Profetia 112

Älkää keskittykö langenneisiin!


Kirjoitettu/lausuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah.n kautta

Annettu 10.heinäkuuta 2009, julkaistu 14. heinäkuuta, 2009

Näin unen 9. heinäkuuta, 2009 ja kun heräsin rakastetun aviomieheni Nikon kanssa ja aloimme ylistää ja palvoa YAHUSHUA.a ja odottamattomasti YAHUSHUA puhui julki tämän sanan. Uni on postitettuna tämän profeetallisen sanan alla. Pyydämme ketä tahansa, jolla on tulkinta tästä unesta, olemaan hyvä ja kirjoittamaan meille sähköpostia. Kaikki tulkinnat, joista saamme todistuksen, tullaan postittamaan ministeriön sivuille.

(Profetiasta 105 alkaen YAHUVEH käski meitä liittämään tämän kaikkiin profetioihin tästä eteenpäin: «Varoitin sinua kauan sitten, Elisabeth, olla nimeämättä tätä ministeriötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin ministeriötä oli. Laitoin sen henkeesi, sillä mikään tästä ei ole tullut sinun kätesi kautta, mikään tästä ei ole tullut sinun suusi kautta. YAHUVEH:in suu on synnyttänyt. RUACH ha KODESH:in, (Pyhä Henki) IMMAYAH:inne (Äiti YAH) suu on synnyttänyt. Jos se olisi ollut vain sinun kätesi kautta, se olisi epäonnistunut kauan sitten. Shkhinyah:in Loiston tuuli pyyhkii maan halki, Pyhän tuulen paluu, ei sinun henkesi, tai se olisi epäonnistunut.» (Jesajan kirja 42:8))

* * * * * * * *

Nukkuessasikin kaadan MINUN Elävää Vettäni yllesi. (Jeremian kirja 2:13, Johanneksen evankeliumi 4:10-14). Olet aina tiennyt tämän, että voitelu, jonka olen antanut sinulle, on sähköinen. Kuinka monta kertaa ihmiset menneisyydessä ovat pidelleet kättäsi ja heidän kätensä on mennyt tunnottomaksi? Nyt, ole tottelevainen, kirjaa ylös uni (Apostolien teot 2:17, Habakukin kirja 2:2) parhaan kykysi mukaan, sillä se, mitä olet muistanut on, mitä halusin sinun muistavan.

Tiedä vain tämä, he, joita olen kutsunut YAHUSHUA.n Pahojen Henkien polkijoiksi, he, joita olen myös kutsunut henkisiksi lapsiksesi, itkevät MINULLE parantamaan heidän henkisen äitinsä ja opettajansa, MINUN Kuuluttajaneitoni. Kerro heille, kun he rukoilevat sinu, Nikon, ja muiden rinnallanne opettavien puolesta: otan nämä siunaukset, otan nämä rukoukset, pidän niitä lähellä sydäntäni. Ne ovat suloinen parfyymi sieraimilleni. (1. Mooseksen kirja 8:20-21; Psalmit 141:2; Hesekielin kirja 20.41; Kirje korinttolaisille 2:15-16; Kirje filippiläisille 4:18; Johanneksen ilmestys 8:3-4)

Odotat erityistä päivää, Naiseni, se ei ole mitään, jota voit nopeuttaa. Ja kuitenkin kerron sinulle tämän, kaikille, jotka nostavat noita rukouksia puolestasi, voitelen sinua vain enemmän. Annan sinulle takaisin asioita ja parannan, vaikkei se ole, mitä olet halunnut, mutta se nopeuttaa aikaa. Niin uskollisia he ovat.

Ja kun näet heidät, joiden luulit olevan uskollisia ja näet, etteivät he voi kulkea rinnallasi enää (sillä olen jakanut heidät) -tämä on kaikille YPP:lle, puhun nyt heille, jotka ovat uskollisia eturintamamiehiä, uskollisia esirukoilijoita, MINUN eliittijoukkoni:

Ottakaa silmänne irti langenneista. Älkää jatkako suremista langenneiden tähden - heidän, jotka aloittivat YPP:issa ja asettivat kätensä auralle ja sanoivat: «Tämä on liian vaikeaa. Irrotan käteni aurasta. Mestari odottaa liikaa. Tämä ei ole niin hauskaa kuin luulin sen olevan, palvella uskollisesti rinnallanne Elisabeth ja Niko. Tämä on liian vaikeaa. Haluan nauttia tästä maailmasta. Haluan tehdä asiat omalla tavallani.»

Nämä ovat langenneita. Nämä ovat heitä, jotka tulevat olemaan Suuressa Ahdingossa. (Matteuksen evankeliumi 24:21). Nämä ovat heitä, jotka tulevat kärsimään eri tavalla, mutta MINUN kultaseni -puhun uskollisille YAHUSHUA.n Pahojen Henkien Polkijoille:

Juuri niin kuin Mooses väsyi ja jonkun täytyi pitää hänen käsiään ylhäällä taistelussa (2. Mooseksen kirja 17:12) -niin kauan kuin hänen käsiään ja käsivarsiaan pidettiin ylhäällä, sillä hänellä ei ollut voimaa pitää niitä ylhäällä yksin -käytän näitä YAHUSHUA.n Pahojen Henkien Polkijoita. Käytän rukouksia ympäri tämän maailman ja kasvoja, joita et tunne- Morsiamen puuttuvia osia, MINUN tottelevaista morsiantani. He esirukoilevat ja rukoilevat puolestasi ja kuitenkaan heidän nimiään et tunne. Monien heidän nimiään et tunne, mutta käytän näiden vanhurskaiden rukouksia, vanhurskaiden YPP:iden eturintamamiehistä nostamaan kätesi taistelun edessä.

Taistelu on niin raskas -sillä olen voidellut sinut, Elisabeth. Olen antanut sinulle ainutlaatuisen voitelun ja tästä voitelusta on hinta maksettavana -sillä näet, että muut voivat puhua ja kuulen heitä mutta sinun ainutlaatuinen voitelusi on, puhut ja, jos vain uskot, ei ole mitään, jota et tule pyytämään, johon en tule vastaamaan (1. Samuelin kirja 3:19). Ja tulet kuulemaan vastauksen.

Puhun sinulle unissasi. Kerron sinulle tästä suuresta voitelusta, jonka asetan käsiisi. Ja MINUN rakastettu poikani Niko, olen todistanut uudelleen ja uudelleen ja uudelleen tavoilla, jotka ovat salassa -jopa käsityksesi ja ymmärryksesi toisella puolen. Ole kiitollinen, etten pakota sinua kantamaan ristiä, jonka pakotan Elisabethin kantamaan, mutta voitelu on käsissäsi, kaikessa, mitä teet, kädet, joita kerran käytettiin väkivaltaan, kädet, joita kerran käytettiin syntiin kun otit päihdyttäviä juomia. Opetan sinut taistelemaan uudella tavalla, Niko, MINUN Nikyni, olen antanut sinulle ainutlaatuisen tavan peittää rakastettu vaimosi, rakastettu sielunkumppanisi, pitämään viholliset loitolla. Kuten hänellä on peite, niin on myös sinulla. Voitelen kätesi jopa kun nukut. Eikö MINUN Sanani sano: «Voitelen kätesi sotaan»? (Jesajan kirja 45:1, Psalmi 80:20-23, 92:9-11)

Kalliit YPP:t -YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat- olen voidellut suunne. Olen voidellut kätenne sotimaan, repimään maahan lujittumat, sitomaan tämän maailman prinssit, voimat ja ruhtinaskunnat. (2: kirje korinttolaisille 10:4) Mutta kun puhutte, MINUN korvani on kallistunut teille, kun rukoilette ja elätte pyhyydessä, kun taistelette vihollista vastaan ja tämän maailman houkutuksia.

Koska tottelette ja koska rakastatte tätä ministeriötä, MINUN Kuuluttajaneitoani ja MINUN Kuulutuksenkantajaani ja uskollisesti rukoilette heidän puolestaan -tämän Ministeriön kuten myös Kathrynyahin ja Adamin sillä he ovat tiimi ja nuoremman Stephen Rossin puolesta -älkää aliarvioiko asemaanne. Kaikki kääntäjät, jotka ottavat pyhän tulen ja kääntävät ne muille kielille, älkää aliarvioiko asemaanne. Mutta jatkakaa kaikki teistä, pysymistä nöyrinä MINUN edessäni -sillä jokainen YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijoista, marssitte omissa luokissanne. Pidätte silmänne taivaallisessa palkinnossanne.

Olet pyhä esirukoilija. Ja kun näette muiden lankeavan rinnallanne, heidän, jotka eivät voi vastata tulla kutsutuksi MINUN Pyhäksi Morsiamekseni, irrottakaa silmänne langenneista. Pitäkää silmänne heissä, jotka ovat seisseet vahvoina, huolimatta siitä, mitä on tullut, huolimatta vainosta, houkutuksesta. En sano, että olette täydellisiä; kaikki teistä ovat keskeneräisiä tekeleitä.

Tulette tietämään milloin saavutatte tuon arvosanan, sillä se tulee olemaan kun sanon Elisabethille: «Ilmoita se nyt.» Ja tulen lähettämään merkin Pyhistä Enkeleistä ja he tulevat tulemaan sinulle uudestaan, Elisabeth. Ajankohta ei ole kaukana (Matteuksen evankeliumi 25:6). Jos kertoisin teille liian aikaisin ja jos voisin antaa päivämäärän, tekisitte sen virheen, että eläisitte ainoastaan tuolle päivämäärälle. Työ ei tulisi tehdyksi. Sielut eivät tulisi tavoitetuiksi. Laskisitte vain lähtölaskentaa. Tämän vuoksi sanoin: «En kerro ennen kuin on aika teidän kaikkien tulla kotiin.»

Kiitos rakastetut YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat. Kiitos rukouksistanne. Kun rukoilette hänen (Elisabethin) puolesta, Nikon ja muiden, niin myös siunaukset tulevat teille itsellenne. Kun annatte tunnin keskittyäksenne muihin, MINUN silmäni ovat ikuisesti teissä. Eivät kaikki ole soveltuvia pyhiksi esirukoilijoiksi. He, jotka ovat langenneet -koska he eivät enää halua seistä ja pitää kättään auralla. Älkää surko vaan iloitkaa, sillä en jättänyt teitä yksin. Olette pyhän perheen merkitys. Ei vain hyvinä aikoina vaan huonoina aikoina jaatte toistenne taakat.

Ja kaikille näkymättömille, sama siunaus koskee heitä. Kyllä, vihollinen hyökkää kovemmin mutta se johtuu siitä, että palkinnot ovat niin paljon suuremmat. Ette kokoa aarrettanne tänne maahan vaan se on koottu taivaaseen.

Ja Elisabeth, he tulevat seisomaan rinnallasi rakastetun Nikoni kera, Adamin ja Kathrynyahin ja kaikkien heidän, jotka ovat olleet siunaus teille, kaikkien heidän, jotka ovat olleet siunaus tälle Ministeriölle ja tarjonneet uhrejaan ja olleet halukkaita tulemaan vainotuiksi (Matteuksen ev. 5:11-12), olemaan maanviljelijä, olemaan puutarhuri tällä Kaikkivaltiastuuli Ministeriön korjuupellolla (Matteuksen ev. 13:35), (joka kuuluu Aleph:ille ja Tav:ille ja RUACH ha KODESH:ille (Pyhä Henki) Kerron teille tämän, he tulevat seisomaan rinnallanne ja tulen kiittämään heitä henkilökohtaisesti, yksitellen. Ja teidän palkintonne tulevat olemaan ihmiset, kokoontuneina kaikista maista ja kansoista, seisomassa pitkässä jonossa vain haluten tavata teidät ja sanoa kiitos.

He teistä, jotka ovat nöyrtyneet ja sallineet todistuksenne tulla postitetuksi maailman edessä, teidät tullaan esittelemään heille, joiden elämät muuttuivat ja korjaantuivat todistuksenne vuoksi. Eikö MINUN Sanani sano: «MINUN Vereni ja heidän todistuksensa kautta…» (Johanneksen Ilmestys 12:11) ihmisten elämät muuttuvat ja korjaantuvat -jos he voivat vain uskoa, että tuon hyvä asioita heille, jotka jatkavat MINUN seuraamistani.

Joten älkää surko langenneita. Surkaa hetken ja tajutkaa -mutta älkää jatkako elämistä tässä surussa -sillä MINUN täytyy näyttää ja MINUN täytyy todistaa, kuka todella on tottelevainen morsian. Todella, kerron teille tämän, pyhät ovat pyhempiä. Mutta he maksavat hinnan tästä pyhyydestä -juuri kuten he, jotka kulkevat epäpyhyyden tietä, jotka aloittivat oikealla tiellä kantaen ristiään ja sitten heittivät sen maahan ja sanoivat: «En enää kanna tätä ristiä. En enää seuraa taivaan ohjeita. Kuljen omillani. Se, mitä YAHUSHUA pyytää on liian vaikeaa.» (Luukaksen ev. 14:25-27)

Mutta näettekös, tulen lähettämään toisen matkan varrelle. Ja he tulevat näkemään tuon ristin, joka on unohdettu ja asetettu maahan: kutsumus ja työ, jotka olen säätänyt. He tulevat poimimaan ne ja kantamaan tuon ristin (Markuksen ev. 8:34). He tulevat olemaan halukkaita kärsimään vainoa ja pilkkaa. He tulevat olemaan halukkaita uhraamaan aikansa ja rahansa. He tulevat olemaan halukkaita uhraamaan mitä tahansa, mitä vaadin heitä uhraamaan. Ja voitelun työhön, joka heitettiin maahan ja unohdettiin, tulen voitelemaan vain lisää. Ja kyllä, tulen vaatimaan enemmän mutta yhtenä päivänä taivaassa, MINUN rakastetut aarteeni tulette näkemään, että se kaikki on sen arvoista kun henkilökohtaisesti kiitän teitä kasvokkain.

Joten sanon «hyvin tehty» heille, jotka ovat MINUN uskollinen, tottelevainen morsian. Sanon «Hyvin tehty, mutta älkää koskaan antako itsenne antautua ylpeyteen«. Sillä tiedän erittäin hyvin, kuinka nöyrryttää itse kunkin teistä, joten pitäkää silmänne MINUSSA ja jatkakaa kasvamista voitelussa, jonka olen antanut tälle Ministeriölle.

(Osan 1 loppu tästä Sanasta. Jatkakaa lukemista osaan 2. Älkää ohittako Elisabethin rukousta.)

Elisabeth: Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos. Kiitos YAHUSHUA, kiitos Isä YAHUVEH, kiitos rakastettu ÄITI IMMAYAH, ÄITIMME RUACH HA KODESH (Pyhä Henki), ÄITIMME VIISAUS, ÄITIMME LOISTO, ÄITIMME SHKHINYAH. (YAH:in Loisto)

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos. Siunaa kaikkia uskollisia ympäri tämän maailman. Siunaa heitä, joiden nimiä emme tunne. Siunaa heitä, joiden nimet tunnemme. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos työstä tällä korjuupellolla, jota kutsut Ministeriöksi.

Kiitos, kiitos, kiitos, että he nostavat nimemme ja kiitos, kiitos, kiitos että siunaukset palautuvat heille.

Kiitos Isä YHUVEH, silmämme ovat irti langenneista nyt. Suremme, mutta vain hetken. Tulemme pitämään silmämme keskittyneinä heissä, jotka kamppailevat totellakseen Sinua, Isä YAHUVEH.

(Elisabeth alkaa rukoilla pyhillä kielillä taas.)

Palvomme Sinua. Palvomme Sinua. Palvomme Sinua. Minkä tahansa hinnan vaaditkaan, poimimme ristimme ja seuraamme Sinua. (Markuksen ev. 8:34). Olemme uskossa vedelläkävelijöitä SINUN Nimesi kautta, YAHUSHUA, rakastettu Messiaamme.

Kiitämme Sinua voitelemasta meidät -suuremmin. Kiitämme Sinua voitelemasta kätemme. Kiitämme Sinua, Isä YAHUVEH, ylistämme Sinua, Isä YAHUVEH kaikesta, minkä olet tehnyt ja kaikesta, minkä aiot tehdä.

Uskollisille, jotka todella tottelevat Sinua, kiitämme Sinua, Isä YAHUVEH. Vaatimuksesi voivat olla raskaita näille kuolevaisille ruumiille, mutta kaikki on sen arvoista. Jokainen maksaa eri hintaa, he, jotka seuraavat Sinua ja palvovat Sinua ja asettavat Sinut ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan, he, jotka kamppailevat ollakseen miellyttäviä kuten Enok Sinulle kaikin tavoin (kirje heprealaisille 11:5)

Kiitos rakastettu YAHUSHUA ha MASHIACH, kiitos kallis RUACH HA KODESH, IMMAYAH:imme. (Äiti YAH)

Sen, mitä emme voi tehdä lihamme kautta, voimme tehdä meissä olevan Nimen, Veren ja Hengen kautta, kaikki rakkautesi vuoksi - kaikki Veresi vuoksi, jossa olemme pessyt 24t/vrk, kaikki efesolaiskirjeen 6. luvun haarniskan vuoksi, joka ei koskaan irtoa yltämme.

Voi, rakastettu YAHUSHUA, palvomme Sinua. Kiitos uskollisista, jotka seisovat totuuden rinnalla. Tämä Ministeriö, jonka synnyttämiseen olet käyttänyt minua tämän maan päällä, tämän internetin kautta, on epätavallinen. Ja vain he, jotka haluavat syödä henkistä lihaa, tulevat ottamaan vastaan nämä totuudet. Ja mikä hinta minun täytyy maksaa, mutta YAHUSHUA anna minulle anteeksi kun en sano, että se on sen arvoista joka päivä.

