Profetia 4
Älkää vaipuko epätoivoon kun ette tunne minua rinnallanne

Viesti Sherrie Elijahilta:

Juuri tänään sanoin JAHVE mitä tapahtuu en tunne läsnäoloasi niin kuin ennen? Olen katunut syntejä, jotka olen tietämättäni tehnyt, kuitenkaan läsnäolo ei ole sama. JAHVE ei puhu yhtä paljoa ja alan todella huolestua. Ei se johdu siitä, mitä olemme tehneet, sillä tiedämme että Jeesus vieläkin ja aina tulee rakastamaan meitä, teemme parhaamme miellyttääksemme ja totellaksemme häntä. Tiedämme, että meidän täytyy luottamuksella uskoa JAHVEn sana. Hän ei ole jättänyt meitä.

Emme mene tunteidemme mukaan, meidän täytyy suunnistaa luottamuksemme mukaan. Sillä oikeamieliset elävät yksin luottamuksesta, eivät tunteista. Oli hienoa kun saimme tuntea Hänen läsnäolonsa myös, mutta jokin muuttuu henkisessä valtakunnassa ja vaikka Jeesus on rinnallamme, on kuin hän nukkuisi veneessä ja meihin hyökkäävät elämän myrskyt ja me opetuslapset sanomme ”Jeesus, herätä meidät tai katoamme!” Sitten Jeesus herää ja sanoo ”Voi te vähäuskoiset!” ja tyynnyttää myrskyn. Odotan vieläkin Häntä nuhtelemaan kovia myrskyjä joissa olen ollut nyt kauan, tuntuu. Tiedämme, että pelastuksellemme on asetettu aika. Kun kirjoitan tätä, saan voitelun. Olen lopettanut ja rukoillut henkeä ja teen sen toistekin, sen jälkeen kun olen ottanut auktoriteetin saatanalta. Jos JAHVE todella haluaa puhua kauttani uudestaan Hän tekee sen, luovutan käteni sinulle Jeesus Messias ja mieleni, ja henkiset korvani ja henkiset silmäni.

Ole hyvä ja puhu minulle nyt jotta voin antaa rohkaisun sana nuoremmalle veljelleni. Nimessäsi Jeesus pyydän Pyhän Hengen voimalla, Golgatan Jeesuksen Messiaan veren kautta. Onko sana, jonka haluat puhua kansallesi? Jos niin, Pyhä Henki voitele käteni nyt kun olen puhunut tämän epätavallisen voitelun menneisyydessä (3) profeetallista viestiä. Sillä välität ihmisistä internetissä, joilla ei ole muuta tietä kuulla viestejäsi selvästi jotta he ymmärtävät ja sekasorto ei voi tarrata heitä saatanalliseen kontrolliin. Voitelu tulee nyt käsiini ja taas kerran JAHVEn ääni puhuu minulle. Ylistäkää Jeesus Messiastani!

* * * * *

Kerro heille, lapseni, kerro heille, etten voi enää pidätellä Minun Isäni vihaa. Olen yrittänyt. Olen pyytänyt armoa heille jotka tahallisesti pilkkaavat kaikkea pyhää, heille jotka kieltäytyvät myöntämästä sanaa synti! Niille saarnastuoleissaan joilla on huonoja tekosyitä syntiin. Voiko edes paras tekosyy peittää synnin mustuutta? Kuitenkin kun pyydän heitä katumaan kanssani, kääntymään pois synnistä, he pilkkaavat minua ja sanovat JAHVE ei välitä, Hän ymmärtää! He käskevät profeettojani ja apostoleitani sulkemaan suunsa ja jättävät heidät yksin! Pitämään sanat omana tietonaan, eivät salli heidän puhuvan kirkoissa ja sallivat pahojen okkulttisten henkien astua kirkkoihin niin ettei edes profeetta ole turvassa rukoillessaan! Nämä pahat henget odottavat, tietäen että profeetat tulevat lähettämään varoituksiani, ja heitä estetään ja kyllä toisia jopa vahingoitetaan. Mitä suurempi varoitus, sitä enemmän vastustusta viholliselta!

Saatana yrittää kovasti hiljentää profeettojani ja apostoleitani ja heitä, joita on käsketty varoittaa kansaa! Varoittakaa heitä JAHVEsta joka Nahum 1:ssä sanoo puhuvansa myrskyissä, maanjäristyksissä. Varoittakaa heitä JAHVE on mustasukkainen JAHVE eikä salli muita JAHVEja ennen HÄNTÄ! Varoittakaa heitä! Että JAHVEn viha ei helposti laannu! Varoittakaa heitä! Ja silti minä Jeesus Messias lähetän edellä sanansaattajani varoittamaan heitä ja kuten Raamatussa heidät hakataan ja jotkut jopa tapetaan! Olen puhunut saatanallisista istutuksista kirkoissa: kukaan ei kuuntele!

Niin harva edes yrittää paljastaa heitä! Olen varoittanut heitä saatana on keskellä kirkkoja ja hän taistelee väärän opetuksen, kapinahengen puolesta, hengen joka täyttää kirkot sanoen ettei synti ole synti! Mutta minä olen Pyhä JAHVE ja vaadin teitä olemaan pyhiä niin kuin minä olen pyhä! Olen asettanut oman henkeni teihin! Jotta tunnette oikean väärästä! Synti on musta! Se ole harmaa, pyhyys on valkoinen, se ei ole muun värinen! Jotkut sallivat saatanan nyt ottaa sen ja tehdä siitä rodullisen sivumerkityksen. Lopettakaa se heti! Tiedätte mitä tarkoitan! Vain punainen pesee pois tämän synnin mielistänne, ja se on Golgatan Jeesuksen Messiaan Veri! Varoitan teitä nyt, syy miksi läsnäoloani ei tunneta kuten ennen on koska suren! Itken! Sen vuoksi mitä minun täytyy tehdä hyvin pian!

Kuuntelivatko he tätä profeettaani jota nyt käytän kun varoitin etukäteen että Kiina maistaisi vihaani maanjäristysten kautta, suurin ei ole vielä tullut mutta on tulossa! He ovat tappaneet niin monta lapsistani, ja kiduttaneet ja vanginneet lapsiani, sanansaattajiani! Tästä hallitus maksaa kalliisti ja maa hajoaa maanjäristyksiin kun he yrittävät jakaa kansaani ja käännyttää heitä pois pelosta avoimesti palvoa JAHVEa jota he kerran palvelivat ja nyt pelkäävät avoimesti palvella! Kuten he ovat jakaneet kansani minä jaan heidän maansa!

Suojelen heitä jotka ovat minun, ja tiedän ketkä ovat minun! Olen jopa ravistanut vankilan ovia niin kuin vanhoina aikoina, jotta vangit, joiden ainoa rikos oli sanan julistaminen, vapautettaisiin! Tulen mahtavalla tavalla ja tänä vuonna vaikka paikalliset uutisasemanne kieltäytyvät myöntämästä tuhoa ja vihaa jota olen jo näyttänyt tänä vuonna! Alan näyttää tavalla joita he eivät voi enää jättää huomiotta! He syyttävät luontoäitiä! On vain yksi Luoja ja minä olen kaiken luodun Isä! Minä olen se mikä MINÄ OLEN! Ei ole muita. En ja kunniaani kenenkään kanssa, varsinkaan luontoäidin! Olen lähettänyt varoituksia televisio-ohjelmissa, kyllä kivi on puhunut, mutta kuuntelevatko he, niin harva voi, niin harva! Älä luule, että iloitsen siitä mitä minun pitää tehdä sillä en iloitse, mutta minun täytyy, sillä lapset luulevat nyt, että he hallitsevat vanhempiaan!

Ketju tulivuoria avautuu samaan aikaan, minun punainen kuuma laavani vyöryy eteenpäin symboloiden vihaani! Kuinka harva edes yrittää olla pyhä enää! He ajattelevat, että isken silmääni synnille! Jos he vain katuisivat! Jos he vain tajuaisivat, että olen JAHVE enkä muutu! Olen sama eilen, tänään, ja ikuisesti!

Sinun täytyy muuttua, ei suuren MINÄ OLEN , MINÄ OLEN se mikä OLEN enkä pyydä anteeksi mitään, mitä teen! En ole vastuussa kenellekään! Suuri JAHVE on vihainen eikä edes Minun Poikani, ainoa, jonka annoin Pelastajana, voi hillitä vihaani kauan pidempään! Aion purkaa vihaani, varokaa kaikki jotka pilkkasivat minua, ja JAHVEn sanaa! Hiljensitte heidät, joilla on sanansaattajieni voitelu. Käytitte hyväksenne, kidutitte, vangitsitte ihmiskunnan vankiloissa! Olen vihainen! Varoitin Sodomia ja Gomorrahia ja varoitan teitä uudelleen! Maailma on moderni Babylon! Tämä maailma! Olen Luoja, joka vaatii pyhyyttä, asetan jokaiseen ihmiseen paikan, joka haluaa pyhyyttä ja suhteen Luojaansa!

En lähetä vain tulivuoria, jotka aukeavat ketjureaktiossa, vaan ravistelen maata niin kuin vanhempi ravistelee tottelematonta lastaan. En aio ravistella vain yhtä osaa Maasta kerrallaan, vaan monia osia Maasta samaan aikaan. Lähetän eteenpäin jalkani, jotka tömistävät maata vihassa. Sillä vihani on suuri kapinallisia kohtaan jotka ovat heiluttaneet nyrkkiään kasvojani vasten, ja he kieltäytyvät tottelemasta niin monta tuhatta vuotta sitten kirjoitettua kirjaa. Niitä, jotka käyttävät nimeäni kirosanana. Niitä kohtaan, jotka pilkkaavat Poikani Verta, joka vuosi heille Golgatalla!

Lähetän hurrikaaneja näyttämään kyyneleet, jotka olen vuodattanut katumattomille lapsille! Heille jotka loin, joiden olisi pitänyt olla lapsiani mutta kieltäytyivät tunnustamasta Minua Isänäni. Jotka kääntyivät epäpyhyyteen, eivätkä edes yrittäneet miellyttää Minua tai etsiä Minua. Tulvat tulevat ja peittävät monia monet osat Maasta kerrallaan. Nämä symboloivat kyyneleitäni, kun niin monilla on Helvetti Taivaan sijaan. He, jotka valitsevat saatanan Jeesuksen sijaan. Lähetän tornadot ja se on nyrkkini, joka lähettää lentävän tuulen. Näytän tämän, en yhdessä paikassa, kun näette monia tiedätte että puhun ja olen vihainen ja minun vihani ei ole helposti laannutettavissa.

Aina on ollut maanjäristyksiä, tulvia, tornadoja, hurrikaaneja siellä täällä mutta kun näette niitä ketjureaktion, monta samaan aikaan tiedätte, että tämä on aika, josta teitä on varoitettu. Kadu nyt ennen kuin se on liian myöhäistä! Olen pidätellyt vihaani liian kauan! Poikani ja Hänen rukoustensa takia, teidän, ihmisten vuoksi. Olen pidätellyt vihaani! Mutta saatana pilkkaa Minua ja härnää Minua koska en ole rankaissut teitä! Hän käyttää omaa luomustani pilkatakseen ja härnätäkseen Minua! Suita, jotka loin. Suita, jotka kerran voitelin! Kyllä, jopa omissa kirkoissani Minua pilkataan kun Pyhää sanaa kierretään sopeutumaan ihmisen kuvaan! Ei Pyhän JAHVEn kuvaan! He opettavat, että homoseksuaalisuus on Minusta! Se ei ole synti, se on JAHVEn vika, se syntymävika!

Valehtelevat ja pettävät henget edistyvät heidän toimesta, joilla on jumaluuden muoto muttei sisäistä jumaluutta. Hoidan henkilökohtaisesti nämä pahat paimenet tavoilla jotka näyttävät ihmisille, etten ole JAHVE jota pilkataan! Hoidan ankarasti ja näette heidän putoavan kuolleena saarnatuoleihinsa, heidän, jotka rohkaisevat näitä asioita ja aborttia!

Tunsin kaikki teistä jo ennen kuin olitte äitinne kohduissa! Loin ja suunnittelin mitä halusin elämienne olevan. Oli teidän valintanne tuliko teistä sitä mitä tarkoitin! Älkää syytäkö Minua, sillä halusin vai parasta teille! Jopa ne teistä jotka olette kärsineet, ja eläneet elämää joka ei ole vaikuttanut siunatulta, olen käyttänyt ja tulen käyttämään teitä Minun loistokseni, kärsimyksessänne olette tuoneet loistoa Minulle kun muut näkevät, että vieläkin ylistätte Minua, palvelette Minua, ja jumaloitte Minua! Voiteluni virtaa elämässänne, jopa enemmän kuin heissä, jotka ovat eläneet elämää, jossa on vähän ongelmia. Elämällenne ei ole annettu muiden siunauksia, vaan koska Jeesus Messias laitettiin Maan päälle kärsimään muiden tähden, niin laitettiin sinutkin, ja suuret ovat palkintosi taivaassa jos pysyt uskollisena loppuun saakka!

Jotkut lapsistani ovat tulleet katkeriksi kun he näkevät pakanat, heidät, jotka eivät ikinä notkista polvea, tai anna Minulle kiitosrukousta, ja Minun lapseni sanovat millainen JAHVE tämä on? Sanon teille, sinun ei tulisi kadehtia rikkaita jotka eivät tunnusta Minua, tai pahoja, tuntuu kuin heillä olisi jokainen siunaus elämässä! Sillä siinä on kaikki, mitä heillä koskaan on, ja sitten on ikuinen tuomio, ja ikuinen Helvetti ja kidutus! He luopuivat ikuisuudesta Taivaassa muutamien vuosien takia Maan päällä jossa he ottivat osaa jokaiseen syntiin, varsinkin siihen syntiin, että ajattelivat etteivät tarvitse Pelastajaa!

Sinä sitä vastoin, jos pysyt uskollisena näet Taivaan, ja lyhyen ajan Massa näet kärsimystä, vihaa, hyväksikäyttöä, mutta älä käänny katkeraksi, älä käänny pois Minusta! Käänny Minun puoleeni sen sijaan. Katso mikä rakastava Isä olen! Olen varoittanut sinua etukäteen, joten voit katua ja varoittaa muita ennen kuin vihani purkautuu! Lähetän profeettani varoittamaan ennen kuin lähetän tuomion! Mutta te jotka olette luotettavasti rakastatte, palvelette Minua, pesten itseänne Jeesuksen Messiaan veressä jotta pysytte Pyhänä Minun katseeni alla, teillä ei ole mitään pelättävää tänä aikana, teitä ei saada kiinni epätietoisina!

Suojelen kaikkea mikä on Minun, ja tiedän kaiken mikä on Minun! Tunnen jokaisen sydämen, yhdessä ja erikseen, ja minulla on sielunne kädessäni sillä olette antaneet elämänne Minulle kun hyväksyitte Jeesuksen Messiaan Mestarina ja Pelastajana! Olette esittäneet ruumiinne elävinä uhreina Minun Loistokseni! En ole teille vihainen! Rakastan teitä, suojelen teitä! Kyllä, jopa kun näette maailmaa ravistettavan Minun vihassani, itkekää Minua! Olen lohduttamassa teitä!

Syyllä, miksi moni teistä ei tunne Minun läsnäoloani juuri nyt, ei ole mitään tekemistä teidän kanssanne! Kyllä, jopa hänellä, jota käytän puhumaan nämä sanat, eikä tiedä, mikä on seuraava sana, jonka hän kirjoittaa, on vaikeuksia tuntea läsnäoloani! Sillä sitten viime kerran kun käytin häntä varoittamaan ihmisiä, ja olen antanut hänelle tämän epätavallisen voitelun saamaan Minun ihmisteni huomion, että hänellä ei olisi muuta tapaa puhua, sillä olen hajauttanut teidät ympäri maailmaa! Profeettani ja viestinviejäni kuulevat, ja heillä on henkiset silmät ja korvat ja rohkea suu varoittamaan ihmisiä jotka eivät kuuntele!

Kerron teille uudestaan profeettani ja lapseni, älkää vaipuko epätoivoon ja ajatelko, että olen hylännyt teidät, kun ette tunne minua rinnallanne enää! En ole mennyt minnekään olen vieläkin täällä, olen vain hiljaa sillä se on tyyntä ennen myrskyä! Tulen hiljaiseksi ennen kuin menetän malttini sillä yritän hillitä vihaa, mutta Nooan ajoista lähtien se on rakentunut ja taas olen surussani kun näen kaiken mitä olen tehnyt, jopa antanut Minun ainoan Poikani uhrina! Abrahamilla oli toinen uhri, minä annoin Poikani, Pelastajaksenne! Kuinka harva ottaa hänet vastaan!!! Olen vihainen! Annoin hänen ruumiinsa, jotta voisitte pelastua! Kuinka harva uskoo että on sovitus johtuen noista ripsistä (viivoista) jotka laitettiin Hänen vartaloonsa! Annoin Hänen verensä, jotta teille voitaisiin antaa anteeksi! Kuinka harva ottaa vastaan tuon lahjan Golgatalla! Voi, tästä syystä ette tunne läsnäoloani! Etkö ole koskaan ollut niin vihainen lapsillesi, että olen menettänyt halusi puhua, oman vihasi pelosta! Etkö ole koskaan surrut niin kovasti että olet vain halunnut olla hiljaa! Tai ollut niin vihainen että olet vain halunnut olla hiljaa! Uskaltamatta päästää vihaasi ilmoille seurauksien pelossa! Olen siinä pisteessä!

En ole vihainen heille, jotka kaipaavat läsnäoloni tuntemista! Olen vihainen heille, jotka eivät edes huomaa, että olen hiljaa, ja minun läsnäoloani ei kaivata! Heille teistä, jotka tuntevat läsnäoloni puuttuvan, ja surevat sitä, ja katuvat ja ihmettelevät, mitä ovat tehneet väärin. Nyt puhun Minun neitoni kautta kertoen teille, te olette tehneet kaiken mikä on oikein ja siksi huomaatte hiljaisuuteni, ettekä tunne läsnäoloani! En puhu heille jotka ovat synnissä, ja jotka eivät alkujaankaan tunteneet Minua tai kaivanneet Minua! Tekin tiedätte, kenelle puhun! Vain lapseni ymmärtävät. Heille teistä jotka olitte lapsiani mutta joista tuli haaleita, tulkaa takaisin, kerjään teitä! Kaivatkaa Minua! Kaivatkaa kuulla ääneni jälleen! En ole koskaan jättänyt teitä, te olette!

