Profetia 101

Profetia 101

 

MINÄ, YAHUVEH, sanon

“Tekonne puhuvat äänekkäämmin kuin sananne!”

 

Puhuttu/Kirjoitettu RUACH HA KODESH:in voitelun alla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

2. Lokakuuta, 2008, klo 03.00

Rosh HaShanah

 

Aviomieheni Niko työskenteli 10 Syvän Kunnioituksen Päivän selityksen parissa postittaakseen sen Ministeriön sivuille ja hän kysyi, oliko minulla mitään lisättävää siitä, kuinka YAHUSHUA meidän MESSIAAMME sopii tähän pyhään aikaan. Kun aloin kysyä YAHUVEH:ilta, mitä sanon, tämä opetus tuli julki, kuten myös yllätyksekseni, aivan uusi profetia synnytettiin Rosh HaShanah:in 1. päivänä, 2. lokakuuta, 2008.

 

Tämän kuulin 10 Syvän Kunnioituksen Päivän opetusta koskien.

 

Tämä on aika, jolloin mietimme suhdettamme YAHUVEH:in ja YAHUSHUA:n kanssa, ja josko meillä on rakastava ja tottelevainen suhde heidän kanssaan. Me kaikki olemme tehneet syntiä ja langenneet YAH:in loistosta, koska ei ole täydellistä ihmistä, joka olisi kävellyt tämän maan päällä, paitsi YAHUSHUA MESSIAAMME. Jopa väärä ajatus on synti. Ortodoksijuutalaiset eivät usko, että Messias on tullut vielä, joten heillä ei ole veriuhria syntiensä sovitukseksi. He torjuvat YAHUSHUA HA MASHIACH:in  (YAHUSHUA MESSIAS) MESSIAANA ja YAHUVEH:in ainoana annettuna poikana.

 

Tämä pyhä aika on paitsi juhlan aika, myös suuren pelon aika heille, jotka eivät tiedä, ovatko heidän nimensä kirjoitetut Lampaan Elämän Kirjaan. Me, jotka palvelemme ja jumaloimme ylösnoussutta MESSIASTAMME YAHUSHUA:a, tiedämme, että on vain yksi esirukoilija Luojamme YAHUVEH:in edessä ja ainoastaan yksi tie taivaaseen, YAHUSHUA:n, MESSIAAMME, nimen ja Golgatalla vuodatetun veren kautta. YAHUSHUA MESSIAAMME on veriuhrimme. Meidän Messiaanisten juutalaisten ei tarvitse itkeä ja surra Yom Kippur:ina, koska meillä ei ole peitettä synneillemme, kuten heidän, jotka ovat torjuneet YAHUSHUA:n, tarvitsee. Rohkaisemme teitä tänä pyhänä aikana vetäytymään lähemmäs YAHUSHUA:a MESSIASTAMME kuin koskaan aikaisemmin.

 

*******

 

MINÄ, YAHUVEH, sanon

“Tekonne puhuvat äänekkäämmin kuin sananne!”

 

YAHUVEH alkoi puhua.

 

Näin sanon MINÄ, YAHUVEH, älkää odottako syntienne katumista, tehkää se välittömästi. Älkää omatko jumaluuden hahmoa, vaan omatkaa jumaluus sisällänne. Antakaa jokaisen ajatuksen tulla pidetyksi vankina MINULLE, YAHUVEH:ille. Älkää miettikö etukäteen syntiä, kääntykää pois pahasta, ja älkää keksikö tekosyitä synnille. Lakatkaa syyttämästä paholaista ajatuksistanne ja toimistanne, sillä hän ei voi tehdä mitään, mitä ette salli hänen tekevän kauttanne. Puhun nämä sanat heille teistä, jotka sanovat kuuluvansa YAHUSHUA:lle MESSIAALLE, jotka sanovat olevansa pestyt YAHUSHUA HA MASHIACH:in Golgatalla vuodatetussa veressä, jotka rukoilevat YAHUSHUA HA MASHIACH:in nimessä ja kuitenkin MINÄ, YAHUVEH, varoitan nyt heitä teistä, jotka julistavat rakkauttaan MINUUN ja MINUN Poikaani YAHUSHUA:an, tunnen sydämenne ja teidän tekonne puhuvat äänekkäämmin kuin sananne!

 

Lakatkaa testaamasta RUACH HA KODESH:ia, lakatkaa surettamasta MINUN Henkeäni. Tämä maailma nyt seisoo kallioseinämän reunalla, kallioseinämä on Suuri Ahdinko. Kutsukaa YAHUSHUA HA MASHIACH:ia nyt kun vielä on aikaa. Yom Kippur:ina, näiden 10 Syvän Kunnioituksen päivän aikana muistakaa, MINÄ kuulen vain sydämeltään nöyrän rukouksen. Älkää olko omahyväisiä pelastuksessanne.

 

Vanhoina aikoina Israelin lapset tekivät suuresti syntiä vastaan MINUA. He ottivat kultansa ja hopeansa, jotka annoin heille siunauksena, ja tekivät kultaisen vasikan, jota palvoa ja kumartaa, ei ole erilaista nyt. Tämä maailma ottaa kullan ja hopean ja kumartaa rikkaita ja palvoo heitä, mutta MINÄ näytän teille, kun ravistelen tätä maailmaa kuten keittäisitte popcornia liedellä ja he, jotka ovat niin ylpeyden pöyhistämiä, hyvin rikkaat, jotka ovat sanoneet olevansa jumalia, he eivät tarvitse muita jumalia, he halveksivat MINUN Pyhiä Sanojani, he halveksivat MINUN Pyhiä Käskyjäni, he tahraavat kaiken, mikä on pyhää, ja kuten ylikeitetty popcorn, tulette haistamaan lemun, kun näette heidät korventuneina ja palaneina.

