Profetia 105

MINÄ, YAHUVEH sanon, vuonna 2009 aion ravistaa kaikkea, mitä voi ravistaa!


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki)voitelun alla apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n kautta

29. joulukuuta, 2008


Huomautus: Nimet, joita näissä profetioissa käytetään Luojistamme Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä ovat hepreankielisiä, koska Kaikkivaltiastuuli-ministeriö on messiaaninen, juutalainen ministeriö. Pyhällä Hengellä on monta nimeä hepreaksi, (ÄITI) RUACH ha KODESH, (ÄITI) SHKHINYAH:in LOISTO, (ÄITI) IMMAYAH, ja ÄITI VIISAUS

Huomio: Tämä profeetallinen sana annettiin meille osana henkilökohtaista sanaa meille. YAHUVEH käski postittaa tämän osan sanaa HÄNEN uskollisille ja tosilleen vuodelle 2009.

* * * * * * *


(Tämä 1. paragrafi lisättiin 8.tammikuuta, 2009. Niko unohti lisätä sen alkuperäisestä sanasta, joka annettiin 29. joulukuuta, 2008. Mitä teen hänelle? Kaipa pidän hänet.)

Profetiasta 105: Varoitin sinua kauan sitten, Elisabeth, olla nimeämättä tätä ministeriötä miehen tai naisen mukaan jopa ennen kuin ministeriötä oli. Laitoin sen henkeesi, sillä mikään tästä ei ole tullut sinun kätesi kautta, mikään tästä ei ole tullut sinun suusi kautta. YAHUVEH:in suu on synnyttänyt. RUACH ha KODESH:in, IMMAYAH:inne suu on synnyttänyt. Jos se olisi ollut vain sinun kätesi kautta, se olisi epäonnistunut kauan sitten. Shkhinyah:in Loiston tuuli pyyhkii maan halki, Pyhän tuulen paluu, ei sinun henkesi, tai se olisi epäonnistunut.

Vuonna 2009 aion ravistaa kaikkea, mitä voi ravistaa. Jos ette ole rakennettuja Lujalle Kalliolle, olette rakennettuja uppohiekalle. Se tulee olemaan kuin juoksuhiekkaa ja tulette uppoamaan. Testaan MINUN Morsiantani. Kun käskin teitä lähtemään, menitte, ette sanoneet: «Mutta miksi meidän täytyy mennä?», te vain tottelitte. Olen pääkomentaja, teidän ei tule kyseenalaistaa MINUN käskyjäni. Teidän tulee mennä kun sanon menkää, teidän tulee pysyä paikallaan kun sanon pysykää paikoillanne, teidän tulee kävellä kun sanon kävelkää, teidän tulee juosta kun sanon juoskaa, teidän tulee puhua kun sanon puhukaa, teidän tulee olla hiljaa kun sanon olkaa hiljaa, teidän tulee sotia kun sanon sotikaa, teidän tulee olla rauhassa kun sanon olkaa rauhassa.

Älkää koskaan sanoko, etten tule tekemään jotain, sillä MINÄ, YAHUVEH tulen sekoittamaan teidät. Älkää olettako, että tiedätte tahtoni, sen sijaan, ottakaa selville tahtoni. Uskollisille ja tosi uskoville, nämä ovat sanat vuodelle 2009, jotka annan teille ja vaikkei vielä ole vuosi 2009, tämä osa tullaan postittamaan maailman edessä. Vain YAHUSHUA ha MASHIACH:inne nimen ja vuodatetun veren kautta tulette kykenemään seistä.

Taas sanon, kaikki ja mikä tahansa, mitä voidaan ravistaa, tullaan ravistamaan joten olkaa valmistautuneet nyt kun varoitan teitä vuonna 2008. Älkää pitäkö mitään itsestään selvänä, älkää pitäkö vettänne itsestään selvänä, älkää pitäkö ruokaanne itsestään selvänä, älkää pitäkö tulojanne itsestään selvänä, älkää pitäkö taloanne itsestään selvänä, älkää pitäkö perhettänne itsestään selvänä, ja perhe on he, jotka kuuluvat YAHUSHUA ha MASHIACH:in ruumiiseen. Sillä tulette huomaamaan, että pahimmat vihollisenne löytyvät omista kodeistanne oman verilinjanne kautta muttei YAHUSHUA:n, MASHIACH:inne verilinjan kautta. Tämä on tosi perheenne, nämä ovat heitä, jotka eivät tule pettämään teitä.

Tulette lähelle holokaustin päivää. Oppikaa läksy hyvin heiltä, jotka selvisivät, jotka eivät jääneet kiinni. Alamaisuutenne on MINULLE, YAHUVEH:ille, ei ihmisten laeille. Jos ne eivät pidä yhtä sen kanssa, mitä MINÄ sanon, heittäkää ne pois. Tiedätte, mitä sana sanoo. Sillä tulen käskemään teidän tehdä, mitä ette ajattele, tulen käskemään teidän sanoa, mitä ette ajattele, tulen piilottamaan teidät tavalla, jota ette ajattele.

Annettu apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n kautta
29. joulukuuta, 2008

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät, lähettäkää sähköpostia ja kertokaa minulle.

Read Prophecy 33 - The Horror, The Horror, The Horror! As In The Time of Hitler, So It Will Be Again!
Lukekaa profetia 33 -Kauhu, kauhu, kauhu! Kuten Hitlerin aikana, niin tulee olemaan jälleen!
Read Dream - Muslim The Head Of Education!
Lukekaa uni - Muslimi, Opetusministeri