Profetia 2

Minun Vihani On Yhtä Mahtava Kuin MINUN Rakkauteni!

Näin sanoo Isäntien ELOHIM:

Minä näytän, että Minä palkitsen ne, jotka ahkerasti etsivät Minua! Todistakaa Minulle ja nähkää, tämä on vuosi, jota te olette odottaneet! Liittykää yhteen ympäri maailmaa tietokoneen ihmeen välityksellä, liittykää yhteen, seiskää yhdessä ja te tulette näkemään mahtavamman Pyhän Hengen vuodatuksen kuin koskaan aikaisemmin! Sillä te tulette herättämään toinen toisenne lahjoja, jotka ovat maanneet käyttämättöminä tai olleet harvoin käytettyjä.

Te tulette olemaan liitettyjä yhteen hengessä ilman edes astumatta lentokoneeseen, te tulette olemaan yhtä Minussa ja tämän tietokoneteknologian ihmeen kautta, vaikka saatana käyttää sitä hänen pahuuteensa, Minä käytän sitä vieläkin enemmän Minun Ylistykseksi, Kunniakseni ja Loistokseni! Minun profeettani käyttävät sitä välittämään Minun viestejäni, joten kuunnelkaa tarkasti tänä vuonna, jotta te tulette tietämään mitä odottaa ennenkö se tapahtuu. Minä lähetän profeetat ennenkö Minä lähetän Minun vihani. Rukoilkaa, että Minä löydän teidät innokkaasti etsimässä Minua, ja rakastamassa Minua, ja tottelemassa Minun sanaani. Sillä älkää sanoko, että te rakastatte Minua, jos te ette tottele Minua! Vaikka teidän syntinne ovat pois pestyjä pelastavalla verellä, älkää koetelko Minua, sillä Minä tiedän kuka on pelastettu ja kuka on ainoastaan näyttelemässä osaa!

Ennenkö Minä kerroin Minun naisprofeetalleni, sanomaan tuomio alkaa YAHU'VAHin huoneessa! NYT tänä päivänä tammikuussa 8, 1997. Tuomio on alkanut YAHU'VAHin huoneessa mahtavammalla tavalla kuin aikaisemmin! Seuratkaa ja kuunnelkaa tarkkaavasti, olkaa valmistautuneita! Seuratkaa kun Minä siivoan temppeleitä samoin kun Minun poikani teki tyhjäksi temppelin, se oli tuleville asioille, ja se on alkanut! Pahat paimenet ja raakat pastorit, valheprofeetat, varokaa, suuri ja mahtava viha on tulossa teidän suuntaanne tänä vuonna! Juoskaa kun te vielä pystytte! Te olette tehneet asioita Minun nimessäni, satuttaneet Minun pieniä lampaitani – teurastaneet heitä, ja uhranneet Minun lampaitani saatanan jalkoihin! Tämän vuoksi te tulette maksamaan! Te olette rohkaisseet pahaa ja lannistaneet vanhurskaita! Te olette sanoneet, että Minä puhuin valheita, ja olette nähneet näkyjä, mutta te ette edes tunne Minua! Niinpä kuinka te olette voineet nähdä Minut, tai kuulleet MINULTA! Te olette pettäneet monia ja jopa käyttäneet Minun Pyhää Sanaani! Ja sittenkin ainoastaan TEIDÄN hyödyksi ja teidän Loistoksenne! Valmistautukaa taistelemaan, sillä te ette ainoastaan joudu taistelemaan Kaikkivaltias Jumala YAHU'VAHia vastaan! Vaan myös Minun uusia Pyhällä Hengellä täytettyjä, voideltuja soturikasvattejani vastaan!

Kuulkaa heidän sotahuutonsa! He ovat täynnä YAHU'VAHin vihaa, kaiken johdosta mitä vihollinen on tehnyt! He ovat menossa lampaiden perään, jotka vihollinen karkotti pois! Tuoden heidät ainoan Hyvän Paimenen jalkoihin, Nasaretin ja Golgatan YAHU'SHUA Messiaan! YAHU'SHUA Messias on Hänen nimensä ja se on heidän huulillansa, yhtä hyvin kuin kirjoitettuna heidän otsiinsa (mieliinsä) ja sydämeensä! Minä olen valtuuttamassa Minun viisinkertaista seurakuntaani tavoilla, joilla he eivät ole vielä tienneet ja koko ajan he tulevat kuulemaan Minun ääneni ja näkemään, että Jumala, jota he palvelevat on kaikkivaltias sodassa! Minun lapseni, teillä ei ole mitään pelättävää, sillä Minä tunnen Minun lampaani ja te tunnette teidän paimenen, teillä ei ole mitään pelättävää! Jälleen Minä sanon teille! Kohottakaa katseenne, teidän lunastuksenne lähestyy! Minun tuloni on lähempänä kuin te voitte edes kuvitella, mutta vihollinen tietää tämän ja nyt yrittää nopeuttaa pahuutta! Muistakaa, kun vihollinen tulee tulvan kaltaisesti, Minä nostan standardin niitä vastaan! Ne, jotka seisovat saarnatuolien takana ja huolehtivat Minun lampaistani, kuulkaa Minun ääntäni! Minä olen kutsunut teidät olemaan sotureita YAHU'SHUAlle, en nynnyjä! Ottakaa takaisin Minun nimessäni mitä vihollinen on varastanut teiltä! Saatana tulee varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan! Lakatkaa antamasta hänen! Uudestaan Minä sanon, Minä olen kutsunut teidät olemaan Minun sotureitani, en nynnyjä! Älkää antako paikkaa paholaiselle! Ja paholainen ei anna paikkaa teille! Tänä päivänä kirkko, joka ei ole rakennus tai pastori vaan Minun ihmiseni, joita kutsutaan Minun nimelläni, täytyy nousta ja sanoa, ” Me olemme sotureita YAHU'SHUA Messiaalle, me tiedämme, me olemme enemmän kuin voittajia YAHU'SHUA Messiaan nimen kautta! Taistelu on YAHU'VAHin, Voitto on meidän! Ylistykseksi, Kunniaksi ja Loistoksi YAHU'SHUA Messiaalle ja YAHU'VAHille!”

Vielä lopuksi eräs tärkeä seikka, kaikissa näkökohdissa te tulette näkemään Minut erottamassa toisistaan, mitä Minä en liittänyt yhteen, te itse teitte niin! Mutta siihen vaaditaan ainoastaan Minun käteni erottamaan toisistaan, mitä ei ollut ikinä tarkoitettu olemaan sidottuina! Voiko härkä ja hiiri vetää kärryjä? Pahin vielä, voiko härkä ja muurahainen vetää hedelmillä lastattua kärryä? Rukoilkaa Minulle ja Minun Pyhä Henkeni paljastaa missä muurahainen, tai hiiri on ollut liitettynä Teihin! Sitten hyväksykää kuinka tahansa Minä valitsen, ja kenet tahansa Minä valitsen olemaan erotettu teistä! Sillä te olette ihmetelleet, miksi teidän rukouksenne olivat pidätettyjä, se on koska jotkut teistä ovat olleet epätasa-arvoisesti sidottuina monilla eri tavoilla! Tämä sisältää Minun palvelijani ja ministeriöt, yhtä hyvin kuin teidän henkilökohtaiset elämänne! Yksikään ei tule luopumaan mistään Minun tähteni, jota Minä en anna takaisin vähintään kaksinkertaisena! Tässä elämässä ja taivaassa! Luottakaa Minuun ja olkaa halukkaita kuin Abraham oli ja omatkaa uskoa! Sanokaa ”YAHU'VAH, mikä tahansa estää minua olemasta kaikkea, miksikä minut on kutsuttu olemaan, ja kaikki mitkä minut on määrätty tekemään, minä tarjoudun sinulle uhrilahjana, mikä tahansa mikä seisoo sinun täydellisen tahtosi tapahtumisen tiellä minun elämässäni. Tarjotkaa Minulle kaikki mitä te olette, ja kaikki mitä te ette ole ja katsokaa Minä teen mahtavan vapauttavan ihmeen teidän elämissänne ja teidän rakkaidenne! Tänä vuonna Minä annan teille teidän sydämienne toiveet, sillä Minä tiedän, että teidän sydämienne toiveet ovat toiveita, jotka Minä olen antanut teille!

Annettu tänä päivänä Kunnianarvoisalle Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 1/8/97

PYHÄN HENGEN voitelun kautta

YAHU'SHUA Messiaan ylistykseksi,

(Jehovah) YAHU'VAHin ainosyntyisen Pojan

Ilmoitus Kunnianarvoisalta Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlta:

Rukoile Pyhän Hengen kielten voimassa ja erityisesti profetialahjan nousemiseksi sinussa. Meille profeetoille tarvitsee profetoida myös. Minä huolehdin muista, mutta niin harva huolehtii minusta. Ehkäpä sinä tulet olemaan yksi heistä.

Kyllä, maanjäristys on tulossa myös Amerikkaan. Minulla on ollut monia unia ja olen nähnyt minun osavaltioni Indianan melkein raunioina. Se tulee olemaan 8.9 richteerin asteikolla ja myös samaan aikaan tulee olemaan tornadoja ja tulvia. Se tulee osumaan ainakin 15 osavaltioon yhdessä Indianan kanssa samaan aikaan! Minä kuulin Jumalan, Isän sanovan minun pelottavimmassa unessa, kun ihmiset ovat siivoamassa ja ajattelevat, että se on ohi. ”Erän yksi loppu, nyt erään 2!” Mutta ylistäkää YAHU'SHUA Messiasta, Hän on näyttänyt minulle tuossa samassa unessa, että vaikka harvat talot tulevat jäämään pystyyn, se tulee olemaan kuin Mooseksen aikana ja ne ihmiset, jotka palvovat YAHU'SHUA Messiasta, hengessä ja Totuudessa, heidän talonsa ja elämänsä tulevat säästymään! Kuoleman enkeli tulee ohittamaan heidät ja ei koske heihin tai heidän koteihinsa!

Abortti klinikat tulevat putoamaan suunnattomiin viemäriaukkoihin kun maa avautuu ja nielaisee ne! YAHU'VAH itse näyttää, mitä tulee tapahtumaan yhä äitien kohduissa olevien viattomien vauvojen murhaajille!

Homoseksuaalisuus on perversoitunut himon henki eikä syntymävika, vaan synti, ja se on saatanan lähettämä pilkkaamaan YAHU'VAHin liittoa nimeltään avioliitto! Mutta jälleen Kaikkivaltias YAHU'VAH tulee kostamaan tavoilla, jotka todistavat, että Häntä ei helpolla pilkata! Ja suru niiden vuoksi, jotka tekevät lovia, sillä YAHU'VAH ei ole ainoastaan armon ja rakkauden Elohim, vaan vihan Hänen vihollisilleen!

Kansa ja ihmiset ovat menettäneet YAHU'VAHin pelon useimmissa osissa Amerikassa! Mutta niille jotka ovat, Hän antaa heille jotakin pelättävää! Mutta niillä meistä, YAHU'SHUA Messiaan morsiamilla, ei ole mitään pelättävää, sillä niin kauan kuin me teemme parhaamme minkä me pystymme totellaaksemme Häntä, kuullaksemme Hänen äänensä ja palvomme Häntä Hengessä ja totuudessa.

Varoita toisia niin HESEKIELIN 3 17:21 veri ei tule olemaan sinun käsissäsi! Mutta suru niiden vuoksi, jotka kuulevat ja eivät kuuntele!

Ensiksi tulee olemaan tuomio YAHU'VAHin huoneessa, sitten pakanat!

Pahan rikkaudet, ja työt tullaan antamaan YAHU'SHUAn todellisille lapsille, jotka palvovat Häntä ja omaavat uskoa, ja yrittävät kovasti totella Häntä, ja palvella Häntä. YAHU'SHUA Messiaan evankeliumin levittämisen ja sielujen pelastumisen vuoksi! Enemmän miljonäärejä kuin on koskaan aikaisemmin ollut, tulee nousemaan ja se tulee olemaan YAHU'SHUA Messiaan lapset, joilla on rikkaudet, lentolinjat ja kauppakeskukset, Minut on kutsuttu myös olemaan kirkon perustaja ja monien kirkkojen pastori. Tämä tarvitsee rahaa, jota minulla ei ole nyt, mutta minä uskon että on ennen tämän vuoden loppua. Pyydän, rohkaiskaa meidän veljiämme ja sisariamme ympäri maailmaa, kertokaa heille YAHU'SHUA Messias aikoo puolustaa Hänen kirkkoaan mahtavammalla tavalla kuin koskaan aikaisemmin! Pitäkää kiinni ja katsokaa vihollisten putoavan!

Kiina tulee samaan suurehkon maanjäristyksen ja kulkutaudit tulevat kohtaamaan heidät, ja taudit, joita yksikään ihminen ei pysty parantamaan, ja he tulevat kärsimään tämän YAHU'SHUAn lasten vainoamisen takia! Jälleen YAHU'VAH todistaa, että hän ei ole sokea tai kuuro! Ja Hän on kuullut Hänen lastensa huudot! Nähkää, vihollinen sanoo, että meidän YAHU'VAHia ei ole olemassa! Mutta varo saatanaa, sillä vapautus YAHU'SHUA Messiaan kansalle on matkalla, jopa kun tätä kirjoitetaan!

