Hallitukset sulkevat kaikenlaiset kommunikointivälineet avaruusolioinvaasion takia!


Tämä uni tuli minulle täsmälleen samana päivänä kuin Profetia 116 – You Must Be Faith Water Walkers! (Teidän täytyy olla uskossanne vettenpäälläkävelijöitä!) julkaistiin palvelustyön sivuille.

Uni alkaa siitä, että maailman hallitukset sanoivat kaikille sairaaloille ja lääkäreille, että jokaisesta, joka tuli hoidettavaksi, jopa pienempien hoidontarpeiden takia, riippumatta siitä kuinka pienien, tuli ilmoittaa hallitukselle.

Sitten näin televisiossa ja Internetissä ja kuulin radiosta avaruusolioinvaasiosta, ja UFOja nähtiin kaikkialla ympäri maailmaa, ja ihmiset kommunikoivat toistensa kanssa yrittäen keksiä kuinka vastustaa avaruusolioita ja suojella itseään. Ihmiset olivat peloissaan ja vihaisia ja vaativat saada tietää, mitä hallitus teki suojellakseen heitä tältä invaasiolta. Hallitus sanoi, että he aikoivat poistaa kaikenlaiset kommunikointivälineet suojellakseen ihmisiä, sillä maa oli avaruusolioinvaasion kohteena, ja hallitus ei halunnut ihmisten taistelevan avaruusolioita vastaan. Maailman hallitukset sanoivat hoitavansa asian avaruusoliojohtajan kanssa. Ihmiset halusivat tietää, mitä oli tekeillään, ja hallitus sanoi: ”Tulette tietämään, kun laitamme kommunikointivälineet takaisin päälle”. Hallitukset alkoivat sitten lamauttaa ja sulkea kaikenlaiset kommunikointivälineet mukaanlukien satelliitit, jotka vaikuttivat televisioon, puhelimet, radiot, Internetin ja kaikki muut yhteydenpitovälineet, joita ihmisillä on normaalisti käytössään. He alkoivat sulkea kaiken ensin Euroopassa, mutta tämä tulisi tapahtumaan myös kaikkialla muualla ympäri maailmaa sen jälkeen kun Eurooppa tekee sen.

Armeija oli kaikkialla ja he menivät ihmisten koteihin ja ottivat näiden taloja valtaansa ja pitivät näitä panttivankeinaan varmistaakseen, etteivät nämä vastaisi avaruusolioiden hyökkäykseen. Armeija oli äärimmäisen paha ja julma, ja he raiskasivat naisia ja ampuivat jokaista, joka vastusti, ja ampuivat ketä tahansa halusivat ilman selvää syytä.

Soitin palvelustyötoveri Kathrynyahille satelliittipuhelimella, ja operaattori tuli puhelimeen ja sanoi: ”Kuinka tämä puhelu pääsee läpi, tämän ei pitäisi olla mahdollista, sillä satelliitti pitäisi olla kytkettynä pois päältä sinun alueeltasi, mutta sinä saatat olla viimeisenä listalla, mutta satelliittisi pitäisi olla jo suljettuna. Ei tule olemaan enää yhteydenpitoa satelliittien välityksellä ennen kuin hallitukset toisin määräävät.”

Sitten operaattori katkaisi puhelumme.

Unen loppu

Annettu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle
14. lokakuuta 2009