KUINKA JULKEATTE PILKATA MINUN PYHÄÄ LAKIANI!

* * * * * * *

(PROFETAALINEN SANA)

James R:

Sukkotin (lehtimajajuhlan) toisena iltana tänä vuonna (17. lokakuuta 2016) istuin lehtimajassamme ja kuulin tämän profetaalisen sanoman:

”Voi, kuinka Putin haluaa tuhota sinut, Amerikka! Amerikka, kuinka epälojaali oletkaan sinun niin kutsutuille liittolaisillesi! Sotajoukkoja ja sotajoukkoja, sotilaita ja sotilaita ympäröi sinun valtiotasi. Sinut tullaan tuhoamaan silmänräpäyksessä.

Kuinka julkeat pilkata MINUN pyhiä lakejani. MINUN Tooraani pilkataan.

Sinä pusket abortin puolesta – ja turrutat ihmiset – sinä aivopeset heidät ajattelemaan, ettei tämä ole murhaa. Voi sinun maatasi, peltojasi, kotejasi, rakennuksiasi. Se kaikki tulee palamaan. Sinä murhaat syntymättömät ja otat pois heidän vapautensa elää. He tulevat todistamaan sinua vastaan Ylimmässä Oikeudessa, MINUN Taivaan Korkeimmassa Oikeudessani.

MINUN Oikeusministeriöni tulee toteamaan sinut syylliseksi jokaiseen rikokseen, kauhistukseen, jonka sinä olet tehnyt MINUA vastaan. Sinut tullaan tuomitsemaan – helvettiin ja tuliseen järveen!

MINÄ OLEN OIKEUDENMUKAISUUDEN JUMALA. Enkö olekin? MINÄ tulen tuomitsemaan vanhurskaalla tuomiollani tuomitakseni pahat heidän teoistaan. MINÄ en tule säästämään yhtäkään teistä, jotka olette tehneet näitä julmuuksia – ellette tee parannusta ja käänny pahoilta teiltänne.

MINÄ olen tyytyväinen lapsiini, joista jokainen maksaa hinnan – rakkaudella – MINUN Nimeni tähden.

MINÄ olen tyytyväinen teihin, Ezra ja Elisheva, että nostatte ristinne MINUN tähteni. Älkää luovuttako. Älkää kääntykö takaisin. Tästä on vain suunta eteenpäin. MINÄ voitelen hänet, joka puhuu nyt, siunatakseni teitä. Te olette MINUN Vanhempi Morsiameni. (1) MINÄ hymyilen teille, koska tottelette MINUN jokaista käskyäni.

Elisheva, sinusta on tullut vain rohkeampi, voidellumpi, hurjempi vihollista vastaan. Vaikka hän yrittää ottaa sinut alas, sinä nouset takaisin ylös – seitsemän kertaa voidellumpana! Ja Ezra, MINÄ olen tyytyväinen sinuun, rakas poikani. Sinä teet kaiken, minkä voit, ja enemmän, miellyttääksesi MINUA. Sinä etsit MINUN kasvojani kaikessa, mitä teet. Hyvin tehty, poika.

Sinä ja Elisheva olette MINUN Vanhempi Morsiameni, joka tulee nousemaan Taivaaseen ensin ennen MINUN Ilmestyskirjan lukujen 14 ja 7 Morsiantani. He tulevat olemaan kunnioittavassa pelossa, kun te saavutte takaisin maan päälle kirkastetuissa ruumiissanne. Uskon taso, jossa he tulevat kasvamaan, tulee olemaan räjähdysmäinen – niin kuin MINÄ sanoin: rajaton!

Teidän, joilta puuttuu uskoa, täytyy kasvaa nopeasti, koska aika on tulossa, jolloin teidän uskonne on mitä tarpeellisin. Voi, kuinka harvoilla on uskoa, kuinka harvat todella uskovat. MINÄ olen hämmästynyt siitä lukumäärästä ja häpeissäni, että monet ovat hylänneet totuuden. He tulevat olemaan Suuren Ahdistuksen ajassa kärsimässä poismenoonsa asti.

MINULLA tulee aina olemaan jäännös, jotka tottelevat MINUN sapattiani, juhlapäiviäni ja lakejani. Voi, kuinka harvat tekevät tätä. MINÄ olen tyytyväinen teihin, lapseni. Te pysytte MINUN pyhyyden standardissani, ja se on kaikki, mitä MINÄ pyydän.

Voi, kuinka MINÄ murehdin, mitä MINUN täytyy tehdä tälle – Maa-planeetalle – joka on hylännyt MINUT. Tämä maailma on niellyt saatanan valheet, eksytyksen ja synnin, hänen, joka on langennut. Monet tulevat eksymään, kun antikristus ilmestyy. Voi, ’rauha ja turvallisuus’ tulee hän julistamaan, mutta tuho tulee kuin synnytyskivut raskaana olevalle naiselle. Kuin varas yöllä tuho kohtaa tätä planeettaa.

Voi Maa, jos vain tekisit parannuksen, jos vain olisit heittänyt ulos hänet, nimeltä saatana, jos vain kääntyisit pois hänen päämääristään ja tavoitteistaan! Nyt olet hylännyt MINUN Tooran lakini, ja tulet saamaan vanhurskaan tuomion täynnä MINUN suuttumustani. MINUN vihani on ikuinen aivan niin kuin MINUN rakkauteni. Miksi olet hylännyt MINUT?

Enkö MINÄ luonut sinua ja muodostanut sinua, kun olit tyhjä? Enkö nähnyt sinua autiona ja suunnitellut jokaisen piirteesi? Enkö antanut sinulle elämää ja tehnyt ihmistä asumaan päälläsi? Enkö antanut sinulle merta ja luonut aaltoja? Enkö antanut sinulle taivasta ja luonut pilviä? Joista jokainen sisälsi elämää?

Voi, miksi MINÄ loin ihmisen? He ovat tehneet syntiä MINUA vastaan. He ovat nostattaneet MINUN, YAHUVEH’N, raivon. He tulevat maksamaan kaikesta, mitä he ovat tehneet. Jokaisen teon mukaan tulen MINÄ tuomitsemaan ihmiskunnan.

Hillary Clinton tavoittelee virkaa. MINÄ tulen puhdistamaan Valkoisen talon, jos valitsette Donald Trumpin. Vain jos hänet valitaan, tulee tämä tapahtumaan.

Venäjä pyrkii jo sotimaan, ja ai että ovatko he suunnitelleet. Olkaa tietoisia, että ’Karhu’ on herätetty, ja ’pikkutyttö’ on valmis tulemaan kukistetuksi. Venäjä ei ole maa jonka kanssa leikkiä. He tulevat tuhoamaan valtionne, jos ette tee parannusta. Ja tämä [parannuksenteko] tulee alkamaan valitsemalla Donald Trumpin. Hän tulee väliaikaisesti antamaan teille lisäaikaa tehdä MINUN tahtoni, mutta nopean työn MINÄ tulen tekemään.

Jos häntä ei valita, voi Amerikkaa! ’Karhu’ kykenee yksin tuhoamaan sinut. Puhumattakaan muista valtioista, jotka odottavat tätä myös. He tulevat saartamaan sinut, Amerikka, ja tuhosi tulee vihdoin tapahtumaan. Etkä koskaan enää nouse! Sodomalla ja Gomorralla olisi ollut parempi mahdollisuus kuin sinulla.

Tulet kärsimään tavoilla, joiden et ajatellut olevan edes mahdollista!

VOI SINUA, AMERIKKA! Sillä tuho kohtaa sinut kuin sade.

Tiesi ovat niin kierot, korruptio on tavoittanut taivaat, on tavoittanut MINUN sieraimeni. MINUN ’voi!’-huutoni ja tuomioni tulen MINÄ kaatamaan päällesi kuin vettä maljasta. Sinut kastellaan MINUN vihassani kuin tulisessa kylvyssä. Tulet olemaan tuhoontuomittu, etkä nouse enää. Valtakuntasi tulee kukistumaan. ’Salaisuus Babylon’ tulee kohtaamaan loppunsa kerta kaikkiaan.

Aikoinaan ylpeä valtio tullaan hakkaamaan yli ennalleenasettamisen. MINÄ puhun näistä asioista, jotka tulevat tapahtumaan. MINUN vihani tulee tyydyttymään, sillä MINÄ OLEN VIHAINEN PAHOILLE.

Kiinnitä huomiota tänä päivänä ja poista itseltäsi epäjumalasi ja turhat kuvasi. Ota pois ylpeytesi ja pukeudu nöyryyteen kuin säkkikankaaseen ja tuhkaan. Tee parannus kaikesta sydämestäsi ja käänny pois synnistäsi! Kiinnitä huomiota ja katso, mitä MINÄ tulen tekemään sinulle, jos tottelet ja käännyt pois. MINÄ tulen siunaamaan sinua ylenmäärin. Yli kulutuksen (2) ja mitä tahansa, mistä olet koskaan unelmoinut. MINÄ lupaan sinulle tämän.

MINÄ rakastan sinua, Morsiameni. MINÄ kaipaan sinua täysin. MINÄ odotan paluutasi, jotta voit tavata MINUT kammioissani. Rakkautesi on puhdas ja silmäsi ovat kiinnittyneet vain MINUUN. Sinulla ei ole ketään toista. Pysythän tällaisena. Älä käänny pois TODELLISESTA RAKASTAJASTASI, SIELUSI RAKASTAJASTA. Pysy puhtaana ja uskollisena, ja MINÄ tulen paljastamaan niin paljon lisää yllätyksiä sinulle, Morsiameni. Tiedät vasta niin vähän. MINULLA on niin monta lahjaa Morsiamelleni, joka on niin uskollinen. MINÄ leikittelen kanssasi, Morsiameni. Tulet näkemään, mitä MINULLA on varattuna.

MINÄ annan sinulle parastani. Muista. MINÄ annan sinulle kaikkeni, niin kuin näytin ristillä. Kuinkahan paljon enemmän MINULLA on sinulle? Sillä on niin paljon enemmän kuin mitä olet kuullut toistaiseksi. MINUN siunaukseni vain lisääntyvät, kun tottelet MINUN käskyjäni. MINÄ en ole tylsä JUMALA. MINÄ olen rakastunut sinuun, joten tietysti MINULLA on enemmän sinulle. Olet tuntenut MINUN rakkauteni, rakas poikani, MINUN rakkauteni niin puhtaana olet tuntenut.

Jatka ja ole uskollinen, sillä MINULLA on siunauksia sinulle, joita et kykene edes käsittämään. MINÄ rakastan Morsiantani. MINÄ lopetan sen tähän: MINÄ rakastan sinua, Morsiameni.”

(Profetian loppu)

1 Kypsin osa Ilmestyskirjan luvun 14 Morsianta

2 Yli kaikkien varojen

* * * * * * *