"Samoin käy maailman lopussa: enkelit tulevat, erottavat pahat vanhurskaista ja heittävät heidät tuliseen pätsiin. Siellä itketään ja kiristellään hampaita."  
Matteuksen ev. 13: 49-50


IKUINEN TULI
Miettikää sitä!


HELVETTI EI OLE HENKILÖIDEN KUNNIOITTAJA!

Eräs ominaispiirre, joka helvetillä on, on se, ettei se ole henkilöiden kunnioittaja. Rikkaat joutuvat helvettiin, vanhukset joutuvat helvettiin, teini-ikäiset joutuvat helvettiin! Juutalaiset joutuvat helvettiin, pakanat (ei-juutalaiset) joutuvat helvettiin! Jopa he, jotka eivät ole tehneet pahaa kenellekään ja jotka jopa auttavat muita, ystävälliset ja hyväntekeväisyyden organisaatioille anteliaat henkilöt, maailman silmissä sanoisimme, ETTEIVÄT nämä henkilöt ole tarpeeksi pahoja joutuakseen helvettiin Hitlerin ja saatananpalvojien, murhaajien jne. kanssa, mutta Raamattu sanoo, että KAIKKI ovat luopuneet Jumalan loistosta! Tarvitsemme kaikki täydellistä pelastajaa, joka on YAHUSHUA!

Ei ole kuin yksi ainut sisäänkäynti, yksi ainut tie Taivaaseen ja se on YAHUSHUA/Jeesus Kristus! Ei ole mitään merkitystä sillä, kuka olette tässä maailmassa, helvetissä ette ole KUKAAN! Saatana ei suosi ketään, hän ei halua tehdä kuin yhden asian, viedä niin monta henkilöä kuin mahdollista helvettiin kanssaan kärsimään ikuisuudeksi! Olkaa hyvät, älkää olko yksi näistä monista kasvoista! Olkaa hyvät, varoittakaa muita! Isoäitejä, isoisiä, äitejä, isiä, sisaria, veljiä, aviomiehiä, vaimoja ja lapsia (ja teini-ikäisiä) on HELVETISSÄ! Ihmisiä kaikista roduista on helvetissä! Varoittakaa heitä ennen kuin on liian myöhäistä! Helvetissä ei ole parannusta! Kuolette sairaudessa ja kivussa! Jos valitsette mennä helvettiin luettuanne tämän, en voi estää teitä, valinta on teidän. Mutta ainakin teitä on varoitettu!

Tekijänoikeudet: Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

Tässä linkki toiselle sivulle helvetistä internetissä.
Ote sivusta «Totuus helvetistä» (käännös)!

Excerpt from "The Truth About Hell" page...

Joitakin vuosia aiemmin, kirja julkaistiin, jonka nimi oli Valon ovien takana tohtori Maurice Rawlings’in kirjoittamana. Tri. Rawlings, sisäelin- ja sydän- ja verisuonitautien erikoislääkäri elvytti monia henkilöitä, jotka olivat kliinisesti olleet kuolleita. Tri, Rawlings, vannoutunut ateisti, piti «kaikkia uskontoja «hokkus pokkuksena» ja kuolemaa ei yhtään sen enempänä kuin kivuttomana sammumisena». Mutta jotakin tapahtui vuonna 1977, joka toi dramaattisen muutoksen tri. Rawlings’in elämään. Hän elvytti miestä, kauhuissaan olevaa ja kiljuvaa -parhaillaan laskeutumassa helvetin liekkeihin!:
«Joka kerta kun potilas sai takaisin sydämenlyöntinsä ja hengityksensä, potilas huusi: «Olen helvetissä!« Hän oli kauhuissaan ja rukoili minua auttamaan häntä. Pelkäsin kuollakseni…sitten huomasin aidosti hätääntyneen ilmeen hänen kasvoillaan. Hänellä oli kauhuissaan oleva ilme, pahempi kuin kuolemassa nähty ilme. Tällä potilaalla oli irvokas ilme, ilmaisten puhdasta kauhua! Hänen pupillinsa olivat laajentuneet ja hän hikoili ja tärisi .

Vielä toinen outo asia tapahtui. Hän sanoi: »Etkö ymmärrä? Olen helvetissä… älä anna minun joutua takaisin helvettiin!» Mies oli vakava ja viimein minulle selvisi, että hän todellakin oli vaikeuksissa. Hän oli paniikissa, jonka kaltaista en ollut nähnyt aiemmin.

