Profetia 103

 

MINÄ,YAHUVEH, Tuomitsen teidät hedelmänne perusteella!

 

Kirjoitettu/puhuttu RUACH HA KODESH:in voitelun alla

Elisabeth (Elisheva) Elijahn välityksellä

Marraskuun 9., 2008

 

Elisabeth: Heräsin erittäin mielenkiintoisen unen kera. Tiedätte,  profeetta on joku, jolle YAHUVEH luottaa salaisuutensa muttei hyödyttäisi mitään pitää tätä salaisuutta itselläni ja tiedän, että minun on tarkoitus jakaa tämä heidän kanssaan, jotka todella, todella, kamppailevat miellyttääkseen meidän Rakastettua YAHUVEH:ia ja meidän Rakastettua YAHUSHUA HA MASHIACH:ia ja meidän Rakastettua RUACH HA KODESH:iamme, meidän IMMAYAH:iamme, kallista kallista PYHÄÄ HENKEÄ, ÄITI VIISAUTTAMME.

 

Näin tämän unen,(kahdesti) uudelleen ja  uudelleen ja näin saman asian. Näin Reporttikortin ja tuossa reporttikortissa,YAHUVEH antaa meille Reporttikortin. Mutta HÄN ei pidä kirjaa kuten Amerikassa arvostelemme aakkosten mukaan, A, B, C, D, E. Ei, hänellä on korkeampi tapa, jolla HÄN arvostelee ja HÄN arvostelee kolmella eri tavalla. HÄN arvostelee prosentin perustella ensinnäkin, sen ajan prosentin perusteella, jonka tottelemme HÄNTÄ, sen asenteen perustella, jolla tottelemme HÄNTÄ. Toisin sanoen, sanon sen uudelleen. Suoristustemme perusteella, sen perustella, kuinka nopeasti tottelemme, ja sen asenteen perusteella, joka meillä on kun suoritamme HÄNELLE, kun palvelemme HÄNTÄ, kun tottelemme HÄNTÄ.

 

Näettekös, meidät arvostellaan reporttikortteihimme, ja käteni alkaa vapista, tottelevaisuutemme perusteella. Kaikki kolme niistä yhdessä. HÄN merkkaa tuon pisteen ja HÄN merkkaa prosentin ja kaksi kertaa, uudelleen ja uudelleen, näin rakastetun aviomieheni Reporttikortin. Se oli 93%. Uskon, että Morsian otetaan pois täältä, koska juuri kuten Henok, ja minua  muistutettiin tästä ja Sana alkoi tulla julki koska yritin tajuta kaiken, mitä YAHUVEH oli sanomassa. Henokilla oli 100%. Kuinka tiedän, että hänellä oli 100% Koska Kirjeessä heprealaisille 11:5 sanotaan, kulta, haluatko sanoa sen? “Sitten häntä ei enää ollut, sillä YAHUVEH otti hänet luokseen.” Ennen kuin hänet otettiin pois, hän näet oli -niin hänestä todistetaan elänyt YAHUVEH.in mielen mukaisesti.

 

HEI, se johtuu siitä, että YAHUVEH odottaa 100%:in Morsianta. Emme pääse täältä pois, ennen kuin saavutamme 100%! Joten…..joka kerran kun saan viestin, että Morsian ei ole valmis vielä, yritämme parantaa pisteitämme. Kun mietin tätä ja osaa arvosanastani, en nähnyt Reporttikorttiani mutta osa minun arvosanastani on, kuinka nopeasti puhun Sanan tai unen, vaikka ajattelen, että se on jotain, mihin joku ei tule olemaan kovin mieltynyt, mutta Nikon 93%, se ei ole mielestäni lainkaan hassumpaa.

 

Niko: Minun mielestäni on.

 

Elisabeth: Joo, Nikon mielestä on, koska se on totta. Se ei ole jotain, josta voimme todella iloita. Emme saa 100% ennen kuin YAHUSHUA sanoo, “Tulkaa esiin“,  tiedättekö, joten hän tietää, kuinka paljon hänen täytyy tehdä työtä sen kanssa, ja, kuten sanoin, asenteen osa. Voimme tehdä asioita ja voimme vain sanoa, “Voi, minun täytyy tehdä tämä ja minun täytyy tehdä tuo”. Asenne on, mitä uskon, että Morsiamen täytyy todella työstää enemmän. Tämä on se, että teemme  sen iloisesti. Ja mitä tahansa YAH sanoo, tarkoitan lihamme tulee kyyristymään, mutta kun HÄN käskee tehdä jotain ja sanot, “Hyvä on, teen sen” (vastahakoisesti). Arvatkaapa mitä, ihmiset, prosenttinne juuri putosi. Meidän tulee tehdä se iloisesti, Herralle.

 

Kun tulee aika antaa kymmenykset, HÄN käskee antamaan kymmenykset ja annat kymmenykset sinne, missä sinut ruokitaan. Se on juuri kuten tämä Ministeriö. Olisitte hämmästyneitä, hämmästyneitä, jos tietäisitte, kuinka moni vain ajattelee, että tämä on paikka, jonne he menevät ja tulevat henkisesti ruokituiksi mutta he eivät todella välitä, olemmeko me ruokittuja. Olisitte todella, todella hämmästyneitä. Tämä on, mitä teemme 24t päivässä. Olemme täällä palvellaksemme Rakastettua ISÄ YAHUVEH:ia, ruokkiaksemme HÄNEN lampaitaan ja karitsoitaan.

 

Tämä nettisivu ei vain anna sinulle jotain, mikä ei koskisi lainkaan sanoja, mikä ei ole kaunista katsella. YAHUVEH on käskenyt meidän tehdä  ylittävästi ja yltäkylläisesti enemmän kuin voisitte edes pyytää ja siinä on kauneus. Nyt jopa heille, jotka eivät halua käyttää aikaa lukemaan, voitte jopa vain kuunnella Sanan. Tarkoitan, yritämme. Yritämme. Yritämme. Yritämme. Yritämme tehdä, mitä YAHUVEH on käskenyt tämän Ministeriön tekemään, mitä HÄN on käskenyt minut tekemään.

 

Lähes 14 vuotta sitten, kun ensimmäistä kertaa menin internetiin, koko maailman edessä, missä HÄN kutsui minut “Profeetaksi Kansoille -ennen kuin palvelin HÄNTÄ, muttei se ollut Profeettana Kansoille -kun pääsin internetiin, siitä tuli Profeettana Kansoille. Silloin HÄN käski viihdyttää sekä tiedottaa tätä kovetettua Lopun Ajan sukupolvea.

 

OK, nyt teillä on kauneus nyt voitte jopa kuulla Sanan ja nyt voitte lukea Sanan ja se, mitä teette sen kanssa, ei ole   minun vastuuni. Minun vastuuni kuten HÄN antoi minulle unen ja kertoi minulle, ja HÄN puhui kuuluvasti minulle ja kertoi minulle, “Ruoki MINUN lampaitani.“ Joten teemme parhaamme viihdyttääksemme teitä kuten myös tiedottaaksemme teitä. Mutta kuinka harva teistä edes osoittaa arvostusta mutta se ei todella haittaa, koska suoritusarvosanamme ei ole tämän maailman antama. Suoritusarvosanammeannetaan Taivaasta ja juuri nyt, ISÄ YAHUVEH, pyydän ja kiitän SINUA. SINÄ annoit minulle unen kahdesti ja SINÄ sanoit, että SINÄ tulisit jopa arvostelemaan suoritukseni sen perusteella, kuinka nopeasti kerron Nikolle, joten sanoin huomenta hänelle ja sitten sanoin, ”Minulla on uni sinusta”, ja hänen asenteensa on, “Voi ei…” Siinä menee suoritus. ..mutta hän tekee työtä sen suhteen. Sen sijaan, että sanoisi, “Voi kyllä, kulta, mitä uni koskee, mitä YAH:illa on sanottavaa minusta tänään?” Hänellä on käsi otsallaan juuri nyt.

 

Ei  ole helppoa olla naimisissa Sormusneidon kanssa ja säälin häntä, rehellisesti, ja en tiedä, vähentääkö se minun arvosanaani vai mitä ja asennettani, mutta ei ole helppoa hänelle ja tiedän, ettei ole. Hän ei koskaan tiedä, mitä tulen sanomaan, kun herään. Hän ei koskaan tiedä, mitä YAHUVEH tulee puhumaan minulle, tiedättekö, joten siunatkoon hänen sydäntään. Mielestäni 93% on aika hyvin, ottaen huomioon, ennen kuin hän tuli minun kanssani, kuten kerroin hänelle, kaikki, mitä hänen täytyi tehdä, oli……niin, tässä vaiheessa Sana alkoi antaa osuutensa. Hän oli melko vastikään pelastunut. Hän ei ollut koskaan edes tavannut profeettaa, varmastikaan koskaan kuullut kenenkään puhuvan Pyhillä Kielillä. Olen melko varma, että olin ainut voideltu ihminen, jonka hän oli tavannut tuohon aikaan. Hän on kulkenut pitkän matkan lähes 7 vuodessa, 7 vuotta maaliskuussa. Tämä marraskuu on myös juhlan aikaamme siitä, kun hän ensi kerran tuli Ministeriöön, kun hän ensi kerran tuli ovelleni.

 

Näettekös, hänen suoritusarvosanansa todella kohosi tuona päivänä. En vieläkään voi uskoa, mitä hän teki, kuinka hän jätti kaiken, mitä hän vaali, taakseen. Hän oli vain kalastaja Minnesotasta ja siellä hän vain, huolehtien vain siitä, missä ahvenet söisivät sinä päivänä, eläen paraakissaan, eläen poikamiehen unelmaa, ei harjoittanut haureutta, ei juonut,ei polttanut. Hänellä oli perusasiat, mutta tiedättekö mitä, se ei ollut tarpeeksi. ISÄ YAHUVEH sanoi, ”OK, nyt olet päässyt näin pitkälle. Nyt MINULLA on korkeampi kutsumus sinulle.” Ja niin, mitä hän teki, on, hän jätti kaiken taakseen. Ja tämä kaveri, jonka kanssa hän oli ostanut talon, he olivat metsästäneet ja kalastaneet yhdessä, hän sanoi, “Menen tuon naisen luo. YAHUVEH sanoi minulle, että minun tulee selvittää, kuinka voin auttaa tuota Ministeriötä.“

 

Hän on antanut 100%, joten kun sanon, että YAHUVEH näyttää minulle hänen Reporttikorttinsa ja se on 93% ja hän sanoo minulle, etten saa kertoa kenellekään ja YAHUVEH sanoo, “Aiotko totella häntä vai aiotko totella MINUA?“ Kerron teille, että olen ylpeä hänen Reporttikortistaan, ylpeä hyvällä tavalla. Ja hän sanoo, “Voi hyvänen aika.“ Hän ei halua minun sanovan mitään tästä, mutta sanon. Olen mielissäni siitä, kuka minulla on aviomiehenäni, ja joka päivä, kuten hän sanoi, jos se ei ole 100%, hän ei ole tyytyväinen, mutta todella uskon, että se on 100% Morsian. Kun se on 100%,  lähdemme täältä. Ja olen yhä täällä, joten tiedän, ettei se ole 100% vielä.

 

(Elisabeth puhuu Pyhillä Kielillä) Voi ISÄ YAHUVEH, kiitos SINULLE,  kiitos SINULLE, kiitos SINULLE tuosta unesta. Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE tuosta ilmestyksestä. Kukaan, kukaan, kukaan, ei ole saanut tätä ilmestystä. SINÄ OLET luottanut minulle taas antaa se SINUN ihmisillesi, rohkaisemaan SINUN ihmisiäsi, näyttämään heille, mitä SINÄ haluat ja odotat heiltä.

