Profetia 7
Pidä tiukasti kiinni viittani liepeestä!Viittani lieve, ei riitä enää vain koskettaa sitä. Jatka oveni kolkuttamista sitten kun vastaus ei tule tarpeeksi nopeasti jyskytä! Kun väsyt, jatka kysymistä, etsimistä, ja löydät, mutta älä lopeta ennen kuin kuulet Taivaasta! Sillä olen luvannut tämän Minun lapseni, leipää eikä murusia tästä maailmasta!

Sillä näette Tuomio on tullut JAHVEn huoneeseen eikä MINUN helmani koskettaminen riitä, tai kolkuttaminen pehmeästi vastausten saamiseksi, sinun on parasta olla valmistautunut siunauksesi voi vaatia painin! Kuten Jaakob! Mutta se vain todistaa uskosi! Tekee sen vahvemmaksi! Sitä tarvitaan näinä lopun aikoina. Joten sanokaa lakkaamatta ei enää murusia! Sinua ei kielletä! Sillä olet Verellä ostettu Jeesuksen Messiaan morsian!

Vastaan ja annan sinulle! En valehtele! Sillä sinulle on luvattu ei tämän maailman murusia, mutta elämän Leipä, lasten parantava leipä, pelastus, omaisuus, elämän yltäkylläisyys ja loisto! Sillä Jeesus on elämän leipäsi ja haluan nähdä ylistätkö Minua, ja pidät kiinni uskostasi vaikken vastaa heti!

En ole aina mikroaaltouuni Jumala! Kyllä tiedän mikroaaltouuneista, kenen luulet antaneen teille keksinnön? Teillä on kirjoitukset, lukekaa Matt. 15 22:28 kanaanilaisnaisen uskosta. Hän palvoi JAHVEa, kuitenkin Hän oli välittämättä hänestä, antoi opetuslasten vastustaa häntä, kutsua häntä koiraksi, sanoi että siunaus on toiselle kuin hänelle! Te sanotte ”miksi JAHVE, miksi olisin tehnyt kaiken tämän?” Koska näinä viimeisinä päivinä, kaikki tämä tapahtuu uskollisimmille palvelijoilleni, heille jotka palvovat minua, tämä tehdään muiden nimissä!

Sinua loukataan, torjutaan, vainotaan, kuitenkin jos jatkat pidät kiinni luottamuksestasi, vaikka en pelasta heti, sitten kuten tämä kanaanilaisnainen sinut palkitaan. Sillä näen kuinka suuri uskosi on! Sillä näinä lopun aikoina valmistan ruumistani tällä tavoin, kun tulen takaisin kuinka moni pitää kiinni uskostaan?

Kuinka moni kääntyy pois kun he kutsuvat rukouksessa enkä vastaa heti? Sinun täytyy kertoa heille olemaan valmiita painia kanssani siunauksestaan! Kuten jaakob teki! Sillä haluan siunata! Haluan vain testata ja nähdä kuinka kovasti haluat tätä siunausta? Palvotko minua vielä kun en vastaa heti? Rankaisuni ei aiheuta tätä, sillä nainen kaatui ja palvoi jalkojeni juuressa! Palvot jalkojeni juuressa! Mutta tuomio on alkanut JAHVEn huoneessa ja yksi asia mitä testaan on kuinka suuri on uskosi?

Kuinka uskollinen ja kuinka paljon luotat minuun? Kuin kanaanilaisnainen uskosi ja uskollisuutesi palkitaan sillä näet mitä haluat ja jopa enemmän ja yltäkylläisemmin suihkutan siunauksiani kuten tulvivaa jokea! Sinulla on niin paljon iloa! Ja siunaan Sinua niin paljon! Sinun on pakko antaa muille!

Pidä tiukasti kiinni viittani liepeestä! Älä päästä irti! Jatka kolkuttamista kunnes ovi aukeaa siunauksille, joita olet pyytänyt! Vastaan lopulta. Vaikka tunnet että rystyluusi ovat raa’at ja vuotavat verta! Jatka jyskyttämistä! Kaikkia rukouksia ei tarvitse odottaa! Mutta joitain rukouksia, sinun täytyy odottaa, sillä minun ajoitukseni ja minun tarkoitukseni ei ole aina sinun.Mutta olen luvannut antaa sinulle sydämesi halut, jos asetat minut ensisijaiseksi, palvot, luotat, käytät uskoasi, pidät tiukasti kiinni viittani liepeestä, älä tyydy tämän maailman murusiin, mutta odota vastaustasi taivaasta, kuulen ja vastaan, sillä en voi valehdella!

Älä nojaa omaan ymmärrykseesi vaan kaikin tavoin tunnusta minut ja ohjaan teitäsi. Muista uskosi oikeudenkäynnit ovat arvokkaampia kuin kulta. Pidä silmäsi Pelastajassasi eikä meren tyrskyissä. Tai aallot hukuttavat sinut! Mutta olen täällä pelastaakseni sinut! Sillä olen pelastajasi ja lunastajasi enkö muka ole? En petä sinua enkä unohda sinua! Tiedän kuinka paljon painetta laittaa saveen ennen kuin se murtuu, kuinka paljon tulta antaa lävitse kuljettavaksi ennen kuin palat! Epätoivon aallot eivät upota sinua! Sillä olen täällä pelastamassa ja antamassa en vain sielullesi, mutta mielellesi, ruumiillesi ja hengellesi! Luota Minuun! Ja näet sen tapahtuvan! Sitten muista kuka pelasti sinut se ei ollut mies eikä nainen, mutta sinun JAHVE kuka loi sinut.

Kuitenkin se on minä, joka vastaan kutsuusi, sillä tiedän mitä haluat ennen kuin edes pyydät. Henkisessä maailmassa se on viety päätökseen, mutta odottaa vain täydellistä ajoitustani toteutuakseen fyysisessä maailmassa. Uskosi auttaa tämän toteutumista. Eikö sanani sano, että on mahdotonta miellyttää JAHVEa ilman uskoa? Miellytätte minua näyttämällä uskonne Jumalaan joka välittää ja tietää kaiken, mutta tarvitsette minua, Pelastajaanne pelastamaan teidät, ja niin minä teen! Sillä enkö ole Mestarinne ja Pelastajanne? Onko JAHVE jota palvelette kuuro? Ei! Onko käteni liian lyhyt antamaan teille? Ei! Testataanko uskoasi? Kyllä! Haluanko siunata sinua? Kyllä!Oletko yksi heistä, jotka pitävät tiukasti kiinni viitani liepeestä, ja jatkavat koputtamista? Oletko yksi heistä, jotka seisovat ja odottavat pelastustani ja siunauksia jotka olen luvannut teille? Se on sinun valintasi. Olen puhunut tänään tästä neidosta, jotta ymmärrät miksi jotkin luvatut asiat eivät ole vielä toteutuneet. Pitäkää kiinni uskonmitasta jonka olen teille antanut ja pelastus tulee teille pian!

Tämä on viimeisin profetia joka on annettu minulle ruokittavaksi JAHVEn lampaille! Pidä tiukasti kiini Hänen viittansa liepeestä! Vaikka pitkät vaaleat hiukseni on liassa kun hän ohittaa minut väkijoukossa, kasvoni katsovat ylös hänen kasvoihinsa, enkä aio päästää irti! Kun käyt tätä lävitse, ja minun oli tarkoitus lukea tämä kun luin, ottaa se vastaan jotta voisin antaa muille jotka haluavat tietää miksi heidän rukouksiinsa ei vastata nopeasti!

Onko JAHVE KUURO? Ei! Onko hänen kätensä liian lyhyt tavoittamaan meidät? Ei! Kuten Jeesus sanoi, uskoamme testataan, ei miellyttävä kokemus vai kuinka? Mutta välttämätön sen kasvamiseksi. Olen juuri nyt kuin Jaakob joka painii Jumalan kanssa kunnes tämä siunaa minut pelastuksella jonka hän on luvannut! Mutta olen asettanut jalkani maahan ja kertonut Jeesukselle Messiaalle minulta ei kielletä sillä hän on luvannut minulle ei enää murusia! Tämä maailma antaa murusia, mutta meille on luvattu Elämän leipä, lasten Parannuksen leipä, pelastus, vauraus! Meille on luvattu elämä ja yltäkylläinen elämä! Rystyseni ovat hellät koputtamisesta! Näköni on hämärä itkemisestä! Mutta meidän täytyy jatkaa! Kun Jeesus tulee, kuinka monen hän löytää vielä uskomasta! Haluan tulla luetuksi siihen lukuun, etkö sinä?

Mestarin, Pelastaja Jeesus Messiaan palveluksessa murtunut saviastia, mutta mahtava soturi Jeesuksen nimessä pastori Sherrie Elijah. Nyt jos sinua ei ole vielä koeteltu rukouksella jota olet odottanut niin kauan etkä ole nähnyt sen toteutuvan. (Minä olen odottanut 21 vuotta) Sitten ymmärrät mistä puhun. Mutta minut on lähetetty heille, joiden rukouksiin ei ole vielä vastattu fyysisessä valtakunnassa, vaikka se luvattiin henkisessä valtakunnassa. Siksi näinä lopun aikoina Jeesus sanoi löytääkö hän meidät uskomasta kun hän tulee takaisin? Minun täytyy varoittaa ihmisiä! Nyt sinun täytyy varoittaa ihmisiä! Jotta he ymmärtävät eivätkä luovu Jeesuksesta ja käänny maailman puoleen vastausten toivossa! Tai käänny antikristuksen henkeen!

Jeesuksen messiaan neito, auttaja pastori Sherrie Elijah Nikomia