Profetia 107

Pitäkää kiinni! Pitäkää kiinni! Pitäkää kiinni! Älkää päästäkö irti siunatusta toivostanne!


Puhuttu/kirjoitettu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla
Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah’n kautta
7. helmikuuta, 2009

Huomautus: Nimet, joita näissä profetioissa käytetään Luojistamme Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä ovat hepreankielisiä, koska Kaikkivaltiastuuli-ministeriö on messiaaninen, juutalainen ministeriö. Pyhällä Hengellä on monta nimeä hepreaksi, (ÄITI) RUACH ha KODESH, (ÄITI) SHKHINYAH:in LOISTO, (ÄITI) IMMAYAH, ja ÄITI VIISAUS

Kuunnellaksenne profetian olkaa hyvät ja klikatkaa tästä. HERE

(Profetiasta 105, YAHUVEH käski laittaa tämän kaikkiin profetioihin tästä eteenpäin: Varoitin sinua kauan sitten, Elisabeth, olla nimeämättä tätä ministeriötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin ministeriötä oli. Laitoin sen henkeesi, sillä mikään tästä ei ole tullut sinun kätesi kautta, mikään tästä ei ole tullut sinun suusi kautta. YAHUVEH:in suu on synnyttänyt. RUACH ha KODESH:in, IMMAYAH:inne suu on synnyttänyt. Jos se olisi ollut vain sinun kätesi kautta, se olisi epäonnistunut kauan sitten. Shkhinyah:in Loiston tuuli pyyhkii maan halki, Pyhän tuulen paluu, ei sinun henkesi, tai se olisi epäonnistunut. Jesajan kirja 42:8)

Näin unta, että istuin olohuoneessa entisen poikaystäväni kanssa, serkkuni istui nurkassa. Olin kertomassa entiselle poikaystävälle, että me mustat olemme Jumalan valittuja ihmisiä ja me olemme mustia juutalaisia. Serkkuni tuli luokseni ja istui viereeni, hän halusi tietää enemmän. Myöhemmin me kolme olimme kadunkulmassa. Katu oli kansoitettu ja kadulla oli monia mustia ihmisiä ja seisomassa parvekkeillaan. Yhdellä asunnon parvekkeella korkealla oli kaksi miestä soittamassa rumpujaan. He puhuivat hepreankieltä, heillä oli mikrofoni vasten vanhaa lp-levysoitinta, soittamassa lauluja hepreaksi. Olin kertomassa serkulleni: «Katsos, he tietävät, että olemme mustia juutalaisia.» Unen loppu.

*******

Profetia 107

Pitäkää kiinni! Pitäkää kiinni! Pitäkää kiinni! Älkää päästäkö irti siunatusta toivostanne!


MINUN rakastettu tyttäreni, älä lankea saatanan ansoihin. Ainoat valitut henkilöt, jotka tulevat mukaan luetuiksi, ovat heitä, jotka ovat pestyt YAHUSHUA ha MASHIACH:in (Jeesus Messias) vuodatetussa veressä. Ei ole väliä sillä, mitä rotua olette. Ei ole väliä sillä, mitä kieltä puhutte. Älkää langetko rodullisen syrjinnän hengelle. (Jesajan kirja 56:7). Mutta MINUN kultaseni, olen antanut teille silmät olla koskaan näkemättä väriä, mutta katsokaa, kuinka monilla unilla saatana täyttää teidät, joissa teidän täytyy huomata ihon väri. Tämä ei ole MINÄ, joten moittikaa rodullisen syrjinnän henkeä.

Etiopialaiselle juutalaiselle ei ole taattuna matkaa Taivaaseen. Vain YAHUSHUA:N vuodatetun veren kautta. Vain MINUN sanani tottelevaisuudessa. Ainoastaan YAHUSHUA:n MASHIACH:inne nimessä ovat MINUN valittuni. Taivaassa tulee olemaan erilaisia kieliä ja kansallisuuksia. Olen Hän, joka valitsee ihon värin, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sisällä olevan hengen kanssa. Sillä rakastan kaikkia kansallisuuksia. Rakastan kaikkia heimoja kielissä. Heillä, jotka kuuluvat MINULLE, on YAHUSHUA HA MASHIACH:in veri, mutta tämä ei tarkoita, että biologisen verenlinjan on pakko olla heprealaista alkuperää. Se tarkoittaa, että heillä on YAHUSHUA HA MASHIACH:in henkinen verilinja.

Muistakaa, nämä ovat heitä, jotka ovat adoptoituja ja nämä ovat heitä, jotka ovat oksastettuja. Jos näin olisi, jokaisella heprealaisesta verestä tulevalla olisi taattuna tie Taivaaseen. Takuu Taivaaseen ja kuitenkin, katsokaa Israelia. Katsokaa Jerusalemia. Kuinka harva jäännös on hyväksynyt YAHUSHUA:n MASHIACH:inaan ja kunnes he niin tekevät, he ovat tuomittuja. He eivät tule näkemään taivasta. He tuntevat Tooran. Kuinka harva tottelee Tooraa. He tietävät, minä päivänä sapatti on (perjantai-illan auringonlaskusta lauantai-illan auringonlaskuun). Kuinka harva kunnioittaa sapattia. Kyse on enemmästä kuin pelkästä lepäämisestä. Se on enemmän kuin pelkkä rituaali. YAHUSHUA on sapatin Herra.

Murhe heille, jotka opettavat väärää harhaoppia, väärää oppia, joka sanoo, ettei mustia tulla sallimaan Taivaaseen. He tulevat tietämään ja he (jotka ovat jo kuolleet) ovat jo tunteneet helvetin syvimmän tason. En tuomitse MINUN rakastettujani heidän ihon väriensä tai kansallisuuksiensa perusteella. Sillä loin jokaisen yksilöksi. Jos haluaisin teidän kaikkien näyttävän samanlaisilta, olisin luonut teidät samannäköisiksi. En ole tylsä YAHUVEH (Jumala). Jos olisin halunnut teillä kaikilla olevan saman persoonallisuuden, olisin laittanut teidät kaikki samaan persoonallisuuden kategoriaan. Loin jokaisen teistä, jokaisen teistä hiustenne suortuvaan saakka.

Annoin jokaiselle teistä DNA:n, jonka kanssa synnyitte. Olette niin pelottavasti ja loistavasti luodut. MINÄ olen HÄN, teidän Abba (isä) YAHUVEH:inne, joka on päättänyt ruumiidenne kromosomien lukumäärän, teitä koossa pitävien atomien ja molekyylien lukumäärän. MINÄ, YAHUVEH, en tiedä vain ruumiissanne olevien hiusten lukumäärää. (Matteuksen ev. 10:30). Tiedän käsivarsissanne olevien hiuskarvojen lukumäärän. Tiedän kynsienne leveyden. Olen HÄN, joka laittoi juonteet kämmeniinne. Jokainen teistä on niin mahtavasti luotu.

Voi, kuinka suren. Voi, kuinka olen surullinen. Voi, kuinka olen raivon ja vimman täyttämä sen suhteen, mitä syntymättömille tehdään. Heittää heidät pois, nuo kalliit vauvat pois, pilkkoa ja paloitella heidät, ottaa heidän ruumiinosansa ulos. Ottaa kidutusvälineitä, ja repiä ja raastaa heidän pienet ruumiinsa palasiksi ja viimeinen loukkaus on kun tuo lapsi selviää abortista; kuulla sanat: «Antakaa sen kuolla, heittäkää se pois.» Olen profetoinut ja tulen sanomaan uudelleen, suuret upotusreiät tulevat olemaan näiden paikkojen alla, jotka tekevät näitä kammottavuuksia. Heille teistä, jotka hyväksytte abortin, ette edes ala käsittää kauhua, joka MINULLA on odottamassa teille. Kaiken ikuisuuden tulette kuulemaan syntymättömien kiljunnat. Jokaiselle näistä pienistä vauvoista MINÄ, YAHUVEH, otin ajan, tietäen, ettei heidän sallittaisi syntyä elävänä ja että heidät, jotka selviäisivät abortista, pakotettaisiin kuolemaan. Kuitenkin, otin ajan ja laitoin jokaisen YAHUVEH:in tunnistamisen merkin heihin. MINÄ olen Hän, joka kutsui heitä ihmisiksi.

Te saatanan kutu, keitä te olette kutsumaan sitä, mitä MINÄ kutsun ihmiseksi, ei miksikään muuksi kuin roskaksi. Ettekö tiedä, nämä, jotka nyt saattavat voimaan näitä lakeja ja nyt Amerikan Yhdysvallat, te pahennatte syntejänne ja sanotte, että tulette maksamaan muiden kansojen abortit. Eikö käsissänne ole tarpeeksi verta abortoiduista vauvoista omassa maassanne? Ettekö tiedä, että nämä lapset laitetaan Molekin uhrialttarille?! (Psalmi 106:38, 3. Mooseksen kirja 20:2) Ei ole erilaista kuin raamatullisina vanhoina aikoina ja saman varoituksen uudelleen puhun. Murhe heille, jotka uhraavat vauvoja väärälle jumalalle, Molekille! Murhe heille, jotka eivät protestoi tätä vastaan, jotka iskevät silmää tälle synnille!

Voi, nämä pienokaiset, olkaa varmat tästä he ovat Taivaassa nyt. He tulevat jatkamaan tulemaan Taivaaseen mutta tietäkää tämä; jos heidän olisi sallittu syntyä, he olisivat olleet niin erityisiä lapsia. Kuten profetoin aiemmin, profetoin uudelleen, suuria upotusreikiä tulee olemaan näiden paikkojen alla, jotka tekevät näitä abortteja.

Lääkärit, jotka teette kompromisseja, menneisyydessä sanoitte, «Minulla ei tule olemaan mitään osuutta tähän» mutta nyt olette myyneet MINUT. Olette myyneet inhimillisyyden ja koska teitä uhataan, koska he sanovat: «Tulemme ottamaan lupanne, oikeutenne harjoittaa ammattianne pois.» Nyt te myös teette näitä abortteja, näitä syntien kammottavuuksia. Olkaa varmoja tästä, en tule hyväksymään yhtäkään tekosyistänne. Veri on käsissänne. Sairaalat, jotka kerran sanoivat: «Minulla ei tule olemaan osuutta tähän, emme tule abortoimaan vauvoja.» Mutta olette tehneet kompromissin. Uskotte hallituksen uhkat ja valheet. Ette edes yrittäneet tapella vastaan. Sairaanhoitajat, veri on käsissänne!

Lapsille opetetaan nyt kouluissa, että sitä, mitä ette halua, heittäkää se vain pois. Ihmisyys ei ole yhtään enempää kuin kertokäyttöastia, käytätte sitä kerran, heittäkää se pois, ei koskaan enää nähtäväksi. Tähän se on mennyt. Tämä on jumalattomien saarnauksen uusi uskontunnustus. Tätä Yhdysvaltojen presidentti puolustaa nyt ja murhe kenelle tahansa vauvalle, joka selviää abortista, edes MINUN ihmeellisellä kädelläni. Olen antanut joidenkin syntyä elävinä testatakseni heitä ja nähdäkseni, mitä he tulevat tekemään. Nämä kalliit pienokaiset, jotka hengittivät ilmaa, heitetään roskatynnyriin.

Kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan MINUN raivoni ja vimmani on ollut säilöttynä. Tietäkää vain tämä, siihen aikaan, jota te kutsutte Suureksi Ahdingoksi, mennessä, tämä maailma tulee olemaan ansainnut tuon Suuren Ahdingon ja MINUN raivoni ja MINUN kiihkoni ja vihan kulhot tullaan kaatamaan (Psalmi 110: 5-6, Joh. Ilmestys 14:10, 16:19) Kaikkien teistä kuulemassa ja kaikkien teistä lukemassa olisi parasta alkaa rukoilla nyt, että teidät lasketaan YAHUSHUA HA MASHIACH:in silmissä, että tulette pakenemaan tätä MINUN vihani aikaa.

On monia tapoja tappaa lapsia, jopa heidän ruokansa myrkyttäminen, heidän lelujensa myrkyttäminen. Älkää tulko petetyiksi, saatanan pojat kutsuvat tätä väestön kontrolliksi. Se on kaikki osa heidän suunnitelmaansa kun jopa hengittämänne ilma on myrkytetty täynnä kuolemaa, tuhoa ja tauteja. Mutta kysykää uudelta maailman järjestykseltä, heiltä salaisissa yhteisöissään ja jos he kertoisivat teille salaisuutensa, he kertoisivat teille, että kyse on väestön kontrolloinnista. Vain rikkaat tulevat selviämään. Rikkaimmista rikkaimmat mutta MINÄ hämmennän vihollisen. MINUN Poikani YAHUSHUA ha MASHIACH:in Golgatalla vuodatetulla verellä peitetyt, he, jotka kutsuvat YAHUSHUA ha MASHIACH:ia. Tuo veri on heidän immuunisuojansa. Jatkakaa rukoilemista, jatkakaa pyytämistä, jatkakaa MINUN muistuttamista siitä, että kostan heille, jotka levittävät myrkkyä taivaalle ja MINUN kostoni tulee tulemaan heille, jotka loivat nämä kuoleman, taudin ja tuhon kaavat ja poliitikoille, jotka sallivat sen.

