Profetia 102, YAHUSHUA Sanoo, Se On Vain Ajan Kysymys!
Profetia 102

YAHUSHUA Sanoo, Se On Vain Ajan Kysymys!


Kirjoitettu/Puhuttu RUACH ha KODESH'in voitelun johdolla
Apostoli Elisabeth Elijah Nikomian kautta 17. lokakuuta 2008, Sukkotin aikanaYAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8) 

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen: 

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *
Elisabeth: 17. lokakuuta 2008. Minä en pystynyt nukkumaan. Juuri nyt meidän elämässämme tapahtuu paljon. Vihamielisyyttä tulee minua kohti niin monelta eri suunnalta, että se tuntuu kuin aseelta, ja minä tiedän, että vihollinen tulee vihaamaan minua, mutta mikä sattuu eniten ovat he, jotka väittivät että he rakastavat JEESUSTA (YAHUSHUA), ja kuitenkin he lähettävät vihamielisyyden aseitansa. Ja viha on henki, tietävätpä ihmiset sen tai eivät, ja kun sinä vihaat, sinä lähetät eteenpäin pahan hengen, varsinkin kun se on jotakuta kohti, joka rakastaa YAHUSHUA'a.

Niin joka tapauksessa, me olimme rukouksessa ja minä sain tämän näyn, jonka minä näin jatkuvasti uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Me rukoilimme jostakin henkilökohtaisesta meidän elämässämme täällä 'Morsian turvapaikassa', sillä hyökkäykset ovat olleet suuria, varsinkin koska me käytimme tuon 6,500 dollaria ainoastaan, jotta pystymme puhumaan Totuuden heille, jotka lukisivat rense.com:ia. Me saamme kirjeitä, että luopiot ovat tulleet takaisin ja uudet käännynnäiset ovat antaneet elämänsä YAHUSHUA MASHIACH'lle, mutta me saamme jonkin verran inhottavia, inhottavia, inhottavia kirjeitä. Ja voi teitä, jotka lähetätte näitä inhottavia kirjeitä. Hauska osa on, että me jopa kuulemme avaruusolennoilta, mutta emme käsittele tuota nyt, koska ne eivät oikeasti ole hauskoja ja me tiedämme, että ne ovat todellisia. Se on vain niin, että jopa he pitävät tätä Palvelutyötä uhkana.

  Joten tässä on minun näkyni, kun minä rukoilin Kathrynyahin kanssa, ja Niko oli huoneessa. Me rukoilimme ja tämä on näky, jonka minä näin uudestaan ja uudestaan. Minä en ole koskaan saanut tämän kaltaista näkyä, koska minä pystyin pitämään siitä kiinni. Minä pystyin pitämään siitä kiinni, voidakseni nähdä selvästi, mitä siinä oli, ja sitten minä avasin silmäni ja minä puhuin Kathrynyahille, ja sitten minä suljen silmäni uudestaan ja se on taas takaisin. Se tapahtui 3 kertaa ja minä haluan aina muistaa tämän. Tämä on Sukkotin (lehtimajanjuhla) aikaa. Tämä on 3. ilta tänä iltana, ja niin tämä tulee olemaan Sukkot Viesti. Se mitä minä näin, oli suorakulmainen ikkuna, ja se varmasti näytti siltä kuin se olisi ollut vankilasellissä. Siinä oli 5 paksua tankoa, jotka tulivat sitä pitkin alas. Minä katsoin ja minä laskin tangot. Ne olivat mustat, paksut, raskaat tangot. Kun minä katsoin ulos ikkunasta, minä pystyin juuri ja juuri erottamaan puun. Sitten minä sanoin, "Mikä se on, jonka näen? Ai, se on puu." Yhtäkkiä YAHUVEH otti pois tangot ja minä pystyin näkemään selvästi. Siellä oli 5 erittäin korkeaa, vahvaa, tervettä, me kutsuisimme niitä ikivihreiksi puiksi, mutta minä kuulen jatkuvasti sanan kuusipuu, seisomassa rivissä, kauniita puita. Sitten minä avaan silmäni ja minä sanon Kathrynyahille, "Vau, katsos mitä minä juuri näin." Minä en ole se, joka saa näkyjä niin helposti, yleensä ne vain tulisivat ja menisivät niin nopeasti, mutta tämä oli pitkään kestävä näky. HÄN halusi, että minä näen tämän. Jokaisella kerralla, kun minä avasin silmäni ja sitten minä suljin silmäni, ja me olimme toisessa keskustelunaiheessa, ja oho, minä näen vankilan kalterit taas. Sitten minä näen ne poissa ja sitten minä näen 5 puuta jälleen.  

Minä pohdin tätä myöhemmin. Joainneyah oli tullut huoneeseen, sen jälkeen kun oli ollut Sukkotissa viime yönä, ja sanoen, kuinka paljon rauhaa siellä oli. Minä sanoin, "Ole kiltti, rukoile tästä. Minulla ei ole tämän tarkoitusta, se huolestuttaa minua ja minulla ei ole rauhaa, ennen kuin minä saan tämän näyn tarkoituksen." Kun me aloitimme rukoilemaan, kun hän rukoili, yhtäkkiä se oli niin helppoa, ja Sana alkaa tulla esiin. Joten nyt minä aion uskoa luottamuksessa, että ABBA YAHUVEH aikoo antaa tämän takaisin minulle, näyn tarkoituksen ja Sanan, joka HÄNELLÄ on.  

Minä olen jo pyytänyt, ja minä olen jo anonut YAHUSHUA'n, meidän MASHIACH'imme Verta minun huulieni ylle. Minä olen jo laittanut lukon ja avaimen niiden päälle. Minä muistutin jo HÄNTÄ, että HÄN on näiden huulien LUOJA ja HÄN on ainoa, joka voi estää näitä huulia puhumasta esiin yhtäkään sanaa, joka ei ole HÄNESTÄ. Minä rohkaisen jokaista, jotka uskovat, että heillä on profeetan lahja, että heidän pitäisi tehdä sama asia, koska todella vääriä profeettoja on kaikkialla juuri nyt, ja sitten on heitä, jotka profetoivat väärin, ja kuitenkin he rakastavat YAHUSHUA'a, ja minä en epäile tuota. Kuitenkin asiat joita he profetoivat, eivät tapahdu, ja paha henki on petkuttanut heitä, tai heidän lihansa puhuu esiin. Oli miten tahansa, heitä on petkutettu ja kuitenkin YAHUVEH sanoi, että näitä ei kutsuta "vääriksi profeetoiksi", mutta he ovat profetoineet väärin. Väärä profeetta on joku, joka tieten tahtoen johtaa ihmisiä harhaan heidän omien motivaatioiden (motiivien) takia, johtaa heidät eri totuuteen, eri jumalan tykö.  

Minä nauran nyt, koska minä ajattelen orgonea ja tiettyä väärää profeettaa, nimeltään Sherry Shriner, joka haluaa teidän laittavat uskonne orgoneen, joka nyt sanoo kauhistuttavimpia valheita minua ja tätä Palvelutyötä vastaan, mutta, no jaa, mitä voit odottaa avaruusolennolta? Niin joka tapauksessa, nyt minä pyydän ABBA YAHUVEH'a antamaan minulle takaisin nämä Sanat.  

YAHUSHUA'n, meidän MASHIACH'imme Nimessä. Joten ABBA YAHUVEH, taas minä pyydän SINULTA, jos SINÄ voisit toistaa minulle, jos se olit SINÄ, joka puhuit nämä Sanat, niin pyydän toista minulle uudestaan, mitä olivat vankilan kalterit, jotka minä näin? Miksi ne poistettiin, ja miksi 5 vahvaa puuta seisoi siellä, kuusipuuta?  

Elisabeth rukoilee Pyhillä Kielillä
(Apostolien Teot 2:4, 1. Kirje Korinttilaisille 12:10)  

Voi ABBA YAHUVEH, ole kiltti, anna se minulle uudestaan. Minä olen niin pahoillani, että me emme olleet valmiita. Pyydän, anna se takaisin minulle. Kun minä sanoin, että me emme olleet valmiita, meillä ei ollut pattereita kasettinauhurissa ja Voitelu on niin herkästi särkyvää.  

Profetaallinen Sana Alkaa...  

Voi MINUN kallisarvoinen Morsiameni, MINUN kallisarvoinen Morsiameni, MINUN kallisarvoinen Morsiameni, juhlan tällä hetkellä, Sukkotin aikana, MINÄ annan teille tämän toivon viestin. MINÄ puhun heille, jotka laittavat MINUT ensimmäiseksi rakkaudessaan, elämässään. Jotka eivät häpeä YAHUSHUA'n, teidän MASHIACH'inne, Nimeä. Kaikki muut, menkää vain eteenpäin ja pysykää kuuroina ja pysykää sokeina. Tämä Sana ei ole tällä hetkellä teille.  

MINÄ näytän sinulle Elisabeth näyn vankilan ikkunasta, jossa on 5 tankoa. MINUN kallisarvoinen Morsiameni, 5 Viisasta Neitsyttä kuvaa teitä vertauksessa Pyhissä Kirjoituksissa. Vihollinen tulee yrittämään saada teitä ansaan ja vangitsemaan teitä viidellä eri tavalla. On vain yksi tie ulos. On vain yksi näkymä.  

Sillä aivan sinun silmiesi edessä Elisabeth, MINÄ poistan ne tangot, sillä tämä on MINUN lupaukseni MINUN Morsiamelleni, ja te tulette seisomaan niin kuin se kuusipuu, joka on istutettu veden viereen, ELÄVÄN VEDEN, ja MINÄ puhun terveyttä, ja MINÄ puhun hyvinvointia ja MINÄ puhun siunaukset, jotka ovat varattu heille jotka tottelevat, Deuteronomium 28:ssa. Ja 5 puuta kuvaavat 5 Viisasta Neitsyttä, jotka kuvaavat MINUN todellista Morsiantani.  

MINÄ tulen aina toimittamaan tavan teille paeta, jopa kun te luulette, että vihollinen on saanut tukittua teidän tienne, uudestaan ja uudestaan MINÄ olen sanonut tämän Elisabethille, te kuljette uskossa ettekä näön varassa. Varokaa MINUN kallisarvoinen Morsiameni, viidellä eri tavalla viholliset tässä maailmassa, ja viholliset jotka ovat tulossa tähän maailmaan, yrittävät vangita teidät, viidellä eri tavalla.  

MINÄ varoitan teitä nyt, etsikää MINUA, rukoilkaa missä teidän arkkinne on. Rukoilkaa, milloin ei enää ole turvallista teidän pysyä siellä, missä te olette, rukoilkaa että MINÄ nostan turvatalon teille, turvapaikan. MINÄ kerron teille etuajassa, mitä vihollinen suunnittelee tekevänsä.  

Se on vain ajan kysymys. Se on vain ajan kysymys.  

Harkitkaa teidän sananne tarkasti. Rakas Morsian, tottukaa katselemaan selkänne taakse, sillä jopa he joita te rakastatte, jos he eivät ole pelastettuja, hyökkäävät. Varokaa MINUN Morsiameni. Vartioikaa kieltänne. Sellaisia olivat entiset päivät. Valitettavasti nämä päivät ovat tulleet joillekin. Muille se tulee myöhemmin.  

Vihollinen vakoilee teitä. He yrittävät seurata teidän kaikkia liikkeitänne. He vääristelevät teidän sanojanne, ikään kuin se olisi tikari, joka työnnetään sydämeenne. MINUN rakas Morsiameni, ei ole enää sellaista asiaa teille tämän maailman päällä kuin vapaus, ellei se ole MINUN kauttani. MINUN Nimessäni, YAHUSHUA'n, teidän MASHIACH'inne Nimessä, MINUSSA on vapautta. Joten piilota itsesi vähäksi aikaa, kunnes MINUN raivoni ja MINUN vimmani ja MINUN vihani kulkee heidän ylitseen, jotka ovat ainoastaan sopivia olemaan MINUN vihollisiani. Inhottavien sanojen ja tekojen tähden, joita on tehty teille, vainon tähden, joka tulee teitä kohti, se on koska he näkevät MINUT teissä.  

He eivät voi koskea MINUUN. Mutta koska te olette lihassa, vihollinen tietää mihin singota heidän aseensa. Te elätte pahassa, pahassa, pahassa ajassa, missä hyvästä puhutaan pahana ja pahasta puhutaan hyvänä, missä seksuaalinen synti rehottaa ja moraalisuus linja on täysin hämärtynyt; jopa valtaosassa kirkoista he kieltäytyvät puhumasta mitä moraalisuus on! He pelkäävät hallitusta enemmän kuin YAHUVEH'ta! Ja tästä te pastorit tulette maksamaan. Te myitte sielunne tästä verovapaasta asemasta. Kuinka MINUN vuokseni palveleminen voisi palkita teitä rahassa.  

Jotkut teistä ovat tehneet parannuksen, sillä te ette tienneet, mitä te olitte tehneet. Jotkut teistä olette sanoneet, "Ottakaa tämä verovapaa asema (Elisabeth sanoo, "OK, minä sanon sen.") ja työntäkää se sinne minne aurinko ei paista!" Te miellytätte MINUA. Teille on annettu anteeksi. Te olette korjanneet tämän vääryyden.  

Mutta muille, muiden kirkkojen pastoreille, jotka ovat ottaneet tämän hallituksen lahjuksen, laittaakseen lukon ja avaimen huulienne ylle. (Elisabeth sanoo, "Voi juku, minun käteni on tunnoton!") MINÄ sanoin, "Pois MINUSTA! MINÄ en koskaan tuntenut teitä! MINUN HENKENI ei löydy teidän kirkoistanne."  

Joel Osteen, sinulla on hinta maksettavana. Sielullasi tulet maksamaan! Sinä et ole muuta kuin kaunopuhuja. Sinä seisot saarnatuolin takana, mutta mitään Pyhää ei ole sinussa tai sinun vaimossasi ja seurakunnassa, joka täyttää tämän salin ja täyttää kirkonpenkit, kerros kerrokselta, MINÄ en tunne ketään teistä! Te ette ole Pyhiä.  

Te tulette saadaksenne teidän korvanne täytetyiksi ainoastaan sillä, mikä antaa teille sydämienne halut. Te ette halua tietää mitään, millä on tekemistä teidän henkienne kanssa, muuta kuin ajatella iloisia ajatuksia ja olla onnellisia! Te olette huumeen alaisina; te olette harhakuvan alaisina! Te olette mielenhallinnan alaisina, te olette mielen manipulaation alaisina! Te täytätte kolehtilautaset ylitsevuotaviksi, kasaatte rikkaudet yhdelle, joka pitää itseään (Elisabethilla alkaa olla vaikeuksia puhua. Paholainen ei halua hänen puhuvan ja hyökkää hänen äänijänteisiin.) keisarina.  

Joel Osteen, ja MINÄ puhun kaikille pastoreille, jotka seuraavat hänen jälkiään, MINÄ aion repiä kultaisen vasikan suoraan teidän silmienne edestä pois teiltä! Te tulette pitämään yllänne Deuteronomium 28 kirouksia, niin kuin se olisi toinen iho, sillä te olette johdattaneet ihmiset harhaan. Sokea johdattaa sokeaa. Teillä on heidän silmänsä keskittyneinä tämän maailman rikkauksiin, joten he eivät katso heidän sielunsa köyhyyttä!  

Se on vain ajan kysymys!  

Olkaa rohkaistuneita MINUN kallisarvoinen Morsiameni. Te tulette näkemään näiden vihollisten kaatuvan. MINÄ varoitan teitä MINUN kallisarvoinen Morsiameni, teidän pahimmat vihollisenne tulevat löytymään teidän omasta kotitaloudestanne. He, jotka eivät ole luovuttaneet elämäänsä ja rakkauttansa MINULLE, he jotka eivät laita MINUA ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan, he jotka kieltäytyvät uskomasta Totuudet Pyhissä Kirjoituksissa, he jotka kieltäytyvät myöntämästä, että on ainoastaan yksi tie Taivaaseen, MINUN Nimeni ja vuodatetun Vereni kautta, he jotka kieltäytyvät uskomasta, että on helvetti maksettavana katumattoman synnin seurauksista.  

Teidän pahin vihollisenne tulee löytymään teidän omasta kotitaloudestanne, sillä nämä ovat niitä, jotka voivat aiheuttaa eniten kipua. Sen tähden MINÄ tuon MINUN jakavan miekkani! Se ei ole mitään uutta. Lukekaa Sanaa. MINÄ suojelen teitä, sillä on tulossa päivä, ja se on vain ajan kysymys, he joita te pidätte teidän rakkainanne tulevat pettämään teidät, tulevat uhraamaan teidät maan tuomioistuimille, tulevat vastaamaan palkkioihin teidän päästänne, kun he kysyvät, "Missä he ovat?"  

Se on vain ajan kysymys.  

Sen takia MINÄ sanon teille nyt, olkaa valmistautuneita, koska Morsian, ennen kuin MINÄ otan teidät kotiin Taivaaseen, ennen kuin teidät temmataan pois MINUN luokseni, MINUN täytyy opettaa teille kuinka juosta ja piiloutua, piiloutua vihollisten silmiltä, mutta ei se mitään MINUN kultaseni, koska se on vain ajan kysymys.  

Pitäkää tiukasti kiinni MINUN vaatteeni liepeestä. Älkää päästäkö irti. Kun te nukutte ulkona teidän Sukkha:ssanne, muistakaa, että se on vain väliaikainen tabernaakkeli (asumus), aivan kuten tämä kuolevainen liha on väliaikainen tabernaakkeli. Ja aivan kuten MINÄ pidän teidät turvassa teidän Sukkha:ssanne, kuinka paljon enemmän MINÄ teen teidän vuoksenne, kun te kunnioitatte MINUA Pyhinä Juhlina, kun te kartatte tämän maailman juhlapäiviä, kun te tartutte MINUUN niin kuin rakastavainen, niin että te ette halua jättää syleilyä, kuinka paljon enemmän MINÄ pidän teistä kiinni? Kuinka paljon enemmän MINÄ hellin teitä?  

(Elisabeth sanoo, "Oi, minä haluan vain sanoa, että Voitelu on niin voimakas!")  

