Profetia 106

MINÄ, YAHUVEH, sanon, SIIVOTKAA TALONNE!

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n kautta
4.tammikuuta, 2009


Huomautus: Nimet, joita näissä profetioissa käytetään Luojistamme Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä ovat hepreankielisiä, koska Kaikkivaltiastuuli-ministeriö on messiaaninen, juutalainen ministeriö. Pyhällä Hengellä on monta nimeä hepreaksi, (ÄITI) RUACH ha KODESH, (ÄITI) SHKHINYAH:in LOISTO, (ÄITI) IMMAYAH, ja ÄITI VIISAUS.

(Tämä profeetallinen sana tuli kun Niko ja minä rukoilimme erään rakastetun poikamme YAHUSHUA:ssa puolesta. Koko sanaa ei ole postitettu, koska se on henkilökohtainen mutta tämä on osa tuosta sanasta, joka koskee monia muita ja YAH opastaa meidät postittamaan sen heidän vuokseen. Nämä henkilökohtaiset sanat YAH:ilta eivät ole koskaan vain 1 henkilölle vaan monelle.)

* * * * * * *

(Tämä 1. paragrafi on profetiasta 105 ja se ei ole tällä nauhalla. Niko unohti laittaa sen profetia 105:een alkuperäisesti. Hän on lisännyt sen profetia 105:een nyt ja YAHUVEH on ohjeistanut meidät lisäämään tämän paragrafin tästä eteenpäin jokaiseen uuteen profetiaan. Tämä todistaa, että tämä ministeriö on YAHUVEH:ista. Jos nämä sanat olisivat minun kuten YAH sanoi, se olisi epäonnistunut kauan sitten.)

(Profetiasta 105: Varoitin sinua kauan sitten, Elisabeth, olla nimeämättä tätä ministeriötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin ministeriötä oli. Laitoin sen henkeesi, sillä mikään tästä ei ole tullut sinun kätesi kautta, mikään tästä ei ole tullut sinun suusi kautta. YAHUVEH:in suu on synnyttänyt. RUACH ha KODESH:in, IMMAYAH:inne suu on synnyttänyt. Jos se olisi ollut vain sinun kätesi kautta, se olisi epäonnistunut kauan sitten. Shkhinyah:in Loiston (Pyhä Henki) tuuli pyyhkii maan halki, Pyhän tuulen paluu, ei sinun henkesi, tai se olisi epäonnistunut. Jesajan kirja 42:8)

(Nauha alkaa tästä)

Kerroin sinulle, että vuonna 2009 mikä tahansa ja kaikkea, mitä voidaan järkyttää, tullaan järkyttämään. Älkää seiskö hämmästyneinä, Niko ja Elisabeth, sillä tulette näkemään heidät, joita kutsutte YPP.ksi (YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat) horjuneina , tulemme näkemään, juuri kuinka lujasti he ovat MINUSTA, tulemme näkemään, kuinka moni haluaa maksaa hinnan olla kutsuttu MINUN Morsiamekseni. Tulemme näkemään kuten olette nähneet mitä tapahtuu Uudessa Seelannissa. On niin helppoa, on niin helppoa kun ei ole testaamista on niin helppoa sanoa: «Tapahtukoon SINUN tahtosi, oi YAHUVEH.« Kun tahtoni menee vastaan teidän tahtoanne, tuletteko silti sanomaan, «Tapahtukoon SINUN tahtosi, oi YAHUVEH.« ?

He, jotka kieltäytyvät kävelemästä pyhinä, jopa heille, jotka omalla kädelläni laitoin yhteen, omalla kädelläni tulen jakamaan. En puhu vain tässä taloudessa vaan kaikille heille, jotka väittävät kuuluvansa MINULLE. (Luukaksen ev. 12:51-53). Haluatteko jäädä Suureen Ahdinkoon? Haluatteko mennä helvettiin vai haluatteko totella MINUA? En voi sitä yksinkertaisemmin sanoa. Viisauden alku on YAHUVEH:iN pelko, tietää, ettette ole muuta kuin tuhkaa ja MINUN armoni kautta otin tuon tuhkan ja loin ihmisen ja hengitin tuohon ihmiseen (Psalmi 111:10). Älkää surettako RUACH ha KODESH:ia, älkää surettako IMMAYAH:ianne. Älkää testatko MINUA enää kauempaa sillä tämä ministeriö on pyhyyden ministeriö.

Aivan keskellä YPP:ita se, minkä paljastan Uudessa Seelannissa tuoden julki pahan, joka oli kätkettynä, niin myös tulen tekemään heille, jotka väittävät, että he haluavat olla osa tätä pyhää ministeriötä. He ovat osa tätä pyhää ministeriötä mutta näettekös, on kuten sanoit, rakastettu poika Sylvester, pinnalla näin näyttää olevan. Niin kauan kuin johto ei tiedä, voimme tehdä mitä haluamme salassa, mutta varoitan teitä, he, jotka olen kutsunut YPP:iksi, he, jotka on kutsuttu YPP:n forumille ystävystymään, olette enemmän tilivelvollisia.

Olkaa varmat, vuonna 2009 mikä tahansa, joka oli kätkettynä tulee paljastumaan (Matt. ev. 10:26). Minkä tahansa synnin, jonka ajattelette kätkeneenne, RUACH ha KODESH:in voitelulla se tulee paljastumaan. Sillä MINUN sanani on tosi ja näinä lopunaikoina paha kasvaa pahemmaksi mutta MINUN pyhieni täytyy kasvaa pyhemmiksi ja kuka tahansa, jolla on pyhyyden muoto, muttei pyhyyttä sisällään, tulee paljastumaan. En tule sallimaan heidän olla osa tätä ministeriötä. En tule sallimaan sitä. (Saarnaajan kirja 12:14). Joten nyt on teidän valintanne, ketä todella valitsette palvella? Tämän maailman pahaa? Vai Taivaan pyhyyttä? Joten näettekös, MINULLA on toinen syy, että sinä, Elisabeth ja Niko menette poikienne luokse.

MINUN rakastettu poikani, tämä ei ole mitään, mitä en voi antaa anteeksi mutta sinun on pakko valita, sinun on pakko valita tänään. Sillä tuo biologinen sisar ja tuo biologinen isä vain haluavat viedä sinut helvettiin mukanaan.

Ravistan tätä koko maailmaa. Tuomio alkaa MINUN talostani (1. Pietarin kirje 4:17). Pyhyys tulee haluamaan vain pyhyyttä. Synti täytyy potkaista pois. Katuva henki ei ole joku, joka katuu vain suullaan, se on joku, joka katuu päällään ja sydämellään ja on päättänyt, ettei epämiellytä MINUA. Kerroin teille, (tämä maailma) olette holokaustin reunalla. Haluatteko MINUN piilottavan teidät? Haluatteko MINUN suojelevan teitä? Haluatteko MINUN siunaavan teitä? Sillä yksikään vihollinen ei voi poimia teitä YAHUVEH:in kädestä, vai haluatteko MINUN MURSKAAVAN teidät? Haluatteko MINUN MURTAVAN teidät? Haluatteko MINUN omalla kädelläni heittävän teidät helvetin lieskoihin? Haluatteko MINUN rakastavan teitä? Haluatteko MINUN lohduttavan teitä? Haluatteko MINUN opettavan teitä? Mitä todella haluatte? Haluatteko olla kuten Shadrack, Meshach ja Abednego kun he kävelivät ja heittelehtivät tulisessa pätsissä (3. Danielin kirja)? Kuitenkaan, en edes sallinut sen, mikä päällysti heitä, palaa. En sallinut heidän vaatteidensa kärventyä, heidän omien vaatteidensa, jotka päällystivät heitä, sillä näettekös, viholliset paloivat. Ainoastaan se, mikä sitoi ja päällysti heidän käsiään, paloi. Haluatteko olla kuten Shadrack, Meshach ja Abednego? Jotka kävelivät tulisessa pätsissä mutta 4. mies oli siellä ja tuo 4. mies oli YAHUSHUA ha MASHIACH.

Haluatteko olla kuten Daniel kun hänet heitettiin leijonien luolaan? Häntä ei syöty, vaikka leijonat olivat saaliinhimoisia 6. Danielin kirja). Valinta on teidän. Haluatteko MINUN suojelukseni? Haluatteko olla kuten Zarephathin leski (1. Kuninkaiden kirja 17:10)? Hän, jonka lähetin vanhanajan Elijahin luokse? Kun on kyse viimeisestä leivänkannikastanne, haluatteko MINUN moninkertaistavan sen teille, jottette koskaan tule näkemään nälkää? Jotta tulette elämään tuodaksenne loiston MINULLE.

Tänä vuonna ihmisten ajanlaskun mukaan, he sanovat, että on vuosi 2009. Näettekös, en kysy näitä kysymyksiä vain teiltä, kysyn näitä kysymyksiä kaikilta heiltä, jotka uskovat, että totuus tulee tästä ministeriöstä ja että MINÄ puhun. Mitä haluatte MINUN tekevän? Haluatteko MINUN avaavan Punaisen meren jälleen, jotta voitte turvallisesti ylittää kun vihollisenne jahtaavat teitä (2. Mooseksen kirja 15:4)? Haluatteko näiden vihollisten hukkuvan, jotteivät he voi aiheuttaa teille harmia? Mitä haluatte MINUN tekevän?

Olen YAHUVEH ja toimienne kautta tulee olemaan suojeluksenne määrä. En pelaa pelejä. Haluatteko olla piilossa MINUN siipieni suojassa kuten Psalmi 91 sanoo? Sanotte rakastavanne MINUA ja puhun ainoastaan heille, jotka sanovat rakastavansa MINUA. Puhun ainoastaan heille, jotka ovat pestyt YAHUSHUA:n, MASHIACH:inne vuodatetussa veressä, MINUN ainoan annetun Poikani. En puhu tätä sanaa jumalattomille, joiden nimet eivät ole kirjoitettuina Lampaan Elämän kirjassa. Olette kelvollisia vain tuomiolle. Olette kelvollisia vain helvetille. Olette turmeltuneita. Olette hylättyä hopeaa.

Mutta puhun heille nyt vuotena, jota merkitsette 2009:nä, SIIVOTKAA TALONNE! Talonne on RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) temppeli (1.kirje korinttolaisille 6:19). Talonne on fyysinen yhtä lailla kuin henkinen. Mikä tahansa, joka loukkaa MINUA, heittäkää se pois. Puhun tästä Uuden ajan Elijah:ista ja puhun sanat, jotka vanhanajan Elijah puhui, valitkaa tänä päivänä, mitä Jumalaa tulette palvelemaan. Katukaa ja kaatukaa kasvoillenne edessäni, mutten halua vain sanoja, haluan nähdä toimia noiden sanojen takana. Usko ilman tekoja on kuollutta (Jaakobin kirje 2:20). En enää halua kuulla tekosyitä. Olen saanut tarpeekseni tekosyistä, miksi teette syntiä. Millainen esimerkki olette?

Jos turmeltuneiden maailma pitäisi oikeudenkäynnin tänään, olisiko tarpeeksi todisteita, että palvelette MINUA? Että tuotte sieluja YAHUSHUA:lle. Että elätte pyhinä MINULLE. Täytyisikö teidän sanoa: «Olen syyllinen kaikkiiin näihin asioihin« koska tätä odotan. Oletteko halukkaita asettamaan elämänne alttarille YAHUSHUA:lle kuten HÄN oli halukas asettamaan HÄNEN elämänsä alttarille teille? Miksi silmänne ovat lihallisissa asioissa kuten pornografia?

Ettekö tiedä, että ylpeät heitetään alas? Ylpeys kulkee ennen lankeemusta (Sananlaskut 16:18). Voi, kuinka moni teistä, jotka kuulette tämän ja luette tämän olette niin täynnä ylpeyttä ja sanotte: «Voi, minä en tule liikkumaan, kun YAHUVEH ravistaa tätä maailmaa vuonna 2009, minä en tule ravistumaan.« Ainoastaan YAHUSHUA:n armosta ja verestä ette tule ravistumaan ja se riippuu siitä, mitä olette tehneet (kirje kolossalaisille 1:13-20). Onko teillä salainen synti? Luuletteko, ettei kukaan tiedä? MINUN silmäni kulkevat edestakaisin. Näen suoraan sydämiinne. Tiedän, kuka on todella pyhä. Tiedän, kuka pelaa pelejä pyhyydellä ja tiedän, kuka ei edes yritä ja vain keksii tekosyitä synteihinsä.

