Profetia 6
Ensin itken, sitten olen vihainen!

Otettu vastaan 12.5.1997. 12.5 1997 Jerome kirjoittaa: "Olen ylpeä sinunlaisistasi kristityistä jotka uskaltavat puhua totuuden vainon ja kritiikin alaisena."

Itken sen vuoksi mitä lapseni jotka kutsuvat itseään nimelläni tekevät toisilleen. Himokkuus, kateus, epäluottamus, syytökset, rakkaudettomuus ja inho! Valheet joita kerrotaan toisille ja he laittavat nimeni valheisiin niin kuin olisin puhunut sen! Itken sillä sydämeni murtuu sillä jopa kypsissä Kristityissä on niin paljon epäkypsyyttä! Profeetat ovat olleet yksin niin kauan, heidät on torjuttu niin monta kertaa, he nyt tietävät vain, kuinka torjua ja eristää toisensa, vaikka minun haluni on näinä lopunaikoina teille kaikille kokoontua yhteen Minun nimessäni! Yhdessä tuumin! Näinä lopun aikoina tämän suukovun ja kinastelun täytyy loppua! Teidän, Apostolini, profeettani, opettajani, evankelistojeni, pastoreitteni täytyy olla sopusoinnussa!

Olette lopun ajan armeijani! Kaikki viisitaitoksiset ministeriöt, teidän täytyy lopettaa toistenne eristäminen ja tulla yhteen Minun rakkaudessani! Teidän täytyy lakata aiheuttamasta kuolettavia haavoja toistenne henkiin ja alkaa sitoa haavoja jotka olette aiheuttaneet itsellenne! Kyllä, te, suurin osa on, ja on harvinaista jos sanot ettet ole, tullessasi lampaaksi naamioituneen vihollisen pettämäksi, mutta susi sen sijaan nielaisemassa laumaani! Mutta ette voi jatkaa toistenne nielemistä! En salli sitä!

Puhun taas neidostani kertoakseni teille en vain itke sitä mikä on tuleva evankeliumien vihollisille, mutta itken sillä lapseni tapa jolla kohtelette toisianne ei ole rakkauden hengestäni lainkaan! Eikö sanani sano tästä tunnette heidät, rakkaudesta toisiinsa? Ymmärrättekö, vihollinen tulee luoksenne ja sanoo näitä pahoja asioita? Nostaakseen sotilaani taistelemaan toisiaan vastaan! Ei kokoontumaan yhteen taistelemaan vihollista vastaan vaan ajattelemaan että he voivat tehdä sen aivan yksin! Eikö sanani sano laitan tuhat lentoon? Kuinka monta pahaa henkeä lisää laitetaan lentoon, jos kokoonnutte yhteen ettekä toisianne vastaan? Tämä jakoi Gideonin armeijaa! Epäsopu, joka heillä oli toisiaan kohtaan! Tämä jakaa monia armeijoita! Olette suuren MINÄ OLEN armeijassa! Olette lopun ajan pataljoona jonka olen valinnut! Kyllä, vihollinen on pettänyt teidät! Toipukaa siitä!

Juudas petti minut! Kohtelenko kaikkia kuin Juudaksia? En! Pietari kielsi minut! Kiellänkö sinut? En! Lopettakaa tämä NYT, kerran vielä puhun ja sanon loppu on näkyvissä, jos vain näkisitte kuinka lähellä tulemiseni on! Mihin tahansa sinut on kutsuttu, tee se nyt kaikella sillä jolla ole sinut varustanut! Sinussa on henkisiä lahjoja, joista et tiedä! Teidän tulee nostattaa toistenne lahjoja, ei nostattaa toistenne vihaa! Suututatte Minua kun teette näin! Ette taistele Minun puolestani, taistelette Minua vastaan! Jos et ole puolestani olet Minua vastaan! Lopettakaa tuomitsemasta muita ulkonäön perusteella!! Kuinka monta kertaa minun on toistettava itseäni? Miksi ette kuuntele? Miksi luulette olevanne parempia kuin toiset ihonväristä, rodusta, ulkomuodosta tai –näöstä johtuen?

Ettekö vielä ymmärrä? Kauanko minun on taisteltava kanssanne? Vihollinen jakaa teidät ennen kuin ehdin koota teidät yhteen! Mutta älkää luulko että olette korvaamattomia! Sillä nostan muita sotilaita teidän paikallenne! Tämä on viimeinen mahdollisuutesi! Kadu!

Ei kaikilla teistä ole samoja lahjoja! Olen antanut ainutlaatuisia lahjoja harvoille valituille. Älkää koskeko voideltuihini! Älkää tuottako profeetoilleni harmia! Kyllä, tuomitse sitä mitä puhutaan, onko se yhteneväinen Pyhän Sanan kanssa? Onko se asiayhteydessä vai otettu asiayhteydestään? Lakkaa hiljentämästä profeettojani! Lopeta hiljentämästä apostoleitani! Lakkaa kertomasta heille he epäonnistuvat sillä tehtävä on liian suuri eivätkä he kuule JAHVEa! Lopeta laittamasta minua laatikkoon! Enkö ole mahdottoman Jumala? Onko mikään liian vaikeaa minulle?

Miksi uskottelet heille he epäonnistuvat, kun olen sanonut he onnistuvat! Lopeta lannistamasta heitä joita sinun pitäisi rohkaista! Eikö heidän työnsä ole tarpeeksi vaikea? Eivätkö he saa tarpeeksi pahoinpitelyä viholliselta? Täytyykö sen tulla heiltä joiden tulisi rakastaa, tukea, auttaa, rukoilla heidän menestystään? Enkö ole luottamuksen auktoriteetti ja uskon viimeistelijä? Sinun uskosi? Jos käsken sinua tekemään jotain, vaikka muut sanovat että se on mahdotonta? Näin tiedät että olen puhunut!

Taas kerran otin kontrollin tästä neidosta ja voitelin hänet puhumaan sanat jotka halusin hänen puhuvan. Hän on suukappaleeni! Sallin hänen loukkaantua jotta hän voisi puhua nämä sanat! Muista, enkö sano, mitä suurempi voitelu, sitä suurempi vaino? Mutta vaino ei tule Minulta vaan viholliselta joka haluaa lannistaa sinut!

Vaino tulee suoraan omien palvelijoideni suista toisia kohti!

Alan tuomita kovasti sillä tuomio alkaa JAHVEn huoneessa ja olen varoittanut teitä jälleen kerran! Poistan heidät jotka määräsin ja kutsuin mutta koska he yrittävät tuhota heitä jotka olen määrännyt ja tietäen ja ennakkoharkitulla pahanilkisyydellä sydämissään, vaikkeivät he epäile puhuvansa puolestani, ovat etsineet omaa tuhoaan, sen sijaan sanon ”tuho palaa heidän omiin takamuksiinsa!” Se palaa takaisin heille! Sinua on varoitettu! Ensin itken, sitten olen vihainen! Mutta et halua nähdä Pääkomentajaasi vihaisena! Luota Minuun. Olin vain kerran maailman puolesta teurastettu lammas !En ole enää tuo mieto ja sävyisä lammas, vaan tulen kuin leijona Juudaksen heimosta! Ensin minun täytyy saada kirkkoni valmiiksi ilman tahraa tai ryppyä…kaiken viivyttelyn täytyy loppua!

Tee mitä tiedät tehtä ja tee se nopeasti! Heitä joita olet loukannut lohduta. Älä tuo minulle lahjoituksia, ja uhreja ennen kuin olet katunut pahaa jota monet ovat tehneet silmissäni! Kadu edessäni, kadu veljiesi ja sisartesi edessä, Jeesuksen Messiaan toverisotureidesi edessä! Sinua on varoitettu! Älä pakota minua toistamaan ”Rakastakaa toisianne” sillä tällä todistatte että rakastatte minua! Ja todistatte RAKASTAVANNE ja palvelevanne minua ennen kaikkea. Älä kutsu minua Herraksi jos et tottele minua! Sillä Herra on Mestari, Hallitsija ja kuinka voit kutsua minua Herraksi jos et tottele minua? Rakastakaa toisianne on käskyni teille!

Seiskää yhdessä ja taistelkaa Pyhyyden puolesta! Seiskää yhdessä ja taistelkaa epäpyhyyttä vastaan! Minun voimassani, sanassani, nimessäni, voiteluni alla, vereni kautta olette enemmän kuin valloittajia Jeesuksen Messiaan mestarinne kautta! Mutta teidän täytyy yhdistyä! Ei kukaan uskoja ole ketju, ainoastaan linkki kultaisessa ketjussa! jotkut suurempia linkkejä kuin toiset, mutta silti tarvitsette toisianne tässä ketjussa, joka sitoo saatanan ja heittää hänet tulijärveen määrätyllä hetkellä! Muistakaa, olen olemassa teille! Koko Taivas on hallinnassani! Et epäonnistu ellet valitse olla tottelematta näitä sanoja jotka olen puhunut tänään. Mutta sittenkään en epäonnistu! Sillä en ole JAHVE joka voi epäonnistua, nostan vain lisää lopunajan joukkoja ottamaan paikkanne! Et epäonnistu niin kauan kuin otat vaarin näistä sanoista jotka olen puhunut tänään neitoni Sherrie Elijahin kautta, 12.5.1997

Heille, joilla on henkiset korvat kuulla kuulevat muut pysyvät kuuroina. Niin on sanottu ja äänitetty tänä päivänä. Siunauksia tai kirouksia tulee suuntaasi, riippuen mitä teet tällä profetialla tänään. Katukaa nyt lapseni ennen kuin on liian myöhäistä!