Profetia 108

“Minä, YAHUVEH (Jumala), tulen pian päästämään valloilleen tuhon hengen maailmaan!”


Kirjoitettu/puhuttu RUACH HA KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla
Apostoli Elisabeth Sherrie Elijah:in kautta
9. maaliskuuta, 2009
Sana Purimille, 2009

Luettuamme Esterin kirjan, ja mentyämme sitten YAHUVEH:in valtaistuimen eteen aviomieheni Nikon ja rakastetun sisaren kanssa, kysyin YAHUVEH:ilta, olisiko Hänellä sanaa, jonka Hän haluaisi puhua tänä Purimina. Tämä on sana, joka puhuttiin.

Nauhalla:

Elisabeth: Kuulen jatkuvasti Hänen sanovan, “Tulen puhumaan, tyttäreni, mutta nyt ei ole vielä aika.”

Niko: SINUN ajoituksesi on täydellinen!

“Minä, YAHUVEH, tulen pian päästämään valloilleen tuhon hengen maailmaan!”

Sillä sanat, jotka puhun, tulevat olemaan TULESTA. Tietäkää vain, että loistatte edessäni, kaikki he, jotka kävelevät MINUN pyhyydessäni ja MINUN totuudessani, jotka todella tietävät, mitä Purim edustaa, mistä siinä on kyse. Tietäkää tämä, kimallatte edessäni, yllänne ovat hienoimmat vaatteet, sillä ei ole hienompia vaatteita kuin Vanhurskauden Viitta, jonka Poikani YAHUSHUA (Jeesus) laittaa yllenne. Tietäkää vain tämä, kuten viholliset suunnittelevat pyhien tuhoa, myös Minä tiedän, miten tulen tuhoamaan epäpyhät.

Nyt ei ole aika vielä puhua TULEN sanoja, tyttäreni. Ole kärsivällinen. Annan vain nämä muutamat rohkaisun sanat sinulle. Että Minä, sinun Isä YAHUVEH:isi, olen mielissäni. Olen mielissäni henkisestä Israelista, heistä, jotka kävelevät jalanjäljissä, jotka määrään heille pyhinä, heistä, joiden korvat ovat kallistuneina joka sanalle, jonka puhun. MINUN lapseni, MINUN vauvani, MINUN morsiameni, MINUN kutsuttuni, MINUN omani, jotka ette ylpeile sillä, keitä olette, tai mitä voitte saavuttaa vaan ylpeytenne on siinä, mitä Minä, YAHUVEH teen, mitä Minä, YAHUVEH saavutan Poikani YAHUSHUA:n Messiaanne kautta.

Jatkakaa vain rukoilemista, kuten annoin Mordekaille havaitsemiskyvyn tietää, missä viholliset olivat, ja mitä suunnitelmia he olivat tehneet tuhotakseen pyhät. Rukoilkaa havaitsemiskykyä, että aina näytän teille, minne vihollinen on piilotettu, vaikka se olisi keskuudessanne. Tietäkää vain tämä, kuka tahansa, joka yrittää soluttautua ja pettää tämän ministeriön johtajuuden, ja heidän, jotka ovat osa tätä ministeriötä, he, jotka vehkeilevät tuhotakseen tämän ministeriön, he, jotka valehtelevat tälle ministeriölle, Minä omalla kädelläni, sanoo YAHUVEH, tulen tuhoamaan heidät juuri yhtä varmasti kuin tuhosin Hamanin ja hänen 10 poikaansa ja kaikki heidät, jotka nousivat vastaan heitä, jotka määräsin ennalta käsin pitää turvassa. Katsokaas, näinä lopun aikoina tiedän jo, mitä tahansa vihollinen tekeekään, olen jo ennalta määrännyt, kenet tulen pitämään turvassa kämmenelläni, josta ihminen ei voi heitä poimia pois. Juuri kuten vanhoina aikoina, olin jo ennalta määrännyt, että pitäisin Esterin ja Mordekain turvassa.

Mikään ei ole muuttunut, mutta ole valmistautunut, Elisabeth, sillä toinen sana on vielä tulossa, ja se tulee olemaan täynnä MINUN tultani mutta taas, vielä ei ole aika sen tulla julkaistuksi. Tietäkää vain tämä, Minä, YAHUVEH, en koskaan tule katumaan sitä, minkä tein Sodomille ja Gomorrahille ja muille kaupungeille, jotka seurasivat niiden esimerkkiä ja Minä, YAHUVEH lupaan tämän, olen päästämäisilläni valloilleen tuhon hengen tähän maailmaan ja olen sallimaisillani asioiden tapahtua, joiden ei ole sallittu tapahtua aiemmin siinä suuruusluokassa, jossa ne tulevat tapahtumaan.

Mutta tietäkää tämä, en kerro tätä aiheuttaakseni pelkoa vaan rauhoittaakseni teitä, he, jotka todella kuuluvat YAHUSHUA:lle, he, jotka ovat peitetyt Poikani YAHUSHUA:n Messiaanne vuodatetulla verellä, jotka todella antavat tahtonsa ja elämänsä Hänelle, yrittävät kovasti totella jokaista käskyä ylhäältä Taivaasta, aion pitää teidät turvassa. Pitäkää vain tiukasti kiinni uskostanne, sillä saatana haluaa uskoanne enemmän kuin hän haluaa elämäänne. Joten pitäkää vain tiukasti kiinni uskostanne ja katsokaa mitä teen viholliselle. Katsokaa, mitä teen heille, jotka haluavat tuhota kaiken, mikä on pyhää. Katsokaa, mitä Minä, YAHUVEH tulen tekemään, sillä heidän kohtalonsa tulee olemaan paljon pahempi kuin Hamaksen ja hänen 10 poikansa.

Joka päivä eläkää elämäänne ja sanokaa: “Kuinka voin miellyttää Sinua enemmän, Isä YAHUVEH? Kuinka voin miellyttää Sinua enemmän, YAHUSHUA Messiaani? Kuinka voin miellyttää Sinua enemmän, kallis RUACH HA KODESH, IMMAYAH:ini, ÄITI VIISAUTENI? Ja ÄITINNE VIISAUS tulee antamaan teille viisauden tietämään tämä vastaus.

Voi, kuinka paljon rakastan teitä. Tiedän, ketkä ovat MINUN. Tiedän heidän nimensä, jotka tulevat olemaan MINUN kun he vihdoin ja viimein antavat tahtonsa Minulle ja hyväksyvät YAHUSHUA:n vuodatetun veren pesemään heidän syntinsä pois. Mutta he tietävät, ettei se riitä, he tietävät, että heidän täytyy kääntyä pois pahasta. Tiedän, keitä olette.

Nämä ovat rohkaisun sanat, jotka Minulla on sinulle sanottavana tänä Purimin päivänä 2009. Ei ole merkitystä sillä, älkää olko levottomia, lapseni onko se tämä päivä vai tuo päivä, sillä ihmiset ovat muuttaneet aikoja mutta tunnen sydämenne. Minua kunnioittaa se, että lähestyitte valtaistuintani Esterinä ja ojennan valtikkani ja Hänen nimensä on YAHUSHUA, Minun ainoa annettu Poikani, ja otan teidät vastaan ja palvontanne ja ylistyksenne ovat tulleet Minulle suloisena tuoksuna. Joten jatkakaa säkenöimistä MINULLE keskellä tätä maailman lantakasaa, katson Taivaasta ja näen teidän säkenöivän ja olen kunnioitettu.

Sanan loppu

KIIREELLINEN VAROITUS: Säkenöinti, jonka YAHUVEH näkee, ei ole säkenöintiä väärästä kultapölystä, josta YAHUVEH varoittaa profetiassa 32, “Varokaa kultakuumeen paluuta!“ Olkaa hyvät, lukekaa tämä profetia uudelleen ja varoittakaa ihmisiä!

Tästä säkenöinnistä YAHUVEH puhuu. Tässä on joitakin otteita edeltävistä profetoista, joissa YAHUVEH sanoo, että Hänen Aarteensa säkenöivät Hänen edessään.

Profetiasta 91 John Hagee, Olet tuomittu, sanon Minä, YAHUVEH:

MINUN Rakastetut Aarteeni, harvat, jotka MINULLA on, jotka kimaltavat kuin kallis jalokivi,,,MINÄ katson MINUN istuimeltani taivasta ja näen ihmisyyden ulosteet, sillä siltä saatanan lapset näyttävät MINULLE, kasa ulosteita. Löyhkä tavoittaa taivaan. Hollywood ei ole enempää kuin saatanan leikkikenttä, ja todella helvetille on varattuna "Kuka on Hollywoodin kuka". Mutta näettekö, MINULLA on nämä pienet, kimaltavat jalokivet ympäri maailmaa, jotka muistuttavat MINUA, jopa MINUN raivossani ja vihassani, näen heidän sädehtivän, ulosteiden päärmääminä kaikkialla ympärillään. Mutta te kimallatte, koska MINUN kallis, kallis, kallis, rakastettu HENKENI on sisällänne ja te säteilette.

Profetiasta 95 YAHUSHUA HA MASHIACH sanoo, “Poimikaa aseenne, olen elossa!”

Nyt on niin vähän aikaa. Karitsat tulevat lampaiksi yön aikana. MINÄ kaadan MINUN totuuteni. Kasvatan heidät, koska ei ole aikaa jäädä vauvoiksi kauaksi aikaa. Vaadin pyhyyttä enemmän kuin koskaan, koska paha raivoaa kaikkialla. Katson jalokivien kimallusta kun MINÄ ja MINUN ISÄNI katsomme tähän maailmaan. Katsokaa, he, jotka kuuluvat MINULLE, he kimaltavat kuin kirkkain jalokivi, kun MINUN valoni loistaa heihin. Mutta todella, olette näiden epäinhimillisyyden ulosteiden ympäröimät. Ja MINÄ etsin kimallusta ja jalokiviä ja MINÄ tiedän, missä he ovat, ja jopa taivaasta voin katsoa MINUN arvokkaimpia jalokiviäni. Sen vuoksi jokainen teistä, joka asetti MINUT ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan, jotka kamppailevat totellakseen hinnalla millä hyvänsä. Jotka moittivat saatanaa ja antavat hänen tietää, ettei hänellä enää ole osuutta teihin. Olette MINUN kalliita jalokiviäni.

Puhuttu apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n kautta 9.3.2009

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät, lähettäkää sähköpostia ja kertokaa minulle.