Projekti Sininen Säde

«Antisivilisaatio«:sta
Vastustajan suunnitelma jatkaa paljastumistaan 3-ulotteisessa antisivilisaatiossa….Jopa loiseliitti tietää, että planeetallinen kehitys on tapahtumaisillaan, joka pohjimmiltaan tekee heidän maailmanlaajuisen hallitsijuuden suunnitelman mahdottomaksi saavuttaa. Mutta he jatkavat pelaamista loppuun saakka…

Projekti «Sininen Säde»
Otteita Maailman Vapauden Tiedon Verkosta, «Kehitys 2» -lehdestä
(«Kontakti»:sta, huhtikuu 1996)

Asetettuna tapahtumaan maailmanlaajuisesti, yhtäaikainen, kristittyjen retki, Billy Graham, kaikki kielet ääninauhalla ja videolla sisältävä paljastus «Jumalastamme» pilvissä. Tämä tunnetaan myös Operaatio Sinisenä Säteenä. Se peruutettiin viime vuonna, täyttämään «ihmisten» odotukset Hurmiolle ja Toiselle Tulemiselle jne., on OLTAVA visualisointi joka osassa maailmaa -sallimaan YHDEN MAAILMAN USKONNON. «Ilmestys» tässä yhteydessä on pysähtyä, katsella ja kuunnella, ennen kuin hyppäätte kallion jyrkänteeltä harhakuvan syliin. «Operaatio» on helppo SELITTÄÄ ja PALJASTAA teknologisesti.

Holografi, tekniikka, jota käytetään saamaan 3-ulotteisia kuvia, sisältää estämisrakenteen 2 sarjan yhden-aaltopituuden valoaaltoa välissä. Yksi säde jakautuu kahdeksi, toinen valaisemaan kohdetta, toinen (nimeltään viittaussäde) heijastuu peilistä. Nämä kaksi sädettä kohtaavat muodostaen estämisrakenteen, joka kehitetään muodostamaan hologrammi. Tätä hologrammia voidaan käyttää luomaan uudelleen 3-ulotteisia kuvia alkuperäisestä kohteesta. Kanadalaisen, tutkivan journalistin, Serge Monastin kattavan raportin mukaan, nimettynä Sininen Säde, tämä hologrammiteknologia, jota käytetään korkean teknologian, radiotaajuutta aivoihin käyttävien mielenkontrollin aseiden yhteydessä, on kykenevä heijastamaan kuvan taivaalle ja aiheuttamaan kollektiivitajunnan vakuuttamaan ihmiset siitä, että he näkevät avaruusolentojen valtauksen tai Kristuksen 2. tulemisen.

Projekti Sininen Säde teeskentelee olevansa vanhanaikojen profetioiden maailmanlaajuinen täyttymys. Pääperiaatteeltaan, se käyttää taivasta valkokankaana avaruuteen sijoitettuna, laseria tuottavat satelliitit kehittävät yhtäaikaisia kuvia maailman jokaiseen osaan, jokaiselle kielelle, jokaiselle murteelle riippuen uskonnosta. Tarkemmin ottaen, näytös koostuu lukuisten hologrammikuvien laserheijastuksista eri maailman kolkkiin, niin, että jokainen vastaanottaa kuvia vallitsevan uskonnollisen/kansallisen uskontonsa mukaan. Yhtäkään aluetta ei jätetä pois. Tietokonekuvituksen ja äänitehosteiden kera, jotka vaikuttavat tulevan avaruuksien syvyyksistä, äimällä lyödyt eri uskontojen seuraajat todistavat oman Messiaansa paluuta näytösmäisen vakuuttavassa, elämänlaisessa todenkaltaisuudessa. Lukuisat pelastajat sulautuvat sitten yhdeksi, mysteerien, profetioiden ja ilmestysten «oikeiden» selityksien jälkeen. Tämä tapahtuma ilmenee suuren poliittisen ja yleisen myllerryksen aikaan. (Näyttää, että tämä on hyvä aika täyttämään nämä vaatimukset)

