Profetia 8
Todistatko rakkautesi minuun?Ja näin sanoo JAHVE niin tulee olemaan! Sillä näen sydämenne. Kuulen itkunne minulle. Tunnen murtuneisuutenne kun luottamanne johtaja pettää teidät. Mutta olen kutsunut ja määrännyt teidät! Pidän teitä yllä! Minä, Jeesus ja Pyhä Henki harjoitutamme sinua! En lähetä sinua eturiviin ennen kuin pystyt pitämään puolesi ja kestämään vaikeudet jotka tulet kokemaan. Mutta monet ovat siunauksesi! Monet sielut tulevat minulle kun vahvistan uskosi ja menet eteenpäin nimessäni ja teet suuria tekoja Jeesuksen Messiaan nimessä! ja kaikki tietävät ettei kyse ole sinusta vaan Pyhän Hengen voitelusta joka tuo esiin nämä pelastuksen ja sovituksen ilmaisut ja käytän sinua puhumaan sanojani ja teet sen rohkeasti, vaikka moni loukkaantuu. Ne ovat Minun sanojani, eivät sinun sanojasi, et ole tilivelvollinen siitä mitä sanon! Tai ajatustavastani! Sillä tieni ovat korkeammat kuin sinun! Eivätkö ole?

En puhu vain sinulle vaan kaikille profeetoille ja apostoleilleni jotka huolehtivat nimessäni! Tie ei ole ollut helppo eikä se muutu yhtään helpommaksi! Mutta pidä kiinni uskonmitastasi, jonka olen antanut teille jokaisesta! Sillä siinä on enemmän kuin tarvitaan sinua ylläpitämään tänä lopun aikana!

Sillä Sulhasenne tulee, kyllä, olen jopa nyt horisontissa! Tunnet minut tällä nimenomaisella tunnilla, ole valmistautunut! Tee mitä olen kutsunut sinut tekemään, ja laita kätesi auralle äläkä katso taaksesi! Mutta katso eteenpäin! Jatka juoksemista korkean kutsumuksen hyvää kilpailua! Älä ole petetty, ahdinko ei ole alkanut vielä! Rukoile että säästyt tältä, sillä ahdinko ei ole morsiamilleni! Miksi hakkaisin ja pahoinpitelisin rakastavaa morsiantani? Miksi tappaisin puolisoni? Morsiameni, joka odottaa sulhastaan? Morsiameni kaikkine jalokivineen ja hienosti koristeltuna, ja joka jumaloi vain minua? Elää vain minulle? En tekisi niin!

Sanon että kuka tahansa joka sanoo aion antaa sinun mennä suuren ahdingon läpi ei puhu sanojani! He puhuvat petoksen ja pelon sanoja! Tulen morsiamelleni hellästi kantamaan hänet pois ja rakastavasti suojaamaan häntä! Hän ei ole vihani arvoinen, sillä hän rakastaa ja tottelee minua! Hän luottaa minuun! Hän uskoo minun pelastavan hänet! Älä pelkää mitä niin sanotut ekspertit sanovat, ja sanovat että olet täällä Kaikkivaltiaan JAHVEn vihan aikana. Sillä tämä ei ole minusta Rakastan morsiantani, lapsiani ennen kaikkea! Annoin elämäni jotta säästyisitte! Kuten te luotatte minun pitävän teidät helvetiltä, luottakaa minun myös pitävän teidät tulevalta kauhulta! Joka tulee tähän maailmaan Kaikkivaltiaan Jahven laimentamattomassa vihassa! Lapseni , rukoilkaa että tulen nopeasti! Sillä tuomion täytyy alkaa Herran huoneesta omista lapsistani sitten pakanat tuomitaan! Tämä on suuri surun aika josta puhun! Mitä tahansa olen sinut kutsunut tekemään, tee se nyt sillä pian se on liian myöhäistä!

Pidä silmäsi itätaivaalla ja tiedä että tuloni lähestyy! Etkö tunne jännitystä? Sillä sulhasesi tulee! Mutta morsiamelleni ei ole pelkoa! Vain iloa! Pelätkää niiden puolesta jotka pilkkaavat, tai kieltävät minut! Pelätkää eksyneiden lampaiden puolesta! Pelätkää kadotettujen puolesta! Hylätty hopea! Kuten he ovat hylänneet minut! Minä olen hylännyt heidät! Tunnette hylätyn hopean, sillä Pyhä Henki ei vedä heitä! Hän ei aina taistele ihmisten kanssa varsinkaan näinä lopun aikoina!

Älkää pelätkö sulhasenne tulee! Pitäkää tiukasti kiinni uskostanne, sillä vaikka OLEN hiljaa testaan heitä jotka julistavat rakkauttaan minuun! Mutta ruokkimalla, varoittamalla lampaitani todistat rakkauteni minuun! Olemalla halukas kärsimään vainoa, vihaa, torjuntaa nimeni tähden, todistat rakkautesi minuun! Pitämällä tiukasti kiinni uskostasi vaikka silmilläsi et näe vastausta rukouksiisi, todistat rakkautesi minuun kun sanot ”Jeesus vaikket ikinä vastaisi yhteenkään rukoukseeni palvon sinua sen tähden kuka olet ja mitä teit vuokseni Golgatalla!” Tämä todistaa rakkautesi minuun! Olemalla halukas laskemaan maineesi ja tarpeen vaatiessa uhraamaan elämänne Jeesuksen Evankeliumille! Tämä todistaa rakkautesi minuun! Tottelemalla minua, ja etsimällä minua, ja avoimesti tunnustamalla ja jumaloimalla minua! Todistat rakkautesi minuun!

Paljastamalla sudet lampaiden vaatteissa jotka tulevat nielemään lampaat, poimimalla Pyhän Hengen miekkani ja puolustamalla Pyhyyttä ja oikeaa ja ei väärää, olemalla muotoutunut MINUN kuvaani eikä maailman todistat rakkautesi minuun! Lopetan tämän kysymykseen….Todistatko rakkautesi minuun? Katson ja olet todistajien pilven ympäröimä. Jopa sielusi vihollinen katsoo pelossa! Todistatko rakkautenne minuun rakastamalla toisianne? He teistä jotka näin tekevät, tiedän että olette minun ja tulette tietämään sen. Todistatko rakkautesi minuun suojaamalla ja rakastamalla ja pidentämällä käsiäsi heille rukouksessa? Tämä todistaa rakkautesi minuun. Lampaani kuulevat ääneni, he eivät mene muille paimenille. Oletko kuullut minun ääneni tänään? Sitten tälle tämä viesti on. Olen todistanut rakkauteni sinun Golgatalla! Nyt todistatko rakkautesi minuun?

Annettu tälle Jeesuksen neidolle, pastori Sherrie Elijah Nikomialle 28 5.1997

KYLLÄ, todistan rakkauteni sinulle Jeesus! Kiitos kun puhuit tästä murtuneesta saviastiasta vielä kerran! Ole hyvä Pyhä Henki voitele nämä sanat mahtavasti Jeesuksen Loistoksi rukoilen! Ole hyvä anna lampaiden erottaa Jeesuksen Ääni.

Ole hyvä, Pyhä Henki, auta meitä rakastamaan Mestariamme, Hallitsijaamme, Pelastajaamme, Kuninkaiden Kuningasta, pian saapuvaa sulhastamme! Me palvomme, ylistämme ja jumaloimme sinua Jeesus Messias!

Aina sinun neito, lapsi, soturi, morsian.