Hungarian


Back to Main Foreign Translations Index

Salvation Prayer

A megváltás imája Drága YAHUSHUA! Most elfogadlak Téged, mint Uram és Megváltóm, Te vagy az Isten, akit szeretek. Hiszem, hogy megfizetted az árát bűneimnek a Kálváriában, hogy meghaltál és a harmadik napon föltámadtál. Kérlek téged, jöjj a szívembe, bocsásd meg bűneimet, moss tisztára engem a becstelenségtől. Sajnálom, hogy bűnt követtem el, és mostantól elfordulok azoktól a bűnöktől.

Köszönöm, hogy megtöltesz engem Szent Lelkeddel, és vágyat ébresztesz bennem az iránt, hogy Téged szolgáljalak életem minden napján, és hogy éld az életed bennem, YAHUSHUA, hogy megdicsőülj ezáltal. Köszönöm, hogy fölkelted bennem a vágyat arra, hogy olvassam a Bibliát, és hogy bölcsességet adsz ahhoz, hogy megértsem. Köszönöm, hogy szeretsz és, hogy megmented a lelkem, hitemet növeled, így majd egy nap veled lehetek a Mennyországban.

Tölts meg engem most Szent Szellemeddel és szabadíts meg a gonosztól, YAHUSHUA nevében imádkozom! Segíts nekem YAHUSHUA emlékeznem arra, hogy minden ember vétkezett, emiatt nem méltó arra, hogy YAHUVEH dicsőségében részesüjön, és Te eljöttél, hogy megments bennünket, bűnösöket, ezért hívnak téged a mi Megváltónknak. Amen.


Prófécia 72 - X Bolygó (Planet X)Prófécia 4 - Amightywind MinistryYAH Szent Nevei (Sacred Names of YAH)

Hungarian


4   72