Profetia 10
Ota takasin mitä saatana on varastanut!

Annettu Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

Voi mahtavat soturit! Yhtenä päivänä saatte kuulla ”Sinä hyvä ja uskollinen palvelija, tule nyt sisään ja lepää!” Mutta vielä vähän aikaa ja Sulhasenne tulee! Pitäkää tiukasti kiinni viittani liepeestä! Pitäkää tiukasti kiinni älkääkä päästäkö irti!

Vaikka väsytte ja kulutte, kärsitte minun vuokseni. Tämä ei ole sinun ministeriösi ,vaan Minun! Jeesuksen Messiaan vuoksi uurastatte, ettekä tee työtä turhaan. Sillä hyvä rakastettu, kuuletko Pyhän Hengen kertovan sinulle? Ei ole yhtäkään luksusta, jota et saa takasin puristettuna, ravistettuna yhteen ja ylijuoksevana! Enkö anna teille ja saa ihmiset antamaan ja tukemaan sitä mikä on minusta eikä sinusta? Sillä rikkautesi eivät ole tämän maailman rikkauksia, vaan tulevalle maailmalle. Näin sanoo JAHVE, teidän rikkautenne rakastettuni, ovat varastoituna teille taivaassa, rikkautenne ovat sielut, jotka olette tuoneet minulle, rikkautenne ovat lahjat, jotka olen vapaasti antanut teille, rikkautenne ovat mahtavat rukoussoturit joita suojelen, ja tuen teitä heidän rukouksillaan, rikkautenne ovat kuulla ääneni selvästi, rikkautenne ovat tietää että teitä ympäröi todistajien parvi ja he katsovat kaikkea mitä teet ja sanot, sillä se on Minun Loistokseni! Minun tähteni olette pärjänneet ilman!

Olet kokenut paljon vainoa, mutta tiedä tämä vihollisia jotka nousevat sinua vastaan en ole lähettänyt! En ole puhunut, älä tule petetyksi, jos he eivät nosta sinua, he painavat sinua. Jos he jotka sanovat olen ystäväsi ja kuitenkaan eivät tue sinua pienissä asioissa, he eivät ole uskollisia suurissa asioissa, tietäkää kaikki jotka sanovat Herra eivät ole palvelijoitani tai lapsiani. Eivät kaikki jotka sanovat olevansa ystäviäsi, ole ystäviäsi! Joten sanon sinulle, sinua ympäröivät he jotka sanovat ”Mutta olen ystäväsi” kuitenkaan he eivät tiedä mitä sanat uskollisuus ja ystävyys ovat. He ovat Juudaksia jotka on lähetetty pettämään sinua, mutta varoitan sinua nyt sisaresi kautta, tämän profeetan, joten ole varovainen. Heillä on omat tarkoituksensa; omat suunnitelmansa korottaakseen itsensä. Varo, sillä sinä näet selvästi nyt mitä et ole ennen nähnyt selvästi. Sinulle annetaan uusi lahja tänä päivänä ja puhun sitä julki nyt tämän sisaresi kautta, Minun Pyhän Hengen täyttämän astian.

Mitä hän puhuu tulee tapahtumaan kun luet tätä kirjettä joka jumalallisesti on johdettu käsiisi. Rakastettuni annan teille uuden voitelun jotta näette ihmisen sielun syvyyksiin. Tunnette suuremman tarkkanäköisyyden kuin ennen. Mutta ette tule pitämään näkemästänne, sillä tulee olemaan heitä, joihin luulit voivasi luottaa ja huomaat ettet voi luottaa heihin alkuunkaan. He ovat Juudaksia valepuvussa! Varo, sillä he menevät niin pitkälle että näkevät pahaa tapahtuvan sinulle. Kuitenkin sanon sinulle kun näet tämän, moiti heitä Minun nimessäni, ja näet kuinka viholliset juoksevat seitsemään eri suuntaan! He juoksevat turvaan sillä annan myös tänä päivänä suuremman rohkeuden lahjan!

Sillä en ole vain Kaikkivaltias rakkauden Jumala ja olen julistanut sodan vihollisilleni! Käytän sinua nuhtelemaan kansoja, jotka nousevat minua vastaan! Ja kaikkea mikä on pyhää! Nämä sanat eivät ole eivätkä tule olemaan sinun sanojasi, sillä tiedät milloin puhua, ja milloin olla hiljaa. Jatkat lapsieni kokoamista yhteen, ottaen takaisin mitä vihollinen on varastanut, ja esittäen he minulle, olet elävä uhri minulle. Työtäsi jota teet, ei tehdä sinun vahvuudessasi ja mahtavuudessasi vaan minun voimani ja vallan alla. Vaikka olet väsynyt monesti! Muista kutsua minun vahvuuttani, rohkeuttani, muista kutsua Minun lahjojani, sillä kohtaat pahoja voimia. He jotka harjoittavat pahaa, rukoillen muita jumalia ja kuitenkin voitat heidän kirouksensa Minun Verelläni joka vuodatettiin vuoksesi Golgatalla!! Todistuksesi sanalla! Minun todistukseni sanalla! Kun voima annetaan sinulle, nimeni voima, sana ja veri! Käytä sitä! Lyömään vihollinen! Moittikaa vihollista nimessäni! Älä ole välittämättä heistä! Sillä heistä välittämättä oleminen vain tekee palvelee heidän vahvistamistaan. Paljasta vihollinen ja kaikki vihollisen juonet ja vaurastut tavalla jota et tiedä.

Rakastettuni! Voi kuinka kaipaan pidellä teitä käsivarsillani! Ja niin teen yhtenä päivänä! Sillä kun tunnet yksinäisyyden, olen lähimmilläni! Seison kanssasi kun seisot minulle. Helvetin portit eivät kestä kirkkoani vastaan! Olet kirkkoni! Kun tunnet itsesi petetyksi ja unohdetuksi vaikket voi nähdä minua, tiedät että olen olemassa. En ikinä jätä sinua ja rakastan sinua rakkaudella jota ihminen ei voi käsittää! Tunne lapseni, soturini ja morsiameni! Olet kaikkea tätä ja niin paljon enemmän! Profetoin nyt neidolleni joka ei tiedä mitä hän sanoo seuraavaksi.

Vien sinut korkeampaan koneeseen kuin missä olet ennen ollut! Valmistaudu sillä kun vihollinen ympäröi tiedä tämä, se johtuu siitä että vihollinen tietää ettet ole tästä maailmasta mutta olet vain tässä maailmassa, ja olet tässä maailmassa, palvellaksesi minua! Tehden tahtoni, kun kaadan Pyhän Hengen lahjojani sinuun vapaasti! Mikä oli vaikeaa ennen tulee helpoksi. Mikä oli ennen helppoa, ajattelet tulleen vaikeammaksi. Mutta tämä siksi koska liikutan sinua korkeammalle kuin olet ennen ollut. Olet kuin Pietari ja sanon heitä verkkosi syvälle veteen, ja sinä sanot, ”Mutta rakastettu kaloja on paljon toisella puolella! Heitä verkkosi toiselle puolelle! Mene alueille joilla et ole ennen ollut. Älä pelkää, olen Mestari Kalastaja. Tiedän, mitä syöttiä käyttää kun heitän sinut mereen. Et tule takaisin tyhjin käsin. Vain luota minuun ja johdan sinua ja ohjaan sinut jopa suuremmaksi ihmisten kalastajaksi!

Annettu tänä päivänä 4.12.97 7:00 Pastori Sherrie Elijahin kautta USA.

Mitä on puhuttu minun nimessäni tulee tapahtumaan. En aloita jotain hyvää ja ole viimeistelemättä sitä. Ministeriö johon sinut johdettiin tänä päivänä, kasvaa loikkauksin ja hypyittäin. Koko helvetti vapisee sillä he näkevät sinun menevän jopa enemmän heidän alueelleen ja ottaen takaisin vangit ja vapauttaen heidät minun nimessäni! Lue tämä profetia kovaan ääneen , sillä voima on paitsi kirjoitetussa, myös puhutussa sanassa! Lue tämä muille jotta seisovat yksimielisyydessä, älä ylläty kateudesta ja kiihkeästä himosta joka nousee ympärilläsi, sillä saan nyt suomut putoamaan silmistäsi ja se minkä olet kieltäytynyt tiedostamasta, näet selvästi. Rakastettuni, tiedä että Mestarin kädet ovat orkesteroineet kaiken mikä tapahtuu. Vaikka se vaikuttaa pahalta, käännän sen hyväksi. Jopa saatanaan suunnitelmat käännän ympäri ja annan sinulle mahtavalla tavalla! Ihmisten täytyy tunnustaa että Jumala jota palvelet, Jeesus Messias, vieläkin hallitsee ja vallitsee ja elää! Eikä ole toista kaltaistani!

Kun rukoilet, sokeat silmät avautuvat, kuurot kuulevat, kuolleet elävät jälleen. Sieluja pelastuu. Viholliset kaatuvat, yhtä varmasti kuin Daavid löi Goljatin! Viholliset kaatuvat yksin minun kädestäni! Mutta puhun nuhteen sanoja kun he tulevat vastaasi kirouksineen. Sinä sanot ”Jumala jota palvelen, Jeesus Messias, on suurempi kuin mikään paha mitä voit tehdä minulle, ja hän sanoo ettei hiuskarvaakaan päästäni irtoa jos en pelkää, enkä pelkää ihmistä enkä paholaista sillä minulla on avaimet Taivaaseen! Jeesus Messias on tuo Pyhä Avain!” Profetoi näin heille tämän sanoo JAHVE, ” Viholliset jotka nousevat vastaani yrittäen tuhota minut ja elämäni ja tämän ministeriön katoavat! Elävän JAHVEn kädestä joka sanoo älä tule petetyksi minua ei niin vain pilkata! He niittävät mitä ovat kylväneet! Mutta palvelijani ei katoa vaan elää tuomaan julki töitäni! Näin sanoo JAHVE sillä vihollisilleni on pelottava asia joutua elävän Jumalan käsiin! Mutta siellä on suoja sinulle rakastettuni. Tee kuten olen käskenyt sinun tehdä tänään, kun olen antanut tyttärelleni sanat sanottavaksi rakastetuilleni ja menkää eteenpäin ja voittakaa Jeesuksen Messiaan nimessä!

Alpha&Omega Kaikkivaltiastuuli Pyhä Tuli Ministeriöt

Terveisin, sisarenne murtunut saviastia mutta mahtava soturi Jeesuksessa Messiaassa.

Annettu lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan Pastorille Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle