Profetia 104

Maailma, varokaa diktaattoreiden diktaattoria!


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla
24. joulukuuta, 2008Huomautus: Nimet, joita näissä profetioissa käytetään Luojistamme Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä ovat hepreankielisiä, koska Kaikkivaltiastuuli-ministeriö on messiaaninen, juutalainen ministeriö. Pyhällä Hengellä on monta nimeä hepreaksi, (ÄITI) RUACH ha KODESH, (ÄITI) SHKHINYAH:in LOISTO, (ÄITI) IMMAYAH, ja ÄITI VIISAUS.

YAHUSHUA:n (Jeesus), MASHIACH:imme (Messiaamme) rakastetut aarteet, YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat, te, jotka on valittu tämän ministeriön rukoussuojaksi.

Luin jokaisen teistä postin ääneen rakastetulle aviomiehelleni. Kyyneleet valuen poskiani pitkin ja joskus tuskin kykenevä puhumaan, tunsin rakkautenne yhdistettynä muiden lähettämiin moniin rakkauden ja kiitollisuuden sähköposteihin siitä, mitä tämä ministeriö edustaa ja mitä teemme ja sitten otin vastaan alla olevan profeetallisen viestin. Rakkautenne ja voitelunne sanat antoivat synnyn odottamattomalle profetialle 104. Olette niin erityisiä, sanat eivät voi ilmaista kiitollisuuttani jokaiselle teistä.


* * * * * * *


Rakastettu Elisabeth, he, jotka laskevat tämän ministeriön siunaukseksi ovat rakastettuja henkisiä lapsiasi, he, jotka nostavat nimesi ABBA (Isä) YAHUVEH:in edessä, jotka auttavat paitsi kantamaan ministeriön taakkoja, myös auttavat kantamaan sinun taakkojasi ja taistelemaan ministeriön vihollisia vastaan, jotka ovat YAHUVEH:in vihollisia.

Varokaa, jotkut näistä vihollisista tulevat kuin sudet lampaiden vaatteissa etsien, kenet he voivat niellä. Sudet ovat pahan paimenen, saatanan lähettämiä ja heidät on lähetetty yhdessä tarkoituksessa, tuhoamaan sinut Elisabeth ja tuhoamaan tämä ministeriö. Sudet puhuvat herjaavia valheita sinusta Elisabeth, heidän hedelmänsä on mätä ja löyhkä sieraimilleni vaikka jotkut uskaltavat kutsua MINUA Herrakseen, teoillaan he todistavat, etten ole heidän Herransa. Tulen sanomaan heille: «Eroa MINUSTA, pahantekijä, sillä en ole koskaan tuntenut sinua!»

Muistakaa, ABBA (Isä) YAHUVEH tulee kostamaan kaikille pyhien lasteni vihollisille, sillä he eivät taistele teitä vastaan, pelkkää henkilöä vaan he taistelevat YAHUVEH:ia vastaan. Varokaa kaikkia, jotka hyökkäävät tähän pyhään ministeriöön, jokainen hyökkäys tätä ministeriötä vastaan on kuin työntäisi neulan ABBA (Isä) YAHUVEH:in silmiin! Ei ole mitään ABBA (Isä) YAHUVEH:in raivoon ja vimmaan verrattavaa, sillä se pitää helvetin tulen palamassa ja se pitää Tulijärven palamassa koko ikuisuuden.

He, jotka siunaavat tätä ministeriötä, heitä kutsun henkisiksi lapsiksesi Elisabeth ja heidän iällään ei ole merkitystä, sillä olet kuin henkinen äiti ja opettaja heille. Sinua käytetään puhumaan ja kylvämään MINUN voideltuja elämän sanojani heidän mieliinsä, ruumiisiinsa, henkiinsä ja sieluihinsa. Henkinen perheesi rakastaa ja kunnioittaa sinua tavalla, jolla biologinen perhe ei voi rakastaa, elleivät he palvo ABBA (Isä) YAHUVEH:ia, MINUA, YAHUSHUA:a, MASHIACH:ianne ja kallista Pyhää Henkeä. Sinulla on tämä yhteistä kaikkien heidän kanssaan, jotka tekevät tämän.

MINUN henkeni on vetänyt jokaisen teistä tähän ministeriöön MINUN jumalalliselle tarkoitukselleni. Nyt Elisabeth, jaan maalliset aarteeni kanssasi. MINUN pyhät lapseni, jotka ovat MINUN jalokivistäni kalleimmat. He elävät pyhinä, koska he haluavat olla miellyttäviä YAHUVEH:ille ja olla tuomatta MINULLE häpeää. Rakastetut lapset, jatkakaa asumista MINUSSA, YAHUSHUA:ssa, MASHIACH:issanne, ja MINÄ jatkan asumista teissä ja koko ikuisuuden Taivaassa kanssani tulette asumaan.

Rakastetut, teidän ei tarvitse pelätä, että kukaan tulee palvomaan MINUN morsiantani, sillä maailma tulee torjumaan, vainoamaan, ja vihaamaan MINUN morsiantani, sillä jumalattomat vihaavat MINUA kuten he vihaavat kaikkea, mikä on pyhää. Muistakaa aina tämä, vain jäljennöstä, jotka eivät ole MINUN hengestäni, palvotaan! Koskaan ei tosi morsiameni salli sitä. Varokaa jäljennöstä, joka on Amerikan presidenttiehdokas ja joka ei ole tehnyt mitään ja kuitenkin massan mielen kontrollin, hypnoosin ja mielen manipuloinnin kautta yksistään sanojen kautta, muiden kirjoittamina, kuten Hitleriä, häntä nyt palvotaan ja kukaan ei osaa selvittää, miksi.

Voi Amerikka, muistakaa profeetallinen uni, jonka julkaisin Elisabethin kautta Hitleristä nousemassa, joten varokaa maailma diktaattorien diktaattoria, sillä sama henki, joka ajoi Hitleriä, on sama henki, joka taas tulee ajamaan Washington D.C:tä. Teitä on varoitettu. Kun näette henkilöä palvottavan ja verrattavan MINUUN, YAHUSHUA:an, tajutkaa, että tämä on saatanan lähettämä jäljennös pilkkaamaan MINUA.

Hallitukset lukuisissa osissa maailmaa ovat harjoittaneet mielenkontrollin metodeita massaväestölle monissa muodoissa, monilla tavoilla ja monien metodeiden kautta. Kaikki tämä valmistamaan hänelle, jota kutsutaan vääräksi profeetaksi, ja hänelle, jota kutsutaan antikristukseksi. MINUN pyhiä lapsiani ei petetä ja he eivät tule palvomaan jäljennöstä, he tulevat moittimaan ja varoittamaan jäljennöstä vastaan.

Kaikki teistä, jotka kokoonnutte tänne tähän ministeriöön, on johdettu tänne syömään viheriöivillä niityillä MINUN karitsoinani ja lampainani. Kaikki teistä täällä, tulette kasvamaan henkisesti kun otatte vastaan täällä löydetyt totuudet. Asettakaa MINUT, YAHUSHUA, MASHIACH:inne ensimmäiseksi rakkauksissanne ja elämissänne ja rakastakaa toinen toistanne, joilla on MINUN PYHÄ HENKI sisällään.

Olette MINUN kalliita karitsojani ja lampaitani ja MINÄ olen YAHUSHUA, teidän HYVÄ PAIMENenne. MINUN lampaani tuntevat ääneni ja puhun MINUN Kuuluttajaneidostani viestini ja tämän vuoksi teidät on kutsuttu tähän ministeriöön. Tämä on viheriöivä niittynne, jossa syötte henkistä ruokaa taivaasta ja juotte uutta viiniä kuin se olisi vettä.

MINÄ olen YAHUSHUA, teidän MASHIACH:inne ja kaikki nämä sanat koskevat kaikkia, jotka pitävät tätä ministeriötä siunauksena ja MINUN rakastetuilleni, jotka siunaavat tätä ministeriötä olemalla auttajia. Puhun rakkauden ja kiitollisuuden sanan varsinkin heille, joita kutsutaan YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijoiksi, MINUN etulinjan pyhille esirukoilijoille vailla vertaa.

Puhun rakkauden ja kiitollisuuden sanan kääntäjilleni, jotka ottavat profetiat ja viestit ja kääntävät ne eri kielille. Puhun rakkauden ja kiitollisuuden sanan heille, jotka tukevat tätä ministeriötä uskollisesti kymmenyksillään ja lahjoituksillaan. Teitä, jotka olette siunaus tälle ministeriölle, tullaan siunaamaan suuressa mittakaavassa. Kun nostatte tämän ministeriön nimen ja rukoilette siunauksia kaikille, jotka opettavat siinä, ja olette mahtavia sotureita MINUN nimessäni ja taistelette etulinjoissa moittien valehtelijoita, jotka herjaavat ja teette henkistä sodankäyntiä tämän ministeriön vihollisia vastaan ja puolustatte kaikkea, mikä on pyhää. Suuret tulevat olemaan palkintonne, jotka tulevat seuraamaan teitä taivaaseen.

MINÄ, YAHUSHUA, MASHIACH:inne lupaan teille, etten tule koskaan jättämään teitä, tai unohtamaan teitä, ette tule koskaan näkemään nälkää, olemaan janoissanne, tai ilman suojaa. Tulette olemaan peitetyt kuten kananpoika MINUN kämmenelläni piilotettuna ja suojeltuna kun jatkatte luopumista lihallisista haluistanne ja kävelemistä MINUN Pyhässä Hengessäni, tottelevaisuudessa MINUN pyhille kirjoituksilleni rakkaudesta ja kiitollisuudesta enemmän kuin pelosta.

Annettu tälle YAHUSHUA ha MASHIACH:in Kuuluttajaneidolle Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah:lle 25. marraskuuta, 2008

Jos tämä profetia on ollut siunaus teille, olkaa hyvät, lähettäkää sähköpostia ja kertokaa minulle.