The Terror of Hell

Burning in Hell

HELVETIN HIRVITTÄVYYS
ETTE KYKENE EDES ALKAMAAN KUVITELLA, KUINKA KAUHEA
HELVETTI ON!


Ymmärrän, että nämä kuvat ovat sarjakuvamaisia eivätkä kykene alkamaan kuvailla HELVETIN KAUHUJA! Mutta YAHUVEH Isä lähetti Hänen Poikansa YAHUSHUA:n Messiaan maksamaan lopullisen hinnan ristiinnaulitsemisessa, kidutuksessa ja kuolemassa pitämään MEIDÄT pois tästä kadotuksesta koko ikuisuuden! Olisiko YAHUSHUA maksanut tämän hinnan jostakin, jota EI ole olemassa?

Yhtä kaunis kuin Taivas on, yhtä kauhea HELVETTI on. Sanat eivät voi kuvailla HELVETTIÄ ja sanat eivät voi kuvailla taivasta. Helvetti luotiin langenneille enkeleille (pahoille hengille) ja saatanalle. Helvettiä ei koskaan luotu ihmisille. Helvetin kauhu EI ole pelkästään heille, jotka ovat massamurhaajia, Hitler tai todella tämän maailman PAHOILLE. Vaan helvetti on täynnä ihmisiä, joita rakastamme, naapureitamme ja ystäviämme, jotka antavat hyväntekeväisyyteen ja ovat aina valmiit auttamaan. Ihmisiä, joista sanoisimme, että he ovat HYVIÄ, jos heidät tuomittaisiin tekojensa perusteella.

Mutta Isä Jumala on TÄYDELLISYYS ja vaatii PYHYYTTÄ ja vain olemalla HYVÄ ihmisten mittapuiden mukaan EI riitä. Meidän täytyy yltää täydellisyyteen, sillä YHDEN käskyn rikkominen on niiden KAIKKIEN rikkomista JUMALAN silmissä. YHDEN käskyn rikkominen EI ole pahempaa kuin toisen, näin on ainoastaan ihmiskunnan silmissä. KAIKKI se on SYNTIÄ. Kaikki ihmiskunta on tehnyt syntiä ja langennut Jumalan loistosta, Hänen täydellisyydestään ja pyhyydestään. KUKAAN MEISTÄ ei ole täydellinen paitsi YKSI ja Hänen nimensä on YAHUSHUA Messias. Tämän vuoksi HÄNEN maksamansa hinnan hyväksyminen kun Hän vuodatti verensä Golgatalla, on AINOA asia, joka voi tehdä MEIDÄT PYHIKSI ja hyväksyttäviksi Isän Jumalan, YAHUVEH:in silmissä. YAHUSHUA teki tämän, jotta vapautuisimme MEIDÄN syntiemme tuomiosta, ja jottei meidän tarvitsisi mennä tähän paikkaan nimeltä Helvetti ja TULIJÄRVI. Pyhä Henki antoi minulle vision HELVETIN ensimmäisestä tasosta ja laulun.

Se on karmaisevin laulu, jonka olette koskaan kuulleet. Kuulin kirjaimellisesti laulua laulettavan HELVETISSÄ juuri NYT pastorin laulamana, joka ei koskaan palannut YAHUSHUA:n Messiaan pelastavaan armoon. Näettekös, jopa joku, joka tuo miljoonia sieluja YAHUSHUA:lle, voi silti menettää oman sielunsa. Koska HEIDÄN suhteellaan YAHUSHUA:an on merkitystä, HYVÄT TYÖMME EIVÄT takaa meille Taivasta. Joten YKSIKÄÄN nainen tai mies EI voi leuhkia hyvistä töistään ja ajatella, että se riittää välttämään HELVETIN. Jumala tietää motiivisi ja jos ne EIVÄT ole pyhiä motiiveja tehtyinä, koska RAKASTATTE YAHUSHUA:a, näillä TÖILLÄ ei ole MITÄÄN merkitystä. 8 tunnin ajan HERRA näytti minulle HELVETTIÄ ja vision kansalaisesta HELVETISSÄ! Etsin oikeaa henkilöä äänittämään sen, minkä HERRA antoi minulle ja yhtenä päivänä uskon, että Carman tulee äänittämään tämän laulun.

Angels and Demons Fighting Minua on syytetty ihmisten pelottamisesta Taivaaseen sen kanssa, sillä Pyhä Henki voiteli ääneni kuulostamaan kuin kidutetut sielut kiljumassa! Paholainen pilkkaamassa, pahoja henkiä härnäämässä, kuvailemassa yksityiskohtaisesti, mitä näin. Ette voi saada silmäystä HELVETISTÄ ilman, että se tekisi fyysisen ruumiinne sairaaksi. 10 päivän ajaksi tämän laulun äänittämisen jälkeen tulin HYVIN sairaaksi mutta tiedän tämän, Juudaksen kirje 1:23 sanoo, että jotkut eivät tule kuin pelosta. Kaikki EIVÄT tule YAHUSHUA:lle, koska HÄN rakastaa heitä. Jotkut juoksevat Herran YAHUSHUA:n käsivarsille kauhusta kun he näkevät vaihtoehdon, joka on HELVETTI!

Laulun nimi on «KANSALAINEN HELVETISSÄ« ja jos kuka tahansa pastori lupaa KÄYTTÄÄ sitä tuomaan sieluja YAHUSHUA:lle, annan heille tämän laulun. Se on RUMIN ja pelottavin laulu, jonka koskaan tulette kuulemaan, sillä minun ollessani sairaimmillani Pyhä Henki sanoi, NYT laula se, Sherrie! Helvetissä EI ole kauneutta, jopa paras muusikko soittaa EPÄVIREESSÄ Helvetissä. Vain KIDUTUSTA, KAUHUA, PIINAA koko ikuisuuden! Ainoastaan sisäänkäyntejä EIKÄ uloskäyntejä! Katsokaa sormusta, joka edustaa ikuisuutta, ei alkua, ei loppua. Missä tulette viettämään ikuisuuden?

Tässä on joitakin laulunsanoja laulusta «KANSALAINEN HELVETISSÄ«, kukaan ei saa kopioida tätä ilman lupaani ja jos joku tuntee Carmanin, olkaa hyvät ja kertokaa hänelle tästä laulusta. Kun HERRA antoi minulle tämän, Hän sanoi, että Carmanilla on voitelu laulaa tämä laulu. Tämä laulu on tarkoitettu heille, joilla on viimeinen mahdollisuus, yksi askel ennen HELVETIN liekkejä. Yksi askel ennen, Jeremian kirja, 6. luku, jakeet 27-30. Herran avulla ja voitelulla Hän on käskenyt minua luomaan kuvitetun helvetin sanoista tässä laulussa. Jos jollakulla on tietokoneteknologian voitelu auttamaan minua tekemään tämän, olkaa hyvät ja lähettäkää minulle sähköpostia välittömästi. Tässä on joitakin säkeistöjä laulusta, jotta näette, ETTEI tämä ole paikka, jossa haluatte viettää ikuisuuden.

Liekehtivät madot ryömivät sisään, liekehtivät madot ryömivät ulos navasta ja suusta! Kiljumme armoa, kuitenkaan KUKAAN ei välitä tai kuule! Polttava, kuuma tuska veressäni, ulosteiden joet, laavaa, oksennusta ja verta, se näyttää tulvalta! Liekkejä joka puolella, kuitenkaan ne EIVÄT heijasta valoa! Minulla on vain kaikenlaisia kipuja, kauhuja, kidutusta ja pelkoa! Olen kansalainen HELVETISSÄ!

Tämä on HELVETIN ensimmäinen taso, muita tasoja eivät sanat riitä kuvaamaan. Helvetti on niin kuuma, että se keittää nahkani irti, kuinka kuvailla HELVETILLISTÄ tuskaa, jossa olen! Olen niin janoinen, kuitenkaan minulla ei ole edes virtsaa tai kyyneleitä juotavaksi ja VOI LUOJANI kuinka tämä HELVETTI löyhkää!! AAAH, olen KANSALAINEN HELVETISSÄ!

EI ole MINKÄÄNLÄISTA vettä, ei edes hikeä viilentämään otsaani, tiedän, etten HELVETISTÄ pääse koskaan vapaaksi ja pahat henget kiroavat ja pilkkaavat minua! Kiljun Jumalaa auttamaan minua, kuitenkaan Hän EI kuule! Sen sijaan saatanan ääni nauraa ja tekee pilkkaa! Hahhahhaa, täällä EI OLE JUMALAA EIKÄ armoa! Minulla on kidutusta, kauhua ja tuomioita ja kaikenlaisia PELKOJA mutta TÄÄLLÄ EI OLE JUMALAA! Hah hah haa!

Näin alastoman miehen liekehtivien matojen, jotka eivät kuole, peittämänä. Hän kääntyi minuun päin ja huokasi syvään matojen ympäröidessä häntä ja hän lauloi tämän laulun tunteettomalla äänellä. Äänellä, jossa EI ollut tunnetta, ainoastaan tuska ja kidutus, jossa hän oli. Liekehtivät MADOT, jotka näyttivät käärmeiltä, ryömivät sisään ja ULOS JOKAISESTA HÄNEN RUUMIINSA AUKOSTA, hänen SILMISTÄÄN, KORVISTAAN, NENÄSTÄÄN, VATSASTAAN ja TAKAMUKSESTAAN. Toistan, JOKAISESTA AUKOSTA olematta havainnollisen karkea. Kiljunnat kaikuvat vieläkin mielessäni minun kirjoittaessani tätä ylös.

Raamatun rikas mies, joka joutui HELVETTIIN, sanoi YAHUVEH:ille, että jos Hän lähettäisi miehen takaisin HELVETISTÄ varoittamaan muita, hänen veljiään Helvetin kidutuksesta, he eivät haluaisi tulla sinne ja eläisivät eri lailla. Mutta Jumala sanoi, että vaikka Hän lähettäisi jonkun takaisin HELVETISTÄ, harva kuuntelisi ja ottaisi varoitusta vakavasti. Harva uskoisi. Tänä lopun aikana, kuinka monen HERRA on sallinut nähdä Taivaan ja Helvetin, tulla tuoduksi takaisin elämään kertomaan kauhusta. Tri Eby on yksi heistä, tri Rawlings on toinen, ja nyt kunnianarvoisa Sherrie Elijah, jonka ylistys YAH:ille, ei tarvinnut kuolla, vaan niin todellisessa näyssä. On kuin tuntisin miehen ja suren tässä näyssä tapaamani miehen puolesta ja hän varoittaa teitä nyt. He, jotka pilkkaavat ja nauravat YAHUSHUA:lle, kuulkaa tämän laulun sanat ja vaikken voi antaa kaikkea teille. Tietäkää tämä, jos PILKKAATTE ja NAURATTE uudelleen, tämä oli viimeinen mahdollisuutenne, sillä sydämenne on paatunut ja YAHUVEH sanoi, että tämä laulu on HEIDÄN, joilla on VIIMEINEN MAHDOLLISUUS, viimeinen mahdollisuus. Jos tämä EI pelota teitä, MIKÄÄN ei pelota teitä kunnes maistatte HELVETTIÄ itse ja sitten on liian myöhäistä.

Tässä on lisää laulunsanoja laulusta «KANSALAINEN HELVETISSÄ».
Minua muistutetaan, kuinka YAHUVEH armossaan antoi YAHUSHUA:n Messiaan, ainoan Poikansa kärsimään ristiinnaulitsemisen syntieni puolesta ja ristillä Hän roikkui. Vain, jotta olisin vapaa HELVETISTÄ, EIKÄ saatanalla olisi valtaa minuun. Mutta kieltäydyin YAHUSHUA:n verestä peittämään syntejäni, halusin elää omaa elämääni, joten kielsin Hänet. Tiedän, etten voi syyttää ketään, nyt elän ikuisesti saatanan pahassa valtakunnassa joka sortin kidutuksen ja häpeän kera. Haluten kuolla mutta unohtaen, ettei ole kuolemaa, ajatellen, että huomenna on paremmin mutta unohtaen, että minulla on IKUISUUS jäljellä. Tällaista on olla KANSALAINEN HELVETISSÄ!!!

Missä kauhu on niin hirvittävä, ettei YKSIKÄÄN kieli ei kykene kertomaan! Jokaisen, joka tulee tänne, täytyy kaivaa omalle tasolleen, ennen kuin he kuolevat ja se on, kuinka syvälle syntisi ovat kasautuneet korkeudessa. Mutta varokaa, suurin kaikista synneistä on YAHUSHUA:n Messiaan TORJUMINEN. Kidutushuone toisensa vieressä, se mikä vaikuttaa pahimmalta painajaiseltanne on AINOASTAAN saatana PARHAIMMILLAAN, tällaista on olla KANSALAINEN HELVETISSÄ!!!!! !

On niin paljon, mitä en voi ilmaista näillä kirjoitetuilla sanoilla, jos vain kuulisitte kiljunnat ja kidutukset. Paljon hirvittävämmät laulunsanat, mutta tämä riittää antamaan teille näytteen HELVETIN kauhuista! ! 

Lukekaa alla, kuinka Raamattu kuvailee Helvettiä ja jos vielä haluatte mennä luettuanne tämän, otaksun, ettei kukaan voi teitä estää. Mutta jos päätätte luettuanne tämän, ettette tahdo joutua Helvettiin, sanokaa ääneen, ei vain suillanne vaan tarkoittakaa sitä sydämissänne, PELASTUSRUKOUS (lue Pelastusrukous). Jos olen väärässä, ette ole MENETTÄNEET mitään sanomalla tämän rukouksen. Mutta jos olen oikeassa, ettekä tee YAHUSHUA:sta elämienne HERRAA ja Pelastajaa ja sano tätä rukousta, olette MENETTÄNEET KAIKEN ja olette yhtenä päivänä KANSALAINEN HELVETISSÄ!!!! Mitä minuun tulee, aion olla KANSALAINEN TAIVAASSA! Tämän laulun lopussa Herra antoi minulle uuden näyn, jos kuulette nauhan, kuulisitte innostuksen äänessäni kun Herra näytti minulle MILJOONIA sieluja tulossa TAIVAASEEN, jotka EIVÄT olisi tulleet, jos he EIVÄT olisi kuulleet tätä laulua tai tämän laulun sanoja!

Rukoilen, hyvä Pyhä Henki, YAHUSHUA:n Messiaan nimessä, älä anna KENENKÄÄN tätä lukevan joutua HELVETTIIN. Pakota heidät tulemaan NYT ja sanomaan pelastusrukous ja sen jälkeen tunnustamaan se muiden edessä ja kertomaan minulle lähettämällä minulle sähköpostia, jotta tiedän, että joku kuuntelee tätä varoitusta. Pyhä Henki, kun laulu on niin voideltu, luotan Sinuun voitelemaan tämän sivun myös vakuuttavalla voimallasi ja pelastamaan sieluja, jottei kenestäkään tätä lukevista tai pelastusrukouksen lausuvista tule KANSALAISIA HELVETISSÄ! Sen sijaan, anna meidän iloita kun heidän nimensä kirjoitetaan Lampaan Elämän Kirjaan ja he päättävät tulla TAIVAAN KANSALAISIKSI! AAMEN.

Heille teistä, jotka ETTE vielä ole vakuuttuneita, JATKAKAA LUKEMISTA. Mutta varokaa, tämä saattaa olla TEIDÄN viimeinen mahdollisuutenne. Raamattu sanoo, ETTEI Pyhä Henki aina kamppaile ihmisen rinnalla. Tänään on pelastuksen päivä, huomenna saattaa olla liian myöhäistä. Helvetissä on tuskin ketään, joka EI rukoile YAHUVEH:ilta armoa, mutta enempää armoa EI OLE! Varauksenne tehdään nyt teidän ollessanne vielä elossa…….tuleeko se olemaan Taivas vai Helvetti? Valinta on teidän!!

Jos joku tuntee Carmanin, laulajan, olkaa hyvät ja kertokaa, kuinka saada tämä laulu hänelle. YAHUSHUA on luvannut, että kun hän kuulee sen, hän haluaa äänittää sen ja miljoonia sieluja pelastuu. Olkaa hyvät, kristityt, VAROITTAKAA EKSYKSISSÄ OLEVIA! Ennen kuin heistä tulee KANSALAISIA HELVETISSÄ!!! Joku, jolla on taakka eksyksissä olevista sieluista tietokoneteknologian tuntemuksen kera, lähettäkää minulle sähköpostia ja tehdään kuvitettu Helvetti ja Taivas internetiin. Odotan jotakuta erityistä, jonka HERRA lähettää, oletko se sinä? Sillä välin, VAROITTAKAA EKSYKSISSÄ OLEVIA LAMPAITA!

© Tekijänoikeudet apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

Olette autossa, näette liikennemerkin, se on RISTI ja sinä lukee «YAHUSHUA Messias, Pelastus«. On toinen liikennemerkki ja se on ylösalaisin oleva risti ja siinä lukee «saatana, kadotus«. Tiellä on kiertotie ja se tulee kahden tien haaraan, ei muita teitä, meidän on valittava, kumman liikennemerkin otamme? Pelastuksen? Kadotuksen? Tie Pelastukseen on kapea ja kysyy uskoa matkustaa tällä tiellä. On niin monia vaaroja tällä tiellä, kuitenkin meillä on USKOA Häneen, joka pitää yllä tietä, Hän tulee SUOJELEMAAN ja JOHDATTAMAAN meitä. Hän saattaa meidät turvallisesti taivaalliseen kotiimme. Tämän tien ylläpitäjä on YAHUSHUA Messias ja Hänen Pyhä Henkensä. Kaikki, koska teimme Hänestä elämiemme HERRAN ja HALLITSIJAN.

Tie Kadotukseen on niin leveä, on helppoa matkustaa tällä tiellä, eikä se vaadi uskoa LAINKAAN. Voimme matkustaa millä nopeudella haluamme. Voimme törmäillä muihin autoihin. Voimme jopa tappaa muita kuskeja vain urheilun vuoksi. Meillä ei tarvitse olla mitään moraalia, meidän ei tarvitse seurata mitään käskyjä TAI uskoa Kaikkivaltiaaseen Jumalaan tai YAHUSHUA:an Messiaaseen. Voimme nauraa ja pilkata Raamattua. Meillä ei ole karttaa, jota seurata. Kukaan ei voi käskeä meitä, mihin suuntaan kulkea tällä tiellä, on monia polkuja ja kaikki näyttävät niin SYNTISEN HAUSKOILTA. Olemme matkustaneet suurimmalla osalla teistä, huumeilla, alkoholilla, aviorikoksella, ahneudella, varastamisella, valehtelemisella, haureudella, homoseksuaalisuudella, murhalla, abortilla, lista jatkuu. Loppua ei ole näkyvissä, voimme tehdä mitä lystää, EMMEKÄ kiinnitä huomiota pieniin merkkeihin, jotka varoittivat meitä.

Ristin olemme nähneet aina välillä muistuttamassa meitä kääntymään takaisin, ennen kuin on liian myöhäistä, mutta kuka kiinnittää huomiota karttaan nimeltä Raamattu. Pahus, se on vain Raamattu -intoilijoille, jotka uskovat Jumalaan Kaikkivaltiaaseen, ylimpään KAIKIN tavoin. Taivaan ja maan Luojaan ja kaiken sen, mitä niiden välissä on. Uskomme mieluummin kehitysteoriaan. Kyllä, näin on, luomiseen uskominen on kristityille, jotka luulevat, että heidän täytyy vastata kaikista suurimpaan tiemerkkiin, KYMMENEEN KÄSKYYN!

Mutta EMME me, ohitimme ristin jälleen, loukkasimme juuri jotakuta autoilijaa, joka yritti viittoa meitä pysähtymään, sillä kiidämme tuulisella tiellä ja tämä Raamattu -intoilija yrittää huutaa jotain näiden sanojen tapaan: KATUKAA, PYYTÄKÄÄ YAHUSHUA:a SYDÄMIINNE! HYVÄKSYKÄÄ YAHUSHUA Messias HERRANANNE JA PELASTAJANANNE! ANTAKAA HÄNEN PESTÄ TEIDÄT PUHTAIKSI KAIKISTA SYNNEISTÄNNE! KÄÄNTYKÄÄ TAKAISIN NYT, ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!!! Mutta me vain katsomme Raamattu -intoilijaa ja pilkkaamme ja nauramme. Ei tule kuuloonkaan, EMME aio elää elämiämme pyhinä, mikä tylsyys. Käännymme kulmasta, kasvatamme vauhtia, voi vitsi, on vaikea nähdä, nyt on pimeämpää kuin koskaan muistinkaan, mikä tuolla edessä on, näyttää………EI, ei voi olla *?%&#^^+)» (kovaa kiroilemista) AAAAAHHH…..se on UMPIKUJA!!!

RYSKIS! VERTA KAIKKIALLA! Meidän vertamme, ei YAHUSHUA:n verta! Katsomme ruumiitamme, ne ovat silpoutuneet niin moniin osiin lojuen joka puolella. Olemme pudonneet valtavaan kuiluun. Mitä tuo kyltti sanoo, ODOTA! Ei, joku paha ja ruma, paholaismaiset kasvot ja pitkät kynnet vetävät minua. «Minne viet minua?« vetävät minua kohti tuota kylttiä. Siinä sanotaan, erotan juuri ja juuri, näyttää olevan niin pimeää täällä, kuitenkin kyltti hehkuu tulessa, siinä sanotaan «HELVETTI!« EI! Ystäväni sanoivat minulle, ettei HELVETTI ole todellinen, tätä ei voi tapahtua! Kiljunnat ovat kaikkialla ympärilläni. Odota, se olen MINÄ kiljumassa! Miksi tämä tapahtuu? Sitten muistan ristin, kartan, joka oli nimeltään RAAMATTU. YAHUSHUA, Hän oli ainoa tie, jolla olisin voinut välttää tuon UMPIKUJAN.

Kaikki Raamattu -intoilijat, joita loukkasin, he todella välittivät, nyt on LIIAN MYÖHÄISTÄ! Aahhhh! Löyhkä, rumuus. Nyt, kuinka kauan minun täytyy olla täällä? Tahdon ulos! Missä ovat uloskäyntikyltit? Vain sisäänkäyntikylttejä, minne tahansa katsonkaan. Katson minua kahlehtivia pahoja henkiä ja kysyn, kuinka kauan minun täytyy olla täällä. Ja ne nauravat ja pilkkaavat keltaisen oksennuksenvihreän värisillä silmillään, niin pahoilla sanoessaan: «Olemme vasta aloittaneet, olet täällä IKUISUUDEN! Hahahahaa «kaikki, koska ohitit tuon ristin nimeltä YAHUSHUA:n Messiaan risti Golgatalla, nyt olet MINUN! Olet MINUN KANSALAISENI HELVETISSÄ!! Hehehhehehhehhee!»

Kiitos Pyhä Henki voitelemasta minut jälleen kerran, jotta sieluja pelastuisi. Ole hyvä ja käytä tätä pelastamaan sieluja. Voitele nämä sanat, äläkä anna KENENKÄÄN niitä lukevan valita pilkata tai nauraa. Saa heidät katumaan ja sanomaan Pelastusrukous pyytäen YAHUSHUA:a pelastamaan heidän sielunsa ja tulemaan heidän sydämiinsä, antamaan anteeksi heille heidän syntinsä ja pesemään heidät puhtaiksi verellä, jonka täydellinen uhrimme vuodatti heille. SINÄ, hyvä YAHUSHUA, maksoit hinnan synneistämme.

Annettu pastori Sherrie Elijah:ille Pääsiäispäivänä
30 maaliskuuta, 1997, klo 17:36
Olkaa hyvät ja käyttäkää tätä tuomaan kadonneet lampaat YAHUSHUA:lle Messiaalle, AINOALLE Hyvälle Paimenelle!

Kuka tahansa, joka hyväksyy pelastuksen lahjan YAHUSHUA:n Messiaan kautta luettuaan tämän, olkaa hyvät ja jakakaa ilonne KANSSAMME! Lähettäkää sähköpostia osoitteeseen
[email protected]

Raamattu käskee TUNNUSTAMAAN, puhumaan ja olemaan häpeämättä päätöstä tehdä YAHUSHUA:sta Messiaasta HERRAA ja Pelastajaa. Emme tule nolaamaan teitä millään tavoin, ainoastaan riemuitsemaan kun etsimme teidät Taivaassa jonain päivänä. Voidaksemme sanoa, TERVETULOA YAHUSHUA:n Messiaan perheeseen. RAKASTAMME TEITÄ! YAHUSHUA RAKASTAA TEITÄ! Teidän ei tarvitse törmätä umpikujaan, joka putoaa HELVETIN kuiluun. Jos olemme väärässä palvellessamme YAHUSHUA:a, emme ole menettäneet mitään, mutta he teistä, jotka pilkkaatte tai nauratte tai kiellätte, että Hän on JUMALA, olette MENETTÄNEET KAIKEN. Valinta on TEIDÄN. Kaksi tietä, teette varauksia NYT, tuleeko se olemaan Taivas vai Helvetti? Varauksia, kiitos, mikä se tulee olemaan? Teitä on varoitettu jälleen kerran, kenellekään ei ole taattu huomista. Tänään on päivä pelastukselle, huomenna voi olla liian myöhäistä.

Eräs seikka helvetistä on ….se ei ole henkilöiden kunnioittaja. Rikkaat joutuvat helvettiin, köyhät joutuvat helvettiin, vanhat joutuvat helvettiin, teinit joutuvat helvettiin, juutalaiset joutuvat helvettiin, pakanat joutuvat helvettiin. Jopa he, jotka eivät koskaan loukkaa ketään, ja jopa auttavat muita, he, jotka ovat ystävällisiä ja anteliaita hyväntekeväisyysjärjestöille. Maailman silmissä sanoisimme, ETTEIVÄT he ole tarpeeksi pahoja joutuakseen helvettiin Hitlerin, saatananpalvojien, murhaajien yms. kanssa….mutta Raamattu sanoo, että KAIKKI ovat tehneet syntiä ja langenneet Jumalan loistosta.

Kaikki MEISTÄ tarvitsemme täydellistä pelastajaa ja se on YAHUSHUA. Tämä kuva näyttää monia kasvoja, jotka edustavat monia kasvoja helvetissä jos he EIVÄT ottaneet vastaan YAHUSHUA:a Messiasta HERRANAAN ja Pelastajaan. Sillä on vain yksi sisäänkäynti, yksi ovi Taivaaseen ja se on YAHUSHUA Messias. 

Ei ole väliä sillä, kuinka kuuluisa olette tässä maailmassa, HELVETISSÄ ette ole KUKAAN. Saatanalla ei ole suosikkeja, hän haluaa tehdä vain yhden asian, viedä mukanaan niin monta sielua HELVETTIIN kanssaan kärsimään kuin mahdollista, koko ikuisuudeksi. Olkaa hyvät älkääkä olko yksi näistä monista kasvoista. Olkaa hyvät ja varoittakaa muita! Isoäitejä isoisiä, äitejä, isiä, sisaria, veljiä, aviomiehiä, vaimoja, ja lapsia (teinejä) on HELVETISSÄ! Kaikkia rotuja on helvetissä, varoittakaa HEITÄ ennen kuin on liian myöhäistä. Helvetissä ei ole parannusta, kuolette sairaudessa ja tuskassa. Jos valitsette mennä helvettiin luettuanne tämän, EN voi pysäyttää teitä, valinta on teidän!!! Mutta ainakin teitä varoitettiin!

Tekijänoikeus kunnianarvoisa Sherrie Elijah, 8.4. 1997  

Ote William C. Nichols:in kirjasta
«HELVETIN KAUHUT»

«Samoin käy maailman lopussa: enkelit tulevat, erottavat pahat vanhurskaista ja heittävät heidät tuliseen pätsiin. Siellä itketään ja kiristellään hampaita.» (Evankeiumi Matteuksen mukaan 13:49-50).

Oppi helvetistä on yksi laiminlyödyimmistä opeista Kirjoituksissa. Kun helvetti mainitaan tänä päivänä, sitä pidetään yleensä pilkkana, kuin koko idea helvetistä olisi niin vanhanaikainen, että ainoastaan naiivit ja oppimattomat todella uskoisivat, että sellainen paikka itse asiassa on olemassa. Tätä ei ole vaikea ymmärtää. Luonnontilassa olevat ihmiset vihaavat ideaa olla tilivelvollisia elämistään pyhälle Jumalalle, koska he rakastavat syntiä, eivätkä halua erota siitä. Lihallinen mieli nostaa vastalauseen toisensa jälkeen idealle helvetistä, koska se ei halua kohdata sen todellisuutta. Ihmiset elävät elämiään ajatellen, että ehkä jos he ovat välittämättä vaikeudesta tarpeeksi kauan, se menee pois. Jopa konservatiiviset uskonnolliset johtajat hyökkäävät nyt helvettiä vastaan. Tehkööt ihmiset mitä haluavat, typerien pinnalliset vastalauseet eivät saa helvettiä katoamaan.

Keskellä elämöintiä tehdä tyhjäksi helvetti, heidän, jotka uskovat Raamatun olevan totta, täytyy puolustautua ja puhua. Näkökantanne helvetin kauhuista saattaa olla yksi tärkeimmistä asioista, joita voitte tehdä tässä elämässä. «Jos joku kuulee torven äänen muttei välitä varoituksista ja saa sen vuoksi surmansa vihollisen kädestä, hän on itse syypää kuolemaansa.» (Hesekielin kirja 33:4). Olkaa hyvät, rukoilen teitä, myöntäkää aika, jonka tämän luvun ja kirjan loppuun lukeminen vie. Miksi meidän tulisi olla niin huolestuneita helvetistä? On useita syitä, miksi on hyödyllistä tehdä niin:

1) Helvetin kauhuista kuuleminen saattaa järkyttää tietoisuuttanne ja herättää teidät ulos väärästä turvallisuudestanne.

2) Helvetistä kuuleminen auttaa estämään ihmisiä tekemästä syntiä. Sekä jumalalliset että jumalattomat ovat suostutellut olemaan tekemättä niin paljon syntiä, kun heitä jatkuvasti muistutetaan helvetin kauhuista.

3) Helvetin kauhuista kuuleminen saattaa herättää heidät joukossamme, jotka saattavat ajatella olevansa pelastuneita, koska he uskovat Kristukseen tai evankeliumin faktoihin, mutta jotka eivät ole todella pelastuneita ja ovat matkallaan helvettiin mutteivät tiedä sitä.

4) Helvetin opin saarnaaminen on hyödyllistä sekä jumalallisille että jumalattomille kuten tullaan osoittamaan.

Mikseivät ihmiset pelkää helvettiä? Helvetin todellisuudesta vaikuttaa olevan todellinen pelon puute tänä päivänä. Tämä koskee sekä heitä, jotka ovat kirkossa kuin heitäkin, jotka ovat maailmassa. Ihmiset eivät pelkää helvettiä.

Miksi?

Ette pelkäisi leijonaa kun se ei ole kuin maalattu kuvassa seinällä. Mistä tämä johtuu? Koska se on vain kuva. Tiedätte, ettei se ole todellinen. Mutta jos teidät olisi jätetty yksin viidakkoon ja joutuisitte kasvokkain leijonan kanssa, joka murisisi raivokkaasti teille, olisitte kauhuissanne. Ihmisten tietoisuudet ovat suuressa määrin kuin miehen, joka vain katsoo maalattua leijonaa. Kuulemme helvetistä Raamatussa. Tiedämme, että Herra YAHUSHUA puhui helvetistä. Itse asiassa, Kristus puhui enemmän helvetistä kuin kukaan toinen Kirjoituksissa.

Mikseivät ihmiset usko, että helvetti on todellinen? Koska he eivät kuule tarpeeksi siitä. Emme opiskele, mitä Kirjoitukset sanovat helvetistä. Ei ainoastaan se, mitä kuulemme, muodostaa sen, minkä uskomme, vaan myös se, mitä emme kuule, auttaa meitä muodostamaan uskomissysteemimme. Ainoastaan Jumalan henki voi esittää helvetin kauhut sydämillemme sellaisella tavalla, että näemme ne elävinä edessämme. Oppia helvetistä on käytetty Jumalan toimesta enemmän syntisten käännyttämiseen kuin mitään muuta oppia Kirjoituksissa. Rukoilkaa nyt kun luette tätä, että Pyhä Henki asettaa helvetin elävänä eteenne.

HELVETIN VÄLTTÄMÄTTÖMYYS

Suurin osa heistä, jotka pilkkaavat helvettiä tänä päivänä, luultavasti tekevät niin monesta syystä. Ensisijainen niiden joukossa on halu seurata omia synnin polkuja, ilman heidän tietoisuuksiensa joutumista vaivatuiksi heidän tekojensa seurauksista. He eivät halua kuulla, että se, mitä he tekevät, on väärin. He eivät halua kuulla, että heidän synneistään tullaan rankaisemaan. Kuulen jonkun sanovan: «Mutta eikö ikuinen kidutus helvetissä ole epäyhteneväinen armollisen ja rakastavan Jumalan kanssa? Kuinka Jumala voisi rankaista ihmisiä helvetissä ikuisesti?« Väärinkäsitys Jumalan luonteesta ja synnin luonnosta voi helposti johtaa tällaisiin kysymyksiin. Miksi helvetti on välttämätön? Tutkitaanpa useita syitä helvetin välttämättömyydelle.

1) Suuri pahuus synnissä ja Jumalan pyhyys. Vaikeus, joka suurimmalla osalla ihmisiä on ymmärtää helvetin välttämättömyyttä liittyy vajavaiseen ja riittämättömään ymmärrykseen sekä siitä, kuinka kauheaa synti on, että siitä, kuinka loistava Jumala on. Emme näe, mikä suuri pahuus on vähimmässäkin synnissä emmekä ymmärrä Jumalan pyhyyttä, Hänen oikeudenmukaisuuttaan ja Hänen vihaansa. Jos näkisimme synnin suurimpana pahana maailmassa ja tajuaisimme, että jokainen synti on Jumalan meidän hallitsemisen torjuminen, ivaaminen Hänelle, nyrkin puiminen Hänen kasvojensa edessä, sonnan heitto Häneen päin, alkaisimme ymmärtää pienen osan siitä, millaista syntimme ovat Jumalalle. Jokainen kerta kun teemme syntiä, joko asetamme itsemme tai mielihalumme sydämissämme kilpailevaksi jumalaksi. Synti hylkää Luojan Jumalana ja asettaa luodun Hänen paikalleen.

Jos voisimme ymmärtää Jumalan pyhyyden ja sen, mitä tarkoittaa olla pyhä, puhdas, täydellinen, suoraselkäinen ja vähimmänkään synnin tahraamaton, meillä olisi parempi käsitys siitä, miksi Jumala vihaa syntiä niin paljon. Absoluuttinen pyhyys ei voi sietää vähintäkään syntiä. «Sinun silmäsi ovat pyhät ja puhtaat, Sinä et voi katsoa pahaa, et saata katsella vääryyttä.» (Habakukin kirja 1:13). Jos ymmärtäisimme Jumalan loistavan pyhyyden ja puhtauden, ja myös synnin iljettävän luonteen paremmin, meillä ei olisi ongelmia helvetin absoluuttisen välttämättömyyden kanssa.

»Petollinen on ihmissydän, paha ja parantumaton vailla vertaa!» (Jeremian kirja 17:9) Ihmissydän on sairas. Ihmissydän on paha. Ihmissydän on petollinen. Sydämen korruptio aiheuttaa meidät olemaan petettyjä synnin kauheudesta kuten myös monista muista asioista.

2) Jumalan ääretön luonne. Ymmärryksessä siitä, millainen syntimme todella on, meidän täytyy katsoa sitä Jumalan silmien lävitse. Jumala on ääretön, ikuinen olento. Jokainen synnin teko tehdään vastaan ääretöntä, pyhää Jumalaa. Jokaisessa synnin teossa suistamme Jumalan valtaistuimelta ja asetamme itsemme Jumalan yläpuolelle. Jokaisessa synnin teossa tämä kysymys on asian ydin: «Kenen tahto tapahtuu, Jumalan vai ihmisen? Nyt, ihminen synnillään asettaa oman tahtonsa Herran tahdon yläpuolelle ja näin potkaisee Jumalan lokana jalkojensa alle.« Yksi ainut teko tehtynä vastaan pyhää, ääretöntä Jumalaa ansaitsee äärettömän rangaistuksen. On ääretön pahuus loukata ääretöntä Jumalaa edes kerran.

3) Jumalallinen oikeus. Edes yksi synti vastaan Jumalaa hälyyttää Jumalan puhdistamaan Hänen nimensä maineen ja Hänen lakinsa rankaisemalla sitä niin täydesti kuin se ansaitsee. Jumala voi ja Hän tulee puhdistamaan Hänen lakinsa maineen. Hän lupaa tehdä niin kirjeessä roomalaisille, 12:9, jossa sanotaan: «Antakaa Jumalan osoittaa vihansa. Onhan kirjoitettu: «Minun on tuomio, Minä maksan tekojen mukaan.«» Yksi suurimmista koskaan eläneistä saarnaajista, Jonathan Edwards kirjoitti: «Jumalan loisto on suurin hyvä; se on luomisen päätarkoitus; se on tärkeämpää kuin mikään muu.« Mutta tämä on yksi tapa, jolla Jumala kirkastaa itsensä, jumalattomien ihmisten ikuisessa tuhossa Hän kirkastaa oikeudenmukaisuutensa. Näin Hän ilmenee maailman oikeudenmukaisena hallitsijana. Jumalan maineen puhdistava oikeus ilmenee ankarana, täsmällisenä, kauheana ja hirveänä ja näin ollen loistavana.

KUVAUS HELVETISTÄ

Helvetti on sammuttamattoman tulen pätsi, ikuisen rangaistuksen paikka, jossa sen uhreja kidutetaan sekä heidän ruumiissaan että heidän mielissään yhtäpitävästi heidän syntisten luontojensa, heidän tekemiensä varsinaisten syntien ja heille annetun henkisen valon määrän, jonka he torjuivat, kanssa. Helvetti on paikka, josta Jumalan armo ja hyvyys on poistettu, jossa Jumalan viha paljastuu hirvittävänä, polttavana tulena ja ihmiset elävät täyttymättömien halujen ja himojen vallassa kidutuksessa ikuisuudesta ikuisuuteen. Evankeliumissa Matteuksen mukaan 13:47-50 Herra YAHUSHUA kertoo vertauksen koskien tuomiota. Jakeissa 49-50 Herra kuvaa pahojen kohtaloa: «Samoin käy maailman lopussa: enkelit erottavat pahat vanhurskaista ja heittävät heidät tuliseen pätsiin. Siellä itketään ja kiristellään hampaita.» ,

Tutkiessamme näitä Herran YAHUSHUA:n sanoja meidän tulisi ensin huomata, että helvettiä kuvataan sinisen tulen pätsinä. Nebuchadnezzarin pätsi kuumennettiin seitsemän kertaa kuumemmaksi kuin tavallista ja sitä kuvataan «tulisena pätsinä» (Danielin kirja 3:23) Johannes Kastaja puhui «sammuttamattomasta tulesta« ja Johanneksen Ilmestys kuvaa helvettiä «tulisena järvenä rikinkatkuisissa liekeissä» (Joh. ilmestys 19:20). Voimmeko todella kuvitella kauhua, josta nämä sanat kertovat? Kuvittele jokaista ruumiinosaasi tulessa yhtä aikaa, niin, että jokainen elimistösi kuitu tuntee palamisen intensiivisen kidutuksen. Kauanko kestäisit sellaista rangaistusta? Kristus kertoo meille, että «siellä itketään ja kiristellään hampaita.» Kadotetut itkevät ja kiristelevät hampaitaan heidän joutuessaan kestää intensiivisin koskaan tuntemansa tuska ja kärsimys liekkien polttaessa heitä ja kärventäessä jokaista osaa heidän ruumiissaan.

Ja helpotusta ei tule. Jonathan Edwards kuvailee havainnollisella kielellä, millaisia helvetin tulet ovat: «Jotkut teistä ovat nähneet rakennuksia tulessa; kuvitelkaa, miten avuttomia olisitte taistelemaan liekkejä vastaan, jos olisitte keskellä niin suurta ja kiivasta tulipaloa. Olette usein nähneet hämähäkin tai muun vastenmielisen hyönteisen heitettynä keskelle kiivasta tulta ja olette tarkkailleet, kuinka välittömästi se taipuu liekkien voimalle. Ei ole pitkää kamppailua, ei taistelua liekkejä vastaan, voimaa ei käytetä vastustamaan kuumuutta tai lentämään siitä pois; vaan se ojentuu ja antaa periksi välittömästi; ja tuli nielee ja peittää sen heti. Tässä pieni kuva siitä, mitä tulette olemaan helvetissä, ellette kadu ja lennä Kristuksen tykö.

Rohkaistaksenne itseänne, että viritytte kestämään helvetin kidutukset niin hyvin kuin voitte, on kuin mato, jota ollaan heittämässä hehkuvaan pätsiin, pullistuisi ja vahvistaisi itseään ja valmistautuisi taistelemaan liekkejä vastaan. Helvettiä kuvataan myös pimeyden paikkana. Herra kertoo meille vieraasta ilman häävaatteita, joka heitettiin «ulos pimeyteen« Ev. Matteuksen mukaan 22:13) Juudaksen kirjeessä Juudas kirjoittaa heistä helvetissä, «joille ikuisiksi ajoiksi on varattuna synkin pimeys« (Juudaksen kirje 13).

Christopher Love sanoo työssään «Helvetin kauhut»: «Pimeys on kauhistuttava ja ihmiset ovat alttiimpia pelkäämään pimeässä kuin valossa: helvetti viritetään näin ollen niin hirveässä ilmaisussa saamaan ihmisten sydämet vapisemaan; ei vain pimeyttä vaan pimeyden mustuutta.» Helvettiä verrataan Tophet:iin Jesajan kirjassa 30:33. Tophet oli paikka, jossa epäjumalia palvovat juutalaiset uhrasivat lapsiaan pakanoiden jumalalle Molechille heittämällä heidät tuleen. Päivin ja öin kirkaisut, ulvonta ja itku kuultiin tuossa paikassa, kuten päivin ja öin kirkaisut, ulvonta ja itku kuullaan helvetissä. «Herran henkäys, kuten tulikiven virta», saa helvetin ilmiliekkeihin. Kirjoituksissa on selvää todistusaineistoa siitä, että YAHUVEH itse on tuli helvetissä. Kirje heprealaisille 12:29, sanoo: »sillä meidän Jumalamme on tuhkaksi polttava tuli.«

Maan jumalattomat tanssivat ilosta välinpitämättömästi kun he kuulevat pastoriensa puhuvan Jumalan rakkaudesta ja armosta, mutta he eivät tule olemaan hyötyjiä kummastakaan niistä, elleivät he kadu. Heille Jumala on tuhkaksi polttava tuli. Kirje heprealaisille 10:30 varoittaa: «Mehän tunnemme Hänet, joka on sanonut: -Minun on kosto, Minä olen maksava, sekä myös -Herra on tuomitseva kansansa. On kauheaa joutua elävän Jumalan käsiin.» On pelottava asia, on kauhea asia joutua elävän Jumalan käsiin! Et pääse pakoon, synnintekijä. Jumala tulee olemaan helvettisi ja Hänen vihansa tulee polttamaan sinua ja se tullaan kaatamaan päällesi niin kauan kuin Hän on olemassa.

«Kuka tuntee vihasi koko ankaruuden?» (Psalmi 90:10). Sen vuoksi, että YAHUVEH itse on tuli helvetissä, sanat eivät kykene ilmaisemaan tuomittujen kauhuja helvetissä. «Ei ole syytä luulla, että mahdollisesti pastorit esittävät tämän asian enempänä kuin se oikeasti on, että se ei ole niin kammottava ja hirvittävä kuin annetaan ymmärtää, ja että opettajat venyttävät kuvausta siitä yli oikeutettujen rajojen…Meillä on päinvastoin syytä olettaa, että sanottuamme äärimmäisen, että kaikki mitä olemme sanoneet tai ajatelleet, ei ole kuin vaimea varjo todellisuudesta.

Evankeliumissa Luukkaan mukaan 16:19-26 Kristus kertoo meille kahdesta miehestä. Toinen heistä oli rikas (häntä on perinteisesti kutsuttu Dives’iksi); toinen mies oli köyhä (hänen nimensä oli Lasarus). Molemmat miehet kuolivat. Enkelit kantoivat köyhän miehen taivaaseen ja rikas mies joutui helvettiin. Rikas mies ei joutunut helvettiin, koska hän oli rikas eikä köyhä päässyt taivaaseen yksinkertaisesti, koska hän oli köyhä. Herra näyttää meille tämän vastakohdan kautta, että olosuhteemme saattavat muuttua voimakkaasti siirtyessämme ajasta ikuisuuteen. Meidän ei tule olla sen harhakäsityksen vallassa, että koska Jumala ei ole kohdellut meitä karkeasti täällä, ettei Hän tee niin kuolemamme jälkeen. Molempien miesten ikuinen asuinpaikka seurasi heidän sydämiensä tilasta YAHUVEH:in edessä heidän eläessään maan päällä.

Lasarus oli YAHUVEH:in todellinen seuraaja, Dives ei ollut. Huomatkaamme tarkoin, mitä Kirjoitukset kertovat Dives’istä ja hänen tilastaan, sillä siitä voimme oppia paljon helvetistä. Jakeet 23-24 osoittavat meille, että Dives on «kidutuksessa». Mitä tarkoittaa olla «kidutuksessa»? Tämä kidutus viittaa niin ruumiin kuin sielunkin kidutukseen. Kuten olemme nähneet, ihmisten ruumiita kidutetaan tulen pätsissä. Jokainen ruumiinosa tuntee tuon tulen tuskan. Ihmiset, joilla on vatsakipuja, voivat olla suuressa tuskassa ainoastaan siitä, mutta tämä tuska on paljon suurempi. Kuoleman syövästä on joskus sanottu aiheuttavan äärettömästi kipua ruumiissa, mutta helvetin kipu on paljon pahempi. Jos ruumiistasi koettelisivat monet erilaiset ja tuskalliset sairaudet samaan aikaan, et siltikään alkaisi lähestyä tuomittujen tuskaa helvetissä. Ihmisten tietoisuudet ovat kidutuksessa helvetissä myös. Tietoisuus on mato, joka ei kuole, josta Kirjoitukset puhuvat (Ev. Markuksen mukaan 9:48, Jesajan kirja 66:24)

Dives’in käsketään «muistaa, että eläessäsi». Ihmisiä kiduttaa äärimmäinen tuska, mutta myös heidän omat muistonsa kiduttavat heitä. He muistavat kuulleensa helvetistä ja pilkanneensa sitä. He muistavat, että heitä varoitettiin ja käskettiin katumaan tai kerrottiin, että taivaan siunausten hyväksyminen antautumatta Kristukselle Herrana jää pelastusta vaille, mutta he eivät ottaneet huomioon noita varoituksia. Heitä kiduttavat kaukaisuudessa näkyvät taivaan loistot (kuten Dives saattoi nähdä). Ja tietoisuus siitä, että koko ikuisuuden he tulevat olemaan tuomittuja. Heitä kiduttavat täyttymättömät halut ja himot. (Dives ei saa edes vesipisaraa viilentämään kieltään.) Heitä kiduttaa tietoisuus siitä, etteivät he koskaan tule pääsemään pois helvetistä. (Dives’ille kerrotaan: «Etkä sinäkään pääse luoksemme.») Heitä kiduttavat heitä ympäröivien tuomittujen huudot, kiljunnat ja kiroamiset.

Äärimmäisimmät tuskat, joita ihminen voi kokea maan päällä ovat kuin hyttysen puremia verrattuna helvetin kidutukseen. Jonathan Edwads puhuu ihmisistä, jotka eivät löydä hetkenkään lepoa helvetissä saarnassaan «Pahojen tuleva rangaistus»: «Eivätkä he koskaan löydä mitään helpottamaan heitä helvetissä. He eivät koskaan löydä lepopaikkaa siellä; mitään salaista nurkkaa, joka olisi vilpoisampi kuin muu helvetti, jossa he voisivat pitää pienen hengähdystauon, pienen lievennyksen kidutuksensa äärimmäisyydestä. He eivät koskaan tule löytämään yhtään vilvoittavaa lähdettä tai virtaa missään osassa tuota kidutuksen maailmaa, ei edes vesipisaraa viilentämään heidän kieltään. He eivät löydä seuraa antamaan heille lohtua tai tekemään heille vähintäkään hyvää. He eivät löydä paikkaa, jonne he voivat jäädä ja levätä ja huoahtaa hetkisen; sillä heitä kidutetaan tulella ja tulikivellä; eikä heillä ole lepoa päivin, ei öin iankaikkisesta iankaikkiseen.

HELVETIN IKUISUUS

Kaikkein kauhein puoli helvetistä on sen pituus tai kesto. Helvetti on ikuinen. Helvetti kestää ikuisesti. Voitteko käsittää ikuisuuden? Yksikään matemaattinen yhtälö tai kaava ei voi selittää sitä. Mielenne eivät voi kuvitella ikuisuutta, mutta siitä huolimatta se on todellinen. Tämän puolen helvetistä yksin pitäisi saada ihmiset itkemään katumuksessa. Ei ole yllättävää, että kaikkien aikojen skeptikot ovat hyökänneet helvetin ikuista luontoa vastaan, korvaten oppeja kuten pahojen tuho. Katsotaanpa Kirjoituksia varmistamaan helvetin ikuinen luonne ja yrittämään ymmärtää ikuisuutta paremmin. Sen jälkeen tutkimme, miksi helvetin täytyy olla ikuinen.

»Saatana, noiden kansojen eksyttäjä, heitetään samaan rikinkatkuiseen, tuliseen järveen kuin peto ja väärä profeetta, ja siellä niitä kidutetaan yötä päivää, aina ja ikuisesti. (Joh. ilmestys 20:10) Tämä antaa meille selvästi helvetin keston. Helvetti on «aina ja ikuisesti». Kuinka vahvempaa, varmempaa ilmaisua voitaisiin käyttää? Jos YAHUVEH:in henki haluaisi tiedottaa helvetin ikuisen luonteen ihmisille, mikä välittäisi sen paremmin kuin ilmaisu «aina ja ikuisesti»? Kirjoituksissa ei ole korkeampaa ilmaisua, jolla tarkoitetaan ikuisuutta kuin «aina ja ikuisesti», sillä se on nimenomainen lause, jota käytetään kertomaan YAHUVEH:in itsensä ikuisesta olemassaolosta, kuten Johanneksen ilmestyksessä 4:9: «Häntä, joka istuu valtaistuimellaan, ja joka elää aina ja ikuisesti.« Epäileekö kukaan, että YAHUVEH tulee elämään kaiken ikuisuuden? Kuinka sitten voit epäillä, ettei helvetti kestä kaikkea ikuisuutta kun samaa ilmaisua käytetään molemmille?

»Emme voi käsittää kuin vähän asiaa koskien; mutta auttamaan käsityskykyänne, kuvitelkaa itsenne heitettävän tuliseen uuniin tai suureen pätsiin, jossa tuskanne olisi paljon suurempi kuin aiheutettuna siitä, että vahingossa koskette tulihiiltä, kuumuuden ollessa suurempi. Kuvitelkaa myös, että ruumiinne makaisivat siellä varttitunnin, täynnä tulta ja koko ajan täynnä tuntoa; minkä kauhun tuntisitte sellaisen pätsin suulla! Ja kuinka pitkältä varttitunti tuntuisi teille! Ja kestettyänne sitä yhden minuutin, kuinka ylitsepääsemätöntä olisi ajatella, että teidän täytyisi kestää vielä neljätoista! Mutta mikä vaikutus sieluillenne olisi sillä, jos tietäisitte, että teidän täytyisi maata siellä kestämässä tuota täyttä kidutusta vuorokauden……kokonaisen vuoden…tuhat vuotta!

«Voi, sitten, kuinka sydämenne nyykertyisivät, jos tietäisitte, että teidän täytyy kestää sitä aina ja ikuisesti! Ettei loppua tulisi! Että miljoonien ja miljoonien aikojen kuluttua kidutuksenne ei olisi lähempänä loppua, ja ettette koskaan, koskaan pääsisi vapaaksi! Mutta piinanne helvetissä on suunnattomasti suurempi kuin tämä kuvitus edustaa. Kristus, kuvaten suurta tuomion päivää, kertoo pahojen ja vanhurskaiden erottamisesta käyttäen näitä sanoja: «Ja niin he lähtevät, toiset iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään.» (ev. Matteuksen mukaan 25:46) Onko ketään, joka kieltäisi, että Taivas on olemassa ikuisesti? Tulevatko Taivaassa olevien siunattujen elämät päätökseen jonain päivänä? Tietenkään eivät.

Mutta samaa kreikan sanaa käytetään tässä jakeessa puhumaan vanhurskaiden iankaikkisesta elämästä ja pahojen iankaikkisesta rangaistuksesta. Helvetti kestää yhtä kauan kuin Taivas. Helvetissä tulee olemaan piinan eri asteita määrättyinä ihmisille, kuten moni Kirjoitusten kohta ilmentää. Evankeliumissa Luukkaan mukaan 12:47-48 sanotaan: «Jos palvelija tietää, mitä hänen isäntänsä tahtoo, muttei varaudu siihen eikä toimi hänen tahtonsa mukaan, hän saa monta raipaniskua. Jos taas palvelija tietämättään tekee sellaista, mistä rangaistaan raipaniskuin, hän pääsee vähillä iskuilla.»

Kristus sanoo evankeliumissa Matteuksen mukaan 11:24: «Minä sanon, Sodoman maa pääsee tuomiopäivänä vähemmällä kuin sinä.» Jakeet osoittavat, että Kapernaumin ihmiset saavat suuremman rangaistuksen tuomiopäivänä kuin he, jotka asuivat Sodomassa. Jakeet Luukaksessa puhuvat eroavaisuuksista tuomiossa perustuen vastaanotetun valon määrään: toiset saavat monia raipaniskuja, toiset muutamia. He, jotka tekevät suurempia syntejä kuin muut tai enemmän syntejä kuin muut saavat suuremman rangaistuksen helvetissä. (evankeliumi Johanneksen mukaan 19:11) Uskonnollisia tekopyhiä, heitä, jotka tunnustavat kristinuskoa mutteivät ole todellisia kristittyjä, rangaistaan ankarammin kuin muita (evankeliumi Matteuksen mukaan 23:14-15)

Herra sanoi Juudas Iskariotista: «Sille ihmiselle olisi ollut parempi, ettei hän olisi syntynytkään.« (ev. Matteuksen mukaan 26:24). Kuinka mitään näistä asioista voidaan sanoa tosiksi, jos ihmisiä odotti tuho kuoleman jälkeen? Eri asteen rangaistusten läsnäolossa on järkeä ainoastaan kidutuksen tuntemisen kyvyn valossa. Voitaisiinko sanoa, että Juudaksen olisi ollut parempi olla syntymättä, jos tuho oli kaikki, mikä odotti häntä? Tuho on kuin ei rangaistus lainkaan. Joka kerran, kun epäuskova tekee syntiä, hän lisää kidutuksiinsa helvetissä.

Henkilö, joka tekee kaksi kertaa niin paljon syntiä kuin toinen, samassa valossa, saa osakseen kaksi kertaa niin paljon rangaistuksia. Joka päivä, kun syntiset jatkavat elämistään ja hengittämistään täällä maan päällä katumatta, he lisäävät kidutukseensa helvetissä. Kirjeessä roomalaisille 2:5 meille kerrotaan: «Mutta sinä olet kova etkä sisimmässäsi tahdo kääntyä. Näin kartutat vihaa ja se kohtaa sinut vihan päivänä, jolloin YAHUVEH.in oikeudenmukainen tuomio tulee julki.»

Herra YAHUSHUA rohkaisi vanhurskaita kokoamaan aarteita taivaaseen sen sijaan, että kokoaisi niitä maan päälle. Pahat lisäävät tulevaisuuden vihaansa ja kidutustaan helvetissä joka päivä jatkuvalla synninteollaan. He lisäävät rangaistukseensa päivittäin. Helvetissä ihmiset toivovat, etteivät olisi koskaan syntynytkään. Charles Haddon Spurgeon sanoi: «Helvetissä ei ole toivoa. Heillä ei ole edes toivoa kuolemasta --toivosta tulla tuhotuksi. He ovat ikuisesti --ikuisesti --ikuisesti kadotettuja! Jokaisessa ketjussa helvetissä on kirjoitettuna sanat «ikuisesti». Tulissa siellä, liekehtivät sanat «ikuisesti». Päidensä yläpuolella, he lukevat «ikuisesti». Heidän silmänsä ovat sammuneet ja heidän sydämensä ovat tuskan täyttämiä sillä ajatuksella, että se on »ikuisesti».

Voi, jos voisin kertoa teille tänä iltana, että helvetti palaisi jonain päivänä loppuun ja että kaikki nuo, jotka ovat kadotettuja, voitaisiin pelastaa, helvetissä syntyisi riemujuhla pelkästä ajatuksesta. Mutta näin ei voi olla -- he ovat ikuisesti heitettyjä uloimpaan pimeyteen. Christopher Love käyttää kuvitusta yrittämään auttaa meitä ymmärtämään mitä ikuisesti tarkoittaa:

«Kuvitelkaa, että kaikki maailman vuoret olisivat hiekkavuoria ja monia muita vuoria lisäksi lisättynä niihin, kunnes ne ulottuisivat taivaaseen ja pikkulintu ottaisi joka tuhannes vuosi yhden hiekanjyvän tästä vuoresta, veisi lukemattoman määrän vuosia ennen kuin tuo hiekan massa olisi kulutettu ja otettu pois, ja kuitenkin tällä ajalla olisi loppu; ja se olisi onnellinen ihmiselle, jos helvetti ei kestäisi pidempää kuin tämän ajan; mutta ihmisen onnettomuus helvetissä on, että hänellä ei ole toivoa pääsemisestä ulos sen jälkeen kuin hän on ollut siellä miljoonia vuosia, yhtään sen enempää kuin silloinkaan kuin hänet heitettiin sinne ensi kertaa; sillä hänen kärsimyksensä kestävät ikuisuuden, ilman loppua, koska YAHUVEH, joka tuomitsee hänet, on ikuinen.»

Aiemmin katsoimme helvetin välttämättömyyttä tai sitä, miksi helvetin kaltaisen paikan on oltava olemassa. Nyt katsomme paitsi miksi helvetin täytyy olla olemassa, myös, miksi sen täytyy olla olemassa ikuisesti. Miksi on välttämätöntä, että helvetti on ikuinen? Tähän on useita vastauksia joita tutkimme lyhyesti. Ensimmäinen syy, jota katsomme, on Christopher Loven mainitsema äsken lainatussa kappaleessa. YAHUVEH, joka tuomitsee ihmisiä, on ikuinen YAHUVEH. «Pohjimmaltaan, helvetin ikuisuus perustuu YAHUVEH:in luonteeseen.» Onko YAHUVEH:in sana ikuinen?

Onko YAHUVEH:in luonne ikuinen? Kirjoitukset kertovat meille: YAHUSHUA Messias on sama eilen, tänään, ja ikuisesti» (kirje heprealaisille 13:8). «Iäti pysyy Hänen vanhurskas valtansa» (Psalmi 111:3) «Herran sana pysyy iäti» (1. Pietarin kirje 1:24). Jos YAHUVEH:in sana on ikuinen, jos YAHUVEH:in vanhurskaus on ikuinen, jos YAHUVEH itse on ikuinen, miksei Hänen vihansa pitäisi myöskin olla ikuista? Ikuisesti olemassa olevina, kaikki YAHUVEH:in ominaisuudet ovat ikuisia ja muuttumattomia; näin ollen helvetin, ilmauksena YAHUVEH:in vihasta, täytyy olla ikuinen. Helvetin täytyy olla ikuinen, koska YAHUVEH:in oikeudenmukaisuutta ei voisi koskaan tulla hyvitetyksi syntisten rangaistuksella huolimatta siitä, kuinka kauan se kestää.

Kristus tekee tämän selväksi kun Hän puhuu sopuun pääsemisestä syyttäjäsi kanssa ennen kuin joudut oikeuteen, muutoin sinut heitetään vankilaan ja «Usko MINUA, sieltä et pääse, ennen kuin olet maksanut kaiken viimeistä lanttia myöten.» (evankeliumi Luukkaan mukaan 12:59). Ihminen ei voi tehdä mitään maksaakseen synneistään. Mikään määrä rangaistuksia helvetissä, kestivätpä ne kuinka kauan tahansa, eivät voi koskaan hyvittää syntejä. Se on mahdotonta, näin ollen, helvetin täytyy olla ikuinen. Kolmanneksi, helvetin täytyy olla ikuinen, koska kirjoitukset kertovat meille, että mato, joka kalvaa ihmisten tietoisuuksia helvetissä, ei koskaan kuole.

«Mato, joka niitä kalvaa, ei kuole, liekki, joka niitä nuolee, ei sammu.» (Jesajan kirja 66:24) Jos mato ei koskaan kuole, sitten nuo, madon kiduttamat eivät koskaan kuole.

SOVELTAMINEN USKOVIIN JA EPÄUSKOVIIN

Vanhan Testamentin profeetat varoittavat meitä toistuvasti helvetin vaaroista: «Kuka meistä voi asua kaikkinielevässä tulessa?» (Jesajan kirja 33:14) «Kuka kestää Hänen raivoaan? Kuka voi vastustaa Hänen vihansa hehkua? Hänen suuttumuksensa purkautuu kuin tuli.« (Nahumin kirja 1:6) Syntinen, oletko niin ylimielinen, että luulet voivasi kestää YAHUVEH:in vihan vyörytettynä yllesi täydessä mitassaan?

Saatat ajatella, ettei helvetti ole niin kuuma, ja että voit kestää sen melko hyvin. Jos uskot tämän, olet enemmän kuin typerys. Helvetin kauhut saavat pahat henget tärisemään ja oletko sinä niin typerä, että luulet, että pysyt niiden koskemattomissa tai saat valoa niistä? Älä luule, että yksinkertaisesti, koska käyt kirkossa tai uskot YAHUVEH:iin (Jumalaan), tai uskot älyllisesti kristinuskon totuuksiin, että vältät helvetin. Suurin osa heistä, jotka säännöllisesti käyvät kirkossa joka viikko, kaikkialla maailmassa, tulevat joutumaan helvettiin.

Thomas Shepherd, pastori ja Harvardin yliopiston perustaja, kirjoitti: «Muodollisilla opettajilla ja lihallisilla evankelistoilla on asia kuten usko ja kuten suru ja kuten tosi katumus ja kuten hyvät pyyteet mutta kuitenkin ne ovat vain kuvia; ne pettävät muut ja heidät itsensä myös…enemmistö heistä, jotka elävät kirkoissa, tuhoutuvat.» Te, jotka tunnustatte olevanne kristittyjä, muttette lue Raamattujanne paljon ja rukoilette vähän: kuinka vältätte helvetin tuomion? Te, joita eivät pienet synnit erityisesti huoleta tai joita eivät haittaa turhat ja likaiset ajatukset, joita teillä on: oletteko valmiita joutumaan helvettiin?

Te, jotka luulette, että YAHUVEH:in valtakunta rakentuu Kristuksen suullisesta tunnustamisesta tai älyllisesti uskomisesta, että YAHUSHUA kuoli syntienne puolesta, mutta joita ei liikuta elää pyhää, jumalallista elämää ja annatte vähän tai ette lainkaan huomiota YAHUVEH:ille viikon aikana: oletteko valmistautuneet kestämään helvetin kidutukset, päivin ja öin, aina ja ikuisesti? Teidän olisi parasta olla, sillä jos nämä asiat pitävät paikkansa kohdallanne, olette päätä pahkaa matkalla helvettiin, ellette kadu.

Älkää harhauttako itseänne! Kristinusko ei koostu sanoista tai hurskaista lausumista tai pelkästä älyllisestä uskosta, vaan uudesta sydämestä ja uudesta elämästä syntien tekemättömyydelle ja YAHUVEH:in loistoksi elämiselle omistettuna. Jos YAHUVEH ei ole muuttanut sydämiänne ja elämiänne, olette vielä synneissänne. Jos elätte tietoisessa tottelemattomuudessa YAHUVEH:in sanalle eikä se teitä liikuta, teillä ei ole perusteita olettaa, että pääsette taivaaseen: olette matkallanne helvettiin! Katukaa kaikkia syntejänne ja kääntykää YAHUSHUA:lle Messiaalle ja antautukaa Hänelle Herrana.

Kuunnelkaa Kristuksen sanoja: «Jos silmäsi viettelee sinua, repäise se irti ja heitä menemään. Onhan parempi, että silmäpuolena pääset sisälle elämään, kuin että sinut molemmat silmät tallella heitetään helvetin tuleen.» (evankeliumi Matteuksen mukaan 18:9). Ei mikään muu kuin täysi itsensä kieltäminen, kalleimman esikuvan hylkääminen, vaalituimman syntisen menettelytavan hylkääminen --kuvaannollisesti edustettuna oikean käden ja silmän pois repäisemisellä --on, mitä Hän vaatii jokaiselta, joka haluaa tosi kanssakäymistä Hänen kanssaan.»

Mutta muistakaa, vaikeus sisältyneenä kaiken hylkäämisessä Kristukselle ei ole mitään verrattuna ikuisuuden viettämisessä helvetissä. En usko, että ketään voidaan pelottaa taivaaseen, mutta uskon, että ihmisiä voidaan pelottaa pois helvetistä, jotta he voivat alkaa etsiä YAHUVEH:ia koko sydämellään ja anella Kristukselta armoa heille. Ihmiset seisovat helvetin kuilun reunalla ja ovat valmiita kaatumaan sinne päistikkaa ja ovat täysin epätietoisia siitä, että ovat missään vaarassa. Jos helvetistä kuuleminen saa muutoin mielettömät ihmiset harkitsemaan ikuisia totuuksia, niin helvetistä saarnaaminen on tosiaankin arvokasta. On parempi tarkastella helvettiä nyt, kun olette elossa ja kauhistua sitä kuin joutua kestää helvetissä ikuisuus kun kuolette. En soisi, että pelkäisitte enemmän helvettiä kuin syntiä.

Synti on todellinen vihollisenne. Synti on pahempi kuin helvetti, koska synti antoi synnyn helvetille. Olisitteko halukkaita menemään helvettiin koko ikuisuudeksi pienen mielihyvän nautinnon ja himon tähden täällä maan päällä? Paetkaa syntiä! Paetkaa itsellenne elämistä ja itsenne miellyttämistä YAHUSHUA:lle Messiaalle. Kun kuolette, on liian myöhäistä! Kaikki mahdollisuudet katua loppuvat kuolemassa. Tämä oppi on hyödyllinen jumalallisille yhtä lailla kuin jumalattomille. Helvetin opin pitäisi nostattaa vanhurskaan sisällä YAHUVEH:in pelkoa. Jumalallinen pelko on hyödyllinen monin tavoin. Hänellä, jolla on YAHUVEH:in pelko sydämessään, on suurempi kunnioitus YAHUVEH:in käskyille. Hän, joka todella pelkää YAHUVEH:ia, ei pelkää ihmisiä ja on mieluummin miellyttämättä ihmisiä kuin YAHUVEH:ia (Jesajan kirja 8:12-13)

Tämän opin pitäisi lisätä uskollisuuttanne ja iloanne Kristuksessa siitä, että teidät on pelastettu helvetin kidutuksilta ja sen pitäisi yhtälailla lisätä rakkauttanne Kristukseen, joka kesti YAHUVEH:in vihan ristillä puolestanne. Helvetin opin pitäisi nostattaa sisällänne synnin pelkoa. Sen pitäisi saada meidät pelkäämään edes pieniä syntejä ja olemaan varovaisia tunnustamaan ja hylkäämään myös sydän- ja ajatuselämien synnit.

Antakaa helvetin opin pitää teidät synnin harjoittamiselta. Helvetin opin pitäisi auttaa jumalallista olemaan kärsivällinen kaikkien ulkoisten, väliaikaisten koettelemusten edessä, jotka kohtaavat heitä. Huolimatta siitä, kuinka suuret koettelemuksenne ovat tässä maailmassa, ne ovat paljon vähemmän kuin helvetin kidutukset, joilta Herra on ilmaiseksi vapauttanut jumalalliset. Saatatte joutua käymään läpi vähempiä koettelemuksia maan päällä, mutta muistakaa, että ne ovat vain väliaikaisia ja että teidät on vapautettu kaikista kidutuksista suurimmista, jotta voisitte iloita jopa koettelemusten aikoina.

Tämä oppi on hyödyllinen motivoimaan teitä kertomaan muille Kristuksen sanomaa. Eryl Davies kirjoitti kirjassaan «YAHUVEH:in viha»: «Helvetin kärsimysten ikuisuuden pitäisi tehdä meidät sitäkin innokkaammiksi ja halukkaiksi kertomaan ihmisille Ainoasta, joka voi pelastaa heidät. Kutistummeko julistamasta näitä juhlallisia totuuksia? Onko ajatus helvetistä epämiellyttävä meille? Muistakaa, että YAHUVEH tulee ylistetyksi jopa epäuskovien ikuisten kärsimysten kautta helvetissä. Hänen loukattu majesteettinsa tulee puhdistetuksi maineeltaan…se, mikä on YAHUVEH:in tarkoituksessa ihmisten valinnassa ja turmeltuneisuudessa on Hänen oma loistonsa ja helvetti myös tulee tuomaan loistoa YAHUVEH:in oikeudenmukaisuudelle, voimalle ja vihalle läpi ikuisuuden. Sillä välin, on meidän velvollisuutemme rukoilla ja tehdä työtä syntisten pelastukseksi, ennen kuin niin kauhea rangaistus valtaa heidät.

En voi lähteä ilman yhtä viimeistä sanaa heille, jotka luulevat olevansa kääntyneitä, mutteivät ole; ja myös, heille, jotka tietävät olevansa kääntymättömiä. Voitteko käsittää ikuisuuden? Pysähtykää nyt ja yrittäkää kuvitella kidutettuna olemista lakkaamatta, ikuisesti, vailla loppua. Eikö tämä kauhistuta teitä? Ei koskaan mahdollisuutta hetken levolle. Ei koskaan tippaa kylmää vettä vilvoittamaan kuivunutta kurkkuanne. Miettikää uudelleen, kuinka pitkä ikuisuus on

Yrittäkää kuvitella sitä: päivin ja öin, iäisesti ja aina, palaa tulessa kuten hämähäkki liekkien pätsissä. Kirkuen, ulvoen, valittaen, kiroten päivää jona synnyitte ja ollen pahojen henkien kiroama ja ympärillänne olevien kadotettujen sielujen ikuisesti. Muistaen, ikuisesti muistaen, kuinka teitä varotettiin maan päällä ja kuinka olitte välittämättä noista varoituksista: omahyväisinä ja petettyinä, että kaikki oli hyvin sielunne suhteen. Jobin vaimo käski häntä kiroamaan YAHUVEH:ia. Jollette kadu ja pakene YAHUSHUA:lle Messiaalle, joka on ainoa toivonne, tulette kiroamaan YAHUVEH:ia ikuisesti ja tulemaan Hänen kiroamakseen Hänen läsnäolossaan Hänen vihansa kauheassa täyteydessä, ettekä tule koskaan kuolemaan. Ette tule koskaan kuolemaan. Ette tule koskaan kuolemaan. Ikuisuus on ikuisesti!

1 Thomas Shepherd, The Works of Thomas Shepherd, osa 1, (New York: AMS Press, 1967), s. 94.
2 Jonathan Edwards, The Works of Jonathan Edwards, osa 2, (Edinburgh: Banner of Truth, 1974) s. 87.
3 Ibid, s. 82.
4 Christopher Love, Hell's Terrors, (London: T. M., 1653), s. 19.
5 Jonathan Edwards, The Works of Jonathan Edwards, osa 2, (Edinburgh:Banner of Truth, 1974) s. 884.
6 Ibid, s.80.
7 Ibid, s. 81.
8 Charles Haddon Spurgeon, The New Park Street Pulpit, osa 1, (GrandRapids: Baker Book House, 1990), s. 308.
9 Christopher Love, Hell's Terrors, (London: T. M., 1653), s. 54-55.
10 John Gerstner, Heaven and Hell, (Grand Rapids: Baker Book House, 1991),s. 77.
11 Thomas Shepard, The Works of Thomas Shepard, osa 1, (New York: AMSPress, 1967), s. 58.
12 A. W. Pink, Studies in the Scriptures, tammikuu 1932, s. 18.
13 Eyrl Davies, The Wrath of God, (Mid Glamorgan, Wales: Evangelical Press of Wales)

«Helvetin kauhut» on tekijänoikeuksien suojaama, 1992 William C. Nichols.

Lähettäkää sähköpostilla kaikki kysymykset ja kommentit
apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 

 


LINKS TO HELL PAGES...
Flames of HellFlames of HellFlames of Hell

Do You REALLY Want To Go To Hell?

Citizen In Hell      "Citizen In Hell" Song     
The TERROR of Hell

Testimonies, Including "To Hell and Back" Movie
Individuals who have had a first-hand experience with the reality of Hell!

Hell Audio/Video Files

Researchers Record Screams Coming From Hell      Finally Saved!

Brian's Poem      Reservations, Please!      Soul Battle

All Aboard The Heaven...or Hell Train      How To Save Your Soul

After The Judgment - The Lake of Fire

Email From 11-Year-Old Marion + ELisabeth's Response
(Parents, please read!)

Emails From Hell
Flames of HellFlames of HellFlames of HellFlames of HellALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE LAST CHANCE MINISTRY

www.amightywind.com  |   www.almightywind.com
Please go to the other if one is off line.

We are Sabbath-Keepers, Not Seventh-Day Adventists
Click Here For More Info
Dove Dove
Mailing and Email Addresses


By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5

By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5