Profetia 1
Tuomio alkaa YAHU'VAHin huoneesta

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle 31.12 1996On pelottava ja kauhea asia joutua elävän YAHU'VAHin käsiin! Vihani voi olla yhtä suuri kuin rakkauteni, mutta kukaan ei puhu tästä! Vuonna 1997, paljastan itseni en ainoastaan rakkauden YAHU'VAHina, mutta heille jotka pilkkaavat ja kieltävät voimani, tai kieltäytyvät rakkaudestani, ja yrittävät johtaa lampaani harhaan…he saavat maistaa Ananiaksen ja Sapphiran päiviä jälleen kerran! YAHU'VAHin pelko on viisautta! Monet omista lampaistani pitävät minua itsestäänselvyytenä. He tekevät asioita ja ajattelevat, että se on armon peittämää. He tekevät asioita tietäen, että se on epäpyhää ja se loukkaa minua!

Mutta he luulevat, että MINÄ OLEN sokea tai kuuro! Vuonna 1997, todistan että olen tulen YAHU'VAH ja se mikä on ministereideni tiellä, joutuu vihani polttamaksi! He jotka uskaltavat pysäyttää YAHU'SHUA MESSIAAN evankeliumia kärsivät eniten! Minä tulen kirkkoa varten, joka on ilman tahraa tai ryppyä ja jälleen Minä sanon teille, varoittakaa kirkkoa! Kirkko ei ole pastori, se ei ole rakennus! Kirkko on ihmiset, lampaani! Olen saanut tarpeekseni ihmisistä jotka nimeävät ministeriöitä itsensä mukaan; heillä ei ole oikeutta tehdä tätä kammotusta! He eivät maksaneet ylivertaista hintaa; he eivät ole tarpeeksi pyhiä tehdäkseen näin! Minä, YAHU'SHUA MESSIAS, maksoin tämän hinnan Golgatalla!

Elleivät he ole synnittömiä ja täydellisiä, heillä ei ole oikeutta nimetä ministeriötä itsensä mukaan! Minä YKSIN olen täydellinen ja synnitön, ei ihminen, ”sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jääneet jälkeen YAHU'VAHin loistosta!” Olet synnitön silmissäni, koska Vereni pesee syntisi pois! Ei siksi, että olet synnitön sinun täydellisyydessäsi! Olet syntinen jonka armoni ja suopeuteni pelastaa. Golgatan Veri pesee pois syntisi, totta. Mutta ministeriö edustaa Minua, sinun Isääsi YAHU'VAHia ja ministeriö on nimettävä Pyhyyttä varten, ei ihmistä!

Sillä taas, profetoin sinun kauttasi ja sanon tiedä! Varoita heitä, sillä kun epätäydellinen ihminen kaatuu (ja niin hän tekee), ministeriö joka kantaa hänen nimeään kaatuu ja lampaat kylvetään vihollisen leiriin! Kerro heille, neitoni! Varoita heitä! ÄLKÄÄ tehkö tätä kammotusta silmieni edessä enää! Sillä sanoin, ole Pyhä niin kuin Minä olen Pyhä! Jopa huippuprofeetat ja ministeriöt jotka kantavat voiteluani ovat typerässä ylpeydessä ja he nimeävät sitä mikä ei ole heidän…voidellut ministeriöt itsensä mukaan! Tämän takia he kaatuvat! Poimin heidät sen jälkeen kun heitä on rankaistu. Mutta varoita heitä, on kuin lasta piiskattaisiin, mutta jota varoitettiin monta kertaa.

Minä, Isä, kuritan heitä joita rakastan! Olen lammas heille jotka hyväksyvät verilahjani Golgatalla! Olen LEIJONA Juudan heimosta vihollisilleni! Olen soturi enkä nynny! Käänsin toisen poskeni kerran. Mutta kun tulen uudestaan vihollisteni luokse, tuon kiihkoni! Voi heitä jotka kutsuvat itseään vihollisikseni ja uskaltavat tuhota hyviä töitä joita teen palvelijoideni kautta! Leijona repii ja raastaa ennen kuin se nielee saaliinsa! Niin tekee kotkakin, jota taivaallinen Isäsi edustaa! Näet vihani vuonna 1997. Mutta lapsillani ei ole mitään pelättävää, heillä jotka todella rakastavat, palvovat, laittavat minut ensimmäiseksi elämissään! Minä aion puhdistaa talon temppeleissä! Minä aion todistaa, että olen YAHU'VAH ketä pitää suuresti pelätä!

Olen vieläkin YAHU'VAH, joka vaatii pyhyyttä lapsiltaan! En puhu ulkonäöistä; tämä on turhuutta ja ihmisten tekemää pyhyyttä! Todellinen pyhyys tulee sisältä! Amerikkaan on tulossa ja on jo alkanut siviilisota! Mutta minun kirkoissani on parasta olla olematta siviilisotaa! Heidän on parasta olla olematta ennakkoluuloisia, olipa kyse ulkonäöstä tai rodusta! Sillä kun lapseni näkevät toisensa, heidän on parasta nähdä vain punainen YAHUSHUA (Jeesus)! Lakatkaa jakamasta kirkkojanne värien perusteella! En näe värejä! Olen kaikki rodut yhdessä! Lopettakaa tuomitsemasta toinen toisianne ulkonäön perusteella! Sillä missä ennakkoluulon henki on, Minun RUACH ha KODESHini ( Pyhä Henkeni ) ei jää, ei vaella! Sen sijaan, pahat henget päästetään sisään! Sinua on varoitettu.

Et ole tiennyt mitä tulet kirjoittamaan sanasta toiseen! Anna tämä profetia kaikille joilla on korvat kuulla, anna kaikkien muiden jäädä kuuroiksi! Tulen kirkkoa varten, joka on ilman tahraa tai ryppyä! Minua pidättää nimenomaan se minkä pitäisi tuoda minut takaisin! Kirkkoni! Ihmiseni! Pastorini! Ministerini! Vihaan ylpeyttä! Se on yksi 7 kuolemansynnistä, kuitenkin omat pastorini jotka kantavat voiteluani luulevat että he rakentavat kirkon, he omistavat kirkon, heidän täytyy kontrolloida lampaita! Yksin minä olen ainut hyvä paimen! Sinun tehtäväsi on olla sormi, joka osoittaa tietä minulle, YAHU'SHUA Messiaalle!

Ylpeys, suuri ylpeys on hiipinyt sisään jopa temppeleihin, joiden päälle olen kaatanut voiteluni! Kenellä on suurempi seurakunta? Eniten rahaa? Tämä sairastuttaa minut! Kuka voittaa eniten sieluja? Kateus ja himokkuus ovat omissa temppeleissäni! Tämä sairastuttaa minut! Sanot, ”Milloin on YAHU'SHUA tulossa uudestaan?” Sanon, että olen odottanut kirkkoni, temppeleiden, puhdistavan itsensä! Lakatkaa riitelemästä keskenänne! Paljastakaa sudet jotka ovat nielleet lampaitani! He ovat saarnastuolien takana ja kaikki ovat niin huolissaan omista kirkoistaan, kukaan ei välitä lampaistani!

Kuka pystyy rakentamaan suurempia temppeleitä? Kuka pystyy saamaan eniten mediahuomiota? Kuka on numero yksi evankelista, profeetta, pastori, kirkko? Kerron sinulle tämän profeetan kautta, kuuntele häntä! Tuomio alkaa YAHU'VAHin huoneesta! Sitten käsittelen pakanat! Tämä sairastuttaa minut! Kaipaan helliä teitä kaikkia käsivarsillani, ja sen sijaan, haukutte ja loukkaatte toinen toisianne sukupuolenne takia! Valitsen käyttää ketä valitsen käyttää! Nöyrimpiä käytän mahtavalla tavalla! Valitsen käyttää tätä astiaa koska hän ajattelee, että on joukon heikoin, mutta sanon taas, käytän nöyriä ja sävyisiä, heitä joita kukaan ei ajattele, että käytän. Sillä voimani näkyy parhaiten heikoissa ihmisissä. Muut tietävät ettei se ole heistä ja he eivät leveile! Sillä he tietävät, että se on ainoastaan Minun voiteluni joka murtaa jokaisen siteen, kahleen, ketjun, liean ja orjuuden! Se ei ole sinun vallallasi eikä voimallasi vaan minun Hengelläni! Näin sanoo YAHU'VAH! Valitsin tulla vauvana, kaikista heikoimpana, todistaakseni, ”älä katso ulkokuoreen!” Katso sisäänpäin! Voitelu ei tunne sukupuolta, rotua, ikää!

Pyhä henki käyttää halukkaita, tottelevaisia saviastioita, ei niitä jotka huutavat, ”Käytä minua koska olen niin kaunis! Olen pyhempi kuin muut!” En käytä heitä jotka luulevat olevansa kultaa, käytän niitä jotka tietävät olevansa murtuneita saviastioita, mutta mahtavia sotureita YAHU'SHUA Messiaalle! Vuonna 1997, lasken liikkeelle heitä joilla on ollut ministeriöitä jotka ovat pysyneet nöyrinä tai olemattomina suurelle enemmistölle! Heitä, joita en ole vain kutsunut mutta heitä jotka ovat valittuja, valittuja heidän uskonsa johdosta, jonka alkuunpanija ja viimeistelijä Minä olen! En aloita jotain ja sitten epäonnistu! Olen sinun YAHU'VAH, joka ei voi epäonnistua!

Valmistaudu, sillä vuonna 1997 kerron sinulle, että pahojen rikkaudet palautetaan vanhurskaiden käsiin nimeni ja YAHU'SHUA Messiaan veren kautta! Minun lampaillani on rikkaudet ja työt! Vihollisen lapset näkevät tämän ja kiristelevät hampaitaan vihaisina ja kateellisina, mutta teen tämän todistaakseni, että Kirjoitukseni eivät ole valhetta! Deut. 28 siunaukset ovat vielä varattuina lapsilleni ja tunnen heidät nimeltä ja heidän hiuskarvansakin on laskettu! Valmistaudu, koska, lapsilleni, tämä on tähän mennessä suurin Pyhän Henkeni vuodatus! Käytän heitä jotka eivät pidä itseään suosittuina, kauniina, joilla ei ole koulutusta, heitä jotka tietävät etteivät voi tehdä MITÄÄN ilman Pyhän Hengen voiteluani! Heitä jotka on heitetty pois, pahoinpidelty, jätetty huomiotta, käsketty luovuttaa, ei se ole sen arvoista!

He, joilla ei ole ollut varoja, katsovat Kaikkivaltias YAHU'VAHiin ja avaan taivaan ikkunat ja siunaan heitä niin runsaasti, että heidän on pakko antaa muillekin jotta hekin olisivat yltäkylläisesti siunattuja! Ja tämä on kuin ketjureaktio! Sanani sanoo, ” Rakastettuni, toivon eniten kaikista asioista että voisit vaurastua, ja olet hyvässä terveydessä jopa kun sielusi vaurastuu!”. Aion todistaa ettei sanani voi palautua minulle tyhjänä! Varokaa kenet heitätte pois arvottomana! Sillä pastori, jolla on pieni lauma, mutta joka vaatii Pyhän Hengen saavan täyden kontrollin huolimatta siitä, kuinka monta lampaista lähtee kirkkoihin joissa ei ole merkkejä, ihmeitä, ihmetekoja, sillä siellä ei myöskään ole varmuutta Pyhästä Hengestä!

Varo hylkäämästä evankelistoja jotka omissa silmissäsi ovat tuntemattomia, ja jotka käyttävät omia varojaan levittämään evankeliumia ja voittamaan sieluja! Varo pilkkaamasta, pahoinpitelemästä, huomiotta jättämästä, profeettaa joka tulee luoksesi profetian kanssa, ja koska sinä et halua uskoa profetiaa koska hän on väärää sukupuolta tai he ovat mitättömyyksiä jotka eivät ole kuuluisia. Varo loukkaamasta nuoria joita nostan profetoimaan, ja kyllä, varoittamaan vanhoja kuuntelemaan Kaikkivaltiaan YAHU'VAHn ääntä! Luovu ylpeydestä! Koska nämä ovat niitä joita lähetän! Kun loukkaat heitä, loukkaat YAHU'VAHia joka heidät lähetti! He ovat vain sanansaattajiani, joten älä kivitä sanansaattajaa! Nostan mitättömyydet, tuntemattomat joiden kautta teen merkkini, ihmeeni ja ihmetekoni julki, YAHU'VAHn äänitorveksi! Sillä he eivät ole mitättömyys. Vain ylpeiden silmissä! He ovat joku minulle sillä voin ja tulen käyttämään heitä mahtavasti ylistyksekseni, kunniakseni ja loistokseni! Sillä he eivät varasta sitä minulta niin kuin muut ovat yrittäneet tehdä!

