Profetia 9
Saarnaa sitä, opeta sitä, saa muut uskomaan siihen!Tunnen sydämesi ja he jotka tuomitsevat sinut väärin eivät tiedä mistä puhuvat. Olen tuomarisi ja oikeutesi, eivät he jotka pitävät oikeutta ilman lupaani! Astu sivuun äläkä kysy miksi, sillä jos he eivät puolusta sinua pienissä asioissa, he eivät puolusta sinua myöhemmin suurissa asioissa.

Olet rakastettuni, ja he jotka pitävät oikeutta sinua vastaan ilman mitään todisteita tulevat näkemään etten ole mielissäni. Toin sinut tälle sivustolle rohkaistakseni sinua, tyynnyttääkseni runneltua sydäntäsi. Sillä minä ja sinä tunnemme kivun jota tunnet. Torjunta ei ole kuitenkaan sinulle vaan he torjuvat osan minusta.

Sinulla on huumorintajua sillä olen antanut sinulle huumorintajua, olen kutsunut ja määrännyt sinut juuri sellaisena kuin olet! Sinulle on annettu naurun lahja, auttamaan helpottamaan sekä omia että muiden kuormia. Nauru tekee hyvää niin kuin hyvä lääke. Mutta jopa naurulla ja huumorilla on tasapainonsa! En ole kirkon liikkeessä jossa pahat henget näkyvät ja tekevät hölmöjä ihmisistäni!

Varokaa missä jotain tapahtuu, mitä tahansa ilmenemismuotoja joihin et voisi kuvitella Jeesuksen Messiaan osallistuvan! Haukkuuko JAHVEsi kuin koira? Naukuu kuin kissa? Ärjyy kuin leijona? Pilkkaa omaa sanaani? Häpäisisikö Pyhä Henki ketään? Aiheuttaisi ihmisten olevan kontrolloimattomia häiritsevyyteen saakka? Tämä paha henki ja pahempaa sallitaan siihen asti, että he eivät osaa edes erottaa minun aitoa Pyhän Hengen liikettä, ja vastustajan antihengen liikettä!

He jotka seisovat saarnatuolien takana ja luulevat itseään viisaiksi, käyttäytyvät niin typerästi! Avaavat itsensä ja seurakuntansa pahoille ilmaisuille, riivauksille ja sorrolle!

Pelastus täytyy tehdä ja temppeleideni siivous heistä, joita kutsuttiin tämän päivän arvostetuimmiksi henkisiksi johtajiksi. Tämän typeryyden takia kerään nyt joukkoja ympäri maailmaa. En koskaan sulje ovea avaamatta toista. Älkää luulko että tämä on loppu sillä se on vasta alku suuremmalle työlle, johon teitä käytän. Älä muutu kenenkään vuoksi! Vaan Kaikkivaltiaan JAHVEn vuoksi jota palvelet! Et voi miellyttää kaikkia ihmisiä, kaikenaikaa! Joten lakkaa yrittämästä. Sydämessäsi tiedät mikä on oikein, jatka sen tekemistä.

Kuuntele sanojani, puhu sanojani. En tuomitse enkä hylkää sinua vaan heidät jotka ovat väärin syyttäneet sinua tuomitaan! Sinä annat heille anteeksi, sillä sielusi vihollinen käytti heitä eivätkä he tienneet. Uusi viini, ja vanha viini eivät voi eivätkä koskaan sekoitu! Uusi viini jolla olen täyttänyt sinut ylitsevuotavaiseksi, särkevät astian jos yrität sekoittaa vanhaa ja uutta! Vanha viini haluaa olla osa Uutta Viiniä! Älä sure sitä mitä luulet menettäneesi…sillä et ole menettänyt mitään mitä en anna takaisin jopa enemmän! Puristettuna ja ravistettuna yhteen! Vuotaen yli! Tulet olemaan siunattu!

Sinun täytyy päästää irti vanhasta voitelusta tehdäksesi tilaa uudelle! Pidä korvasi, silmäsi, avoinna ja puhu mitä käsken sinun puhua vaikka sinut tuomitaan ankarasti sinä tunnet ääneni ja sinussa on Johannes Kastajan rohkeus puhua sanojani! Kun astut alas minua varten olet todella vasta astunut ylös ja eteen! Älä sure itsesi vuoksi, mutta sure heidän vuokseen joita rankaisen koska ovat aiheuttaneet pikkuisilleni sellaista murhetta. Surkaa heitä jotka ovat syyttäneet teitä turhaan!

Rakastan teitä rakastettuni! Ja vain minä tunne sydämenne! Se ottaa minua hengestä niin kuin peura läähättää vettä. Kun kärsit vainoa nimeni tähden, olet todella siunattu! Palvelija ei ole herransa yläpuolella, kärsin vainoa varsinkin heiltä jotka kutsuivat itseään uskonnollisiksi, ja niin kärsit sinäkin. Tunnen heidän sydämensä niin kuin tunnen heidät jotka tuomitsevat sinut väärin perustein, pidä kätesi viattomana vihasta, ja anna minun kostaa! Sillä jos he eivät kadu edessäni. Sitten he näkevät. Kosto on minun sanoo JAHVE ja tosiaan maksan takaisin! Älä tuomitse minua sen perusteella mitä muut jotka väittävät edustavansa minua tuomitsevat sinut.

Olet rakastettuni! Ja sotilaani ja olen kutsunut sinut ja määrännyt sinut eikä kukaan voi ottaa sitä sinulta! Profeetan tie on verhottu oikeudenkäynneillä, ahdingoilla ja surullisilla väärinkäsityksillä! Niin harva haluaa todella kuulla mitä sanottavaa Kaikkivaltias JAHVElla on! He haluavat uskoa, että olen vain rakkautta ja armoa, olen tasapainossa raivon kanssa, ja tuomion ja kyllä vihan! Niin moni unohtaa että minulla on vihaa ja raivoa vihollisilleni!

Eikö sana sano ”Jaakobia rakastin, Esauta inhosin?” Eikö sanani sano ”Siunauksia heille jotka tottelevat! Kirouksia heille jotka eivät tottele!” Sinun täytyy opettaa kuka MINÄ OLEN kokonaisuudessaan! Ei vain sitä puolta JAHVEsta joka ei loukkaa, mutta sitä puolta Kaikkivaltiaasta JAHVEsta joka loukkaa monia! Synti on synti! Enkä ole horjunut enkä muuttunut enkä ikinä niin tee! Katso Ilm. 19 ja Ilm. 20 kuinka harva ymmärtää en ollut lammas kuin kerran! Sinun vuoksesi minusta tuli uhri! Mutta nyt en ole enää tuo lauhkea, mieto lammas! Kun tulen uudelleen tuhoamaan heidät jotka vastustavat minua ja Pyhyyttä näet että olen Kaikkivaltias jopa sodassa!

Lapsieni ei tarvitse pelätä mutta viholliseni tulevat vapisemaan, ja he vapisevat koska he tietävät että olen JAHVE joka kostaa vihollisilleen! Olen ALPHA ja OMEGA, alku ja loppu! Olen pidätellyt vihaani, rakentaen sitä tuota päivää varten! Kukaan ei seiso tielläni!

Saarnaa sitä, opeta sitä, niin muut uskovat sen! Olen JAHVE joka ei vain pelastusta, mutta tuomion heille, jotka valitsevat vastustaa ja kieltää Pelastavan Vereni Pelastavan nimeni! Ei ole muuta pelastusta tulossa kuin Golgatalla vuodatetun veren kautta! Ja Jeesuksen messiaan nimen kautta! Tunnen lapseni, ja he tuntevat minut, ja tunnen kaikki heidät, jotka ovat vihollisiani! Kun he koskettavat teitä! He koskettavat minua! Jos viattomasti he ovat loukanneet teitä, sitten annan anteeksi. Sillä vihollinen pettää ja sekoittaa. Mutta jos tarkoituksella he suuntautuvat tuhoamaan teidät! Sano varokaa! Sillä he tuntevat vihani hengittävän pitkin heidän niskaa! Vain katumuksessa he saavat taas suosioni! Kuritan heitä joita rakastan! Tuhoan heidät joita vihaan! Mikä ei ole pyhää ei ole minusta! Kuka tahansa seisookin saarnastuolin takana ja sanoo ”Jumala on rakkaus Hän ymmärtää!” Synti on synti! Olen JAHVE joka ei muutu, ihminen muuttuu Minä suuri MINÄ OLEN ei muutu! Saarnaa sitä, opeta sitä, saa muut uskomaan siihen! He jotka kuulevat ääneni, tunnistavat olen puhunut! Kaikki muut pysyvät kuuroina! Vihollisilleni on pelottava asia kaatua elävän Kaikkivaltiaan JAHVEn käsiin! Ja Jeesuksen! Ajoittain, kyllä, minun täytyy läiskäyttää sinua, mutta myös käteni suojaavat, opastavat ja suojelevat sinua! Käteni lapsilleni jotka yrittävät ja tottelevat minua, ei ole mitään pelättävää!

He ovat niitä, jotka on pesty Pelastavassa Veressäni! Mutta heillä, ketkä vihaavat minua ja mitä edustan, on jokainen syy pelätä ja niin he tekevät! Katukaa Taivaan Valtakunta on käsillä! Olen tarjonnut teille Pelastuksen lahjan, nyt on sinun valintasi valitsetko pelastuksen vai kadotuksen. Valitse tänä päivänä, mitä jumalaa palvelet! Saarnaa sitä! Opeta sitä! Niin muut uskovat sen!

Annettu tälle lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan morsiamelle, 16.10.1997