Voi kuinka paljon MINÄ rakastan teitä. Niin kuin te kaipaatte MINUN saapuvan, kuinka paljon enemmän MINÄ kaipaan saapua teidän luoksenne! MINÄ otan kiinni jokaisen teidän kyyneleenne. Kun te huudatte MINULLE, koska teitä vainotaan, pullot ovat varastoitu tänne Taivaaseen ja MINÄ otan kiinni jokaisen teidän kyyneleenne! Kultaiset pullot jalokivien peittäminä ja jokaisella teistä on erilainen. Jokaisessa on erilainen kauneus. Se riippuu kärsimyksestä, jota te olette kärsineet MINUN vuokseni, kuinka te olette olleet halukkaita olla vainottuja, kutsuttuja kaikenlaisilla pahoilla nimillä, kuinka paljon te olette kärsineet ja olleet halukkaita tehdä niin MINUN Kunniakseni. Tämä on, kuinka kaunis teidän pullonne on. Kuinka paljon te olette uhranneet MINUN vuokseni. Kuinka ne teistä, jotka olette antaneet teidän lesken viimeisen rovon tälle Palvelutyölle, ettekö te ymmärrä? Mikään ei ole mennyt hukkaan.  

Heille, jotka ovat uhranneet ja puolustaneet moraalisuutta, te asetatte elämänne alttiiksi suojellaksenne syntymätöntä lasta. Te olette olleet halukkaita tulla nöyryytetyiksi ja tulla heitetyiksi vankilaan, protestoidaksenne aborttia, samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan. Niin monilla eri tavoilla, riippuen siitä, missä te olette tässä maailmassa. Jotkut ovat pahoinpidelty, joitakin on kidutettu, jotkut on laitettu vankilaan. Voi MINUN rakkaani! Riippuen vainosta, riippuen kärsimyksestä, jonka te olette kärsineet, tämä on teidän kauniin pullonne kuvaus, joka sisältää teidän kyyneleenne, jotka tulevat suloisena tuoksuna MINUN sieraimiini ja MINÄ rakkaudella hellin niitä pulloja, sillä MINÄ tiedän hinnan, jonka te maksatte MINUN vuokseni! Ja MINUN rakas Morsiameni, siitä ei tule yhtään helpompaa! (YAHUSHUA itkee Elisabethin kautta.) Sillä saatana vihaa teitä niin paljon! Hän vihaa teitä! Hän vihaa teitä! Hän vihaa teitä! Sillä MINUN ylistykseni on jatkuvasti teidän suussanne! Hän vihaisesti sanoo, "Ylistäkää minua! Palvokaa minua!" Mutta sen sijaan te sanotte, "Me nuhtelemme sinua saatana! Mene pois! YAHUSHUA'n vuodatettu Veri seisoo sinua vastaan!" Ja hän kavahtaa ja hän pakenee!  

MINÄ olen opettanut teille meidän Pyhät Nimemme. MINÄ näytin teille Pyhien Juhlien tärkeyden. MINÄ käskin teitä puolustamaan Pyhyyttä ja olemalla koskaan tekemättä kompromissia, tekemällä minkä te tiedätte olevan väärin! Te kyynelehditte ja te itkette, kun MINÄ jaan teidän perheenne, kun MINÄ määrään aviomiestä eroamaan vaimosta tai vaimoa eroamaan aviomiehestä. Älkää vihatko tätä Profeettaa, joka puhuu, sillä hän ei sano mitään, mikä ei ole MINUN Pyhässä Sanassani. Pyhä Sana sanoo, "Älkää olko epätasa-arvoisesti sidotut". Tämä on Lopun Aika. (2. kirje korinttilaisille 6:14)  

Se on vain ajan kysymys.  

Kaikki, mitä on profetoitu tämän Palvelutyön kautta, tulee tapahtumaan!  

Langenneet enkelit tulevat nousemaan. Langenneet enkelit tulevat sanomaan, "Älkää enää uskoko tähän Raamattuun, se on aikansa elänyt! Se on vain satukirja! Tämä on 'nykyaika'." Homoseksuaalisuus ja samaa sukupuolta olevien avioliitot... he huutavat, että heillä on oikeus tappaa syntymätön vauvan äidin kohtuun.  

Poliittiset johtajat, missä saatana on täyttänyt heidän sydämensä ylitsevuotaviksi, tulevat raivoamaan ja tulevat huutamaan, "Te, jotka uskotte tähän YAHUSHUA'an, teidän päänne tulevat vierimään!"  

Se on vain ajan kysymys.  

Ja nyt MINÄ en puhu Morsiamelle. MINÄ puhun heille, jotka tulevat olemaan Vieraita KARITSAN Hääaterialla. Teidän täytyy olla halukkaita luopumaan elämästänne MINUN vuokseni. Te tulette olemaan Suuressa Ahdingossa. Heille teistä, jotka sanotte, "Se on liian kovaa, liian vaikeata elää, olla Pyhä, minä saan sen kuntoon Suureen Ahdinkoon mennessä." MINÄ sanon teille tämän, jos te ette pysty tekemään sitä nyt, ja ei ole yhtäkään uhrausta tähän mennessä, jota te olette joutuneet tekemään, teitä ei ole käsketty luopumaan elämästänne, laittamaan päätänne giljotiiniin, mikä saa teidät luulemaan, että te voitte tehdä sen silloin, kun te ette pysty edes tekemään sitä nyt? Mikä saa teidät luulemaan, että teillä tulee olemaan enemmän uskoa silloin, kun nälkiintymistä ja kuolemaa ja tuhoa, kun käsittämättömiä kauhuja te tulette näkemään kaikkialla ympärillänne? Kun katuja teidän täytyy kahlata veren läpi! Mikä saa teidät luulemaan, että teillä tulee olemaan enemmän uskoa silloin? Nyt se ei maksa teille mitään muuta kuin olla kutsuttuja "uskonkiihkoilijaksi".  

Ja MINÄ en puhu nyt maille, joissa se maksaa teille niin paljon enemmän, MINÄ puhun tämän maailman enemmistölle, missä he ovat sanoneet, "Voi, minulle on liian vaikeata elää Pyhästi! Voi, paholainen viettelee minua niin paljon pornolla! Voi, minä en pysty luovuttamaan savukkeita alttarille! Voi, minä en pysty luopumaan viinasta! Voi, on liian vaikeata elää Pyhästi! Minä en pysty estämään kiroilua tulemasta huuliltani! Minä en pysty elämään Pyhästi! Rukoilkaa minun puolestani, minä en pysty elämään Pyhästi!" Mikä saa teidät luulemaan, että se tulee olemaan yhtään helpompaa silloin?  