 

Murhe pahoille, pahoille ihmisille, jotka kutsuvat itseään pastoreiksi. Te, jotka olette ottaneet nimen kirkko, ja käytätte henkisesti nälkäisiä ihmisiä rakentamaan omat taloudelliset valtakuntanne. Tulette kärventymään ja tulette palamaan ja teidän taloudelliset valtakuntanne MINÄ, YAHUVEH, tulen repimään maahan MINUN omalla kädelläni ja te tulette paljastumaan niiksi pahoiksi, joita olette. En tule pyytämään anteeksi Sodomia ja Gomorrah:ia, murhe maailmalle, joka seuraa niiden jalanjäljissä! Olette kallionseinämän reunalla ja vain he, joilla on rakastava ja tottelevainen suhde MINUN, YAHUVEH.in ja YAHUSHUA HA MASHIACH:in kanssa, tulevat pelastumaan. Katukaa tänään, sillä huomenna voi olla liian myöhäistä.

 

Suunnitelmat, joita vihollisilla on, sekä hallituksella että saatanan valtakunnalla, ovat pahaan, varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Näännyttämään, myrkyttämään itse ilman, jota hengitätte. Tekemään kokeita vedellä, jota juotte, missä kaikenlaiset monet myrkyt jo saastuttavat vettänne. Rikkaat tahtovat karsia maailman asutuksesta, säästää kaikki resurssit itselleen, mutta MINÄ, YAHUVEH, sanon, MINULLA tulee olemaan viimeinen sana. MINUA ei tulla pilkkaamaan. Tulen suojelemaan heitä, jotka ovat MINUN, ja vihollisten omat aseet tulevat tuhoamaan heidät.

 

Nyt on aika nousta ylös ja ottaa asema Pyhyyden puolesta kun vielä voitte. Lakatkaa tekemästä kompromisseja paholaisen ja saatanan palvelijoiden kanssa. Pelätkää MINUN, YAHUVEH:n loukkaamista enemmän kuin pelkkien kuolevaisten ihmisten loukkaamista.

 

Profeetallisen sanan loppu

 

5. Moos. kirja 31:8 -Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää.

 

Annettu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

Rosh HaShanah 2. lokakuuta, 2008, klo 03.00

 

Jos tämä profetia on ollut siunaus sinulle, ole hyvä, lähetä sähköpostia ja kerro minulle

Contact Us">Contact Us

Contact Us">Contact Us

 

www.amightywind.com

www.almightywind.com

 

*******

 

Tämä on selitys monien juutalaisten tavoista ja uskomuksista 10 Syvän Kunnioituksen päivälle. Olkaa hyvät ja huomatkaa, että nämä ovat monien niiden juutalaisten tapoja, jotka EIVÄT ole hyväksyneet YAHUSHUA:a MESSIAANAAN. Nämä ovat tottumuksia, eivätkä YAHUVEH:in käskyjä Toorasta. Tämä on näyttämään ero ortodoksijuutalaisten uskomusten ja heidän, jotka ovat hyväksyneet YAHUSHUA:n MESSIAANAAN, välillä ja meillä on YAHUSHUA:n pelastava, vuodatettu veri hyvityksenä synneistämme.

 

Kymmenen päivää, alkaen Rosh Hashanah:ista ja päättyen Yom Kippur:iin, tunnetaan yleisesti Syvän Kunnioituksen päivinä (Yamim Noraim) tai Katumuksen Päivinä. Tämä on aikaa vakavalle itsetutkiskelulle, aika miettiä edellisen vuoden syntejä ja katua ennen Yom Kippur:ia.

 

Yksi Syvän Kunnioituksen päivien käynnissä olevista teemoista on käsite, että YAHUVEH.illa on “kirjoja”, joihin Hän kirjoittaa nimemme, kirjoittaen ylös, kuka tulee elämään ja kuka tulee kuolemaan, kenellä tulee olemaan hyvä elämä ja kenellä tulee olemaan huono elämä, seuraavalle vuodelle. Nämä kirjat kirjoitetaan Rosh HaShanah:ina, mutta toimemme Syvän Kunnioituksen päivien aikana voivat muuttaa YAHUVEH:in määräystä. Toimet, jotka muuttavat määräystä, ovat “teshuvah, tefilah ja tzedekah”, katumus, rukous, hyvät työt (yleensä hyväntekeväisyys). Nämä “kirjat” sinetöidään Yom Kippur:ina. Tämä kirjoihin kirjoittamisen käsite on lähde tämän vuodenajan yleiselle tervehdykselle “Ole kaiverrettu ja sinetöity hyvälle vuodelle”.

 

Tämän ajan tottumusten joukossa, on yleistä etsiä sovintoa ihmisten kanssa,  joita  kohtaan on tehnyt vääryyttä vuoden kulun aikana. Uskomukset säilyttävät, että Yom Kippur hyvittää ainoastaan synneistä ihmisen ja YAH:in välillä. Sovittaakseen synnit vastaan toista ihmistä, täytyy ensin tavoitella sovintoa tuon henkilön kanssa, tuoden oikeuden niiden vääryyksien sijaan, joita on tehnyt heitä kohtaan, jos mahdollista.

 

Työ on sallittua Syvän Kunnoituksen päivien välipäivinä, 3. Tishristä 9. Tishriin, paitsi tietenkin sen viikon sapattina.

 

Sapatti, joka esiintyy tänä kautena, tunnetaan Shabbat Shuvah:ina (Paluun Sapatti). Tätä pidetään melko tärkeänä Sapattina.