Tiedän, mitä haluatte MINUN tekevän ja nyt olen kertonut teille, mitä odotan teiltä. Välttäkää KAIKKEA epäpyhyyttä kuin se olisi rutto sillä se ympäröi teitä. Mutta muistutan teitä Israelin lapsista ja muistutan teitä siitä, kuinka se ei tullut Israelin lapsiin. Se tuli vain MINUN vihollisiini. Piilottautukaa MINUN vanhurskauteni viittoihin. Piilottautukaa MINUN vihaltani. Heille, joita kutsun MINUN lapsikseni jos vain yritätte kovasti totella ja todella, todella kadutte ja käännytte pois pahasta. Tulen piilottamaan teidät. Tulen lohduttamaan teitä. Tulen siunaamaan teitä. Tulen varustamaan teille. Tulen voitelemaan teidät jos vain tottelette joka sanaa, jonka sanon ja lakkaatte keksimästä tekosyitä synnille.

Tiedän jo, minkä tien olette ottaneet. Tie helvettiin on niin leveä, niin laaja. Taivaaseen on vain kapea tie. Kuinka moni teistä lukemassa ja kuuntelemassa tätä tulee valitsemaan tuon kapean tien (Matt. ev. 7:13-14)? Se ei ole vain suora tie, se on tuulinen tie kun testi toisensa jälkeen tulee tulemaan, sillä uskonne koetukset ovat kalliimpia kuin kulta (1. Pietarin kirje 1:7).

MINÄ olen Hän, joka koettelee teitä. Tuon teidät tähän ministeriöön, sillä sillä on myös Jeremian kirjan 6:n luvun (27-30) kutsumus itsessään. Se on metallien testaaja. Kuinka monen tämä johto on nähnyt tulevan. Kuinka monen he ovat nähneet kaatuvan. Kuinka monta, kuinka monta, kuinka monta kyyneltä Elisabeth on vuodattanut kun he, joista hän on varma, että he kävelevät pyhinä MINUN edessäni ja he kaatuvat. Kuinka moni ei koskaan nouse enää.

(Jer. kirja 6:27-30 -MINÄ, Herra panin sinut tutkimaan kansaani niin kuin jaloa metallia tutkitaan. Sinun piti koetella sitä, ottaa selville miten MINUN kansani elää. Kaikki ovat paatuneita niskureita, he kuljeksivat panettelemassa toisiaan, kelvottomia he ovat, pelkkää kuparia ja rautaa. Palkeet puhaltavat, mutta tulesta valuu vain lyijyä. Turhaa on ollut koko sulatus, kuona ei erkane. Hylkyhopeaksi heitä sanotaan. MINÄ, Herra olen heidät hylännyt.)

Missä on alamaisuutenne ? Onko se todella MINULLE, YAHUVEH:ille? Oletteko todella pestyt YAHUSHUA:n, MASHIACH:inne vuodatetussa veressä? Onko teissä todella RUACH ha KODESH, IMMAYAH:inne sisällänne? Kuunteletteko IMMAYAH:in, Äiti Viisautenne ääntä? Vai kuunteletteko saatanan itsensä typeryyttä? Valinta on teidän. Katsokaas, tämä ministeriö edustaa pyhyyttä. En tule sallimaan tämän johdon saarnaamaan sanaa, jota he eivät kävele. Elisabeth tietää, että hänen olisi parasta tehdä, kuten hän puhuu. Niko ja loput, jotka ovat osa tästä ministeriöstä, tietävät, että heidän täytyy tehdä kuten sanovat tai muuten saatana repii heidät pieniksi palasiksi.

Te, jotka kutsutte itseänne YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijoiksi ja esirukoilijoiksi, joillakin teistä on salaisia syntejä. En ole paljastanut sitä vielä mutta olkaa varmat, se tullaan paljastamaan, jos ette kadu nopeasti. Teidän täytyy valita tänään, ketä palvelette. Tämä salainen synti voisi olla riippumista kumppanissa, josta käskin päästää irti omien sielujenne tähden, omien elämienne tähden. Missä osoititte alamaisuutta enemmän heille kuin olette osoittaneet MINULLE.