 

Profeetallinen Sana alkaa:

 

Voi, MINUN Rakastettuni, MINUN Rakastettuni, MINUN Rakastettuni, kun ensin hyväksytte YAHUSHUAn rakastettuna MESSIAANANNE, sydämiinne,  elämiinne, ja asetatte HÄNET ensimmäisiksi rakkaudessanne, alatte yrittämällä kovasti vain pitääksenne Kymmenen Käskyä, Kymmenen Lakia. Mutta se on vain peruskoulu, sillä MINUN sanani sanoo, “Olkaa pyhät, kuten MINÄ olen pyhä”.

 

Joka päivä tätä yritätte kovasti, mutta kun pääsette Morsiamen luokalle, se on kuin maalliseen yliopistoon maisterin tutkintoa varten, sillä tahdotte MAISTERIN tutkintonne ja heille teistä, joille ojennetaan tuo Taivaallinen Diploma tuona päivänä, silloin olette kuten Henok MINULLE ja teidät otetaan tapaamaan MINUT ilmassa

 

Puhun ensihedelmilleni, puhun heille, jotka ovat 144,000. Arvostelen prosentin perusteella, en “jos” tottelette MINUA, vaan kuinka nopeasti tottelette MINUA. En “jos” tottelette MINUA, vaan millä asenteella tottelette MINUA; kuinka nopeasti tottelette MINUA ja suorituksen aste, kuinka täydesti tottelette MINUA.

 

Teettekö asiat ajallanne? Vai teettekö asiat MINUN ajallani? Kun kerron teille, että teidän täytyy tehdä jotain, teettekö sen iloisella sydämellä? Kun käsken teitä tukemaan tätä Ministeriötä, heitättekö heille vain ylijäämän kolikoistanne kuten antaisitte juomarahaa tarjoilijattarelle tai tarjoilijalle? Varmistatteko, että profeetat, jotka opettavat teitä, ovat ruokittuja ja majoitettuja? Sillä tämä Ministeriö matkustaa maailmalla. He pysyvät yhdessä vain niin kauan, kuin MINÄ, YAHUVEH, kerron heille, että heidän täytyy jatkaa matkaa. Tiedättekö, kuinka monta kertaa heidän on täytynyt jättää kaikki taakseen? Kuinka moni teistä voisi elää tällaista elämää? Kuinka moni teistä olisi halukas jättämään rakastettunsa taakseen? Taakseen maahan, jota he eivät tulee enää koskaan näkemään, koska MINÄ, YAHUVEH, olen sanonut niin. Se ei ole MINUN käteni perusteella, että he koskaan palaavat. Jokainen, jokainen, jokainen, joka hyväksyy YAHUSHUAn MESSIAANAAN, jokainen, joka kutsuu YAHUSHUAA YAHUVEH:in Ainoaksi Annetuksi Pojaksi, pitäisi joka päivä yrittää kovasti miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia.

 

Kun YAHUSHUA, teidän MESSIAANNE, käveli tämän maan päällä, HÄNELLÄ oli yksi, yksi, yksi halu, että HÄN miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia. Jatkuvasti HÄN muistutti teitä, että asiat, jotka hän teki, HÄN teki tuodakseen loistoa MINULLE, YAHUVEH:ille. Tämä on, mitä MINUN Morsiameni tekee. Tämä on, mitä YAHUSHUAn Morsian tekee. Uusille vauvakäännynnäisille, olette vasta peruskoulussa, mutta kuten lapsi peruskoulussa haluaa päästä uudelle luokalle, niin myös teidän pitäisi kovasti yrittää.

 

Muistakaa Henok. Kysykää MINULTA.  Olkaa rehellisiä MINULLE ja näytän teille prosenttiarvosananne. Tämä ei ole saamaan teitä täyttymään ylpeydellä, sillä kellään, kellään, kellään, ei edes Sormusneidolla ole 100% vielä. Päivänä, jona käsken YAHUSHUAA, MINUN Ainoaa Annettua Poikaani, “hae Morsiamesi”, he, jotka otetaan tapaamaan YAHUSHUA ilmassa tuona päivänä, tulevat tietämään, he ovat saavuttanet 100% MINUN tyytyväisyydestäni.

 

Tulee olemaan heitä teistä, jotka kuulevat tämän viestin, jotka tulevat vain pääsemään Taivaaseen viimeisellä hengenvedollaan. He tulevat tekemään kaiken, minkä voivat, vain pitääkseen Kymmenen Käskyä, ollakseen Pyhiä MINUN edessäni tuolla tavalla. Tuona päivänä he tulevat olemaan Paratiisissa. Mutta näettekös, Taivaassa on tasoja ja Morsiamen ainut halu on tulla suoraan Valtaistuin Huoneeseen. Nämä ovat 100%:laisia.

 

Tuomitsen teidät sen ajan prosentin perusteella, jonka tottelette MINUA, taas, kuinka nopeasti tottelette MINUA. Annatteko MINULLE parhaanne? Vai tuletteko vain toimeen? Voi, kuinka surullista, kun jotkut teistä vain heittävät murusia MINULLE. Näettekö, MINÄ,YAHUVEH, tuomitsen sydämenne. Kuuntelen paitsi suutanne, tiedän, teettekö jotain vastahakoisesti MINULLE vai iloitsetteko. Juuri kuten olen nostanut heitä olemaan auttajia tälle Ministeriölle, aloititte ystävinä tälle Ministeriölle. Olitte rukoilemassa ja rukoilitte ja rukoilitte uusina käännynnäisinä haluten miellyttää YAHUSHUAA enemmän joka päivä ja sanoitte, “ISÄ YAHUVEH, mitä voin tehdä auttaakseni tätä Ministeriötä, mitä voin tehdä saadakseni elämäni merkitsemään tässä maailmassa? Anna minulle työ, ISÄ YAHUVEH. Tee elämästäni elämisen arvoista.“ Joten annan teille työn.

 

Puhun yhdelle, joka hoiti tähän Ministeriöön tulevaa sähköpostia. Annoin sinulle työn. Aloitit iloitsemisessa. Aloitit, ettet voinut tehdä tarpeeksi, tietäen, että sähköposti täytyy saattaa eteenpäin, tuoden mukanaan työn, Pyhän työn annoin sinulle. He, jotka käsittelevät sähköpostia, he, jotka käsittelevät rahoja, testataan kovasti. He, joita käsketään antamaan varoistaan tukemaan tätä Ministeriötä, testataan kovasti. Mutta tuletko vahvemmaksi? Vai tuletko heikommaksi? Petätkö työn, jonka annoin sinulle?