Ne, jotka ovat vainonneet todellisia Kristittyjä, tulevat olemaan vainottuja nyt! Ne, jotka ovat lähettäneet tuhon, köyhyyden, toivottomuuden ja kuoleman henkiä, tulevat olemaan niitä joiden päälle nämä henget tulevat bumerangina takaisin mahtavalla tavalla! Meidän vihollisemme tulevat menehtymään, jos he eivät kadu YAHU'VAHin edessä, joka tuomitsee kaikki! Rikkaudet tulevat olemaan ja jo ovat alkaneet kääntyä oikeamielisten käsiin YAHU'SHUA Messiaan välityksellä! Tulee ainoastaan olemaan lyhyt aika kunnes meidän YAHU'VAH tulee uudestaan ja tämä raha tulee käyttää sielujen korjaamiseen! Ennenkö antikristus sieppaa rikkaudet pois todellisilta Kristityiltä!

Meidän YAHU'SHUA on tulossa! Ensiksi Hänen täytyy saada Hänen kirkkonsa valmiiksi ilman tahraa tai ryppyä! Ei ylpeyttä meidän henkisissä johtajissamme, sillä se tullaan tekemään Pyhän Hengen voimalla! Niin Ei yksikään henkilö voi ottaa YAHU'SHUA Messiaan kunniaa! Mahtavampi voiteluvoima kuin koskaan aikaisemmin tulee Hänen valituille palvelijoilleen! Ja mahtavia merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja tulee kirkolle ja kirkot tulevat olemaan ylitäytettyjä kun he näkevät meidän YAHU'SHUA Messiaan yhä tänään tekemässä ihmetekoja mahtavalla tavalla!

Jotkut tulevat olemaan niin voideltuja, että jopa joidenkin palvelijoiden varjo tulee karkottamaan paholaisen ja demonit pois ja parantaa sairaat ja herättää kuolleista yksin YAHU'SHUA Messiaan Kunniaksi!

Vuosi 1997 tulee olemaan käännekohta kirkoille, ne kirkot jotka kieltäytyvät uudesta viinistä tulevat olemaan tyhjiä tai täynnä okkulttista voimaa! Pyhä Henki ei tule enää sietämään segregoituja kirkkoja! Me olemme kaikki yhtä ja meidän EI tule nähdä väriä muuta kuin punainen! Me olemme ihmiset – Verellä pestyjä ja puhdistettuja Golgatan YAHU'SHUA Messiaan pelastavalla Verellä!

Meidän veljemme ja sisaremme, ei väliä mikä rotu, sukulaisuus tai kieli, ovat ainoastaan ne pelastetut, pyhitetyt, ja täytetyt Pyhällä Hengellä! Me tulemme tietämään heidät heidän hedelmistään ja todistamaan heidän henkien kanssa! Saatana on yrittänyt saada rodut ajattelemaan, että he ovat parempia, se on ylpeyttä ja YAHU'VAH sanoo yksi asioista, jota hän vihaa eniten on ylpeys! Hän ei ole yksilöiden kunnioittaja! Hän tietää ketkä ovat Hänen lapsiansa! Ja ketkä ovat saatanan lapsia! Hän ei enää salli hänen valittujen tulla petetyiksi! Katsokaa kun epäaito kaatuu mahtavalla tavalla ja YAHU'VAH nostaa ylös aitoja profeettoja, evankelistoja, pastoreita, apostoleita ja opettajia ottamaan epäaitojen paikat!

Ja jälkimmäinen tulee olemaan voidellumpi kuin edellinen, sillä he tulevat tunnustamaan, että se ei ole meidän mahdistamme tai voimastamme vaan yksin Pyhän Hengen voimasta! YAHU'SHUA Messiaan nimen kautta ja se on Hänen Verensä kautta, josta pelastus tulee! Se on voitelu, joka murtaa siteet ja orjuuden, Pyhän Hengen voiman kautta!

On monia sotureita, jotka ovat kaatuneet, heillä ei ole enää voimia tai uskoa! Paholainen on pettänyt heitä ja he luulevat, että YAHU'SHUA ei näe heidän kyyneleitään, tai kuule heidän huutojaan tänä vuonna, pitäkää kiinni, nyt ei ole aika lopettaa, seurakunnat jotka teille on annettu tulevat menestymään ja kaikki mitä te olette odottaneet tulevat olemaan todellista! Älkää luovuttako, voi YAHU'VAHin omaa sydäntä seuraavat mahtavat miehet ja naiset, sillä Hän on täällä pelastaakseen teidät!

Vuosi 1997 on otollinen vuosi YAHU'VAHilta , suosiollinen meidän luojaltamme YAHU'VAHilta!