Profetia 114

Uuden-Seelannin vauva
herätetään kuolleista!


Puhuttu/kirjoitettu RUACH ha KODESH:n voitelussa Apostoli
Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta
Annettu 18. syyskuuta 2009
Julkaistu 27. syyskuuta 2009

(Tämä on profetiasta 105, YAHUVEH käski laittamaan tämän jokaisen profetian yhteyteen tästä lähtien: Varoitin sinua kauan aikaa sitten Elisabeth nimeämästä tätä palvelustyötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin tätä palvelustyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. YAHUVEH:n suu on synnyttänyt sen. YAHUSHUA:n sinun MASHIACH:si suu on synnyttänyt sen. RUACH ha KODESH:n sinun IMMAYAH:si suu on synnyttänyt sen. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Se on tehty Shkhinyah-kirkkauden tuulella, joka puhaltaa tämän maan yli, Pyhä herätyksen tuuli, se ei ole sinun hengestäsi tai se olisi epäonnistunut. (Jesaja 42:8))

Tässä lyhyt selitys koskien tässä profetaalisessa sanassa mainittavia ihmisiä.

Vuonna 2007, luulisin, eräs nainen nimeltä Leah Tavita otti minuun yhteyttä Uudesta-Seelannista. Hän kertoi, kuinka oli saanut todistuksen jokaiseen lukemaansa profetiaan, mukaanlukien siihen, että todellinen lepopäivä on lauantai. Hänen miehensä nimeltä Osana oli pastori AOG, Assembly of God -kirkossa, joka palvoi sunnuntaisin. Leah kohtasi miehensä Osanan totuuksilla, jotka hän sai tästä palvelustyötä selville. Osana hylkäsi nämä totuudet ja yritti vaientaa Leahin. Leah jätti miehensä ja meni naisten turvakotiin, jonne Osanakin tuli ja uhkasi tappaa Leahin. Leah ei tehnyt kompromissia sen suhteen, minkä tiesi todeksi. Jonkin ajan kuluttua Osana näki, kuinka hänen vaimonsa asettui puolustamaan totuutta, ja päätti myöskin alkaa noudattamaan Leahin oppimia totuuksia.

YAHUVEH antoi Osanalle monia positiivisia sanoja vahvistaakseen tätä tämän kokemuksen jälkeen, sillä Leah halusi vain hajottaa Osanaa. YAHUVEH jopa muutti Osanan nimen Davidiksi ja sanoi tällä olevan kutsumuksen vanhan liiton Davidiksi, Goljatin-surmaajaksi. Asiat näyttivät menevän perheessä hyvin, tai niin me luulimme, mutta asiat eivät olleetkaan niin hyvin. YAHUVEH profetoi tuolloin kauttani, että Uudessa-Seelannissa tulisi olemaan tämän palvelustyön sivuhaara ja fyysinen rakennus, jonne ihmiset tulisivat palvomaan. Me kaikki ajattelimme, että johtajat tulisivat olemaan David ja Leah. Itse asiassa he vuokrasivat pienen rakennuksen ja alkoivat pitää sapattijumalanpalveluksia koko perheen kanssa, ja muutama muukin liittyi heihin. Asiat näyttivät hyvältä, ajattelimme. Tuohon aikaan Davidin ja Leahin perheen kanssa asui kaksi ihmistä, nuori nainen ja mies. Myös Leahin sisko Moera asui heidän kanssaan miehensä Samin ja lastensa kanssa sekä myöskin Leahin äiti ja isä. Meillä oli tapana puhua heidän kanssaan puhelimessa heidän kaikkien kokoontuessa kaiuttimen ääreen kuuntelemaan Nikon ja minun puhetta, ja he kaikki olivat hyvin innostuneita kuulemaan meitä, kun soitimme. Kuten kaikilla perheillä, heilläkin oli omat ongelmansa, joista he kertoivat, ja me rukoilimme heidän puolestaan ja kerroimme heille, kun saimme heitä koskevan sanan YAHUVEH:lta tai YAHUSHUA:lta. Tästä asiat alkoivat mennä huonompaan suuntaan. Leahia nuhdeltiin useita kertoja, mutta hän ei ottanut suurinta osaa YAHUVEH:lta ja YAHUSHUA:lta tulleista nuhteista vastaan. Minä tein virheen, kun aloin puhua Leahin kanssa ja kerroin hänen seisovan minun paikallani Uudessa-Seelannissa, koska en voinut itse olla siellä. No, sain tietää, että tämä oli todella noussut hänen päähänsä ja ylpeyden henkivalta asettunut hänen sisäänsä.

Eräänä iltana saimme odottamattomasti puhelun Davidilta, joka kertoi Leahin heittäneen hänet ulos talosta ja että Leah oli nyt heidän luonaan asuvan miehen kanssa yhdessä. Leah ja tämä mies ajattelivat olevansa sielunkumppanit ja uskoivat olevansa kaksi säkkipukuista todistajaa. Me olimme lievästi sanottuna shokissa. Järjestimme Davidin erääseen hotelliin palvelustyön rahoilla, koska hänellä ei ollut rahaa tai paikkaa missä nukkua. Sitten soitimme Leahille ja tälle miehelle ja kysyimme, oliko David puhunut totta, ja epäuskoisena saimme molemmilta vastauksen: ”Kyllä”. Me emme voineet uskoa korviamme. Tämä mies ja Leah jopa syyllistyivät aviorikokseen kotonaan. Heti kun he kertoivat meille uskovansa, että he olivat sielunkumppanit ja kaksi säkkipukuista todistajaa, aloin puhua kielillä ja YAHUVEH nuhteli Leahia ja tätä miestä hyvin, hyvin voimakkaalla tavalla. Tämän jälkeen kysyin, olivatko he saaneet todistuksen siitä, että nuhde oli YAHUVEH:lta, ja mies vastavasti myöntävästi ja katui välittömästi, mutta Leah sanoi ettei tiennyt ja että oli hämmentynyt. Tämä mies nöyrtyi ja pyysi anteeksi YAHUVEH:lta, ja hän on saanut anteeksi. Hän on myös kokenut vapautuksen. Leahin ja tämän miehen erona on se, että mies nöyrtyi ja Leah kieltäytyi nöyrtymästä.

Leah ei ottanut tätä nuhdetta YAHUVEH:lta vastaan ja sitten alkoi sanoa, ettei se ollut YAHUVEH:lta. Ylpeyden ja Iisebelin henki oli vallannut Leahin. Tällöin hän alkoi puhua tästä palvelustyöstä kuin se olisi paha. Hän puhui koko perheelleen ja yritti saada jokaisen kääntämään selkänsä tälle työlle ja väitti minun olevan väärä profeetta. Tällöin ajattelin, että tämän palvelustyön sivuhaara, jonka oli tarkoitus olla Uudessa-Seelannissa, oli kuollut. En kuvitellut olevan mitään keinoa, jolla se olisi saatu toimimaan.

Mutta Leahin sisko Moera ei kuunnellut häntä, KIITOS YAHUSHUA:n!!! Moera tuntee YAHUVEH:n äänen ja tietää tämän palvelustyön kantavan hyvää hedelmää. Hän näki tämän työn olevan vain siunaus perheelleen. Moera ei langennut tähän ansaan ja kertoi muuttaneensa Samin ja lastensa kanssa pois saadakseen oman kodin. He muuttivat pois, mutta asiat eivät olleet hyvin Moeran ja Samin välillä. Sam syytti palvelustyötä perheen hajoittamisesta ja niin edelleen ja muutti lopulta pois kotoaan. Moera oli nyt siis yksin lastensa kanssa. Tämä vahvisti uskoni siihen, ettei Uuden-Seelannin sivuhaara tulisi olemaan toiminnassa, tai niin luulin.

Lopulta, monien Samin puolesta rukoiltujen rukousten jälkeen, Sam otti jälleen vastaan tämän palvelustyön opettamat totuudet ja teki parannuksen. Sen jälkeen kun YAH oli koetellut Samia ja tämä oli läpäissyt koetuksen, Sam sai luvan palata kotiinsa Moeran ja lastensa luokse. Sam ja Moera olivat selvinneet koetuksista, joita YAHUVEH heille antoi, ja tämä johtaakin nyt tähän profetaaliseen sanaan.

Pyhät profetiat tulevat julki RUACH ha KODESH:lta, joka käyttää pyhillä kielillä puhumisen lahjaa kauttani. Rukoilen, että otat itsellesi aikaa kuunnella tätä pyhien kielten lahjaa, sillä se todistaa, ettei ole kyse vain kirjoitetusta sanasta vaan myös YAHUVEH:n, YAHUSHUA ha MASHIACH:n ja rakkaan RUACH ha KODESH:n yliluonnollisesta ihmeestä. Apostolien teoissa kuvataan tätä pyhillä kielillä puhumisen lahjaa ihmisten ja pyhien enkelien kielillä puhumisena. Tämä lahja, joka tuli RUACH ha KODESH:lta, jota myös kutsutaan Pyhäksi Hengeksi, asettui apostolien ylle yläsalissa, niin kuin yleisesti sanotaan, helluntaipäivänä. Tulet kuulemaan minun murtuvan tunnetasolla ja ponnistelevan jatkaakseni tämän profetaalisen viestin kanssa, kun YAHUVEH varoittaa minun tulevan taas torjutuksi. Profeettana oleminen ei ole suosiosta kilpailemista. Jos se olisi, YAHUSHUA ha MASHIACH ja kaikki todelliset profeetat häviäisivät siinä.

Surullista on se, että mitä tulee näihin mainitsemiini vihollisiin, joita joskus kutsuin Tyttäreksi ja Pojaksi ja joita rakastin niin paljon, kieltäydyin luopumasta heistä, kunnes YAHUVEH kertoi meille Leah Tavitan joutuneen tuomion alle. Hän jäi kiinni synnistä, tunnusti sen, mutta kuvittelee, että kaikkien tulisi vain unohtaa se, ja hän haluaa edelleen olla tämän palvelustyön pastorina Upperhutissa, Uudessa-Seelannissa. Hän oli kateellinen miehensä elämän kutsumuksesta ja alkoi varastaa sen itselleen, missä hän onnistuikin, yhtä varmasti kuin Iisebel huijasi ja johti Ahabin harhaan. Leah Tavitasta tuli väärä profeetta, ja hän sai ihmiset pelkäämään itseään. Hän sai ihmiset jopa kumartamaan itseään tultuaan täytetyksi saatanan voimalla. YAHUVEH jatkoi puhumasta profetaalisia viestejä Leahille, jotta tämä tekisi parannuksen, kääntyisi pois pahasta ja sovittaisi pahat tekonsa. Kuitenkin hänen sydämensä täyttyi kapinoinnista, kun hänelle sanottiin, ettei tässä palvelustyössä voinut olla tämän työn nimeä kantavaa johtajaa, joka ei ollut pyhä.

Minun täytyi antaa hänelle monia profetaalisia viestejä, joissa YAHUVEH sanoi, ettei Leah sopinut johtajaksi, koska tämä oli täynnä ylpeyttä ja kapinointia. Hän jatkoi inttämistään siitä, että hänestä pitäisi tulla johtaja, koska hän sanoi, että hänet valittiin ensimmäisenä. Lopulta viesti meni perille, minkä jälkeen Leah kielsi myös Osanaa olemasta johtaja. Tämä on niin surullista, koska Osana Tavita oli aikoinaan vihitty pastori suuressa Assembly of God -kirkossa. Kun YAHUVEH puhui hänelle julki profetaalisia viestejä, YAH vaihtoi Osanan nimen Davidiksi ja sanoi tämän olevan hellä jättiläinen, sillä Osana on hyvin pitkä ja lihaksikas mies, joka aikoinaan oli loukkaava, mutta josta tuli hellä ja joka itki herkästi julkisesti. Me rakastimme häntä hengellisenä poikana ja hän aikoinaan rakasti myös meitä. Kun YAH otti tämän loukkaavan/ hyväksikäyttävän hengen pois hänestä, saatana näki tilaisuutensa nöyryyttää tätä entistä YAH:n mahtavaa miestä, ja Osanan vaimo Leah Tavita loukkasi ja nöyryytti tätä vaatiessaan kotinsa johtajuutta ja saadessaan jokaisen pelkäämään itseään.

Me tiesimme, ettei Leah voinut edustaa tätä palvelustyötä. Me emme koskaan lähettäneet kenellekään osoitetta, jossa ystävät kokoontuivat, sillä YAH koetteli tuolloin heitä kaikkia. Kun kuulin, että Leah sai jumalanpalveluksiin tulevat naiset peittämään päänsä ja asettumaan seinää vasten rukoilemaan, kerroin hänelle Jerusalemissa olevan Itkumuurin ja että se ei ollut raamatullista. Kun hän nousi ja meni saarnastuolin taakse ja tunnusti aviorikoksen hänen kanssaan tehneen miehen kanssa tekonsa ja väitti YAHUVEH:n antaneen hänelle merkin, että he olivat kaksi säkkipukuista todistajaa ja että Leahin tuli erota miehestään ja mennä naimisiin tämän toisen kanssa ja että YAHUVEH hyväksyi sen, se oli viimeinen pisara, ja minua käytettiin nuhtelemaan Leahia viimeisen kerran profetaalisessa viestissä. Leah raivostui niin, että löi Moeraa, joka yritti lukea hänelle YAHUVEH:n antamaa profetaalista viestiä, tönäisi hänet kumoon, ja siinä missä Moera oli voidellut profetaalisen viestin, Leah repi sen palasiksi.

Tämä palvelustyötiimi mukaanlukien Sam, Moera ja heidän lapsensa kärsivät paljon tämän yhden vuoden ja yhden kuukauden aikana. YAHUVEH saa silti kunnian, sillä HÄN herätti henkiin tämän palvelustyön fyysisen sivuhaaran, jolla emme kuvitelleet olevan mitään toivoa ja jonka luulimme olevan kuollut.
Kaikesta siitä, minkä läpi kävimme tuona aikana, tehdään kirja, jos YAHUVEH niin ilmoittaa. Asiat, joita Leah teki tuossa seurakunnassa aiheuttivat meille häpeää, mutta toisaalta he eivät koskaan toimineet tämän palvelustyön nimellä, koska odotimme YAHUVEH:n kertovan meille, milloin nämä olisivat valmiit ottamaan johtajuuden Uudessa-Seelannissa. Niko ja minä tarvitsimme jonkun sinne, koska emme voi itse olla siellä kaikkina aikoina.

Tämä palvelustyö on pyhä palvelustyö, eikä saatana tule aiheuttamaan meille häpeää yhdistämällä tätä millään tavalla Leahin palvelustyöhön. Hänessä julki tulleet pahat henkivallat vaihtoivat noituuteen, kun hän meni Moeran kotiin ja kutsui sinne sairautta. Leah Tavita on paha, ja mikä surullisinta, hän ei aina ollut tällainen. Moera ja Sam asuvat Uudessa-Seelannissa samassa kaupungissa, ja he ja heidän lapsensa Grace, James, John ja Gene, joka on veli YAHUSHUA:ssa ja osa tätä palvelustyötä, ovat suurena siunauksena tälle palvelustyölle. Me etsimme nyt rakennusta ja tulemme julkaisemaan heidän todistuksensa kuten myös sapattitemppelin osoitteen. Vain YAH tietää, mitä me kaikki olemme kärsineet tavoittaaksemme samoalaiset tämän palvelustyön totuuksilla ja ruokkiaksemme heitä hengellisellä lihalla, joita pyhät profetiat ovat. Jos joku, joka lukee tätä, on kotoisin Uudesta-Seelannista ja omistaa jotakin, mitä voisi lahjoittaa uudelle seurakunnalle, ole hyvä ja anna meidän tietää siitä sähköpostissa. Kiitos.

Kuten sanoin, tämä on lyhyt selitys siitä, mitä tapahtui. Voisin luultavasti kirjoittaa kokonaisen kirjan niistä tapahtumista mutta rukoilen, että kykenet nyt tämän selityksen jälkeen ymmärtämään tätä sanaa.

Olin rukoilemassa puhelimessa rakkaan sisareni Kathrynyahin kanssa Uuden-Seelannin tilanteen puolesta ja tämä profeetallinen sana tuli ulos.

Profetia 114

Uuden-Seelannin vauva
herätetään kuolleista!

[Elisabeth: - voi – voi …. Niko tule tänne ylös – Olen kovissa tuskissa.]

Voi, kuinka olen surrut, kuinka olen huutanut, kuinka olen itkenyt kipuasi, jota olet joutunut kestämään raataessasi. Olen näyttänyt sinulle Elisabeth. Olen näyttänyt teille, kaikille teille jotka olette itkeneet hänen kanssaan, vauva (Amightywind:n Uuden-Seelannin seurakunta) ei kuollut! Joskin he katsoivat tätä pian synnytettävää vauvaa ja sanoivat: ”Se kuolee varmasti”. ”Se” tarkoittaa niitä, joita aikoinaan rakastit ja hoidit kuin lasta. Rakastit heitä kuin omiasi. Kutsuit häntä pojaksi; kutsuit häntä tyttäreksi. Kutsuit heitä pyhiksi. Luulit heidän olevan parhaat, kunnes paljastin sinulle: heillä oli naamiot kasvoillaan (Sananl. 26:26).

Voi, se eräs, mies joka kerran oli nimeltään ”Osana”. Muutin hänen nimensä Davidiksi. Annoin hänelle profetian toisensa jälkeen rakentaakseni häntä siinä, missä häntä oli hajotettu, mutta hän petti sinut niin kuin hän petti MINUT. Sillä kun hän nieli Iisebelin valheet, hän vaihtoi elämänsä kutsumuksen, sillä hän pelkää enemmän vaimoaan kuin MINUA, YAHUVEH:a. Siinä missä hän kerran oli vihollisesi, MINÄ [myöhemmin] annoin sinulle rakkauden häntä kohtaan kuin hän olisi ollut oma poikasi. Mutta muistakaa tämä pikkuiset: Kuka tahansa pettääkään teidät, pettää MINUT, YAHUVEH:n (Matt. 25:40, 35).

Veit totuuden Leah Tavitalle. Hyväksyit hänet ja rakastit häntä kuin tytärtäsi.
Opastit häntä, mutta hänen sydämensä täyttyi kateudesta, kun yritit rohkaista häntä; hän uskoi voivansa ottaa paikkasi. Hänestä tuli kuin diktaattori ja määräsi talossaan teräksisellä otteella. Hän torjui kaiken, mitä puhuin sinun kauttasi, kun varoitus toisensa jälkeen tuli. Mutta kun kapinointi asettui hänen sisäänsä, kun kateus ja riitaisuus (asettuivat hänen sisäänsä), hän avasi itsensä suurelle joukolle demoneita ja juurrutti itsensä kaikenlaisiin synteihin mukaanlukien aviorikokseen. Sinä varoitit! Sinä vetosit häneen! Sinä itkit. Tilaisuus toisensa jälkeen annettiin, ja nyt hän puhuu siitä, mikä puhuttiin totuudessa, kuin se olisi valhetta (Jesaja 5:20).

Oli eräs nöyrä sisar. Hän seurasi kaikkea tätä. Hän tietää, minkälaiselta tuntui olla Leah Tavitan määräysvallan alla. Hän ei tuntenut itseään arvolliseksi niin kuin ei myöskään hänen miehensä Sam [tuntenut itseään arvolliseksi], mutta he tiesivät, että he tiesivät, että he tiesivät totuuden olevan tässä palvelustyössä. Totuus on tämä palvelustyö: sillä MINÄ, YAHUVEH ja MINUN rakas Poikani YAHUSHUA sinun MASHIACH:si ja rakas RUACH ha KODESH, puhumme julki jokaisen sanan ja he tunnistavat äänen KAIKKIVALTIAAKSI JUMALAKSI.

Eli siinä missä Leah käytti tätä palvelustyötä puhumaan julki totuuden perheelleen, kun hän vihastui sinuun, sillä hänen syntinsä paljastettiin ja tällöin kaikki saivat tietää, hän yritti sanoa: ”Älkää enää uskoko tätä palvelustyötä. Älkää enää uskoko profetioita. Älkää enää kuunnelko Elisabethia. Sen sijaan kuunnelkaa minua”.

Hän tuli niin paisuneeksi ylpeydestä, kuin ylväästi asteleva riikinkukko. Huutaen yhä kovempaa ja kovempaa, niin että kaikkien silmät kiinnittyisivät häneen, herjaten sinua kaukaa, kaivaen omaa hautaansa jokaisella herjaavalla valheella. Hän unohtaa, kenen mukaan tämä palvelustyö on nimetty. Hän unohtaa, kuka puhuu totuuden, ja se ei ole pelkkä nainen, sillä se olen MINÄ, YAHUVEH. Suojelen MINUN omaani. Saatana luuli, että jos hän kaataisi tämän naisen, Uudesta-Seelannista ei tulisi löytymään seurakuntaa, joka puhuisi tämän palvelustyön totuuksia, joita MINÄ olen puhunut julki.

Voi, he julistivat lapsen kuolleeksi; se kuoli äitinsä kohtuun. Elisabeth, kuinka monta unta sinä olet nähnyt siitä, että sait keskenmenon, että vauva kuoli? Itkit miehesi sylissä ja sanoit: ”Uuden-Seelannin vauva on kuollut, sillä tyttäreni Leah on kuollut tänään. Hänen piti miehensä kanssa viedä nämä sanat Uuteen-Seelantiin”. Mutta unohdat, MINULLA on ylösnousemusvoima (Johannes 5:21; 11:25). Puhun elämää siihen, mikä oli kuollut, ja nostan sen jälleen ylös ollakseen parempi kuin koskaan ennen. Ja kutsun esiin sen todelliset johtajat, joiden tiesin koko ajan selviytyvän koetuksesta.

Sam ja Moera, katsoin nöyriin sydämiinne, jotka kyselevät ”kuka, minäkö?”. Ja kutsun teidät esiin ja yllätän teidät tänä päivänä. Koska teette niin kovasti töitä ja annoitte niin paljon ja uhraatte ja kestitte niin paljon tuskaa, kun viha ja herjat kääntyivät teihin ja nimenne heitetään sontana pois. Kutsun teidät esiin ja kerron teille: Te olette helmien helmi. Ja kutsun teidät esiin, koska olette suostuneet kärsimään MINUN tähteni. Olette taistelleet omaa sisartanne vastaan, puhun biologisesti, sillä nyt hän ei ole enää sisar (Matt. 12:48-50; Luukas 8:21), hän on vihollisten vihollinen (Matt. 10:36). Hän on kaikkien vihollisten vihollinen.

Mutta kerron sinulle tämän: Samiin ja Moeraan voi luottaa. Teitä syytetään perheen hajottamisesta, mutta milloin he ymmärtävät tämän?! MINUN Poikani YAHUSHUA ha MASHIACH on se, joka tuo hajottavan miekan (Matt. 10:34; Luukas 12:51), ja tämä ensimmäinen profetia, joka nyt julkaistaan maailman eteen, on ensimmäinen totuus, jossa toin tämän esille. Ja tämä ensimmäinen totuus, joka nyt julkaistaan, osoittaa että vauva on elänyt eikä ole kuollut. Otan tämän tilaisuuden sanoakseni, että seuraava asia tulee yhdenmukaisesti olemaan fyysinen rakennus, jossa kokoontumiset pidetään.

Tämän johtajiston pää, julistan nyt Taivaasta, olet sinä MINUN Samini, jolla on Simsonin kaltaiset voimat henkimaailmassa, ja sinä MINUN rakas Moerani, nöyrempää naista ei voida löytää ja silti niin voideltua.

Nyt Elisabeth, puhun sanan, joka sai sinut shokkiin. Se sai aikaan voitelun, kun luit Kathrynyahille, mitä oli tulossa julkaistavaksi, ja kerron sinulle tämän yllätyksen. Jälleen kerran muistutan sinua: sinut lähetetään helluntaiseurakuntiin, sillä se oli helluntaiseurakunta, jossa täytyit PYHÄLLÄ HENGELLÄ. Se oli helluntaiseurakunta, jossa alunperin luovutit elämäsi YAHUSHUA:lle sinun MASHIACH:llesi, MINUN ainosyntyiselle Pojalleni.

Joten nyt lähetän sinut ulos ja kerron sinulle tämän: sinun tulee tarjota palvelevat kätesi helluntaiseurakunnalle, pastorille, jonka luo Sam meni ja jonka edessä Sam sinua puolusti, kun tämä pastori kysyi: ”Kerro minulle totuus tästä Almightywind-palvelustyöstä, sillä olemme kuulleet, mitä Leah Tavita on sanonut. Onko hän [Elisabeth] todella väärä profeetta? Häntä syytetään perheen hajottamisesta, mutta minulle näytetään todeksi, että tulen ja kysyn totuuden sinulta”.

Ja Sam, sinä olet kuin mahtava Simson MINUN silmissäni! Sanon sen uudestaan, sillä henkimaailmassa en kutsu sinua enää Samiksi. Kutsun sinua Simsoniksi ja täten muutan nimesi. Mutta älä pelkää, älä hermoile, älä ole huolissasi! Sinun kohtalosi ei tule olemaan Raamatun Vanhan Testamentin Simsonin kaltainen. Annan sinulle tämän nimen ymmärtääksesi, että sinun tulee olla vahva ja sinun tulee olla rohkea.

Ja Elisabeth, kerron sinulle tämän: Vaikka pelkäät torjutuksi tulemista ja tuskaa, teidän tulee tarjota kätenne ojennettuina, sekä sinun että Nikon, tälle pastorille, joka kertoi Simsonille: ”Kiitos, että kerroit minulle totuuden”, kun Leah Tavitan synnit paljastettiin.

Nyt hän tietää ja kertoo muille. Se on MINUN tahtoni, ettei tämä pastori voi sanoa, ettet yrittänyt ottaa häneen yhteyttä millään tavalla, sinä otat häneen yhteyttä. Sillä MINUN tahtoni on, että tämä helluntaiseurakunta vastaanottaa tämän palvelustyön totuudet, jotka olen välittänyt sinulle. Se tulee olemaan hänen valintansa ja sinä et voi kontrolloida sitä, hyväksyykö hän [vastavuoroisesti] sinut vai sylkeekö hän kasvoillesi. Mutta MINÄ tulen tuomitsemaan hänet. Se tulee olemaan joko siunaus tai se tulee olemaan kirous, sillä hän on kuullut totuuden.

Nyt häntä pidetään tästä tilivelvollisena. Puhdistaako hän nimenne? Puolustaako hän tätä palvelustyötä? Työskenteleekö hän rinta rinnan tullen osaksi teitä? Antaako hän MINUN Simsonini ja MINUN Moerani seistä saarnastuolin takana ja puhua totuutta, jonka olen antanut tälle palvelustyölle? Hylkääkö hän ihmistekoiset opit? Hyväksyykö hän sapattipäivän? Suostuuko hän jättämään arvonimensä, kun järjestäytynyt seurakunta uhkailee häntä?

Sanooko hän: ”Olen määrätietoinen seuraamaan YAHUVEH:a. Se tulee olemaan niin kuin hän on säätänyt, vaikka riisuisitte helluntaiseurakunnan järjestäytyneen nimen minusta. Olen määrätietoinen, en seuraa ketään ihmistä; olen määrätietoinen, seuraan YAHUVEH:a. Olen määrätietoinen saarnaamaan totuutta, ja YAHUSHUA ha MASHIACH puhuu totuuden tämän palvelustyön kautta. Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah ei ole väärä profeetta. Mutta Leah Tavita, täynnä vihollisia saatanasta sinä olet, ja suuri joukko demoneita puhuu ulos suustasi (Johannes 8:44), kun herjaat häntä, jota kerran sanoit rakastavasi.
Vain siksi, koska syntisi paljastettiin kaikkien nähtäväksi.”?

Joten tämä samoalainen pastori, MINUN Simsonini ja MINUN Moerani, te tulette viemään tämän sanan hänelle; te tulette viemään Elisabethin ja Nikon rakkauden hänelle. Sen mitä hän tekee sen kanssa, MINÄ jo tiedän.

MINUN rakkaat aarteeni, vaikka huudatte ja itkette ja sanotte: ”Voi YAHUSHUA, ole kiltti ja tule”, Pasuunansoiton juhlan tullessa. Mutta vielä ei ole sen aika, käytin teitä vain synnyttämään. Ette ole vielä tavoittaneet Uutta-Seelantia (Jesaja 42:10), ja niin monia muita kieliä on tulossa (profetiat, joita käännettävä monille uusille kielille) (Matt. 24:14; Room. 11:25; Apt. 1:7). MINUN ajoitukseni on täydellinen, enkä MINÄ epäonnistu tavoittamaan yhtäkään sielua. Kaikilla niillä, jotka ovat kutsutut kuulemaan tämän palvelustyön totuudet, ei tule olemaan yhtäkään tekosyytä, kun he seisovat MINUN, YAHUVEH:n edessä.

On vielä vihollisia, jotka ovat vielä järjestäytyneet riviin. Ja saatana täyttää heidän sydämensä ”tuhoamaan sen palvelustyön”, mutta ajattele tätä: Vain ne, jotka haluavat tämän palvelustyön tuhoutumista, vain ne, jotka haluavat MINUN Sormusneitoni Elisabethin kuolemaa, heidän ei ole mahdollista täyttyä MINUN PYHÄLLÄ HENGELLÄNI. He eivät voi kuulua MINULLE (2. Tim. 2:19) ja tulla pestyksi MINUN Golgatalla vuodattamassa veressäni. He olivat MINUN vihollisiani ennen kuin he tulivat tähän maailmaan. He pettivät MINUT aiemmin ja he pettävät MINUT nyt. Ei kaikkien kristityiksi itseään kutsuvien sisällä ole Kristusta. Nämä ovat saatanan synagooga (2. Kor. 11:12-14). Ne, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi, eivätkä ole, he ovat saatanan synagooga (Ilm. 2:9; 3:9).

Siis itket, koska nimeäsi herjataan, ja valehtelija toisensa jälkeen seisoo jonossa, mutta muistutan sinua, MINUN tyttäreni Elisabeth, kenelle kuulut, ja sinä olet MINUN. Muistutan teitä, oi viholliseni: MINUN on kosto, MINÄ olen maksava (Room. 12:19; 5. Moos. 32:35)! Kaivatte vain itseänne alaspäin sille helvetin tasolle, jolle tulette laskeutumaan. Jokaisella hengenvedollanne tulette lähemmäksi hautaanne, sillä kuuntelen jokaista sanomaanne sanaa, erityisesti niitä, jotka maistoivat tämän palvelustyön hyvyyttä (Heb. 6:4-6), ja koska sana, joka näytti todeksi syntinne, annettiin julki (teitte saman kuin Leah Tavita), ja petitte hänet [Elisabethin] jälleen kerran.

Yhä uudestaan ja uudestaan MINÄ sanon: Yksikään MINUN pyhieni vuodattama kyynel ei putoa ilman, että MINÄ otan sen kiinni ja laitan MINUN leiliini (Psalmit 56:8)! Ja eräänä päivänä MINÄ tulen näyttämään sinulle sinun kyyneleesi! Tulen näyttämään sinulle, kuinka paljon MINÄ sinua rakastan! Nimesin jokaikisen leilin. Ja jokainen vihollinen, joka aiheutti noiden kyynelten putoamisen, heitä pidetään siitä vastuussa. Sillä jokainen, joka puhuu MINUN pyhääni vastaan, joka puhuu näitä tämän palvelustyön kautta julkituomiani pyhiä totuuksia vastaan ja muut, heitä tullaan pitämään vastuussa, ja MINÄ tulen näyttämään heille nuo leilit. Ja Leah Tavita, hylly on täynnä kaikkien sinun aiheuttamiesi kyynelten leilejä!

Voi MINUN vihollisiani! Voi tämän palvelustyön vihollisia! Voi niitä, jotka kutsuvat itseään kristityiksi! Ette ole mitään kristittyjä! Ette voi huijata MINUA! Teillä on nimi. Te nimitätte itseänne kristityiksi, mutta se nimi on tahrattu yhä uudestaan ja uudestaan. Nuo, jotka puolustavat abortteja! Nuo, jotka puolustavat homoseksuaalisuutta! He seisovat saarnastuolien takana, he jopa uskaltavat lukea MINUN sanaani ja he kutsuvat itseään kristityiksi. Vakuutan sinulle tämän: yhtäkään heidän rukouksistaan ei kuulla (Jesaja 1:15; Sakarja 7:12-13).

Tiedän, ketkä MINUN pyhäni ovat. He ovat niitä, joita vastaan viholliset hyökkäävät. Mutta voi vihollisia, sillä varoitin teitä aiemmin ja varoitan teitä uudestaan: Hyökätessänne tätä palvelustyötä vastaan hyökkäätte A:ta ja O:ta vastaan (Sak. 2:8). Hyökkäätte MINUA, YAHUVEH:a vastaan. Hyökkäätte MINUN ainosyntyistä Poikaani YAHUSHUA:aa teidän MASHIACH:anne vastaan, mutta HÄN ei ole teidän MASHIACH:nne, te vain väitätte HÄNEN olevan.

Elisabeth, muista tämä: He voivat sanoa nimen Jeesus Kristus, mutta sinä tiedät, kenellä on MINUN Henkeni sisällään. HÄN on sinun MASHIACH:si; he vain väittävät HÄNTÄ omakseen. Tämä on se kirjoitus, joka sanoo heidän kutsuvan itseään juutalaisiksi, mutta ovat saatanan synagoogasta (Ilm. 2:9; 3:9).

Joten viholliset, te olette hävinneet! Olen säätänyt tänä päivänä palvelustyön syntymän, joka tulee kantamaan tämän palvelustyön nimeä. Ja olen säätänyt sen, ketkä tulevat seisomaan sinun ja Nikon paikalla ja puhumaan julki näitä sanoja: He ovat MINUN Simsonini ja MINUN Moerani, ja annan samoalaiselle pastorille mahdollisuuden tulla osaksi kaikkea tätä, sillä hän sanoo itsellään olevan MINUN mieleni mukaisen sydämen. Hän sanoo etsivänsä vain totuutta. Annan hänelle vastauksen hänen rukoukseensa ja tiedän jo, mitä hän aikoo tehdä, mutta Elisabeth, en aio vielä kertoa sinulle. Sinun täytyy totella, ja sinun ja Nikon täytyy esitellä itsenne johtajina johtajille.

Joten iloitse siis tänä päivänä! Elisabeth, sinä aloit tuntea sitä tuskaa 27. elokuuta yli vuosi sitten. Synnytystuskat olivat niin voimakkaat. Fyysisesti annoin sinun tuntea sitä kipua. Olet kuin nainen synnyttämässä, ja huusit MINUN puoleeni kuuden päivän ajan, ja seitsemäntenä päivänä laitoin sinut soittamaan Leah Tavitalle. Ja puhuin suusi kautta, että ensimmäinen fyysinen seurakunta, joka tulee olemaan rakennuksen sisällä, synnytetään Uudessa-Seelannissa. Ja sen mitä olen puhunut tänä päivänä, tulette näkemään sen toteutuvan, kun ensimmäinen samoankielinen (Psalmit 2:8; 22:27; Jesaja 42:10) profetia on viimeinkin synnytetty ja julkaistu maailman eteen. Ja siunauksia tälle uudelle johtajistolle, siunauksia teille Simson ja Moera – uhrauksistanne ja tottelevaisuudestanne, uskollisesta rakkaudestanne. Sillä oma Äitinne ja Isänne hylkäsivät teidät, mutta MINÄ, teidän ABBA YAHUVEH:nne ei hyljännyt (Psalmi 27:10), ja siunaan teitä tänä päivänä tavalla, jota ette osanneet edes uneksia.

Kun kuulette tämän sanan, kun Niko kirjoittaa sen ja julkaisee sen maailman eteen, MINÄ annan teille siunauksen, jota ei voi rahalla ostaa. Sillä teidät on koeteltu tulisessa pätsissä, ja te sekä rakkaat lapsenne Grace, James ja John olette tulleet siitä ulos puhtaimpana kultana, sillä kieltäydytte uskomasta vihollisen valheita. Kieltäydytte hylkäämästä tätä palvelustyötä, vaikka se hajotti perheenne. Mutta MINUN täytyi erottaa teidät. MINUN täytyi kutsua teidät ulos, jotta voisitte saada siunaukset.

Kaiken piti tapahtua juuri niin kuin on tapahtunut. Minun täytyi erottaa nisut lusteesta, ylpeät nöyristä, ne jotka todella etsivät MINUN totuuttani, ja ne jotka uskoivat mieluummin valheita. Joten käytin MINUN rakasta YAHUSHUA:aani, MINUN ainosyntyistä Poikaani käyttämään erottavaa miekkaa, jotta kaikki voisivat nähdä, ja että kukaan ei voisi kieltää, että se, mitä profetoin, on käynyt toteen (Jes. 52:6).

Jopa nämä samat sanat, jotka MINÄ, YAHUVEH, olen puhunut, tulevat olemaan seuraava sana, joka käännetään samoan kielelle. Sillä mitä hyvää tämä saisi aikaan mennessään vain englantia puhuville ihmisille? Jokaisen kielen jokainen kääntäjä tulee julistamaan tämän jokaisella kielellä, sillä MINÄ, YAHUVEH, puhun julki tämän siunauksen, ja sitä minkä säädän, ei kukaan voi ottaa MINULTA pois. Se on tehty.

Sinä, Leah Tavita, siis halusit olla kuuluisa! Olen siis antanut sinulle mitä pyysit erilaisella tavalla. Nyt nimesi tulee vajoamaan alas historiaan, ja roikotat päätäsi MINUN edessäni, kun nimestäsi puhutaan kirouksena (Jes. 65:15)! Ja sinä Osana Tavita! Otit MINUN nimeni Davidin, jonka annoin sinulle – sillä sinun oli määrä olla kuin vanhan liiton David ja sinun oli määrä olla Goljatin-surmaaja. Olisit voinut lyödä hänen [Leah Tavita] sisällään olevat demonit. Olisit voinut ajaa ne ulos, mutta mitä sen sijaan teit? Juoksit peloissasi pois! Haluatko olla Osana? Pidä sitä nimeä, sillä en enää koskaan kutsu sinua Davidiksi!

Varokaa, MINUN viholliseni! Voisin tehdä saman teille. Voisin saada nimenne vajoamaan alas historiaan tavalla, jota ette halua. Aivan niin kuin Raamatussa, sankarien nimet mainitaan (Heb. 11; 4. Moos. 32:12 jne.) niin kuin MINUN vihollistenikin (Juudas 1:11; 2. Tim. 2:17-19; Room. 9:13-17 jne.). Se on teidän valintanne. Mikä se tulee olemaan?

Kaikille niille, jotka ovat kuunnelleet ja jotka ovat lukeneet, ja jotka tulevat lukemaan tämän pyhän profetian: Se on teidän valintanne. Oletteko tämän palvelustyön ystäviä? Vai oletteko tämän palvelustyön vihollisia? Mitä tahansa päätättekään, muistakaa tämä: Te päätätte, kummalla puolella olette, ja tulenko MINÄ, YAHUVEH, siunaamaan vai kiroamaan teitä tänä päivänä. Se on teidän valintanne.

Pyhille: Rukoilkaa tänä päivänä siunausta vastasyntyneelle vauvalle, jonka olen juuri synnyttänyt Uuteen-Seelantiin, ja uudelle johtajistolle, jonka olen juuri julistanut maailman edessä.

Kaikille niille, jotka haluavat kylvää siementä tähän palvelustyöhön: Tulen runsaasti ja ylenpalttisesti siunaamaan teitä. MINÄ, YAHUVEH, olen puhunut tänä päivänä ja siunaan tätä vauvaa tänä päivänä. Ja nyt voitelu, RUACH ha KODESH:n kulovalkeavoitelu, pyyhkäisee tämän maan [yli], näiden sanojen tullessa julkaistuksi, vaikka useimmat eivät ole lukeneet, ja [silti] käytän sitä standardina tämän maan täyttämää syntiä ja pahuutta vastaan.

Koko maailmasta valitsin Uuden-Seelannin olemaan kuin MINUN Uusi Siionini. Sillä tänne valitsin palvelustyön ensimmäisen fyysisen sivuhaaran tulevan esiin. Henkimaailmassa viholliset tulevat kiristelemään raivoissaan hampaitaan. Oi, mutta ne pyhät, jotka tulevat astumaan esiin! Kerron teille tämän, Niko ja Elisabeth: Te tulette hämmästymään ja te tulette tietämään, jokainen vuodattamanne kyynel, jokainen petetyksi tulemisen tuska, jonka koitte, oli kaikki sen arvoista. Lupaan teille tämän. Lupaan teille tämän, ja MINÄ, YAHUVEH, en voi valehdella, lupaan teille tämän.

Tutkikaa tätä palvelustyötä vastaan hyökkäävien hedelmät. Tämä palvelustyö tuo sieluja YAHUSHUA:lle sinun MASHIACH:llesi, MINUN ainosyntyiselle Pojalleni. Tutkikaa hedelmät! Tutkikaa hedelmät! Kuka, kuka, kuka muu kuin saatana hyökkäisi tähän palvelustyöhön, joka saarnaa ainoastaan pyhyyttä, ei koskaan johda ketään tekemään syntiä, korottaa YAHUSHUA ha MASHIACH:n nimen koko maailmalle ei ainoastaan yhdellä, vaan niin monella kielellä kuin voi. Ja lisää kääntäjiä tulee astumaan esiin. Tämä ei ole loppu! Tämä on alku!

Iloitkaa siis MINUN rakkaat aarteeni, annan tämän lahjan teille! Puhallan pasuunaan Taivaasta ja julistan siunauksia Uuden-Seelannin vauvalle, siunauksia pyhille Uudessa-Seelannissa ja siunauksia kaikille, jotka tulevat siunaamaan tätä palvelustyötä ja uutta johtajistoa, jonka olen kutsunut. Siunauksia kaikille niille, jotka puolustavat tätä palvelustyötä herjaavien valheiden tulvalta! Puhun siunauksia, siunauksia, siunauksia – kolminkertaisesti kaikille, jotka ovat olleet tämän palvelustyön yhteistyökumppaneita, jotka ovat rohkaisseet, jotka ovat tukeneet, jotka nostavat heidän nimiään esille rukouksessa. Puhun siunauksia kolmesti sinulle, kolme kertaa enemmän kuin sinulla aiemmin oli.

Nämä ovat ne sanat, jotka MINULLA, YAHUVEH:lla, on sanottavana. Tämä on se lahja, jonka annan teille lähestyessänne Pasuunansoiton juhlaa. Puhallan pasuunaan ensin ja kuulutan sen maailmalle: Vauva, vauva on elänyt, eikä kuollut, ja olen synnyttänyt sen, mistä olen profetoinut. Jälleen kerran todistaen: Elisabeth, sinä et ole väärä profeetta. Ja voi ketä tahansa, joka kutsuu sinua tällaiseksi, sillä hän saa kokea moninkertaista kidutusta, kun helvetistä ja tulisesta järvestä tulee hänen kotinsa. Ja MINÄ, YAHUVEH, lupaan teille tämän!

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu 18. syyskuuta 2009
YAHUSHUA ha MASHIACH:n Lapsi, Soturi, Morsian,
Apostoli Elisabeth S. Elijah Nikomia

Almightywind Postal Address www.amightywind.com
www.almightywind.com

Postiosoite::
Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018

Emails:
Contact Us
Contact Us