Apostol Profet și Pastor
Elisheva Elijah (Eliyahu)

Deuteronom 32

„41 ÎMI voi ascuţi fulgerul sabiei MELE şi voi începe, cu mâna MEA, să fac judecată. MĂ voi răzbuna pe duşmanii MEI și-i voi pedepsi pe cei ce MĂ urăsc.

42 Voi face ca săgeţile MELE să se îmbete de sânge, iar sabia MEA se va hrăni cu carne, cu sângele celor ucişi şi al captivilor, şi cu capetele conducătorilor duşmanilor.”
Post blog Acest Războinic Este un Copil, Eu Nu Sunt Deloc un Super Erou

Nu vă predați și nu renunțați. Citiți povestea mea cum în 1997 eu aproape am renunțat! Dar YAHUSHUA mi-a (re)amintit, dacă testul (sau, încercarea, n.tr.) nu ar fi fost mare (sau, însemnat(ă); „great,” n.tr.), atunci mărturia (posibil, de credință, n.tr.) nu ar fi fost mare (sau, însemnată, n.tr.).


Vă rog de asemenea vizitați:
-
Canalul YouTube al Elishevei Elijah (Eliyahu)
-
Posturile blog ale Elishevei Elijah (Eliyahu)
-

Testimony
Letters and Messages To You
Songs of Deliverance!
Dreams and Visions
Audible Words From YAHUVEH
Prophecies Given Elisabeth
Real Audio Files
Teapot Story - DON'T GIVE UP!

Salutări în Numele lui YAHUSHUA!
Acum mult timp, Dumnezeu mi-a dat un cuvânt care a fost:

„Dacă suferința NU ar fi fost mare (sau, însemnată; „great,” n.tr.), Parohia (traducere inexactă; pe acest site acest termen înseamnă lucrarea spirituală a, sau serviciul spiritual al, unui grup Creștin, în special de evanghelism sau evanghelizare; în original, „Ministry,” n.tr.) nu ar fi mare.”


Mărturia Apostolului și Profetului
Elisheva Elijah (Eliyahu)Elisabeth Testimony En Español

Updatată: 5 Februarie 2010

Viața mea nu a fost una ușoară, dar DOMNUL YAHUSHUA mi-a dat un cuvânt și EL a spus, „Nu-ți fie rușine de trecutul tău ci folosește-l pentru Slava lui YAHUSHUA pentru a fi un martor pentru EL, aducând suflete la YAHUSHUA.” Eu nu am cunoscut niciodată dragostea unei mame sau a unui tată, sau cea a unei surori sau a unui frate, mătușă sau unchi, verișor/verișoară, sau bunică, și bunic.

Am suferit multă singurătate în viața mea, dar știam că era (sau, exista, n.tr.) un DUMNEZEU și YAHUSHUA... că EL era Cineva Care a murit acum 2,000 de ani la Calvar. Nimeni nu mi-a spus vreodată că EL ar putea fi prietenul meu cel mai bun și că DUHUL LUI SFÂNT ar trăi în mine sau că eu nu trebuia să fiu perfectă pentru ca YAHUSHUA să mă iubească. Eu am fost judecată pentru că eram un nimeni în această lume, nicio familie, și o mamă care a fost trimisă la închisoare pentru abuz de copii și neglijarea copiilor și tentativă de omor asupra mea.

Eu am fost aruncată de la un cămin adoptiv la altul, fiindu-mi frică de a mă nesupune și încercând să fiu tot ceea ce toată lumea voia ca eu să fiu, dar întotdeauna simțind că eu nu aparțin nicăieri (tradus literal; sau, că nu am niciun cămin sau nicio familie; „feeling like I don’t belong anywhere,” n.tr.). Imediat ce noutatea se diminua la căminele adoptive, eu eram aruncată precum gunoiul într-o vineri (când se ridică de obicei gunoiul, n.tr.), preluată de un angajat (care se ocupă, n.tr.) de cazuri sociale. Mama mea întotdeauna spunea că eu nu eram demnă să mă iubească sau să-i pese cuiva (posibil și, să aibă grijă cineva, n.tr.) de mine.

