Profetia 5
Olette Piilotettu Aarteeni, Olette Piilotettu Aseeni!

14. Maaliskuuta 1997

Aloin rukoilla Pyhän Hengen kielillä ja seuraavaksi JAHVE voiteli minut ja alla oleva viesti tuli!

Vaikka luulin että se olisi vain Danielille, se osoittautui tarkoitetuksi monelle! Olkaa siunatut kun luette alla olevan ja katsokaa jos pyhä Henki ei näytä teille, se on myös sinulle!

Jos jatkuvasti etsitte kasvojani ja kysytte, ”Milloin käytät minua?” heille on tämä viesti!

Jos kuulet ääneni tässä profetiassa, sitten sinä, poikani ja tyttäreni olet tarkoitettu tämän viestin saajaksi! Henkeni vahvistaa sinussa onko tämä viesti sinulle! Sillä se todistaa hengelle sinussa! Kaikki muut pysyvät kuuroina ja kuulevat vain sanoja! He epäilevät, puhuuko JAHVE todella tästä neidosta. Olet oikeassa jos tunnet näin, se ei ollut tarkoitettu sinulle! Annettu tänä päivänä 14.3.1997 tälle murtuneelle saviastialle mutta soturille ja lapselle, ja Jeesuksen Messiaan opetuslapselle! Kunnianarvoisa Elisabeth Sherrie Elijah

Kalleimmat lapseni, olette kuin piilotettu aarre, piilotettu nuoliviini, kun he näkevät vain jousen! Käytän teitä puhumaan mahtavasti ja tulet tekemään mitä sisaresi tekee, varoittamaan tulevasta tuomiosta! Olet myös vartija tornissa! Katso merkkejä taivaalla kuten Elijah teki, sillä sinua varoitetaan ja sitten annat varoituksen muille. Lapseni, olen voidellut teidät jakamaan lahjat, jotka olen antanut teille. Sinulla ei ole ollut itsevarmuutta tehdä niin, tavalla jolla olen voidellut sinut. Mutta tänä päivänä olen vihkinyt, olet tavannut neitoni ja hänen lahjansa ja sinun ovat tulleet yhdeksi. Olette nostattaneet toistenne lahjoja! Älkää pitäkö tätä sattumana, sillä olette yhtä hengessäni!

Sanani sinussa polttaa kuin liekehtivä miekka! Kaksiteräinen miekka viiltää syvään! Luissasi on paljon tulta kiinnitettynä, ja sinä et tiedä, mitä tehdä sillä! Ala puhua sitä julki! Sanani eivät voi palautua minulle tyhjinä, niiden täytyy tehdä se mihin olen kutsunut ne tehtäväksi. Olen kertonut sinulle paljon salassa, ja sinä olet ole kertonut sitä muille. Nyt on aika puhaltaa trumpettia ja varoittaa lähestyvästä tuomiosta niille, jotka pilkkaavat, tai ovat välittämättä. Mutta siunausten aikaa heille, jotka tottelevat ja etsivät kasvojani nöyrästi, heille jotka kuuntelevat ääntäni ja lampaani tuntevat ääneni eivätkä saavu tuntemattoman luo! Heillä ei ole mitään pelättävää!

Vaikka kuolema ympäröi heitä ja kerrot heille, se ei tuota harmia heille jotka ovat minun! Ja jos he ovat marttyyrejä veri vuotaa maahan tuodakseen lisää Paavaleita jotka olivat Sauleja! Synnyttää lisää Stepheneitä

Olet kuin Stephen, olet salainen aseeni jonka olen piilottanut! Taas sanon, sinä tunnet ääneni olet saanut vahvistuksen muilta profeetoilta tänä iltana. Sinua tullaan käyttämään ja käytetään mahtavasti heille joita olet jo koskettanut. Älä halveksi pieniä alkuja sillä jopa mahtava tammipuu alkoi pikku siemenestä! Olet kuin mahtava vanhurskauden tammipuu, minun vanhurskauteni! Et ole ylpeyden pöyhistämä. En salli sitä, sillä iskisin sinut pois jalustaltasi jos edes yrität! Olet pysynyt nöyränä edessäni, ja rakastan sinua niin kovin paljon, sillä näen sinun opiskelevan iltamyöhällä, tunnen yksinäisyytesi ja ihmettelet minne kuulut!

JAHVEn askeleet ovat JAHVEn vihkimät. Seuraa jalanjälkiäni ja johda muita minulle. Seuraa jalanjälkiäni ja johda muita Golgatan puulle. Seuraa minua ja johda muita taivaan porteille! Olen opettanut sinua, en ihmistä. Olen vihkinyt sinut, en ihmistä! Olet piilotettu aarteeni! Piilotettu aseeni! Ja alan käyttää sinua mahtavasti näinä lopun aikoina, äläkä tule petetyksi, ne ovat lopun aikoja! Mutta ei loppu lapsilleni sillä heille se on ihmeellinen uusi alku!

Kotiinpaluu tapahtuu ja katson juhla-aterialle kokoontuneita lapsiani! Kyllä poikani ja tyttäreni teidät kerätään juhla-aterialle aiemmin kuin tiedätte tai uskotte! Alkakaa ensin koota Korjuussa, sillä se on niin suuri ja korjaajat harvat! Pilkkaus kasvaa kuuluvammaksi kun kuulen sanansaattajien, jotka ennen saarnasivat evankeliumiani, nyt saarnaavan omaa evankeliumiaan. He kutsuvat itseään jumaliksi! Todistan heille kuka JAHVE on! He tulevat katumaan koskaan opettaneensa tätä sillä monet ovat joutuneet harhaan tästä valheesta. Moni on kuollut ja yllättynyt kun ei ole tavannut minua, sen sijaan näkevät pahan! Mutta älä joudu petetyksi sillä minua ei niin vain pilkata. Nämä henkiset johtajat, joihin kerran saattoi luottaa, kertovat monia valheita! He ovat tilivelvollisia siitä mitä tietävät! He opettivat kapinaa ja nimesivät sen evankeliumiksi. Sanon he tulevat maksamaan mahtavalla tavalla! Sillä he kutsuvat minua Isäkseen ja eivät edes tiedä, kuka Minä olen! Mutta eivät minun poikani ja tyttäreni! Eivät he, jotka kuulevat ääneni profeetallisista viesteistä, jotka olen antanut neidolleni.

Lampaani tuntevat ääneni! Vaikka tuntemattoman ääni, jonka he kuulivat tulevan arvostetulta pastorilta, henkiseltä johtajalta, kun menneisyydessä heihin saattoi luottaa, nyt ei voi enää! Älkää katsoko ihmiseen vaan Yksin Jeesukseen Messiaaseen henkiseksi johtajaksenne! Onko tämä henkisen johtajan viesti yhteneväinen sanan kanssa? Vai ottavatko he sen ja vääristävät sen ihmisen kuvaan? Sinun täytyy kääntyä Pyhän Hengen puoleen ja hän johtaa sinut totuuteen, ja antaa sinulle henkiset silmät nähdä ja korva kuulla. Luota johtajaan kunnes Pyhä Henki sanoo ei enää! Monet ministeriöt kaatuvat silmiesi edessä! On vasta vuoden alku ja mitä olen profetoinut, on tapahtunut, ja enemmän kaatuu ennen kuin tämä vuosi loppu! Älkää surko kaatuneita ministeriöitä tai sanansaattajia sillä heitä varoitettiin! Surkaa lampaita jotka petettiin ja nyt lakkaavat luottamasta minuun! Surkaa lampaita kun he suuntaavat suden luolaan että koska heillä on yllään lampaan naamio he nielaisevat heidät! He nielaisevat heidät koska taas kerran lampaat siroteltiin vihollisen leiriin heidän kutiavien korviensa takia.

Varokaa korvianne lapseni! Varokaa silmiänne! Älkää tulko petetyiksi siitä mikä kieli puhuu sillä vaikka se kuulostaa makealta kuin hunaja, tarkatkaa henkeä joka puhuu! Erottakaa silmillänne, onko se yhteneväinen JAHVEn evankeliumin kanssa? Ajattelevatko he hahaa! Nyt olen opiskellut niin paljon, minulla on uusi ilmestys ja se ilmestys ei tuo sinua lähemmäksi minua, vaan saa sinut menemään pois! Todellinen henkinen johtaja ei ole ylpeyden pöyhistämä! He tietävät, etteivät ole JAHVE, eivät edes pieni! He tietävät, keitä ovat, heidät tehdään kuvassani tarkoittaen että heillä on nenä, silmät, korvat! Tulkaa perässä, katso peiliin tiedät mikä kuva on!

Älä anna näiden typerien opettajien johtaa sinua harhaan! Sinut on adoptoitu! Minulla on vain yksi annettu poika! Eikö ole? Mutta vaikka sinut on adoptoitu rakastan sinua juuri yhtä paljon kuin annettua poikaani! Kerro muille mitä olen puhunut tänä iltana sillä vaikka se alkoi yhdelle se kääntyi sanaksi monelle! Olen JAHVE sinun Jumalasi enkä tuhlaa mitään! Jopa tämä keskustelu oli ennalta määrätty! Ja kerron nyt Jeesus Messias tulee morsiamelleen, ja heidät jotka eivät häntä odota, jätetään! Heidät jotka eivät elä niin kuin hän tulisi päivänä minä tahansa jätetään! Mene tehtäviesi ääreen ja tee työ jonka olen sinut kutsunut tekemään. Älä välitä uskovatko he, jätä se heidän ja Minun välille! Niin kuin Nooan päivinä he eivät uskoneet. Mutta älä ole petetty näiden profetioiden ääni puhuu lapsilleni enkä anna heidän olla petettyjä! Elleivät he valitse olla!

Mitä enemmän lähetän merkkejä raivostani, sitä suuremmaksi viha nousee profeettojani vastaan jotka puhuvat näitä viestejä! Mutta tietäkää tämä, lähetän aina profeettani varoittamaan rakkauteni ja armoni johdosta. En halua kenenkään kärsivän tai katoavan tai kärsivän ikuista tuomiota! Joten soittakaa trumpettia jälleen, he, joilla on henkiset korvat kuulla kuulevat ääneni selvästi, kaikki muut pysyvät kuurona ja sokeana! Se on heidän valintansa.

Annettu tälle saviastialle 14.3.1997 . Tule Jeesus Messias, tule! Kunnianarvoisa Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah