Profetia 116

Teidän täytyy olla uskossanne
vettenpäälläkävelijöitä!


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa
Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta
Annettu 30. syyskuuta 2009 Jom Kippurin lopussa
Julkaistu 14. lokakuuta 2009

       

(Tämä on profetiasta 105, YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten Elisabeth nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH:n suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA:n sinun MASHIACH:si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH:n sinun IMMAYAH:si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

Selitys sille, kuinka tämä profetia tuli:
Adam ja Elisabeth olivat puhumassa puhelimessa. He alkoivat rukoilla siunausta Adamin ja Kathrynyahin matkalle, jolle he olivat lähdössä tavatakseen Elisabethin ja Nikon lehtimajanjuhlana.

* * * * * * *

Profetaalinen sana alkaa:

Kerro heille, että heidän tulee tulla 5. päivänä, sillä vaikka teitä, jotka kokoonnutte, ei olekaan viittä, se symbolisoi viittä viisasta (Matteus 25:1-13). Niko ei saa menettää keskittymistään tähän uuden sanan takia, joka on tullut julki. Sillä olen suunnitellut, että hänen tulee olla kirjoittaja.

Ja tämä sana on erilainen kuin muut, sillä olen jo todistanut sen ravistaessani tätä maailmaa vihassani tänä Tuomion päivänä!

Valmistautukaa näkemään dominoiden kaatuvan. Muistakaa Psalmi 91: vaikka näette 10 000:n kaatuvan vierellänne, ja näyttää siltä, että he kaatuvat joka puolellanne, sillä se olen MINÄ, YAHUVEH, joka kaadan heidät.

Ravistelen tätä maailmaa vihassani!

Mutta niiden, jotka ovat MINUN, ei tarvitse pelätä MINUA. Sillä te olette MINUN kämmenelläni, ja toinen käteni peittää teitä. Olette kuin kananpoikasia, ja kerron teille tämän nyt, jotta höyhenenne eivät ala pörröttämään hermostuksesta, sillä tulette näkemään sellaista, mitä mieluummin olisitte näkemättä, ja kuulemaan sellaista, mitä mieluummin olisitte kuulematta.

Mutta älkää antako pelon vallata teitä, muistakaa missä uskonne on. Älkää asettako luottamustanne taloustieteeseen, älkää varallisuuteen, älkää työhönne, johon teidät on palkattu tai siihen, mitä yrityksiä omistatte. Asettakaa luottamuksenne vain MINUUN, ABBA YAHUVEH:een ja ainosyntyiseen Poikaani YAHUSHUA:aan teidän MASHIACH:aan ja rakkaaseen RUACH ha KODESH:iin. Pitäkää uskonne ja silmänne lupauksissa, joita olen teille antanut. Olkaa vettenpäälläkävelijöitä. Pietari ei olisi tiennyt, että hän kykenee kävelemään veden päällä, jos hän ei olisi astunut ulos veneestä ja ottanut ensimmäistä kävelyaskelta YAHUSHUA:aa kohti. Se oli pelko, jonka takia hän alkoi vajota, mutta kun hänen silmänsä katsoivat YAHUSHUA:aan uudestaan, hän kykeni taas kävelemään veden päällä. Tätä pyydän teiltä.

(Matteus 14 … 28: Pietari vastasi hänelle ja sanoi: "Jos se olet sinä, Herra, niin käske minun tulla tykösi vettä myöten". 29: Hän sanoi: "Tule". Ja Pietari astui ulos venheestä ja käveli vetten päällä mennäkseen Jeesuksen tykö. 30: Mutta nähdessään, kuinka tuuli, hän peljästyi ja rupesi vajoamaan ja huusi sanoen: "Herra, auta minua". 31: Niin Jeesus kohta ojensi kätensä, tarttui häneen ja sanoi hänelle: "Sinä vähäuskoinen, miksi epäilit?")

Teidän täytyy olla uskossanne vettenpäälläkävelijöitä, sillä asiat, joita tulette näkemään tässä maailmassa, erityisesti vuonna 2010, saavat monien sydämet lamaantumaan pelosta. Älkää asettako luottamustanne mihinkään hallitukseen tässä maailmassa. Älkää asettako luottamustanne kehenkään poliitikkoon, sillä heidän motiivinsa ovat heidän omiaan. Nämät ovat sanat, jotka MINULLA on sanottavanani teille, sillä olen aloittanut ravisteluni, eikä se tule loppumaan. Kieltäydyn pyytämästä anteeksi Sodomalta ja Gomorralta. Te valtiot, jotka jatkatte synnin laillistamista, katsokaa mitä teen teille. Te, jotka kutsuttu itseänne kristityiksi ja pysytte hiljaa, älkää valittako MINULLE, kun teillä ei ole enää vapauksia, sillä te pysytte hiljaa. Annatte vähemmistön osoittaa mieltään. Annatte muiden puhua julki. Huomaatteko, että viholliset eivät ole hiljaa? Huomaatteko, että ne, jotka mainostavat syntiä, eivät ole hiljaa? He huutavat kovaan ääneen, jopa silloin kuin olivat vähemmistössä. Saatanan palvelijat eivät ole hiljaa. Miksi YAHUSHUA:n palvelijat ovat hiljaa? Ja kun puhun palvelijoista, en puhu teille kuin olisitte palvelijoita siinä merkityksessä, jota te käytätte palvelija-sanasta. Puhun niille, jotka palvelevat YAHUSHUA:aa. Kuinka harva puhuukaan julki mielipiteensä. Kuinka harva puolustaakaan sitä, mikä on pyhää.

Muistakaa: tuomio alkaa Herran huoneesta (1. Piet. 4:17). Mikseivät kaikki seurakunnista protestoi? Kuinka monta seurakuntaa on? Mikseivät jokaisen maan seurakunnat protestoi näitä säädettäviä lakien kauhistuksia vastaan? He vain kohauttavat olkiaan. He välittävät omista asioistaan. Älkää siis yllättykö, oi järjestäytyneet seurakunnat, kun valtio etsii teidät käsiinne ja ottaa pois vapautenne saarnata ja asettaa ”ulosmitattu”-kyltin kirkkoihinne. Älkää yllättykö, kun omistamanne maa otetaan teiltä pois. Älkää yllättykö, te, jotka olette niin omahyväisiä kaikkine miljooninenne.

Puhun nyt rikkaille – Te asetatte luottamuksenne varoihinne, älkää yllättykö, kun se kaikki on vain pölyhiukkasia – tuhkaa käsissänne. (Matteus 19:24, Luukas 16:19-31).

Tulen näyttämään teille.

Tulen näyttämään tälle maailmalle.

Monet alkavat ymmärtää asian vuonna 2010, mutta varoitan teitä nyt, lapset, jotta ette voi sanoa, ettei Iskä varoittanut teitä. Valmistan teitä nyt, jotta ette järkyty, ja lohdutan teitä nyt, sillä teidän ABBA:nne ei halua sydämienne tulevan levottomiksi, sillä MINÄ rakastan teitä. Aivan niin kuin vanhan liiton päivinä, tein ihmeitä mahdollisiksi, ja mikään ei ole muuttunut. Pitäkää siis lujasti kiinni YAHUSHUA:n vaatteen helmasta.

Olkaa jatkossakin pestyjä HÄNEN vuodattamassa veressään.

Seiskää HÄNEN vanhurskautensa puvuissa, ja MINÄ vakuutan teille: kaikki rukouksenne kuullaan ylhäältä Taivaasta.

Vaeltakaa pyhyydessä, niin saatana ei voi syyttää teitä. Vaeltakaa pyhyydessä, niin ette tuo mitään häpeää YAHUSHUA ha MASHIACH:n nimelle.

Korvani on avattu erityisellä tavalla, uudestaan Elisabeth olet puhunut tämän, kun olet rukoillut. Se on kuin kykenisit kuulemaan neulan putoavan, sillä tämä on ollut erityinen päivä kaikille niille, jotka huomioivat Jom Kippurin, kun näin teidän tekevän parannusta mistä tahansa, mikä ei miellyttänyt MINUA. Kun jokainen rukoustenne pyyntö vietiin MINULLE, samalla aikaa MINUN raivoni järisytti maata. Aivan niin kuin vanhan liiton aikaan Mooseksen kanssa, Israelin lapsia suojeltiin, ja niitä, jotka palvoivat toista luojaa, ei suojeltu. Mikään ei ole muuttunut. Siunaan niitä, jotka ovat siunaukseksi MINULLE. Kiroan niitä, jotka ovat kuin kirous MINULLE, ja näin olen puhunut tänä päivänä, teidän ABBA YAHUVEH:nne.

[Kuin vahvistuksena, aikaisemmin tuona päivänä Kathrynyah oli rukouksessa, ja hengen maailmassa hän näki uskovia YAHUSHUA:ssa pieninä kananpoikasina, joita YAHUSHUA:n tarvitsi paimentaa. HÄN otti kätensä ja johti meitä kuin olisimme pieniä kananpoikasia.]

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu 30. syyskuuta 2009
YAHUSHUA ha MASHIACH:n Lapsi, Soturi, Morsian,
Apostoli Elisabeth S. Elijah Nikomia

Contact Us
Contact Us

Psalmi 2

1: Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
2: Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
3: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä".
4: Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
5: Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
6: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".
7: Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.
8: Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.
9: Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät."
10: Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari.
11: Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella.
12: Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat.

Jeremia 26:3

3: Ehkäpä he kuulevat ja kääntyvät itsekukin pois pahalta tieltään, ja niin minä kadun sitä onnettomuutta, jonka minä olen aikonut heille tuottaa heidän pahojen tekojensa tähden.

5. Mooseksen kirja 13:4

4: Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.

Matteus 25:1-13

1: "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.
2: Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.
3: Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.
4: Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
5: Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.
6: Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'
7: Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
8: Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.
9: Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'
10: Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
11: Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
12: Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'.
13: Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

Luukas 16:19-31

19: Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
20: Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
21: ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
22: Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
23: Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
24: Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
25: Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa. 26: Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
27: Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
28: - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan'.
29: Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä'.
30: Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen'.
31: Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."

Matteus 19:24

24: Ja vielä minä sanon teille: helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan.

Almightywind Postal Address www.amightywind.com
www.almightywind.com

Postiosoite::
Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018

Emails:
Contact Us
Contact Us