Eu eram mărul putred care le strica pe celelalte. Am fost abuzată sexual, molestată, violată când eram copil de foștii soți ai mamei mele, iubiți (ai mamei, n.tr.), (posibil, de, n.tr.) frați vitregi, și, bineînțeles, de ea. Ea mă ura și niciodată nu și-a pus măcar brațele în jurul meu din câte îmi pot aminti. Am învățat de foarte mică să nu mă încred în nimeni. Am învățat de foarte mică că mă uram pe mine (însămi, n.tr.) și (că uram, n.tr.) viața. Am încercat să mă sinucid de multe ori când încă eram mic copil, pășind în fața mașinilor care se mișcau, luând supradoză de pastile la vârsta de 8 ani.

Mult rău (sau, multe daune, n.tr.) îmi fusese(ră) făcut(e), și astfel la vârsta de 10 ani, iubitul mamei mele avea un nepot și mi l-a prezentat pe fostul meu soț, care mă controla foarte tare, era rece, distant, și mult mai mare (sau, în vârstă, n.tr.) decât mine. Mama mea voia să scape de mine; eu îi aminteam constant că îmbătrânea pe măsură ce creșteam.

Am fost luată de la ea și am devenit sub tutela curții de justiție (persoană tânără pentru care curtea Americană de justiție stabilește un gardian legal; în original, „a ward of the court,” n.tr.) și pentru că ei nu știau ce altceva să facă cu mine, m-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă. Fostul meu soț a devenit tatăl meu, și din cauza diferenței de vârstă, el mă domina total(,) în fiecare mod (sau, aspect, n.tr.), și totuși eu eram o posesiune (sau, o proprietate, un obiect, n.tr.), necunoscând dragostea, doar abuzul în cea mai rea formă, atât mental cât și fizic, sexual.

Nu voi intra în detalii dar în prima săptămână în care am fost căsătoriți, am încercat să mă sinucid pentru că el a comis adulter. După asta (printre avorturi spontane, încercări de sinucidere, și prăbușiri nervoase), asta a fost viața mea timp de 6 ani până când L-am găsit pe YAHUSHUA... sau, ar trebui să spun, YAHUSHUA m-a găsit pe mine.

Ultima încercare de sinucidere, luasem o sticlă de Seconal (100 miligrame) (sedativ contra insomniei sau anestezic, n.tr.) după ce fostul meu soț mă înșelase încă o dată și spusese că nu se va mai întoarce. Eu am venit cel mai aproape de moarte de cât fusesem (sau, am fost de atunci, n.tr.)... chiar am avut experiența de a ieși din corp (în original, „an out of body experience,” n.tr.). Nu voi intra în asta (acest subiect, n.tr.) (tradus literal; sau, nu vreau să intru în acest subiect, n.tr.), dar voi spune (tradus literal; sau, vreau, sau, aleg să spun, n.tr.) că m-am rugat în timp ce stăteam întinsă murind și am spus, citez, „YAHUSHUA, doar spune-mi de ce nu m-ai iubit înainte să mă arunci în Iad?”

„TE rog doar trimite pe cineva să mă țină de mână în timp ce mor.” Nu voi uita niciodată acea rugăciune pentru că am stat întinsă acolo de la prânz până la miezul nopții, trei zile de la (posibil și, înainte de, n.tr.) ziua mea de naștere, între conștiență și inconștiență, revenindu-mi doar suficient de mult (timp, n.tr.) încât să vomit, și să mă întind în voma mea în timp (sau, pe măsură, n.tr.) ce leșinam din nou.

Cum m-a găsit cineva NIMENI nu înțelege până în ziua de azi! A fost un miracol dar poliția a spart ușa, și YAHUSHUA a fost (sau, fusese, n.tr.) acolo tot timpul răspunzând la rugăciunea mea, ținându-mi mâna deși eu nu știam acest lucru. Am fost pusă la terapie intensivă și sub pază continuă 72 de ore, dar nimeni nu era acolo să mă urmărească (sau, păzească, n.tr.), în afară de asistente.

Niciun vizitator; chiar și fostul meu soț era furios și a refuzat să mă viziteze, spunând că trebuia să muncească pentru a plăti nota de plată de la spital pe care eu o cauzasem. Eu nu lăsasem un bilet de sinucidere, și astfel fostul meu soț a forțat spitalul să mă elibereze în custodia lui. Eu eram încă minoră. Când am venit acasă, era (sau, acest lucru se întâmpla, n.tr.) de ziua mea de naștere pe 4 Aprilie, ziua în care ar fi trebuit să fiu îngropată. Era de asemenea timpul Paștelui (în original, „Easter time,” n.tr.).