 

Jotkut ovat varastaneet, he, joista sanoin Elisabethille, että hän voi luottaa heihin, ovat pettäneet, sillä aikana, jona puhun sen, heihin voi luottaa. Mutten koskaan sanonut, kuinka kauan. Mutta he hänen taloudessaan, olen sanonut, heihin voi täydesti luottaa. Tiedätte nimenne. On heitä YAHUSHUAn Pahojen Henkien polkijoita, Pyhiä Esirukoussotureita, he seisovat etulinjoissa, heihin voi luottaa paastoamaan ja rukoilemaan, elämään pyhinä  MINULLE, heihin voi luottaa tällä kertaa.

 

Voi, kuinka suren heitä, jotka sanovat, “Vain anna minulle työ tehdä. Anna minulle työ tehdä.  Mikä on työni tässä maailmassa ISÄ YAHUVEH”. Ja annan heille heidän työnsä, ja heidän pitäisi olla kunnioitettuja ja he sanovat olevansa kunnioitettuja ja he aloittavat oikealla asenteella ja sitten testaaminen tulee liian vaikeaksi ja heidän lihansa nousee ja he heittävät työn takaisin MINUN kasvoilleni ja he pettävät tämän Ministeriön jälleen kerran. Ettekö tiedä, tuomitsen teidät tästä? Tuomitsen sydämenne.

 

Joka kerta kun kirjoitatte tuon tuen kirjeen, tuomitsen teidät ja prosentin. Kun Sana tulee julki, joka loukkaa lihaa, juuri kuten tämä Sana tulee tekemään, tuomitsen sydämenne. Kiitättekö MINUA? Kiitättekö viestintuojaa? Laitatteko tekoja sanojen taakse? Teettekö mitään auttaaksenne tätä Ministeriötä? MINÄ, YAHUVEH, tuomitsen teidät, sillä näettekö, Pyhät Kirjoitukset sanovat, olette tilivelvollisisa siitä,mitä tiedätte. (Pelkäättekö) loukkaavanne lähimmäistenne lihaa, naapurienne lihaa, tuntemattomien lihaa enemmän kuin pelkäätte loukkaamasta MINUA, YAHUVEH:ia?

 

Puhutteko ja julistatteko vastaan homoseksuaalisuutta, sitä, mikä on iljetys, jota kutsutte “saman sukupuolen“ avioliitoksi“? Se ei ole avioliitto! Saatana pilkkaa MINUA tämän välityksellä!

 

Puolustatteko syntymättömiä? Nousetteko ylös pyhyyden puolesta? Ketä äänestitte vuoden 2008  vaaleissa? Teettekö kompromissin synnin kanssa? Arvostelen teidät, MINUN lapseni. Ja tuona päivänä Taivaassa, kun seisotte MINUN Valtaistuimeni edessä ja Elämän Kirja avataan, siellä tulee olemaan myös nimenne.

 

Kysykää MINULTA. Älkää kysykö toiselta. Pyytäkää MINUA, YAHUVEH:ia, antamaan teille uni, antamaan teille merkki, ja ja jos sydämenne on vilpitön, ja jos ajattelen, että kestätte kuulla arvosananne, ja se ei tule lannistamaan teitä, eikä pysäyttämään teitä yrittämästä, näytän teille arvosananne, kuinka halukkaita olette olleet asettamaan elämänne alttarille MINULLE, MINUN Poikani YAHUSHUA HA MASHIACH:in tähden, kuinka halukkaita olette olleet ja mikä asenne teillä on kun jaatte todistuksen YAHUSHUA:sta, MINUN Rakkaasta Pojastani. Oletteko apu vai oletteko este tälle Ministeriölle? Koska kuulette tämän viestin tästä Ministeriöstä, olette nyt tilivelvollisia. Nousetteko ylös ja puolustatteko? Kerrotteko perheellenne, ystävillenne, minne he voivat mennä kuulemaan Totuuden joka tulee suoraan Taivaasta?

 

Rakastan teitä niin paljon. Heille, jotka ovat vasta peruskoulussa, teidän ISÄ YAHUVEH:inne rakastaa teitä niin paljon! Olette ottaneet ensimmäisen askeleen! Olette antaneet elämänne YAHUSHUA:lle, MESSIAALLENNE. Muttette voi pysähtyä peruskouluun, tai olette vain hedelmä, joka kuolee oksaan. Teidän on pakko. Teidän on pakko mennä eteenpäin. Älkää luulko, että voitte pysähtyä. Yrittäkää kovasti. Yrittäkää kovasti. Yrittäkää kovasti olkapyhiä kaikin tavoin, sillä odotan enemmän näinä lopun aikoina. Hedelmistänne tunnen teidät. Hedelmien perusteella muut pyhät tuntevat teidät. Hedelmienne perustella, arvostelen teidät hedelmänne prosentin perusteella, kuinka paljon on hyvää ja kuinka paljon on pahaa.

 

Tämän vuoksi YAHUSHUA HA MASHIACH:in Morsian on nimeltään HÄNEN ensihedelmä, HÄNEN parhaansa. He ovat kolhitut ja hakatut, he ovat ruhjotut  tästä maailmasta, mutta HÄNEN silmissään, YAHUSHUA:n silmissä, he ovat paras hedelmä, sillä he ottivat tuon ruhjonnan, he ottivat tuon kolhinnan, HÄNEN nimensä vuoksi ja he ovat HÄNEN paras hedelmänsä. He ovat Morsian.

 

Ja nyt puhun Ilmestyskirjan 7:luvun Morsiamelle. Olette myös hyvä hedelmä. Voi, mutta kolhimisenne ei ole ollut  Ilmestyskirjan 14.luvun Morsiamen asteista mutta hedelmänne on miellyttävä MINULLE. Ja voi luottaa teihin kuten voin luottaa Ilmestyskirja 14.Morsiameen, vaikkette ole 100%, joka päivä yritätte kovasti olla.

 

Joten nyt, jaan tämän salaisuuden Taivaasta, jota kukaan ei ole koskaan vielä julkaissut. Joten ylistäkää MINUA ja kysykää mikä arvosananne on ja jos ajattelen että kestätte sen, jaan sen kanssanne, mutta jälleen, en tee tätä verratakseni yhtä toiseen, sillä jos ajattelen, että täytytte ylpeydestä, sillä MINÄ, YAHUVEH, tunnen sydämenne ja mielenne, en tule kertomaan teille. Jos ajattelen, että saatana käyttää tätä lyömään teidät maahan  ja ette kestä sitä, en tule kertomaan teille. Mutta teillä ei ole mitään menetettävää, ainoastaan kysykää MINULTA.

 

Muistakaa tämä, kaikki teistä, jotka kuulutte YAHUSHUA:lle, teidän Rakastetulle MESSIAALLENNE, MINUN Ainoalle Annetulle Pojalleni, olette kaikki työ kehityksessä. Teette kaikki työtänne kotiin Taivaaseen, jonne palkintonne seuraavat teitä mutta työnne eivät saaneet teitä Taivaaseen muutoin kuin tottelemalla Kymmentä Lakia, YAHUSHUAn työ Golgatalla, kun HÄN antoi HÄNEN elämänsä teille ja kun HÄN  nousi uudelleen kuolleista. HÄNEN työnsä päästää teidät Taivaaseen, joten yksikään ihminen ei voi leuhkia.

 

Jopa Reporttikorttinne, teidät Kehityskorttinne, kuten kutsun niitä, eivät ole teille leuhkittaviksi. HÄNEN Nimensä ja Verensä kautta, sen asteen, jolla annatte PYHÄN HENGEN, Kalliin IMMAYAH:inne, tehdä työtään teissä, kun teidät arvostellaan. Jos hädin tuskin pidätte Kymmenen Käskyä, olette vasta peruskoulussa ja jos tämä on keskiarvosananne, johon yllätte, tapaan teidät Paratiisissa, Taivaan ensimmäisessä tasossa.

 

Tänne Golgatalla katunut varas meni. Tämän vuoksi YAHUSHUA sanoi “Näemme Paratiisissa.“ Hän ei ollut tehnyt mitään muuta MINULLE paitsi tunnustanut YAHUSHUA:n, MINUN Ainoan Annetun Pojan YAHUVEH:in poikana ja hän sanoi, “Muistaminut Taivaassa”, ja tulette tapaaman hänet Paratiisissa. Mutta hän oli ensimmäinen, joka katui, ennen kuin YAHUSHUA nousi, juuri ennen kuin YAHUSHUA nousi. Hän muistutti toista ristillä, “Ansaitsemme hinnan, jonka maksamme, mutta tämä mies ei ole tehnyt mitään ansaitakseen tämän.“ Hänen kotinsa on nyt Paratiisissa.

 

Joten nyt, MINUN kultaseni, olkaa rohkaistut. Nyt tiedätte, kuinka MINÄ, YAHUVEH, arvostelen teidät ja hedelmänne perusteella tunnen teidät. Tämän Ministeriön hedelmän perusteella, tiedätte sen, sillä tiedätte, että se on ollut siunaus teille ja tänä päivänä olen antanut teille tuoretta mannaa Taivaasta syödä, ja kaatanut uutta viiniä ja olette syöneet hyvää hedelmää, heille, jotka todella kuuluvat MINUN Ainoalle Annetulle Pojalleni YAHUSHUA:lle, teidän MESSIAALLENNE. Joillekin teistä työ on vasta alkanut, joillekin teistä työ on tulossa päätökseen. Kysykää MINULTA arvosanaanne, ja jos ajattelen, että kestätte sen, tulen kertomaan teille.

 

 

Lopettajaisiksi, muistutan teitä rikkaasta miehestä, josta olisi voinut tulla YAHUSHUA:n opetuslapsi, joka uskoi, että hän oli kelvollinen olemaan YAHUSHUA:n opetuslapsi. YAHUSHUA sanoi hänelle, “Mene ja myy kaikki, mitä sinulla on ja anna köyhille ja tule ja seuraa MINUA.” Mutta tuomitsin hänen sydämensä. Katsoin tämän rikkaan miehen sydäntä, sillä totuudessa hänen rakkauteensa rikkauksiinsa oli suurempi kuin YAHUSHUA:an. Hänen halunsa seurata materiaalisia asioita oli suurempi kuin YAHUSHUA:aan. Hän ei ollut halukas asettamaan kaikkea alttarille YAHUSHUA:n puolesta, teidän rakastetun MESSIAANNE ja hän meni pois surullisesti, sillä ihminen ei voi palvella kahta herraa, hän tulee vihaamaan toista ja rakastamaan toista.

 

YAHUSHUA teidän MESSIAANNE on teidän MESTARINNE. Mihin prosenttiin saakka olette olleet halukkaita asettamaan kaiken alttarille? Kun olen jakanut MINUN Jumalallisen Käteni kautta avioliitot, joita en säätänyt, missä olitte epätasa-arvoisesti kytköksissä,, mikä on asenteenne? Olen tehnyt sen teidän vuoksenne, kun he ovat kytkeneeti tsensä saatanaan ja hänen valheisiinsa. Kuinka paljon pahempaa tulee olemaan Suuressa Ahdingossa, Jaakobin Vaikeuden aikana, missä petos maksaa toisen, pyhän elämän, mikä on ollut asenteenne? Onko teillä, “Voi, murhe minua.” asenne? Onko teillä valittava, vihainen asenne? Mikä on asenteenne? Tunnen hedelmänne, sen perustella tuomitsen teidät.

 

Heille teistä, jotka laskevat päiviä ja on nettisivusto Viisi Kyyhky:ä -osoitteessa, kuinka paljon vahinkoa olette saaneet aikaan ja vaikka tarkoitatte kunnioittaa MINUA, te kehitätte ihmisiä sellaiselle päivälle, jolloin sanotte, “Hurmio tulee tulemaan”. Kerrotte ihmisille, “Kaikki, mitä teidän täytyy tehdä, on hyväksyä YAHUSHUA MESSIAANANNE ja olette taatut tuossa ensimmäisessä hurmiossa.“ Te amerikkalaiset olette niin ylpeyden täyttämiä.