Et rakentanut näitä menestyviä ministeriöitä! Pyhän Hengen voimalla ja voitelulla se oli menestys! Lakkaa ottamasta kunniaani! Et ole parantaja, pelastaja, YKSIN Kaikkivaltias YAHU'VAH pelastaa! Viesti vuoden 1997 kirkolle on nöyrry YAHU'VAHn edessä! Tämä viesti menee profeetoille, evankelistoille, pastoreille! Sinulla ei ole voimaa ilman voiteluani! Olen mustasukkainen YAHU'VAH! Ota ihmisen nimi pois ministeriöistäni! Sinua on varoitettu! Anna ylistys, tunnustus ainoalle jolla on oikeus nimetä ministeriö mukaansa, Mestarisi ja Pelastajasi, hän jota julistat palvelevasi ja jumaloivasi. En jaa loistoani ihmisen kanssa!

Väärä opetus on liikkeellä näinä lopun aikoina ja joissain kirkoistani joista voiteluni on kaadettu ulos. Ylpeyden ja uskonnon henki on levittänyt valhetta, että pastorit sanovat vain ”MEILLÄ” on auktoriteetti sanoa kuka voi rukoilla ja kuka ei voi rukoilla. Sinua kielletään rukoilla toinen toisen puolesta ilman meidän lupaamme! En edes Minä, YAHU'VAH Kaikkivaltias, Taivaan ja maan luoja sanoisi sellaista asiaa! Sanani selvästi sanoo, ”Rukoilkaa toistenne puolesta.” En kunnioita henkilöitä! Joten miksi sallisin sellaista asiaa! Ajakaa nämä väärät paimenet ulos talostani! Kerro heille, että tunnet YAHU'VAHin sanan! Lopeta uskomasta ja levittämästä tätä valhetta! Kyllä, on ihmisiä jotka yrittävät ja kiroavat sinua sen sijaan että siunaisivat, mutta kiroukset vain palautuvat hänen päähänsä, joka kiroaa verhoten kirouksen rukoukseksi! Okkulttinen henki joka yrittää tuhota lampaani tulee bumerangina takaisin lähettäjälleen!

Pyhä Henki on täysin kykenevä suojelemaan heitä joiden puolesta rukoillaan! Lakkaa yrittämästä tehdä, mitä sinua ei koskaan tarkoitettu tekemään! Tämä on Pyhän Hengen tehtävä! Tämä on Hyvän Paimenen tehtävä! Ja minä yksin olen Hyvä Paimen, kykenen huolehtimaan kaikesta mikä on minun! Ota hirsi pois omista silmistäsi ennen kuin tuomitset onko joku sopiva rukoilemaan toisen puolesta! Tuomio alkaa YAHU'VAHin huoneesta. Aion puhdistaa talon mahtavalla tavalla vuonna 1997, ennen kuin tuomitsen pakanat! Synti on syntiä! Epäpyhyys on vieläkin epäpyhää! En ole YAHU'VAH joka muuttuu aikojenne mukaan! Olen sama eilen, tänään, ikuisesti!

Koska pastorit kieltäytyvät omaamasta rohkeutta seistä ja sanoa YAHU'VAH ja hänen sanansa sanoo, että tämä on synti! He pelkäävät menettävänsä verovapautensa, ja antavat hallituksen hiljentää heidät pelon johdosta! Nyt heillä on joku jota pelätä, MINÄ YAHU'VAH! Sillä koska pysyitte hiljaa, ja ette puhuneet ja sanoneet, että katukaa tai muuten Helvetin tuli polttaa teitä! Ainoa asia mitä te pastorit ja ministerit pelkäsitte, kohtaa teidät yllättäen! Teillä ei ole enää verovapauttanne! Aion sallia hallituksen ottaa sen pois jotta jälleen kerran puhutte pelotta mikä on syntiä! Tämä on merkkinne, että tämä profetia on minusta, sillä näette tämän tapahtuvan! Ylennys ei tule muualta paitsi pohjoisesta joka on Taivas!

Ja se olen Minä joka ylentää yhden ja alentaa toisen. Monet alennetaan vuonna 1997 jotka ovat saaneet voittoja myyden Pyhän Hengen lahjoja! Se ei ollut teille myytäväksi! He jotka ovat astuneet sisään ministeriöön ajatellen, että se on tapa rikastua nopeasti, ja jotkut huippu ministeriöt ovat nyt hyvin ahneita! He joko katuvat tai kaatuvat! Tulet näkemään tämän tapahtuvan. Ministerit jotka ovat salasynnissä niin kuin vuosia sitten, paljastetaan ja laitetaan häpeämään koko maailman nähden! Sillä henkisen johtajan henki on henki seurakunnassa! Minun täytyy tehdä avoin show ja moittia heitä jotka saarnaavat YAHU'VAHin sanaa, kuitenkaan eivät pelkää minua, jotka luulevat että olen heidän hyvien töidensä sokaisema! Ei hyvillä töillä pääse taivaaseen siltä varalta että joku ihminen leveilee! Heille joille paljon on annettu, paljon vaaditaan!

Pastorit, evankelistat, profeetat, ministerit, lapseni…olette tilivelvollisia siitä mitä tiedätte! Jotkut tietävät enemmän kuin toiset, mutta sitten he ovat vielä tilivelvollisempia sillä he osaavat silloin paremmin loukata minua! Vuonna 1997 tutkikaa itseänne ja hylätkää syntiset elämäntavat, ja ylpeyden, kapinan henki! Koska olen YAHU'VAH joka tietää, näkee, ja kuulee kaiken! Heitä jotka kutsuvat itseään lampaikseni ja ministereikseni tullaan pitämään tilivelvollisina siitä minkä he tietävät olevan Pyhyyttä, ja harjoittavat epäpyhyyttä. Nuo pastorit jotka pelkästään teeskentelevät rakastavansa ja välittävänsä lampaista, mutta oikeasti eivät välitä enää, alennetaan! Jos he ovat olleet siinä ahneudesta, he tulevat tuntemaan köyhyyden! Tuomio alkaa YAHU'VAHin huoneesta vuonna 1997 mahtavalla tavalla! Ja jos sinä, ollen vanhurskas, täpärästi pelastut, kuinka paljon enemmän pakanoiden pitäisi pelätä! Koettele henki joka puhuu ja näet, että se on Pyhän Hengen ääni joka puhuu eteenpäin tästä profeetasta moittiakseen, siunatakseen ja ylentääkseen YAHU'VAHin pyhiä. Ja soittamaan trumpetin tuomionpuhallusta YAHU'SHUA Messiaan evankeliumin vihollisille! Älä koske voideltuihini, äläkä aiheuta profeetoilleni harmia! Älä kivitä tätä sanansaattajaa viestini antamisesta. Koska harmia tulee sille joka nostaa sanan sanansaattajaani vastaan. Testaa minua ja näe enkö ole polttavan tulen YAHU'VAH! Helvetin tuli on vihaani joka on syttynyt! Älä anna sen syttyä sinua kohtaan.

Kopioi tämä ja anna se kaikille joilla on korvat kuulla! Anna kaikkien muiden pysyä kuuroina! Vain koska he eivät usko, ei tarkoita etten tee mitä olen puhunut, se tulee tapahtumaan! Hes 3 17:21 sanoo, varoita heitä ja jos he eivät kuuntele, veri ei ole käsissäsi! Jos et varoita heitä ja anna eteenpäin tätä profetiaa, sitten he kuolevat syntiinsä mutta veri on käsissäsi! Lähetän profeettani varoittamaan ennen kuin tuomio tulee! Lähetän profeettani sanomaan, että siunaus on tulossa, ennen kuin siunaus tulee!

Annettu tänä päivänä 31.12 1996 kunnianarvoisalle Sherrie Elijahille kun hän vähiten odotti sitä kirjoittaessaan toiselle kiittäen heitä rukouksesta.

Tämän olen tehnyt tänä päivänä 31.12 1996
Kunnianarvoisa Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah