Profetia 113

Näin sanoo YAHUSHUA ha MASHIACH:
Annatko MINUN erottaa sen,
mitä MINUN käteni ei yhdistänyt?


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:n (Pyhä Henki) voitelussa
apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta

Annettu 30. heinäkuuta 2009
Julkaistu 21. syyskuuta 2009 Rosh Hashanah -juhlan aikana

Uskovien ja ei-uskovien väliset parisuhteet ovat selvästi hyvin tärkeä aihe YAHUVEH:lle, YAHUSHUA:lle ja IMMAYAH:lle (Pyhä Henki). Tässä eräs toinen profetaalinen sana koskien uskovien ja ei-uskovien välisiä avioliittoja. YAHUVEH EI halua lastensa olevan naimisissa ei-uskovien kanssa, piste. YAH:n sana sanoo: ”Minkä YAH on yhdistänyt, sitä alköön ihminen erottako.”
Huomaatko, siinä sanotaan ”minkä YAH on yhdistänyt”. Ei ”minkä ihminen on yhdistänyt”. Jos olet naimisissa ei-uskovan kanssa, se ei tarkoita, että YAHUVEH teki sen. SINÄ TEIT SEN!!! Ymmärrä tämä. YAHUVEH ei halua sinun yrittävän pitää yllä avioliittoa, jota HÄN ei järjestänyt Taivaasta käsin.

Tämä profetia syntyi, koska eräs nainen nimeltä Rachael lähetti minulle sähköpostia ja pyysi rukoilemaan avioliittonsa puolesta. Hänen niin sanottu uskova aviomiehensä juo alkoholia ja käyttää lääkkeitä/huumeita eikä halua olla missään tekemisissä Rachaelin kanssa, mutta Rachael jatkaa riippumista tässä niin kutsutussa aviomiehessään, jota hän sanoo rakastavansa.

Teen parhaani, että saisin tehtyä hyvin pitkästä tarinasta lyhyen, jotta ymmärtäisit, mitä tapahtui. Rachael on nuori nainen, joka lähetti minulle, Elisabethille, sähköpostia vuonna 2007. Hän kertoi tavanneensa miehen eräällä messiaanisten juutalaisten deittisivulla. Luulen, että se oli messiaanisten juutalaisten, mutta en ole varma. Joka tapauksessa Rachel uskoi tämän miehen olevan erään näkemänsä unen perusteella hänen sielunkumppaninsa. Unessa hän uskoi saaneensa YAH:lta ilmoituksen, että hänen sielunkumppaninsa nimi on David. Tämän miehen nimi oli David, mutta vähän aikaa juteltuaan hänen kanssaan tuli selväksi, että Davidilla oli monia ongelmia alkoholin ja lääkkeiden/huumeiden kanssa. Rachaelin vanhemmat eivät tukeneet hänen suhdettaan Davidiin, josta eivät pitäneet ja kertoivatkin tästä Rachaelille, joka kuitenkin uskoi Davidin olevan hänen sielunkumppaninsa.

Sitten Rachael pyysi minua rukoilemaan tilanteensa puolesta, minkä tein. YAH neuvoi minut kysymään joitakin kysymyksiä Davidista, joihin Rachael vastasi, ja sitten rukoilin uudestaan. YAHUVEH kertoi minulle selvästi, että tämä David ei ollut hänen sielunkumppaninsa. Hänen piti keskittyä tänä aikana YAHUSHUA:aan eikä sielunkumppaninsa etsimiseen. Kuten sanoin, Rachael oli nuori nainen, joka ei ollut vielä valmis suhteeseen. Lähetin sähköpostia Rachaelille ja kerroin, mitä YAHUVEH oli sanonut.

Seuraavaksi sain sähköpostia tältä Davidilta, joka käski minua olemaan puuttumatta heidän asioihinsa. Ai niin, unohdin mainita, että tämä David ei kertonut Rachaelille sukunimeään. Hän sanoi sukunimensä rimmaavan sanan ”Wisdom (viisaus)” kanssa, joten Rachael puhui hänestä David ”Wisdom”:na.
Tämä on jatkossa tärkeää.

Sitten sain sähköpostia Rachaelilta, joka kertoi lopettaneensa suhteensa David ”Wisdom”:n kanssa YAHUVEH:n minun kauttani tulleen varoituksen takia. Se oli hyvä uutinen, ja Rachael kertoi aikovansa keskittyä vain YAHUSHUA:aan. Tämän kertoessaan hän sanoi antavansa deittipalvelulla olevan jäsenyytensä vanhentua, mutta jotenkin hänen jäsenyyttään pidennettiin ylimääräisen kuukauden ajan, eikä hänellä ollut aavistustakaan miksi. Tämän vuoksi hän kirjoitti uudestaan deitti-ilmoituksen, jossa hän kertoi, ettei ollut kiinnostunut suhteesta vaan keskittyi ainoastaan YAHUSHUA:aan. Sitten hän sanoi, että kahden päivän kuluttua hän oli tavannut erään toisen Davidin tämän deittisivun kautta ja että he olivat alkaneet pitää yhteyttä. He olivat jopa puhuneet puhelimessa, mitä Rachael ei ilmeisesti ollut tehnyt David ”Wisdom”:n kanssa. Hän oli nyt vakuuttunut, että tämä uusi David oli hänen sielunkumppaninsa. He olivat puhuneet puhelimessa – Rachaelin sanojen mukaan - ”niin voitelussa”. Hän puhui jatkuvasti siitä, kuinka tämä oli ”Se Oikea”. Tämä mies jopa kertoi sukunimensä eikä salannut mitään.

En vastannut Rachaelille tämän jälkeen. Hän ei kuunnellut varoituksia, joita YAHUVEH antoi hänelle, ja hänelle sanottiin, että hänen tulee keskittyä YAHUSHUA:aan eikä sielunkumppaniinsa. Olin turhautunut tähän nuoreen naiseen, ja YAHUVEH käski minua olemaan tuhlaamatta enempää aikaani tähän tilanteeseen.

Tämä siis tuo meidät nykytilanteeseen. Kuten mainitsin, nyt Rachael lähettää minulle sähköpostia, jossa hän pyytää rukousta niin kutsutun aviomiehensä ja -liittonsa puolesta.

Et usko, mitä Niko sai selville. Niko etsi jokaisen sähköpostitilimme viesteistä Rachaelin nimeä. Rehellisesti sanottuna en muistanut Rachaelia, kun hän äskettäin lähetti sähköpostia, ennen kuin Niko löysi nämä vanhat viestit. Mutta kun Niko kertoi näistä vanhoista viesteistä, muistin Rachaelin välittömästi ja sen mitä vuonna 2007 tapahtui.

OK, nyt alkaa mennä monimutkaiseksi, mutta rukoilen, että ymmärrät, mitä yritän kertoa. Muistatko, kun kerroin David ”Wisdom”:n lähettäneen minulle sähköpostia ja käskeneen minua olemaan puuttumatta hänen ja Rachaelin välisiin asioihin. No, David teki yhden valtavan virheen. Hän laittoi OIKEAN sukunimensä tuohon viestiin, ja se ei rimmannut sanan ”Wisdom” kanssa. Kun Niko alkoi lukea näitä vanhoja viestejä, hän sai selville, että David ”Wisdom”, jolta sain viestin, oli sama mies, joka oli ihmeellisesti alkanut ottaa yhteyttä Rachaeliin toisenkin kerran ja joka oli kertonut sukunimensä. Rachael luuli Davidin olevan joku uusi, mutta tämä olikin sama mies. Niko katsoi David ”Wisdom”:lta tulleesta viestistä sukunimen, jota emme kerro suojellaksemme Rachaelia, ja se on täsmälleen sama kuin Rachaelin nykyinen sukunimi hänen avioiduttuaan. Pysytkö kärryillä? David ”Wisdom” on hänen niin kutsuttu aviomiehensä. Hän otti yhteyttä Rachaeliin heidän erottuaan, mutta Rachael ei tiennyt Davidin sukunimeä. Joten kun tämä ”uusi” David kertoi oikean sukunimensä, Rachael luuli hänen olevan eri mies, mutta hän olikin sama. Meillä on todiste siitä hänen lähettämässään viestissä, jossa on sama sukunimi. Saatana teki tämän. Saatana huijasi tätä nuorta naista, mutta hänen onnistui tehdä se, koska Rachael ei totellut ja keskittänyt huomiotaan YAHUSHUA:an. Rachael on kärsinyt tottelemattomuutensa seurauksista ja jatkaa riippumistaan tässä käärmeessä.

En tiedä, onko Rachael jo tajunnut tämän tai onko hänen niin kutsuttu aviomiehensä kertonut hänelle totuuden, mutta ainakin nyt hän saa tietää, mikä on totuus. Joten tässä on viesti, jonka kirjoitin Rachaelille, ennen kuin Niko löysi tämän vanhat sähköpostit.

Shalom Rachael,
Kirjoitit Amightywind Ministry:iin rukouspyynnön kanssa. Saimme juuri viestisi, jossa kerroit loukkaantuneesi pahasti siitä, mitä David sanoi. Olen pahoillani haavoistasi. Luin viestisi ja kuulin nämä sanat YAHUSHUA ha MASHIACH:lta. Kerroin HÄNELLE, ettet ehkä ottaisi pyhiä sanoja vastaan, mutta HÄN sanoi, että olen vastuussa vain sanojen välittämisestä – en siitä, uskotko ne. Tottelen siis. Koska saan niin monta viestiä päivässä, etten kykene vastaamaan niihin kaikkiin, YAH on antanut minulle voitelussa olevan profetaalisen palvelutyöhenkilöstön, joka auttaa minua vastaamaan niihin. Kuitenkin luen kaikki viestit, ja kun YAHUSHUA MASHIACH laskee sydämelleni kirjoittaa jollekulle, tottelen.

Sinun tapauksessasi rukoukseesi vastataan eri tavalla kuin halusit, ja YAHUSHUA MASHIACH puhuu ja kirjoittaa sen minun kauttani sinulle siunaukseksi, jos vain haluat uskoa ja ottaa vastaan. Anteeksi, etten käytä aikaani sen muokkaamiseen ja oikolukuun, koska on tärkeää, että saat sen niin pian kuin mahdollista.

Elisabeth

En tiedä, mitä sanoisin, mutta tätä sähköpostiviestiä ei koskaan lähetetty. Teen siitä nyt avoimen sähköpostiviestin, pahoittelun ja selityksen sille, miksi en lähettänyt viestiä Rachaelille niin pian kuin mahdollista.

Tämä on julkinen anteeksipyyntö Rachaelille, naiselle joka sai aikaan voitelun Pyhässä Hengessä, ja kaikille niille, jotka tarvitsivat tätä rohkaisun sanaa. Viivytin sitä, pyydän anteeksi Rachael, sillä tämä sana annettiin minulle ja minulle sanottiin lähettää se muokkaamattomana, koska tarvitsit sanan Taivaasta välittömästi vaikean tilanteesi vuoksi. Tunteittesi ja psyykkisen tilasi takia et enää kyennyt kuulemaan Taivaasta selkeästi. Torjutuksi tulemisen pelossa en totellut ja lähettänyt profetiaa heti.

Profetian 111 takia sain huomata erään miehen nimeltä Steve Rossi Sr., jota kutsuin veljekseni, kääntyvän vihassaan minua vastaan, koska YAHUSHUA vastasi hänen rukoukseensa ja antoi hänelle, mitä tämä halusi: päästä onnettomasta, rakkaudettomasta avioliitosta eroon – hän oli väittänyt olleensa hengellisesti kantamassa vierasta iestä. Steve Rossi Sr. oli pyytänyt tätä vastausta rukouksessa, ja kun YAHUSHUA ha MASHIACH antoi hänelle, mitä tämä pyysi, Steve päätti, että oli taloudellisesti katsoen hankalampaa erota kuin pysyä onnettomana naimisissa. Nyt hän puhuu siitä profetaalisesta sanasta, jonka hän oli katsonut siunaukseksi, kuin se olisi kirous. Me olimme antaneet Steven neuvoa joitakin nuoria, ja joskus me laskimme Steven siunaukseksi. Odotimme innolla hänen biologisen poikansa, voitelussa olevan nuorisotyöntekijämme, työskentelevän rinnan isänsä kanssa. Hänen poikansa johdatti hänet tämän palvelutyön totuuksiin, ja yhdessä he lukivat ja tutkivat minulle annettuja pyhiä profetioita. Stephen W. Rossi Jr. antoi elämänsä YAHUSHUA ha MASHIACH:lle, sillä hän löysi totuuden tässä palvelutyössä.

Useita kuukausia sitten Steve Rossi Sr. kasvoi RUACH ha KODESH:n voitelussa ja rakasti jokaista profetiaa, kunnes 111:s oli hänen lihaansa vastaan. Silloin hänen rakkautensa ja kunnioituksensa muuttui vihaksi minua kohtaan. Kun hän tiesi, ettei voinut olla osa tätä palvelustyötä, hän kääntyi kostoksi minua vastaan, liittyi saatanan palvelijoiden joukkoon ja kertoi muille minun olevan väärä profeetta. YDS:n pyhät esirukoilijat rukoilevat päivittäin YAHUVEH:n kostoa heille. Steve Rossi Sr. myöskin rukoili joskus vihollisiamme vastaan, mutta on nyt liittynyt heidän joukkoonsa.

Miksikö olen liittänyt kaiken tämän 113:nnen profetian mukaan?
Koen YAHUVEH:n haluavan laittaa tämän mukaan julkisen anteeksipyyntöni lisäksi, koska torjutuksi tulemisen pelko, erään, jota kutsuin nimellä veli Steve Rossi Sr., aikaansaamiin, jo avonaisiin haavoihin, esti minua edes katsomasta tätä profetiaa, koska se muistutti minua 111:een profetiaan liittyvistä asioista.

Niko muistuttaa, etten totellut YAH:a, koska tämä sana piti antaa Rachaelille (jolle se oli alunperinkin tarkoitettu tuona iltana). Silti en tehnyt sitä ja kadun kaiken Taivaan ja maan edessä, ja erityisesti Rachaelin ja kaikkien niiden, joille tämä 113:s profetia tulee olemaan siunaus saadessaan vastauksen rukouksiinsa.
Pyydän, antakaa anteeksi! En ole täydellinen ja teen virheitä niin kuin kaikki muutkin ja pyydän YAHUSHUA ha MASHIACH:ia peittämään tämän synnin Golgatalla vuodattamassa veressään!

Pyydän nöyrästi anteeksi Rachael, sillä sain toisen viestin seuraavana aamuna, että sinut oli määrätty mielisairaalaan, ja kirjoitit pyytääksesi rukousta. Nähdessäni tämän viestin, tiesin, että olin pilannut YAHUVEH:n ajoituksen ja että viesti olisi pitänyt lähettää muokkaamattomana profetian 113 kanssa sinä iltana, kun se saatiin. Rachael, sinä et ehkä olisi kirjauttanut itseäsi aamulla sisään sinne mielisairaalaan, jos olisin totellut. Pelon ja hylkäämisen henkivalta esti minua. Ja vaikka olisitkin kirjauttanut itsesi mielisairaalaan, sinulla olisi ollut profetian sanat mukanasi ja olisit kuullut Taivaasta. Kun luet tätä, pyydän, että kerrot antavasi anteeksi, jos pystyt. Vaikka en tiedä, kuinka sähköpostiosoitteeni päätyi osoitelistallesi, sillä kukaan meistä ei tietääksemme ole kirjoittanut sinulle aikaisemmin(Muista, tämä kirjoitettiin ennen kuin Niko löysi vanhat sähköpostiviestit), YAHUSHUA käytti sinua saadakseen aikaan tämän voitelun, että muutkin naiset ja miehet voisivat vapautua kärsittyään avioliitoissa, joita YAHUVEH ei ole asettanut. Suuren ahdistuksen aikana tulet olemaan suuressa vaarassa, ja jonkun täytyy varoittaa sinua. Se mitä teet on sinun valintasi. Olen vain viestintuoja, joka on määrätty ja voideltu tuomaan julki YAHUSHUA ha MASHIACH:n pyhiä profetaalisia viestejä.

Kuka tahansa lukeekaan tätä: anteeksi, että viivästytin sitä, ja jos se on sinulle siunaukseksi, kirjoita ja anna minun tietää. Kuitenkin, jos saan lisätä, älä loukkaannu, jos et saa vastausta välittömästi. Kiitän sinua Taivaassa, jos en sähköpostissa. Me todella yritämme kirjoittaa jokaiselle takaisin, mutta joskus päivässä ei vain ole tarpeeksi tunteja. Kiitos ettet ole liittynyt sieluni vihollisiin, jotka rikkovat ja herjaavat minua, koska eivät saaneet minulta vastausta. Tiedä vain, että viestisi luetaan ja niiden puolesta rukoillaan.

Surullista että mies nimeltä Steve Rossi Sr. moitti minua, kun YAHUSHUA ha MASHIACH antoi kauttani vastauksen siihen, minkä puolesta Steve pyysi meitä rukoilemaan. Kun Steve sai profetian 111, hänestä tuli yksi tämän palvelustyön suurimmista vihollisista. Hänen vaimonsa tietää nyt, mitä Steve, joka vihaa minua ja herjaa tätä palvelustyötä käyttäen minua kohtaan kaikkia mahdollisia haukkumanimiä, sanoi meille salassa. En voi teeskennellä, etteikö se sattuisi, sillä välitin hänestä kuin veljestä ja ystävästä vielä muutama kuukausi sitten. Aiomme silti lähettää viestit joka puolelta maailmaa tulevilta ihmisiltä, jotka tunnistivat YAHUSHUA MASHIACH:n äänen ja jotka todella halusivat vapautua avioliitosta, jota YAHUVEH ei ollut asettanut.

Profetia 113

Näin sanoo YAHUSHUA ha MASHIACH:
Annatko MINUN erottaa sen,
mitä MINUN käteni ei yhdistänyt?


Voi rakas lapseni, en halua sinun kärsivän tätä salattua tuskaasi. Lähetän tämän pyhän profeetan siunauksen kanssa – jos vain uskot ja otat vastaan. Katso, vastaan rukoukseesi ja puhun julki tämän pyhän profetian siunaukseksi myös muille, jos he vain uskovat ja ottavat vastaan (Mark. 11:23).

Miksi sanot ”Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin Taivaassa” paitsi kun on kyse avioliiton lopettamisesta, joka ei ole, eikä koskaan ole ollut YAHUVEH:n asettama. Miksi et voi myöntää virhettäsi? Oman kätenne kautta te tulitte yhteen, ette YAHUVEH:n käden (Esra 9-10; Neh.13:23-27). Luuletko, että ”MINÄ OLEN” on vaikuttunut siitä, kuinka kauan olette olleet yhdessä? Se on kuin vanki laskisi päiviään kuolemaantuomittujen osastolla. Luuletko saavasi palkinnon siitä, että olet omissa silmissäsi ollut onnettomasti naimisissa?

Etkö tunnista erottavaa miekkaa, jota olen käyttänyt erottaakseni sinut henkilöstä, joka ei rakastanut, kunnioittanut eikä arvostanut sinua tavalla, jolla haluaisin puolisoiden vaalivan toisiaan (Ef. 5:22-33).

Miksi kieltäydyt kuuntelemasta ja vaadit, että vastaan rukouksiisi, jotka ovat MINUN tahtoani vastaan (Jaak. 4)? Etkö ymmärrä, että sinun on parempi olla ilman häntä? En vastannut rukouksiisi, sillä MINUN tahtoni ei ole se, että te olette yhdessä. Erotin MINUN omalla kädelläni parisuhteen, jossa kannoit kaikilla tavoin vierasta iestä. Vaikka sinun kanssasi rukoilee miljoona ihmistä yhteisymmärryksessä, Minä olen KAIKKIVALTIAS JUMALA, YAHUSHUA ha MASHIACH, Herrasi ja Vapahtajasi, mutta Minua ei voi manipuloida tekemään mitään tahtoani vastaan. Paastoaminen ei voi muuttaa MINUN mieltäni. Kyyneleet eivät muuta MINUN mieltäni. Haluan sinun parastasi, en pahinta!

En siunaa sitä, mitä en ole yhdistänyt. Petät itseäsi ja luulet, että liitin teidät avioliittoon, joka tuo sinulle tuollaisen tyhjyyden tunteen. Petät itseäsi ja luulet tämän henkilön olleen Taivaasta asetettu sielunkumppaniksesi ja puolisoksesi. Sydämesi oli vain leikkikalu vihollisen kädessä tullakseen manipuloiduksi, hyväksikäytetyksi, laiminlyödyksi, hylätyksi ja tuhotuksi.

Etkö ymmärtänyt, että profetia 111, jonka puhuin Elisabeth Elijah:n kautta oli lahja myös sinulle? Et ole koskaan ollut naimisissa Taivaan silmissä, vain omissa silmissäsi (Sananl. 16:25; 21:2). Tämä vihollinen pilkkaa sinua niin kuin vihollinen pilkkaa MINUA ja kaikkea, mikä on pyhää. Älä anna pettää itseäsi: Jokainen niittää sitä, mitä on kylvänyt, ABBA YAHUVEH ei ole helposti pilkattavissa, tulinen järvi odottaa niitä, jotka ehdoin tahdoin haluavat elää omalla tavallaan eivätkä YAHUVEH:n tavalla (Gal. 6:7-8)!

Nostin tämän profeetan odottamatta tänään antaakseni sinulle rohkaisun sanan, sillä itse et kykene enää kuulemaan MINUA; kuulet oman äänesi, omat halusi, jotka vaativat omaa tapaasi (2. Piet. 1:20-21) ja ajattelet YAH:n muuttavan asiat kaikkien rukoustesi ja muiden rukousten tähden (Jaak. 4). Mutta tuomio on säädetty, ja sinun täytyy päästää irti siitä, mitä sinulla ei koskaan todellisuudessa ollut. Se kaikki oli vain helvetistä lähetetty illuusio (1. Joh. 2:17).

Älä anna saatanalle mielihyvää siitä, että vahingoitat itseäsi joka päivä lisää. Älä anna saatanalle mielihyvää siitä, että itket tätä yhtä, jonka nimi ei löydy KARITSAN elämänkirjasta! Eikö MINUN sanani sano ”mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä” (2. Kor. 6:14)? Miksi haluat ehdoin tahdoin elää hengellisessä pimeydessä? Etkö ymmärrä, että joka päivä näin eläessäsi saatana käytti tätä astiaansa yrittäessään sammuttaa uskosi, toivosi ja kasvojesi säteilyn? Etkö ymmärrä, että saatana käytti tätä henkilöä sammuttaakseen pyhän tulen (1. Tess. 5:19-22) sinussa? Etkö ymmärrä, että saatana käytti tätä henkilöä saadakseen sinut haluamaan kuolemaa elämän sijasta? Etkö ymmärrä, että saatana käytti tätä henkilöä täyttääkseen kotisi demoneilla ja saadakseen demonisia henkivaltoja ahdistamaan sinua? (Neh. 13:26)

Kuinka voit uskoa, että antaisin sinulle tällaisen henkilön sielunkumppaniksi? Sielunkumppanit tunnustavat toisensa ja vaalivat toisiaan. Jopa uskosta osattomat, joiden nimiä ei ole kirjoitettu KARITSAN elämänkirjaan ennen maailman perustamista, tunnustavat toisensa.

Esimerkiksi Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne tunnustavat toisensa, sillä he ovat sielunkumppaneita ja he molemmat ovat ennaltamäärätyt helvettiin ja tuliseen järveen tämän elämän jälkeen. He molemmat palvelevat saatanaa ja pilkkaavat kaikkea, mikä on pyhää ja krusifiksia ja sanovat voitoksi päivää, jolloin MINUT ristiinnaulittiin, siksi että saatana tappoi MINUT ja sai voiton. Ja nämä satanistit kieltäytyvät uskomasta, että MINÄ, YAHUSHUA ha MASHIACH elän ja hallitsen Taivaassa aina ABBA YAHUVEH vierelläni.

Sielunkumppanisi jakaa saman rakkauden ja intohimon, jota sinulla on HÄNTÄ kohtaan, jota kutsut Hashem:ksi, vaikkakin ABBA YAHUVEH on enemmän kuin pelkkä Hashem (”nimi”). ME rakastamme sinua ja MEILLÄ on kaikki kyyneleesi leileihin varastoituna Taivaassa (Psalmi 56:9). Olet nyt kuullut sen, mitä et ennen halunnut uskoa.

Kieltäydyit lopettamasta tätä suhdetta, mikä on syntiä ja haureutta Taivaan silmissä. Joten niin kuin pyhissä kirjoituksissa sanotaan, MINÄ ITSE käytän erottavaa miekkaani (Matt. 10:34-36) suhteeseen, jota Taivas ei asettanut, oman psyykkisen ja fyysisen tilasi sekä hengellisen kasvusi vuoksi. Kadu pyhän sanan ”avioliitto” loukkaamista, sillä tämä ei ollut YAH:n asettama avioliitto! Sinulla ei ole hengellisesti mitään yhteistä tämän henkilön kanssa. Te kaksi yritit tulla yhdeksi, mutta ette silti onnistuneet. Talo, joka riitautuu itsensä kanssa, ei voi pysyä pystyssä (Mark. 3:25)!

Älä itke äläkä rankaise itseäsi enää! Ole sen sijaan kiitollinen, sillä nyt sinut on vapautettu ottamaan vastaan todellinen sielunkumppanisi, jos vain annat sen, minkä olen erottanut, mennä, ja sallit itsesi olla vapaa, ja uskot sen, mitä puhun ja kirjoitan tämän profeetan kautta.

En voinut tuoda todellista sielunkumppaniasi ennen kuin sinut vapautettiin hänestä, joka sitoi sinua ja, kyllä, synnistä! En salli sinun tulevan riippuvaiseksi lääkkeistä, vaikka ne olisivat lääkärin määräämiä. Tiedän, ettet halua tuntea kipua ja haluat jatkuvasti lisää pillereitä, mutta rauhasi, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi (Fil. 4:7) ei ole pillerissä! Se on MINUSSA! MINÄ, YAHUSHUA ha MASHIACH olen ainoa Rauhanruhtinas, jota tarvitset (Jesaja 9:5)!

Olet itsepäinen ja maksanut hinnan tästä itsepäisyydestä ja kapinoinnista. Niin kuin itsepäinen, pilalle hemmoteltu lapsi sinä vaadit omaa tahtoasi ja kieltäydyt uskomasta, että YAHUVEH:n tahto on se, että eroatte. Olet kuin raivokohtauksen saanut lapsi, koska et voi saada asioita tehtyä omalla tavallasi. Olet yrittänyt manipuloida pyhien rukouksia rukoilemaan YAHUVEH:n tahtoa vastaan. Älä anna pettää itseäsi, sillä jokainen, jolla on hengelliset silmät nähdä ja hengelliset korvat kuulla, voi kuulla saman asian, jonka nyt puhun tämän profeetan kautta julki.

Kysy itseltäsi, miksi haluat elää henkilön kanssa, joka ei rakasta sinua eikä halua olla kanssasi? Uskosta osattomat eivät edes tiedä sanan ”rakkaus” merkitystä! Kuinka voisivatkaan, sillä MINÄ en ole heissä! He kutsuvat sitä rakkaudeksi, mutta se ei ole rakkautta. Miksi et ymmärrä, että sinun on parempi olla yksin? YAHUVEH:n suunnitelmat sinua kohtaan ovat hyvät eivätkä pahat (Jer. 29:11), että riemuitsisit sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla (1. Piet. 1:8-9). Odota, MINÄ sanon, odota, ja kun haluat parantua ja sallit tunteittesi ja sydämesi tulla parannetuiksi, MINÄ, sinun YAHUSHUA ha MASHIACH:si, MINÄ parannan sinut kaikin tavoin (Malakia 4:2).

MINUN omalla kädelläni voin tuoda sinulle hänet, joka on rakkautesi arvoinen, jonkun joka saisi aikaan RUACH ha KODESH:n voitelun teissä molemmissa. Pyhä puoliso rohkaisee toista vaeltamaan pyhyydessä käsi kädessä. Pyhä puoliso palvoo, rakastaa ja tottelee ja palvelee MINUA. Kun avioliitto on MINUN asettamani, siunaus, joka tulee YAHUVEH:a palvovan ja HÄNET ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan asettavan puolison omistamisesta, käy ilmiselväksi kaikille. Asetettu puoliso on hengellisesti kaikin tavoin sinuun kytköksissä. Odota, MINÄ sanon! Odota ja lakkaa vaatimasta YAH:a vastaamaan rukouksiisi siten kuin sinä haluaisit niihin vastattavan, sillä ajoitus ei tule olemaan sinun, vaan YAHUVEH:n, tapa ei tule olemaan sinun, vaan YAHUVEH:n!

Entä jos määräisin sinulle puolison, joka vain vaikeuttaisi pyhyydessä vaeltamistasi MINUN kanssani? Alistuisitko silti MINUN tahtooni? Tottelisitko silti MINUA? Kuinka moni onkaan palanut himon tulessa ja mennyt hätäisesti naimisiin sammuttaakseen tulen. Nyt maksat hintaa ei-uskovan puolison ottamisesta ja avioliitosta, jota MINÄ en ollut säätänyt.

Miellyttääksesi YAHUVEH:a (Room. 12:1; Heb. 11:5-6) sinun täytyy alistua tahtooni ja sanoa ”Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin Taivaassa” ja tällä kertaa uskoa se (Jaak. 1)! Älä koskaan salli kenenkään henkilön tulevan sinulle epäjumalaksi. Mistäkö tiedät, oletko tehnyt näin? Huomaatko itsesi pitävän salassa hengellisiä totuuksia, joita sinulle paljastetaan? Huomaatko tekeväsi kompromisseja synnin kanssa? Lapseni, asiat tapahtuvat YAHUVEH:n tavalla, piditpä siitä tai et. Näin se on ja tulee aina olemaan ikuisesti. Itsesääli ei ole vastaus, sillä se vain vahingoittaa sinua henkisesti, fyysisesti ja tunnetasolla. Olet murehtinut tarpeeksi kauan; se ei anna sinulle mitään vastausta, joka voisi auttaa sinua.

Sielusi vihollinen pilkkaa sinua ja iski sinut maahan, tunnet olevasi hienoksijauhettua lasia ja epätoivo kaikkialla ympärilläsi. Mutta MINÄ lähetän tämän PYHÄN SANAN nostaakseni sinut jälleen ylös, muista MINÄ olen YAHUSHUA ha MASHIACH ja tulin vapauttamaan vangitut (Luuk. 4:18)! Miksi et voi uskoa, ettei ole suurempaa rakkautta (Joh. 15:13) kuin ABBA YAHUVEH, rakas RUACH ha KODESH ja MINÄ? Miksi et voi luottaa MINUUN, että MINÄ tiedän, mikä on sinulle parasta?

Älä nojaudu omaan ymmärrykseesi, vaan tunne MINUT kaikilla teilläsi, niin MINÄ tasoitan polkusi (Sananl. 3:5-6). Saatana pilkkaa kipuasi; haluatko voiton hänestä? Ymmärrä sitten, että tämä suhde oli helvetistä lähetetty. Tee parannus ja myönnä tietäväsi, ettei tämä avioliitto ollut MINUN asettamani; MINÄ olen uskollinen ja annan sinulle anteeksi (1. Joh. 1:9). Elät lopun ajassa, ja on vaarallista, kuten vanhan liiton aikaan, kun uskovat ja ei-uskovat olivat keskenään suhteessa. Pyhä uskova petettiin, ja hänestä tehtiin marttyyri (Dan. 11:33-34; Ilm. 6:9-11) monta kertaa, ja niin kuin silloin oli, tulee uudestaan olemaan (Saarnaaja 1:9; Ilm. 13:10).

Tämän takia MINUN sydämeni huuto on varoittaa ja erottaa ne, jotka ovat vaarallisesti kodeissaan suhteessa ei-uskovan kanssa. Mitä teet sitten, kun lailliset hengelliset vapautesi otetaan pois, etkä ole enää vapaa palvomaan MINUA julkisesti, niin kuin kommunistiset ja arabivaltiot ovat tehneet kristityille?

Ne, joiden nimet on kirjoitettu KARITSAN elämänkirjaan, eivät tottele ihmisten kirjoittamia lakeja, kun lait ovat YAHUVEH:n kivitauluun kirjoitettuja Lakeja vastaan (Daniel 6:4-8; Apt. 5:29; Heb. 11:23). Käytän MINUN erottavaa miekkaani nyt ja varoitan sinua, ennen kuin se tapahtuu ja sinut pettävät ne, joiden takia nyt itket (Miika 7:2, 5-6; Luukas 21:16). Tämä on jo tapahtunut lukuisissa paikoissa ympäri maailmaa.

Marttyyrien veri tihkuu maahan Pohjois-Koreassa, osissa Afrikkaa ja punaisessa Kiinassa, koska heillä oli Stefanuksen henki, niin kuin pyhiin kirjoituksiin on merkitty. Ja se oli kaikille selvästi nähtävissä ja kuultavissa, he kieltäytyivät lakkaamasta ylistämään MINUA. MINUN pyhäni ovat tulleet petetyiksi uudestaan ja uudestaan, ja se maksoi heille heidän henkensä tai he tulivat vangituiksi yhä uudestaan ja uudestaan, ja niin käy nytkin. Joten asiat muuttumat pahemmiksi, (Matt. 24:21-22) kun uskonnonvapautesi korvataan yhdenmaailmanhallituksella, ja uskonnosta tulee pakollista (Ilm. 17:4-6, 15). Kuinka moni istuukaan paikoillaan katselemassa, kun toisten vapauksia ja sananvapautta otetaan pois ja korvataan synnin laeilla. Kun aika tulee, jolloin pedon merkki on pakollinen, tulet näkemään, mitä tapahtuu uskovien ja ei-uskovien yhteisissä kodeissa, joissa ei annettu MINUN vapauttaa uskovaa suhteestaan uskosta osattomaan (Matt. 24:9-10, 25)!

Tiedän, että tunnet tuskaa, mutta sinun on päästettävä irti murheistasi ja kivustasi ja jätettävä ne jalkojeni juureen Golgatan ristille, jossa kärsin (Jesaja 53). Vapautan sinut masennuksesta ja toivottomuuden hengestä, jota nyt tunnet, jos voit vain uskoa. Ole tottelevainen ja uskollinen ja etsi ensin Taivasten valtakuntaa ja kaikki sydämesi halut tulevat toteutumaan, kun ne ovat linjassa YAHUVEH:n tahdon kanssa (Matt. 6:33). Rakasta ensin Herraa, sinun Jumalaasi YAHUVEH:a, MINUA sinun YAHUSHUA ha MASHIACH:a ja suloista RUACH ha KODESH:a kaikesta sydämestäsi, mielestäsi, ruumiistasi ja sielustasi (5. Moos. 6:4-6), ja tulet siunatuksi YAHUVEH:n tahdon ja HÄNEN tapansa mukaan (5. Moos. 7:7-14; 5. Moos. 28).

Tämä henkilö, jonka vuoksi itket, on vihollisesi niin kuin myös Taivaan vihollinen sekä luonnollisessa että henkimaailmassa. Sielusi vihollinen pilkkaa rakkauttasi ja pilkkaa kaikkea, mitä sanot ja teet. Saatana pilkkaa sitä, että luulet tämän, joka on aiheuttanut sinulle niin paljon piinaa, yksinäisyyttä, häpeää ja surua, olevan arvollinen tuhoamaan elämäsi, kun keskität huomiosi heihin ja otat huomiosi pois MINUSTA (Sananl. 4:25-27; Heb. 12:2). Tämä, jonka luulit rakastavan sinua, nauraa kyyneleillesi ja pyynnöillesi ja pilkkaa jokaista, joka on rukoillut sinun ja hänen puolestaan.

MINÄ yksin voin parantaa sinut (2. Moos. 15:26) ja korjata särkyneen sydämesi (Ps. 147:7; Jesaja 1:5), sillä MINUN silmissäni olet kuin hento perhonen, jolta on repäisty siivet. Anna MINUN vapauttaa sinut, että voit jälleen liitää niin kuin pyhät kotkat (Jesaja 40:31). Sallitko sen? Valitsetko ottaa tämän sanan vastaan siunauksena, vai näetkö sen vihassa, itsepäisyydessä ja kapinoinnissa kirouksena? Se on sinun valintasi. Tiedän jo, kuinka valitset.

Näin on puhuttu, näin on kirjoitettu 30. heinäkuuta 2009
YAHUSHUA ha MASHIACH:n lapsi, Soturi ja Morsian, Pyydän, älä kivitä viestintuojaa!
Apostoli Elisabeth S. Elijah Nikomia

Almightywind Postal Address www.amightywind.com
www.almightywind.com

Postiosoite::
Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018

Emails:
Contact Us
Contact Us