 

Sanotte, “Ennen kuin tuho tapahtuu Amerikalle, ennen kuin mikään sota voi puhjeta Amerikassa, ennen kuin mikään ydinpommi voisi osua Amerikkaan, olemme menneet, sillä YAHUVEH rakastaa Amerikkaa niin paljon! Paljon enemmän kuin ketään muuta maan päällä. Kyllä, me amerikkalaiset, me tulemme pelastumaan.“ Typerää, typerää, typerää, typerää, typerää, typerää, TYPERÄÄ! Luuletteko, että MINÄ,YAHUVEH, että MINUN POIKANI YAHUSHUA, rakastamme amerikkalaisia enemmän kuin muuta maailmaa?! Mistä saatte nämä ideat?

 

Sen sijaan, että moittisitte toisianne, sen sijaan, että sanoisitte ,”Pettävä, valehteleva henki on puhunut kauttasi, uniesi kautta, visiodesi kautta, ilmestyksiesi kautta“, missä oli moite pastori (F.M) Rileylle? Missä oli moitteenne Jim Bramlettille? Ja kaikille muille, jotka profetoivat väärin? Mikä on vialla, Jim? Et postita sitä. Et tunnusta sitä. Kuinka moni on revitty maahan? Kuinka moni on hämmentynyt, nöyryytetty, antanut periksi, sen sijaan, että myöntäisi, että olit väärässä? Pastori Riley, MINULLA on tämä sivua vastaan, käytät kaavaasi Viidessä Kyyhkyssä, ei ole tarpeeksi vain olla peruskoulussa, kutsu sitä kieliopiksi, lastentarhaksi, silmissäsi, esikouluksi. Kun joku vain hyväksyy YAHUSHUA:n, he ovat esikoulussa. He eivät ole edes vielä alkaneet totella Kymmentä Lakia, kuitenkin takaat heille Taivaan?! Takaat heille hurmion? Annat päivämäärän, joka ei tule.

 

Kuinka moni on tuhottu, kuinka moni tulee menemään helvettiin? Missä tämä Ministeriö puhuu Totuuden ja pelkää loukkaavansa ei yhtäkään miestä eikä naista. Teidän täytyy elää pyhänä. Teidän täytyy kamppailla olla pyhiä tai ette näe Taivasta!

 

Ette voi nojata helvettiin niin kauaskin yletytte mennä ja ajatella, ettette tule kaatumaan sisään! KATUKAA! KATUKAA! KATUKAA! Kaikki te, jotka olette Amerikassa, olette niin ylpeyden täyttämiä, luulette, ettei sota koskaan tule tulemaan rannoillenne. Sanotte, “ Olen suurin kansa!” Mutta minä katson sinua, voi Amerikka, katson yhtä, joka jonka juuri valitsitte presidentiksi ja se ei ollut MINUN kädelläni mutta sallin valintanne, koska yksi, jonka valitsitte, näyttää hengen Amerikassa ja se ei ole mitään, mistä olkaylpeä! SE NÄYTTÄÄ SYNNIN LÖYHKÄN MÄÄRÄN!

 

Ja Amerikka, sinä, joka kerran lähetit (Pyhiä) lähetyssaarnaajia ulkomaille, sinä, joka kerran seisoit vastaan tämän maailman diktaattoreita, nyt sinä, itse, olet juuri valinnut diktaattorien diktaattorin! Sinä, sinä itse, olet juuri valinnut presidentin, joka edustaa kaikkea, mitä vihaan!

 

Nauti tuhostasi, Amerikka. Itke ja sure, oi, Amerikka. Voi, te kirkot, jotka nielitte Oprah Winfreyn “evankeliumin”. Pahat salaisuudet, salaisuuksien pitäjät, nyt tulevat täyttämään Valkoisen Talon. Profetoin tästä Sormusneidosta, varoitin teitä pahoista salaisuuksien pitäjistä. (Lue profetia 51 pahoista salaisuuksien pitäjistä) Menkää takaisin ja nähkää, sillä ihmisiä tuli Elisabethin luo ja sanoi, ”Keitä ovat pahat salaisuuksien pitäjät? Mitkä pahat salaisuudet?“ En kerro hänelle kaikkea, sillä tämä profetoidaan reilusti etukäteen, ennen kuin salaisuudet edes paljastettiin. Muistakaa, salaisuudet ovat helvetin lähettämiä. On vain yksi tie Taivaaseen. On vain yksi tie MINUN POIKANIYAHUSHUANMESSIAAN Veren ja Nimen kautta. On vain yksi tie, yksi evankeliumi, ja kuka tahansa, joka kertoo, että on muita teitä, teidän olisi parasta juosta. (Tämä koskee Oprah Winfreyn jonkun väärän uuden evankeliumin hyväksymistä nimeltä “Salaisuus”.)

 

Teidän olisi paras piiloutua, koska nyt yksi, joka on juuri valittu presidentiksi, vie tuon väärän evankeliumin valkoiseen Taloon ja se tulee olemaan löyhkä ja tulette näkemään, mitä tapahtuu, kun valitsitte sielujenne vihollisen ja jopa he, joiden nime tovat Lampaan Elämän Kirjassa, olette osallistuneet tähän, tietäen, että hän on lapsenmurhan puolesta, tietäen, että hän on abortin puolesta, tietäen, että hänen suunnitelma on homoseksuaalisuus! Ja voisin sanoa niin paljon enemmän…

 

Tulette näkemään, millaista on elää diktatuurin alla. Viime vaaleissa kerroin teille, että Bush oli vähäisempi kahdesta pahasta. Varoitin teitä, mitä tapahtuu, jos Gore pääsee sisään. Kuolemanleirit kristityille olisivat täynnä, mutta annoin Amerikalle enemmän aikaa.