Eram cu inima atât de frântă; nimănui nu-i păsa că era ziua mea. Am încercat să-mi iau viața în ziua în care am fost eliberată din spital dar fostul meu soț a luat arma (sau, pușca, n.tr.) de la mine. Un doctor de urgențe mi-a spus că data viitoare când voiam să mă sinucid, s-o fac corect și să pășesec în fața unui tren undeva unde nimeni nu ar putea să adune bucățile. Sunt convinsă că satana l-a trimis pe acel doctor la mine. Un an mai târziu, mi-am amintit cuvintele acelui doctor și asta intenționam să fac, pentru că noi trăiam (sau, locuiam, n.tr.) la țară (sau, departe de oraș, n.tr.) lângă șinele de tren. Dar în loc de asta YAHUSHUA avea alte planuri.

O prietenă de-a fostului meu soț (o doamnă pe care el o cunoștea și alături de care crescuse, și cu care el mai târziu a comis adulter în timp ce ea se prefăcea că-l conducea la DOMNUL) m-a sunat la telefon în noaptea în care plănuiam să mă sinucid și m-a invitat la prima mea biserică Penticostală. M-am dus pentru a-I spune la revedere lui DUMNEZEU, gândindu-mă (sau, închipuindu-mi; „figuring,” n.tr.) că poate EL ar fi acolo. În loc de asta, predicatorul a dat un cuvânt de cunoaștere (expresie Americană; predică, n.tr.) și a vorbit despre cineva care plănuia să se sinucidă, spunându-i acelei persoane, „YAHUSHUA a spus, nu o face!” EL o iubea pe acea persoană, și voia s-o folosească pentru Slava SA.

El a întrebat cine era acea persoană și să vină în față și să-și dea viața lui YAHUSHUA. EU AM FĂCUT-O! Apoi el a întrebat cine nu avea botezul SFÂNTULUI DUH cu dovada vorbitului în limbi să-și ridice mâna. Eu am ridicat mâna și am spus, „Nu știu ce este, dar dacă este de la YAHUSHUA, îl vreau!” Mamă, ce l-am primit! YAHUSHUA mi-a arătat o lumină în ochiii mei și a spus că nu mă mai pot urî vreodată pe mine însămi, pentru că dacă făceam acest lucru, pentru că DUHUL SĂU era în mine, eu L-aș fi urât și pe EL.

Pentru prima dată în viața mea, credeam că eram drăguță (sau, frumoasă, n.tr.). Niciodată nu au mai fost (sau, existat, n.tr.) încercări de sinucidere, eu aveam un scop și acela era de a-i Iubi pe oameni, într-un mod pe care eu nu-l mai cunoscusem niciodată, și de a mă asigura că oamenii știu cât de mult îi iubește YAHUSHUA, și cum să-și dea viețile lui YAHUSHUA și să fie mântuiți, sanctificați, umpluți cu SFÂNTUL DUH.

Acest lucru a fost (sau, s-a întâmplat, n.tr.) acum aproape 30 de ani, și focul din oasele mele doar a devenit mai fierbinte, zelul meu pentru DOMNUL meu YAHUSHUA nu cunoaște limite. Eu ÎL iubesc pe YAHUSHUA și EL este UNICA și SINGURA (expresie Americană; „one and only,” n.tr.) MEA DRAGOSTE ADEVĂRATĂ (DE)ASUPRA A ORICE ALTCEVA. Dorința mea principală este de a-L sluji toate zilele vieții mele... de a ajuta oamenii în orice mod pot, în moduri în care nimeni nu m-a ajutat pe mine vreodată.

De a fi acolo (sau, lângă oameni, n.tr.) și a mângâia (în original, „comfort,” n.tr.) corpul rupt și abuzat al lui YAHUSHUA și de a-i anunța că diavolul este cel care nu le dă pace (expresie Americană; sau, le reproșează și îi/le critică excesiv; în original, „is beating up on them,” n.tr.), NU YAHUSHUA HA MASHIACH. De multe ori DUMNEZEU m-a folosit pentru a opri bărbați și femei din a se sinucide, atunci când (sau, pe măsură ce, n.tr.) eu îmi împărtășesc mărturia. Ei (sau, acești oameni; gen nespecificat în original, n.tr.) ajung să fie mântuiți, și chiar și încercările mele de sinucidere (înainte ca eu să-L cunosc pe YAHUSHUA) au servit unui scop.

Eu sunt chemată să predic (sau, să comunic învățături de credință; în original, „to minister,” n.tr.) Evanghelia lui YAHUSHUA HA MASHIACH cu puterea de ungere a SFÂNTULUI DUH. Țelul meu este de a vedea (posibil și, a mă asigura că, n.tr.) milioane (de oameni, n.tr.) (fiind, sau, sunt, n.tr.) mântuiți, sanctificați, și umpluți cu puterea manifestată (posibil și, manifestă; „manifested,” n.tr.) a SFÂNTULUI DUH. Eu mă străduiesc să mă supun lui YAHUSHUA și să-L pun pe EL primul în viața mea în fiecare mod.

Eu ÎL iubesc și ÎL venerez și ÎL țin primul (sau, pe primul loc, n.tr.) în viața mea privată, și (în, n.tr.) predica (mea; sau, activitatea mea de a predica, n.tr.), făcând tot ceea ce pot pentru a ajunge la abuzatul, bătutul, părăsitul (mai ales la nevoie; „forsaken;” tradus literal, corp care se simte părăsit, n.tr.), și neiubitul, respinsul, corp al lui YAHUSHUA.... a dovedi că YAHUSHUA HA MASHIACH cu adevărat îi iubește, și a murit și a (posibil și, S-a; verbul nu este reflexiv în Limba Engleză; „arise,” n.tr.) înviat în a treia zi și că EL ar fi făcut același lucru (chiar, n.tr.) dacă nu ar fi fost decât O (singură; literă mare conform originalului, n.tr.) persoană care L-ar fi acceptat. Eu vreau ca ei să știe (faptul că, n.tr.), Cuvântul lui YAHUVEH nu poate minți, și să-i învăț, și să mă rog cu ei, și, mai mult decât toate, să-i iubesc.

Eu m-am străduit tare ca întotdeauna să aud vocea Dulcii SFÂNT DUH (conform Sfintelor Profeții 89 și 90, de gen feminin, n.tr.) și mă simt privilegiată când EA folosește acest vas spart de lut pentru a-i aduce pe cei (sau, oamenii, n.tr.) pierduți la YAHUSHUA, și a le lega rănile, dovedindu-le că YAHUSHUA este viu și încă Domnește, și că EL Ne Iubește, și că ÎI pasă de orice ne pasă nouă (sau, că ÎL interesează orice lucruri ne interesează pe noi, n.tr.).

Eu vreau să fiu folosită pentru a-I aduce lui YAHUSHUA HA MASHIACH laudă, cinste, și slavă pe măsură ce noi vedem suflete fiind mântuite, izbăvite, vindecate, prin NUMELE, Cuvântul, și SÂNGELE lui YAHUSHUA HA MASHIACH, dovedind că DUMNEZEU într-adevăr poate face toate lucrurile prin YAHUSHUA HA MASHIACH care mă întărește (sau, îmi dă putere, n.tr.). Când eu predic (sau, învăț oamenii despre credință; în original, „minister,” n.tr.) eu mă aștept la miracole, și le primesc pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) lui YAHUSHUA. Viața mea s-a schimbat mult în acești aproape 30 de ani dar chemarea nu (s-a schimbat, n.tr.).

Poate că dacă viața mea nu ar fi fost ceea ce a fost, eu nu aș avea compasiunea pe care o am când predic și există puțini pantofi în care eu NU am umblat (expresie Americană; sau, există puține situații de viață în care să nu mă fi aflat, n.tr.) și astfel eu mă pot identifica (sau, pot empatiza, n.tr.) cu durerea lor. YAHUSHUA HA MASHIACH este DOMNUL și MÂNTUITORUL meu și eu vreau să-i învăț pe alții ceea ce DUMNEZEU m-a învățat pe mine, astfel încât ei (sau, acești oameni; gen nespecificat în original, n.tr.) să-i poată învăța pe alții (sau, alți oameni, n.tr.) uluitoarea minune (posibil și, minunăție; „awesome wonder,” n.tr.) a DUMNEZEULUI pe care noi ÎL slujim.