Joten _____, tämä kaikki alkoi unesta. Varoitus, jotta tämä uusi sana voisi tulla vain kertomaan kaikille, kuinka pelottavasti ja mahtavasti kaikki teistä olette tehdyt. Olen HÄN, joka jopa määrittelee veriryhmänne. Voi, he, jotka ovat MINUN, MINUN rakastettuni, voi, kuinka rakastan teitä. Suunnittelin jokaisen päivän kun olitte äitienne kohduissa. Annoin teille valinnanmahdollisuuden mutta tiedän ja on ylös kirjoitettu mitä valintoja teitte, sillä tiedän ennalta kaikki asiat. Voin ennalta päättää, ennalta määrätä, sillä tiedän, mitä valintoja teette jopa ennen kuin teette ne. (kirje roomalaisille 8:29-30, kirje efesolaisille 1:3-12) Joten älkää unohtako tätä. Tiedän, mitä syntejä tulette tekemään jopa ennen kuin teette tuon synnin. Tiedän seuraavan ajatuksen päissänne jopa ennen kuin ajattelette sen. Niin mahtavasti olette tehdyt. Tiedän viimeisen hengenvetojen lukumäärän, jonka keuhkonne tulevat ottamaan ennen kuin teidät poistetaan tältä maapallolta, ennen kuin henkenne otetaan pois. Niin mahtavasti olette tehdyt ja kuka yksin tietää kaikki nämä asiat?

Olen YAHUVEH ja kerron teille kaiken tämän en vain, jotta tietäisitte, kuinka arvokkaita olette MINULLE. He, jotka rakastavat Poikaani YAHUSHUA:aa. He, jotka kutsuvat ja kunnioittavat HÄNTÄ MESSIAANAAN, Kuninkaiden Kuninkaana, Kaikkivaltiaana Jumalana, MINUN ainoana annettuna Poikana.

Kerron teille kaiken tämän kertoakseni teille, enkö ole kykenevä huolehtimaan teistä kun tiedän kaikki asiat? Kun tiedän, missä saatanan teille seuraavaksi asettama ansa on? Enkö ole kykenevä kertomaan teille: «Älkää kävelkö tuohon suuntaan?« Luottakaa vain MINUUN. Luottakaa vain MINUN Poikaani. Luottakaa MINUN Henkeeni, joka elää sisällänne. Juuri nyt en puhu jumalattomille. Luottakaa kalliiseen RUACH ha KODESH:iin (Pyhä Henki). Nojatkaa MINUUN, lepuuttakaa päitänne MINUN olkapäälläni. Olen Abba (Isä) YAHUVEH:inne, luottakaa MINUUN. Tiedän, ketkä ovat MINUN ja tiedän, keiden nimet ovat kirjoitettuina Lampaan Elämän Kirjaan (Psalmi 37:3) Juuri kuten tiedän, keiden nimet ovat kirjoitettuina tuomittujen kirjaan ja nämä ovat heitä, jotka ovat saatanan kutua.

Älkää nojatko omaan ymmärrykseenne vaan KAIKISSA, KAIKISSA, KAIKISSA teissänne luottakaa MINUUN ja lupaan teille, että tulen ohjaamaan tietänne. Kutsukaa YAHUSHUA ha MASHIACH:in nimeä, Hän ei tule hylkäämään teitä, Hän ei tule pettämään teitä (kirje roomalaisille, 10:13) Totelkaa MINUA. Alistakaa tahtonne MINULLE (Apostolien teot 5:29). Opiskelkaa ja osoittautukaa pätevöityneiksi. Opiskelkaa pyhiä kirjoituksia. Tietäkää, mikä miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia (kirje efesolaisille 5:17) ja eniten kaikesta, hyväksykää MINUN ainoa annettu Poikani ainoana vanhurskautena ja ainoana nimenä ja verenä, jotka tulevat tuomaan teidät takaisin Taivaaseen (Joh. ilmestys 8:29). Heille, joiden nimet ovat kirjoitettuina Elämän Kirjaan. Taivas on ainoa tosi kotinne. Tällä maalla olette vain vaeltaneet (2. kirje korinttolaisille 5:12)

Nyt puhun sanoja YAHUSHUA ha MASHIACH:in Morsiamelle. Ei kestä enää kauaa. Pidelkää kiinni vähän aikaa vielä ja tulen käskemään Poikaani: «Mene keräämään Morsiamesi kotiin.« Pidelkää kiinni. Pidelkää kiinni. Pidelkää kiinni. Älkää päästäkö irti tuosta Siunatusta Toivosta (1. Johanneksen kirje 3:2-3).