Katukaa väärän opettamista! Katukaa, että opetitte, ettei synti ole Epäpyhyyttä ja sellaista asiaa ei olekaan kuin synti, sillä kaikki rakastava JAHVE antaa anteeksi mitä tahansa teettekin! Ei ole tarvetta katumukseen, tai kääntymistä pois synnistä! Ettekö näe, että se on paholaisen vale! Paholainen sanoo, te ette tarvitse Pelastajaa, Minun lahjaani, rakastettua Poikaani Jeesusta Messiasta! Ettekö näe??? Kun itken kun ajattelen hintaa, jonka Rakastettu on maksanut teille! Jos sanotte, ettei ole sellaista asiaa kuin synti, ja kaikki on hyväksyttävää Minulle sillä olen JAHVE joka ei välitä enää kenen tai minkä kanssa nukut! Mikä viaton veri vuodatetaan! Jopa syntymättömät, ei ole synti murhata heitä ennen kuin heidät näkee! Jopa silloin kun näette heidät niin kauan kuin he murhaavat viattomia vauvoja säästääkseen muiden elämiä no voi, ne ovat hyödyllisiä johonkin!

Tämä on murha ja tämä on synti! Saarnaajat, vastaatte minulle henkilökohtaisesti! Sillä olette sanoneet, että työskentelette minulle, mutta olette työskennelleet minua vastaan! Homoseksuaalisuus on synti! Abortti on synti! Murha on synti! Kapina on synti! Noituus on synti! Tiedätte mikä synti on! Lukekaa 10 käskyä! Saarnaajat, apostolit, profeetat, evankelistat, menkää takaisin synnin saarnaamiseen syntinä! Vain kaduttuna synti annetaan anteeksi!

Ei enää kaikki sulkekaa silmänne emme halua nolata ketään, jotta he voivat nostaa kätensä ja hyväksyä Jeesuksen Messiaan JAHVEna! Onko teillä mitään käsitystä, kuinka tämä on suututtanut minut! Mistä lähtien on kiusallisuudenlähde tulla Jeesuksen Messiaan luo syntien anteeksiantoon? Anteeksiantoa ei voi olla ilman, että tunnustaa toisille! Tunnustaminen tehdään pelastukseksi! Jos et tunnusta Minua ihmisten edessä, Jeesus ei tunnusta sinua Minun, Isän edessä! Omat lapseni, omat evankelistani, profeettani, pastorini, opettajani ovat tehneet näin!

Voi, tuska! Suru jonka olen kantanut tämän vuoksi! Kuinka kauan nämä ihmiset, jotka olivat liian häpeissään seistä ja tunnustaa tarvitsevansa pelastajaa, pysyvät pelastettuina? Samantien vihollinen varastaa pienen siemenen, joka oli kylvettynä! He teistä, jotka ovat näin tehneet, katukaa! Avoimesti kieltäytykää tekemästä näin enää! Sillä maksatte sieluista, jotka olisi pelastettu! He teistä, jotka ovat tehneet Minut petoksen JAHVEksi kun sanotte he voivat nostaa kätensä salassa ja sanoa Jeesus Messias tule sydämeeni, opettamatta ensin heidän täytyy itkeä ja katua syntejään, ja kääntyä pois noista synneistä! Hyväksyä asettamaan Jeesuksen Messiaan ensimmäiseksi elämissään, ja seurata pyhyyttä, ei epäpyhyyttä! Vastaatte Minulle henkilökohtaisesti myös, ja kaikki teistä, jotka ajattelivat, kerran pelastettu aina pelastettu, nyt voimme tehdä mitä vain koska kaikki syntimme ovat peitetyt! Et opettanut heille ”miksi sanot että rakastat Minua ja et tottele Minua?”

Heille teistä jotka ovat käyttäneet kepulikonstien henkeä saadaksenne ihmiset nostamaan kätensä kun kaikkien muiden silmät ovat kiinni vain saadaksenne heidät seisomaan ihmisten edessä sen jälkeen kun johditte heidät uskomaan he voisivat tehdä sen salassa! Olette näyttäneet heille, että JAHVE on petoksen ja kepulikonstien JAHVE! En ole! Tästä tulette maksamaan, jos ette kadu! Kyllä, ennen kuin maa alkaa järistä, Minä järisen jo nyt jakaen jumalattomat ja jumalalliset paikoissa, joiden on tarkoitus olla temppeleitä, Minun temppeleitäni! Puhun kokoontumispaikoista nyt! Sillä tosi kirkko ja temppelit ovat Minun ihmiseni!

Mutta temppelirakennuksissa tulette näkemään mitä tapahtuu heille jotka ovat pettäneet lampaitani ! Tai he jotka ovat halunneet olla lampaita mutta kääntyneet vuohiksi, sillä paha paimen on susi joka on lähetetty lampaitteni keskuuteen tuhoamaan heidät tiedon tai tarkkanäköisyyden puutteen vuoksi! Olen vihainen! Kirkkorakennuksissa olette jo nähneet jakamisen alkaneen! Paljastan vihollisen omassa leirissänne! Tietäkää, pysähtykää, katsokaa, ja kuunnelkaa Pyhän Hengen ääntä! Taas pitäytykää Minun kutsumisessa ja sanokaa kaipaan läsnäoloasi sillä nämä ovat heitä jotka kerran tunsivat Minun ääneni ja kuulivat Minun ääneni päivittäin mutta nyt huomaavat Minun hiljaisuuteni.

Mutta en aina pysy hiljaa Minun rakastettujeni edessä, vain lyhyen aikaa tunnette suruni, ja teidän ei täydy mennä tunteidenne mukaan sillä se on lihaa. Teidän täytyy mennä uskonne mukaan sillä se on henki! Tänä päivänä olen päättänyt puhua tämän neidon kautta, älkää tapelko ja sanoko miksi JAHVE puhuisi naisen kautta tai voitelisi hänen kätensä. Jätän teidät tähän käytän ketä valitsen käyttää, enkä vastaa ihmiselle! Ja jos olisi voidellut vain hänen suunsa niin kuin hän on tottunut, enkä olisi voidellut hänen käsiään näppäimistöllä, olisitteko kuulleet Minun puhuvan tämän viestin hänen kauttaan tänään? Olette vastanneet omaan kysymykseenne.

Nyt olkaa hyvät varoittakaa ihmisiä, vaikka Nooan aikoina suurin osa ei kuuntele, älä ota verta omiin käsiisi kuten Hes. 3 sanoo älä anna veren löytyä käsistäsi! Varoittakaa ihmisiä! On vielä pieni ajanjakso jäljellä, sillä Poikani takia minulla on ollut armoa ihmisille, mutta koston ja tuomion aika nopeasti lähestyy! Varoittakaa heitä, ja etsikää Minua kun vielä voitte löytää! Ota ylös tämä päivä ja katso tarkasti maailman tapahtumia. 25.2.1997. Olen kieltänyt neitoani, Sherrie Elijahia, vaihtamaan sanaakaan siitä mitä olen puhunut! Vaikka hän tietää kaikki ei ole tervetullutta mitä olen puhunut.

Taas varoitan heitä jotka ovat Minun vihollisiani mutta teeskentelevät olevansa Minun ystäviä, Juudakset tietäkää sillä kun yritätte tuottaa harmia tälle viestintuojalle tuotatte harmia hänelle, joka loi ja voiteli hänet. Olette ensimmäisiä jotka tuntevat vihani ja tulette tuntemaan läsnäoloni tavoilla, joita mieluimmin ette tuntisi! Olen vihainen, ja te jotka olette anelleet Minua puhumaan olette kuullet rakkauden, rohkaisun, surun ja intensiivisen vihan äänen! Olette kuulleet Suuren JAHVE MINÄ OLEN äänen puhuvan murtuneesta saviastiasta tänä päivänä!

Rukoilkaa heitä, joiden sydämiä olette yrittäneet tavoittaa, mutta jotka kuitenkin työntävät Minua pois! Rukoilkaa he kääntyvät tänään, sillä huomenna voi olla lian myöhäistä!