Projekti Sininen Säde, NASA:n tiedemiesten kehittämä, koostuu 4:stä osasta, 4:stä askeleesta kohti Yhden Maailman Lain uskonnon asettamista, jonka pää on Antikristus. Ensin, maanjäristyksiä tietyissä sijainneissa maailmaa johtavat uusiin arkeologisiin löydöksiin, paljastaen, että kaikkien uskontojen perusopit on ymmärretty väärin ja tulkittu väärin.

Toiseksi, giganttinen Avaruusshow laserheijastuksineen lukuisista 3-ulotteisista kuvista maailmanlaajuisesti näyttää olevan Jumalan kuva, joka puhuu kaikilla kielillä.

Kolmanneksi, sähköinen telepatia sisältäen ELF, VLF ja LF (eri taajuuksien) aaltoja, tavoittaa ihmiset heidän aivojensa sisältä käsin, sekaantuen ja puuttuen luonnolliseen ajatteluun muodostamaan hajotetun, pinnallisen ajattelun ja saaden jokaisen uskomaan, että Jumala puhuu heille heidän omista sieluistaan käsin.

Neljänneksi, sähköinen maailmanlaajuinen «yliluonnollinen» ilmestys, suunniteltuna pettämään luo seuraavan harhakuvan: saa ihmiset uskomaan, että avaruusolentojen maahanhyökkäys on lähestyvä, saa kristityt uskomaan, että hurmio on lähestyvä ja että avaruusolennot ovat tulleet pelastamaan heidät ja vakuuttamaan kaikki, että maailmanlaajuiset, saatanalliset yliluonnolliset voimat ja ilmestykset, ilmeten maailmanlaajuisesti -voiden matkustaa optisen aineen, kaapelin, sähkö- ja puhelinlinjojen läpi -ovat kaikkialla ja niitä ei pääse pakoon.

Seuraavan tekstin lisäsi Filosofian maisteri.

Maitreya:n «Julistuksen päivä»

«Kansainvälinen Jako» -lehdestä: «Aikaisimpana mahdollisena hetkenä, Maitreya paljastaa tosi identiteettinsä. Julistuksen päivänä, kansainväliset tv-verkostot ovat yhdistetyt ja Maitreya kutsutaan puhumaan maailmalle. Näemme hänen kasvonsa tv:ssä, mutta jokainen meistä kuulee hänen sanansa telepaattisesti omalla kielellään kun Maitreya yhtäaikaisesti tekee vaikutuksen koko ihmiskunnan mieliin. Jopa he, jotka eivät katso häntä tv:ssä, saavat tämän kokemuksen. Samaan aikaan, satojatuhansia spontaaneja paranemisia tapahtuu läpi maailman. Tästä tiedämme, että tämä mies on todella Maailman Opettaja koko ihmiskunnalle.

Maailman media kuuluu Eliitille. Sallisiko Eliitti Maitreyan puhua, jos Maitreya olisi heitä vastaan? Eliitti kontrolloi YK:ta. Sallisiko Eliitti Maitreyan käyttää YK:ta, jos hän toimisi heitä vastaan?

Komeettoja ja risteilijöitä («Kontakti» -lehdestä 2.4. 1996)

Mikä on tämä japanilainen komeetta?
Ensinnäkään, sillä ei ole mitään tekemistä Japanin kanssa. Japanilainen henkilö kuitenkin «löysi» sen muutama kuukausi sitten. Tämän pitäisi olla tarpeeksi kertomaan, että olemme tekemisissä Uuden Ajan Sairauden kanssa, emmekä komeetan.

(Kustantajan huomio: Oletettavasti tämän komeetan löysi japanilainen astronomi Yuji Hyakutake 30. tammikuuta tätä vuotta pelkillä kiikareilla (!?!). Tarvitaan korkeamman tehon teleskooppeja kertomaan meille, milloin vierailijoita on tulossa luoksemme «tuolta ulkoa» jostain. Ennustavien arvioiden mukaan sen kiertorata osoittaa, että komeetta ohittaa Maan n. 10miljoonan mailin päässä Maasta 26.3 ja silloin se on lähimmillään meitä. Kuukauden myöhemmin komeetta saavuttaa lähimmän pisteensä meidän Aurinkoon, alle 30 milj. mailin etäisyydellä.)

«He» eivät kuitenkaan osaa päättää, mistä se koostuu ja väittelevät jäästä ja jääkristallista jne.

Se ei ole muuta kuin HOLOGRAMMI, lukijat. Sillä on, melkein, vähän muotoa ja heijastettu, jonkinlainen häntä -mutta se on yksinkertaisesti systeemin nimeltä SININEN SÄDE tekemä testi, tulossa luoksenne paikallisille taivaille (missä olettekaan) huhtikuussa.

Suurin vale historiassa asetetaan virtaamaan ylitsenne erittäin maahan sidotussa holografisessa valonäytöksessä hyvin lähitulevaisuudessa. Todistatte sitä jo tämänhetkisessä valoholografiassa nimeltä komeetta. Paikoillanne, valmiit, ja ehdotan, että harkitsette tarkkaan, minne ja kuinka MENETTE.

Käsikirjoitus on nyt kirjoitettu vailla ainoastaan viime minuutin muokkausta ja lava-ohjeita. Lava itse, vaikkakin vielä pimennossa, on melkein valmis. Alhaalla kuilussa, merenalainen orkesteri viritetään jo. Viimeisen minuutin nukkejen osia täytetään tälläkin hetkellä. Suurin osa päänäyttelijöistä, voidaan olettaa, ovat jo omaksunet roolinsa. Pian on aika heidän saapua lavalle, valmiina esiripun nousemiseen. TOIMINNAN AIKA ON TULLUT. (Armageddonin käsikirjoituksesta, Peter LeMesurier, St. Martin’s kirjapaino)

Taivaan merkkejä

Vuodesta 1991 on ollut merkkejä taivaalla, jotka osoittavat kykyyn, että vastustaja leikkii mielen leikkejä aistienne kanssa. Komeetta Hyakutake on erinomainen esimerkki. Tämä «visio« on juuri se, VISIO. Se on ihmisten heijastama KUVA holografisessa muodossa. Tämä saadaksenne huomionne taivaalle suureen näytä-ja-tarinoi -tulossa suunnitelmien mukaan sysätäkseen Yhden Maailman Uskonnon harteillenne. Kunnioittakaa aina tarjolla olevia madollisuuksia, mutta tunnistakaa jopa rakastetuimpien visioidenne luultavuudet, sanotaanko, äiti Mariasta. Teille esitetään aina sitä, mitä haluatte nähdä ja kuulla.

Orkesteri on viimeistelty ja valmiina avaamaan tämän kehitteillä olevan näytelmän näytöksen, mutta mitä tapahtuu, kun on profetia, joka ei toteudu? Ah, kyllä, todellakin, saatte toisen kohtauksen unisairautta ja enemmän vaikeutta nukkuvien herättämisessä SEURAAVALLA kerralla ja varmasti, eliitin maailman valtaavien kanssa, on aina seuraava kerta.

Entä lasersäteet?

Eräs, joka sanoo olevansa Kalifornian Teknologisen yliopiston laserfysiikan johtaja 15 vuoden ajan, väittää, ettei komeetta ole paitsi hologrammi, vaan myös, hän auttoi kehittämään teknologian sille. Hän sanoi, että holografinen kuva, jota käytettiin heijastukseen, oli sama kuin Halleyn komeetassa.

Hän sanoi, että uutisohjelmat käskivät ihmisiä katsomaan komeettaa kiikareilla, koska jos sitä katsoi teleskoopilla, saattoi helposti nähdä, ettei komeetalla ollut varsinaista keskustaa vaan pelkkiä valoheijastuksia.

Muistakaa kontrolloidun, sensuroidun median tarina «komeetta« Hyatakesta, aiheuttaen mysteerisiä säteitä ja tämä oli 1. kerta kun lasersäteitä oli koskaan havaittu tulevan komeetasta! Jäinen loan pallo ei tuota lasersäteitä -mutta holografinen kuva rakennettuna intensiivisten valonsäteiden yhdistämisestä saattaa hyvinkin tehdä niin oikeissa ilmasto-olosuhteissa. Yksi seikka lisää, ettekö ihmetelleet, miksi tämä komeetta ilmestyi ja katosi niin nopeasti -ilman minkäänlaista varoitusta?

Ulottuvuuksien välistä fysiikkaa

Hiljattain, Richard Hoagland antoi haastattelun internetissä. Siinä hän sanoi, että ranskalaiset, Tyynellä valtamerellä tehdyt ydinkoetestit liittyivät ulottuvuuksien väliseen fysiikkaan, eivät itse ydinvoiman laitteisiin.

Yllä mainittu tiedemies selitti näiden ulottuvuuksien välisten kokeiden tarkoituksen. Hän sanoi, että Eliitti on tajunnut, että planeettamme kokee «ulottuvuuden noston ylöspäin 4.:een ulottuvuuteen» lähitulevaisuudessa ja että he kömpivät saadakseen tien pois planeetalta välttääkseen tapahtuman. Hän sanoi, että nosto koskee koko tuntemaamme maailmankaikkeutta.

Voisiko olla, että eliittihuijarit tietävät vallan mainiosti, että jatkaessamme pidemmälle Valokvantti Vyön vaikutuksiin, heidän hirveästi värähtelemällä vauhdillaan, johtuen materiaalisen tason jatkuvasta takertumisesta, tarkoittaa, että lisääntyvästi epämukavat ajat odottavat heitä kun Maa jatkaa taajuudessa siirtymistä sen hienompaan, 4.:n ulottuvuuden ilmakehään?

Viimeinen päivitys: 21. 11. 1996 - tekijänoikeudet © 1996 WFNI / Philip Mikas

Lisää projekti Sinisestä Säteestä englanniksi.

Suomeksi:

Profetia 73
TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO!

Nyt annan uuden varoituksen teille. Heille, jotka uskovat JAHSHUAn toiseen tulemiseen, käytätte sanaa hurmio, MINUN uskollisten Naisteni ja Miesteni pois hakemista. Varoitan teitä nyt, VAROKAA LAPSENI, heidän järjestämäänsä jäljennöshurmiota, joihin luotatte. Kun he sanovat “JAHSHUA on TÄÄLLÄ” kun he sanovat “JAHSHUA ON TÄÄLLÄ, TULKAA TAPAAMAAN MEITÄ TÄNNE” (Matt. 24:23-24) Varokaa lapseni hologrammia taivaalla! Se tulee olemaan saatana valeasussa! Sillä uudet aseet niittävät teidät lakoon! Heille, jotka eivät kuuntele, heille, jotka eivät tiedä, heidät haihdutetaan, höyrystetään, he eivät tule olemaan muuta kuin savua! Sillä teidän ei tarvitse mennä minnekään JAHSHUAn luo. MINUN POIKANI tulee sinne, missä sinä olet!

