heidän palkintonsa tulevat tulemaan Taivaasta.

Joten kerro heille, MINUN tyttäreni, ole se uuden liiton Elia, jonka voitelun ja työn olen sinulle antanut.

Kerro heille, MINUN tyttäreni, vaikka he tulevat sylkemään kasvoillesi, varoita heitä MINUN tyttäreni: hyvin pian heidät tullaan pyyhkäisemään pois ihmiskunnasta.

Kerro heille, MINUN tyttäreni, voi, olen tulossa uudestaan. Olen tulossa uudestaan, mutta tällä kertaa MINULLA tulee olemaan tuli silmissäni, enkä puhu siitä, kun kutsun Morsiameni vierelleni, MINÄ puhun vihollisista, jotka ovat kuin se viikunapuu. MINÄ tulen kiroamaan sen, ja se tulee kuivettumaan ja kuolemaan kaikkien nähtäväksi.

Kerro heille, MINUN tyttäreni, ole se urhea profeetta. Lakkaa välittämästä, mitä naiset ja miehet sanovat.

Kerro sinä heille, MINUN tyttäreni, kerro sinä heille MINUN puolestani, sillä se on sen puhelimen soitto. Sinulla on kutsu olla profeetta. Vastasit siihen kauan sitten. En anna sinun olla vastaamatta siihen puhelimeen. Se on kutsu elämässäsi, jota et voi paeta, sillä olen kutsunut sinut, MINUN tyttäreni, varoittamaan tätä ihmiskuntaa ennen kuin Ahdistuksen aika on täällä, Jaakobin Ahdistuksen aika. Voi, ja niin, niin monelle se tulee olemaan liian myöhäistä.

Nämä ovat ne Sanat, jotka MINULLA on sanottavanani. Jälleen kerran viholliset tulevat lähettämään teille pilkkaa ja vihaa. Tietäkää vain tämä: he eivät ole MINUSTA. Tietäkää vain tämä: MINÄ en ole heitä lähettänyt. Tietäkää vain tämä: He ovat saatanan lapsia, saatanan morsian, parannuksentekoon kykenemättömät, laittomuuden tekijät, ja he tulevat maksamaan sieluillaan helvetissä ja tulisessa järvessä, mikä kohtalo heille pian tulee.

Älkää vain pitäkö niitä vihan sanoja, antakaa ne MINULLE. MINÄ kykenen käsittelemään ne, te ette kykene. Ne eivät ole edes tarkoitettu teille, oi pyhät, vihan sanat on tarkoitettu MINULLE. Pilkka, loukkaukset on tarkoitettu MINULLE. He eivät voi katsella voitelua ja pyhyyttä, jotka olen asettanut jokaisen ylle, joka on MINUN omani, erityisesti MINUN Morsiameni, jotka pyrkivät joka päivä miellyttämään MINUA ja palvelemaan MINUA ja palvomaan MINUA ja kutsumaan MINUA KAIKKIVALTIAAKSI JUMALAKSI ja HERRAKSI, heidän elämänsä HALLITSIJAKSI, MESTARIKSI, VAPAHTAJAKSI, he tunnustavat MINUT. Nämä ovat MINUN Morsiameni. He ottavat vastaan kaltoinkohtelun, he ottavat vastaan vihan, heitä kirotaan, heitä herjataan, heidän nimestään puhutaan pahana. Nämä ovat MINUN Morsiameni, ja oi, niin pian tulen nostamaan teidät MINUN rinnalleni. Te tiedätte, keitä te olette. Te otatte vastaan totuuden, joka tulee julki. Te tiedätte, keitä te olette. Te tunnistatte hyvän hedelmän tässä Amightywind-palvelustyössä, sillä niin kuin väkevä tuulispää (a mighty wind = väkevä tuuli) se kiitää tämän maapallon yllä. Ja nyt MINÄ vien sen niin monille eri kielille, ja monta on tulossa lisää.

Te tiedätte, keitä te olette, oi MINUN rakas Morsiameni. Mistäkö te tiedätte? Koska teitä on vihattu, teitä on herjattu, teitä on halveksittu, teitä on heitetty ulos pahana. Vaikka ainoastaan yritätte miellyttää MINUA kaikin tavoin ja käskette syntisiä tekemään parannuksen ja kääntymään pois synnistä, ja teitä on kohdeltu kaltoin sen takia. Te tiedätte, keitä te olette, mutta te ette ainoastaan puhu pyhyydestä. Te elätte pyhää elämää ettekä koskaan harkitse ennalta synnin tekemistä. Te olette MINUN Morsiameni. Te olette MINUN Ensihedelmäni. Niin harvat teistä, kun käyn läpi tätä maailmaa, mutta te olette MINUN Morsiameni ja te olette ne, joita MINÄ rakastan ja pidän suuressa arvossa. Kun taas teidän vihollisianne, jotka ovat MINUN vihollisiani, niin kuin Eesauta, MINÄ halveksin.

Ota sinä nämä Sanat ylös, Elisabeth. Varoita sinä heitä, että puhelin soi. Olen lähettänyt sinut profeettana kertomaan heille. Kuinka moni onkaan kuullut sen ja kuitenkin kieltävät tunnustamasta kuulleensa sen. Joten MINÄ kerron sinulle, oi MINUN profeettani, kerro heille kutsu tehdä parannus, kerro heille, mitä annoin sinun kuulla, ja tulee olemaan niitä, jotka tulevat tekemään parannuksen ja kääntymään synneistä, ja se puhelin, kerro heille, että se soi. He tulevat kuulemaan. He tulevat kuulemaan, ja heille tullaan antamaan anteeksi, ja niin kuin numero 8 sanoo (puhelin soi kahdeksan kertaa), meillä tulee olemaan uusi alku, vain siksi koska MINULLA on profeetta, joka suostuu olemaan pilkattu ja halveksittu MINUN Nimeni tähden, kun huudat, että vastatkaa kutsuun tehdä parannus, puhelin soi Taivaasta. Sillä MINÄ rakastan tarpeeksi varoittaakseni uuden liiton Eliani kautta, kuinka jopa nimeäsi Elijah halveksitaan. Muista vain: Iisebelin henkivalta ajoi takaa vanhan liiton Eliaa, ja voitko sinä odottaa mitään vähempää? Voiko kukaan pyhä profeetta odottaa mitään vähempää? Voiko kukaan YAHUSHUAN Morsiamesta, MINUN Morsiamestani, odottaa mitään vähempää? Sillä jos he olisivat ottaneet MINUT vastaan, jos kaikki olisivat ottaneet MINUT vastaan rakkaudella, he ottaisivat teidät vastaan, mutta te käytte läpi tätä maapalloa, ja MINÄ jopa lähetän kylmän sään näyttääkseni kivisydämet, ja kuitenkaan he eivät tee parannusta, he eivät käänny pois. He sanovat, että olen ainoastaan rakkauden ja armon Jumala ja että en edes näytä todeksi syntiä, mutta he tulevat näkemään, että tämän takia tulee olemaan se, mitä kutsutaan Suuren Ahdistuksen ajaksi.

Kiitos Elisabeth, että vastasit puheluun, sillä jos eläisit synnissä, et olisi edes kuullut sen puhelimen soivan, mutta sinä kuulit, ja se soi kahdeksan kertaa, koska monet, monet tulevat kuuntelemaan, ja tämä tulee olemaan heidän uusi alkunsa.”

Puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa
apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahlle.
Loukaten suurinta osaa ja siunaus muille, YAHUSHUA ha MASHIACH:n/JEESUKSEN KRISTUKSEN lapsi, soturi, Morsian (osa Morsianta)

Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com