Profetia 111

MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) myönnän
teille PYHÄN avioeron, heille, jotka tarvitsevat sitä


Kirjoitettu/lausuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta

Annettu 22. toukokuuta, 2009
Julkaistu 27.toukokuuta, 2009

* * * * * * *

Rakastettu perhe YAHUSHUA ha MASHIACH:issa,
Minulla on uusi valtuus nöyrtyä ja jakaa jotakin menneisyydestäni uusimman profetian 111 kera. Minun täytyi kirjoittaa kaikki tämä ja uskoutua miehelle nimeltä Stephen, joka tuli Nikon ja minun luoksemme avioliittoa koskevaan neuvontaan, vaikka hän itse on kristitty avioliittoneuvoja. Voitelu tuli julki kuulla tämä uusi profeetallinen viesti «MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) myönnän teille PYHÄN avioeron, heille, jotka tarvitsevat sitä».

Olkaa hyvät ja kestäkää kanssani kun jaan tosi tarinan siitä, mitä tapahtui minulle ex-aviomieheni kanssa maailman silmissä. Tämä sisällytetään tulossa olevaan omaelämäkertaan, ellei hurmio tapahdu tätä ennen. Voi, kuinka rukoilen ja anon, että hurmio tapahtuu Rosh haShanahina 2009! Jaan, mitä hyvin harva ihminen tietää, ja halusin pitää sen näin. Kathrynyahilla on täysityö saada minut laittamaan elämäni paperille ennen avioliittoani, koska en pidä muistella kipua siitä, millaista elämäni oli. Teen tämän vain auttaakseni muita tottelevaisuudessa YAHUSHUA MASHIACH:ille.

Kyyristyn kun viholliseni lukevat tämän ja kuinka he tulevat käyttämään sitä aseena vastaan minua. Tiedän, että se, minkä YAH käski minua kirjoittamaan, vapauttaa muita ja tiedän, että YAH sanoi minulle kauan sitten, kärsin helvetistä säädetyssä avioliitossa, saadakseni voitelun tulla käytetyksi päästääkseni muita vankeina pidettyjä vapaaksi. Tämä kerrottiin minulle n. 10v. sitten. Ymmärrän nyt, saatuani profetian 111, kuinka totta tämän. Yksikään pastori ei ole opettanut tätä aiemmin, niin että tietäisin, jälleen olen ensimmäinen YAHUSHUA ha MASHIACH:in valitsema profeetta puhumaan tätä julki, jotta pyhät tietäisivät, että heidän rukouksensa on kuultu ja niihin on vastattu.

Ensimmäistä kertaa tajuan nyt, miksi YAHUSHUA sanoi minulle vuosia ennen kuin tapasin rakastetun Nikoni, että olin jo eronnut enkä koskaan ollut naimisissa ex-mieheeni taivaan silmissä, mutta koska avioliittosopimus allekirjoitettiin tämän niin nuoren teini-ikäisen toimesta tuohon aikaan, YAHUSHUA:n itsensä täytyi tehdä se nollaksi, tyhjäksi ja voimattomaksi taivaasta, allekirjoittaen sen YAHUSHUA:n omalla nimellä Hänen vuodatetussa veressään, jotta voisin olla anteeksiannettu. Tämä koskee kaikkia, jotka ovat menneet naimisiin miehen tai naisen kanssa ilman taivaan säädöstä ja siunausta.

Kun luette osan todistustani, joka julkaistaan vasta nyt, muistakaa sanat, jotka YAHUSHUA puhui minulle 21 vuotta sitten kun tämä Ministeriö aloitti: «Jos kärsimys ei olisi ollut suuri, tämä Ministeriö ei olisi suuri.» Tiedän, ettei kärsimykseni ollut turhaa, viinirypäleeni murskattiin, jotta YAHUSHUA ha MASHIACH voisi tuoda julki UUDEN VIININ, joka on voitelu, olemaan siunaus kaikille, jotka tulevat ottamaan vastaan ja ottamaan osaa taivaan tuoreeseen mannaan. Kiitos kaikille, jotka auttavat tukemaan tätä Ministeriötä, sillä tavoitamme maailman 4 nurkkaa YAHUSHUA MASHIACH:in kunniaksi, ylistykseksi ja loistoksi!

Tarvitsemme vielä lisää kääntäjiä tulemaan esiin ja kääntämään profetiat tavoittamaan lisää vieraita maita. Jos tunnette olevanne johdettu tarjoutumaan vapaaehtoiseksi, olkaa hyvät ja lähettäkää minulle sähköpostia osoitteeseen Contact Us. Kuinka ihmiset, jotka eivät puhu englantia, saavat siunauksen kun YAHUSHUA puhuu avioerosta ja siitä, onko se synti.

«JOS KÄRSIMYS EI OLISI OLLUT SUURI, TÄMÄ MINISTERIÖ EI OLISI SUURI!»

Ex-aviomiehelläni oli partneri rakennustoimissa, hänen nimensä oli John. John eli Tammy -nimisen naisen kanssa. Identtiset kaksospoikani Jason ja Jonathan olivat 1-vuotiaita. En ollut koskaan aiemmin ollut lomalla. Exäni ei ollut koskaan aiemmin ottanut minua mukaan lomalle ja pelkäsin mennä minnekään hänen kanssaan, koska hän aina löysi keinoja pahoinpidellä ja terrorisoida minua varsinkin ajaessaan. Hän kiihdytti tahallaan, joskus niinkin kovaksi kuin 150km/t tai kun hän todella halusi terrorisoida, hän kiihdytti ja sitten ajoi niin lähelle rekan puskuria kuin voi päästä.