Varokaa MINUN lapseni OPERAATIO SININEN SÄDEHURMIOTA, joka ei ole hurmio, sillä se on paha, joka otetaan, kun he luulivat tulevansa näkemään JAHSHUAn kasvot. Sallin heidän tulla petetyiksi, sillä jos todella kuulisit MINULTA, tietäisit sanasi, tietäisit, että jopa valitut yritetään saattaa harhaan, jos mahdollista. Tämä on suunnitelma, tämä on vihollisen juoni, näyttääkseni mitä pahuus on. Eivät kaikki, jotka kokoontuvat, ole pahoja, jotkut eivät vain ole kuulleet varoituksia, jotkut eivät tiedä, miten kuulla MINUN ääntäni, joten käsken sinua VAROITTAMAAN heitä. Sillä POIKANI tulee mutta paha yrittää tulla ensin! Joten VAROITA heitä! Testaa henkeä, joka puhuu!

Kyllä, on totta, että Kristuksessa kuolleet heräävät, ja te, jotka olette elossa, otetaan ilmaan tapaamaan minun POIKAANI. Mutta paha menee sitä ennen. Varokaa te, joilla on henkiset korvat, kuunnelkaa, henkiset silmät, nähkää, ettette tulisi hämätyiksi kun tämä jäljennös yrittää ilmetä edessänne. Kun omat poliitikkonne ympäri maailman katsovat taivaalle ja sanovat : “On tulossa suurempi Jumala kuin minä.” He näkevät ilmestyksiä, kyllä, he sanovat näkevänsä avaruusaluksia. Se pääsee uutisiinne. Alienia jopa haastatellaan! Muistakaa MINUN lapseni, kun tämä tapahtuu, saatana menee ennen POIKAANI!

Saatana pilkkaa minua kaikin tavoin, suurin pilkanteko on yrittää varastaa MINUN tosi vauvani, morsiameni, valittuni ja silmäteräni.

Profetia 82
Viimeinen Kutsu YAHU'SHUA MESSIAAN Morsiamelle!
On tulossa väärä poisvieminen. Paholainen aikoo pilkata MINUA kaikin tavoin. Tämän vuoksi on niin erittäin kiireellistä saada sana ulos, niin että ihmiset eivät tule petetyiksi.

Varokaa evankelistoja TV:ssä! Miksi te luulette, että he ovat niin rikkaita ja niin kuuluisia? Koska, he aikovat johdattaa sieluja antimessiaalle. He ovat maksaneet hinnan, heidät on ostettu! Varokaa evankelistoja TV:ssä, kun he eivät opeta teille MINUN Juutalaisuutta.

Profetia 92
Olkaa Hyvillä Mielin, Sillä MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS), OLEN AINOA HYVÄ PAIMEN ja ajan Sudet tiehensä!

Shelby Corbitt kieltäytyy katumasta ja myöntämästä, että päivämääränä, jonka hän antoi, että MINÄ, YAHUSHUA, olisin palaava, ei tapahtunut. Koska en antanut hänelle tuota unta, enkä tulkintaa, enkä päivämäärää MINUN paluulleni. Tämä profeetta, josta nyt puhun julki, käski teitä etukäteen, olla uskomatta häntä. Lähetin tämän profeetan varoittamaan teitä, jottette tyrmistyisi, kun aika koittaa. Valvokaa, odottakaa ja tehkää työtä oikeaan poishakemiseen saakka. Olen sanonut Johanneksen Ilmestys 14:ssa, että 144,000 tuhannen ensimmäisen hedelmän hurmio tulee ensin. Kuinka harva haluaa uskoa tämän, koska se on vastaan kutiavia korvianne ja lihaanne.

Kaikki yllä olevasta tulee tapahtumaan ja erillisin väliajoin historiassa, ja kaikkialla maailmassa, ei vain Amerikassa. Annoin tälle profeetalle varoituksen unessa helvetin pääovien aukenemisesta ja UFO:jen maahanhyökkäyksen tapahtumisesta. OTTAKAA SE VAKAVASTI. Vain he, jotka itkevät YAHUSHUA:a MESSIAS:ta, tullaan säästämään tuohon aikaan. ETSIKÄÄ MINUA kun voitte vielä löytää MINUT!