Profetia 110

MINUN lampaideni ei tarvitse olla huolissaan tai levottomia, sillä MINÄ ajan sudet tiehensä!


Kirjoitettu/lausuttu RUACH ha KODESH:in voitelun alla

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijahn kautta

Annettu 5. huhtikuuta 2009, julkaistu 10. huhtikuuta, 2009


(
Profetiasta 105: «Varoitin sinua kauan sitten, Elisabeth, olla nimeämättä tätä ministeriötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin ministeriötä oli. Laitoin sen henkeesi, sillä mikään tästä ei ole tullut sinun kätesi kautta, mikään tästä ei ole tullut sinun suusi kautta. YAHUVEH:in suu on synnyttänyt. RUACH ha KODESH:in (Pyhän Hengen), IMMAYAH:inne (Äiti YAH) suu on synnyttänyt. Jos se olisi ollut vain sinun kätesi kautta, se olisi epäonnistunut kauan sitten. Shkhinyah:in (YAH:in Loisto) Ylistyksen tuuli pyyhkii maan halki, Pyhän tuulen paluu, ei sinun henkesi, tai se olisi epäonnistunut«. (Jesajan kirja 42:8)


Huomio: Kaikkivaltiastuuli on ollut internetissä 14 vuotta mutta täyttää 21 vuotta 10. huhtikuuta, 2009. Ministeriö on ollut olemassa 21 vuotta mutta on ollut internetissä 14 vuotta. Toivon, että tämä selventää kaikki juhlitut syntymäpäivät ja vuosipäivät. Jokainen syntymäpäivä ja vuosipäivä, joka tällä ministeriöllä on, on voitto YAHUSHUA:ssa, meidän MESSIAASSAMME, koska paholainen on yrittänyt pysäyttää tätä ministeriötä ennen kuin edes synnyin.


* * * * * * *

Niko, huuda tarpeeksi lujaa, jotta jokainen selvästi näkee voiton, joka tällä ministeriöllä on ollut 14 vuoden ajan internetissä. Laita suurin kirjaimin päivämäärä 10. huhtikuuta sille, minkä vihollinen sanoi tulevan tuhotuksi Indianassa, tämän ministeriön synnytyskipujen paikassa. 10. huhtikuuta, 2009, (tämä ministeriö) ei ole ainoastaan elänyt vaan myös kukoistanut maailmanlaajuisesti ja kasvanut 21 vuotta vanhaksi. Tämä ei ole miehen tai naisen voitto vaan ABBA:si (Isä) voitto, sinun YAHUSHUA:si (Jeesus) voitto, rakastetun RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitto, IMMAYAH:isi (Äiti YAH).

Joten haluan, ettei kenenkään tarvitse etsiä tätä. Haluan tämän vasten vihollisten kasvoja, sillä tämä on suuren voiton päivä. Elisabeth, kun laitoin sinut internetiin, kuinka harvoja, kuinka harvoja ja harvalukuisia naisprofeetat olivat. Raivasit tietä ja MINÄ käytän sinua tekemään, mitä ei ole aiemmin tehty, sillä profetoit pyhillä kielillä. Et voi edes kuvitella vaikutusta, joka tällä on viholliseen kun se kantautuu kaikkialla ilma-aalloilla maailman neljän kulmaan. Äänesi täynnä MINUN voiteluani, täynnä MINUN voimaani talletettuna paitsi painetussa materiassa, paitsi tietokoneilla ja cd-levyissä, myös ipod:eissa, kasettisoittimilla, sillä sitä ei ole vain kirjoitettu, se on puhuttu.

Joten tätä päivää ei juhlita vain maassa, sitä juhlitaan taivaassa. Ei vain fyysistä syntymääsi vaan tämän ministeriön syntyä internetissä 10. huhtikuuta, 21 vuotta laskettuna ihmisen ajalla. Yhtenä päivänä taivaassa ja se ei ole kaukana, kaikki he, jotka auttoivat sinua, tulevat näkemään yhden pikkuruisen, pikkuruisen, pienen siemenen uskollisuuden tulokset, joka alkoi pienenä alkuna. En käytä sitä ainoastaan nyt, vaan sitä tullaan käyttämään Suuressa Ahdingossa ja MINUN totuuteni tulevat jatkamaan vapauttamaan ihmiskuntaa heidän uskoessaan.

Nyt Elisabeth (lukekaa
Elisabethin todistus), tiedät, miksi vihollinen aina tahtoi sinun kuolevan ja kun se ei tapahtunut saatanan kädestä, yritit oman kätesi kautta. Mutta YAHUSHUA:n, MASHIACH:isi (Messias) nimen ja veren kautta ei ainoastaan sinulla on voitto vaan kaikilla heillä, jotka kuuntelevat ja uskovat.

MINUN rakastettu poikani Niko, MINUN Neekyni (minulla ei ole aavistustakaan kuinka kirjoittaa tämä, mutta tältä se kuulostaa) oli osa MINUN hyvää suunnitelmaani tuoda sinut silloin kun toin, sillä taakasta tuli liian raskas Elisabethin kannettavaksi ja jos en olisi tehnyt näin, hän olisi luovuttanut kauan sitten (lukekaa päivitetty Älkää luovuttako ja lopettako). En pysähtynyt siihen, käytin häntä antamaan synnyn YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijoille (YPP) ja jopa siinä hänellä oli hinta maksettavana ennen kuin saatoin lähettää Pyhät Enkelit (lukekaa Elisabeth parantuu enkelin siipien koskettamana, arkkienkeli Mikaelin siipeä) hänen luokseen. Nyt he (YPP:t) seisovat pahan voimia vastaan kun he esirukoilevat ja he rukoilevat joka ainoa päivä vähintään tunnin kerrallaan. Nämä ovat erityisiä, pyhiä, voideltuja rukoussotureita ja suuret, suuret, suuret tulevat heidän palkintonsa olemaan niin kauan kuin he pysyvät uskollisina MINULLE.


Elisabeth: Kiitos ABBA.

Joten sijoitan sinut kotiin, jossa vieressäsi lampaat vaeltavat muistuttamaan sinua, että MINÄ, YAHUSHUA olen Hyvä Paimenesi ja kuten varustan, muista aina, kuten noilla lampailla vieressäsi ei ole huolta eikä levottomuutta, ne luottavat, että maanviljelijä vie ne vihreille niityille. Niin myös MINÄ olen johtanut sinut vihreille niityille. Suojelen sinua. Ajan sudet pois tai kenen tahansa, joka yrittää aiheuttaa sinulle harmia.

Kuten noilla lampailla ei ole huolta ja lampailla ei ole levottomuutta, niin ei teillä kahdellakaan, jotka elätte tuossa kodissa ja heillä, jotka ovat osa teitä, ei tule olemaan huolta. Täällä, MINUN rakastettuni, korjaan ennalleen sielunne kun lepäätte vihreillä niityilläni ettekä vaella pois ja yritä löytää omia niittyjänne.

Puhun kaikille heille, jotka sallivat MINUN, YAHUSHUA:n (Jeesus), olla MASHIACH:inne (Messias), olla hyvä paimenenne. Tulen suojelemaan heitä, jotka ovat MINUN. Heille, jotka katsovat tähän ministeriöön siunauksena MINUN oman käteni tekemänä, teidän YAHUSHUA:nne naulojen lävistämien käsien, tulevat ottamaan vastaan runsaita siunauksia MINULTA. Jos he ovat uskoneet sanat, jotka olen puhunut ja jos he eivät ole hävenneet ja ovat moittineet mitä tahansa tiuskaisuja. He moittivat valheita. He seisovat vahvoina siinä, mihin he uskovat ja taistelevat saatanaa, vihollista vastaan ja hänen palvelijoitaan, jotka on lähetetty.

Kuka tahansa, joka kutsuu tätä ministeriötä vääräksi, tosi henki joka on heidän sisällään, on paljastettu ja he eivät ole MINUSTA. Kyllä, sanon, Pyhä Henki ei ole heissä, sillä kuinka voit kutsua sitä, mikä on pyhää, sitä, mikä ainoastaan kohottaa pyhyyden normia, varottaen ihmisiä katumaan ennen kuin on liian myöhäistä, nostaen Abbanne (Isänne) YAHUVEH:in, YAHUSHUA:n, teidän Mashiach:inne ja kalliin RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) nimiä. Kuka tahansa, joka kutsuu tätä ministeriötä pahaksi, todella, kerron teille tämän, he ovat pilkanneet ja heidän olisi parasta vapista pelossa jokaisesta sanasta, jonka he ovat puhuneet, MINÄ kuulen. Ja tuomiopäivänä heidän sanansa puhutaan uudelleen ja he tulevat riiputtamaan päitään häpeässä ja jos he voisivat, he tekisivät sen uudelleen toisella tavalla.

Mutta muistakaa MINUN lapseni, en ole nimennyt tätä «Viimeisen mahdollisuuden ministeriöksi» ilman syytä. Kuka tahansa, joka tulee kontaktiin tämän ministeriön kanssa, tulee kasvokkain YAHUVEH:in kanssa ja se, mitä he tekevät teille, tehdään HÄNELLE. Sillä yksikään nainen tai mies ei saa loistoa tästä ministeriöstä, kaikki ylistys, kunnia ja loisto sille, jota kutsutte Pyhäksi Kolminaisuudeksi.

Joten tänä päivänä ja 5. huhtikuuta on vuosipäivä siitä kun ensimmäisen kerran Elisabeth, kerroin sinulle, olet MINUN Kuuluttajaneitoni ja käytän sinun kautta puhuttuja sanoja tavoittamaan tämän maailman, heille, jotka tahtovat kuunnella ja kyllä, sanon, jopa he, jotka pakotetaan kuuntelemaan ja he, jotka tulevat kuuntelemaan.

10. huhtikuuta, 2009 haluan tämän juhlinnan tulevan huudetuksi kauas ja laajalle, 21 vuosissa ihmisen laskemana ja tämä ministeriö on vieläkin täällä ja puhun tämän YAHUVEH:in ylistykseksi, kunniaksi ja loistoksi.

Sanan loppu


Elisabeth: Kiitos Abba. Kiitos rakastettu YAHUSHUA. Kiitos kallis RUACH ha KODESH. Kaikki, koska pyysimme Sinulta jälleen kerran ja aviomieheni…

Niko: Varo sanojasi, älä hiiskahdakaan.

Elisabeth: (naurua) Kiitos. Me vain kiitämme Sinua, Isä YAHUVEH. Aviomieheni pyysi minua rukoilemaan ja rukoilimme. Kiitos vain Isä YAHUVEH tämä on todella onnellinen juhla, onnellinen syntymäpäivä ja kaikki Alephin ja Tavin, Alfan ja Omegan, Abbamme YAHUVEH:in, rakastetun YAHUSHUA:mme Mashiach:imme ja kalliin RUACH ha KODESH:imme.


Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Aamen


Annettu tälle lapselle, soturille, YAHUSHUA:n MASHIACH:imme morsiamelle 5. huhtikuuta, 2009


Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät ja lähettäkää minulle sähköpostia ja kertokaa minulle.