Salainen syntinne on olla tekemättä työtä, jonka olen kutsunut teidät tekemään. Kun annan teille tehtävän ja sanon, «Tehkää tämä tavoittaaksenne kansanne kielet» ja te sanotte: «Voi ei, minulla on liikaa henkilökohtaisia ongelmia nyt.» ja silmänne ovat keskittyneinä jumalattomiin enemmän kuin sieluihin, enemmän kuin karitsoihin ja lampaisiin, jotka täytyy ruokkia. Tämä on synti MINUN silmissäni, sillä laitoitte kätenne auraan ja katsoitte taakse. Otitte kätenne pois aurasta. Lakkasitte kyntämästä tuota maaperää ja kylvämästä siihen ja puhumasta näitä sanoja omalla kansallisella kielellänne, jotta muut voidaan ruokkia. Itsekkyyden henki on tullut teihin. Tiedätte, keistä puhun. Tiedätte, ketkä kääntäjät ovat pettäneet MINUT. En tule jatkamaan odottamista. Tulen nostamaan jonkun toisen ottamaan paikkanne.(Elisabeth näki vision tällä hetkellä sanan «Kiina» kanssa.)

Kuka tahansa, joka vihaa tätä ministeriötä, varokaa heitä, sillä he todella vihaavat sitä, mikä on pyhää. Pimeys pelkää valoa.

Puhun nyt heille, jotka rakastavat tästä ministeriöstä tulevaa totuutta. Tiedätte, että MINÄ, YAHUVEH puhun. Tiedätte, että MASHIACH:inne YAHUSHUA puhuu. Tiedätte, että RUACH ha KODESH, IMMAYAH:inne puhuu, Äiti Viisaus. Ette pelkää valoa, sillä olette osa valoa ja sallitte YAHUSHUA.n, MASHIACH:inne olla yksi ja ainut johtava valonne (1. Pietarin kirje 2:9).

Heille, jotka puhuvat vastaan tätä ministeriötä, heille, jotka kutsuvat Elisabeth:ia vääräksi profeetaksi, tutkikaa heidän hedelmänsä (Elisabeth:in ja tämän ministeriön). Keksivätkö he tekosyitä syntiin? Keksivätkö he tekosyitä olla seuraamatta Tooran lakeja kuten MINUN sapattiani? Tutkikaa heidän hedelmänsä, vastauksenne ovat niissä. Täyttyvätkö he ylpeydestä ja sanovat: »Kukaan ei sano minulle, mitä tehdä»? Näettekös, olen antanut teille luvan olla hedelmien tarkastajia. Hedelmistä tunnette heidät. Olen jo varoittanut, pahimmat vihollisenne löytyvät omista fyysisistä verilinjoistanne.

Puhun tuomioni tämän profeetan kautta (Hoosean kirja 6:5). Puhun rakkauteni ja johdatukseni tämän profeetan kautta. Puhun totuuteni tämän ministeriön kautta, joka ei kanna miehen eikä naisen nimeä vaan ainoastaan Pyhän Kolminaisuuden nimen. MINULLA tulee aina olemaan suukappale (Aamoksen kirja 3:7) Lähetin YAHUSHUA:n tähän maailmaan olemaan MINUN suukappaleeni. Profeetta, joka on kaikkien profeettojen yläpuolella, sillä YAHUSHUA MASHIACH:inne on profetian henki.

Heille, teistä, jotka sanotte haluavanne olla profeetta. Oletteko halukkaita maksamaan hinnan? Oletteko halukkaita maksamaan hinnan voitelusta? Oletteko halukkaita maksamaan hinnan tulla kutsutuksi MINUN ystäväkseni? Sillä kerron MINUN salaisuuteni profeetoille. Haluatteko todella tietää MINUN salaisuuteni? Tulen kertomaan salaisuuteni vain pyhille.

Joten nämä ovat sanat, jotka MINULLA on sanottavana. Älkää yllättykö siitä, kuka kaatuu seuraavaksi, sillä he voivat seistä niin kauan kuin heitä ei testattu mutta kun testaus tulee heille, jotka ovat leikkineet leikkejä, tulette kaatumaan. Mutta näettekö, olen lähettänyt YAHUSHUA:n olemaan käsi, joka nostaa teidät ylös. Hänen verensä pesee mutta muistakaa tämä, jos tuhlaajapoika ei olisi palannut, hän olisi joutunut helvettiin (Luuk. ev. 15:11-32).

Älkää ottako armoani ja lisäaikaani, älkää tallatko YAHUSHUA:n verta jalkojenne alle tehden sen epäpyhäksi ja epäpyhitetyksi kun teette syntiä uudelleen ja uudelleen ja ajattelette, että HÄN on vain tekosyy tehdä syntiä. Tiedän, ketkä pelaavat pelejä ja ketkä ovat vilpittömiä. Tiedän, ketkä ovat siunaus taivasten valtakunnalle ja tiedän, ketkä ovat tuoneet sille häpeää, vaikka he ovat tehneet sen YAHUSHUA:n nimessä.

Ei ole mitään, mitä voitte piilottaa, ei ole paikkaa, jonne voitte mennä piiloon, sillä MINÄ, YAHUVEH, olen siellä. Loin teidät ja MINUN silmäni on ikuisesti teissä (Psalmi 139). Valitkaa tänä päivänä, mitä Jumalaa todella tulette palvelemaan paitsi suillanne myös teoillanne sillä ne puhuvat äänekkääämmin kuin sananne. Sillä se, mitä näette Israelissa tapahtuu henkiselle Israelille. Teitä pommitetaan, ohjuksia lähetetään helvetistä tuhoamaan teidät. Pyyhkimään teidät pois. Vain YAHUSHUA:n nimessä ja veressä tulette seisomaan, yhdessä ja ainoassa MASHIACH:issanne.

Sanan loppu

Elisabeth alkaa rukoilla:

Kiitos Isä YAHUVEH, sillä nämä sanat tulivat odottamattomasti kun rukoilimme toisen vaikeuksissa olevan puolesta, erään, jota kutsumme pojaksemme YAHUSHUA:ssa. Isä YAHUVEH, kunnioitamme Sinua, palvomme Sinua, ylistämme Sinua, rakastamme Sinua, jumaloimme Sinua. Oi, Isä YAHUVEH, YAHUSHUA:n morsian itkee, ole kiltti, ole kiltti, ole kiltti, laske meidät kelvollisiksi kuten Henokin. Ole hyvä ja anna meidän lähteä tästä maailmasta sellaisen todistuksen kera, että olimme miellyttäviä Sinulle. Ei ole korkeampaa halua enkä puhu vain itseni vaan koko muun tosi morsiamen puolesta, jotka ovat pyhiä Sinulle.

Epäpyhyys, emme vain ole kiinnostuneita siitä. Sillä ei ole vetoa meihin. Tämän maailman asiat, pornografia, tämän maailman saasta, huumeet, alkoholi, ne eivät houkuta meitä. Meillä on yksi halu, yksi palava halu, yksi halu, jota ei voi sammuttaa ja se on vain yksi, enemmän kuin halumme miellyttää puolisoitamme, on halu tulla löydetyksi miellyttäväksi Sinulle YAHUVEH. Tulla löydetyksi miellyttäen Sinua YAHUSHUA ha MASHIACH ja tuoda Teille kaiken ylistyksen, loiston ja kunnian. Ei ole suurempaa halua tietää, että tiedämme, teemme kaiken, minkä voimme YAHUSHUA ha MASHIACH:in nimen ja veren kautta voittaaksemme pahan, voittaaksemme synnin. Emmekä anna sen olla mikään osa elämiämme ja kun olemme Sinulle epämiellyttäviä, pyydämme nopeasti anteeksiantoasi ja käännymme pois siitä, mikä loukkaa Sinua.

Isä YAHUVEH, morsiamesi ja tämä Kuuluttajaneito itkevät Sinulle ja sanovat, «Tule, YAHUSHUA, tule!» Tämä maailma on saastainen likakaivo mutta ollessamme täällä haluamme säkenöidä Sinulle. Anna meille voitelu kimaltaa, annoit minulle unen, että tämä maailma ei ole enempää kuin lantakasa, ei mitään muuta kuin jätöksiä, ei mitään muuta kuin ulosteita. Siltä se näyttää kun katsot maahan. Paitsi että Sinulla on pieniä säihkyviä aarteita, pieniä säihkyviä jalokiviä, jotka ovat piilotettuina keskellä näitä ulosteita, ja kimallamme Sinulle maasta.

Jatkuva rukouksemme on, että jatkamme tulla kutsutuiksi arvokkaiksi YAHUSHUA:n, MASHIACH:imme silmissä ja tulla kutsutuiksi morsiameksesi. Että kuolema ei kosketa näitä ruumiita. Että tulemme olemaan heidän joukossaan, joita kutsutaan Sinun ensimmäisiksi hedelmiksi Johanneksen Ilmestyksen 14. ja 7. luvuissa ja meidät temmataan tapaamaan Sinua ilmassa. Voi, ole hyvä ja kiillota nämä jalokivet koska sanoit, että sitä olemme, olemme jalokiviäsi. Ole hyvä ja kiillota meidät, jotta voimme kimallella entistä enemmän Sinulle. Ole hyvä ja kiillota meidät niin kirkkaiksi, että kimallus sokeuttaa vihollisen silmät ja Isä YAHUVEH, pyydämme Sinua, YAHUSHUA:n morsian ja minä olen yksi heistä, uskon, pyydämme Sinua, ole hyvä ja lähetä vihollisemme, heidät, jotka tavoittelevat pyhien tuhoa, Sinun vihasi viiniuurnaan tämän maan päällä, lähetä heidät vihasi viiniuurnaan.

Tämä ministeriö kuuluu Sinulle, Aleph ja Tav. RUACH ha KODESH (Pyhä Henki) se on Sinun. Isä YAHUVEH, YAHUSHUA ja kallis IMMAYAH, RUACH ha KODESH se on Teidän. Emme palvele muita kuin Teitä. Näyttäkää meille, kuinka voimme tuoda Teille enemmän ylistystä, loistoa ja kunniaa. Kaikista uskollisista ja kaikista tosiuskovista puhun nyt. Näytä meille, kuinka voimme miellyttää Sinua enemmän. Näytä meille, Isä YAHUVEH, kuinka voimme pyyhkiä kyyneleet silmistäsi kun olet loukkaantunut. Näytä meille, Isä YAHUVEH, kuinka voimme lohduttaa Sinua. Olet Iskämme, olet Isimme, meillä ei ole muita.

Sydämeni on niin ylitsepursuava juuri nyt kun näemme yhden toisensa jälkeen, joiden minä ja Niko uskoimme, etteivät he lankeaisi. Pinnalta he näyttivät pyhiltä mutta kun kaivoimme vähän syvemmälle, kun paljastit heidät. Niin kuin hedelmän pala, näen vision palasta hedelmää ja voi, se näyttää niin kauniilta ja kun puret hedelmää tarpeeksi syvälle, huomaat, että se oli mätä sisältä. Tai löydät madon tuosta omenasta. Olemme nähneet sen, ja minä olen nähnyt sitä niin kauan, että olen anellut Sinulta, täytyykö minun jatkuvasti nähdä tätä? Heille, joihin luotamme, heille, joihin uskoimme.

Oi, Isä YAHUVEH, tuska, joka on tullut kuin synnytystuskat kuten myös kyyneleet, jotka on vuodatettu Uuden Seelannin vuoksi yksin ja itken ja sanon, «Kuinka paljon lisää tuskaa minun täytyy kestää?« Katsoen sitä, minkä uskoin pyhäksi ja näen heidän lankeavan silmieni edessä. Vain SINÄ voit kutsua tuon tuhlarityttären takaisin. Vain Sinä olet kykenevä ISÄ YAHUVEH, hengittämään elämää lapseen, joka kuoli. Ja kuten vanhanajan Elijah:ia käytettiin hengittämään elämää tuohon lapseen, kutsut minua uudeksi Elijah:iksi. (1.Kuninkaiden kirja 17:17-24) Pyydän tätä, että tämä uusin profetia hengittää elämää tuohon lapseen taas. Halu olla pyhä, ei vain katumuksen sana hänen suustaan vaan kääntyminen pois tuosta pahasta, joka johtaa häntä suoraan helvetin ytimeen ja vie koko hänen perheensä hänen mukanaan.

Isä YAHUVEH, pyydän, että käytät minua kuten vanhanajan Elijah:ia asettamaan ruumiini heidän ylleen, joita kutsumme pojiksemme ja tyttäriksemme YAHUSHUA:ssa. Pyydän Sinua, hengitä elämää heihin, hengitä elämää heihin, jotka aloittivat seuraten Sinua. Jotka aloittivat haluten pyhyyttä. Jotka aloittivat kamppaillen syntiä vastaan. Pyydän Sinua, Isä YAHUVEH käyttämään tätä uutta Elijah:ia. Anna tämän sanan hengittää elämää heihin suuremmalla päättäväisyydellä kuin koskaan hylkäämään synnin, hylkäämään saatanan, hylkäämään pahan, hylkäämään minkä tahansa, joka epämiellyttää Sinua. Tämän laitat sydämeni halulle rukoilla. Sillä tiedän, että nämä ovat Sinun sanojasi, koska en olisi koskaan puhunut, ajatellut tällaista asiaa. Käytä tätä ruumista nyt peittämään heidät. Käytä näitä sanoja nyt puhumaan elämää heihin. Käytä näitä sanoja nyt, jotta he voivat kuulla totuuden, uskoa totuuden ja totuus tulee vapauttamaan heidät. Et käskisi meidän tehdä tätä jos se olisi mahdotonta.

Kiitos kun kuulit rukoukseni. Tuhlaajapoikamme, joka oli kulkenut harhaan, kiitos palauttamasta hänet kuten tuhlaajapoika tuotiin takaisin. Kiitos Isä YAHUVEH. Heille, jotka eivät ole edes koskaan pyytäneet Sinua, YAHUSHUA, sydämiinsä, he eivät tienneet, kuinka pyytää Sinua sydämiinsä. Kiitos, että tämä sana tänään antaa heille halun ja se avaa heidän silmänsä ja suomut putoavat heidän silmistään ja vaha tulee ulos heidän korvistaan ja henkisesti he tulevat kuulemaan, fyysisesti he tulevat näkemään ja he tulevat vapautetuiksi ja he tulevat antamaan elämänsä Sinulle, YAHUSHUA ha MASHIACH, jotta voit elää elämääsi heidän kauttaan. Tätä pyydän. Käytä tätä ministeriötä suuremmalla tavalla kuin koskaan olet käyttänyt aiemmin. Kiitos Isä YAHUVEH. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos.

Olen puhunut tämän RUACH ha KODESH:in voitelun alla, kalliin IMMAYAH:ini, Äiti Viisauteni ja uskon koko sydämestäni, ettei työmme ole turhaa. Kerro meille, Isä YAHUVEH. Kerro meille, Isä YAHUVEH. Kerro meille. Kerro meille, kuinka monta on tavoitettu tällä sanalla YAHUSHUA:n, MASHIACH:imme loistoksi.

Heidät tuhlaajapojista ja -tyttäristä, Isä YAHUVEH kutsuu teidät takaisin tänä päivänä. Tulkaa kotiin. Tulkaa kotiin. Tämä maailma ei ole kotinne. Älkää antako synnin vikitellä teitä enää. Älkää antako epäpyhyyden vikitellä teitä enää. Tulkaa kotiin. Isä YAHUVEH vaatii teitä YAHUSHUA:n, MASHIACH:imme vuodatetun veren kautta. Tuhlaajapojat ja -tyttäret, tulkaa kotiin. Antakaa todistuksenne tuoda kaiken loiston YAHUSHUA:lle, MASHIACH:illemme. Muistakaa, tuon todistuksen kera tulee kaikentasoisia testejä ja juuri kun olette läpäisseet yhden, YAH tulee laittamaan toisen teille, mutta se on sen arvoista. Amen.

Puhuttu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n kautta 4. tammikuuta, 2009

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät, lähettäkää sähköpostia ja kertokaa minulle.