Kuunnelkaa sanoja, jotka olen puhunut Elisabethin suun kautta. Kamppailkaa ollaksenne pyhempiä joka päivä. Kamppailkaa ollaksenne miellyttäviä MINULLE enemmän joka päivä. Mikä tahansa, joka epämiellyttää MINUA, pyytäkää YAHUSHUA ha MASHIACH:ia peittämään ja pyyhkimään se pois. Pyytäkää HÄNTÄ muuttamaan teidät. Sen, mikä miellyttää MINUA, pitäisi miellyttää teitä. Sillä jos ette voi palvoa MINUA ja jos ette voi ylistää MINUA ja jos ette voi totella MINUA täällä tällä maapallolla (Psalmi 50:23), mikä saa teidät ajattelemaan, että tulette niin tekemään tai haluamaan tehdä niin Taivaassa? Annan teille tämän halun nyt tällä maapallolla, jotta teillä tulee olemaan halu koko ikuisuuden miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia, MINUN Poikaani YAHUSHUA:a ja IMMAYAH:ianne, RUACH ha KODESH:ia nimeltä Pyhä Henki. (kirje filippiläisille 2:12-13)

Muistakaa vain tämä, MINUN raivoni, MINUN vihani, MINUN rajuuteni ei ole tarkoitettu heille, jotka rakastavat MINUA. Se ei ole tarkoitettu heille, jotka palvelevat YAHUSHUA ha MASHIACH:ia. Se ei ole tarkoitettu heille, jotka ovat pestyt YAHUSHUA ha MASHIACH:in veressä. Yrittäkää kovasti olla pyhiä. Sillä näinä lopun päivinä, eikö sanani sano: «Pyhät tulevat pyhemmiksi.« Se tarkoittaa, että teillä tulee olemaan halu totella ja miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia ja epäpyhät, jumalattomat, he, joita ei ole pesty YAHUSHUA:n verellä, tulevat löytämään enemmän tapoja loukata MINUA. Heittämään MINUN pyhät lakini takaisin kasvoilleni. Repimään 10 käskyä, joita kutsun 10 käskyksi. Kertomaan ihmisille: «Älkää kuunnelko enää vanhentuneita kirjoituksia.» Nämä ovat heitä, jotka ovat kelvollisia MINUN tuomiolleni. He, jotka tekevät pahaa silmieni edessä eivätkä edes tiedä katumuksen merkitystä (Psalmi 50:16-22).

Sitten on yksi viimeinen kategoria. He, joilla on teeskentely, jotka teeskentelevät olevansa pyhiä tehdäkseen show’n ihmisen edessä. He istuvat kristallikatedraaleissaan tai tulevat miehen nimeltä Joel Osteen -hahmossa. Saatanan kuduksi kutsun teitä. Vaurausparittamisen saarnaaja opettamaan teitä palvomaan kaikkivaltias rahayksikköä, mistä tahansa maasta olettekaan kotoisin ja käskemään teitä kasaaman sitä heille. Nämä, jotka opettavat väärää oppia ja sanovat, ettei homoseksuaalisuus ole väärin. Sama sukupuoli on yhtä pyhä kuin naisen ja miehen välillä. Voisin jatkaa ja jatkaa muttei MINUN tarvitse, koska tiedätte mitä synti on (Joh. ilmestys 3:14-22).

Muistakaa vain, MINUN rakastettuni, vain koska elätte tässä maailmassa ei tarkoita, että teidän täytyy mukautua tämän maailman kuvaan. Vaan muuttukaa MINUN Poikani YAHUSHUA ha MASHIACH:in kuvaan ja te, jotka teette näin, tulette katsomaan MINUN kasvojani. Teillä tulee olemaan kuvaamaton suosio MINUN silmissäni ja koko ikuisuuden tulette olemaan YAHUSHUA:n rinnalla missä Hän on (1. kirje korinttolaisille 11:1).

Joten pitäkää kiinni. Älkää antako kenenkään erottaa teitä kansallisuuden tai ihonvärin vuoksi. Pitäkää kiinni. Antakaa YAHUSHUA:n vuodatetun veren olla ainoa asia, joka identifioi teitä (kirje roomalaisille 5:9). Pitäkää kiinni ja MINÄ tulen pitämään kiinni teistä enkä tule päästämään irti teistä. Juoskaa pakoon synnistä. Älkää edes antako sen olla osa elämäänne. Antakaa saatanan tietää, ettei teillä tule olemaan osaa hänestä (Jaakobin kirje 4:7) Juoskaa pakoon häntä. Juoskaa pakoon keneltä tahansa, joka viettelee teitä syntiin. Moittikaa heitä älkääkä pelätkö heidän loukkaamistaan.

Ja kenelle tahansa, joka kutsuu näitä profetioita vääriksi. Tietäkää vain tämä, olette juuri paljastaneet, kuka todellinen isänne on. Kuinka voitte kutsua tätä profeettaa vääräksi kun jokainen sana on saarna pyhyydestä ja moite synnille? Se näyttää, kenelle todella kuulutte. Se näyttää, minne olette matkalla. Toimienne perusteella revin naamion pois kasvoiltanne, jotta kaikki voivat nähdä mädäntyneen hedelmän sisällänne. Käytätte nimeä Jeesus Kristus ja kuitenkaan, ette edes tunne Häntä. Leuhkitte, ettette ole profeetta. Mutta mikä on tosi profeetta? Se on YAHUVEH:in ystävä, jonka kanssa Hän jakaa HÄNEN salaisuutensa. Ja olette oikeassa, te, jotka kutsutte itseänne pyhiksi eikä sisällänne ole pyhyyttä, MINULLE ette ole ystäviä. Voitte pettää vain miehiä ja naisia. Ette voi pettää Luojaa. Ette voi pettää ainoaa MASHIACH:ia. Totuus kerrottakoon, sisällänne ei ole Pyhää Henkeä.

Joten rakastetut lapseni, kokoan yhteen MINUN karitsani ja MINUN lampaani. Varoittakaa! Varoittakaa! Varoittakaa kun näette suden. Älkää pelätkö loukkaamista. Varoittakaa erityisesti MINUN uusia pieniä vauvalampaita älkääkä, älkää tehkö kompromissia synnin kanssa (kirje heprealaisille 10:26-27).

Sanan loppu

Elisabeth puhuu: Siinä kaikki, minkä kuulen. Kiitos, Isä YAHUVEH. Kiitos puhumasta tuon sanan. Tarvittiin ____:n uni nostattamaan kaiken tämän. Isä YAHUVEH, ei tee ketään paremmaksi, ovatko he etiopialaisia juutalaisia, ovatko he valkoisia, kiinalaisia, korealaisia, mitä kansallisuutta he ovatkaan. Olemme vain yhdistetyt YAHUSHUA:n, meidän MASHIACH:in vuodatetun veren kautta. Tämä on viesti, jonka olet antanut. Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos taas yhdestä odottamattomasta sanasta, joka tuli juuri rakastetun sisaremme jakaessa tämän unen, jota et edes antanut hänelle, mutta sait jotakin hyvää tulemaan siitä. Sillä kaikki asiat todella pelaavat yhteen hyvään koska olemme SINUN ja olemme kutsutut SINUN tarkoitukseesi tuomaan SINULLE kaiken ylistyksen, loiston ja kunnian. Nostamaan YAHUSHUA:n, rakastetun MASHIACH:imme nimi, jotta kaikki ihmiset tulevat vedetyiksi puoleesi.

YAHUSHUA:n, rakastetun MASHIACH:imme nimeen. Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos taas puhumasta nämä sanat näistä saven huulista YAHUSHUA:n nimeen rukoilen. Amen.

Vau, ja tämä sattuu olemaan yksi kuukausi tänään. Tämä on kultaseni, 6 vuotta, 11 kk kun aviomieheni ja minä olemme olleet naimisissa ja seuraava kuukausi tulee olemaan 7.vuotemme. Joten tämä on kuin kuukausittainen hääpäivämme, jota meidän on käsketty juhlia ja meillä on uusi sana tänään.

YAHUSHUA:n, SINUN loistoksesi yksin, rukoilemme.
Amen. Hyvää hääpäivää kultaseni.

Puhuttu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah:n kautta 7. helmikuuta, 2009

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät ja kertokaa minulle.

www.amightywind.com
www.almightywind.com