Profetia 100

Heprealainen kääntäjä, tule esiin YAHUSHUA HA MASHIACH:in nimeen!

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESH:in voitelun alla Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta
12. kesäkuuta, 2008

Selitys: Tänä kesäkuun 12. päivänä aloin rukoilla heprealaisen kääntäjän tulemista julki. Neljä vuotta sitten meillä oli mies, joka kirjoitti ja hän sanoi, että hän ja hänen veljensä olivat viemässä Profetioita ja he olivat viemässä niitä kaikkialle Jerusalemiin. Mutta koska muutimme ja muutimme ja muutimme, ajattelin aina ottaa uudelleen häneen yhteyttä ja sitten muita asioita tapahtui ja unohdimme kirjoittaa hänelle takaisin emmekä ole onnistuneet löytämään tuota sähköpostia uudelleen hotmailista. Oliko se edes Kaleb, en tiedä, mutta aloin rukoilla kiireellisesti ja aloin nähdä ilmoituksen laitettuna sivuillemme ja se sanoi: “Kiireellistä! Heprealainen kääntäjä tarvitaan nyt!”

Sitten näin vision ja en ole yksi, jolle annetaan visioita helposti joten tiedän niiden olevan YAHUVEH:ilta kun näen sen, ja mitä näin, oli Pyhä Enkeli, enkä näe, onko hän mies vai nainen mutta tämä tulee olemaan ilmoituksen kera “Kiireellistä! Kääntäjiä tarvitaan profetioille, sanoille ja visioille.”

Pääasia, jonka näin, oli, tämä Pyhä Enkeli tuuppasi tätä henkilöä olkapäistä, joka seisoi paikoillaan. Henkilö on jo siellä, hän, joka on kutsuttu kääntämään, olemaan heprealainen kääntäjä Sanoille, jotka on annettu minulle, lukee jo Ministeriön sivustoja, he ovat vain pysyneet paikoillaan, he eivät ole liikkuneet ja näen Pyhän Enkelin tänä kesäkuun 12. päivänä, 2008 ja tämä Pyhä Enkeli tuuppaa tätä henkilöä hartioista ja tämä henkilö vain jatkaa pysähtelyä ja tämä Pyhä Enkeli vain jatkaa tuuppimista, tuuppimista, tuuppimista ja sitten, viimeinen osa, jonka näin, tuuppasi heidät tietokoneen tuolin ääreen ja viimeinen asia, jonka näin, hän tuuppasi hänet alas ja aina hartioiden yläpuolelta. Rukoilemme YAHUSHUA HA MASHIACH:in nimessä, se tulee olemaan YPP:ien (YAHUSHUA:n Pahojen henkien Polkijat) listan kärjessä ja Jerikon Marsseissa ja kun otamme ehtoollisen, että tämä heprealainen, tämä henkilö, joka voi kääntää heprean kielelle, tulee esiin! Ja tästä hetkestä alkaen he tulevat tietämään. kun he kuulevat päivämäärän Kesäkuun 12. ja kun he kuulevat, kuinka se tapahtui, heitä tuupattiin, he tulevat tietämään, että kyse oli heistä. Heidät on tuupattu tähän Ministeriöön.

Ja he eivät ole halunneet ottaa aikaa, ja he ovat vain lukeneet tämän (Heprealaisia kääntäjiä tarvitaan) ja he ovat pitäneet sen omana tietonaan mutta nyt on aika astua esiin. He eivät ole ajatelleet, että voisivat ryhtyä moiseen tehtävään mutta YAHUSHUA HA MASHIACH sanoo: “Olen valinnut teidät moiseen tehtävään.“ Ja näettekös, olen aina uskonut, että profetiaa 78 ei voitaisi julkaista, ennen kuin se olisi julkaistu heprean kielellä, sillä sanan sanoo, että YAH lähettää meidät ensin juutalaisille ja sitten pakanoille mutta se ei ole saavuttanut heprean kieltä vielä. Se on ollut Israelissa mutta vielä sitä ei ole, minun tietääkseni, käännetty heprean kielelle. Joten tämä on kiireellistä ja tämä on tärkeää.

Anthony sanoi nähneensä unen. Ja Anthony on profeetta, jotka ehdottomasti näkee tulevaisuuden unissaan ja hän sanoi minulle tänään sapattina, hän sanoi, että hän näki unen ja että postittaisin sen yksityiselle foorumillemme esirukoilijoidemme nähtäväksi ja niin tekisin ensin. Julkaisisin sen ensin valitulle ryhmälle, ennen kuin toisin sen maailman eteen, koska profeetta on toisen profeetan alainen. Ja kuitenkin tiedän, ettei sitä ole julkaistu hepreaksi eikä kiireellisyys minussa ole koskaan ollut niin syvä, pyytämään Nikoa laittamaan koko maailman nähtäväksi: “Tarvitsemme heprealaisen kääntäjän nyt!“ Ja Pyhä Enkeli rohkaisee minua. Joten tämän näin. Tämän kuulin tänä päivänä kun valmistauduimme ottamaan ehtoollista YAHUSHUA HA MASHIACH:in nimeen.

*******

Profeetallinen sana: Elisabeth, MINUN kultaseni, on jopa toinenkin syy, miksi tämän heprealaisen kääntäjän täytyy totella, sillä tämän vuoksi Pyhä Enkeli tuuppi häntä, tuuppaa heitä, sillä on enemmän kuin yksi, jotka on kutsuttu. Ette voi astua Israeliin, ennen kuin Sanat ovat tulleet julki hepreaksi.

Monen vuoden ajan nyt olette tienneet ja olette jopa yrittäneet mennä MINUN ajoitukseni edelle, ennen kuin Niko tuli, toinen nimeltä Nick, soitti sinulle mutta se oli ennen MINUN ajoitustani ja kun hän istui siellä ja odotti ja jopa sanoi, että hänellä oli majoitus, se oli väärä Nick. Saatana yritti mennä MINUN ajoitukseni edelle. Kaikki tämä tullaan sisällyttämään sillä MINÄ puhun nyt heprealaisen sydämelle, joka lukee tätä. Kuinka paljon rakastat kansaasi? Etkö halua heidän myös tietävän totuutta? Pyhä Enkeli tuuppaa teitä, sillä asetatte muita asioita ennen työtä, jonka olen määrännyt teille tehdä. Näettekös, Elisabeth ja Niko, kerron teille, että menette kalaan. Annan teille opetuksen kalastuksesta ja käsken teitä menemään 3.luetuimmalle uutissivulle (Rense.com) netissä ja menemään kalaan ja näyttämään heille totuuden, jonka olen puhunut julki tästä Ministeriöstä, en uutistenlukijan huulilta.

Nyt MINÄ kerron teille tämän. Jopa vaatimaton myspace, kerroin sinulle, Elisabeth, tavoittaisit miljoona sielua. Kaikki niistä ovat syöttejä johtamaan heidät tänne, saamaan totuuden, jota he eivät saa mistään organisoidusta kirkosta. Voi, MINULLA on jäännökseni. MINULLA on muutama, mutta on enemmän, jotka eivät puhu julki MINUN totuuttani, niin harva ja niin kaukana. Ja nyt MINÄ kerron teille tämän, heprealainen kääntäjä tulee tulemaan esiin, sillä nämä ovat jopa syvempiä ulkomaisia vesiä, joihin teidät lähetän. Mutta varokaa, sillä jos ajattelette, että kamppailut ovat olleet kovia tähän mennessä, kun lähetän teidät pakanavesiin, kun lähetän teidät vesiin, joissa ortodoksijuutalaiset asuvat, jopa Kabbalaa tullaan käyttämään teitä vastaan. He tulevat syytämään kirouksiaan. Mutta se, minkä he tulevat huomaamaan, on, että nuo kiroukset tulevat palautumaan takaisin heidän omiin kasvoihinsa, sillä Israel on täynnä taikuutta, taikuutta, jota ette ymmärrä, jota ette ole koskaan oppineet, sillä en ole koskaan edes antanut teidän edes kuulla näistä asioista, mutta teillä tulee olemaan viisaus, se, mitä teillä ei ole nyt, missä ette ole vielä kohdanneet vihollista, joka tulee tulee tulemaan kohti teitä kun nämä profetiat käännetään hepreaksi. Itse saatanan poika tulee nousemaan ja lähettämään muita yrittämään niellä teidät. Muistakaa tämä, yksikään zionisti ei ole MINUSTA. Zionismi ei ole pyhää.

Kerron teille tämän etukäteen, jotta tulette ymmärtämään, miksi heprealainen kääntäjä ei ole vielä tullut esiin. Mutta nyt on aika! Olen ollut tekemisissä näiden kanssa, sillä on enemmän kuin yksi, ja vaikka he ovat pitäytyneet, nyt MINUN Pyhät Enkelini tuuppivat heitä. Kirjoittakaa tälle Sormusneidolle! Kirjoittakaa tähän Ministeriöön! puhun kääntäjien sydämille ja voisin jopa antaa nimenne mutten salli vihollisen tietää nimiänne. Ja sanoja viisaille, heprealaisille kääntäjille, älkää käyttäkö omia nimiänne.

Sanan loppu
Elisabeth: Siinä kaikki, mitä kuulen. Ylistäkää YAHUSHUAA!

Loukaten enemmistöä, valaisten joitakin
Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

Jos tämä profetia on ollut siunaus sinulle, ole hyvä, lähetä sähköpostia ja kerro minulle.