(Maurice Rawlings, Kuoleman portin takana (Thomas Nelson Inc., 1979, s.3))

Tri. Rawlings sanoi, ettei kukaan, joka olisi voinut kuulla hänen kiljuntansa ja nähdä kauhun ilmeen hänen kasvoillaan, olisi epäillyt hetkeäkään, etteikö hän todella ollut paikassa nimeltä helvetti!Olemme samaa mieltä tämän toisen helvetistä kertovan nettisivun kanssa, paitsi ettemme usko, että ihmiset ottavat saatanan muodon. Mato, josta pastori puhuu on, että jokaisella helvetissä on oma liekehtivä matonsa, joka ryömii edestakaisin jokaisesta ruumiinaukosta koko ikuisuuden! Kuten apostoli Elisabeth näki visiossa miehestä helvetissä.

 
Helvetin kansalaisia peittävät

"«LIEKEHTIVÄT MADOT JOTKA NÄYTTÄVÄT KÄÄRMEILTÄ, JOTKA MENEVÄT SISÄÄN SILMIIN, KORVIIN, SUUHUN, NENÄÄN, TAKAA…TOISTAN, JOKA AUKOSTA!» "
 Sitä kidutusta emme osaa edes kuvitella! Helvetti on niin kammottava, että Isä Jumala maksoi suuren hinnan ja lähetti oman Poikansa YAHUSHUA:n, pitämään meidät poissa helvetistä! YAHUSHUA rakastaa meitä niin paljon, että Hän oli halukas kärsimään ristiinnaulitsemisen tuskan tarjotakseen pelastuksen tien! Jos helvetti ei olisi todellinen, kysykää itseltänne, maksaisiko KAIKEN JUMALA tämän hinnan paikasta, jota ei edes ole? EI! EI MAKSAISI! Helvetti on todellinen! Sitä ei luotu ihmisille vaan kaatuneille enkeleille, PAHOILLE HENGILLE, ja tietenkin saatanalle! ANTIKRISTUKSELLE JA VÄÄRÄLLE PROFEETALLE!

Laitamme linkin tälle yhdelle sivulle, emme sano juuta emmekä jaata siitä, olemmeko samaa vai eri mieltä kaiken sen muun kanssa, mitä he sanovat ministeriönsä sivulla. Jätämme ihmisille itselleen harjoittaa havaitsemiskykyään erottaa totuus vanhurskaasti. Olkaa hyvät ja laittakaa sivumme ylös ja tulkaa uudelleen.

* * * * * *

Varoitus kaikille heille, jotka haluaisivat aiheuttaa hankaluuksia!  
(Lukekaa tämä!)

"Minä teroitan salamoivan miekkani, käyn toteuttamaan tuomiota, minä kostan vihollisilleni, rankaisen vihamiehiäni. "
5. Mooseksen kirja, 32: 41

"Kun vihollinen tulee sisään KUIN TULVA, YAHUVEH:in (Jumala) Henki tulee nostamaan normin vastaan häntä. " 
Jesajan kirja 59:19

"Jos joku ei rakasta YAHUVEH:ia, YAHUSHUA:aa (Jeesus) Kristusta, olkoon hän ANATHEMA (kirottu).
1. kirje korinttilaisille 16:22 MARANATHA!!!

This is a POWERFUL verse!!!

Anathema tarkoittaa «annettuna kiroukselle ja tuholle, kirottu». Maranatha tarkoittaa «Herramme on tullut.» Huudahdus lähestyvästä JUMALALLISESTA TUOMIOSTA.

PERÄÄNNY SAATANA JA PAHAT HENGET!!!!
YAHUSHUA HA MASHIACH’in (Jeesus Messias) nimeen!!!
SAATANAT JA PAHAT HENGET, YAHUSHUA ha MASHIACH:in veri ON TEITÄ VASTAAN!

Kuitenkin, jos tulette aiheuttamaan vahinkoa tai yritätte saada aikaan ministeriölle ja asianomaisille opettajille, teidät kirjataan ylös Taivaassa. Kosto on MINUN, sanoo Herra ja tulen maksamaan takaisin!!! Ja mitkä tahansa kiroukset lähetettyinä tälle ministeriölle ja asianomaisille opettajille tehdään nolliksi, tyhjiksi ja voimattomiksi YAHUSHUA HA MASHIACH’in (Jeesus Messias) nimeen sillä YAHUSHUA:n veri on niitä vastaan.

Herra sanoo, että teidän täytyy joko katua ja kääntyä pahoilta teiltänne tai tulette pitämään yllänne noita kirouksia, loitsuja, noitumisia, manauksia kuin TOISTA NAHKAA !!! Nämä ovat apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:lle annetut sanat, sillä vaikka meidän tulee siunata vihollisiamme ja heitä, jotka halveksuvasti käyttävät hyväkseen ja kiroavat meitä, Hän ei puhu henkisistä kirouksista vaan sanallisista (rienaukset), ja ainoa siunaus, jonka saat kiroamasta tätä ministeriötä, RUKOILEMME, ETTÄ TULET KATUMAAN JA ANTAMAAN ELÄMÄSI YAHUSHUA:lle (Jeesus)!

Ja jos sinut on lähetetty tälle opettajalle tai ministeriölle tuhoamaan sen, muistutamme sinua TUOMIOSTA, ja herrasi saatanan tuomiosta, joka on asetettu määrättyyn aikaan.
"Saatana, noiden kansojen eksyttäjä, heitetään samaan rikinkatkuiseen, tuliseen järveen kuin peto ja väärä profeetta, ja siellä niitä kidutetaan yötä päivää, aina ja ikuisesti. " Johanneksen ilmestys 20:10 

Varoitus kaikille noidille, shamaaneille, pahoille lääkäreille, satanisteille, pahoille kabbalisteille, voodoo-papeille, pahoille opettajille, jotka ovat juutalaisia, mutta saatanan synagogaa. (Ilmestyskirja 2:9) Kuka tahansa taikuutta tai mustia taiteita harrastava, kun tulette apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n luokse henkisessä valtakunnassa, epätoivottua vierasta ei sallita hänen kodissaan, ministeriössään, rakastettujensa joukossa tai seurakunnassa.

Jos luulette, ettei Pyhä Henki kerro hänelle, olette väärässä, se on todistettu jo. Sillä hänellä on auktoriteetti ja voitelu YAHUSHUA:n nimeen käyttää henkistä vitsaa ja kaksiteräistä miekkaa KATKAISEMAAN HOPEAJÄNTEENNE! Viattomille, jotka eivät tiedä, mitä tämä tarkoittaa, teidän ei tarvitse pelätä mutta pahat tietävät, että he voisivat kuolla, kun tämä tapahtuu. Sillä he käyttävät hopeajännettä matkustaakseen ulos ruumiista. Kuten eräs noita kertoi, joka tuli hänen luokseen ulos ruumiista, ei, et voi tehdä niin, sillä hän saattaisi kuolla ja Elisabeth sanoo, että teitä on varoitettu.

Jokainen tuntee jonkun, joka on helvetissä juuri nyt, tai tekee varauksiaan helvettiin. Älkää olko omahyväisiä pelastuksessanne! "(Lukekaa «Don’t be smug in your salvation» -artikkeli). ". Pelastamattomien sielujen tähden, kristityt, käyttäkää avointa visioita helvetistä annettuna varoittamaan apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:lle, että helvetti on todellinen. Me kaikki selvitämme pelastuksemme pelossa ja vapinassa. Kyse on siitä, mitä teette YAHUVEH:in (Jumalan) Pojan YAHUSHUA:n (Jeesus) kanssa.  

Apostle Elisabeth Elijah Nikomia Is Visited By A Soul...From HELL!


LINKS TO HELL PAGES...


Do You REALLY Want To Go To Hell?

Citizen In Hell      "Citizen In Hell" Song     
The TERROR of Hell

Testimonies, Including "To Hell and Back" Movie
Individuals who have had a first-hand experience with the reality of Hell!

Hell Audio/Video Files

Researchers Record Screams Coming From Hell      Finally Saved!

Brian's Poem      Reservations, Please!      Soul Battle

Jeremiyah Jordan's Poem

All Aboard The Heaven...or Hell Train      How To Save Your Soul

After The Judgment - The Lake of Fire

Email From 11-Year-Old Marion + ELisabeth's Response
(Parents, please read!)

Emails From HellALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE LAST CHANCE MINISTRYwww.amightywind.com  |   www.almightywind.com
These are mirror sites, please go to the other if one is off line.

We are Sabbath-Keepers, Not Seventh-Day Adventists
Click Here For More Info


Mailing and Email Addresses
By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5