Taivassivu

Heaven Page
Finnish Translation

Evankeliumi Matteuksen mukaan 6:19-21
“Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle. Täällä tekevät koi ja ruoste tuhojaan ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.”

Psalmi 103:19
YAHUVEH:illa on istuimensa taivaassa ja Hänen valtansa alla on kaikki maa.
Evankeliumi Matteuksen mukaan 18:10
«Katsokaa, ettette halveksi yhtäkään näistä vähäisistä. Sillä Minä sanon teille: heidän enkelinsä saavat taivaissa joka hetki katsella Minun taivaallisen Isäni kasvoja.»
Evankeliumi Johanneksen mukaan 14:1-3    «Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa YAHUVEH:iin ja uskokaa Minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta -enhän Minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa, mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä, missä Minä olen.»
"1. Kirje tessalonikalaisille 4:16,17 "   «Itse YAHUSHUA laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja YAHUVEH:in pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet YAHUSHUA:an uskovina. Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin YAHUSHUA:a vastaan. Näin saamme aina olla YAHUSHUA:n kanssa.»
Evankeliumi Matteuksen mukaan 5:3
Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta!
Johanneksen Ilmestys 21:10
Henki valtasi minut ja vei minut suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin; Jerusalemin, joka laskeutui taivaasta, YAHUVEH:in luota.
Kirje filippiläisille 3:20, 21     Mutta me olemme taivaan kansalaisia ja taivaasta me odotamme pelastajaksi Herraa YAHUSHUA:a MASHIACH:ia (Messiasta). Hän muuttaa meidän ruumiimme tästä alennustilasta oman kirkastuneen ruumiinsa kaltaiseksi voimallaan, jolla Hän kykenee alistamaan valtaansa kaiken.
Johanneksen Ilmestys 21:27
Mitään epäpuhdasta sinne ei päästetä, ei ainoatakaan iljettävän valheen palvelijaa, vaan ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan.
Johanneksen Ilmestys 21:1-4
Minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta ollut enää. Näin, kuinka pyhä kaupunki, uusi Jerusalem, laskeutui taivaasta YAHUVEH:in luota juhla-asuisena, niin kuin morsian, joka on kaunistettu sulhasta varten. Ja minä kuulin valtaistuimen luota voimakkaan äänen, joka sanoi: «Katso, YAHUVEH:in asuinsija ihmisten keskellä! Hän asuu heidän luonaan, ja heistä tulee Hänen kansansa. YAHUVEH itse on heidän luonaan, ja pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä kaikki entinen on kadonnut.»


Ole halukas seuraamaan YAHUSHUA:a. Ole halukas tekemään mikä tahansa uhraus. Jonain päivänä taivaassa saat palkintosi.