Profetia 3

Olkaa tietoisia saatanallisista istutuksista kirkoissa

Annettu Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 17.1.1997Satanistit kutsuvat niitä istutuksiksi! Okkultistinen henki on noussut sanomaa julistavissa kirkoissa näiden istutusten takia! Mutta kun näette ne, tunnette ne! Sillä minä, JAHVE, annan teille, Jeesuksen Messiaan todelliselle kirkolle, uudet silmät nähdä ja korvat kuulla! Ja rohkean suun puhumaan ja kädet ajamaan ne ulos!

Sillä ne ovat minun käteni! Olen paljastanut oikean käteni, Pyhyyden käden, ja kuten Poikani ajoi pahan JAHVEn talosta, niin tapahtuu taas! Tänä vuonna jotkut pahat pastorit, istutukset, kuolevat seremonioidensa aikana. Sillä he saarnaavat sanaani pilkkaamaan minua! Mutta he eivät tunne minua, lihaksi tullutta sanaa! saatana tuntee sanan, älkää tulko petetyiksi, ja pelkääkö hän tarpeeksi pysäyttääkseen tämän pahan? Eivätkä istutuksetkaan, sillä he ovat myyneet sielunsa saatanalle ja korjaavat tuhoa jota ovat kylväneet! Jotkut ovat evankelistoja, kuitenkin vaikka he sanovat johtavansa sieluja Jeesukselle Messiaalle, he johdattavat ne toiselle ”pelastajalle”! Antikristuksen jalkoihin!

Sitten ihmiset alkavat palvoa tätä johtajaa, tämä on merkkisi. He lakkaavat etsimästä minua ja minun sääntöjäni ja sanaa. Ja etsivät sanaa pelkästä ihmisestä. He eivät välitä vaikka loukkaavat ainutta JAHVEa Kaikkivaltiasta suurta MINÄ OLEN. Mutta sitä vastoin murehtivat että loukkaavat pastoria joka on saatanan kasvi, tuoden epäselvyyttä, toivottomuutta, kapinaa, tuhoa, köyhyyttä, valehtelevia ja pettäviä henkiä, varastamaan toivon joka lampaillani kerran oli!

Kun he kaatuvat vallan alle kun kasvi vielä rukoilee heitä, he eivät kaadu Jeesuksen jalkoihin vaan antikristuksen jalkoihin! Ja he eivät edes ymmärrä, että he etsivät minua, ja kuitenkin mielikontrollin henki aiheuttaa, että he löytävät toisen paimenen, pahan paimenen joka kiduttaa lampaitaan tietäen, että he liittyvät istutuksiin kun heidät tarjotaan saatanalle uhrina. Tämä saattaa kuulostaa vieraalta joillekin mutta sitä tapahtuu Jumalan Kokoontujien kirkoissa ja Pentecostal kirkoissa, ja kaikissa pääkirkoissa!

Mutta aion todistaa vain minä yksin Jeesus Messias olen ainut hyvä paimen ja tänä vuonna tulen pelastamaan lampaani! Ajamaan sudet ulos kirkoistani, ja käytän sinua tämän tekemään! Olen kaatanut elävän veden ja uuden viinin ja saatana on kaatanut vastavoiman! Etikan, josta kieltäydyin! Haaleanlämpöisyyden hengen! Saadakseen jumalan ulkomuodon muttei sisäistä jumaluutta! Suren lasteni tähden, valittujani petetään! Olen JAHVE täynnä armoa heitä kohtaan, jotka ovat minun mutta koska kutiavat korvat kuulevat mitä haluavat kuulla, heidät johdetaan teuraaksi! Nostan suuren Gideonin armeijan ottamaan lampaani takaisin!

Uudella voitelulla jotkut teistä ovat jo huomanneet. Kun luet näitä profetioita, lahjat, jotka olen antanut teille, nostavat Pyhän Hengen lahjoja esiin toisissa korkeammalle tasolle. Nyt ne joilla on intellektuaalisia ja loogisia henkiä se on kuin uusi ja vanha viini yrittäisivät sekoittua. Jeesuksen Messiaan sanoma on niin yksinkertainen, että jopa vauva ymmärtää, kuinka pelastua. Älkää mutkistako minkä olen tarkoituksella tehnyt yksinkertaiseksi. Syystä että en koskaan tarkoittanut Helvettiä ihmisille, se luotiin saatanalle ja hänen langenneille enkeleilleen! Tein tien ulos sinulle, Hän on AINOA tie ulos! Ainoa tie, totuus ja elämä! Taivaaseen ja minun odottaviin käsiin joihin olen odottanut saada koota teidät kuten emokana kokoaa poikasensa.

En halua kenenkään katoavan tai joutuvan kirotuksi, varoittakaa heitä! Soittakaa trumpettia! Niin kuin isä tai äiti varoittaa ennen kuin antaa lapselleen selkään, rajattomassa armossani ja rakkaudessani sanon varoittakaa heitä! Sillä kun päästän vihani valloilleen, tulee olemaan vaikea lepyttää minua. Jos varoitat heitä, vaikka he pilkkaavat Moosesta, hän totteli minua ja varoitti heitä. Kun maa tärisee joka alueella vain tosi lapseni jotka kuulevat ääneni ja tuntevat Pyhän Henkeni, ovat poikani Golgatalla vuodatetun Veren peittämiä, ja kutsuvat nimeä Jeesus Messias! Jeesus Messias, millä kielellä tahansa puhutkin. Hän tuntee nimensä ja hengen josta se puhutaan.

Vain nämä pelastuvat. Kutsukaa nimellä Jeesus Messias ja sinä ja kotisi joka kutsuu nimellä Jeesus Messias, pelastuu! Kuunnelkaa vielä kerran; odottamatta olen kirjoittanut sanani neitoni, profeettani, lapseni, soturini ja Jeesuksen Messiaan morsiamen kautta! Sherrie Elijah taas ei tiennyt, että tulen käyttämään häntä kuuluttamaan tämän trumpetin puhalluksen toisten kanssa, jotka olen postittanut ympäri maailmaa, maailman eri osiin! Kuulkaa trumpetin varoitusta, ennen kuin sota alkaa lähetän trumpetin puhalluksen! Varoittakaa heitä ja teet oman osuutesi. Kaikilla niillä jotka ottavat tämän vastaan on osa varoittaa niitä, joilla on korvat kuulla ja kuunnella, ja kyllä heitä jotka valitsevat jäädä kuuroiksi! Ainakaan he eivät voi sanoa, ettei heitä varoitettu!

17.1.1997 annettu Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle