Erikoisviesti Elisabethilta ja Nikolta!

Mikä sulhanen ei tahdo lähempää intimatiaa morsiamensa kanssa?

Jaan kanssanne tavan saada suurempi intimatia YAHUSHUA ha MASHIACH:in (Jeesus Kristus) kanssa. Annettu Hänen Kuuluttajaneidolleen, Elisabethille.

Olen saanut niin monta sähköpostia, joissa kysytään, mitkä ovat salaisuudet YAHUSHUA:n Morsiamelle, jotka on paljastettu minulle. Minulla ei ole ollut aikaa vastata kysymyksiin yksitellen vielä, tietäkää vain, että YAHUSHUA näkee sydämenne ja halunne olla intiimimpi HÄNEN kanssaan. Minulle on annettu mandaatti jakaa tämä nyt kanssanne. Ensimmäinen askel saattaa vaikuttaa niin pieneltä, kuin lapsen askeleelta, mutta uskokaa minua, se tuo teidät syvempään intimatiaan YAHUSHUA:n kanssa. Riippuen siitä, kuinka uskollisia olette tälle askeleelle, YAHUSHUA tulee sallimaan minun opettaa teille lisää tapoja intiimimpään suhteeseen pian tulevan Messiaamme kanssa. Olettepa Morsian tai Vieras, tulette olemaan siunatut. He, jotka noudattavat tätä, lähettäkää minulle sähköpostia (Contact Us), jotta voin kysyä YAHUSHUA:lta, voinko julkaista toisen tavan tulla intiimimmäksi YAHUSHUA:n kanssa, joka tulee kasvattamaan voitelua teissä. Askeleet annettiin meille yksi kerrallaan kun olimme uskollisia ja tottelevaisia jo meille annetuille askelille.

Olemme ottaneet Yhteyden pyhinä päivinä tai sairaana ja sapattina. Emme tienneet, kunnes otimme yhteyden greippimehun ja leivän kera, että YAHUSHUA halusi meidän tekevän tämän useammin. Nämä olivat YAHUSHUA:n täsmälliset sanat minulle:

“Rakastettu Elisabeth, kuinka usein tarvitset anteeksiantoa, pelastusta, parannusta, siunausta, suuremman voitelun ja ilmestysten kanssa? Sanoin, “YAHUSHUA, ei ole päivääkään, ettemmekö tarvitsisi näitä.” YAHUSHUA sanoi sitten, “Niin usein kuin tarvitsette tätä, tehkää se muistona hinnasta, jonka maksoin Morsiamelleni….ja MINUN Morsiameni pitäisi tehdä tämä joka päivä, sillä se on myös ase saatanaa vastaan.“

1.Joten annan tämän eteenpäin teille. Joka päivä, ottakaa aika tehdä se, mitä kutsumme yhteydeksi. Se pitäisi tehdä muistona, ei ehtoollisena kuten katoliset tekevät. Tämä tehdään muistona YAHUSHUA:mme kidutuksesta, ristiinnaulitsemisesta ja ylösnousemuksesta. Ei ollut kuin YKSI ruumis ja veri, ja YAHUSHUA:n ei tarvinnut olla tuo uhri kuin kerran. Aviomieheni ja minä olemme todenneet, että herättyämme on helpoin aika muistaa tehdä tämä. Tulette ajattelemaan, “kuinka voisin unohtaa?“ Odottakaa vain, kun alatte tehdä tätä ja sielunne vihollinen tulee taistelemaan teitä vastaan ja häiritsemään teitä niin monin eri tavoin. Älkää tehkö valaa, että tulette tekemään tämän, ja sitten olko tekemättä tai, uskokaa minua, Herramme YAHUSHUA tulee kurittamaan teitä. HÄN ei pidä siitä, että teemme valan, ja sen jälkeen emme noudata sitä. On parempi olla tekemättä valaa lainkaan.

2. Meitä käskettiin juomaan greippimehu ensin muistamaan, että ainoastaan vuodatetun veren kautta olemme anteeksiannetut. Yhteyttä ei koskaan pitäisi ottaa synti sydämessä tai tunnustamaton synti. Menneinä aikoina otimme aina leivän ensin, mutta se saa todella pysähtymään, ajattelemaan, että varmistatte, että pyydätte anteeksiantoa mistä tahansa, mikä herättää tyytymättömyyttä YAHUVEH:issa (Jumala) ja YAHUSHUA:ssa ja kääntymään pois siitä, mikä suututtaa HEITÄ, mitä HE pitävät syntinä. Se tehdään paljon vakavammin, kun muistatte, ettei ole vapautusta synnistä ilman pyhän veriuhrin vuodatusta, eikä ole kuin YKSI, joka on YAHUSHUA. Muistakaa pyytää YAHUVEH:ia siunaamaan greippimehu ja leipä, ennen kuin teette yhteyden.

3. Sanat, jotka sanomme, eivät koskaan ole samat. Loppujen lopuksi, YAHUVEH:ia täytyy myös kiittää, sillä Hän teki uhrauksen nähdessään Poikansa YAHUSHUA:n kärsivän kuten myös sairauden, synnin, nöyryytyksen ja pilkan, joilla Hänen synnitön ruumiinsa päällystettiin. Aloitamme aina yhteyden kiittämällä Abba YAHUVEH:ia olemasta halukas uhraamaan ainoa Poikansa, jotta pelastuisimme ja jotta meillä olisi toveruus Luojamme kanssa jälleen kerran ja voitto vihollisestamme saatanasta.

4. Seuraava asia, jota pyydämme, on suurempaa ilmestystä siitä, mitä tämä yhteys tarkoittaa ja kuinka se tuo meidät lähemmäksi intimatiassa YAHUSHUA:n kanssa.

5. Veri vuodatettiin mieliemme, ruumiidemme, henkiemme, ja sielujemme pelastukseksi. Fyysisesti, henkisesti ja sielullisesti. En voi antaa teille täsmällistä tapaa, jolla rukoilemme, sillä sanat ovat erilaiset joka kerta. Juuri kuten aviomieheni ja minä emme sano samoja rakastavia sanoja toisillemme ollessamme intiimejä, samoin tulisi olla YAHUSHUA:n kanssa.

6. Älkää rajoittako itseänne määrättyyn aikatauluun. Ilmaiskaa vain tunteenne rakastetusta YAHUSHUA:stanne ja sallikaa kiitollisen sydämenne puhua. Muistakaa, että kukaan meistä ei olisi pelastettu, että saatana omistaisi sielumme ja seuraava kotimme olisi helvetti, jos YAHUSHUA ei olisi ollut halukas antamaan elämäänsä ja vertansa puolestamme. Kun olet intiimi rakastettusi kanssa, et katso kelloa.

7. Jos sinulla on rukousshaali/-huivi, käytä sitä. Peitä pääsi muistuttamaan sinua, että YAHUSHUA on juutalaisten kuningas, ja meitä peittää Lunastajamme, joka elää. Olemme Hänen peittonsa ja veriliittonsa alla.

8. Kun otatte leivän suuhunne, älkää unohtako kiittää YAHUSHUA:a uhraamasta HÄNEN ruumistaan, jotta olisimme parannetut ja pelastetut saatanalta ja tämä sisältää parannuksen ruumiille, mielelle, hengelle ja sielulle. Kiitämme YAHUSHUA:a näkymättömästä voimakentästä, joka ympäröi ja suojelee meitä sekä ylistetystä ruumiista, joka meillä tulee olemaan, sillä YAHUSHUA ei jäänyt hautaan vaan 3. päivänä HÄN nousi kuolleista!

9. YAHUSHUA asuu ylistyksissämme! HÄN rakastaa kun sanot rakastavia asioita HÄNELLE.

10. Meidän käskettiin voidella leipä, ja kiittää RUACH HA KODESH:ia (Pyhä Henki), sillä voitelu murtaa siteet ja kahleet. Voitelun kautta kuulemme näkymättömän Jumalamme, YAHUVEH:in ja YAHUSHUA:n äänen. Otamme pienen tipan voiteluöljyä sormellemme ja laitamme sen leivälle, keksille, mitä käytättekään. Emme käytä oliiviöljyä vaan oikeaa voiteluöljyä, sillä voitelu on hauras ja kiitämme YAHUSHUA:a nostattamasta voitelua meissä ja kohottamasta sitä joka kerta kun otamme yhteyden.

Siinä kaikki tällä kertaa, Morsian tulee tajuamaan, kuinka pyhä tämä intiimi aika YAHUSHUA:n kanssa on. Morsian tulee kirjoittamaan minulle oltuaan uskollinen näiden askelten kera ja tulee pyytämään lisää salaisuuksia tai pyytämään YAHUSHUA:lta lisää Morsiamelle varattuja salaisuuksia siitä, kuinka tulla intiimimmäksi pian tulevan Messiaamme kanssa. Muistakaa, että mitä enemmän kerrotte HÄNELLE, että rakastatte HÄNTÄ, mitä enemmän tottelette ja olette pyhä, mitä enemmän teette yhteyksiä, sitä intiimimmäksi suhteenne YAHUSHUA:n kanssa tulee ja YAHUSHUA jakaa salaisuutensa heidän kanssa ja jotka asettevat HÄNET ensimmäiseksi elämässään, rakkaudessaan, ja ovat halukkaita asettamaan kaiken uhrialttarille, sillä YAHUSHUA jakaa HÄNEN salaisuutensa HÄNEN Morsiamensa kanssa. Ilmestyskirja 14.

Jotkut tulevat lukemaan tämän ja sanomaan: “Eipä ole kummoinen juttu” ja teille se ei sitä ole ja saatatte jopa aloittaa mutta lopettaa, ettekä koskaan tule haluamaan tekemään sitä uudestaan. Tämä ei tarkoita, ettekö olisi pelastettu, mutta se tarkoittaa, ettette ole Morsian vaan pikemminkin Vieraita. Morsian tulee suremaan jos hän jää paitsi yksityisestä ajastaan varattuna Messiaalleen ja tuntee omantunnon pistoksen.

En halua antaa teille kimppua sääntöjä tälle intiimille ajalle YAHUSHUA:n kanssa. Juuri niin kuin ei ole koskaan sama, kun minä ja aviomiehemme puhumme intiimisti, saman pitäisi päteä elämämme rakkauden Messiaamme YAHUSHUA:n kanssa. Mitkään kerrat eivät koskaan ole samanlaisia.

Minulle on annettu lupa kertoa, että tähän saakka Pyhät Enkelit eivät ole tulleet kertomaan, milloin YAHUSHUA tulee Morsiamelleen. Vielä ei ole aika, odotamme innolla. Minulle on myös annettu lupa antaa teille ensimmäinen vauvanaskel suurempaan intimatiaan YAHUSHUA:n kanssa kun olette tehneet tämän epäonnistumatta ja olette valmiita seuraavaan askeleeseen, e-mailatkaa minulle tai kysykää YAHUSHUA:lta. Ehkä teille myös tullaan antamaan uusia ilmestyksiä siitä, kuinka lisätä intimatiaa YAHUSHUA:n kanssa ja jos tunnette olevanne RUACH HA KODESH:in johdattamia jakamaan tämä kanssamme, olkaa hyvät ja tehkää niin, sillä uskon yhä, ettei yhdellä ihmisellä ole kaikkea. Voimme oppia toisiltamme.