Minulla oli avioliito, joka oli puhdasta helvettiä. Hän eli terrorisoidakseen minua ja todistaakseen, että hän voisi viedä elämäni milloin tahansa hän halusikaan ja kuitenkin hän kutsui tätä rakkaudeksi. Joka kerta kun tulin raskaaksi, se tapahtui raiskauksen seurauksena. Sain keskenmenoja ainakin 10 kertaa pahoinpitelyn seurauksena. Ok, takaisin siihen, mitä halusin kertoa teille.

Eräänä päivänä exäni tuli kotiin ja sanoi, että hän vie meidät lomalle Disneylandiin Floridaan, ajamme sinne. Hän näytti minulle esitteitä ja käski minua poimimaan hotellin Disneylandissä, jossa halusin yöpyä. Hän oli todella niin ystävällinen, että se oli pelottavaa. No, lyhyesti sanottuna, valitsin hotellin ja olin hämmästynyt, hän sanoi, että olisimme siellä viikon, ja ei budjettia, ei mitään muuta kuin kaikkein parasta. Sitten hän käski minua soittamaan Tammylle ja kertomaan hänelle hotellijärjestelyt, koska hän huolehtii kaikesta. En pitänyt Tammysta, tiesin, että hän harrasti noituutta ja hän vihasi minua, koska olin evankelista aina yrittämässä johtaa häntä Jeesukselle. Sillä nimellä kutsuin YAHUSHUA:a tuolloin, en ollut internetissä tuohon aikaan.

Mietitte varmaan, kuinka tämä kaikki koskee YAHUSHUA:n myöntämistä pyhän avioeron. No, koskee se, jaksakaa kanssani vähän aikaa vielä.

Olin epäillyt, että Tammylla ja exälläni oli suhde. Exäni kysyi Tammylta kaikesta liikeasioissaan, eikä Johnilta. Nyt tässä minulle tarjotaan lomaa ottaa vauvani mukaan ja nähdä Florida ja Disneyland. Kuitenkin pelkäsin exääni suuresti, enkä halunnut olla Tammyn kanssa.

Joten soitin välittömästi rukouskumppaneilleni ja käskin heitä pitää minut rukouksissaan, että menisin Floridaan exäni kanssa mutta pelkäsin henkeni puolesta. Pyysin heitä pitämään minut peitettynä rukouksessa, etteivät exäni tai Tammy voisi tappaa minua.

Ajaessaan sinne hän kiihdytti kuten tavallista ja yritin olla näyttämättä pelkoani. Hän rakasti nähdä minut peloissani ja kerran näin nopeusmittarin nousevan 160km:iin/t ja kiljuin: «Hidasta, ajattele lapsia!» Hän vain nauroi ja jatkoi kiihdyttämistä tietäen, että hän oli saavuttanut tavoitteensa herättää pelkoa minussa.

Kun saavuimme Disneylandiin, oli niin monta merkkiä, että noilla kahdella oli suhde. Esimerkiksi, hän käveli Tammyn kanssa ja minä olin takana työntämässä vaunuja kaksoset niissä ja John käveli minun takanani. Halusin vain juosta pois muttei ollut paikkaa mihin juosta. Olin käynyt kirkossa ja uskoutunut pastorille, joka sanoi minulle, ettei ollut väliä sillä, mitä exäni teki minulle, minun täytyi sanoi hänelle, että rakastin häntä, koska vaimon kuuluu rakastaa aviomiestään.

Seuraavana päivää exäni sanoi minulle, että vuokraisimme veneen ja lähtisimme aamuvarhain ja käski minua olemaan valmis klo 04:00. Sanoin: «En ole aamuvirkku ja olisi vaikeaa saada kaksoset valmiiksi niin aikaisin.» Hän sanoi: »Älä huolehdi kaksosista, John on lapsenvahtina, Tammy lähtee kanssamme.» Jokainen hälytys alkoi soida sisälläni, tiesin, että he suunnittelivat tappavansa minut! Sanoin: «En halua lähteä, en jätä lapsiani Johnin huostaan!»

Rukoilin lakkaamatta koko yön, tietäen, mitkä heidän suunnitelmansa olivat ja YAH vahvisti sen minulle. Aamulla kerroin hänelle herättyäni, että olin sairas enkä voinut lähteä, se oli totta, vatsani oli sekaisin unettomuudesta ja huolesta. Hän huusi minulle: «Sinä lähdet!» Rukoilin YAH:ia, mitä minun pitäisi tehdä? YAH sanoi minulle: «Luota MINUUN, suojelen sinua!» Niin tein. Tämä oli ensimmäinen laivamatkani.

Kun tapasimme Tammyn, hän oli jo laivan omistajan kanssa. Pilvet näyttivät todella myrskyisiltä. Hän (omistaja) kommentoi, että hänen mielestään ei ollut viisasta lähteä tällaisella säällä, kuitenkin sekä exäni että Tammy vaativat, hänelle maksettiin etukäteen ja he halusivat veneen. Tiesin, että YAH toi myrskyn. Laivan kapteeni sanoi: «Hyvä on, mutta jos sää pahenee, suuntaan välittömästi takaisin tänne.» Tuuli puhalsi jo aika kovaa.

Ex-aviomieheni maailman silmissä, johti minut paikkaan, jossa hän halusi minun seisovan ja huomasin, että se oli todella lähellä reunaa ja hän oli kaukana reunasta. Tammy seisoi hänen vieressään. Laiva liikkui nopeasti, kapteenilla oli selkä meihin päin ja aallot olivat myrskyisiä ja oli hyvin tuulista. Exäni tuli lähemmäs minua ja niin Tammykin. Tiesin todella, että he aikoivat työntää minut yli laidan enkä osannut uida, sitä paitsi, tämä oli valtameri, jossa olimme. Yritin liikkua poispäin mutta he olivat piirittäneet minut.

Rukoilin kovasti ja olin hyvin peloissani. Yhtäkkiä aloin oksentaa ja sairaus yllätti minut niin arvaamatta, ettei minulla ollut aikaa kääntyä ja oksentaa mereen. Kaipa se oli merisairautta ja projektiilia oksentamista.

Olin niin nolona, oksensin molempien heidän päälleen! Tämä sai heidät juoksemaan toiselle puolelle laivaa ja he peittivät suunsa ja oksensivat myös! Tämä kiinnitti kapteenin huomion ja hän sanoi: «Käännän tämän laivan ympäri, katsokaa tuota taivasta, tornadovaroitus on voimassa ja hän on sairas!»

No, tiesin, että YAH oli löytänyt tien suojella minua, mutta eikö Hän olisi voinut työntää heitä yli laidan, ajattelin itsekseni ja kuitenkin ylistin YAH:ia pelastamasta henkeni.

Kun saavuimme takaisin hotellille, oli kuin maa olisi vielä ollut aalloilla. Kaaduin sänkyyn ja välittömästi olin unessa. Kun heräsin, sain selville, ettei sähköä ollut ja kysyin exältäni mitä tapahtui. Hän sanoi, että tornado katkaisi hotellin sähkön! Voitteko uskoa, nukuin läpi tornadon ja tuohon aikaan oli epätavallista, että tornadot osuivat Floridaan, minulle kerrottiin myöhemmin. Hurrikaaneja, kyllä mutta harvoin tornadoja. Tiesin, että YAH:in raivo oli tuossa tornadossa ja esti enemmät tappoyritykset minua kohtaan.

Tuona iltana menimme ulos syömään ja laittauduin. Laitoin ylleni tämän kauniin mustan leningin. Tammy ja John liittyivät seuraamme, tietenkin. En koskaan unohda, kun exäni sanoi, kuinka kauniilta näytin ja kuinka paljon hän rakasti minua. Nyt normaalisti nainen ottaa sen kohteliaisuutena, kuulla aviomiehen sanovan, että tämä rakastaa sinua, mutta joka kerta kun aviomieheni, maailman silmissä, on sanonut tämän, tiesin, että tass yksi tappoyritys oli tulossa minua vastaan. YAH sanoi minulle nämä täsmälliset sanat: «Varo kobraa, sillä hän valmistautuu iskemään.« Näin näyn käärmeestä kulmahampaat paljastuneina valmiina puremaan minua.

Muistan tunteneeni: «No voi, antaa hänen tappaa minut. En voi elää tässä pelossa enää.« Sanoin hänelle: «Tiedätkö, haluaisin mieluummin, että joku tappaa minut, joka sanoo rakastavansa minua kuin tuntematon, joka ei edes teeskentele.» Tiesin, että se, mitä sanoisin seuraavaksi, olisi valhe mutta halusin vain nähdä, miltä sanat kuulostivat, ja sitä paitsi tuo pastori sanoi minulle, että olin velvoitettu rakastamaan aviomiestäni. Joten katsoin häntä meitä molempia heijastavan peilikuvan kautta kun hänen käsivartensa olivat vyötäröni ympärillä ja sanoin: «Minäkin rakastan sinua.» Sanat sanottiin pienellä, surullisella äänellä, joka vieläkin tuo kyyneleet silmiini kun kirjoitan tätä.

Ok, se oli todella tyhmä asia sanoa, olen samaa mieltä, ja YAHUSHUA todella nuhteli minua sanomasta sanat myöhemmin, sillä olin juuri antanut luvan suullani saatanalle käyttää ex-aviomiestäni, maailman silmissä, tappaa minut! Muistakaa, kielessä on joko elämä tai kuolema, siunauksia tai kirouksia.

Kun tulimme takaisin illalliselta, halusin vain mennä nukkumaan. Halusin todella kuolla ja koska exäni oli antanut minulle ruiskeena hyponeuloja, mitä myrkkyä tai huumetta täynnä, sitä en tiedä, kun nukuin ja jopa lääkärit todistivat tämän myöhemmin. Tiesin, että saattaisin herätä taivaassa.

Kiinnittäkää huomiota, SEURAAVA KAPPALE KOSKEE SITÄ, MIKSI YAHUVEH KÄSKEE MINUA JAKAMAAN TÄMÄN TODISTUKSEN KANSSANNE. YAHUSHUA HERÄTTI MINUT JA NÄIN HÄNET SELVÄSTI. TÄMÄ EI OLLUT NÄKY. Katsoin valtavan luksuskokoisen sängyn ylitse entistä aviomiestäni, maailman silmissä, nukkumassa hänen puoliskollaan sängystä. Tämä on ensimmäinen kerta kuin näin YAHUSHUA:n, jota kutsuin Jeesukseksi Kristukseksi tuohon aikaan.

Hän seisoi siellä häikäisevän valkoisessa puvussa, mutta Hän oli vihainen ja Hän sanoi nämä täsmälliset sanat, sanat, jotka minua nyt käsketään kertomaan teille. Tiedän, että sanat koskevat jokaista, joka tuntee niin kuin minä tunsin ja jotka vertaavat avioliittoaan elinkautiseen pakkotyössä, tavalla, jolla tunsin exäni kanssa. Yritätte vielä vakuuttaa itseänne, että rakastatte heitä. Nyt minua käsketään kertomaan teille, mitä YAHUSHUA sanoi minulle, Hän sanoo sen nyt teille: «»ÄLKÄÄ SANOKO, ETTÄ RAKASTATTE TÄTÄ PAKANAA TAI JAATTE HÄNEN RANGAISTUKSENSA!» Olin shokissa! En tiennyt, että JEESUS KRISTUS, minun YAHUSHUA:ni suuttuisi minulle! Loppujen lopuksi, rakastan, yritän totella Häntä ja palvella Häntä. Hän oli vihainen tavasta, jollakäytin sanaa rakkaus, se oli loukkaus YAHUSHUA:lle, koska pyhyydellä ei ole mitään yhteistä turmeltuneiden kanssa, tai avioliiton kanssa, joka ei ole säädetty taivaasta! Muistakaa, että minua käsketään varoittamaan teitä myös, vaikkei Hän ilmaantunut lukijalle lukemassa tätä kuten Hän ilmaantui minulle, ottakaa varteen sama varoitus teille!

Hän katosi välittömästi ja aloin katua suuresti. En ole koskaan saanut selville, sanoiko YAHUSHUA MASHIACH, JEESUS KRISTUS, että joutuisin helvettiin? En tahdo tietää, sillä tiesin paremmin tuon jälkeen.

Toinen pastori sai minut suuriin vaikeuksiin koska hän opetti minulle, että vaikka exäni kiroaisi minua Jumalaan liittyvillä sanoilla ja kirosanoin, minun tulisi katsoa exääni kasvoihin ja sanoa «Jeesus siunatkoon sinua!» No, yritin tätä kerran ja jouduin suuriin vaikeuksiin jälleen kerran, en joudu vaikeuksiin YAHUSHUA:n kanssa kovin usein, näinä yli 25 vuotena olen joutunut harvoin YAHUSHUA:n tai YAHUVEH:in röykyttämäksi. Siksi muistan kun sotken asiat, niin elävästi.

Exäni ja minä seisoimme keittiössä riidoissa vuosia myöhemmin. Hän uhkasi minua ja kutsui minua kirosanoilla ja työnsi selkääni rajusti vasten keittiön tiskipöytää. Hänen kasvonsa olivat lähellä kasvojani ja hän huusi minulle. Inhoan kuulla miesten kiroavan ja huutavan ja tämä johtuu hänestä. Katsoin häntä ja sen mukaan mitä pastori sanoi, pahat henget perääntyisivät kun sanon sanat: «Jeesus siunatkoon sinua!« joten sanoin nämä sanat.

Seuraava asia, joka tapahtui, oli kuin olisin lyönyt häntä kasvoihin! Hän oli juuri sanonut sanat «jumalauta, huoranpenikka» ja käytti sanaa JEESUS KRISTUS näiden kirosanojen päällä. Hän astui taaksepäin luotani ja sanoin hiljaisesti katsoen häntä kiinteästi silmiin «Jeesus siunatkoon sinua» ja olin hiljaa noin 5 sekuntia, seuraava asia, jonka hän teki oli käydä hyvin väkivaltaiseksi kohtaani ja kiroten minua pahemmin ja äänekkäämmin. En muista hänen sanojaan, pääasia, jonka muistan, oli kipu, jonka tunsin tunteellisesti ja henkisesti, sillä en ymmärtänyt, ja kysyin JEESUKSELTA, miksei se toiminut. Saatoin kuulla YAHUSHUA:n selvästi sanovan ankaralla äänellä, jota en ole koskaan unohtanut: «Et siunaa sitä, mitä en ole käskenyt sinun siunaamaan, ja et kiroa sitä, mitä en ole käskenyt sinua kiroamaan!«

Sen tietäminen, että olin loukannut YAHUSHUA MASHIACH:ia loukkasi minua enemmän kuin mikään mitä exäni koskaan voisi tehdä minulle ja olin laillisesti naimisissa hänen kanssaan nuoresta teini-iästä lähtien siihen saakka, kun kaksoseni täyttivät 21 vuotta, joten tiedättekö, kärsin paljon. Vertasin myös tuota avioliittoa elinkautiseen pakkotyössä. Joten ymmärrän, kun ihmiset ovat epätasa-arvoisesti kytketyssä avioliitossa tai avioliitossa, joka ei ole YAHUVEH:in säätämä, vaikka se olisi toisen kristityn kanssa, jos YAH ei ole liittänyt avioliittoa, se on tuomittu olemaan ei-siunattu. Vaikkei se päätyisi lailliseen avioeroon, tiedätte aina, sydämessänne, että teitte virheen ja tämä ei ole kumppani, jonka kanssa teidän oli määrä olla taivaasta. Ehkä tulette tietämään, ettei teidän koskaan ollut tarkoitus mennä naimisiin ja saada kumppania.

Kerron teille, mitä YAHUSHUA MASHIACH kertoi minulle. Se on elävä kuolema, kuin pakkotyössä oleminen, olla ansassa onnettomassa avioliitossa, missä ainoa asia, joka teillä on yhteistä, on tuska, jota kumpikin tunnette ja näkymättömät vankilan kalterit joiden vankeina tunnette olevanne. Muistan YAHUSHUA MASHIACH:in täsmälliset sanat minulle, jotka shokeerasivat minua, sillä olin totellut muita henkisiä johtajia, jotka sanoivat, että minun oli pakko pysyä naimisissa YAHUVEH:in silmissä eikä ollut väliä sillä, kuinka onneton ja surullinen olin, vaikka se tuntui elinkautiselta.

Lapset kärsivät ja voivat tuntea jännityksen, vihan, rakastamattomuuden, katkeruuden ja se vahingoittaa heitä useammalla tavoilla kuin voin kirjoittaa. YAHUSHUA sanoi minulle, «ÄLÄ ODOTA MITÄÄN PALKINTOJA TAIVAASSA SIITÄ, ETTÄ JÄIT ONNETTOMASTI NAIMISIIN PAKANAN KANSSA!« Vitsi, se oli yllätys, luulin todella, että saisin palkinnon. Kaiken kaikkiaan, olin yrittänyt erota exästäni 5 kertaa ja hän jatkoi asianajajieni lahjomista ja vuonna 2001 tuomari Conwayssa, Arkansasissa sanoi nämä täsmälliset sanat, joita en ole koskaan ymmärtänyt, jopa kuultuaan, kuinka pakenin henkeni edestä, hän sanoi: «Voisin myöntää sinulle avioeron, mutten myönnä.« Tuomaria käytettiin paholaisen toimesta aiheuttamaan minulle enemmän kidutusta ja hän kieltäytyi myöntämästä minulle avioeroa!

Olin väliaikaisesti paennut Arkansasiin 13-vuotiaan poikani kanssa aloittamaan uuden elämän ja pakottanut ex-aviomieheni matkustamaan Arkansasiin, jossa annoin hänelle avioeropaperit ja tämä palvelija saatanasta kieltäytyi myöntämästä minulle avioeroa. Asianajajani oli tolaltaan, hän ei ollut koskaan kuullut vastaavasta!

Oli suuri taloudellinen sopiminen, jota exäni maksoi ja johtuen siitä, mitä tuo tuomari teki, exäni palasi osavaltioonsa ja haki avioeroa selkäni takana samana päivänä, eikä koskaan kertonut minulle ennen kuin avioero oli lopullinen ja kaikki, mikä meidän piti jakaa, otettiin minulta. Hän ei tarkoituksella kertonut minulle, jotten voinut näyttäytyä oikeudessa, joten minut kutsuttiin oikeuden halveksinnassa.

Lyhesti, jopa $200,000 arvoisen talon hän antoi toiselle henkilölle selkäni takana. Sen vuoksi, mitä tuo paha tuomari Conwayssa, Arkansasissa, teki oli, hän luultavasti hyväksyi lahjonnan kieltääkseen minulta avioeron, minun oli pakko piilotella 12 ½ -vuotiaan poikani kanssa Nikon kera, rakastetun aviomieheni kunnes poikani Daniel täytti 18 vuotta, jotta saatoin pitää hänet turvassa tältä väijyvältä exältä, maailman silmissä.

Kuitenkin, YAHUSHUA MASHIACH oli kertonut minulle kauan sitten, en ollut koskaan naimisissa tämän miehen kanssa taivaan silmissä. Kärsin loputtomasti niiden kirjoitusten vuoksi, joita muut pastorit työnsivät kurkustani alas, sanoen, että avioero oli synti!

Muistakaa, vapauduin tästä ex-aviomiehestäni vasta laillisessa avioerossa maailman silmissä. Olen viimeinkin sielunkumppanini ja aviomieheni kanssa yli 7 vuoden ajan ja syy, miksi avioliittomme on määrätty taivaasta on, että me molemmat rakastamme, tottelemme, palvellemme YAHUVEH:ia, YAHUSHUA:a, ja kallista RUACH HA KODESH:ia (Pyhä Henki) enemmän kuin rakastamme toisiamme. Kamppailemme miellyttää PYHÄÄ KOLMINAISUUTTA enemmän kuin kamppailemme miellyttämään toisiamme ja sallimme heidän rakkautensa yhdistyä meidän rakkauteemme ja ilman tätä meillä ei olisi taivaan siunaamaa onnellista avioliittoa. Tulen aina tottelemaan rakastettua aviomiestäni Nikoa, niin kauan kuin hän on yhdenmukainen sen kanssa, mitä YAHUSHUA MASHIACH käskee minun tehdä.

Pyhät kirjoitukset sanovat, «Vaimot, totelkaa ja alentukaa miehillenne kun he tekevät näin HERRALLE YAHUSHUA MASHIACH:ille». Ei pakana-aviomiestä ole pakko totella! Miehet ovat vääristelleet kirjoituksia saadakseen naiset käyttäytymään kuin robotit jokaiselle käskylleen kun YAHUSHUA ei ole diktaattori, Hän antaa rakastaen ja myötätunnolla meille Hänen ohjauksensa, ei raa’alla voimalla, vihalla, pelottelulla ja manipulaatiolla.

Todella pyhä aviomies tekee saman kuin YAHUSHUA ja rakkaus pyhässä aviomiehessä, joka alentuu YAHUSHUA MASHIACH:ille, saa vaimon haluamaan totella ja alentaa itsensä ja totella pyhille aviomiehille YAHUSHUA MASHIACH:in antamaa auktoriteettia. Pyhä aviomies ei koskaan käske tehdä mitään, mikä on Pyhien Kirjoitusten vastaista tai vastaan sitä, mitä YAHUSHUA käskee vaimoa tekemään.

Saamme massoittain sähköposteja anoen vastauksia: «Onko synti ottaa avioero tästä puolisosta?» Suurimman osan ajasta vastaamme lainauksilla Raamatusta tai osilla minulle annetuista profetioista vastauksena. Nyt minulla on jotain uutta antaa, joka on vastaus jokaisen kysymyksiin suoraan YAHUSHUA MASHIACH:in huulilta minun huulille.

Jos tätä lukeva on siunattu näistä sanoista, olkaa hyvät ja kirjoittakaa minulle takaisin, tarvitsen rohkaisun. Tiedän, että minua vastaan hyökätään tämän uusimman ilmestyksen vuoksi, annettuna minulle aiheesta YAHUSHUA MYÖNTÄÄ PYHÄN AVIOERON mutta tiedän myös, että moni tulee tietämään hengissään, että tämä on totuus ja YAH on vastannut heidän kysymyksiinsä ja tulee vastaamaan kuten YAHUSHUA on puhunut kauttani.

Surullista sanoa, mies, jonka nimi on Stephen, jolle tämä sana erityisesti annettiin, on tullut petetyksi ja istuu mieluummin pakkotyössä synnin avioliitossa, missä YAHUSHUA MASHIACH on selvästi sanonut, että hänen avioliittonsa Hildaan ei ole säädetty taivaasta. Aviomieheni ja minä vietimme lukemattomia päiviä ja tunteja opettaen tätä miestä Texasista, kuunnellen hänen sanovan, ettei hän rakasta vaimoaan, hän tietää tehneensä virheen ja hän vertaa tätä avioliittoa elinkautiseen pakkotyössä, odottaen hänen itsensä kuolevan vapautuakseen.

Hän otti nämä sanat ja vaikka hän ensin iloitsi, että oli vapaa, nyt hän uskoo valheet uudelleen, että avioero on synti. Hän otti YAHUSHUA MASHIACH:in sanat ja anteeksiannon kuten miehelle tai naiselle annetaan elinkautinen ja sanoi YAHUSHUA:lle: «Vaikka rukoilin tätä, olen päättänyt, että on helpompaa jäädä tähän avioliittoon joka ei ole Sinun säätämäsi.» Eikö ole surullista?

Joten en halunnut tulla muistutetuksi, kuinka YAHUSHUA MASHIACH:in anteeksianto heitettiin hukkaan hänen kohdallaan ja tätä piilotettua sanaa tähän mennessä ei julkaistu. Tunnen niin paljon syyllisyyttä kun en ole julkaissut tätä YAHUSHUA MASHIACH:in anteeksiannon siunausta, että teen sen nyt. He, joilla on henkiset korvat, kuulkoon, kuulkoon YAHUSHUA MASHIACH:in sanat, antakoon heidän, jotka valitsevat jäädä henkisesti kuuroiksi, pysyä kuuroina.

Tämä on todiste pyhistä kirjoituksista, «Jonka YAHUSHUA MASHIACH on vapauttanut, on todella vapaa.»

Armollisesti muistan enää vähän helvetistä säädetystä avioliitosta exäni kanssa, koska kuka haluaa muistaa niin kauheita muistoja? Tein niin selvitäkseni suurimman osan elämääni ennen kuin rakastettu aviomieheni saapui. Myönnän, että minulla on hyvin vähän muistoja nuoruusvuosiltani. Olen selviytyjä ja selviytyjä ei selviäisi jos hän muistaisi kaiken kärsimyksen, kivun ja pahoinpitelyn elämässään. Joitain haavoja ei kukaan muu voi koskea paitsi YAHUSHUA MASHIACH ja vien ne mukanani taivaaseen kanssani, koska kaiken tämän ajan jälkeen, ne ovat vieläkin tallella. En ole tietoinen, kuinka vielä kärsin häpeästä ja tuskasta kunnes YAH pakottaa minut jakamaan jotakin menneisyydestäni, juuri niin kuin tein heidän kaikkien kanssa, jotka lukevat tätä.

Ne monet vuodet, jotka kärsin exäni käsissä, maailman silmissä, ovat ottaneet veronsa minusta tunteellisesti ja fyysisesti mutta henkisesti tulin vahvemmaksi ja minulla on todistus, että YAHUSHUA MASHIACH:illa on voitto elämässäni ja aviomieheni Nikon elämässä. YAHUSHUA MASHIACH antoi minulle sanan kauan sitten, ennen kuin tapasin rakastetun aviomieheni tämä maan päällä ja jaan sen kaikkien kanssa, joilla on uskoa uskoa, mitä YAHUSHUA teki minulle, Hän tekee myös teille, jos teillä on kärsivällisyyttä odottaa: «Annan sinulle parhaan naisessa/miehessä missä olet tuntenut vain pahimman.»

Olkaa hyvät, minun todella tarvitsee kuulla kaikilta, joita nämä sanat siunaavat ja jotka hyväksyvät YAHUSHUA MASHIACH:in myöntämän pyhän Avioeron Säädöksen. Se on vapauttanut minut monista haavoista ja kysymyksistä menneisyydessä elämässäni ja nyt rukoilen, että se tekee saman teille kaikille, joiden tarvitsee kuulla, että avioero ei ole synti, on synti pysyä avioliitossa joka ei ole YAHUVEH:in säätämä. Nyt minulla on YAHUSHUA MASHIACH:in oman käden säätämä avioliitto taivaasta. Vei lähes 13 vuotta tuoda Niko kynnykselleni ja se tapahtui sen jälkeen kun lakkasin etsimästä sielunkumppaniani ja tulevaisuuden aviomiestäni.

Ainut asia, joka minulla on voitettavana julkaistessani tämän uusimman profetian «YAHUSHUA MASHIACH MYÖNTÄÄ PYHÄN Avioeron Säädöksen Taivaasta» on siunaus, YAH:ilta, tietää, että tottelen ja toivottavasti joitakin rohkaisun ja todistuksen sanoja muilta, jotka kuulevat YAHUSHUA MASHIACH:in äänen puhuvan minusta ja tietävät, että se on YAHUSHUA MASHIACH:in tosi sana ja kuullessanne olette vapauttaneet itsenne elinkautisesta. Näettekös, YAHUVEH odottaa, että teette tämän, koska menitte naimisiin heidän kanssaan lihan himosta, mutta älkää antako ylpeyden tai pelon estää teitä olemasta vapaa epätasa-arvoisesti kytketystä laillisen avioliiton kahleesta, joka ei ole laillinen taivaassa.

Tämä sana annettiin alun perin kristitylle nimeltä Stephen mutta YAHUSHUA MASHIACH sanoi sen jälkeen, kun se oli kirjoitettu ja lausuttu, että tämä sana on jokaiselle, joka on ansassa avioliitossa, joka saa teidät tuntemaan olevanne elinkautisessa laskemassa päiviänne kuolemaanne sakka. Tietäen, että YAH:illa täytyi olla toinen suunnitelma elämillenne kuin olla onnettomasti naimisissa. YAHUSHUA käskee minua muuttamaan muutamia sanoja kertoakseen, että se koskee niin miehiä kuin naisia. Olemme hyvin lähellä Suurta Ahdinkoa kuten Raamatussa kuvataan ja olla epätasa-arvoisesti kytköksissä epäuskojaan kirjaimellisesti maksaa monien teistä elämänne, kun he pettävät teidät antikristukselle ja ottavat pedon merkin.

Epäröin julkaista tätä sanaa kunnes toinen kallis sisar YAHUSHUA:ssa, onnettomasti naimisissa muslimin kanssa kirjoitti minulle ja kertoi, että pastorit ja muut sanovat hänelle, että on synti erota tästä miehestä. Tunnen syyllisyyttä nyt ja olen vihainen itselleni että olen pitänyt tätä Pyhää Avioeron Säädöstä YAHUSHUA MASHIACH:ilta kaikilta heiltä, joita se koskee. Tulette tietämään, koskeeko tämä teitä, teidän ei tarvitse kirjoittaa kysyäksenne minulta. Tämä sana koskee kaikkia YAHUSHUA MASHIACH:iin uskojia, jotka kulkevat pyhinä Hänen edessään. Jaettu talo ei pysy pystyssä, eikä avioliitto.

MINÄ, YAHUSHUA MASHIACH, myönnän teille PYHÄN avioeron säädöksen, heille, jotka tarvitsevat sitä

22. toukokuuta, annettu ja lausuttu apostoli Elisabeth S. Elijah Nikomian kautta
(Annettu Omerin laskennan aikana odottaen Pentecostin päivää)

«Rakastettu poika/tytär, kun näen sinun vertaavan avioliittoasi naiseen /mieheen merkaten aikaan kuten vanki vankilassa elinkautisessa. Suretat MINUA enemmän kuin tiedät. Pelkäät murtaa avioliittovalojasi ja ajattelet, ettei avioero ole sallittua mutta tätä avioliittoa ei säädetty MINULTA, vaan te molemmat sääditte sen.

Valitsit tämän miehen/naisen ja pyysit MINUA siunaamaan, mitä en liittänyt yhteen. Oli vain ajan kysymys ennen kuin te molemmat katuisitte valintojanne ja tajuaisitte, että tämän avioliiton kohtalo on kuin Titanic-laivan, se osoittautui yhdeksi saatanan julmista vitseistä.

Iloitse, MINUN poikani/tyttäreni ja tiedä tämä, OLEN YAHUSHUA MASHIACH, OLEN sinun AIKOJEN KALLIO, ankkurisi enkä koskaan jätä sinua tai hylkää sinua. En koskaan irrota sinusta!

Mies/nainen elinkautisessa voidaan vapauttaa anteeksiannon allekirjoittamisella, auktoriteettiasemassa olevan toimesta. Ei ole korkeampaa voimaa kuin «MINÄ OLEN» joten Taivaan Auktoriteetilla MINUN pyhän vuodatetun vereni kera allekirjoitan tämän avioerosäädöksen, MINÄ, YAHUSHUA MASHIACH, teidän HERRANNE/JUMALANNE/MASHIACH:inne (Messias) nyt annan teille anteeksi! Muistakaa, lupasin teille yltäkylläisen elämän ja täynnä MINUN Loistoani ja tulin päästämään vangitut vapaaksi!

Nyt, kaikki mitä pyydän teidän tekevän on laittaa laillisia tekoja MINUN sanojeni taakse. Tehkää niin maailman silmissä laillisesti ja katukaa tätä syntiä, älkää antako sen tapahtua toiste. Jatkakaa silmienne pitämistä MINUSSA ja olkaa uskossa vedelläkävelijä ja muistakaa mitä tapahtuu jos pidätte silmänne ongelmallisissa myrskyisissä vesissä masennuksen ja toivottomuuden meressä. Se upottaa teidät jos ette pidä silmiänne MINUSSA.

Olen nyt poistanut suomut silmistänne ja avannut korvanne, jotta voitte selvästi nähdä ja kuulla että nainen/mies, jonka kanssa olitte onnettomasti naimisissa, oli oman himollisen kätenne kautta. Olette epätasa-arvoisesti kytköksissä henkisesti monin tavoin. On kuin yrittäisi yhdistää etikkaa ja öljyä, kuinka kovasti tahansa yrittääkään, ne aina eroavat lopuksi. Älkää pitäkö tätä epäonnistumisena, sen sijaan ymmärtäkää, että siunaan teitä toisella, uudella, pyhällä alulla.

Pääasia, joka teillä kummallakin on yhteistä, on murskaantuneiden sydänten, kiihtymysten ja kipujen hajotetut palaset. Sillä molemmilla teistä oli harhakuvitelmia, että tämä olisi onnellinen avioliitto ja ettette koskaan epäonnistuisi. Molemmat luulitte, että tunsitte toisenne ja nyt kumpikaan teistä ei pidä siitä, minkä hengen näette toisissanne. Tämä avioliitto ei ole osoittautunut siksi, mitä kumpikaan teistä luuli sen olevan, se johtuu siitä, poikani/tyttäreni, ettei sitä säädetty taivaassa ja säädetty PYHÄN KOLMINAISUUDEN siunauksena. Joten MINUN nimeni kautta, YAHUSHUA MASHIACH, HERRANNE, JUMALANNE ja PELASTAJANNE, otan nyt MINUN pyhän vereni ja laitan sitä tuolle ihmistekoiselle avioliiton sertifikaatille ja sanon, kenet MINÄ, YAHUSHUA MASHACH olen vapauttanut, on todella vapaa. Nyt myönnän teille tämän pyhän avioeron säädöksen!
Niin on lausuttu, niin on kirjoitettu.

Rukoilen, ettette luettuenne tämän ole kuin Stephen, jolle YAHUSHUA alun perin lausui ja kirjoitti sen. Stephen tietää, että tämä on pyhä sana YAHUSHUA MASHIACH:ilta mutta hän haluaa käyttää sitä vapaudu vankilasta -korttina kun hän sitä tarvitsee kuten Monopoly-pelissä. Oletteko koskaan kuulleet kenestäkään, joka valittaa, kuinka onneton hän on avioliitossaan ja pahoinpidelty ja kun heille annetaan vastaus suoraan taivaasta, ettei heidän tarvitse kärsiä enää ja silti he mieluummin valittavat ja kärsivät? Heidän ylpeytensä estää heitä saamasta mielenrauhaa.

Surullisinta kaikista on, Stephen myös rukoili merkkiä vaimostaan, maailman silmissä ja siitä, mikä hänen suhteensa YAHUSHUA MASHIACH:in kanssa todella on, sillä hän väittää olevansa kristitty. Tänä aikana kun opetimme hänelle, Stephen näki unen vaimostaan Hildasta pettäen hänet Suuressa Ahdingossa ja hyväksyen pedon merkin 666. Kuitenkin kun YAHUSHUA sanoo hänelle, ettei ole synti ottaa avioero hänestä, hän vaatimalla vaatii kärsiä. Toinen surullinen asia on, että tämä mies oli kutsuttu olemaan YAHUHSUA MASHIACH:in Morsian ja taas hän näki unen, jossa hän oli katetun pöydän ääressä ja hän näki Morsiamen ja meillä kaikilla oli tarjottimet täynnä parhainta ruokaa. Juuri kun hän ammensi lautastaan täynnä parasta lihaa, yhtäkkiä hänen lautasensa vietiin häneltä ja laitettiin jääveteen.

Muistakaa pyhät kirjoitukset, «Moni kutsutaan mutta harva valitaan». Stephen oli YAHUSHUA MASHIACH:in kutsuma olemaan osa Ilmestyskirjan 14. luvun tai 7. luvun Morsianta mutta sen sijaan hän valitsi tehdä päätöksen ja sallia näkymättömän käden viedä hänen katetun pöytänsä ja laittaa jääveteen. Stephen sanoo, että hän ottaa vastaan totuudet tässä Ministeriössä ja otti tämän sanan vastaan YAHUSHUA:lta ja kuitenkin hän silti todistaa toimillaan, että haluaa jatkaa kärsimistä. Tämä on todella surullista. Rakastamme Stepheniä ja kuitenkin YAH sanoo, ettei Hän ylitä hänen tahtoaan. Kahtaalle horjuva mies ei saa mitään, älkää unohtako sitä. Ketä tahansa tottelet, on sinun jumalasi. YAHUHSUA MASHIACH sanoi pyhissä kirjoituksissa, «Miksi kutsutte MINUA Herraksi ja ette tottele MINUA?«

Kopioin jotakin siitä, mitä olin kirjoittanut hänelle ja kysyköön kaikki, jotka ovat ansassa avioliitossa, maailman silmissä, joka ei ole YAHUSHUA MASHIACH:in säätämä, myös itseltään samat kysymykset kuin kysymme häneltä.

Koska olette kääntyneet minun ja Nikon puoleen neuvojen suhteen, hän käskee minua lisätä tämän, «Miksi haluaisit pysyä rakkaudettomassa avioliitossa? Mitä luulet voittavasi tällä?» Myös, jos saan lisätä, saatanalla on kaikki voitettavana sinussa kun et ole vapaa elinkautiselta, koska tämä on hänen aseensa pitää teidät kärsimässä ja asumassa ilman rauhaa ja harmoniaa kodissanne, ja saatana tulee jatkuvasti pilkkaamaan teitä koska saitte anteeksiannon MASHIACH:iltamme ja olette heittäneet sen takaisin YAHUSHUA MASHIACH:in kasvoille. Pyhä avioliitto on symbolinen olemasta yhdistetty mielessä, ruumiissa, hengessä ja sielussa toisen kanssa niin kuin 2 ruumista yhdistyvät yhdeksi lihaksi. Saatana pilkkaa ihmisiä ansassa avioliitossa, joka ei ole YAHUVEH:in ja YAHUSHUA:n säätämä.

Avioero on tuskallista myöntää oma synti menemästä naimisiin jonkun kanssa, jonka kanssa YAH ei liittänyt yhteen. Kuitenkin, ei yhtä tuskallista kuin elää onnettomassa avioliitossa, jota YAHUVEH ei ole siunannut.

Näin tämän näyn teistä eilen illalla luettuani YAH:in teille suoraan puhumat sanat.

VISIO NAISESTA TAI MIEHESTÄ, JOKA VAATIMALLAVAATII JÄÄDÄ EPÄTASA-ARVOISESTI KYTKETTYYN AVIOLIITTON.

Näin teidät lukittuina vankilan tyrmään. Näin YAHUSHUA:n tulevan ja avaavan tyrmän kun kuulin teidän anovan ja itkevän tulla vapautetuiksi. Näin teidät hämmästyneinä kun ovi oli YAHUSHUA MASHIACH:in oman, naulan lävistämän käden avaamana. Näin tyrmän oven auki, näin teidän katsovan sitä hämmästyneinä ja sitten kävelevän tiehenne ja mennen takaisin polvillenne itkien ja anoen YAHUSHUA:lta tulla vapautetuiksi. Vaikka ovi oli auki, ette lähteneet.

Niko kuuli juuri: «Totuus vapauttaa teidät.»
Elisabeth and Niko