Kirje Filippiläisille 4:13 Kaikki minä voin hänessä (YAHUSHUA'ssa), joka minua vahvistaa.  

Nyt teidän vatsanne ovat täynnä! Nyt teidän kielenne ei ole rutikuiva janosta! (YAHUSHUA itkee Elisabethin kautta) Ja siltikään ette pysty ylistämään MINUA nyt? Mikä saa teidät luulemaan, että se tulee olemaan helpompaa silloin?!  

Te pilkkaatte Profeettoja niin kuin tämä! Te sanotte, "Älä sinä julkene puhua helvetistä ja synnin seurauksista!" Te pilkkaatte Palvelutöitä niin kuin tämä! Te sanotte, "Te ette ole mitään muuta kuin 'tuomiota ja synkkyyttä'." MINÄ näytän teille tuomiota ja synkkyyttä!  

Ja nyt MINÄ puhun tämän Palvelutyön vihollisille ja heille, jotka saarnaavat (epä)pyhyyttä. MINÄ näytän teille tuomiota ja synkkyyttä. MINÄ näytän teille, mitä jano on. MINÄ näytän teille, mitä nälkä on! He, joilla on heidän silmänsä keskittyneinä tämän maailman kultaiseen vasikkaan, MINÄ näytän teille, mitä nälkä on! Te tulette kalvamaan teidän oman kielenne nälässä! Te, jotka olette niin rikkaita ja voimakkaita, te poljette ja te tallotte heidän päälle, jotka eivät ole teidän tuloluokassanne, MINÄ näytän teille. MINÄ näytän teille, mitä tapahtuu tuolle kultaiselle vasikalle. MINÄ näytän teille!  

Nähkääs, MINÄ olin ainoastaan se surmattu KARITSA kerran. MINÄ annoin vihollisen lyödä kasvojani. Mutta se oli ainoastaan kerran! MINULLA oli päässä orjantappurakruunu! MINÄ kestin tämän maailman nöyryytyksen! Mutta se oli ainoastaan kerran... MINÄ roikuin sillä Ristillä! MINUT piestiin tunnistamattomaksi! MINÄ janosin teidän vuoksenne! MINÄ janosin teidän epävanhurskautenne takia! MINÄ näin nälkää teidän vuoksenne! MINUA pilkattiin ja MINUA halveksittiin! Tämä (Sukkot) on MINUN syntymäni aika tämän maailman päälle! Ja kuinka harvat edes tunnustavat sen! He ottavat pakana juhlapäivän (joulu), joka on omistettu toiselle pakanalle (kuningas Nimrod) suoraan helvetin kuilusta, ja he antoivat MINULLE tuon syntymäpäivän? Mutta tänä Sukkotin aikana, kuinka harvat kunnioittavat MINUA? Kuinka harvat kunnioittavat hintaa, jonka MINÄ maksoin?...  

Voi, mutta MINULLA on MINUN uskollinen Morsiameni. MINÄ maksoin hinnan, mutta se oli ainoastaan kerran! MINUN täytyi kuolla ainoastaan kerran! Ja ei yksikään ihminen ottanut MINUN elämääni! Se olin MINÄ ja ainoastaan MINÄ, YAHUSHUA, joka sanoin, se on valmis! Ja se oli MINUN ajankohtani! MINÄ en kuollut ihmisen ajankohtana! MINÄ en noussut ihmisen ajankohtana! MINÄ nousin YAHUVEH'n ajankohtana!  

Joten MINÄ sanon teille tämän, voi MINUN viholliseni, he teistä, jotka kirjoitatte herjaavia valheita tästä Profeetasta ja Palvelutyöstä, se on ainoastaan ajan kysymys, MINÄ aion talloa teidän päällenne! MINÄ olen kironnut teidät aivan yhtä varmasti kuin MINÄ kirosin viikunapuun, joka ei tuottanut hedelmää! Se on vain ajan kysymys! Joten jatkakaa ja heittäkää teidän loitsujanne. Jatkakaa ja yrittäkää tuhota Profeetta, joka puhuu. Nähkääs, MINÄ ainoastaan nostan hänet ylös uudestaan ja uudestaan! Ja hän vain tulee takaisin ja puhuu esiin MINUN Sanojani jälleen. Te ette pysty ottamaan hänen elämäänsä! Se ei kuulu teille! Saatanalla ei ole osaa tästä Palvelutyöstä! Jatkakaa ja morkatkaa Palvelutyötä! Syyttäkää häntä olemasta "liian Pyhä", "liian vanhurskas". Jatkakaa ja pilkatkaa tätä Palvelutyötä, joka sanoo, että teidän täytyy totella Kymmentä Lakia ja elää Pyhästi niin kuin YAH on Pyhä. Jatkakaa ja pilkatkaa...  

MINÄ pilkkasin fariseuksia. MINÄ kutsuin heitä "käärmeiksi" ja MINÄ kutsuin heitä "kyykäärmeiksi". MINÄ sanoin heille, että he ovat ainoastaan sopivia helvettiin! Ja nyt MINÄ sanon saman asian teille!  

Se on vain ajan kysymys!  

Ja helvetti ja tulinen järvi tulevat vaatimaan teidän sielunne. Teillä on yksi mahdollisuus; se on sen jälkeen, kun te kuulette tämän Viestin. Teettekö te parannuksen? Ja he teistä, jotka rukoilette ja te sanotte, että on ainoastaan yksi Nimi ja HÄNEN Nimensä on J-E-E-S-U-S, JEESUS, MINÄ en ole koskaan sanonut, että tuossa Nimessä ei ole voimaa tällä hetkellä. Näissä Profeetallisissa Viesteissä uudestaan ja uudestaan MINÄ olen puhunut esiin, on anteeksiantavaa, parantavaa, vapauttavaa voimaa JEESUKSEN KRISTUKSEN Nimessä.  

Mutta se on ainoastaan ajan kysymys, milloin Suuri Ahdinko tulee ja kadotuksen ihminen seisoo siellä, Juudas on palannut jälleen kerran, hän tulee pilkkaamaan kaikkea, mikä on Pyhää. Hän tulee sanomaan, että hän on "Jeesus Kristus". Hän tulee karttamaan YAHUSHUA'n Nimeä, sillä YAH'n Nimi on tuossa Nimessä. Mitä te tulette tekemään silloin? Sillä kun te rukoilette Jeesuksen Kristuksen nimessä ja hän nostaa kätensä ja hän sanoo, "Tässä minä olen", mitä te tulette tekemään silloin?  

Sillä te kieltäydytte käyttämästä MINUN hepreankielistä Nimeäni! Te sanotte, "Mikä tahansa nimi kelpaa". Ja sitten MINÄ puhun heille, jotka haluavat ehdoin tahdoin sanoa "Yeshua", uudestaan ja uudestaan MINÄ olen sanonut, "YAH on MINUN Nimessäni." YAHUVEH on MINUN ISÄNI. MINÄ olen HÄNEN Ainokainen POIKANSA. MINÄ sanoin teille, että MINÄ en välitä, sanotteko te YAHUVEH vai YAHWEH, mutta älkäämme viekö tätä äärimmäisyyksiin, sillä mikä tahansa nimi ei kelpaa.  

Voi inhottavia, inhottavia, inhottavia, inhottavia kirjeitä, kuinka uskaltavat, kuinka uskaltavat jotkut teistä kutsua itseänne MINUN omikseni? Kun te kuulette tämän Viestin, teidän olisi parasta kaatua kasvoillenne MINUN edessäni. Teidän olisi parasta tehdä parannus ja teidän olisi parasta olla lähettämässä kirjettä tälle Palvelutyölle ja yrittää lievittää haavoja, joita te olette aiheuttaneet, koska hän uskaltaa varoittaa helvetistä, koska tämä Palvelutyö saarnaa Pyhyydestä, koska tämä Palvelutyö varoittaa synnin seurauksista, koska tämä Palvelutyö profetoi tulevaisuuden etukäteen.  

Minkä te luulette Profeetan olevan? Ja heille, jotka nauravat ja halveksivat ja sanovat, "Ei sellaista asiaa ole kuin Profetiat, ei sellaista asiaa ole kuin Profeetat enää." Mitä te tulette tekemään MINUN Pyhien Kirjoitusteni kanssa? Ettekö te ymmärrä, että MINÄ olen PROFETIAN HENKI! Mitä te tulette tekemään MINUN Pyhien Kirjoitusteni kanssa?! MINÄ olen PROFEETTOJEN PROFEETTA! MINÄ olen PROFETIA! Profeetat profetoivat, että MINÄ saapuisin! Jos sellaista asiaa ei olisi kuin Profeetat, mitä te aiotte tehdä Ilmestyskirjan kanssa? Kuinka typeriä, kuinka typeriä, kuinka typeriä niin monet teistä olette, sillä Johannes Ilmoittaja profetoi, mitä on tuleva.  

(Johanneksen ilmestys 1:1 "Yahushua ha Mashiach'in ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää"  

Johanneksen ilmestys 1:1-2 "ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Yahushua ha Mashiach'in todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt."  

Johanneksen ilmestys 19:10 "...niiden, joilla on Yahushua'n todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Yahushua'n todistus on profetian henki."  

Johanneksen ilmestys 22:16 "Minä, Yahushua, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa")  

Voi heitä, joita ei havaita arvollisiksi pakenemaan Suurta Ahdinkoa! Voi! Voi! Voi! Voi! Voi heitä, joita ei havaita arvollisiksi pakenemaan Suurta Ahdinkoa! Te ette tiedä, mitä te olette tehneet. Te ette tiedä, mitä te olette tehneet! Mutta te tiedätte silloin. Jotkut tulevat olemaan Vieraita. Voi kuinka paljon te olette vihanneet tätä Palvelutyötä! Tuona aikana te tulette itkemään ja te tulette tekemään parannuksen siitä tuhon hengestä, jonka te lähetitte. Voi, te tulette tekemään parannuksen... mutta se tulee maksamaan teille teidän elämänne. Ja teidän on katsottava Elisabethia silmiin Taivaassa, teidän on myönnettävä kuinka paljon MINÄ rakastan häntä. Ja te tulette kiittämään häntä siitä hinnasta, jonka hän maksoi. Ja kaikkia heitä, jotka saarnaavat tätä Totuutta. Kaikkia heitä, joita te halveksitte ja pilkkasitte, te tulette katsomaan heitä silmiin ja te pyydätte anteeksi.  

Se on vain ajan kysymys. Se on vain ajan kysymys...  

Se on vain ajan kysymys, jolloin jättiläiset laskeutuvat taivaalta. (YAHUSHUA itkee läpi koko tämän loppuosan.) Voi, saatana pilkkaa ja hän sanoo, "Tähän ajankohtaan avaruusalus saapuu." Hän pilkkaa tietäen, että se on MINUN aikani eikä hänen. Ja jättiläiset tulevat laskeutumaan taivaalta.  

MINÄ en salli ihan mitä tahansa unta laitettavan esille tähän Palvelutyöhön. Nämä ovat Pyhiä Esirukoilijoita. Ja MINÄ olen antanut heille unia toisensa jälkeen, ennalta varoittaen, mitä on tulossa taivaalta, kun ihminen tulee katsomaan taivaalle ja heidän sydämensä pettävät heidät pelolla. Teillä ei ole aavistustakaan! Teillä ei ole aavistustakaan, mitä tänne ollaan lähettämässä! Joten kun te kuulette valheita puhuttavan esiin, herjaavia valheita puhuttavan tätä Profeettaa ja tätä Palvelutyötä vastaan, havaitkaa hedelmä, mistä se tulee ja te tulette näkemään, että MINÄ olen kironnut sen.  

Tämä Palvelutyö uhraa kaiken, kaikki rahavarat, uhrautuminen toisensa jälkeen tavoilla, joita te ette voi ymmärtää, ainoastaan saavuttaakseen yhden sielun, tavoilla, joita kukaan teistä ei tiedä. Kuinka monet teistä olette auttaneet? Kuinka monet teistä olette edes antaneet lesken rovon? Kuinka monet voivat sanoa, että heillä on osa tähän Palvelutyöhön? Kuinka monet teistä edes tulette takaisin sanomaan, "Kiitos"? Se ei eroa siitä, kun MINÄ paransin kymmenen spitaalista, ainoastaan yksi tuli takaisin sanomaan, "Kiitos." Katsokaas, kun MINÄ käsken teitä tukemaan tätä Palvelutyötä, jotta se voi jatkaa tekemään mitä MINÄ olen kutsunut sen tekemään, MINÄ en tee niin vain ollakseni siunaus heille, MINÄ teen niin koska MINÄ haluan siunata teitä! Te, jotka luette kaikkea tätä, te jotka kuuntelette, teidän ei ole täytynyt uhrata, teidän ei ole täytynyt maksaa hintaa, sillä jokaisesta Profetiasta on maksettava hinta, jotka on puhuttu Elisabethin kautta, sillä mitä suurempi Voitelu, sitä suurempi hinta on maksettu. Todelliset Profeetat tietävät, mitä kärsimys on.  

Karitsoja johdatetaan teurastettaviksi. Teurastamot tulevat olemaan sunnuntaikirkkoja. Suuressa Ahdingossa nämä tulevat olemaan Teurastamoja. Marttyyreja tullaan syömään niin kuin ehtoollisleipää. Viini heidän pikareissaan tulee olemaan marttyyrien veri. MINÄ olen varoittanut teitä, mikä pedon merkki on. Totuus on täällä. Kuinka monet teistä tukitte korvanne? Kuinka monet teistä peitätte silmänne? Kuinka monet teistä sanotte, "Minä en tahdo kuulla?"  

Mutta nyt MINÄ puhun Vieraille. Suuri Ahdinko on näköpiirissä. Te seisotte jyrkänteen reunalla. Ja te tulette olemaan täällä. Ja se on vain ajan kysymys. Niin MINÄ puhun Vieraille. Teidän olisi parempi hienosäätää uskonne nyt, sillä jos teillä ei ole tarpeeksi uskoa nyt luottaaksenne MINUUN, mitä tulee pieniin asioihin, kuinka te tulette luottamaan MINUUN, mitä tulee suurempiin asioihin Suuressa Ahdingossa? Tuleeko teillä olemaan uskoa sanoaksenne kivelle MINUN Nimessäni, että tämä on leipää? Heille, jotka MINÄ piilotan ja heille, joista MINÄ huolehdin, se tulee olemaan niin kuin mannaa, niin kuin kastepisaroita ruohossa teidän takapihallanne. Mutta ainoastaan teidän silmänne tulevat näkemään, ja se on vain, jos teillä on uskoa ja luotatte MINUUN. Teidän on parempi hienosäätää uskonne nyt. Muutoin teidän uskonne riittää vain antaaksenne elämänne.  

(Johanneksen ilmestys 14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Yahushua'n uskon.  

Johanneksen ilmestys 12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Yahushua'n todistus.)  

Se on vain ajan kysymys.  

Se on, ainoastaan he, jotka huutavat MINULLE nyt, joita suojellaan mielenhallinta-aalloilta, joita on ilmassa. He hallitsevat teidän mieltänne veden kautta ja ruoan kautta, joita te syötte. He laittavat siruja, kun te vähiten odotatte sitä, jäljittääkseen teitä niin kuin koiraa, tietääkseen tarkalleen missä te olette. Jos se on näin pahaa nyt, voitteko te kuvitella millaista se tulee olemaan Suuressa Ahdingossa?  

Se on vain ajan kysymys.  

Mutta MINUN Morsiamelleni, MINUN kallisarvoiselle, kallisarvoiselle Morsiamelleni, MINÄ näytin teille vankilan kalterit. MINÄ näytin teille kuinka he luulevat, että he vangitsevat teidät 5 eri tavalla, ja MINÄ näytin teille näyn, koska kalterit MINÄ otan pois ja siellä te tulette seisomaan, te jotka edustatte MINUN Viittä Viisasta Neitsyttä, teidän YLKÄNNE saapuu! Teidän YLKÄNNE saapuu! Ja MINÄ tuon MUKANANI MINUN palkkioni! Ja jokaista teistä MINÄ rakkaudella rakastan! Teidän SULHASENNE saapuu!  

Pitäkää tiukasti kiinni MINUN vaatteeni liepeestä! Älkää, Älkää katsoko lihan silmien kautta! Katsokaa teidän kallisarvoisen RUACH ha KODESH'in, teidän IMMAYAH'in, silmien kautta! Katsokaa teidän ÄITI VIISAUDEN silmien kautta! Rukoilkaa lisää Viisautta! Rukoilkaa lisää Viisautta, koska te tarvitsette sitä nyt! Ja voi, te jotka olette Vieraita, rukoilkaa lisää Viisautta! Rukoilkaa lisää havaintokykyä, sillä te ette ainoastaan tarvitse sitä nyt, te tulette tarvitsemaan sitä Jaakobin Ahdingon aikana. Te tulette tarvitsemaan sitä Suuressa Ahdingossa, kun pelkkää ihmistä katsotaan ja palvotaan ja jumaloidaan! Teillä on teidän idolinne nyt, voi maailma. Te kutsutte heitä elokuvatähdiksi tai pahoiksi demonisiksi poliitikoiksi, mutta MINÄ sanon teille tämän, on tulossa mies, joka tulee olemaan kadotuksen poika, itse saatanan poika. Varokaa! Teitä on varoitettu! Olkaa varoitettuja! Olkaa varovaisia! Olkaa erittäin varovaisia! Olkaa valppaita! Olkaa varuillanne! Koska he, joihin te luulette, että te voitte luottaa, jos he eivät ole täynnä MINUN HENKEÄNI, jos he eivät ole taivuttaneet polviansa MINULLE, jos he eivät elä tottelevaisesti MINULLE, jos heidän sydämensä on täynnä kapinaa nyt, ajatelkaa kuinka paljon huonommin se tulee olemaan. Teitä on varoitettu!  

Te valitatte, koska MINÄ hajotan avioliittoja, mutta nämä ovat avioliittoja, joita MINÄ en koskaan määrännyt. Se oli teidän lihanne, joka laittoi teidät yhteen. Ja turvallisuuden tähden, MINUN Morsiameni turvallisuuden tähden, jopa Vieraiden turvallisuuden tähden, MINÄ otan MINUN jakavan miekkani ja MINÄ erotan äidin ja isän ja lapset, heidät jotka kutsuvat itseään aviomiehiksi ja vaimoiksi, sisaruksiksi ja veljiksi, perheenjäsenet ja ystävät, MINÄ erotan heidät, jotka ovat epätasa-arvoisesti sidottuina ammatissa, kaikilla tavoilla. Te voitte ainoastaan luottaa heihin, jotka huutavat MINUN Nimessäni.  

Se on vain ajan kysymys. Se on vain ajan kysymys.  

MINÄ tulen kokoamaan MINUN Morsiameni, molemmat Ilmestyskirja 7 ja 14, voi te tulette olemaan MINUN vierelläni, mutta piilota itsesi vähäksi aikaa. Piilota itsesi vähäksi aikaa, kunnes MINUN vihani kulkee ohitse. Sillä YAHUVEH'a ei yhtä mittaa pilkata.  

Se on vain ajan kysymys.  

Ja ajattele palkkioita, joita sinä olet ansainnut, ja kaikki tämä tulee katoamaan ja sinä tulet tietämään, että se kaikki on ollut sen arvoista, mitä tahansa kärsimystä sinua on määrätty kärsimään, vain tee se niin kuin MINULLE. Kun sinua vainotaan MINUN Nimeni tähden, ymmärrä, että he näkevät MINUT sinussa.  

Se on vain ajan kysymys.  

Ja sinä tulet näkemään, että MINUN Rakkauteni sinulle on niin tosiasia. Joten ota MINUN Armoni ja ota MINUN Laupeuteni. Ota kiinni MINUN kädestäni. Anna MINUN kietoa MINUN käteni ympärillesi. Anna MINUN syleillä sinua! Voi kuinka paljon MINÄ kiitän sinua, että sinä olet MINUN, että sinä olet halukas maksamaan hinnan, että sinua kutsutaan YAHUSHUA ha MASHIACH'in Morsiameksi.  

Sana loppui.  

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomian kautta
Sukkot 17. lokakuuta 2008  

Jos tämä Profetia on ollut siunaus sinulle, ole hyvä lähetä sähköpostia ja anna minun tietää.  

Contact Us
Contact Us  

www.amightywind.com
www.almightywind.com  

Elisabeth: Siinä kaikki mitä kuulen. Kiitän SINUA tästä kunniasta rakas YAHUSHUA, että SINÄ olet puhunut esiin näistä savihuulista, ja minä olen vain suukappale SINULLE ja rukoilen, että olen kuullut jokaisen sanan tavalla, jolla sen halusit tulla puhutuksi. Kiitämme SINUA tästä Sukkot 2008 viestistä. Kiitämme SINUA tästä kunniasta. Rukoilemme, että tämä rohkaisee sekä Morsianta että Vieraita ja rukoilemme, että tämä aiheuttaa pelkoa vihollisissa. Kiitämme SINUA. Ylistämme SINUA. Palvomme SINUA. Tiedän, että minua käytetään loukkaamaan joitakuita, ok, loukkaamaan monia ja valaisemaan joitakuita, mutta se on SINUN Loistoksesi ja SINUN Loistoksesi yksin. Kiitos rakas YAHUSHUA. Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE. Ja HENKI ja YAHUSHUA:n, meidän MASHIACH'mme Morsian sanovat, "Saavu! Voi, saavu! YAHUSHUA, ole hyvä saavu! Saavu nopeasti! Me odotamme SINUA! Ja kuitenkin me tiedämme, että se on vain ajan kysymys. Se siitä.  

Lähetyksen loppu. Minulla on kaksi kättä tunnottomina täällä! Tunteeko kukaan muu sitä?  

Joainneyah: Voi kyllä.  

Huomautus: Kun tämä Sana annettiin, Niko piti kiinni yhdestä Elisabethin käsistä ja Joainneyah piti kiinni toisesta, ja molempien, heidän kätensä ja Elisabethin kädet, menivät tunnottomiksi! Kun YAHUSHUA korotti ääntään useaan kertaan, Elisabeth sanoi, että se oli kuin Voimaa Korkeudesta lähetettiin tärähdyksenä hänen kehoonsa! Hänen kehonsa todella hätkähti, kun tämä tapahtui! Ja hän tunsi energiaa tämä Sanan vastaanottamisen jälkeen. Mutta Voitelu oli niin voimakas, että me kävimme läpi kaksi erää pattereita nauhoittaessamme Sanaa ja sitten kuunnellessamme sitä! Voitelu nitistää pattereista niiden voiman erittäin nopeasti!  

Johanneksen ilmestys 6:9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.  

Laittomuuden ihminen
1: Mitä tulee meidän YAHUSHUA ha MASHIACH'in saapumiseen ja meidän kokoamiseen HÄNEN luokseen, me pyydämme teitä veljet, 2: Älkää tulko helposti levottomiksi tai hätääntyneiksi jonkun profetian, raportin tai kirjeen tähden, joka muka olisi tullut meiltä, sanoen että Herran päivä on jo tullut. 3: Älkää antako kenenkään pettää teitä millään tavoin, sillä se päivä ei tule ennen kuin kapinointi tapahtuu ja laittomuuden ihminen paljastuu, mies joka on tuomittu tuhoon. 4: Hän tulee vastustamaan ja tulee korottamaan itsensä yli kaiken, jota kutsutaan Jumalaksi, tai jota palvotaan, niin että hän asettaa itsensä Jumalan temppeliin, julistaen itse olevansa jumala.  

Onko laittomuuden ihminen, kirjaimellinen saatanan poika, tulemassa ilmi? Tuleeko tämän maailman ihmiset valitsemaan hänet jumalakseen? Valitaanko hänet ensin (vaaleissa), sitten myöhemmin julistaa hänen väitteensä olevansa jumala ja vaatii tulla palvottavaksi? Kadotetut tulevat kumartamaan ja palvomaan häntä messiaanaan, mutta kukaan ei tee tätä, ellei heidän nimensä ole poissa Elämän Kirjasta, joka kirjoitettiin ennen maailman perustamista. Älkää pelätkö, te ette voi vahingossa ottaa pedon merkkiä. Ainoastaan he, jotka kieltävät YAHUSHUA ha MASHIACH'in, tulevat palvomaan yhtä, jota kutsutaan antikristukseksi.