Valheet, herjaajat, viholliset, jotka nousevat, he, jotka tappaisivat minut vain saadakseen minut hiljenemään, he, jotka ovat täynnä kateutta ja himoa, he, jotka sanovat:

«Koska en kuule tätä pelastukseni Jumalaa tavalla, jolla sinä (Elisabeth) kuulet, heitän nämä sanat takaisin sinulle, koska en voi elää pyhästi, koska käteni ovat likomärät synnistä, koska lankean kiusaukseen. Kuka sinä olet sanoman, etten voi?

Joten vihaan sinua vihalla, koska näytät, kuinka likainen todella olen. Vihaan sinua vihalla -ja kiroan sinua päivittäin -siinä missä kerran kutsuin sinua ystäväksi, koska näytit minulle tien pyhyyteen ja näytit minulle tien totuuteen. Mutta nyt vihaan sinua, sinä Kuuluttajaneito, koska näytät minulle valon taivaasta. Johdat minut uuteen suhteeseen YAHUSHUA ha MASHIACH:in kanssa. Mutta koska pidän parempana pimeyttä -sillä valo sokeuttaa silmäni - vihaan sinua.

Jätä minut rauhaan ja anna minun elää pimeydessä (Johanneksen ev. 3:19). Jätä minut rauhaan Kaikkivaltiastuuli Ministeriö. En halua nähdä syntejäni. Jätä minut rauhaan. Kyllä, aloitin oikealla tiellä. Kyllä, yritin hylätä synnin. Kyllä, yritin elää tälle YAHUSHUA ha MASHIACH:ille (YAHUSHUA MESSIAS). Mutta on liian vaikeaa seurata Häntä. Jättäkää minut rauhan. Tahdon syntini. Leimaan teidät valehtelijoiksi. Ette voi olla profeettoja, sillä minä en ole (sellainen). Ette voi olla pyhiä. Kuinka tämä Jumala voisi elää sisäpuolella? Leimaan teidät valehtelijoiksi, muuten minun täytyisi myöntää, että minä olen valehtelija. Osoitan teitä sormella ja sanon: «Teidän täytyy olla synnintekijöitä, teidän täytyy olla yhtä likaisia kuin minä!» Yritän tuomita teidät omien normieni mukaan ja en välitä, mitä Jumalanne sanoo.

Jätä minut rauhaan Kaikkivaltiastuuli Ministeriö. En halua kuulla, että olen epätasa-arvoisesti kytköksissä. Sen sijaan, tulen leimaamaan Ministeriönne pahana vitsinä. En aio murehtia YAHUVEH:in edessä seisomisesta, sillä HÄN on kaikki armo ja kaikki rakkaus. Pois minusta Kaikkivaltiastuuli Ministeriö, en tahdo kuulla, että minun täytyy elää pyhyydessä. Vihaan sinua Elisabeth. Kiroan nimeäsi yhä enemmän joka päivä. Kokoonnun vihollisen kanssa, joka päivä, jotka juonittelevat viedäkseen elämäsi. Voi, mutta kutsun silti itseäni kristityksi. Kuka sanoo, etten ole? Sillä tiedän, kuka Jeesus Kristus on. Tiedän hinnan, jonka Hän maksoi Golgatalla. Ja näetkös, siinä kaikki, mitä tarvitaan. Ei ole väliä sillä, olenko pyhä. Ei ole väliä sillä, elänkö synnissä. Ei ole väliä sillä, että nuhtelen sinua ja kaikkia totuuksia tässä Ministeriössä. Kuulun silti HÄNELLE.

Joten pois minusta Kaikkivaltiastuuli Ministeriö, en tahdo osuutta voitelustanne enää. Laitoin käteni auralle ja yritin, mutten tahdo osuutta voitelustanne enää. Siinä missä kerran syleilin sinua ystävänä, syleilin teitä perheenä, jopa tuin Ministeriöänne -huolimatta siitä, kuinka äänekkäästi huusit, ja sanoit: «Tämä Ministeriö ei kuulu minulle, vaan se kuuluu taivaalle.« Hymyilin ja sanoin: «Se on silti sinun Ministeriösi.« Ja jopa istutin siementä taloudellisesti. Laskin, että voisin ostaa muutaman siunauksen jos olisin kiva sinulle. Mutta ei enää, ei enää, se ei vain ole sen arvoista.

Näen, kuinka muita ympärilläni olevia siunataan ja tulen vihaiseksi ja puin nyrkkiäni. Näen, kuinka uskolliset, pyhät, tottelevaiset, katuvaiset, jotka kulkevat pyhyyden tietä, syleilevät sinua ja olen kateellinen tuosta rakkaudesta. Olen kateellinen, koska minulla ei ole, mitä teillä on. Ja vihaan teitä ja vihaan sitä, mitä tämä Ministeriö lausuu julki, sillä se on loistanut valoaan pimeyteeni. Ja haluan vain piiloutua -tietäen, etten ole osa YAHUSHUA:n Morsianta, koska vaatimukset ovat aivan liian korkeat. Ja syvällä sielussani tiedän, että läpi Suuren Ahdingon tulen kulkemaan ja hinnan joudun maksamaan, koska kieltäydyin kuuntelemasta sinua tänä päivänä.

Joten sydämessäni tiedän, että totuus tulee julki -mutten tahdo osuutta tuosta totuudesta, koska en voi kulkea tietä, jota sinä kuljet, tietä, jonka YAHUSHUA haluaa minun kulkevan. Minun täytyisi luopua liian paljosta. Minun täytyisi myöntää, että sinä olet oikeassa ja minä olen väärässä ja että pelastuksen Jumala todella lausuu julki sinun suustasi. En tahdo myöntää tätä, sillä jos niin teen -ja lakkaan vihaamasta sinua -sillä jos niin teen, olen mennyttä. En voisi katsoa itseäni peiliin enää -myöntää, että sinä olet rikas uskossa ja minä köyhä.

Joten tulen jatkamaan vihaamistasi. Tulen jatkamaan tämän Kuuluttajaneidon kiroamista. Tulen jatkamaan kaikkien heidän kiroamistaan, jotka seuraavat totuutta, koska elän mieluummin valheessani siihen päivään saakka, jona kuolen.

Joten jätä minut rauhaan, sinä Kuuluttajaneito. Jätä minut rauhaan, YAHUSHUA. Ajattelen Sinua mieluummin ainoastaan rakkauden Jumalana -ei Hänenä, joka kirosi viikunapuun, koska se ei tuottanut hedelmää Hänelle. Jätä minut rauhaan ja anna korvieni pysyä kuuroina. Jätä minut rauhaan ja anna silmieni pysyä sokeina. Jätä minut rauhaan ja anna minun kirota ja herjata ja valehdella nimeäsi Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah. Parjaan (puhua vahingollisia epätotuuksia ja herjata). Ja pysyttäydyn vihollistesi kanssa ja taistelen (sinua vastaan) heidän kanssaan, koska ainakin he hyväksyvät minut sellaisena kuin olen.

Joten jätä minut rauhaan Kaikkivaltiastuuli Ministeriö, en tahdo enää nähdä syntejäni. Uskon mieluummin Raamattuun tavalla, jolla uskon siihen. Tiedän sydämessäni, että yhtenä päivänä joudun maksamaan hinnan mutta se on sen arvoista tänä päivänä. Sillä en näe taivasta vielä, enkä kuule taivaasta kuten sinä ja tämä maailma ympärilläni on kaikki, mitä minulla on. Joten on niin helppoa, Elisabeth, vihata sinua (Psalmi 37:32). En ole vielä kuullut sanoja: «En tunne teitä. Menkää pois luotani, te väärydentekijät.» (Matteuksen ev. 7:23). Ja kieltäydyn uskomasta, että YAHUSHUA sanoisi tämän minulle. En edes pidä nimestä, jolla kutsutte Häntä. Kutsun Häntä Jeesukseksi Kristukseksi, sillä jos minun täytyisi myöntyä tuohon heprealaiseen Nimeen, minun täytyisi myöntää kaikki häpeäni.

Ruokitte minua henkisellä lihalla (1. kirje korinttolaisille 10:3), no nyt syljen sen takaisin kasvoillesi, sillä on helppoa juoda maitoa (1. Pietarin kirje 2:2, kirje heprealaisille 5:12) mutta vaikeaa niellä tuota henkistä lihaa. Antakaa minulle vain maitoa juotavaksi, voin uskoa sen. Antakaa minulle Jumala, joka sanoo: «Olen puhdas rakkaus, olen armo.» Älkää opettako minulle tästä tuomion YAHUVEH:ista, ja samasta joka siunaa minua, on sama, joka kiroaa minua. Jätä minut vain rauhaan Kaikkivaltiastuuli Ministeriö. Älä tule enää talolleni. Älä puhu puolisolleni, perheelleni tai ystävilleni, muuten he päätyvät jättämään minut ja näyttämään tosi syntisen, joka on sisälläni. Ja sitten he herjaavat minua ja kiroavat minua jos he saavat selville, että sinä kerroit totuuden ja minä olen valehdellut. Ja sitten, mikä kohtaloni on? Yksinäinen elämä on kaikki, mitä näkisin.«

(Elisabethin kielet muuttuvat ja sanan osa 2. jatkuu)


Nyt Elisabeth, tiedän, että mietit, mitä ihmettä olen juuri tehnyt. Olen antanut sinulle uuden voitelun, MINUN rakastettuni. Nyt kuulet vihollistesi sanat. Ja MINÄ puhun ne julki -he tietävät, että kerron sinulle, jopa mitä he sanovat. Ei vain tämä, kun muut kuuntelevat näitä sanoja, he tulevat tajuamaan, miksi viholliset kertovat näitä valheita. .

Joten Elisabeth, onko hinnan arvoista tulla vainotuksi MINUN Nimeni tähden? Sillä nyt et vain kuule sanoja taivaasta, nyt tiedät sanat, jotka ovat lukittuina vihollistesi sydämissä ja sieluissa -heidän, joita kerran kutsuit ystäviksesi, perheeksesi, heidän, joita kerran kutsuit tyttäreksesi ja pojaksesi. Mikään ei ole piilossa, MINUN tyttäreni, sillä nyt tänä päivänä olen antanut sinulle uuden voitelun.

He, jotka todella seuraavat ja palvovat MINUA, he, joiden nimet ovat kirjoitettuina Lampaan Elämän Kirjaan, tulevat sanomaan: «Haluan seurata totuutta, joka valaisee tietä. Olen vakaasti päättänyt seurata YAHUSHUA ha MASHIACH:ia. Olen vakaasti päättänyt olla kääntymättä takaisin. En tule olemaan kuin Lotin vaimo. (1. Mooseksen kirja 19:15-26)» Tämä maailma on täynnä Lotin vaimoja. Kirkot ylitsepursuavat heitä, mutta Elisabeth, he tulevat tulemaan ja he tulevat menemään. Mutta loppujen lopuksi tulen paljastamaan hengen heidän sisällään.

Ja nyt tämä profeetallinen viesti tullaan taas kääntämään muille kielille. Jotkut tulevat itkemään ja peittämään kasvonsa häpeässä ja katumaan MINULLE taas ja näyttämään sinulle hengen sisällään, jonka näytin. Ja he tulevat tekemään kaikkensa todistaakseen: «Olen tässä Ministeriössä kanssasi, tulen saarnaamaan julki näitä totuuksia.«

Ja heille, jotka ovat tehneet tämän, tulen antamaan heille anteeksi ja tulen voitelemaan heidän kätensä uudelleen tulemaan asetetuksi auralle -jos he vain myöntävät, «Olen tehnyt syntiä» ja tajuamaan etten ole henkilöiden kunnioittaja (Apostolien teot 10:34). Palkitsen heidät, jotka ahkerasti etsivät MINUA.

OLEN Alku ja Loppu. Jatkakaa sen julistamista kaikille -sillä ei ole MASHIACH:a (Messiasta), ei ole Herraa, ei ole Pelastajaa, paitsi MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA («YAH pelastaa») Messias) eikä ole tietä taivaan porttien lävitse paitsi MINUN Vereni ja Nimeni kautta. Joten jatkakaa julistamista, Kaikkivaltiastuuli Ministeriö. Pyhä Morsian, tule, liity heidän rinnalleen ja tulkaa yhdeksi. He, jotka lukevat kaukaa, eivät edes esittele itseään heille, jotka tekevät työtä tässä Ministeriössä, mutta nyt on aika tulla esiin. Kertokaa heille, että olette olleet olemassa kaiken aikaa, etteivät he tunne oloaan yksinäiseksi.

Erityisen siunauksen olen lausunut taivaasta -kun luette pyhiä profetioita ja kirjoitatte ja sanotte, «Otan ne vastaan» -siunaus on teille varattuna tavoin, joilla ette ymmärrä, vain antamasta rohkaisua heille.

Tämä on siunaus, joka MINULLA on sinulle tänä päivänä, Elisabeth kun heräät etkä tiedä - MINUN kultaseni -että puhuisin taas. Mutta kirjoita tämä ylös ja tallenna se, sillä olet kuullut taivaasta.

Joten kun annan sinulle moitteen sanan annettavaksi toiselle ja suret. Ja murehdit kun näet toisen langenneen. Irrota silmäsi heistä ja aseta silmäsi heihin, jotka seisovat suorassa. Ja vaikka heidät voidaan töytäistä kumoon toisinaan, he kutsuvat MINUN nimeäni ja MINUN Vereni kautta nostan heidät ylös jälleen.

Nämä ovat heitä, jotka taistelevat totuuksien puolesta, jotka julkaisen tämän Ministeriön kautta -sillä se, mitä tämä Ministeriö opettaa, on vain se, minkä olen kirjoittanut ylös kauan sitten MINUN Pyhään Sanaani, vanhoihin kirjoihin. Nämä ovat heitä, jotka syleilevät sinua ja rakastavat sinua, koska he tietävät, että olen sisälläsi, koska he tietävät, että puhun julki sinusta, koska he havaitsevat RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) sisälläsi.

En puhu vain sinulle, nyt, puhun jokaiselle, joka auttaa opettamalla rinnallasi. Voi, kuinka suuret, kuinka suuret, kuinka suuret, kuinka suuret, siunauksesi tulevat olemaan. Jatka vain, jatka MINUN seuraamistani. Ja samat palkinnot, jotka olen varannut MINUN Kuuluttajaneidolleni ja kaikelle uskolliselle Morsiamelle omilla silmilläsi, tulet näkemään -palkinnot heille, jotka seuraavat ja ovat uskollisia MINULLE. Teidän YAHUSHUA:nne, teidän MASHIACH:inne ei tule koskaan jättämään tai unohtamaan teitä. Joten irrottakaa silmänne langenneista ja pitäkää silmänne heissä, jotka seuraavat MINUA tottelevaisuudessa ja uskollisuudessa ja vilpittömyydessä, he todella rakastavat MINUA.

Sanan loppu

Annettu tälle lapselle, soturille, YAHUSHUA meidän MASHIACH:imme Morsiamelle 10. heinäkuuta, 2009

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät ja lähettäkää minulle sähköpostia ja kertokaa minulle.

Uni 9.heinäkuuta, 2009

Kutsu Taivaan Juhliin
Olimme kokoontuneina huoneeseen ja minä (Elisabeth) olin punaisessa pyörätuolissa, meitä ei ollut montaa, ehkä vain kourallinen ja suuri juhla oli tulossa, suuri juhlinta ja kaikki olivat hyvin innoissaan. Kaikki ihmiset huoneessa tiesivät olevansa menossa paitsi yksi mies ja hän oli surullinen. Mies sanoi: «En mene. Minun täytyy jäädä tänne ja tehdä työtä. En ole sen arvoinen, että menisin näihin juhliin.» Katsoin tätä miestä ja sanoin: «Mutta olet tulossa juhliin. Sinut on kutsuttu.» ja hän sanoi uudelleen: » Ei, en ole sen arvoinen, että menisin.» Muut ihmiset sanoivat: «Todista se, Elisabeth, että hän tulee näihin juhliin. Lyö käsiäsi yhteen 3 kertaa.»

Käteni lepäsivät pyörätuolin nojalla ja sanoin: «En tahdo tehdä niin, koska voitelu on niin kivulias.», mutta ihmiset jatkoivat käskemään minua lyömään käsiäni yhteen 3 kertaa ja he sanoivat: »YAHUSHUA haluaa sinun tekevän sen.» Sanoin: «Mutta pelkään kipua, koska voitelu on niin vahva.« Sitten katsoin tämän yhden miehen surullisiin kasvoihin ja hän alkoi saada toivoa, että taputtaisin käsiäni kolmesti. Joten nostin käteni ja laitoin kämmeneni yhteen odottaen sen olevan kivuliasta, koska voitelu on sähköinen ja olin hämmästynyt, ettei kipua ollut. Kuulin YAHUSHUA:n sanovan minulle: «Taputa käsiäsi yhteen 3 kertaa.» Joten taputin käsiäni yhteen 3 kertaa todella nopeasti ja mies puhkesi valtavaan hymyyn ja kaikki hurrasivat ja ylistivät YAHUSHUA:a, koska me kaikki tiesimme silloin, että lähtisimme juhliin, emmekä jättäisi miestä jälkeemme.

Ole hyvä ja lähetä sähköpostia meille, jos sinulla on tulkinnan lahja tälle unelle.