Profetia 115

Kavahtakaa Amerikkaan ja koko maailmaan tulevaa totalitaarista diktatuuria!

Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:n voitelussa
Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta
Annettu 30. syyskuuta 2009 Jom Kippurin alussa
Julkaistu 12. lokakuuta 2009

Korjattu 15. lokakuuta 2009. Muokkaamaton versio Elisabethin rukouksesta julkaistiin vahingossa ensin. Tämä on rukouksen muokattu versio. Itse profetia on edelleen virheetön. Niko sanoo jälleen: OLEN PAHOILLANI!

Alla olevassa sanassa YAHUVEH käskee Nikon laittaa minun kuvani tämän profetian ylle, mitä en oikeastaan halunnut, joten rukoilin ja kysyin YAHUVEH:lta, miksi kuvani pitää laittaa tähän, ja HÄN sanoi minulle: ”Niin kuin MINÄ, YAHUVEH, katson sinun kasvojasi rakkaudessani, katson näiden vihollisteni kasvoja vihassani.”

(Tämä on profetiasta 105, YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten Elisabeth nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH:n suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA:n sinun MASHIACH:si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH:n sinun IMMAYAH:si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

* * * * * * *

Kun minä, Elisabeth, rukoilin tänä Jom Kippurina YAHUVEH:n valtaistuimen edessä, valitin ABBA YAHUVEH:lle sitä, että ilkeimmät herjaavat valheet tulivat niiltä, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, ja kuulin ABBA YAHUVEH:n sanovan: ”Mitä sanoisit heille, jos he olisivat nyt MINUN valtaistuimeni edessä tuomittavina”, ja HÄN laski sydämelleni nimetä YAHUVEH:n ja tämän palvelustyön viholliset ja pyytää HÄNTÄ hiljentämään vihollisemme. Olen taistellut lihaani vastaan, koska en tiennyt, että YAHUVEH halusi minun julkaisevan tämän rukouksen maailman eteen, mutta YAHUVEH on sanonut, että HÄN haluaa vihollisten tietävän nimiensä tulleen viedyksi HÄNEN eteensä tänä Jom Kippurina. Tämä on eräs nöyrentävimmistä asioista, joita olen koskaan tehnyt, koska vihaan sitä, että viholliseni näkevät minut näin haavoittuvaisena, mutta tottelen silti.

Rukous alkaa:

[Elisabeth:] Tämä on Jom Kippur, ABBA YAH. Ja minä tulin juuri SINUN eteesi Jom Kippurina, ABBA YAH. Ja kerroin juuri SINULLE ja tein sen kyynelin ja sanoin: ”Itken SINUN edessäsi”, kun Niko kertasi erästä profetiaa, Taivaallinen Isä. Ja yksi sana oli tulkittu vääräksi, Taivaallinen Isä. -Mikä sen profetian nimi oli? Mikä oli lukemasi profetian nimi?

[Niko:] Luulen, että se on ”Voi Israel, Missä On Sinun VeriUhrisi?”

[Elisabeth:] ”Voi Israel, Missä On Sinun VeriUhrisi?” ja siinä oli yksi sana tulkittu vääräksi, Taivaallinen Isä. Siellä missä oli ”except (=paitsi)” olisi pitänyt olla ”accept (=hyväksyä)”.

[Niko:] Aivan, koko lause irrotettiin kontekstistaan; se kirjoitettiin väärin... koko lause.

[Elisabeth:] Joku muu kirjoitti sen sanelukoneelta. Hän ei ollut pysäyttänyt siihen kohtaan. Siinä oli väärintulkittu sana, ja minä olin vain... Ja sen sijaan että hän olisi kirjoittanut ”accept” (A-C-C-E-P-T), hän kirjoitti ”except” (E-X-C-E-P-T). Ja se muutti sen. Minä vain itkin YAHUVEH:n edessä ja sanoin: ”En pyytänyt tulla profeetaksi”. HALUAN TÄMÄN TULEVAN JULKISEKSI, IHMISET! MINÄ---

Niin, HÄN sanoo minulle, että pyysin. Mutta mitä minuun tulee, niin huusin YAHUVEH:n puoleen, ja haluan ihmisten ymmärtävän tämän. En ole paisunut ylpeydestä. Itken YAHUVEH:n edessä jatkuvasti. Olen peloissani siitä, että ymmärrän yhden sanan väärin. Ja tänä Jom Kippurina itkin ja itken yhä.---pahus, vihaan sitä, kun viholliseni näkevät minut tällaisena---

Mutta sanoin: ”Abba YAHUVEH ja rakas YAHUSHUA ha MASHIACH, tulen seisomaan sinun valtaistuimesi edessä, ja minua pidetään tilivelvollisena sanoista, jotka on puhuttu julki tästä suusta. - mutta tiedän sen olevan sinusta.

---Mutta jos yksi kirjoitettu sana on väärin, jos --- jos yksi sana jätetään pois …

… koska puhut niin nopeasti, kun puhut minulle: rukoilen pyhillä kielillä ja samaan aikaan aivoni kuulevat, mitä sanot, mutta suuni on joskus vaikea pysyä perässä – jotta saisin sanottua sen englanniksi (1. Kor. 14:6-13). Ja yksi pikkusana voi puuttua: ”of” tai ”the”. Tai voisin vain odottaa kuullakseni, mitä aiot sanoa, ja voin sanoa ”and”.

Ja minä ... vain, tämä lahja on niin hauras. Tämä, tämä, tämä lahja on jotain, mitä en ymmärrä. Tämä lahja on niin ainutlaatuinen. En tiedä ketään, jolla olisi se. Haluan vain tavata jonkun toisen, jolla on se … kaikkina näinä vuosina.

Ja minä vain huusin SINUN puoleesi ja minä … kun Niko luki sen … ja me kuulimme yhden sanan tulleen tulkituksi väärin. ---Nyt jokaisen kääntäjän täytyy ottaa taakaksi käydä uudestaan läpi profetia---mikä numero?

[Niko:] Luulen, että se on 63.

[Elisabeth:] (Hän arvelee sen olevan 63). Joka tapauksessa …. haluan vain sanoa maailman edessä: te tiedätte minun tekevän parhaani. Sanon jatkuvasti, että on pelottavaa olla profeetta, pelottavaa. Tiedän Raamatun sanovan, että tämä on armolahjojen armolahja; sitä ihmisten tulisi rukoilla, mutta minä sanon vain että se on pelottava asia.

Ja jatkan huutamista ABBA YAH:n puoleen ja sanon: ”En pyytänyt tätä, en pyytänyt tätä. En pyytänyt olla profeetta. En pyytänyt olla SINUN suukappaleesi kansoille. Tämä on liian pelottavaa”.

Ja HÄN sanoo jatkuvasti samalla tavalla: ”Mutta voi, sinähän pyysit, Elisabeth. Sinä pyysit sitä Taivaassa. Asetuit vapaaehtoiseksi tähän, ja eräänä päivänä todistan sen sinulle.” (Jer. 1:5). ---Mutta juuri nyt, lihassani, minä vain tiedän tämän: Olen pian valmis antamaan uuden profetian, koska sanat alkoivat tulla ulos ja silloin kun ”sitä vähiten odotin”.

---Älä koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan …. Eräs minulle kirjoittanut sanoi …. Rakas veljeni Caesar oli kirjoittanut minulle (ja hän on Singaporesta). Ja hän sanoi: ”Mitä tahansa teetkin, Elisabeth”---(Minä juuri luin tämän Jom Kippurina. Minä rakastan häntä kovin paljon. Hän on minulle uusi veli YAHUSHUA:ssa. Hän on myöskin profeetta, mutta hän on niin todella, todella nöyrä eikä edes halua itseään kutsuttavan profeetaksi). Ja hän sanoi: ”Mitä tahansa teetkin, älä palvo armolahjaa. Älä tee armolahjasta epäjumalaa”---

Tämä, tämä lahja ei ole epäjumala. En edes pyydä …. Ne vain tapahtuvat. [Profetaaliset sanat ja profetiat], ne vain tulevat. Ympärilläni olevat tietävät: sanat vain alkavat virrata ulos huuliltani ja aina kun ”sitä vähiten odotan”. Ja juuri tänä iltana--- olin juuri lopettanut sanomasta YAHUVEH:lle: ”Jos se olisi tapahtunut kolme minuuttia [sitten], se olisi ollut ihme”. (Koska mieheni kuunteli äänitallennetta saadakseen selville, mikä oli vikana).

(Olkoon hän siunattu. Hänellä on voitelu siihen, että hän tietää, milloin palata taaksepäin. Mieheni on ottanut nyt tehtäväkseen toimia sivujen ylläpitäjänä. Hänellä vain on tämä voitelu ja … minä rakastan sitä). En tiedä, miksi siinä kesti niin monta vuotta. ---Mikä vuosi? 2002! [Vuonna] 2002 oli eräs sana tulkittu väärin, ja siinä kohdassa oli pilkut ja pisteet väärissä paikoissa.

---Mutta kun YAH puhuu minulle, olen kuin vanhan liiton profeetta. HÄN ei … suurimman osan aikaa en edes pidä taukoa. Minä vain siirryn kielillä puhumisesta englannin puhumiseen. Joten on hyvin vaikeaa kyetä erottamaan, missä YAH haluaa erottaa, sanat toisistaan.

Tämän kaiken sanomisella siis haluan vain sinun tietävän, että mitä tahansa nyt tuleekaan julki, olin juuri pyytänyt ja anonut YAHUVEH:n valtaistuimen edessä ja sanonut: ”En pyytänyt olla profeetta -tämä on liian pelottavaa”.

Totta puhuen, kun [profetaalisten sanojen] välissä ei ole yhtään viestiä, minä ”tavallaan” huokaisen syvään helpotuksesta -koska silloin kukaan ei voi heittää lisää kiviä minuun päin. Minulla on tapana sanoa: ”Pyydän, älkää kivittäkö viestintuojaa”. Sillä, uskokaa minua, minuun heitetään monia kiviä. -Ne eivät ole kiviä, ne ovat kallionlohkareita … ja valehtelijat ovat todella järjestäytymässä riviin … ja pilkkaajat (Matt. 5:11-12). Ja ne teistä, jotka eivät puolusta tätä palvelustyötä, mutta silti tietävät totuuden tulevan tästä palvelustyöstä

---[TEITÄ] TULLAAN PITÄMÄÄN TILIVELVOLLISINA YAHUVEH:N EDESSÄ! Koska te olette tekemässä työstä paljon raskaampaa. Teidän pitäisi olla lähettämässä sähköpostien vyöryä näille vihollisille. Teidän pitäisi olla sanomassa: ”ESITTÄKÄÄ TODISTEENNE TAI SULKEKAA SUUNNE! Todistakaa”. Sillä tiedättekö mitä? Heillä ei ole todisteita siitä, että olisin väärä profeetta!

He jopa ottavat minun ”nimeni” ja sanovat: ”Tämän on hänen oikea nimensä”. TYPERÄT IHMISET! Olin ennen naimisissa, erosin, ja menin uudestaan naimisiin. Se lukee todistuksessani. Kuinka kehtaatte? Kuinka saatatte hyväksyä valheet! Olen evankelista. Olen matkustanut ympäri maailmaa, ja syy miksi matkustamme, on se, että me olemme evankelistoja. Ja se lukee todistuksessani: Pakenin murhanhimoista ex-aviomiestäni, joka oli ….Se kaikki lukee todistuksessani. Jos olette niin sokeita ettekä osaa lukea sitä, ja ne teistä, jotka uskovat näitä valheita, TEITÄ TULLAAN PITÄMÄÄN TILIVELVOLLISINA! TEITÄ TULLAAN PITÄMÄÄN TILIVELVOLLISINA!

Tänä Jom Kippurin päivänä tunnen, koko sisimmästäni, että minun tulee varoittaa teitä. Joka ikinen henkilö, joka on tullut tämän palvelustyön sivuille kaikkina näinä vuosina ja tullut ravituksi: Te käytte järjestäytyneissä seurakunnissanne. Te käytte sunnuntainanne ja laitatte pienen almunne kolehtilautaselle, maksatte varmasti kymmenyksenne.

-Mutta siihen paikkaan, josta saatte hengellisen lihanne ja johon turvaatte halutessanne kuulla YAH:n puhuvan, (sillä järjestäytyneissä seurakunnissanne eivät profeetat varmasti puhu tai anna teille jotain uutta), ette anna mitään. Te vain kuvittelette sen olevan ilmaista, koska se on Internetissä. Te ette laske, kuinka paljon se maksaa meille. Te ette laske, kuinka paljon kärsimystä se maksaa meille. Te ette laske vainoa. Te ette laske mitään siitä! Te vain otatte sen ja syötte ja juoksette pois! Te ette edes vaivaudu puolustamaan, kun näette meidät ristiinnaulittuina kaikkien edessä. TEITÄ EI VOISI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA!?

Tiedättekö miksi? Koska se ei maksa teille mitään. Se on maksanut minulle KAIKEN, ja se on maksanut minulle minun terveyteni. [Elisabeth itkee].

Tänä Jom Kippurin päivänä kerron teille kyynelin: YAHUSHUA on tulossa takaisin, mutta HÄN ei ole tulossa takaisin niille, jotka istuvat järjestäytyneissä seurakunnissa niin omahyväisinä siitä, että käyvät seurakunnassa sunnuntaisin. HÄN ei ole tulossa takaisin [sinulle], jos et ole asettanut HÄNTÄ ensimmäiseksi rakkaudessasi ja elämässäsi. Et tule näkemään HÄNTÄ. Et tule näkemään häntä. HÄN tulee jättämään sinut Suuren ahdistuksen aikaan.

Tulette ihmettelemään miksi -ne teistä, jotka ette tehneet mitään puolustaaksenne minua, ne teistä, jotka ette ole todellakaan kohottaneet sormeannekaan auttaaksenne tukemaan tätä palvelustyötä. Me olemme nyt niin monella kielellä: ainakin 14 kieltä ja lisää tulossa. Mutta ne teistä, jotka ette ole tehneet mitään, ette edes rohkaisun sanaa antaneet, ette mitään: Tajuatteko, että YAHUVEH tulee tuomitsemaan teidät tästä? Tajuatteko, että vaikka pääsisittekin Taivaaseen, tajuatteko, että palkinnot viedään teiltä pois [asioista], joita teitte HÄNEN hyväkseen tämän maan päällä.

En tiedä, mitä YAH on sanomaisillaan. Eli halusin tämän vain tulevan julki, koska.... Kuten sanoin, se on niin kuin että, mitä enemmän kieliä me tavoitamme.... Voi, niin monia sieluja tulee YAHUSHUA ha MASHIACH:n luokse ja, ai että ovatko valehtelijat asettumassa riveihinsä: pilkkaajat, saatanan palvelijat, saatanan lapset.

Kestän sen satanisteilta. Hei, he lähettävät kirouksiaan ja loitsujaan ja he tekevät rituaalejaan ja uhrimenojaan ja lähettävät vihaviestejään ja uhkaavat elämääni. Voi, kaikki tämä roska, heidän noituutensa! Kaikki tuo roska---

Mutta tiedättekö, keiltä se on vaikeinta kestää? Niiltä, jotka tunnustavat [nimen] ja rukoilevat Jeesuksen Kristuksen nimessä. Niiltä, jotka väittävät olevansa matkalla Taivaaseen. Niiltä se on vaikeinta kestää, koska he eivät edes ole, he eivät edes ole kristittyjä. Heillä on vain nimi, heillä ei ole suhdetta YAHUSHUA:n kanssa. Heidän sisällään ei ole Kristusta. He eivät ole voideltuja -tai he tietäisivät, että mikä tahansa palvelustyö, joka on ollut Internetissä vuodesta 1995 [kantamassa hyvää hedelmää, on YAHUVEH:sta].

Ja olen ”vihitty pastori, pastorin luvan saanut”. Entä sitten. Todellinen vihkimykseni tulee Taivaasta. Ja niin, sinun päällesi on ehkä laitettu käsiä ja ”olen apostoli”. Entä sitten -tämän maailman silmissä. Se ei tarkoita mitään muuta kuin saada toisen ihmisen kädet päällensä ja saada [heidän] ”vihkimyksensä”. Minun vihkimykseni apostoliksi ja profeetaksi tulee Taivaasta (Gal. 1:15-16).

Ja arvatkaa mitä? Mikä hänen nimensä on? Mikä hänen nimensä on? Mikä sen miehen nimi, Uudessa-Seelannissa, ja aina unohdan?

[Niko:] Andrew Strom.

[Elisabeth:] Andrew Strom ja sinun profeettakoulusi! Voit ottaa profeettakoulusi ja tiedät, minne voit sen työntää!

Ketään ei voi opettaa profeetaksi (1. Joh. 2:27) eikä keneltäkään voi ottaa rahaa, jotta tämä tulisi profeetaksi (Matt. 10:8b; Matt. 21:13). Sinä olet valehtelija. Olet ollut valehtelija siitä asti, kun tapasin sinut vuonna 1995, ja laitoit minut sille mustalle listallesi.

SINÄ OLET YAHUVEH:N MUSTALLA LISTALLA, ANDREW STROM!

Sinä sanot: ”Varokaa niitä, jotka sanovat, että kymmentä käskyä täytyy noudattaa [...]* ja jotka uskovat ja sanovat muille, että `jos he eivät kunnioita lepopäivää ja pidä sitä pyhänä, varokoot`. Paetkaa ketä tahansa, joka saarnaa toorasta! Paetkaa heitä”.

*[Tässä Elisabeth sanoo: ”Mikä siinä on, että minua syytetään kaikesta [Niko] kulta?”]

No, arvaa mitä, Andrew Strom? Olit satanisti silloin ja olet satanisti nyt.

Haluan tämän tulevan julki 14 eri kielellä: Andrew Strom on satanisti!

Kuuletko minua? -Sinä olet satanisti.

Tiedän, että aloitit noituudessa, ja tiedän sen sinun todistuksestasi. Ja Pamela Martin, hän laittoi minut mustalle listalleen. Hän oli ystäväsi, hän on tuolla Texasissa edelleen.

Enkä ole unohtanut sinua, Pamela Martin. En ole unohtanut, mitä teit.

Enkä ole unohtanut Andrew Stromin sanoneen, ettei ole puhdasta Jumalan sanaa, vaan että kaikessa oli mukana ”astian makua” -ja hän arvosteli minua siitä vuonna 1995.

Enkä ole unohtanut, Pamela Martin, sitä puhelinkeskustelua, jossa sanoit pelkääväsi Andrew Stromia, koska hänellä oli voimia, ja sanoit, että ne olivat saatanallisia voimia.

Arvaa mitä, Andrew Strom? Arvaa mitä, Craig Martin? En ole unohtanut teitä. En ole unohtanut ketään teistä. Ja minä vain haluan tämän [tulevan julkiseksi].... Nyt hän hyökkää minua vastaan.

[Niko:] YAHUSHUA ei ole unohtanut heitä.

[Elisabeth:] YAHSHUA ei ole unohtanut teitä Jom Kippurina. YAHUVEH haluaa tämän tulevan julki. HÄN ei ole unohtanut teitä!

Sinä, joka kutsut itseäsi ”Malcolm Heapiksi”, sinä `sontakasa`! (heap = kasa) Sinä, joka kirjoitat kirjan Eliasta ja väität nyt olevasi Elia! Sinä, joka menet ja pistät näitä sivustoja pystyyn ja herjaat & tahraat minun maineeni!

Sinä niin kutsuttu kristitty avioneuvoja nimeltä Stephen Rossi Sr. Sinä, jota joskus kutsuin veljeksi, ja jota opastin! Sinä, jolle profetia 111 oli tarkoitettu – siunaukseksi – ja jonka syljit ulos suustasi kuin kirouksen, koska et halua erota (koska se maksaa liikaa rahaa)!

Et ole mikään kristitty avioneuvoja! Olet saatana valeasussa! Olet Juudas, ja julistan sen maailman edessä, enkä ainoastaan sitä, (En julista sitä pelkästään ihmisnäkökulmasta) olet vaikeuksissa, sillä Jom Kippurina -(En tiennyt, että mitään tästä tulisi tapahtumaan. Aloin vain puhua pyhillä kielillä.)--- YAHUVEH haluaa minun laittavan sinut tarkkailun alle. Tiedätkö Juudaksen kohtalon? Arvaa mitä, Steve Rossi Sr.? Se on sinun kohtalosi.

Oma poikasi, omaa vertasi oleva poika palvelee nyt tätä palvelustyötä nuorisotyöntekijänä. Stephen Rossi Jr. on meidän poikamme, meidän poikamme! Me rakastamme häntä. Me opastimme häntä, ja hän on nuorisotyöntekijä, eikä yhtään niin kuin sinä. Ja hän ei edes tunnusta vertasi enää. Hänellä on vain YAHUSHUA ha MASHIACH:n veri ympärillään.

Laitan viholliset tarkkailun alle.

Laitan Zeph Danielsin tarkkailun alle. YAHUVEH muistaa sinut! HÄN muistaa sinut tänä Jom Kippurin päivänä, koska olet osa kaikkea sitä. Ja tiedän, että on niin monia muita....

Ihmiset, tarvitsen apuanne. Pyhät, joita tämä palvelustyö on siunannut, te, millä tavalla tahansa, todistakaa se. Todistakaa se! (Sillä teidän täytyy todistaa se eräänä päivänä YAHUVEH:n edessä! Mitä teitte kantaaksenne jotain meidän kuormastamme? Mitä teitte, millä muotoa tahansa, auttaaksenne meitä? Autoitteko meitä? Vaikeutitteko meidän työtämme? Rohkaisitteko meitä?) Tarkoitan, sanat ovat mukavia, ja me arvostamme rohkaisun sanoja, mutta me tarvitsemme apua.

Meidän tulee saada apua. Työ on niin suuri!

Tavoitamme niin monia kansakuntia nyt. Yritämme varoittaa Sherrie Shrinerista. Yritämme varoittaa Linda Newkirkista...

Linda Newkirk. Eräs juuri kirjoitti ja kertoi meille: Hän (Linda) pitää ihmisiä panttivankeinaan. Hän on demonstroimassa demonisia, saatanallisia voimiaan.

Miten ihmeessä te ihmiset voitte ostaa yhtäkään Linda Newkirkin kirjaa? Miten ihmeessä te voitte perustella mitään, mitä hän sanoo Raamattuun vedoten: ”poikalapsen synnyttäminen”? ”olla raskaana 17 kuukauden ajan”? Voi hyvänen aika, ihmiset! Mikä teitä vaivaa? Tämä nainen on vaarallinen. Hän on saatana valeasussa.

Ja Sherrie Shriner! Voi hyvänen aika! Olet kaivamassa orgoniittia maahan. Orgoniittia! -se on jäljitys -hänen ”erikois”orgoniittinsa. Hänen erikoisorgoniittinsa, jonka kuuluu pitää avaruusoliot poissa, jonka kuuluu pitää demonit poissa, jonka kuuluu tuhota avaruusalukset taivaalla.

Oletteko todella noin tyhmiä?! Anteeksi, mutta ABBA YAHUVEH on vihainen. Kutsutte itseänne nimellä kristitty, eikä teissä ole kristittyä sisällä. Turvaatte naiseen saadaksenne ostettua pihamaallenne istutettavaa orgoniittia -koko maailmaan istutettavaa.

Ettekö ymmärrä? Ettekö lukeneet pyhiä profetioita? Olette vetäneet sairautta puoleenne. Olette vetäneet demoneita puoleenne, tämän tekemällä. Olette houkutelleet avaruusoliota. -Älkää olko huolissanne: Kun UFO:t tulevat, ne tietävät, missä te olette. Teitä tullaan pitämään tilivelvollisina kaikesta, mitä olette tehneet.

Sanoessanne minkä tahansa muun paitsi YAHUSHUA ha MASHIACH:n nimen ja veren kestävän demonia vastaan olette todella, todella, todella, todella sokeita ja korvanne ovat todella, todella kuuroja! Tai olette mielenhallinnan tai mielen manipuloinnin henkivallan alla -missä olette, jos seuraatte Sherrie Shrineria tai Linda Newkirkia.

Me aiomme julkaista kirjeet, joita on tullut varoitukseksi Linda Newkirkista. Tämä nainen on vaarallinen, vaarallinen!

Hän kutsuu ihmisiä asuinalueelleen sanoen pitävänsä heidät turvassa. Hän lukitsee heidät aittaan, jota hän kutsuu nukkumapaikaksi, ja sitten hän varmistaa riippulukon olevan ulkopuolella, jotta hän voi lukita heidät sisään.

Kerron teille ihmiset: teitä tullaan pitämään tilivelvollisina. Tarkoitan, miksi tämän profeetan täytyy olla se, joka nousee varoittamaan ihmisiä näistä pirullisista vihollisista? Miksi minun pitää olla se varoittaja? Ja lista on niin todella pitkä.

Rick Joyner ja ”Manifested Sons of God”-liike. Ette ymmärrä alkuunkaan sitä tosiasiaa, miksi hänen nimensä on ”Morningstar Publishing (Aamutähden Kustannus)”. Hän nimeää itsensä …. Kuka on se Aamutähti, joka putosi taivaalta? Ymmärtääkö kukaan, että se oli Lucifer? Ettekö ymmärrä, mistä ”Manifested Sons of God (Julkitulleet Jumalan Pojat)”-liikkeessä on kyse? He julistavat olevansa jumalia, tarkoituksenaan huutaa se kovaan ääneen! Herätkää, ihmiset! Herätkää!

Olen kuin vanhan liiton profeetta ja olen kyllästynyt! Olen kyllästynyt typeryyteen! Olen kyllästynyt kuuroihin korviin. Olen kyllästynyt sokeisiin silmiin. Pudotkoot suomut silmiltänne, ja nähkää mitä on meneillään! Ja se minulla on sanottavana tänä Jom Kippurina.

Tiedän, että YAH:lla on viesti, joka alkoi tulla ulos. Aloin puhua pyhillä kielillä, mutta tämä on myöskin eräänlainen tuomion päivä. Tämä se on.

Jotkin näistä asioista … -Kaikki nämä mainitsemani asiat – ei jotkin – kaikki mitä olen sanonut, on laskettu sydämelleni. YAHUVEH on vihainen. HÄN ON VIHAINEN!

Missä ovat ne muut kielenkääntäjät, jotka on kutsuttu olemaan osa tätä palvelustyötä? Miksi ette tarjoa aikaanne? Me saamme näitä sähköposteja, joissa sanotaan: ”Voi, minut on kutsuttu olemaan teidän kielenkääntäjänne, mutta se maksaa teille `tämän verran` rahaa”. MITÄ! Me emme veloita mitään julkaistessamme profetiat englanniksi. Miksi sitten teillä (jotka uskotte tämän palvelustyön puhuvan julki totuuden) – miksi sitten te sanoisitte, että minun täytyy maksaa teille tämän verran rahaa?

Kääntäjämme työskentelevät ahkerasti. He pitävät kokopäiväisiä töitä ja silti he omistavat niin paljon aikaa pyhien profetioiden välittämiseen, tämän palvelustyön viestien välittämiseen, ja he laittavat ne kaikille näille eri kielille. En voi edes kertoa teille, kuinka paljon he kärsivät tehdäkseen tätä, kuinka paljon aikaa he kuluttavat tehdäkseen tätä, kuinka paljon unta he menettävät. En voi alkuunkaan.

Mutta heidän palkintonsa seuraavat heitä Taivaaseen. He tulevat tapaamaan sielut, niin kuin me tulemme tapaamaan sielut, ja heitä kaikkia kiitetään henkilökohtaisesti, kun he seisovat meidän vierellämme. Jättäessämme tämän maan me tiedämme lahtevämme kaikista suurin palkinto mukanamme: se että, johdimme sieluja YAHUSHUA ha MASHIACH:lle, se että saarnasimme pyhyyttä.

Tämän haluan siis sanoa tänä Jom Kippurina. Nyt katson, mitä muuta YAHUVEH haluaa minun sanovan, sillä kaikki tämä, kaikki tämä on YAH:n sydämellä juuri nyt … kaikki tämä.

YAHUSHUA on tulossa takaisin. Suuren ahdistuksen aika on lähestulkoon yllämme, ja voi teitä siellä Jim Bramlettin ”5 Doves”-sivustolla. Jim Bramlett, sinä olet suurissa vaikeuksissa. Olet niin suurissa vaikeuksissa. Tulet seisomaan YAHUVEH:n edessä. Ja sinua tullaan pitämään tilivelvollisena joka kerrasta, kun ihmiset olivat aivan innoissaan: ”Tämä on se päivä, jolloin YAHUSHUA on tulossa”, ”tämä on se päivä, jolloin ylöstempaus tapahtuu”.

Ja jokainen teistä siellä ”5 Doves”-foorumilla, jotka olette myös tehneet tämän Jim Bramlettin mukana, jokainen teistä, joka on sanonut: ”Tämä se on, tämä on se päivä...”

Se pastori …. Mikä sen pastorin nimi on, kulta?

[Niko:] F. M. Riley.

[Elisabeth:] Voi, F. M. Riley, sinä baptisti, sinä. Sinä todella tulet seisomaan YAHUVEH:n edessä suuressa, suuressa määrin. Sinä, joka opetat ihmisille, että he voivat tehdä syntiä ja `ettei ole väliä, mitä he tekevät, ei ole väliä, jos he ovat tekemässä aviorikosta, ei ole väliä, mitä teette, kunhan teidän... kunhan tiedätte tämän...”.

Näetkös, tämä on sinun evankeliumisi, ei Raamatun evankeliumi, F.M. Riley. Tulet seisomaan vihaisen YAHUVEH:n edessä. Tulet näkemään sen. Tulet näkemään sen, sillä se mitä olet tehnyt – olet opettanut ihmisille, että he voivat tehdä syntiä ja silti olla mukana ylöstempauksessa ja päästä Taivaaseen. `Se on ihan okei, kunhan vain lausutte sen pelastusrukouksen, älkää murehtiko, ilotkaa! Kun tempaus tapahtuu, ette tule olemaan Suuren ahdistuksen ajassa`.

F. M. Riley, olen seurannut sinua ”5 Doves”-sivustolla antamassa päivämäärää toisensa jälkeen.

Marilyn Agee, tiedän kuka olet. Aloitin sinun kanssasi vuonna 1995. Sinä olet tehnyt täysin saman asian. `Tämä on se vuosi, jolloin tempaus tapahtuu. Tämä on se kuukausi. Tämä on se Rosh Hashanah. ”Tämä” on se helluntaipäivä` …. en tiedä [sillä sinä, Marilyn Agee, olet antanut niin monta päivämäärää].

Kaikilla teillä siellä ”5 Doves”-sivustolla on niin monia päivämääriä, ja ihmiset ovat hämillään. Joka kerta, kun he todella uskovat sen, jotkut jopa pelastuvat, koska pelkäävät jäädä maan päälle, joten he syöksyvät polvilleen ja sanovat: ”En halua jäädä tänne”.

F.M. Riley sanoi: ”`tämä` on se päivämäärä”. Jim Bramlett sanoi: ”`tämä` on se päivämäärä”. Marilyn Agee sanoi: ”`tämä` on se päivä”. Arvatkaa mitä: Kaikkia teistä tullaan pitämään tilivelvollisina, koska nämä rakkaat sielut, kun päivämäärä sanotaan, ja he polvistuvat ja tekevät parannuksen YAHUSHUA:n edessä ja antavat elämänsä HÄNELLE, ja sitten päivä menee ohi … ei tempausta ….

Miksi ihmeessä he luottaisivat YAHUSHUA:aan missään muussakaan asiassa? --- että HÄN antoi heille heidän syntinsä anteeksi tai mitään muuta--- kun valehtelitte heille ja lupasitte heille tempauksen? Te lupasitte heille sen tietyn päivämäärän. Ja ”5 Doves”: voi teitä. Tänä päivänä YAHUVEH sanoo jokaisen, joka on ottanut osaa ”5 Doves”-sivustoon.

Aion ilmoittaa joitakin nimiä. Donna Cothran. En tiedä miksi, mutta YAH ilmoittaa sinun nimesi. Sinä olit aikoinaan osa tätä palvelustyötä. Sinulla oli tapana antaa minulle rohkaisun sanoja. Nyt istut ”5 Doves”:ssa ja uskot niihin valheisiin. Nyt otat osaa niihin valheisiin, ja sinua tullaan pitämään tilivelvollisena. En tiedä, miksi YAH asettaa tiettyjä ihmisiä päähäni [mieleeni, niin sanoakseni,] juuri nyt. En ymmärrä, mutta te tulette kuulemaan sanoman. Kaikki, kaikki: ”5 Doves”, varokaa ”5 Doves”-sivustoa. He valmistavat teitä suureen pettymykseen, ja heitä kaikkia tullaan pitämään tilivelvollisina.

YAHUVEH ei suhtaudu tähän kevyesti. HÄN ei suhtaudu kevyesti, kun nouset esiin ja sanot: ”`tämä` on se päivä”. Tämä palvelustyö ei tee sitä.

Minulle on kerrottu, minulle on ehdottomasti [kerrottu] (ja seison YAHUVEH:n edessä juuri nyt [sanoessani]) enkelit, pyhät enkelit tulivat luokseni ja kertoivat, että he tulisivat takaisin ja kertoisivat minulle päivämäärän. Se ei ole mitään lihallisen mieleni aikaansaamaa. Olen nähnyt heidät, olen koskettanut heidän siipiään. Todistukseni löytyy sivuiltamme.

Tiedän, että HÄN on kutsunut minut HÄNEN Sormusneidokseen. Tiedän, että tiedän, että tiedän. Voitte pilkata minua aivan niin kuin haluatte, viholliset. Se ei ole nimi, jonka keksin itselleni. Typerää kuvitella niin! Mutta tiedän, että täytyy olla huutaja, joka huutaa: ”Katso, ylkä tulee!”. Ja tiedän, että tiedän, että tiedän, että se, mitä YAHUSHUA on puhunut, tulee toteutumaan, ja pyhät enkelit tulevat takaisin. (Enkä julista mitään muuta kuin mitä YAH on sanonut: YAHUSHUA tulee takaisin Rosh Hashanahina. Se tulee olemaan sapatti ja, kiitos YAHUSHUA:n, meidän ei tarvitse seurata aurinkokalenteria, sillä muuten se on 2020. Meille on kerrottu seurata kuukalenteria (4. Moos. 28:11a, 14b) tavalla, jolla YAH sen alunperin asetti).

Nämä kaikki asiat ovat siis YAH:n sydämellä tänä Jom Kippurina. En tiennyt, että tulisin saamaan Jom Kippur -sanoman. En tiennyt mitään tästä. Olin vain huutamassa ja sanomassa: ”Ei minusta olisi tarvinnut tulla profeettaa, se on pelottava asia”, ja seuraavaksi huomaan olevani rukoilemassa kielillä.

Nyt aion katsoa, mitä ABBA YAH:lla on sanottavanaan. Juuri tämä: ”Voi vihollisia”. Voi, voi, voi, voi ABBA YAHUVEH:n vihollisia! Vaikka kutsuisittekin itseänne kristityiksi, jos teillä ei todella ole suhdetta, rakastavaa, tottelevaista suhdetta YAHUSHUA ha MASHIACH:iin, niin sitten, kerron teille tämän, (kuka tahansa, joka heittää kiviä, kuka tahansa, joka pilkkaa ja valehtelee tästä palvelustyöstä juuri nyt...kuka tahansa, kuka tahansa, kuka tahansa, joka tekee näitä asioita eikä puolusta tätä palvelustyötä, kun näkee tällaista tapahtuvan, eikä tue meitä eikä rohkaise meitä): Tiedän, että ABBA YAH sanoo: ”Teitä tullaan pitämään tilivelvollisina”.

Teitä tullaan pitämään tilivelvollisina. Niin monta kertaa kuin te olette ummistaneet silmänne meidän avunpyynnöiltämme, niin monta kertaa kuin olette tunteneet RUACH ha KODESH:n nykäisevän ja sanovan: ”Sinun oikeasti pitäisi auttaa tuota palvelustyötä (vaikka sinulla ei ole paljon – sinun pitäisi tehdä jotain auttaaksesi tuota palvelustyötä)” …. Ne, joiden kuuluu olla kääntäjiä, niin monta kertaa kuin olette kuulleet: ”Osaat kielen tarpeeksi hyvin. Sinä pystyisit tähän. Sinut on kutsuttu tekemään tätä”. Mutta te silti hiljennätte nuo äänet ….

Niin monta kertaa YAHUVEH ja YAHUSHUA sanoivat tukkivansa korvansa, kun rukoilette (Jesaja 59:2). Niin monta kertaa kuin olette evänneet meiltä auttavan kätenne, niin monta kertaa YAHUVEH tulee epäämään teiltä HÄNEN auttavan kätensä. Ja te tulette olemaan Suuren ahdistuksen ajassa.

Tarkoitan …. minä kärsisin mieluummin nyt, ja todellinen YAHUSHUA ha MASHIACH:n Morsian kärsiikin tällä hetkellä. Meitä vainotaan. Mutta Suuren ahdistuksen ajassa – teillä ei ole mitään käsitystä, teillä ei ole mitään aavistustakaan teitä odottavasta kärsimyksestä. Ei ollenkaan, ja te voitte leikkiä pieniä seurakuntaleikkejänne, voitte sanoa: ”Voi, mutta minun täytyy olla osa seurakuntakokousta ja minun täytyy käydä sunnuntaikirkossa, vaikka he eivät syötäkään minulle mitään hengellistä lihaa, vaikka kuulen jatkuvasti samaa maitosanaa, vaikka he eivät saarnaakaan syntiä vastaan. Minun täytyy käydä tässä sunnuntaikirkossa, näetkös, sillä muuten minulla ei ole suhdetta Jumalaan. Minun täytyy turvautua muihin ihmisiin varmistaakseni, että käyn kirkossa, jotta he voivat nähdä minun käyvän kirkossa”.

Näettekös, se on vain seurakunnan leikkimistä, eikö olekin? Olette kirkonpenkinlämmittäjiä, ettekö olekin? Te, jotka luulette, että teillä täytyy olla joku muu pitämässä teitä pyhinä, teillä täytyy olla seurakunta. Teillä täytyy olla pastori varmistamassa, että pysytte pyhinä. Te olette vaikeuksissa. Teillä ei edes ole suhdetta YAHUSHUA:aan siinä tapauksessa. Te olette suurissa vaikeuksissa.

Mitä aiotte tehdä Suuren ahdistuksen ajassa, jolloin tulee olemaan vain valtionkirkko? Vain ne, jotka palvovat petoa, he ovat ainoat, joilla tulee olemaan kirkko kulmilla. Ette voi elää nyt ilman kirkkoa? Ette voi vaeltaa nyt yksin YAHUSHUA:n kanssa? Olette suurissa vaikeuksissa. Kuinka monta kirjettä saammekaan, jossa sanotaan: ”Voi, minun täytyy päästä käymään kokouksessa”, ja jopa silloin, kun teitä varoitetaan, te silti lähdette etsimään toista seurakuntaa.

Ja messiaanisten juutalaisten temppelit …. Minun täytyy varoittaa ihmisiä. Kerroin miehelleni tämän. Meillä on taakka kannettavanamme, uusi taakka kannettavanamme, ja se on tämä:

YAHUSHUA on varoittanut järjestäytyneistä seurakunnista. Mutta nyt, ketkä ovatkaan Babylonin kirkot? Te menette pastorinne luokse, ja te jotka istutte järjestäytyneissä kirkoissanne ja te olette varoittaneet heitä ja te olette sanoneet heille: ”Katsos, kun tämä päivä ei oikeastaan ole sapatti”, mutta pastorinne on taputtanut teitä päähän ja sanonut: ”Ei se mitään. Mikä tahansa päivä käy”, ja he ovat ottaneet sen Paavalin kirjoittaman kohdan Raamatusta ja vääntäneet sen uudestaan, ja uudestaan se sana on tullut julki, että Paavali puhui juutalaisille sanoessaan: ”älköön siis kukaan teitä tuomitko sapatin johdosta”. Mutta yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan olette hyväksyneet sen valheen. Te uskotte se valheen. Te luotitte siihen pastoriin.

Mutta siirrytäänpä nyt messiaanisiin juutalaisiin. Olette ottaneet nimen YAH pois nimestä YAHUSHUA. Olette laittaneet nimen ”Yes” siihen. Mikä on ”Yes”? Isän nimi ei ole ”Yes”. Mutta Isä ABBA YAHUVEH:n nimi kuuluu olla sisältyneenä HÄNEN ainosyntyisen Poikansa nimeen, ja se nimi on (Y-A-H) YAH.

Kuinka moni messiaanisten juutalaisten temppeleistä seuraa ortodoksirituaaleja ja ihmisten perinnäissääntöjä? Kuinka moni on aivan totaalisesti, totaalisesti menossa niin pitkälle ortodoksijuutalaisten tapoihin ja lakihenkisyyteen? He unohtavat kertoa ihmisille – kuten Jom Kippurina juuri nyt – meillä on sovitus synneillemme. Meidän ei tarvitse murehtia nykyään. Me voimme tulla lohdutetuiksi ja tietää: YAHUSHUA on meidän MASHIACH:mme. HÄN on se täydellinen veriuhri. HÄN on ainoa täydellinen veriuhri, joka tehtiin syntiemme tähden. Me saamme anteeksi. Ne meistä, jotka todella, todella uskovat, että olemme pestyt HÄNEN vuodattamassa veressään, ne meistä, jotka elämme joka päivä miellyttääksemme HÄNTÄ, meillä on lohtu tänä päivänä; meidän ei tarvitse lyödä rintaamme ja sanoa: ”Oi voi, voi minua, olen syntinen”.

Ei, joka ikinen kerta, kun teemme jotain, mikä loukkaa ABBA YAHUVEH:amme, joka ikinen kerta me nopeasti sanomme: ”Voi, YAHUSHUA, anna meille anteeksi”. Me emme harkitse syntiä eukäteen. Me emme tee tahallamme syntiä. Jos teette tahallanne syntiä, olette vaikeuksissa. Pilkkaatte YAHUSHUA:n verta, ja Raamattu sanoo: ”Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä”. Älkää siis vain juosko mihin tahansa messiaanisten juutalaisten temppeliin. Teidän on parempi olla varuillanne. Ja jotkut näistä niin kutsutuista rabbeista, he eivät tiedä paremmin. He eivät ymmärrä. Heille opetettiin, että nimi on ”Yeshua”, niin kuin minulle aluksi opetettiin nimen olevan ”Yeshua”. En tiennyt paremmin. Kertokaa heille siis kauniisti ja sanokaa [se] täsmällisesti.

Ja jos haluatte antaa heille jonkun minulle annetun profetian, [antakaa pois].

Mutta älkää yllättykö, jos se heitetään kasvoillenne takaisin, sillä nämä niin kutsutut rabbit, he eivät usko, että naisen pitäisi olla johtaja. (Voi pojat, ai että olemmeko Niko ja minä koskaan oppineet sitä kantapään kautta).

Mutta tiedättekö mitä? En kutsu ketään ihmistä rabbiksi. Minulla on vain yksi Rabbi, ja hänen nimensä on YAHUSHUA ha MASHIACH. HÄN on ylipapeista ylimmäisin. HÄN on ainoa, ainoa, joka ansaitsee sen tittelin. Joten me vain varoitamme teitä. Varoitamme teitä, kun te menette messiaanisten juutalaisten temppeliin: ÄLKÄÄ odottako, älkää odottako löytävänne sitä, mitä löydätte tästä palvelustyöstä, ja kun ette löydä, varmistakaa, että menette kyseisen johtajan luokse ja varmistakaa, että varoitatte häntä. Varmistakaa, että otatte selville, kun he vain sanovat: ”Jumala, Jumala, Jumala...”, mitä Jumalaa he todellisuudessa palvelevat. (Niko ja minä opimme kantapään kautta myös sen. Todistuksemme tästä tullaan julkaisemaan YAH:n ajoituksen mukaan niin kuin kaikki muukin).

Tämä on siis se, mitä YAHUVEH on laskenut sydämelleni tänä päivänä, Jom kippurina, 2009.

Monesko päivä tänään on, kulta? Syyskuun … ?

[Niko:] Tänään on 29:s.

[Elisabeth:] Ok, se on 29. päivän ilta täällä, missä me olemme, Euroopassa, ja Jom Kippurin alku (illalla).

Nyt ABBA YAHUVEH, pyydän vain, voisitko antaa sanoman? Aloit puhua sanomaa julki ja sitten aloit laittaa minut puhumaan tavalla, jolla olen puhunut. Pyydän anteeksi, jos olen loukannut jotakuta. Olen kutsunut joitakin ihmisiä typeriksi, mutta uskon, että SINÄ laitoit sen sanan minun suuhuni, koska he ovat: He toimivat tyhmyyden henkivallan kanssa uskoessaan valheita, jättäen puolustamatta sitä, minkä tietävät olevan totta.

Ja siis ABBA … [Elisabeth alkaa puhua pyhillä kielillä]

Profetia 115

Kavahtakaa Amerikkaan ja koko maailmaan
tulevaa totalitaarista diktatuuria!

[Totalitarianismi = moderni, yksinvaltainen hallinto [hallitsijalla rajoittamaton valta; despootti], jossa valtio sisällyttää itsensä kaikkiin yhteiskunnan tahoihin mukaanlukien kansalaistensa päivittäinen elämä. Totalitaarinen hallitus ei pyri hallitsemaan ainoastaan kaikkia taloudellisia ja poliittisia asioita, vaan myös väestönsä asenteita, arvoja ja uskomuksia poistaen valtion ja yhteis- kunnan välisen eron. Kansalaisen velvollisuudesta yhteiskuntaa koh- taan tulee yhteisön ensisijainen huolenaihe, ja valtion päämääränä on korvata olemassa oleva yhteiskunta täydellisellä yhteiskunnalla.

Valtioista useimmiten kuvattu totalitaarisiksi – Stalinin aikainen Neu- vostoliitto, Natsi-Saksa ja Maon aikainen Kiinan kansantasavalta – Neuvostoliiton ja Kiinan kommunistiset hallinnot.]

Syyskuun 5. päivänä 2009 YAHUVEH puhui Elisabethille tämän nukkuessa ja sanoi: ”Totalitaarinen diktatuuri, totalitaarinen diktatuuri, totalitaarinen diktatuuri. Elisabeth, varoita heitä: Hän, joka kutsuu itseään Yhdysvaltain presidentiksi, haluaa Amerikkaa hallittavan totalitaarisella diktatuurilla. Paras terveydenhuolto tulee olemaan vain rikkaille. Tulee olemaan vain kaksi ihmisluokkaa: rikkaat ja ne, joita nyt pidetään keskiluokkana. Keskiluokka tulee palvelemaan rikkaita, ja köyhät tullaan hitaasti tappamaan pakkorokotuksilla, pakkoaborteilla ja kieltämällä lääketieteellinen hoito. Valtio tulee hallitsemaan kaikkea, ja he tulevat päättämään, ketkä tulevat elämään ja ketkä tulevat kuolemaan.

Profetaalinen sana alkaa:

Elisabeth, älä uskallakaan, älä uskallakaan! Älä uskallakaan pyytää anteeksi yhtäkään sanaa, joka puhuttiin julki – sillä jokaisen sanan laitoin suuhusi.

Olen käskenyt sinun julkaista kaikki profetiat sisältävän kirjan. Olen käskenyt sinun julkaista kirjan siitä, kuka RUACH ha KODESH on – paljastus, jonka annoin sinulle salassa. Mutta kerta toisensa jälkeen asioita on lykätty.

Sillä nyt annan sinulle uuden käskyn: nämä tulee julkaista nyt äänitallenteena. Tämä on nopein tapa saada ne ihmisten tietoon, sillä aika on niin lyhyt ja MINUN kansani joutuu häviöön, sillä se on tietoa vailla (Hoos. 4:6) – vailla sitä tietoa, jonka olen välittänyt pyhiin profetaalisiin sanomiin, joita olen puhunut sinulle. Se on kiireellinen tarve – sillä Suuren ahdistuksen aika hengittää nyt todella niskaanne.

Minä, YAHUVEH, seuraan tänä iltana, niin kuin seurasin niitä, jotka pitivät toista kalenteria [perinteistä juutalaista kalenteria]. Heillä on toinen päivämäärä, mutta tämä sanoma ei ole myöhässä. Yritän sanoa, että tunnen heidän sydämensä. He kuitenkin paastoavat MINUN edessäni. He kuitenkin murehtivat syntejään, ja varoitan heitä: Vetäytykää lähemmäksi YAHUSHUA:aa kuin koskaan aikaisemmin.

Sillä on olemassa total...

[Elisabeth ei kykene lausumaan sanaa. Hän sanoo: ”Voi, Isä ABBA YAHUVEH ...”]

Totaarinen diktatuuri. Total...

[Niko: Totalitaarinen].

Totalitaarinen diktatuuri...

[Elisabeth: Kykenen kuulemaan sanan, mutta se on vaikea puhua ulos suusta”].

...joka pyrkii peittämään koko maailman. He tietävät, että jos he onnistuvat saamaan sen Amerikkaan – se tulee peittämään koko maailman. Kavahtakaa tätä tolt...

[Elisabeth: Auta minua, kulta].

[Niko: Totalitaarista].

Kavahtakaa tätä totalitaarista diktatuuria, sillä he eivät jätä teille valinnanvaraa.
He poistavat sananvapautenne. He poistavat kaikki radio- ja TV-lähetykset, jotka opettaisivat totuutta. He vaientavat todelliset uutistenlukijat, jotka haluavat varoittaa siitä, mitä hallitukset ovat tekemässä. He sensuroivat kaiken kirjoitetun.

Amerikka, teillä on `Yhdysvaltain presidentti`, jonka sankari on Hitler. Hän tavoittelee samaa valtaa. Hänellä on sama messiaaninen (MESSIAS) kompleksi, [hän] näkee itsensä Messiaana. Hän on totalitaarinen diktaattori sydämessään. Hän lupasi teille muutosta, sen vaaliohjelman kanssa hän tavoitteli virkaansa. Varoitin teitä pyhien profetioiden kautta, että muutos ei tulisi olemaan parempaan suuntaan, vaan pahempaan.

Nyt te roikotatte päitänne ja pudistelette päitänne hämmästyneinä, sillä se, mitä olen profetoinut on käynyt toteen, ja nyt teillä on pahin presidentti, joka on koskaan tullut äänestetyksi presidentiksi. En asettanut häntä siihen. Se oli teidän valintanne. MINÄ, YAHUVEH, vain sallin sen. Niille teistä, jotka annoitte äänenne hänelle: roikottakaa päitänne häpeässä – sillä pidän teitä tilivelvollisina, jos ette tuo julki ja moiti sitä, mitä olette tehneet, ja pahuus on vasta alkanut.

Enää ei Amerikka ole `vapaiden ja rohkeiden maa`. Ei ole yhtäkään asiaa, jonka kanssa ette olisi tehneet kompromissia, kuten synti [joka nyt] laillistetaan. Aikoinaan puolustitte moraalisuutta. Aikoinaan moititte muita valtioita, jotka kiduttivat. Nyt te olette kiduttajia. Aikoinaan kannatitte Geneven sopimuksia. Nyt te pilkkaatte niitä. Mikä tahansa menee läpi Amerikassa. Maailma tarkkailee Amerikkaa ja katsoo silmiensä edessä, kuinka niitä, jotka osoittavat rauhanomaisesti mieltään, hakataan ja vangitaan. Kuinka Amerikan oma presidentti Barack Hussein Obama ajaa sosialistista ohjelmaa – siinä missä Amerikka kerran vastusti sosialismia, kommunismia. Nyt heillä on presidentti, joka kohauttaa olkiaan ja sanoo: ”Siis, mitä vikaa on kommunismissa?”

Voi Amerikka, mitä oletkaan tehnyt. Teidän esi-isänne itkisivät teidän takianne.
Vapaus, jonka puolesta niin kovasti taistelitte – annatte vähemmistön riisua teiltä. Nyt lapsienne mieliin iskostetaan kouluissa laulaa Barack Hussein Obamaa ylistäviä lauluja. Nyt lapsienne mieliin iskostetaan hyväksyä homoseksuaalien elämäntavat, ja heille opetetaan: ”Mitä väärää siinä on ?” Nyt lapsillenne opetetaan kouluissa, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin Luoja, kaikki oli vain evoluutiota.

Varoitin teitä tämän pyhän profeetan kautta: ”viekää lapsenne pois antikristuksen pesistä”, kuinka monta vuotta sitten? Sillä en tee mitään ilmoittamatta sitä ensin profeetoille. Varoitan, ennen kuin tuomiot tulevat.

Varoitin sinua, Kanada: älä seuraa siskosi Amerikan jalanjälkiä, ja nyt vaellatte yhteisymmärryksessä.

Nämä ovat sanat, jotka MINULLA on sanottavanani tänä Jom Kippurina. Tulette näkemään asioita, joita ette mieluummin näkisi, tulette kuulemaan asioita, joita ette kykene uskomaan – sillä saatanan palvelijat juoksevat nyt ympäriinsä ilman rajoja. Ei ole kirkkoa, ei ole järjestöä, ei ole liikealaa, ei ole synagoogaa, ei ole hallitusta, josta ei löydy saatanan palvelijoita.

Koulut kasvattavat nyt lapsianne ja sanovat heille, ettei ole sellaista asiaa kuin moraali. Mikä surullinen, surullinen päivä, että useampi ei ole noussut esiin ja puolustanut sitä, minkä tietävät olevan totta. Tämä palvelustyö on kuin ääni erämaassa. Tämä pyhä profeetta on kuin nainen erämaassa, ja hän huutaa teille: ”Tehkää parannus, kun on vielä aikaa”.

Sanon uudestaan: Suuren ahdistuksen aika, Jaakobin ahdistuksen päivä, hengittää niskaanne, ja kuinka moni onkaan tietämätön tästä. Elätte elämäänne niin kuin eläisitte ikuisesti. Teette suunnitelmia niin monen vuoden päähän etukäteen, mutta enkö MINÄ ole ainoa, joka voi laskea päivänne? Säästätte eläkkeeseen, jota ei tule. Miksi ette sijoita Taivaan valtakuntaan? Ettekö tiedä, että se on ainoa asia, joka kestää? [Vain] se, mitä teitte MINUN, YAHUVEH:n tähteni ja korottaaksenne MINUN Poikani YAHUSHUA:n teidän MASHIACH:nne nimeä [kestää].

Nälänhätä on jo olemassa, se on levinnyt tähän koko maailmaan. Se nälänhätä koskee MINUN todellisia sanojani (Aamos 8:11). Kuinka harva edes tietää, kuka MINÄ OLEN? Kuinka harva ymmärtääkään, miksi YAHUSHUA tuli, kuka YAHUSHUA on? Kuinka harva uskookaan, että epäpyhyydestä on maksettava hinta? Pyhänä eläminen on enemmän kuin vain yksinkertaisen rukouksen sanomista. Se on sitä, että elät elämääsi, asetat tekoja ja uskoa sen rukouksen taakse (Jaak. 1:22).

Kuinka harva seurakunta asettuukaan nyt syntiä vastaan? Kuinka harva puolustaakaan muita, joita asetetaan syytteeseen jopa koulussa rukoilemisesta? Mikseivät kaikki seurakunnat nousseet puolustamaan näitä kahta miestä?

(http://www.amightywind.com/prophecyp/schoolprayer.html)?

Kun näette, ettei lentoemäntä saa pitää uskostaan kertovaa symbolia, mikä on risti, kun näette, että ristit pakolla poistetaan sairaaloista – Te, jotka kutsutte itseänne kristityiksi seurakunniksi – miksi olitte hiljaa?

Nyt sanotte: ”ABBA YAHUVEH, kuinka SINÄ saatoit sallia vapautemme tulevan poistetuksi? Miksi uskonnon- ja sananvapautemme otetaan pois?”

Sanon teille tänä päivänä: ”Mitä teitte sen kanssa? Miten taistelitte sen puolesta? Mitä teette nyt? Miksi te ette kaikki tee jotain?” Tämä palvelustyö tekee osansa. Kysykää MINULTA, ja minä näytän, kuinka tehdä teidän osanne.
Abortit ovat niin yleisiä, lapsi voi nyt tehdä niitä jopa ilman vanhempien lupaa.
Mitä teitte sille asialle? Teittekö mitään?

Mitä teitte protestoidaksenne samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan? Mitä teitte pysäyttääksenne homoseksuaalisuuden, joka on hillittömänä tässä maassa? Nousitteko esiin? Puolustitteko ja sanoitteko, että ABBA YAH teki yhden miehen ja yhden naisen tiettyä tarkoitusta varten? Vauvoja annetaan homoseksuaaleille. Laillisesti, he voivat adoptoida. Synti on laillistettu.

Kuvitelkaa, millainen seuraava sukupolvi lapsia tulee olemaan...(2. Tim. 3:1-5)

Ei moraalia – ei tietoa JUMALASTA, muuta kuin valtio [jumalana].
Mikä tahansa käy – kunhan se saa sinut `tuntemaan olosi hyväksi`.

Kurittomia – sillä vanhempia kielletään kurittamasta. Kuvitelkaa tie helvettiin vielä laajemmaksi ja leveämmäksi, kuin mitä se on nyt. Tämä on se, minkä profetoin tapahtuvaksi, tämän Sormusneidon suusta.

Suuri nälänhätä on tulossa (Aamos 8:11). Juuri kun te, jotka olette nähneet MINUN sanani nälkää, kerron teille nyt tämän: valmistautukaa tuleviin päiviin. ”Miten valmistaudun?”, te sanotte. Ravitkaa itseänne, ravitkaa MINUN totuudellani, oppikaa tietämään, keitä MINÄ ja YAHUSHUA ja RUACH ha KODESH olemme. Ravitkaa sieluanne. Älkää pitäkö pyhää sanaa itsestäänselvyytenä. Ravitkaa itseänne pyhillä profetioilla, joita olen tuonut julki tämän Palvelusneidon kautta, sillä joka sana on totta. Te tulette tietämään, mitä teidän tulee tehdä. Niin kuin Mooseksen päivinä oli, niin tulee olemaan uudestaan, mutta MINÄ en jätä teitä ilman toivoa.

Annan teille toivoa nyt. Vitsaukset, joita on tulossa, eivät ole teitä varten, sillä olette laittaneet veren merkin ovenpielisiinne. Se peittää teitä; se on YAHUSHUA:n teidän MASHIACH:nne, MINÄ YAHUVEH:n ainosyntyisen Pojan veri. Kun uskosta osattomat tulevat vaeltamaan pimeydessä, te tulette vaeltamaan MINUN johdattavassa valossani, ainoassa iankaikkisessa valossa, joka on YAHUSHUA teidän MASHIACH:nne. Kun MINÄ, YAHUVEH, laitoin mannan maahan (2. Moos. 16), älkää epäilkö (Jaakob 1:6-7), ettenkö tekisi sitä uudestaan teille. Kun ravitsette itseänne MINUN Taivaallisella mannallani nyt, älkää epäilkö, ettenkö ravitsisi teitä, yhtä varmasti kuin kalliosta vuoti vettä, kun Mooses löi siihen, yhtä varmasti kuin vuodatan elävää vettä nyt niille, jotka ottavat sitä vastaan (4. Moos. 20). Tarjoan teille vettä silloin, kun sitä ei tunnu olevan.

Yhtä varmasti kuin Sadrak, Meesak ja Abednego heitettiin tuliseen pätsiin, yhtä varmasti kuin se neljäs mies ilmestyi ja käveli heidän kanssaan liekeissä, eivätkä he palaneet, ja heidät päästettiin vapaaksi, jotta kaikki voisivat nähdä, ettei savun löyhkää ollut, ja jopa heidän siteensä, kun ne leikattiin – (Elisabeth näki näyssä liekehtivän miekan katkaisevan siteet) kaikki huudahtivat: ”Kuka on se neljäs mies, joka käveli noissa tulisissa liekeissä (Dan. 3)?”

Kerron teille, kuka. Se oli YAHUSHUA teidän MASHIACH:nne, ja se mitä hän teki silloin, hän tulee tekemään uudestaan teille, jos vaellatte pyhinä ja tottelevaisina MINULLE, YAHUVEH:lle ja joka päivä olette pyytämässä anteeksiantoa synneillenne YAHUSHUA:n teidän MASHIACH:nne nimessä.

Tulen tekemään teidät näkymättömiksi (Psalmi 27:5). Tulen hämmästyttämään maan hallitukset. Vaeltakaa MINUN teitäni, ja tänä Jom Kippur -päivänä ymmärtäkää, että kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat MINUN kirkkauttani vailla, sillä on vain yksi täydellinen, joka vaelsi tämän maan päällä, ja se on YAHUSHUA ha MASHIACH, MINUN ainosyntyinen Poikani.

Eli jos haluatte itkeä tänä päivänä, itkekää sitä, mitä on tulossa. Tehkää kaikkenne niiden puolesta, jotka ovat vielä pelastumattomia, jotka eivät ole huutaneet YAHUSHUA ha MASHIACH:n nimeä. Itkekää sitä, mitä he tulevat käymään läpi. Sillä sanon uudestaan: Kun näette totalitaarisen diktatuurin nousevan Amerikassa, niin lähellä Suuren ahdistuksen aika on teitä.

Nuhdelkaa valehtelijoita. Nuhdelkaa pilkkaajia. Nouskaa esiin ja puolustakaa tätä palvelustyötä, jos haluatte jatkaa MINULTA tulevien pyhien viestien kuulemista. Auttakaa siinä, missä voitte. Tukekaa siinä, missä voitte. Tarjotkaa rohkaisun sana, mutta asettakaa tekoja sanojenne taakse (Jaakob 2:14-15). Auttakaa kantamaan kuormaa, sillä kuormat ovat suuria. Älkää enää pelätkö jakaa MINUN sanojani. Kun asetan sen sydämellenne, varoittakaa, kun voitte. Protestoikaa, kun voitte.

Voi sinua, Amerikka, sillä sinä olet merkki siitä, kuinka lähellä Jaakobin ahdistuksen aika on. Sinä olet se kello, jonka mukaan olen asettanut aikani [kuten myös Israel], kun maailma katsoo ja katsoo sinun vapauksiesi kuolevan.

Sinua varoitettiin. Sinua varoitettiin, sillä lähetin aluksi tämän pyhän profeetan varoittamaan Amerikkaa. Mutta kun he kieltäytyvät kuuntelemasta, ja enemmistö pastoreista torjuivat sanat valheellisina sanoen: ”Amerikka tulee aina elämään. Amerikka on suuri kansakunta. Meidän tulee tukea presidenttiämme, meidän tulee mukautua maan lakeihin, vaikka ne ovat pyhiä kirjoituksia vastaan”.

Kerroin MINUN pyhälle profeetalleni: Amerikka ei tule kuuntelemaan. Ja sen sijaan, asetin hänet ja kutsuin hänet esiin olemaan profeetta kansoille. Kello tikittää, varsinkin kun näette sen niin kutsutun ”terveydenhuollon”, josta taistellaan. Tässä lakiesityksessä ei ole kyse elämästä, tässä lakiesityksessä on kyse kuolemasta. Ketkä tulevat elämään ja ketkä tulevat kuolemaan. Keillä tulee olemaan pääsy lääkäreiden luokse ja keillä ei, ketkä ovat YAHUSHUA:aa seuraavia uudestisyntyneitä uskovia – heillä on nimenne, he tietävät jo, keitä te olette.

Tulette saamaan terveydenhuollon, jota ette halua, jos ette protestoi nyt ja ainakin anna ääntänne Taivaaseen. Mutta minulla on tie, MINÄ tarjoan aina tien todellisille lapsilleni, on olemassa pakotie, mutta en paljasta sitä nyt.

Älkää unohtako, että Sukkot (lehtimajanjuhla) on tulossa. Tehkää parhaanne huomioidaksenne sen. Jos ette voi tehdä mitään muuta, nukkukaa lattialla ja tehkää teltta peitosta. Tunnen sydämenne. Tiedän, mitä voitte tehdä, ja kunnioitan sitä ja siunaan teitä.

Tämä on synkkä, synkkä päivä. Kuinka harva tunnustaakaan MINUT ja edes rukoilee – vaikka he asettavatkin Jom Kippurin ajan toisen kalenterin mukaan [perinteisen juutalaisen kalenterin]. Kuinka harva välitti? Kuinka harva välitti? Kuinka harva edes kumarsi päätään?

Ja kristittyjen seurakunnissa, kuinka harva opetti, mikä Jom Kippur edes on? Mutta se on teidän vastuunne, jos olette kristittyjen seurakunnassa, osa kirkkojärjestöä, teidän vastuunne on antaa heidän tietää. Jos pastori nuhtelee teitä, tiedätte, että sitten on aika lähteä, ja ”Ichabod (hepr. ”kunniaton”)” tulen kirjoittamaan sen seurakunnan oveen. Nämä ovat synkät sanat, jotka MINULLA on sanottavanani.

Toivoa! - MINUN todellisille pyhilleni, jotka seuraavat YAHUSHUA ha MASHIACH:a, ainosyntyistä Poikaani, ja murhetta ja hammasten kiristelyä [niille], jotka ovat kieltäneet tuon heidän puolestaan Golgatalla vuodatetun veren.

Asettakaa siis kellonne ja katsokaa Amerikkaa, ja te tulette tietämään, kun näette kaikkien vapauksien poistettavan – Suuren ahdistuksen aika on alkanut, kun viimeinen vapauksista poistetaan.

MINÄ, YAHUVEH, olen puhunut.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu 29. syyskuuta 2009 klo 23.00.
YAHUSHUA ha MASHIACH:n Lapsi, Soturi, Morsian
Apostoli Elisabeth S. Elijah Nikomia

Contact Us
Contact Us

YAHUVEH sanoo: ”Hyvin tehty”.


Juuri ennen kuin Niko oli julkaisemassa profetiaa 115 palvelustyön sivulle, YAHUVEH puhui tämän sanan 12. lokakuuta 2009.

Niko, olen hyvin tyytyväinen tekemääsi työhön.

Kerron sinulle tämän, Elisabeth: Tiedän, että se, mitä laitan sinut tekemään, saa sinut tuntemaan itsesi haavoittuvammaksi, sillä sanot, että tunnet kuin seisoisit alastomana maailman edessä antaessasi heidän nähdä ja kuulla tunnetilan äänessäsi. Olet pyytänyt ja olet anonut, sillä et tiennyt, että käskisin sinua julkaisemaan tämän maailman eteen, jotta he voivat nähdä sydämesi, jotta he voivat nähdä, kuinka vapiset pelosta joka sanalla, jonka puhun julki. Niille, jotka sanovat rakastavansa tätä palvelustyötä ja silti eivät koskaan nosta sormeaan edes näppäimistölle rohkaistakseen sinua. Kerron sinulle tämän: Kuten olen puhunut, se olen MINÄ, sinun ABBA YAHUVEH:si, joka laski jokaisen nimen sydämellesi julki puhuttavaksi.

Annan teille uuden ohjeistuksen. Niko, lisää tuomiota tullaan kasaamaan näiden vihollisteni päälle, ja kuka tahansa, joka hyökkää tätä palvelustyötä kohtaan, on MINUN viholliseni, sillä kuinka monta kertaa ja kuinka monella tavalla MINUN täytyy puhua se julki?

Tämän palvelustyön nimi sanoo, kenelle se kuuluu, ja se kuuluu A:lle ja O:lle (Aleph ja Tav) ja RUACH ha KODESH:lle. Eli kun he hyökkäävät sinua vastaan, Elisabeth, sinun on parasta tietää tämä: He eivät hyökkää pelkkää naista vastaan, he hyökkäävät VANHAIKÄISTÄ, IKIAIKAISTA, KAIKEN LUOJAA vastaan.

He hyökkäävät YAHUSHUA:aa, MINUN ainosyntyistä POIKAANI vastaan ja he kehtaavat yrittää käyttää nimeä kristitty; he kehtaavat yrittää käyttää nimeä JEESUS KRISTUS ja hyökätä sinua vastaan samaan aikaan; heitä tullaan pitämään tilivelvollisina jokaisesta herjaavasta valheesta, ja kaikki teistä, jotka olette seisseet tekemättä mitään ja silti tiedätte totuuden tulevan puhutuksi julki tästä palvelustyöstä ja silti ette ole tehneet mitään puolustaaksenne sitä; ette ole tehneet mitään auttaaksenne, enkä puhu niille, jotka ovat niin uskollisia, jotka antavat rukousajastaan, jotka antavat rohkaisua ja varojaan, tiedätte, että olen sanonut siunaavani teitä kolme kertaa enemmän, mutta puhun hiljaa olevalle enemmistölle, jotka tulevat tänne ja tietävät löytävänsä hengellistä lihaa syödäkseen, uusia paljastuksia Taivaasta, ja he palaavat järjestäytyneisiin seurakuntiinsa olemaan penkinlämmittäjiä ja asettavat uhrinsa kolehtilautaselle kaikkien nähtäväksi, sillä kuitenkin he sanovat: ”eikö Internet ole ilmaista?” Siitä huolimatta olen rakentanut tämän temppelin maailman eteen ilman seiniä.

Siis rakas poikani Niko, annan sinulle nyt uuden toimeksiannon; haluan heidän näkevän hänen kuvansa, jota he pilkkaavat. Laita pieni kuva siihen. Joten samalla aikaa kun he kuulevat hänen äänensä, heidät pakotetaan katsomaan hänen kasvojaan. Kuinka paljon enemmän tuomiota tulenkaan asettamaan heidän päälleen, niiden jotka kieltäytyvät tekemästä parannusta; ja Elisabeth kerron sinulle tämän: Yksikään kyynel, jonka olet vuodattanut, ei ole pudonnut turhaan. Tiedän, että teet parhaasi palvellaksesi lampaitani ja karitsojani. Tunnen johtajiston ja tiimin, jonka olen asettanut yhteen. Jokaisen kääntäjän olen kädelläni valinnut, ja niin kauan kun he vaeltavat tottelevaisina MINULLE, pyhyydessä, jatkan heidän käyttämistään siunaukseksi ja tulen siunaamaan heitä heidän siunauksena olemisensa takia, sillä kaikki heistä uhraavat niin paljon, kaikki rakkauden nimessä.

Hyvin tehty, poikani. Hyvin tehty. Mikä kamppailu tämä onkaan ollut. Sinulla on toinen profetia vielä tekeillä, puhumattakaan siitä, jonka olen asettanut Elisabethin sydämeen, mutta hyvin tehty, poikani. Hyvin tehty, Kathrynyah. Hyvin tehty, Adam. Hyvin tehty, Stephen. Olen antanut teille työksi välittää lampaista ja karitsoista, uusista kotkanpoikasista, ja Elisabeth, yrität vaalia jokaista, ja MINÄ sanon ja MINÄ olen ABBA YAHUVEH: POIKANI YAHUSHUA sinun MASHIACH:si tulee kirkastetuksi, koska rakastat heitä niin paljon, jokaikistä, jonka lähetän luoksesi. Sinä rakastat. Sinä opastat. Sinä nuhtelet tarvittaessa. Ja MINÄ sanon: ”Hyvin tehty.”

Te, jotka käännätte näitä profetioita ja pidätte kokopäiväisiä töitä, silti asetatte teille antamani työn kaiken muun edelle, MINÄ sanon: ”Hyvin tehty.” Suuret ovat palkintonne.

Te, jotka olette YDS-esirukoustaistelijoita, vähintään tunnin ajasta annatte. Te olette eturintamassa seisojia, jotka seisotte edessä ja sanotte: ”Teidän täytyy päästä meidän ohitsemme ennen kuin voitte päästä tämän palvelustyön johtajiston ohi.” Ja MINÄ sanon: ”Hyvin tehty.” Te tiedätte, keitä te olette.

Kukaan ei koskaan luvannut teille, että tämä tulisi olemaan helppoa. Ainoa asia mikä teille on luvattu, on se, että tämä on sen arvoista. Kaikki, jotka ottavat ristinsä ja seuraavat YAHUSHUA:n teidän MASHIACH:nne perässä, joita vainotaan HÄNEN nimensä tähden, joita vainotaan, koska he kieltäytyvät tekemästä kompromissia synnin kanssa: hyvin tehty. Te olette MINUN rakkaani. Ja eräänä päivänä tulette seisomaan YAHUVEH:n todellisen valtaistuimen edessä, ja teidän palkintonne tullaan teille antamaan, ja te tulette kuulemaan minun sanovan: ”Hyvin tehty.” Olette olleet siunaukseksi tälle palvelustyölle, olette jopa jakaneet varoistanne, ette voi kuvitella alkuunkaan niitä palkintoja, joita MINULLA on teitä odottamassa, sillä tulette osallistumaan jokaiseen palkintoon, johon tämä profeetta, joka puhuu julki, tulee osallistumaan. Tulette seisomaan aivan hänen vierellään, jokaiselle joka on ollut siunaukseksi, jokaiselle joka on puolustanut tätä totuutta, jokaiselle joka on nuhdellut valehtelijoita ja valheita, MINÄ, ABBA YAHUVEH, sanon: ”Hyvin tehty.”

Nämät ovat siis sanat, jotka olen lisännyt. Niko, luulit juuri olevasi valmis. Mutta MINUN, ABBA YAHUVEH:n piti saada aikaa sanoa: ”Hyvin tehty, MINUN uskollinen poikani.”

Sanan loppu

Kathrynyahin näky: Kun tätä sanaa puhuttiin, Kathrynyah sai näyn vihreän baretin sotilaista. Nämä ovat Amerikan sotilaista parhaimmat, ja YAHUVEH paljasti Elisabethille näiden olevan YDS.

Almightywind Postal Address www.amightywind.com
www.almightywind.com

Postiosoite::
Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018

Emails:
Contact Us
Contact Us