 

Varoitin Yhdistyneitä Kuningaskuntia, varoitin maailmaa, Harry Potterista. Noituus nyt vallitsee, ei vain kodeissa, vaan kansakunnissa. Varoitan, ennen kuin lähetän Tuomion. Kuinka moni ei kuunnellut? Kuinka moni teistä, jotka kutsutte itseänne kristityiksi, silti luette Harry Potter -kirjoja, lapsillenne? Joten älkää hämmästykö, kun näette kapinan hengen ja pahimman synneistä ilmenevän lapsissanne, tenavista  pienimmissä, MINÄ, YAHUVEH, varoitin teitä. Älkää hämmästykö, kun näette tuhon tulevan kansaanne olematta seisomasta pyhyyden puolesta. Nämä ovat Lopun Ajat ja hedelmienne perusteella tunnen teidät. Jokaisen kansan, jokaisen johtajan, perusteella tunnen teidät. Kuinka paljon on vain hyödytöntä, mädäntynyttä löyhkää sieraimilleni!

 

Heille, jotka tottelevat MINUA, heille, jotka asettavat MINUT, YAHUVEH:in ja YAHUSHUA:n ja rakastetun RUACH HA KODESH:inne (PYHÄ HENKI), teidän IMMAYAH:inne, ensimmäisiksi elämissään, ja rakkauksissanne, älkää pysykö hiljaa.

 

He (homoseksuaalit, lesbot ja muut) marssivat ja protestoivat kaduilla, sanoen, ”Vaadimme oikeuksia saman sukupuolen avioliitolle! Vaadimme oikeutta olla tunnustettuja lesboina ja muina. Se on perustuslaillinen oikeutemme.“ Esi-isät eivät koskaan tarkoittaneet tätä, jotka kirjoittivat tuon Perustuslain. Teillä ei ole oikeuksia MINUN silmissäni! Te, jotka edistätte tätä, olette iljetys! Tulette kärsimään Sodomin ja Gomorrahin kohtalon ja seitsemän kaupunkia myös tuhoutuivat. Teillä ei ole oikeuksia paitsi helvetti, ellette kadu. Tuomitsen teidät hedelmänne perusteella. Hedelmänne perusteella, tunnen teidät.

 

Nyt missä ovat MINUN Pyhäni nousemaan ylös eikä pysymään hiljaa ja jatkamaan puhua vastaan tätä julmuutta! Heille teistä, jotka olette tehneet tätä, ja seisseet vastaan aborttia, MINULLA tulee olemaan lisäarmoa teille. Sillä ette tiedä, joka lapsi, joka abortoidaan, tämä tehdään uhrina saatanalle! Tämä asetetaan Molochin jalkoihin! Viatonta, viatonta, viatonta, viatonta, viatonta verta  vuodatetaan! Ei ole mitään viattomampaa kuin syntymättömät! Heille  teistä, jotka olette tehneet tämän, heille teistä, jotka hyväksytte tämän, jos ette kadu, ja käänny pois tästä pahasta, ikuisuuden tulette kuulemaan viattomien kirkumisen kun heidät murhattiin äitiensä kohtuihin!

 

MINÄ, MINÄ, YAHUVEH, kuulin heidän hiljaisen huutonsa! Ja nyt nuo lapset ovat MINUN kanssani. Mutta te, te, te, te, teurastajat, te, jotka nousette ja sanotte, “Naisella on oikeus tappaa syntymätön”, entä syntymättömän lapsen oikeus? Jos ette olisi harjoittaneet haureutta, tätä ei olisi tapahtunut! Teillä, äidit, oli valinnan vaihtoehto! Teillä, jotka kutsutte itseänne isiksi, oli vaihtoehto!

 

Lukekaa uudelleen profetiat ja tulette näkemään, varoitin teitä, että murha alkaisi syntymättömien kanssa, olemalla uskaltamatta kutsua heitä ihmisiksi. Missä ovat heidän luovuttamattomat oikeutensa? Missä ovat heidän onnellisuuden oikeutensa? Missä on heidän oikeutensa elää? Miksi olette ottaneet sen pois? Miksi edes valitsisitte presidentin, joka edes menee yhden askeleen pidemmälle iljetyksessä ja teki, mitä kukaan ei ole uskaltanut tehdä aiemmin ja sanoa, “Jos lapsi selviää abortin, äidin oikeus on antaa sen kuolla eikä koskea siihen, antaa sen kärsiä tuskassa ja antaa sen kuolla.“

 

Tämä on yhden, jonka valitsitte presidentiksi, sydän. Mitä luulette tapahtuvan teille? Itke, voi, sure, oi, Amerikka, sillä olette juuri valinneet loppunne! Sillä tunnen hedelmän Barack Hussein Obamassa ja teille heistä, jotka itkette ja surette, jotka tiedätte, ettei tämä ole Amerikan paras tunti, rukoilkaa ja kysykää MINULTA, mitä teidän täytyy tehdä ja minne teidän täytyy mennä ennen kuin kauhu saapuu Amerikkaan, sillä Amerikka, tunnen hedelmänne! Hedelmänne perusteella, voi Amerikka, MINÄ tulen tuomitsemaan sinut! Juuri kuten muut tämän maailman kansat! Tämä on aika, jona pahasta puhutaan hyvänä ja hyvästä puhutaan pahana.

 

Ja nyt lopetan tämän puhumisen MINUN Rakastetuille Lapsilleni. Nyt lopetan tämän puhumisen YAHUSHUAn Rakastetulle Morsiamelle ja MINUN, YAHUVEH:in, Morsiamelle. Joka päivä, kamppailkaa saadaksenne parempia arvosanoja MINUN kanssani. Joka päivä kamppailkaa miellyttääksenne MINUA, YAHUVEH:ia, jotta teillään todistus kuten Henokilla. Ja tämä tapahtuu ainoastaan YAHUSHUA:n, MINUN Ainoan Annetun Poikani Nimen ja Veren kautta. Varokaa ketä tahansa, joka vain sanoo nimen “Jeesus” ja nyt kutsuu itseään profeetaksi, sillä vaikka olen sanonut, että on vielä anteeksi antava, parantava, pelastava ylösnousemusvoima Jeesuksen Kristuksen nimessä, varokaa ja varmistakaa, että tiedätte, mistä Jeesuksesta puhutte. Siksi aina käsken tätä profeettaa puhumassa teille nyt, YAHUSHUA MESSIAS, YAHUVEH:in Ainoa Annettu Poika, synnytetty neitsyestä, kuoli ja nousi uudelleen kolmantena päivänä, on ainoat lunnaat synnistään HÄNEN vuodatettu Verensä. Tämä on YAHUSHUA MESSIAS. Ei ole muuta! Ja vain, vain, vain HÄNEN Nimensä ja Verensä kautta on ainoa tie Taivaaseen! Joten älkää kuunnelko ketään, joka kertoo muuta. Ei ole muuta ovea Taivaaseen! Minkä tahansa muun evankeliumin kuunteleminen johtaa teidät helvettiin.(Oprah Winfreyn evankeliumi)

 

Joten olen puhunut tänä päivänä MINUN Sormusneitoni kautta jälleen kerran. Mitä teette tämän Sanan kanssa, riippuu teistä. Tietäkää vain, että teidät tuomitaan, sillä tunnen ja erotan sydämenne jopa kun olette lukeneet ja olette kuulleet. Oletteko päättäneet enemmän kuin koskaan miellyttää MINUA? Vai tuletteko nostamaan kätenne ilmaan epätoivossa? Tunnen hedelmänne. Tämän perusteella arvostelen teidät. Tunnen hedelmänne. Tämä on, tiedättekö, menettekö Taivaaseen vai helvettiin. Tämä on uusi päivä monille teistä kun silmännevat avautuneet ja nyt tiedätte, mikä miellyttää MINUA, YAHUVEH:ia,

 

Sanan loppu.

 

Elisabeth: Kiitos SINULLE, ISÄYAHUVEH. Kiitos SINULLE kunniasta puhua julki SINUN sanasi. Kiitos SINULLE antamasta minulle tämän unen, joka tuli uudelleen ja uudelleen. Kiitos SINULLE luottamasta minuun jakaa SINUN salaisuutesi rohkaistaksesi SINUN lampaitasi ja karitsoitasi. Kiitos SINULLE ISÄ YAHUVEH. Kiitos SINULLE. Rakastetun YAHUSHUAN, meidän MESSIAAMME, SINUN Ainoan Annetun Poikasi loistoksi, olemme kunnioitetut ja rakastamme SINUA niin paljon. Me palvomme SINUA. Me ylistämme SINUA. Jatkamme ruokkia SINUN lampaitasi ja karitsoitasi. Ole hyvä ja auta meitä saamaan nämä kirjat ulos. Ole hyvä, ISÄ YAHUVEH, anna ihmisten nousta. Anna heidän olla apu tälle Ministeriölle eikä enää este. Voi, ISÄ YAHUVEH, ole hyvä, ole hyvä, ole hyvä ja nosta Pyhät ylös. Tarvitsemme heidän rakkauttaan. Tarvitsemme heidän tukeaan. Olemme kunnioitetut palvella SINUA, ISÄ YAHUVEH. Olemme kunnioitetut, että SINÄ luotat tälle ministeriölle SINUN Totuutesi. Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE.

 

Niko: Hyvä on, minua käsketään lisäämään tämä. Ja niin, tottelen, koska haluan päästä 100%:iin. 93% on hyväksymätön minulle. Se on loukkaus YAHUVEH:ille minun silmissäni ja tiedän, miksi rakastettuni näki tuon unen. Hän ei edes tiedä, mitä rukoilin eilen illalla ennen ehtoollista rukoilin, vain MINÄ ja YAHUVEH, ja tiedän, ettei asenteeni ole ollut hyvä.

 

Tiedän, että tunnen itseni musertuneeksi ja kun tunnen itseni musertuneeksi, asenteeni muuttuu ei hyväksi ja asenteeni ei ole ollut hyvä ja rukoilin, että YAHUVEH auta minua sen kanssa ja YAHUVEH laittoi YAHUSHUA:n ilon takaisin sydämeeni tekemään, mitä olen kutsuttu tekemään, koska en ole tuntenut sitä. Ja siinä olin. Joten tiedän, miksi arvosanani oli 93%, suurin osa siitä johtuu asenteestani, koska asenteeni sanelee aika pitkälle kaiken, mitä teen, tiedättekö, kuinka nopeasti tottelen ja kaiken, joten, minulle, kaikki alkaa sydämeni asenteesta.

 

Joten, kadun. HÄN vastasi minun rukoukseeni. Ja hänellä ei ollut aavistustakaan, kerroin vain juuri nyt, rakastetullani ei ollut aavistustakaan koska se oli vain minun ja YAHUVEH:in välillä. En rukoillut tätä ääneen, rukoilin tunnin, en tiedä kuinka kauan, mutta niin tein. Itse asiassa, hän nukahti, kun rukoilin.

 

.Elisabeth: Ennen kuin saatoimme ottaa ehtoollisen.

 

Niko: Ja niin otin ehtoollisen molemmille meistä, koska hän nukahti.

 

Elisabeth: Nukahdin rukoillen.

 

Niko: Hän nukahti rukoillen. Joten sitä rukoilin. YAHUVEH on vastannut rukoukseeni. Minulla tulee olemaan uusi asenne…

 

Elisabeth: Halleluja!

 

Niko:……joka tulee auttamaan minua kaikessa ja tottelevaisuus välittömästi…….

 

Elisabeth: Kiitos, ISÄ YAHUVEH.

 

Niko:..kaikessa….siksi hän näki unen. Joten uudelleen, minä vain kadun maailman edessä ja aion saada sen 100%:iin, te tyypit! Siinä kaikki, mitä aion sanoa!

 

Elisabeth: Halleluja! Pääsemme pois täältä sitten! Amen!

 

Niko: Loppu riippuu teistä.

 

Annettu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

9. marraskuuta,2008

 

Jos tämä profetia on ollut siunaus sinulle, ole hyvä, sähköpostita ja kerro minulle