USKALLA TEHDÄ TÄMÄ TESTI …

OLETKO TODELLA MENOSSA TAIVAASEEN?

SE, MITÄ ET TIEDÄ, SAATTAA MAKSAA SIELUSI!

KUINKA PELASTAA SIELUSI!

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah:n uusi opetus


*******Kuka tahansa, joka tottelee Kymmentä Käskyä, pääsee taivaaseen.

Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä.

Raamattu ei koskaan sano, että Kymmenen Käskyn totteleminen tulee päästämään teidät taivaaseen. Itseasiassa jos et tuntisi käskyjä, et tietäisi milloin teet syntiä ja rikot lakeja!

Kymmenen käskyä ovat pieni osa Raamattua (2. Mooseksen kirja, luku 20, jakeet 3-17, myöhemmin toistetaan 5. Mooseksen kirjassa, luku 5, jakeet 7-21). Jos siinä olisi kaikki, mitä ihmisten tulisi tietää, suurinta osaa Raamattua ei olisi kirjoitettu.

Edes pyhimmät ihmiset eivät voi väittää, etteivät he ole koskaan rikkoneet kymmentä käskyä. Jos ei sanoissa tai teoissa, möhlimme ajatuksillamme! Muistakaa, EI ole synti tulla saatetuksi kiusaukseen, on synti toimia tuosta houkutuksesta! Paholainen vietteli YAHUSHUA:a ja kuitenkaan Hän EI tehnyt syntiä. Kuitenkin, kuinka monta kertaa olet suuttunut ja ajatellut mitä haluaisit tehdä päästäksesi tasoihin?

Toisaalta, olisiko ajatus tuolle ihmiselle, jonka tunnet, synti, jos puhuisit sen? Vain YAHUVEH on täydellinen! Kaikki muut ovat VALEHTELIJOITA! Sillä KAIKKI ovat tehneet syntiä ja luopuneet YAHUVEH:in LOISTOsta. Sillä kaikki he, jotka väittävät, etteivät he tee syntiä, miksi he sitten tarvitsevat Pelastajaa? Miksi he haluaisivat hyväksyä YAHUSHUA:n Herranaan ja PELASTAJANAAN?

Henkilökohtainen huomio: Vaikka olen tavannut lukuisan määrän ihmisiä, jotka ajattelevat, että he ovat aina totelleet Kymmentä Käskyä, muutama kysymys tyypillisesti paljastaa, että he ovat rikkoneet suurinta osaa niistä satoja kertoja kutakin. Esimerkiksi, suurin osa ihmisistä rikkoi käskyä «kunnioita isääsi ja äitiäsi» ainakin kerran nenäkkäänä lapsena. Sitten ihmiset tajuavat, että siihen mennessä kun heidän teinivuotensa ovat ohitse, he rikkoivat tuota Käskyä satoja kertoja lisää.

Mutta mitä teet kun vanhempasi haluavat sinun käyttäytyvän jumalattomasti? Mitä teet kun vanhempasi pakottavat sinut valitsemaan YAHUSHUA:n tottelemisen ja heidän tottelemisen välillä? Onko syntiä olla tottelematta heitä? Moittia heitä? EI, sillä Raamattu käskee TOTTELEMAAN YAHUVEH:ia, ei ihmistä ensisijaisesti. Onpa kyse vanhemmistasi tai hallituksesta! Ensin meidän täytyy totella YAHUVEH:ia ja YAHUSHUA:a. Jotkut kirkot opettavat, että mitä tahansa hallitus käskeekään, meidän täytyy TOTELLA, koska YAHUVEH haluaa meidän tekevän näin.

Tämä on totta niin kauan kuin se EI mene vastaan, mitä Raamattu käskee meidän tehdä. JOS tämä ei olisi totta, niin saksalaiset, jotka piilottivat juutalaisia, jottei heitä tapettaisi tai he, jotka piilottivat kristittyjä, tekivät syntiä YAHUVEH:ia vastaan! Hölynpölyä! Hallitus sanoo, ETTEI abortti ole murha, tarkoittaako tämä, että YAHUVEH haluaa kristittyjen tekevän niitä? Auttamaan tehdä niitä? Puolustamaan tekoa murhata viattomia vauvoja ? EI!

Voisimme jatkaa esimerkein muista käskyistä mutta asian ydin on saavutettu. Ihmiset, jotka tutkivat itseään totuudellisesti, huomaavat, että he ovat rikkoneet suurinta osaa Kymmenestä Käskystä jossain elämänsä vaiheessa ja jos rikot yhtä kerran, olet kadotettu. Ellet usko, että YAHUSHUA Messias, YAHUSHUA:mme antoi elämänsä puolestamme maksaen hinnan synneistämme vuodattamalla PYHÄN, PUHTAAN, SYNNITTÖMÄN VERENSÄ GOLGATALLA! YKSIKÄÄN ihminen EI tappanut YAHUSHUA:a, Hän luopui elämästään tietoisesti jotta pelastuisimme!

Tee parhaasi totellaksesi mutta jätä loppu YAHUSHUA:lle tietäen, että edes pyhin käytöksemme ei ole verrattavissa Kaikkivaltiaan YAHUVEH:in puhtauteen, pyhyyteen, synnittömyyteen! Usko vain, että YAHUSHUA, YAHUSHUA:mme on uskollinen pelastamaan kaikki MEISTÄ, jotka kutsumme Hänen nimeään pelastuaksemme synneistämme, kadumme, käännymme pois noista synneistä ja kun teet syntiä, tiedä, että YAHUSHUA on paitsi esirukoilijamme, kuten asianajaja YAHUVEH:in edessä, Raamattu sanoo myös, että HÄN on TUOMARI! Tässä on voiton mahdollisuudet, eikö vain? Kuinka YAHUVEH Isä voisi olla armeliaampi kuin tämä? Oletko koskaan huomannut, että mitä ENEMMÄN yritämme olla täydellisiä, sitä vähemmän TÄYDELLISIÄ huomaamme olevamme?

Ainoastaan YAHUVEH Isä, YAHUVEH POIKA ja YAHUVEH PYHÄ HENKI ovat TÄYDELLISIÄ! Kun pyydämme anteeksiantoa, USKOKAA, että YAHUSHUA, YAHUSHUA:mme maksoi hinnan synnistä ja älkää suunnitelko syntiä etukäteen, koska on olemassa sellainen asia kuin YAHUVEH:in koetteleminen. Meidän EI tule olla tekemättä syntiä, koska pelkäämme YAHUVEH:ia tai HELVETTIÄ päinvastoin kuin mitä opetetaan, meidän tulee olla haluamatta tehdä syntiä, koska RAKASTAMME YAHUSHUA:a ja YAHUVEH:ia niin paljon, ettemme halua millään lailla loukata heitä!

Meidän ei tarvitse pelätä taivaallista Isäämme kun rakastamme HÄNTÄ ja HÄNEN POIKAANSA YAHUSHUA:a asettaen HEIDÄT ENSIMMÄISIKSI elämissämme! Haluten miellyttää Iskää YAHUVEH:ia kaikin tavoin!

Kuka tahansa, joka käy kirkossa, pääsee taivaaseen.

Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä.

Raamattu ei koskaan sano, että kirkossa käymällä pääsee taivaaseen.

Koska kirkot ovat eri mieltä toistensa kanssa, kuinka tiedät, että olet oikeassa kirkossa päästäksesi taivaaseen?

Jos ravintolassa käyminen ei muuta sinua hampurilaiseksi, miksi luulet, että kirkossa käyminen tekee sinut pyhimykseksi? (Kyllä, tuon oli tarkoitus olla humoristista, mutta asiayhteys on täysin kelpo.)

Henkilökohtainen huomautus: Olemme nähneet ihmisiä, jotka käyvät kirkossa joka viikko ja viipymättä nukahtavat. Jos he ovat avoimesti kyllästyneitä YAHUVEH:iin, tuleeko Hän silti kutsumaan heidät taivaaseen kuitenkin? Emme usko niin. Mitä jos kirkko, jossa he käyvät, on itse asiassa kultti tai väärä uskonto? Jos niin on, he ovat vaikeuksissa. Tiedättekö, että koko ikuisuuden tulemme ylistämään ja palvomaan Pelastajaamme ja Luojaamme? Voitteko kuvitella jonkun, joka VIHAA YAHUVEH:in ylistämistä täällä maassa, haluamassa PALVOA YAHUVEH:ia koko ikuisuuden?

Pääsevätkö rasistit taivaaseen?

EIVÄT! Sillä kerron teille totuuden, taivaassa EI tule olemaan YHTÄ rotua tai YHTÄ uskontoa! Tunnen rasisteja ja he tulevat kaikissa ihonväreissä, ja uskonnoissa! En usko, että voit olla rasisti ja todella RAKASTAA YAHUSHUAA! Ihmiset, jotka vihaavat JUUTALAISIA ja väittävät olevansa kristittyjä, katoliset, jotka vihaavat protestantteja ja päinvastoin ja valkoiset ihmiset, jotka luulevat, että taivas tulee olemaan eri uskontokuntiin jaettu YLLÄTYS! HELVETTI tulee olemaan täynnä rasisteja! Sitä paitsi, minulle ei ole väliä, mitä väriä ihosi on tai mikä on kansallisuutesi! ET ole kristitty, JOS ET rakasta ihmisiä rotujemme eroavaisuuksista huolimatta! Kuinka tylsä taivas olisikaan jos näin olisi! Olen tuntenut HERRAN vihan kun tv:ssä olen kuullut Ku Klux Klaanin siteeraavaan Raamattua ja kuitenkin sylkevät oksennustaan suistaan vihalla kohtaan muita rotuja ja kansallisuuksia! Todistaen, että he palvelevat saatanaa! Tämä on heidän tosi isänsä ja HELVETTI on heidän kotinsa jos he eivät KADU!

Helvetti tulee pursuamaan ylitse rasisteja ja fanaatikkoja! YKSIKÄÄN rotu, sukupuoli, kansallisuus ole parempi kuin toinen! Mielestäni on siunaus oppia tuntemaan ihmisiä muista kansallisuuksista! Kuinka voimme väittää rakastavamme YAHUSHUAA ja kuitenkin vihata ihmisiä, koska he eivät näytä samalta kuin me?

Suren kun näen, kuinka tuomitsemme toisemme sen vuoksi, miltä he näyttävät, heidän ikänsä, painonsa tai ihon värinsä vuoksi. Kansallisuus, voiko kukaan muuttaa maata, jossa synnyimme?

Myönnän, että kamppailen ennakkoluuloa vastaan, mutta se johtuu syvästä YAHUSHUA:n vihasta, joka MUSLIMEILLA on ja KAIKKIEN, jotka ovat kristittyjä tai JUUTALAISIA.

Muslimit kiduttavat ja murhaavat sisariamme ja veljiämme YAHUSHUA:ssa kaikkialla maailmassa! Miehiä, naisia, lapsia! Rukoilen, että muslimit KATUVAT ja kääntyvät pois pahasta, jota tekevät! Taivaassa ei tule olemaan muslimeita! Heidän TÄYTYY hyväksyä YAHUSHUA MESSIAAMME HERRANA YAHUVEH:ina ja Pelastajana. Meidän täytyy rukoilla, että muslimit hyväksyvät YAHUSHUA:n HERRANAAN YAHUVEH:ina ja PELASTAJANA!

Jokainen, joka käy kirkossa, pääsee taivaaseen.

VÄÄRIN! YAHUVEH kertoo meille, ETTEIVÄT penkinlämmittäjät, haaleanlämpöiset uskossaan ja suhteessaan YAHUSHUA:n kanssa pelastu. YAHUSHUA, meidän YAHUSHUA:mme sylkee heidät ulos suustaan! Parasta olla KUUMA tulessa HERRALLE tai KYLMÄ vihaten YAHUVEH:ia kuin olla HAALEANLÄMPÖINEN! He, jotka käyvät kirkossa SHOW:n vuoksi, koska he luulevat, että se on vapaalippu taivaaseen, kuitenkaan heillä ei ole henkilökohtaista suhdetta YAHUSHUA:n kansa! He vain pettävät itseään. Kirkko EI ole muotinäytös eikä paikka nostaa pastoria YAHUVEH:ina tai jonakuna, joka EI voi tehdä väärin. Ei ole kuin YKSI hyvä paimen ja se ei ole kuolevainen mies tai nainen! Joissakin kirkoissa, kerrotaan valhetta, että ihmiset voivat OSTAA siellä tien taivaaseen! Anna kymmenyksiä pastorille ja taivas on sinulle taattu! VÄÄRIN! Kukaan ei voi lahjoa tietään taivaaseen! MIKÄÄN määrä kynttilöitä ei voi taata sielulle poispääsyä helvetistä! Ehtoollisen ottaminen on hyvä asia, kuten tosi sapatin noudattaminen ja sen pitäminen pyhänä mutta se EI pelasta sieluasi!

Älkää ymmärtäkö minua väärin on hyvä käydä Raamattuun uskovassa kirkossa, joka asettaa YAHUSHUA.n ensimmäiseksi! Kirkossa, joka osoittaa YAHUSHUA:n tosi rakkauden rakastamalla seurakuntaa rohkaisten PYHÄN HENGEN lahjoja! Opettaa YAHUVEH.in kompromissia tekemätöntä sanaa! Opettaa pyhyyttä ja auttaa valmistamaan YAHUSHUA:n Morsianta Hänen uudelle tulemiselleen! Siltikään, kirkossa käyminen ei takaa sinulle taivasta. Vain YKSI tie taivaaseen. Hänen nimensä on YAHUSHUA, tai YAHSHUA.

Kuka tahansa, joka tekee hyviä asioita enemmän kuin pahoja, pääsee taivaaseen.

Tätä kutsutaan myös tasapainon mitan tuomioksi ja tämä on yksi yleisimmistä vääristä käsityksistä. Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä:

Raamattu ei koskaan sano, että tekemällä enemmän hyviä asioita kuin pahoja saa takeen taivaasta.

YAHUVEH on niin pyhä (täydellinen ja synnitön), että kaikki vanhurskautemme on kuin likaisia vaatteita Hänelle (katso Jesajan kirja luku 64, jae 5). Luuletko, että likaisen vaatekasan antaminen YAHUVEH:ille saa Hänet päästämään sinut taivaaseen? Me emme.

Pääseminen taivaaseen (tai pelastetuksi tuleminen) on YAHUVEH:in ilmainen lahja. Hän teki sen niin, jottei kukaan voisi leuhkia pääsevänsä taivaaseen omien hyvien tekojensa vuoksi. (kirje efesolaisille 2:8-9)

Kuka tahansa, joka uskoo YAHUVEH:iin, pääsee taivaaseen.

Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä.

Raamattu ei koskaan sano, että YAHUVEH:iin uskominen on pääsy taivaaseen.

Saatana (paholainen) uskoo, että YAHUVEH on olemassa. Itseasiassa, hän puhuu YAHUVEH:in kanssa Jobin kirjassa luvuissa 1-2. Kuitenkaan, hän ei pääse taivaaseen, hänet heitetään tulen ja tulikiven järveen (helvettiin). Tämä on kirjoitettu Johanneksen ilmestykseen lukuun 20, jakeeseen 10.

Enkelit, jotka tekivät syntiä, heitettiin helvettiin ja he tunsivat YAHUVEH:in. Lukekaa 2. Pietarin kirje, luku 2, jae 4.

Sori vaan, YAHUVEH:iin uskominen ei riitä sallimaan teidän astua taivaaseen.

Kuka tahansa, joka ei ole tappanut ketään tai tehnyt mitään «todella pahaa», pääsee taivaaseen.

Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä.

Vaikka jonkun murhaaminen on yksi parhaista tavoista auttaa teitä joutumaan helvettiin, Raamattu ei koskaan sano, että jonkun murhaamatta jättäminen takaa taivaan. Sama koskee olla tekemättä «vähempiä» rikoksia.

Raamatussa on ainakin kaksi murhaajaa, jotka pääsivät taivaaseen: Mooses ja Daavid.

On joitakin ihmisiä, jotka eivät ole koskaan tappaneet ketään (tai tehneet mitään muutakaan «todella pahaa»), jotka silti joutuivat helvettiin. Lukekaa esimerkki Luukaksen evankeliumista luvusta 16:19-31.

Jokainen kristityssä taloudessa pääsee taivaaseen.

Tämä mielipide on väärä ainakin kolmesta syystä.

Raamattu ei koskaan sano, että jonkun tietyn perheen jäsenenä oleminen sallii teidän päästä taivaaseen.

Et ole fyysisesti syntynyt kristitty kuten olet maan kansalainen. Tullaksesi Kristityksi ja päästäksesi taivaaseen (YAHUVEH:in valtakuntaan astuminen) sinun täytyy olla «syntynyt vedestä ja hengestä». Tämä on eri asia, katso 1. Johanneksen kirje 3:1-8.

Raamattu sanoo, että jotkut perheen jäsenet pääsevät taivaaseen kun muut nukkuvat tai tekevät työtä heidän vierellään eivät pääse. (Matteuksen ev. 24:40-41, Luukaksen ev. 17:34-35).

Perheen jäsenenä oleminen ei ole tie taivaaseen.

Kuten sanoimme aiemmin, ainut tie saada asiat kuntoon YAHUVEH:in kanssa perustuu täysin Raamattuun, ei uskomuksiimme tai mielipiteisiimme. Tämä voidaan todistaa lukemalla Raamattua. Nyt, jos seuraamme, mitä Raamattu sanoo asioiden kuntoon saamiseksi YAHUVEH:in kanssa, meillä on vastaus kolmeen tärkeään kysymykseen.

Kysymys 1: Miksi tarvitsen YAHUSHUA:a?

Suurin osa ihmisistä aloittaa väärällä käsityksellä suhteensa tilasta YAHUVEH:iin. Jos he uskovat elämään tämän elämän jälkeen, he luulevat, että heidän oma tiensä päästä taivaaseen on tarpeeksi hyvä pääsemään läpi noista helmiporteista. Jälleensyntyminen on paholaisen VALHE! Kuinka tiedän tämän? Koska JOS kaikki, mitä meidän vaadittaisiin tehdä, olisi tulla takaisin eri elämissä kunnes saavutamme täydellisyyden ja sen jälkeen pääsisimme taivaaseen, se mitätöisi työn ja hinnan, jonka YAHUSHUA, meidän Messiaamme maksoi Golgatalla! Se tekisi Raamatun kelpaamattomaksi, joka kertoo meille, että HELVETTI on kirjaimellinen ja taivas on kirjaimellinen! YAHUVEH:in sana ei valehtele! Seitsemännen päivän adventistit uskovat, että heidän rukouksiaan ei kuulla JOS rukouksia EI sanota polvillaan! VÄÄRIN! Muut kirkkojen säädökset sanovat, että jos nainen meikkaa, pitää koruja ja hyväksyy henkisen johtajuuden roolin, hän joutuu HELVETTIIN! Tämä on silkkaa ÄLYTTÖMYYTTÄ! Henkilökohtainen huomio: Useampi kuin yksi uskonto on kertonut minulle tämän. Seitsemännen päivän adventistit opettavat, että JOS henkilö lakkaa menemästä 7. päivän adventistien kirkkoon, tuo henkilö menettää pelastuksensa. Väärin! Pelastus ei riipu suhteesta kirkkoon! Kysymyksessä on suhde YAHUSHUA:n (Jeesus), meidän YAHUSHUA.mme kanssa! 7. päivän adventistit ovat KULTTI ja vaarallinen sellainen! Se pyyhkii maailman halki ja johtaa ihmisiä Ellen Whiten profetioille eikä tiedosta, että YAHUVEH puhuu ihmisilleen tänä päivänä monin tavoin ja kyllä, nykypäivän profeettojen ja apostolien kautta! 7. päivän adventistit vaikuttavat olevan rakastava seurakunta, kunnes olet eri mieltä heidän oppiensa kanssa tai varoitat vastaan heidän kirkkoaan, sitten näet sivupersoonan, vaikka hän olisi rakastettu ja se on kuin Jekyll ja Hyde!


Tiedän, että meidän tulee kunnioittaa ja pitää pyhänä tosi sapatin päivä mutta silti JOS kuulet tämän, VAIN tosi sapatin pitäjät pääsevät taivaaseen! Enkä puhu myöskään sunnuntaista, vaan Luojamme säätämästä sapatista, kuten 1. Mooseksen kirjassa on kirjoitettu. Perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun…mutta 7. päivän adventistit opettavat, että jos teet työtä tai ostat tai valitset toisen päivän palvoa YAHUVEH:ia, et pääse taivaaseen! VALHEITA! JOS tämä olisi kaikki, mitä vaaditaan, ortodoksijuutalaiset, jotka kieltäytyvät hyväksymästä YAHUSHUA:a HERRANAAN ja MESSIAANAAN olisivat taattuja taivaasta! Jälleen, jos tämä olisi totta, siinä tapauksessa työ ja lahja, jotka YAHUSHUA antoi meille Golgatalla, EIVÄT olisi olleet välttämättömiä! Muut uskovat, että kuka tahansa, joka syö SIANLIHAA tai muita epäpuhtaita ruokia (hummeria, katka- tai taskurapuja, ostereita jne.) EIVÄT pääse taivaaseen! VÄÄRIN! Kyllä! YAHUSHUA heitti pahat henget sikalaumaan ja siat juoksivat jyrkältä kalliolta ja hukkuivat! Kyllä, tiettyjä ruokia pidetään EPÄPUHTAINA ruokina! Minulla on henkilökohtainen tunnustus, opetin pojalleni tämän lain ja hän vihaa sianlihaa! Syömme sitä harvoin, niin luulin, kunnes minulle selvisi, että pepperoni on sianlihaa! Minulla oli älä kysy, älä kerro politiikka!


Viime vuonna nuori poikani sanoi minulle kun minulle tarjottiin pekoni salaatti -leipää: «Älä syö sitä, äiti tai joudut helvettiin!» Tiesin silloin epäonnistuneeni ilmaistessani, että sian lihan syömättä jättäminen EI pelasta sielujamme! Taas, jos tämä olisi asianlaita, YAHUSHUA:n ,meidän YAHUSHUA:n ei olisi tarvinnut vuodattaa vertaan ja antaa elämäänsä Golgatalla! Kun opetin nuorta uutta Messiaanis-juutalaista käännynnäistä, hän sanoi minulle, että jos hän ja hänen 3 tytärtään nääntyisivät kuoliaaksi ja pakastimessa olisi ainoastaan sianlihaa, hän mieluummin KUOLISI ja pakottaisi tyttärensä kuolemaan kuin laskisi sianlihan siunaukseksi! Tiesin silloin, hänen opettajanaan, että minun täytyi olla epäonnistunut jollain tavoin! Mikään määrä todistamista tätä kirjoitusten mukaiseksi ei olisi muuttanut hänen mieltään! Nyt, silloin tällöin syön sianlihaa ja muita epäpuhtaita ruokia kuten Raamatussa sanotaan (Toorassa) vain, jotta poikani tulee muistutetuksi, että ÄITI tietää, että sen syöminen EI lähetä meitä HELVETTIIN!

YAHUSHUA:n veri puhdistaa epäpuhtaat ruuat! Ei se, mikä suuhun menee, saastuta meitä vaan se, mikä tulee ulos suistamme! Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi tarkoituksella tahrata tämä PYHÄN HENGEN temppeli ja syödä epäpuhtaita ruokia testaksemme tätä myöskään. Mitä tahansa syömmekään, pyytäkää vain YAHUVEH:in siunauksia ja tehkää se kiitoksella! Kunnia ja palvonta YAHUVEH:ille 7 päivää viikossa! Mutta muistakaa sapatti myös! 7. päivän adventistit ovat pois tasapainosta monin tavoin. He todella uskovat, että VAIN 7. päivän adventisteilla on totuus ja ETTEI yhtäkään ihmistä nähdä taivaassa, ellei tämä usko 7. päivän adventistien oppeihin. No, en usko sielun uneen ja uskon, että jos kuolisin juuri nyt, pääsisin välittömästi taivaaseen, 7. pv:n adventistit uskovat, ettei kukaan, joka kuolee, nyt, pääse taivaaseen, ennen kuin YAHUSHUA tulee uudelleen. Uskon hurmioon ja uskon kirjaimelliseen helvettiin ja tiedän, että viholliseni on saatana ja helvetti on myös nimeltään Hades ja se ei ole satu tai myytti! Uskon, että on ihmisiä taivaassa monista eri kirkon liikkeistä mutta YHTÄKÄÄN ei tule olemaan, joka olisi kieltänyt YAHUVEH:in LAHJAN GOLGATALLA! Kieltäydyn uskomasta, että YAHUSHUA olisi arkkienkeli Mikael! Kaikkea yllä olevaa yritettiin syöttää minulle ja tämä mies epäonnistui! Olkaa hyvät ja rukoilkaa heidän puolestaan, jotka ovat jumissa tässä KULTISSA, koska he todella uskovat, että kaikki muut ovat VÄÄRÄSSÄ ja että he ovat oikeassa!

Tiedän tämän henkilökohtaisesta kokemuksesta koska kieltäydyin kääntymästä tähän VÄÄRÄÄN uskontoon ja KULTTIIN ja KIELTÄYDYIN OPETTAMASTA tai KATUMASTA tapaa, jolla uskon, opetin, profetoin. Tämä ministeriö EI salli tulla käytetyksi 7. päivän adventistien haaraministerönä! Vaikka se merkitsisi jonkun rakkauden menettämistä, rakastan ja rukoilen, että YAHUSHUA näyttää heille totuuden ja hän pakenee 7. päivän adventistien kirkosta oman sielunsa tähden! Hän on vasta uusi vauva YAHUSHUA:ssa, 2-vuotias.

Valitettavasti, nämä uskomukset asettavat heidät muita ihmisiä vastaan. Mikään näistä uskomuksista ei todella selitä noiden ihmisten tilaa suhteessa YAHUVEH:iin. Raamattu kertoo meille, että asia nimeltä «synti» erottaa jokaisen henkilön totaalisesti YAHUVEH:ista. (tämän osoittaa kirje roomalaisille 3:23. Raamatulle tutut henkilöt kutsuvat tätä «roomalaisten 3:23:ksi« eräänlaisena Raamatun lyhenteenä.) Synti on tottelemattomuutta YAHUVEH:ille. Koska YAHUVEH on synnitön, Hän ei voi sietää syntiä tai ihmisiä, joissa on syntiä (jokaista meistä). Yritämme olla täydellisiä. Ongelma on, ettemme voi olla täydellisiä, se on mahdotonta. Joten vaikka epäonnistumme, yritämme olla enemmän rakastetumme YAHUSHUA:n kaltaisia tietäen, että mitä enemmän yritämme, sitä varmemmin tajuamme, että epäonnistumme ja miksi tarvitsemme Pelastajaa!

Ajatelkaa sitä näin. Jos kolme meistä heittää tikkaa ja yksi pääsee kahden sentin päähän napakympistä, toinen neljän sentin ja kolmas heittää tyystin ohi taulun, kuka heistä saavuttaa napakympin? Ei kukaan, tietenkään! Näin on meidän laitamme verrattuna YAHUVEH:iin. YAHUVEH vaatii napakymppiä (täydellisyys, ei syntiä koskaan) Jotkut pääsevät lähemmäksi tottelemisessaan YAHUVEH:ia mutta kukaan ei koskaan osu täydellisyyden napakymppiin. Näin, jokainen on totaalisen menetetty ja he ovat (kirjaimellisesti) YAHUVEH:in vihollisia, vaikka he pääsisivät lähelle napakymppiä. Yksi ainoa synti erottaa meidät totaalisesti YAHUVEH:ista. Tämän tekee pahemmaksi se, että tiedämme, että jos teemme syntiä, meidän täytyy kuolla. (kirje roomalaisille 6:23) Tulemme myös olemaan erotetut YAHUVEH:ista ja ikuisuuden helvetissä. Tarpeetonta sanoa, meillä on ongelma. Raamattu sanoo: «Kaikki me selvitämme pelastuksemme pelossa ja vapinassa.»


Tässä YAHUSHUA astuu kehiin. YAHUVEH tiesi, ettei voisi olisi mitään keinoa, jolla voisimme koskaan saada mitään tekemistä Hänen kanssaan syntiemme vuoksi. Tietäen, ettemme voisi pyyhkiä pois edes yhtä synneistämme itse, Hän rakasti meitä niin paljon, että lähetti Hänen Poikansa YAHUSHUA:n maailmaan. (1. Johanneksen kirje 3:16-17) Koska YAHUSHUA ei koskaan tehnyt syntiä, Hänen ei olisi tarvinnut kuolla. Kuitenkin, Hän valitsi kuolla ristillä kaikkien ihmisten syntien tähden. Hänestä tuli «täydellinen uhri» kaikille synneillemme ja YAHUVEH hyväksyi Hänen kuolemansa synneillemme täytenä maksuna! Näinollen, YAHUSHUA:sta tuli «silta» meidän ja YAHUVEH:in välille. Ainoastaan Hänen kauttaan meillä voi olla mitään tekemistä YAHUVEH:in kanssa (1. Johanneksen kirje 14:6). Meidän täytyy vain hyväksyä YAHUSHUA Pelastajanamme ja sitten elää Hänelle. Tämä tuo meidät seuraavaan kysymykseemme.

Kysymys 2: Kuinka hyväksyn YAHUSHUA:n?

Raamattu paljastaa neljä askelta.


Usko YAHUSHUA:an ja aseta uskosi Häneen. (kirje efesolaisille 2:8-10)

Kristinusko ei ole sokea usko vaan pikemminkin tosiasioihin perustuva usko. Se voidaan, toisin kuin muut uskonnot, osoittaa oikeaksi ja todistaa olevan totta.

Kadu syntejäsi. (Apostolien teot 17:30-31).

Mitä «katua» tarkoittaa? No, kuvittele, että olisit menossa kauppaan kun huomaat, että olet unohtanut rahasi. Mitä tekisit? Pettyisit luultavasti, että hukkasit niin paljon aikaa mutta kääntyisit silti ympäri ja menisit kotiin hakemaan rahasi. Katuminen on sellaista. Katuvainen henkilö yksinkertaisesti sanoo: «YAHUVEH, käyttäydyin huonosti menneisyydessäni ja tahdon kääntyä ympäri ja elää tavalla, jolla tahdot minun elävän tästä eteenpäin.« Voit puhua YAHUVEH:ille kuten puhuisit arvostetulle ystävälle ja katua mitä tahansa syntiä, joka on ollut osa elämääsi.

Tunnusta YAHUSHUA Herrana jollekulle. (Matteuksen ev. 10:32-33, kirje roomalaisille 10:9-10)


Raamatussa, YAHUVEH aina asettaa etusijalle sen, mitä sanomme luultavasti koska «mitä tahansa on sydämellämme, määrää sen, mitä sanomme» (Matteuksen ev. 12:34) Näinollen, YAHUVEH haluaa meidän suullisesti omistautuvan YAHUSHUA:lle (elämiemme Herrana) jonkun kuullen.

Ota kaste. (Apostolien teot 2:38-39)

Kastetuksi tuleminen merkitsee tulla upotetuksi veteen. Tyypillisesti, henkilö seisoo vedessä, lasketaan veteen (toisen kristityn toimesta) ja sitten nostetaan takaisin ylös vedestä. Tämän toimen merkitys nähdään kirjeessä roomalaisille 6:1-7 ja esimerkki siitä Apostolien teoissa 8:26-39).

Jotkut ihmiset eivät usko, että kasteen ottaminen on osa YAHUSHUA:n hyväksymistä. Kuitenkin, yksi asia on selvä Raamatussa, «usko ja kaste ovat aina yhdessä». Näin ollen, on selvää, että kaste on osa YAHUSHUA:n hyväksymistä. Rohkaisemme teitä etsimään kasteen ottamisen «miksi» Raamatusta. Kuka tahansa tosi kristitty voi kastaa teidät.

Kasteen ottaminen vedellä on yksi tapa, mutta YAHUSHUA sanoi: «Johannes kastoi teidät vedellä mutta YAHUSHUA kastaa teidät PYHÄN HENGEN TULELLA!» Otettuanne kasteen vedellä, TAVOITELKAA TULEMASTA täytetyksi PYHÄN HENGEN tulella! Tässä PYHÄN HENGEN lahjat tulevat peliin! Kuitenkaan, älkää uskoko, että JOS teillä ei ole kielillä puhumisen lahjaa, ettette pääse taivaaseen. Jälleen yksi väärä oppi! Jos näin olisi, YAHUVEH sanoisi selvästi, että jokainen, joka ei puhu kielillä, EI pelastuisi! Jälleen, JOS tämä olisi totta, YAHUSHUA:lle ei olisi ollut välttämätöntä antaa elämäänsä ja vertaan Golgatalla! Ainoastaan YAHUSHUA:n veri pesee pois synnit heille, jotka ottavat vastaan tuon USKON LAHJAN! Baptismi ja muut kirkon organisaatiot opettavat, että JOS henkilöä ei ole kastettu, edes nuorta lasta, että tuo henkilö ei pääse taivaaseen! Jälleen, JOS tämä olisi totta, miksi YAHUSHUA:lle olisi ollut välttämätöntä tulla uhratuksi Golgatalla? Baptismi on ulkoinen merkki, että seuraamme YAHUSHUA:a. Nuoret ihmiset eivät ymmärrä tätä täydesti, joten heitä ei pitäisi kastaa ennen kuin he ymmärtävät, mikä YAHUSHUA:n seuraamisen hinta on. Vauvoja pitäisi omistaa, ei kastaa, sillä heidän täytyy olla tarpeeksi vanhoja tekemään omat päätöksensä.


Raamatun mukaan tämä neliaskelinen prosessi johtaa teidät suoraan YAHUVEH:in luokse. Jos olette valinneet tehdä näin, onnittelut! Olette nyt suoralla ja kapealla tiellä taivaaseen ja voitte alkaa kehittää ja pitää suhdetta YAHUVEH:in kanssa. Tämä johtaa meidät kolmanteen ja viimeiseen kysymykseen.

Kysymys 3: Kuinka pysyn oikealla tiellä YAHUVEH:in kanssa YAHUSHUA:n kautta?

Monta kertaa ihmiset ajattelevat, että YAHUVEH aikoo antaa heille anteeksi heidän menneisyyden syntinsä, mutta heidän kristityksi tulemisen jälkeensä he eivät voi koskaan enää tehdä syntiä tai YAHUVEH torjuu heidät. Näin ei ole asia lainkaan, joten hankkikaamme ymmärrys siitä, kuinka meidän tulee elää hyväksyttyämme YAHUSHUA:n Pelastajanamme ja Herranamme.


1. Johanneksen kirje 1:1-5, 2:6 antavat parhaan vastauksen. Nämä kappaleet kuvaavat ihmisiä, joilla on asiat kunnossa YAHUVEH:in kanssa ja selittävät heille, että he tulevat vielä kamppailemaan ja sortumaan syntiin toisinaan. Näinä aikona, sanotaan että YAHUSHUA:n veri puhdistaa heidät kaikesta synnistä. Kuitenkin, se ensin määrittelee, kuinka uskovien täytyy elää soveltaakseen tätä lakia itseensä. Se käyttää termejä «valossa kulkeminen» ja «pimeydessä kulkeminen».

Asian ytimiä tässä ovat perusta, motivaatio ja johdonmukaisuus, jos perustanne on Raamatussa, jos motivaationne on olla kuin YAHUSHUA ja jos jatkuvasti tavoittelemme elää kuten YAHUSHUA, tiedämme, että YAHUSHUA peittää syntejämme ja olemme vielä kunnossa YAHUSHUA:n kanssa (1. Johanneksen kirje 2:5-6, 5:13) Kuitenkin, jos sanomme, että tunnemme YAHUVEH:in emmekä jatkuvasti tavoittele elää kuten Hän tottelemalla Häntä (jos jatkamme «kulkemista pimeydessä») YAHUVEH sanoo, että olemme valehtelijoita ja totuus ei ole meissä (1. Johanneksen kirje 2:3-4, 1:6) Näin, jos teette päätöksen hyväksyä YAHUSHUA, teidän täytyy ymmärtää, että se tarkoittaa elämän pituista sitoumusta sitä kohti, että tavoittelee olla YAHUSHUAn kaltainen tavassa, jolla elätte. Siitä «YAHUSHUA:n kanssa pysymisessä» on kyse, tulemisesta enemmän YAHUSHUA:n kaltaiseksi! Toivomme taatusti, että valitsette YAHUSHUA:n. Tapa varmistaa, että nimenne on kirjoitettuna Lampaan Elämän Kirjassa, on asettaa YAHUVEH ensimmäiseksi ja RAKASTAA YAHUVEH:ia, YAHUSHUA:a ja PYHÄÄ HENKEÄ kaikella mielellään, hengellään, ruumiillaan ja sielullaan. Tehdä parhaansa totellakseen YAHUVEH:ia ja Hänen käskyjään koska tahdomme miellyttää Taivaallista Isäämme, sillä emme tahdo surettaa Häntä. Rakasta naapuriasi ja tee hyvää heille kuten haluaisitte heidän tekevän hyvää teille. Kaikki käskyt ovat koottuna näihin kahteen käskyyn.

Jos teidän tarvitsee tietää lisää, olkaa hyvät ja kirjoittakaa minulle sähköpostia. Pidän etuoikeutena sitä, että voin rukoilla kanssanne ja tavata teidät taivaassa jos en maan päällä.

Rakkautta kaikille YAHUSHUA:n nimeen,

apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah