Profetia 118

Varokaa, Suuren Ahdistuksen aika on vain hengenvedon päässä!

Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa
apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta
19. helmikuuta 2010
Julkaistu 27. kesäkuuta 2010

(YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten Elisabeth nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH:n suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA:n sinun MASHIACH:si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH:n sinun IMMAYAH:si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

               

Elisabethin anteeksipyyntö:

”Rakkaat YAHUSHUA ha MASHIACH:n omat,
Profetia 118 annettiin minulle helmikuussa, 19. helmikuuta 2010, ja voitelu oli noussut minussa niin suureksi, kun olin lukenut jotakin koskien Elton Johnia julistamassa maailmalle, että homoseksuaalisuus ei ole synti, koska hän sanoi, että Jeesus Kristus oli homo.

Luin tämän ja aloin puhua pyhillä kielillä ja kykenin tuntemaan ABBA YAHUVEH:n vihan! Ja pyydän teiltä anteeksi, koska tätä ei julkaista 19. helmikuuta 2010. Nyt on 27. kesäkuuta 2010 ja pyydän anteeksi koko Taivaalta, koska profeettana, myönnän että annoin lihani, ei, en profeettana, se oli lihani, ihmisosa, naisosa, joka viivytti tätä sanaa pääsemästä teidän luoksenne, koska tämä palvelustyö on sellaisen hyökkäyksen kohteena, jossa se ei koskaan, ikinä, ole ollut aikaisemmin!

Saatanallinen verkosto naamioituneena kristityiksi – heitä kutsutaan Unity Gathering:ksi (unity = yhteys, gathering = kokoontuminen) ja se on tosiaan kokoontuminen, mutta ei tunnustuskuntien! Se on viiden eri okkultismin muodon kokoontuminen, ihmisten, jotka ovat mukana okkultismissa, jotka hyökkäävät meitä vastaan, hyökkäävät minua vastaan, hyökkäävät pyhiä profetioita vastaan, ja he tekevät sen JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä.

En tule menemään yksityiskohtiin juuri nyt, mutta me aiomme kertoa tästä enemmän todistaaksemme, mitä sanoin, mutta juuri nyt ennen kuin voin edes julkaista, mitä YAHUVEH on puhunut kauttani, minun täytyi pyytää teiltä anteeksi. Ja minun täytyi pyytää anteeksi rakkaalta aviomieheltäni Nikolta, koska hän sanoi, että tämä profetia täytyy julkaista, ja hän sanoi sen kuukausi toisensa jälkeen, ja minä vain, minä vain sanoin, että enkö ole jo kokenut tarpeeksi vainoa.

Katsokaas kun minua kivitetään sanoilla. Stefanusta kivitettiin kivenlohkareilla. Mutta sanat sattuvat myös. He eivät voi tappaa minun lihaani, mutta he ovat tekemässä kaikkensa tappaakseen minun maineeni pyhänä naisena ja profeettana.

Ja nyt olen siis tarjonnut anteeksipyyntöni. En ole täydellinen, ja kuten tulette kuulemaan tässä profetiassa, kamppailen erään synnin kanssa, ja sitä kutsutaan viivyttelemiseksi. Ja kuitenkin tiedän tänä kesäkuun 27:nä, joka on vuosipäivä siitä, kun neljä vuotta sitten arkkienkeli Miikael tuli luokseni eräässä ravintolassa, Camps Bay:ssa, Etelä-Afrikassa, ja minun aviomieheni katseli hänen kasvojaan myös, ja voitte lukea siitä meidän nettisivuiltamme. Mutta jatkuva rukouksemme on se, ja pyydämme teitä seisomaan sen takana, että ABBA YAHUVEH tulee lähettämään arkkienkeli Miikaelin uudelleen turvakseni, niin kuin hän on ollut turvanani niin monta kertaa aiemmin, kukistamaan tämän saatanallisen verkoston, joka yrittää tuhota teidän Amightywind-palvelustyönne, jota käytetään siunaamaan teitä, YAHUSHUA ha MASHIACH:n nimessä.”

Profetaalinen sana alkaa:

”Liika on liikaa! Juudaksen annettiin kulkea apostoleiden mukana vain tietyn aikaa! Hänkään ei enää kyennyt pelaamaan teeskentelijän peliä, sillä toiset ovat uskovia ja toiset seuraajia.

Ei riitä, että sanoo: 'Uskon YAHUSHUA:an/JEESUKSEEN. Uskon, että on olemassa JUMALA Taivaassa, jota kutsutaan YAHUVEH:ksi/YAHWEH:ksi. Uskon, että on olemassa PYHÄ HENKI, RUACH ha KODESH.' Kysymys kuuluu: Seuraatko (totteletko) MEITÄ? Ei ole tarpeeksi, että vain uskot!

Olen paljastamassa piiloutuneet juudakset. Olen paljastamassa ne, jotka kutsuvat itseään kristityiksi ja jotka eivät ole! Olen paljastamassa, ketkä ovat saatanan morsian! Teeskentelijöitä on kaikkialla ympärillänne. He taistelevat todellista Morsiantani vastaan! YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian on sodassa saatanan morsianta vastaan!

Haluatteko tietää, kuka tappavin vihollisenne on? Se ei ole ei-uskovat, jotka kieltäytyvät tunnustamasta MINUN nimeäni. Se on teeskentelijöiden seurakunta!

Tänä päivänä, kun se huudetaan maailmalle, kun eräs nimeltä Elton John on noussut esiin ja julistanut kaikille: 'Uskon, että JEESUS oli myötätuntoinen, superälykäs homomies, joka ymmärsi inhimillisiä ongelmia. Ristillä HÄN antoi anteeksi ihmisille, jotka ristiinnaulitsivat HÄNET, ja JEESUS haluaa meidän olevan rakastavia ja anteeksiantavia. En tiedä, mikä tekee ihmisistä niin julmia, koska Raamattu sanoo JEESUKSEN olleen ilman syntiä eli se sulkee pois homoseksuaalisuuden, siis se ei voi olla synti.'

Olen saanut tarpeekseni! Tämä mies, Elton John, uskaltaa puhua julki MINUN pyhiä sanojani ja vääntää niitä! Ja sanoa, että evankeliumeiden JEESUS KRISTUS on homo?!

Maailma, tämän kauhistuksen tähden te tulette juomaan kiehuvan ja mustan veren ruttoa! Valmistautukaa, maailma! MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH puhun julki: Olen saanut tarpeekseni!!!

Tämä tauti on ollut itämässä niissä, jotka ovat homoseksuaaleja ja lesboja, tämä tauti on ollut odottamassa MINUN aikaani tullakseen esiin. Te, jotka keksitte tekosyitä homoseksuaaleille, olen antanut teille aikaa tehdä parannuksen...

En tule kertomaan teille päivää, en tule kertomaan teille kuukautta, en tule kertomaan teille edes vuotta, jolloin tämä tauti tulee fyysisellä tavalla esiin, mutta kerron teille nyt tämän: Kiehuvan ja mustan veren rutto on saavuttanut Valkoisen talon, ja sanon teille, että yksikään ei tule pääsemään pakoon!

Kuinka kukaan uskaltaa sanoa, että se minkä olen julistanut pyhässä Sanassani olevan kauhistus, nyt uskallatte sanoa, että MINUN Ainosyntyinen POIKANI YAHUSHUA ha MASHIACH, täydellinen, teurastettu Karitsa ilman tahraa, ilman synnin tahraa, otti osaa kauhistukseen nimeltä homoseksuaalisuus, pilkka siitä mitä loin, kuin loin Adamin ja Eevan.

Juudakset ovat paljastumassa omien silmienne edessä, niin, ne jotka lainaavat Kirjoituksia ja kuitenkin johtavat niin monta harhaan, sillä he eivät edes seuraa (noudata) Kirjoitusten sanoja. Voi niitä juudaksia, jotka sanovat: 'Älkää uskoko Raamattua. Älkää uskoko Pyhiä Kirjoituksia. Heittäkää Toora menemään, se on vain pelkkien ihmisten kirjoittama. Repikää tämä Kirjoitus pois. Repikää tämä sivu pois. Repikää tämä luku pois.' MINÄ kerron teille, mitä tulen repimään pois, mitä olen repinyt pois, mitä pyyhin pois: teidän nimenne Karitsan elämänkirjasta!

MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH, sanon: Olen saanut tarpeekseni, taistelu on ollut raivoamassa niin kauan. Enkö sanonut, että näinä päivinä ennen Jaakobin Ahdistuksen aikaa, Suuren Ahdistuksen aikaa, pyhät tulisivat entistä pyhemmiksi ja epäpyhät entistä epäpyhemmiksi? (Profetia 90, ”Mikä on RUACH ha KODESH:n (PYHÄ HENKI) nimi?”)

Nyt he kehtaavat kutsua itseään 'kristityiksi'. He sanovat: 'Älkää murehtiko synnin tekemisestä. Takaan sinulle Taivaan joka tapauksessa.'

Ja nyt tämä kadotukseen joutuva, tuomittava laittomuuden mies ja antikristuksen hengestä osallinen, Elton John, yrittää vakuuttaa kaikki homoseksuaalien yhteisössä ja ne jotka uskaltavat kutsua itseään kristityiksi: 'Älkää murehtiko. JEESUS KRISTUS oli yksi teistä. Ei ole mahdollista, että homoseksuaalisuus olisi synti, sillä JEESUS KRISTUS oli nähkääs synnitön.' Ja kuitenkin he puhuvat MINUSTA, eivätkä edes tunne MINUN Poikani YAHUSHUA:n pyhyyttä, ja he puhuvat MINUN Pyhistä Kirjoituksistani ja kuitenkin palvelevat saatanaa kaikella, mitä heidän sisällään on.

Tiedättekö Pikkuiseni, MINUN YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian, MINÄ luotan teihin. MINÄ sallin juudasten tulevan keskuuteenne aivan niin kuin Juudas Iskariotin sallittiin tulevan keskuuteen. Ettekö ymmärrä, että hänelläkin oli seuraajansa, mutta kerron teille tämän, niin kuin kerroin sinulle kauan aikaa sitten, Elisabeth: Voi niitä juudaksia, jotka pyrkivät osaksi tätä palvelustyötä! He aloittivat juoden maitoa ja syöden hengellistä lihaa ja sitten he pettivät kaiken minkä tiesivät olevan pyhää. Kiellän teitä siis itkemästä juudaksen takia, sillä MINÄ en sitä tee!

Juudakset, jotka pettävät teidät täällä tämän maan päällä, pettävät jokaisen, joka on osa pyhää Morsiantani, jopa ne, jotka asuvat saman katon alla. Kuinka monella on juudaksia omassa perhekunnassaan? Kuinka moni elää suhteessa ei-uskovaan saman katon alla, jopa ne, jotka kutsuvat itseään MINUN omikseni? He pettivät kauan aikaa sitten Taivaassa sodassa Luciferin kanssa. Luuletteko, että olen yllättynyt? Enkö sano, että annan nisun ja lusteen kasvaa yhdessä? (Matt. 13:30) Nyt olen näyttänyt teille lusteet tänä päivänä ja kerron teille tämän: Käskin sinua varoittamaan maailmaa, että se on hengenvedon päässä Jaakobin Ahdistuksen ajasta, Suuresta Ahdistuksesta.

Rakas poikani (eräs Amightywind:n nuorisopastoreista), olet tehnyt opetuksen, joka paljastaa paholaisen valheet koskien poisviemistä jota kutsutaan ylöstempaukseksi, ja kuinka harva haluaakaan tietää totuuden. Teeskentelijöiden seurakunta haluaisi mieluummin uskoa valheet: 'Elä miten tahansa haluat, tee syntiä miten tahansa haluat, riittää vain kun saat muut vakuuttuneiksi siitä että olet kristitty, sinun ei oikeasti tarvitse noudattaa sitä mitä kirjoitat, mitä puhut, sinun ei tarvitse olla esimerkki siitä, kuka YAHUSHUA ha MASHIACH on, riittää vain kun teeskentelet. Riittää vain kun sanot: 'Jeesus sinua siunatkoon.''

Voi näitä juudaksia, jotka johtavat MINUN lampaitani ja karitsojani harhaan, mutta näettekös, MINUN lampaitteni ja karitsojeni nimet on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan, ja he tulevat palaamaan takaisin HYVÄN PAIMENEN, YAHUSHUA:n, luokse. Se voi vaatia kärsimystä, vainojen tulien kautta, sanomattoman tuskan kanssa, Jaakobin Ahdistuksen aikana, se mitä kutsutte Suureksi Ahdistukseksi, mutta MINUN lampaani ja karitsani tulevat palaamaan MINUN luokseni, vaikka se tapahtuisi heidän viimeisellä hengenvedollaan. Heidän uskonsa tulee palavaksi vainojen tulien kautta.

Varoitus niille, jotka ovat penseitä, olen lähettänyt tämän palvelustyön puhumaan julki MINUN sanojani varoittaakseni teitä. Voitelen profeettani puhumaan julki MINUN sanojani, ja koska hän ei ole mies, jolla on pitkä ja harmaa parta, haluatte sivuuttaa hänet. Sanotte: 'Ei ole mahdollista, että JUMALA puhuisi tämän pelkän naisen suun kautta.' Ette halua kuulla. Osoitatte typeryytenne. Osoitatte mitkä syyhyävät korvat teillä on.

Todellinen syy, jonka takia vihaatte tätä palvelustyötä, on (synnistä) vakuutetuksi tuleminen. Ette halua kuulla, että penseät kristityt joutuvat helvettiin eivätkä ole kristittyjä alkuunkaan, ja että teette väärin, kun ette noudata kymmentä käskyä. Haluatte vain sanoa: 'JEESUS KRISTUS maksoi hinnan puolestani Golgatalla.'

Kyllä, YAHUSHUA ha MASHIACH maksoi hinnan puolestanne Golgatalla, mutta minkä hinnan te olette maksaneet HÄNEN puolestaan? Onko todella liikaa pyytää teitä tottelemaan? Kun olette todella uudestisyntyneet ja täytettyjä RUACH ha KODESH:lla/PYHÄLLÄ HENGELLÄ, teillä ei enää ole tekosyytä synnin tekemiseen, sillä teillä on sisällänne RUACH ha KODESH, joka vakuuttaa teidät, kun teette syntiä. Haluatte todella totella MINUA YAHUVEH:a/YAHWEH:a jokaisessa sanassa, jonka sanon.

Voi, niin monet sanovat pelastusrukouksen, ylpeilevät ja sanovat: 'Uskon Jeesukseen', mutta kuinka harva noudattaakaan sitä, mitä väittävät uskovansa. Vihaatte mitä tahansa palvelustyötä tai ketä tahansa henkilöä, joka vakuuttaa teidät synneistänne.

Valkeus ja pimeys eivät voi kulkea yhdessä. (2 Kor. 6:14) Omalla kädelläni MINUN Sanani oli puhunut sen julki. YAHUSHUA ha MASHIACH tuli erottavan miekan kanssa. (Matt. 10:34) MINUN omilla sanoillani se on puhuttu julki, ja mikä on teidän vastauksenne?

Ne, jotka eivät halua luopua suhteestaan ei-uskovaan, jotteivät nämä pettäisi heitä Suuren Ahdistuksen aikana, teidän vastauksenne on: 'Leimaa hänet (Elisabeth) vääräksi profeetaksi. Revi ne sanat pois Raamatusta. Jätä ne huomiotta. Pyyhi ne pois.' Se on teidän vastauksenne. 'Johda muita harhaan.' Mikään ei ole muuttunut!

Sama fariseuksen henkivalta, joka kivittää MINUN pyhiäni, YAHUSHUA:n Morsianta, he elävät elämäänsä joka päivä miellyttääkseen MINUA. He eivät väitä olevansa täydellisiä ja kun he vahingossa loukkaavat MINUA, he nopeasti tekevät parannuksen kyyneleet silmissään ja sanovat: 'Voi, auta minua etten tekisi tätä syntiä uudestaan.' Syntejä on monenlaisia, jopa tämä profeetta, jonka kautta puhun tätä viestiä nyt, kamppailee viivyttelemisen synnin kanssa. Kuinka moni teistä kompuroi tämän synnin kanssa? Tiedätte, mitä tehdä, mutta teette sen omalla ajallanne. Voi, te tiedätte, mitä haluan teidän tekevän, enkä puhu nyt kymmenestä käskystä. Se voi olla jotakin niin pientä, mutta te ette tee sitä. Syntejä on monenlaisia.

Kukaan ei ole täydellinen, jokainen on keskeneräinen, mutta kerron teille tämän: Kun on aika tulla hakemaan YAHUSHUA:n Morsian, silloin taivaalliset arvosananne ovat korkeimmalla tasolla, kun joka päivä yritätte totella MINUA kaikilla tavoin, kun teette ruumiinne eläviksi uhreiksi, kun tiedätte ensimmäisen Tooran käskyistä (1. käsky – Sinulla ei saa olla muita jumalia kuin MINÄ) ettekä riko sitä puolison tai rakkaan takia, vaikka se tarkoittaisi avioliittonne loppua. Ymmärrätte, ettei kukaan tule YAHUVEH:n/YAHWEH:n, YAHUSHUA:n ja RUACH ha KODESH:n edelle.

Vahvimmat ja siunatuimmat avioliitot tulevat olemaan niitä, jotka pitävät ensimmäisen käskyn ja joissa molemmat ovat 'tasapainottomia' rakkaudessaan ja tottelevaisuudessaan YAHUSHUA:aa kohtaan, he molemmat tulevat rakastamaan YAHUSHUA:aa enemmän kuin toisiaan tai ketään muuta. YAHUSHUA on heidän elämänsä, sielunsa ja henkensä Rakastaja, ja kun puhun 'tasapainottomuudesta' eikö se ole sitä mitä pitäisikin, kun rakastaa YAHUSHUA:aa yli kaiken? Olette tämän maan päällä niin lyhyen aikaa. Tämä on vain yksi henkäys elämässänne. Nyt puhutaan ikuisuudesta Taivaassa.

Oi, rakas Morsiameni, rakas YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian, kuunnelkaa MINUA: Älkää antako minkään olla tärkeämpää kuin HÄNEN, joka saa sydämenne lyömään, HÄNEN, joka hengittää elämää lävitsenne. Oi, rakkaani, kukaan ei voi rakastaa sinua niin kuin MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH. Tietääkö hän, jota kutsut rakkaaksesi, puolisoksesi, päässäsi olevien hiustesi lukumäärän? (YAHUVEH/YAHWEH itkee Elisabethin kautta, kun HÄN sanoi tämän, kun HÄN puhui siitä, kuinka paljon HÄN rakastaa Morsiantaan.) Älä anna MINUN, YAHUVEH:n/YAHWEH:n ja YAHUSHUA:n tulla viimeiseksi huulillasi.

Voi, te penseät ”oksennuskristityt”, te jotka YAHUSHUA tulee syöksemään ulos suustaan kuin oksennuksen, tämän takia teidän rakkautenne on kylmentynyt. Te laitatte niin monta muuta rakkautta MEIDÄN edellemme: maailmallisen himonne, lihalliset halunne, MEIDÄN yläpuolellemme. Kyllä, jopa ne, jotka kutsuvat itseään MINUN omikseni ja jotka kehtaavat kutsua itseään kristityiksi! Ja te ihmettelette, miksi ette enää kykene erottamaan totuutta valheista, mutta te kivitätte pyhät ja tämän palvelustyön, joka puhuu julki, yhtä varmasti kuin Stefanus kivitettiin. (Apt. 7:59) Puhun oksennettavan penseille kristityille: Teidän ei tarvitse pysyä oksennuksena! Se on teidän valintanne!

Lähetin tämän palvelustyön ja muita palvelustöitä ja yksilöitä, jotka ovat osa YAHUSHUA ha MASHIACH:n pyhää Morsianta, varoittamaan teitä! Lähetin tämän uuden liiton Elian, ja MINUA ei kiinnosta, haluatteko kuulla tämän vai ei, mutta käytin uuden liiton Eliaani synnyttämään tämän palvelustyön, ja se alkoi Amerikassa ja on nyt joka puolella maailmaa varoittamassa, nuhtelemassa ja rohkaisemassa. MINÄ en puhu julki pelkästään siunauksia, vaan MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH, puhun julki kirouksia. Liika on liikaa! En tule pyytämään anteeksi Sodomalta ja Gomorralta!

Tästä maailmasta on tullut Sodoma ja Gomorra MINUN silmissäni. Hävetkää! Hävetkää te, jotka ette puolusta niitä pyhiä, jotka puhuvat julki näitä varoituksia!

Niin, rakkaani, tänä päivänä MINÄ paljastin erään juudaksen. Tulette näkemään juudasten tulevan ja menevän. Voi niitä, jotka seuraavat juudaksia, sillä teidän kohtalonne tulee olemaan sama kuin juudasten! Voi ketä tahansa, joka sanoo, että ehtoollisen viettäminen muistona siitä, mitä MINUN POIKANI YAHUSHUA maksoi, kun antoi oman ruumiinsa ja verensä heidän syntiensä tähden, on kannibalismia tai vampirismia! Voi! Voi! Voi! Voi! Voi! Tämä on herjausta ja äärimmäistä pilkkaa YAHUSHUA:n uhria kohtaan.

(Me tunsimme tämän henkilön noin kolmen vuoden ajan. Tämä henkilö oli uskollinen tukija, ja me pidimme tätä henkilöa osana YAHUSHUA:n perhettä. Tämä henkilö meni eräälle nettisivulle, jossa sanotaan, että ehtoollisen viettäminen on kannibalismia ja vampirismia ja surullisinta on, että tämä henkilö uskoi tämän paholaisen valheen. Joten tämä juudas lähetti sähköpostia monille muille ja yritti saada heidät uskomaan tämän valheen. Tämä henkilö jopa yritti vakuuttaa Elisabethin uskomaan tämän valheen. Tämä henkilö on nyt juudas, ja hänellä tulee olemaan sama kohtalo kuin Juudaksella.)

Mistä lähtien?! Mistä lähtien?! Kun rukoilette, että tulisitte yhdeksi YAHUSHUA:n kanssa mielen, ruumiin, hengen ja sielun alueella ja pyydätte anteeksiantoa synneillenne, ja HÄNEN verensä pesee teidät puhtaaksi, mistä lähtien tämä on ollut pahuutta? Kuka uskaltaisi sanoa sellaisen valheen?! Kuka uskaltaisi uskoa sellaisen valheen?! RUACH ha KODESH/PYHÄ HENKI ei ole tällaisten ihmisten sisällä! Teillä on pään tietoa eikä sydämen tietoa.

Teille, jotka sanotte: 'Ehtoollinen ei ole tärkeää', YAHUSHUA:n viimeiset sanat istuessaan opetuslastensa kanssa olivat: 'Tämä on MINUN ruumiini, tehkää tämä MINUN muistokseni.' ( Matt. 26:26-28, Mark. 14:22-24, Luuk. 22:17-20, 1 Kor 11:22-30) Mistä lähtien se on ollut synti?! Kuka muu kuin saatana sanoisi sellaista?! Kuka uskaltaisi sanoa sellaista?! Tämä on äärimmäinen loukkaus, sillä olette pilkanneet MINUN POIKANI verta! Olette kutsuneet pahaksi sitä, mitä MINÄ kutsuin täydelliseksi! Tämä on äärimmäinen loukkaus, ja sitten te valehtelijat yritätte johtaa MINUN profeettani harhaan, jonka kautta puhun julki ja kertoa muille tämän valheen. Ehtoollinen on paras ase saatanaa vastaan, ja te olette kutsuneet tätä ehtoollista pahaksi, ja se mitä MINÄ olen puhunut julki hyväksi, te kutsutte sitä pahaksi?

Yhtä varmasti kuin olette pilkanneet, ette ainoastaan YAHUSHUA ha MASHIACH:a ettekä pelkästään MINUA, YAHUVEH:a/YAHWEH:a, joka lähetin ainoan POIKANI antamaan ruumiinsa ja verensä teidän tähtenne, olette loukanneet RUACH ha KODESH:a. Olette pilkanneet kaikkia KOLMEA! Kerroin teille. Varoitin teitä: 'Varokaa aikaa, jolloin pahaa sanotaan hyväksi ja hyvää sanotaan pahaksi.' (Jes. 5:20)

Lähetän aina profeettani puhumaan sanojani. Ihmiset eivät puhuneet Pyhiä Kirjoituksia julki. Samalla lailla, MINÄ puhun julki tämän saviastian suusta nyt. MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH asetin nuo sanat heihin kirjoitettavaksi. Puhtaita sanoja vääristeltiin eri kirjoittajien ja kääntäjien toimesta.

Varoitan teitä: Älkää luottako pelkästään Kuningas Jaakon (King James) käännökseen Raamatusta, sillä Kuningas Jaakko palaa helvetissä. Hän poisti kirjoja ja sanoja, joita hän ei halunnut sisällyttää, aivan niin kuin tehdään tänäkin päivänä ja sanotaan: 'Nämä kirjoitukset ja Vanhan testamentin lait eivät ole enää voimassa. Tämä ei pidä yhtä sen käsityksen kanssa, mikä minulla on Jumalasta. HÄNEN ei kuulu kirota. HÄN lähetti Ainosyntyisen POIKANSA maksamaan hinnan Golgatalla, kärsimään ja kuolemaan sijastani, niin että nyt voin tehdä mitä ikinä haluan, ei sillä ole JUMALALLE enää merkitystä. HÄNTÄ ei kiinnosta mitä teen, koska HÄN lähetti Ainosyntyisen POIKANSA maksamaan hinnan. Laki naulittiin ristille, niin että voin tehdä mitä tahansa haluan. Neljännestä käskystä minä sanon, että mikä tahansa päivä voi olla lepopäivä. JEESUS KRISTUS, YAHUSHUA ha MASHIACH sanoi olevansa sapatin HERRA. Ei ole enää väliä, sillä se päivä muutettiin.'

Valehtelijat! Valehtelijat! Valehtelijat! Luuletteko, että tuhlaisin aikaani kaivertamalla sormellani kivitauluun ja antamalla sen Moosekselle ja suojelemalla israelilaisia ja käskemällä heitä kunnioittamaan minua sapattina lepäämällä?! Lepäämällä?! Ei tekemällä töitä vaan lepäämällä?! Valehtelijat!

Te, jotka väitätte olevanne kristittyjä ja laitatte esille näitä videoita, joissa sanotte, että kristittyjen 'ei enää tarvitse välittää sapatista, ei ole väliä mikä päivä se on, ei ole väliä, roomalaiskatolinen kirkko on muuttanut sen.'

Valehtelijat! Jos ette tee parannusta, tulette löytämään itsenne tulisesta järvestä! En aio pelleillä! Suuren Ahdistuksen aika, Jaakobin Ahdistuksen aika on melkein yllänne, vaikeroinnin, itkun, suuren kärsimyksen aika, enemmän kuin mitä tämä maailma on koskaan kokenut!

Minkä luulette pitävän helvetin palamassa? Liekit vain kuumenevat! Se on MINUN, YAHUVEH:n, viha ja raivo!

Haluan MINUN Morsiameni kotiin! Haluan YAHUSHUA:n Morsiamen kotiin!HÄNEN Morsiamensa on MINUN Morsiameni. Haluan heidät kotiin.

Katson alas tätä viemäriä, jota kutsutaan maaksi. Sontaa on kaikkialla ja näen pieniä kimalluksia sonnassa niistä, jotka ovat YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian ja kaikista pyhistä, siellä täällä. Aivan kuin heidät olisi haudattu sontaan, ja voi miten suureen määrään sontaa. Niin paljon löyhkää on ulosteissa, niissä jotka kutsuvat itseään 'kristittyjen seurakunniksi'! Tuomio! Tuomio! Tuomio on tullut niihin, joita kutsutte 'HERRAN huoneiksi'!!

Kun Ichabod- (hepr. 'kunniaton/kunniansa menettänyt') kristittyjen seurakunnat lopettavat saarnaamasta syntiä, kuten aborttia, haureutta ja samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan, kun sallitte syntiä saarnastuolin takana, kun annatte homoseksuaalien saarnata saarnastuolien takana ja kehuskella synnillään, kun lopetitte nuhtelemasta syntisiä, 'Ichabod' laitettiin oviinne ja MINUN RUACH ha KODESH:ni/PYHÄ HENKENI otettiin seurakunnistanne pois! (1 Sam. 4:21)

Te laulatte laulujanne ja kokoonnutte sunnuntaisin ja kuitenkaan MINÄ en ole siellä! Voi, joitakin MINUN omiani on siellä, mutta todellista läsnäoloani, MINUN RUACH ha KODESH:n voiteluani, ei toivoteta siellä tervetulleeksi. Te käytätte tunteitanne ja saatte itsenne aivan hurmioon lauluilla, mutta MINUN todellisten profeettojeni ei anneta puhua.

MEIDÄN ei anneta olla siellä. Kun sanon 'ME', tarkoitan juuri sitä YAHUVEH:n/YAHWEH:n, YAHUSHUA:n ja RUACH ha KODESH:n läsnäoloa. MEIDÄN läsnäolomme EI ole siellä, muuten he kaikki kaatuisivat maahan kasvoilleen!

He tekevät parannusta Amerikan puolesta, mutta varoittavatko he muita synneistä, joissa nämä ovat? Se on pilkkaa. Haluatteko tietää, miksi voitelun voima ei ole sellainen kuin alkuseurakunnan? Katsokaa, mitä MINÄ näen. Löyhkä on enemmän, kuin mitä MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH, voin kestää.

Ei-uskovat katsovat näitä niin sanottuja kristittyjä ja sanovat: 'Teidän ja minun välillä ei ole eroa.' Elton John sanoo: 'Teidän ja minun välillä ei ole eroa. Minäkin voin kirjoittaa Kirjoituksia uudelleen. Ihmiset sanovat: 'Heitä neljäs käsky menemään', joten minä voin sanoa: 'JEESUS KRISTUS on homo', ei siinä ole mitään eroa.'

Mutta katsokaas, MINÄ nostin tämän palvelustyön, joka kieltäytyy tekemästä kompromissia synnin kanssa. Aleph ja Tav (Alpha & Omega) Almightywind (kutsutaan myös Amightywind:ksi) RUACH ha KODESH Wildfire -palvelustyö!

MINUN Amightywind-palvelustyöni on väkevä tuulispää (mighty = väkevä, wind = tuuli), joka kulkee maailman läpi, ja saatana ei voi pysäyttää sitä! Joten hän saa jokaisen keskittymään pelkkään naiseen (Elisabeth (Elisheva) Elijahan).

Ne, jotka tuntevat ja rakastavat häntä, kykenevät erottamaan, milloin hän puhuu ja milloin MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH puhun julki. Mutta se ei ole pelkkä nainen, joka puhuu julki. MINÄ ole YAHUVEH/YAHWEH ja kerron teille, että tämä palvelustyö kutsuu esiin todellista YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsianta tulemaan esiin, koska te tarvitsette toinen toistanne. Kaikkia teitä vastaan hyökätään tällä hetkellä. Olette kuin haavoittunut eläin ja nuolette omia haavojanne, koska ette voi luottaa keneenkään, joten MINÄ, YAHUVEH/YAHWEH, kokosin tämän ryhmän kasaan ja käytän tätä astiaa, joka puhuu julki, synnyttämään sen luonnollisen maailmaan, (YAHUVEH oli jo synnyttänyt sen henkimaailmaan) YAHUSHUA Demon Stompers (YAHUSHUA:n demonintallaajat, YDS, pyhät rukoustaistelijat).

Tulette näkemään juudasten tulevan ja menevän, se on heidän valintansa. Sanoin teille, ettei jokainen ole sovelias olemaan osa YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsianta, vain ne, jotka pysyvät uskollisina loppuun asti. Tulette tietämään, ketkä ovat Morsian.

Rakkaani, kiellän teitä itkemästä enää yhtään kyynelettä enää yhdenkään juudaksen tähden! Kiellän teitä itkemästä! Sen sijaan katsokaa kaikkia apostoleita ja todellisia YAHUSHUA:n seuraajia, jotka kieltäytyvät mukautumasta synnin kanssa! Teeskentelijöiden seurakunta kieltäytyy asettamasta MINUA, YAHUVEH:a/YAHWEH:a, YAHUSHUA:a ja rakasta RUACH ha KODESH:a ensimmäiseksi, ja teitä ympäröivät teeskentelijät, ja heillä tulee olemaan Juudaksen kohtalo. Se oli jo kirjoitettu.

Juudas-henkilö on äärimmäinen saastutus. Näettekös, tämä juudas ei halunnut pitää tätä saastutusta, (kertomista tälle palvelustyölle ja profeetalle, että ehtoollisen viettäminen on paholaisesta niin kuin kannibalismi ja vampirismi) kuin spitaalia itsellään. Hän tavoitti turmellakseen ja saastuttaakseen pyhää Morsianta, YAHUSHUA's Demon Stompers -ryhmää, jopa tätä pyhää, joka puhuu julki, johtaakseen heidät antikristukselle. Juudakset tulevat aina tekemään tätä. He eivät halua pitää saastutusta itsellään. He haluavat jakaa sen, joten älkää enää itkekö juudasten tähden.

Tämä on synkkä viesti. Luuletteko, että YAHUSHUA koki mielihyvää päivänä, jona HÄN paljasti, kuka Juudas oli? Mutta katsokaas, Rakkaani, annan Juudaksen pysyä piilossa vain tietyn aikaa.

Katsokaa maailmaa. Jotkut ovat asettaneet luottamuksensa työhönsä. Jotkut rakastavat työtään enemmän kuin MINUA, YAHUVEH:a/YAHWEH:a. Jotkut asettavat luottamuksensa varallisuuteen. He ovat näkemässä taloudellisten imperiumeidensa murenevan silmiensä edessä. Jotkut asettavat luottamuksensa puolisoonsa, ja olen paljastamassa asioita, joita mieluummin olisitte näkemättä. Olen erottamassa ja tulen jatkossakin erottamaan ketä tahansa, joka saastuttaa Morsiantani.

Koettelen teitä, ketä rakastatte enemmän, tuota ei-uskovaa puolisoanneko? Ne jotka väittävät olevansa 'yhtäläisesti toisiinsa sidottuja' (suhteessa Jumalan valitsemaan kumppaniin), ja kuitenkin kun toinen puolisoista sanoo: 'Minun täytyy saada enemmän huomiotasi', ketä todistatte rakastavanne enemmän? Niin monia, jotka haluavat olla YAHUSHUA:n Morsiamessa, on tällaisissa perhekunnissa. (Matt. 10:37, Joh. 21:15-17)

Olen koettelemassa. Uskonne koetukset ovat kallisarvoisempia kuin kulta. (1 Piet. 1:6-7) Tämä on koetuksenne, ketä rakastatte enemmän?

Te, jotka ette ole naimisissa, te itkette, valitatte ja sanotte: 'Minulla täytyy olla kumppani.' Ketä rakastatte enemmän? Ette tiedä, mitä pyydätte. Sen takia sanoin, etten tule solmimaan ei-yhtäläisiä avioliittoja näinä lopun aikoina. Voitte keksiä mitä tahansa tekosyitä haluatte. Avioliitot, jotka MINÄ solmin, he yhtäläisesti rakastavat MINUA, työskentelevät MINUN puolestani, tottelevat MINUN HENKEÄNI eivätkä lihaansa. Te, jotka ette ole naimisissa ja itkette ja valitatte: Ette tiedä sitä siunausta, jonka teille annan. Teidän ei tarvitse olla huolissanne kenenkään muun miellyttämisestä paitsi MINUN, YAHUVEH:n/YAHWEH:n.

Loppujen lopuksi kukaan Morsiamestani ei tule olemaan ei-yhtäläisesti sidottu puolisoonsa. Toistan: YAHUSHUA ha MASHIACH tulee käyttämään erottavaa miekkaa, ja ennen kuin tämä Morsian otetaan pois tämän maan päältä, jos he ovat ei-yhtäläisesti sidottuja, YAHUSHUA erottaa. En anna Morsiameni tulla saastutetuksi. Näin oli vain tietyn aikaa, sillä valkeus ja pimeys eivät voi kulkea yhdessä. Tämä on sota, YAHUSHUA taistelee Morsiamensa puolesta, vihollinen ei voi voittaa.

Asetan valkeuden yhteen valkeuden kanssa, ja valkeus tulee vain kirkkaammaksi. Yhdessäolo ei ole kamppailu, kun asetatte YAHUVEH:n/YAHWEH:n, YAHUSHUA:n ja RUACH ha KODESH:n ensimmäiseksi elämässänne ja rakkaudessanne.

Enkö varoittanut: 'Pahimmat vihollisenne tulevat olemaan omissa perhekunnissanne'? (Miika 7:6, Matt. 10:36) Varoitan uudelleen nyt: Ne, jotka eivät halua tulla erotetuksi, ne, jotka rakastavat puolisoaan enemmän kuin MINUA YAHUVEH:a/YAHWEH:a, ne, jotka sylkevät MINUN sanani takaisin kasvoillesi ja leimaavat sinut vääräksi profeetaksi, Elisabeth, tietäkää tämä: Nämä eivät ole sinun sanojasi, nämä ovat MINUN sanojani! Ja niitä tukevat Pyhät Kirjoitukset! (Profetia 111 - MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) myönnän teille PYHÄN avioeron, heille, jotka tarvitsevat sitä)

Minulla oli eräs toinen profeetta (Nehemia, Neh. 13:23-30), joka kirjaimellisesti kirosi, veti miehiä parrasta ja löi heitä siksi että he olivat ei-uskovan kanssa naimisissa, joten kun hyökkäykset tulevat, ja kyllä, ne tulevat, olkaa kuin Stefanus. Pyhä YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian: Älkää pitäkö silmiänne kiinnittyneenä kivenlohkareisiin, jotka tulevat iskemään teihin. Pitäkää silmänne kiinnittyneinä YAHUSHUA:an. He kivittävät teitä, mutta ovat todellisuudessa kivittämässä YAHUSHUA:a/JEESUSTA, ja kyllä, uskallan puhua niille, jotka uskaltavat kutsua itseään 'kristityiksi', mutta MINÄ kutsun heitä Ichabod-kristityiksi.

(
Neh. 13:25 Silloin minä nuhtelin heitä ja kirosin heidät, jopa löin muutamia heistä ja revin heitä parrasta; ja minä vannotin heitä JUMALAN kautta: "Älkää antako tyttäriänne heidän pojillensa älkääkä ottako heidän tyttäriään vaimoiksi pojillenne tai itsellenne. Neh 13:27 Ja nytkö meidän täytyy kuulla teistä, että te olette tehneet kaiken tämän suuren pahan ja olleet uskottomat meidän JUMALAAMME kohtaan, kun olette naineet muukalaisia vaimoja?"
)

Joten jätän teidät näiden sanojen kanssa. Kerroin teille: 'Kaikkea mitä voidaan ravistaa, tullaan ravistamaan'. (Profetia 105, ”MINÄ, YAHUVEH sanon, vuonna 2009 aion ravistaa kaikkea, mitä voi ravistaa!”) Varoitin teitä etukäteen, millainen vuosi 2010 tulee olemaan. (Profetia 116, ”Teidän täytyy olla uskossanne vettenpäälläkävelijöitä!”)

Olen puhunut tänä päivänä, teidän ABBA YAHUVEH:nne/YAHWEH:nne. Todellinen YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian, joka kuulee tämän sanan, tulee ottamaan sinuun yhteyttä, tulee todistamaan tämän sanan todeksi. He ovat kuulleet MINUN ääneni. He tulevat seisomaan sinun rinnallasi, olemaan uskollisia ja puolustamaan. He eivät tule enää välittämään siitä, mitä miehet ja naiset sanovat. He tulevat puolustamaan sitä, minkä tietävät olevan totta.

Tietäkää myös tämä: Tämä profetia antaa vihollisille vain lisää syitä vihata teitä, mutta tässä ei ole mitään uutta. YAHUSHUA oli ja on vihattu. Voitteko odottaa yhtään vähempää, sillä te olette HÄNEN peilikuvansa tämän maan päällä, ne, joita kutsun 'YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsiameksi'.”

Niin on puhuttu tänä päivänä, 19. helmikuuta 2010, sapattina. Loppui klo 18:24. Puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahlle Loukaten suurinta osaa, ja siunauksena muille, YAHUSHUA ha MASHIACH:n /JEESUKSEN KRISTUKSEN lapsi, soturi, Morsian (osa Morsianta)

Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com

* * * * * * *

Tässä on Internetistä otettu artikkeli koskien sitä, mitä Elton John sanoi (suomennos artikkelista).

Elton John väittää Jeesuksen olleen homo
19/02/2010
Elton John on kokemassa takaiskua konservatiivisten kristittyjen joukoilta todettuaan eräässä haastattelussa, että Jeesus oli homomies. 62-vuotias musiikkilegenda antoi kommenttinsa erään haastattelun aikana amerikkalaiselle Parade-lehdelle.
Haastattelussa, joka julkaistaan huomenna Amerikassa, Sir Elton sanoi: ”Uskon, että Jeesus oli myötätuntoinen, superälykäs homomies, joka ymmärsi inhimillisiä ongelmia. Ristillä hän antoi anteeksi ihmisille, jotka ristiinnaulitsivat hänet. Jeesus halusi meidän olevan rakastavia ja anteeksiantavia. En tiedä, mikä tekee ihmisistä niin julmia. Yritäpä olla homoseksuaali nainen Lähi-idässä – olet yhtä kuin kuollut.”
Stephen Green, Christian Voice -järjestön johtaja, luonnehti homoväitettä ”roskaksi”.
Hän (Elton John) sanoi: ”Raamattu sanoo Jeesuksen olleen ilman syntiä, ja se sulkee pois homoseksuaalisuuden syntinä.”
”Tämä on epätoivoinen yritys saada huomiota.” Mike Judge, Christian Institute -järjestöstä, hylkäsi tähden näkemykset sanoen: ”Jos virka-asemaltaan korkeampi, poliittinen henkilö olisi antanut nämä kommentit, olisin ottanut kantaa. Mutta tämä on Elton John, ja en usko, että kukaan ottaa häntä vakavasti.”
Homoseksuaalien kristittyjen joukot antoivat tunnustusta Sir Eltonille, jota usein kuvataan pitämässä krusifiksia, siitä että hän oli uudelleen avannut keskustelun homoseksuaalisuudesta ja kirkosta.
Jeremy Marks, homoille ja lesboille tarkoitetun kristillisen järjestön Courage:n perustaja ja johtaja, sanoi: ”Kukaan meistä ei tiedä eikä koskaan tule tietämään, mikä Jeesuksen seksuaalinen suuntautuminen oli. Epäilemättä ihmisten käsitykset miesten välisistä suhteista ja miesten ja naisten välisistä suhteista olivat erilaiset silloin, ja ne olisivat tunnistamattomia tänä päivänä. Luulen hänen selittävän sitä, kuinka hän näkee Jeesuksen omassa elämässään, ja haluaa rohkaista muitakin näkemään sen.”
John Blowers, yksi lesbo- ja homokristityille tarkoitetun evankelisen yhteisön koollekutsujista, sanoi: ”Se mitä yleensä tapahtuu joka kerta, kun tämä väittely avataan uudelleen on se, että väittelystä tulee entistä jakautuneempi ääripäihin. Yksinkertainen tosiasia on se, että me kaikki olemme Jumalan lapsia.”
Sir Eltonin kommentit annettiin monia asioita käsittelevässä haastattelussa, joka otsikoitiin: ”Maailmassa on paljon vihaa”. Hän kertoi lehdelle, että hänelle kuuluisuus oli kadottanut viehätysvoimansa. ”Prinsessa Diana, Gianni Versace, John Lennon, Michael Jackson, kaikki kuolleita”, hän sanoi. ”Kaksi heistä ammuttu kotiensa ulkopuolella. Mitään tästä ei olisi tapahtunut, jos he eivät olisi olleet kuuluisia. Kuuluisuus vetää puoleensa hulluja. Minulla ei koskaan, ikinä, ollut henkivartijaa, ennen kuin Gianni kuoli. En pidä enää kuuluisuudesta.”
Muusikko paljasti myös, kuinka hän ja hänen siviilikumppaninsa herra Furnish, pitävät rakkautensa lujana.
Hän sanoi: ”Joka lauantai 16 vuoden ajan olemme lähettäneet toisillemme kortin huolimatta siitä, missä päin maailmaa olemme, sanoaksemme kuinka paljon rakastamme toisiamme. Emme ole koskaan olleet mustasukkaisia. Puhumme asioiden seksuaalisesta puolesta, asioista, jotka normaalisti olisivat pelottaneet minua ennen.”
Sir Elton puhui myös suhteestaan huumeisiin sanoen: ”Joillekin ihmisille gramma kokaiinia voi riittää kuukaudeksi. Ei minulle. Minun täytyy kuluttaa kaikki rahani, ja sitten haluan lisää.”
”Loppujen lopuksi se johti vain sydänsuruihin.”

Almightywind Postal Address www.amightywind.com
www.almightywind.com

Postiosoite::
Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018

Emails:
Contact Us
Contact Us