Chemarea pe care DUMNEZEU a plasat-o pe viața mea este cea de evanghelistă, ceea ce eu sunt de mulți, mulți ani, făcând ca viața mea să fie demnă de (a fi, n.tr.) ceva de valoare, folosind-o pentru a-i aduce pe cei (sau, oamenii, n.tr.) pierduți la YAHUSHUA. Timp de mulți ani, eu am fost (și sunt, n.tr.) pastor laic (acolo, n.tr.) unde DOMNUL m-a folosit pentru a predica (sau, învăța oamenii despre credință; „minister,” n.tr.). Acum predicator internațional și pastor hirotonisit, în oficiu de Profet și Mireasă a lui YAHUSHUA HA MASHIACH (sau, membră a adevăratei Biserici, care este descrisă în Sfintele Scripturi drept Corpul și Mireasa lui HRISTOS, n.tr.).

Un pescar de bărbați și femei, și să(-i) învăț (posibil și, „să predic;” to teach, n.tr.) cuvântul, și să(-i) sfătuiesc folosind darurile SFÂNTULUI DUH. Eu de asemenea am fost binecuvântată cu daruri profetice. Și semne, minuni, și miracole au urmat această Parohie (sau, activitate de evanghelizare; „Ministry,” n.tr.) pentru Slava lui YAHUSHUA, pentru că eu nu sunt nimic fără YAHUSHUA. Ungerea DUHULUI SĂU SFÂNT este ceea ce rupe cătușele (sau, lanțurile cu care sunt ținuți prizonierii la închisoare; „shackles,” n.tr.), jugurile, și sclaviile de pe oamenii SĂI.

Eu sunt femeie și am fost judecată pentru părul meu blond, machiajul, pantalonii largi (sau, comozi; în original, „slacks,” n.tr.)... aspectul exterior.

Unii parohi (sau, predicatori; în original, „ministers,” n.tr.) au spus chiar că nu aveam voie să predic în bisericile lor până nu eram demachiată (posibil și, nu-mi ștergeam machiajul, n.tr.)! Eu sunt recunoscătoare că DOMNUL mi-a arătat că nu curățenia pielii unei femei (dacă ea poartă machiaj și rimel), ci curățenia INIMII ei (posibil, contează, sau, este importantă; incomplet în original, n.tr.)! Inima mea a fost curățată (complet; sau, purificată; în original, „cleansed,” n.tr.) acum aproape 30 de ani și încă este curățată (sau, purificată, n.tr.) cu Sângele Curățător (sau, Purificator, n.tr.) al lui YAHUSHUA Ha MASHIACH.

Eu am găsit (expresie Americană; sau, prin experiență am aflat, n.tr.) că cel mai rău abuz și lipsă de dragoste vine din spatele amvoanelor, geloși de ungerea puternică, și daruri... lăcomie (și, în același timp, invidie pentru persoana care are lucrul dorit; posibil și, râvnă; în original, „covetousness,” n.tr.); și mulți pastori nu cred că DUMNEZEU vorbește din femei profeți sau într-o femeie care predică (sau, învață oamenii despre credință; „ministering,” n.tr.), în special ca pastor.

Dar eu continui să fac ceea ce eu am fost chemată să fac, și EL continuă să mă folosească pentru Slava lui YAHUSHUA. Eu sunt trimisă la oameni și NU la Pastori. Oamenii întotdeauna mă primesc cu dragoste (sau, în spiritul dragostei; „in love,” n.tr.) și eu încerc să nu fiu rănită și să-i iert pe pastorii care m-au tratat atât de groaznic.

Eu ÎL voi lăsa pe DUMNEZEU să le fie judecător, și-i voi lăsa pe ei (sau, acești oameni; gen nespecificat în original, n.tr.) să învețe din greșelile lor. În loc de asta, eu refuz să judec oamenii după înfățișarea lor exterioară, culoarea pielii, căci pastori negri m-au detestat pentru că sunt atât de albă. Eu cred că este simțul umorului lui DUMNEZEU, că m-a făcut lucrul de care satana se teme cel mai mult... un Pastor umplut cu SFÂNTUL DUH! De asemenea o cantautoare și cântăreață de cântece gospel (religioase, n.tr.).

satana (cu literă mică în original; se întâmplă des în aceste documente, n.tr.) a încercat atât de tare să mă distrugă, dar acest lucru doar a produs strivirea strugurilor care a creat (sau, produs, sau, cauzat să rezulte; în original, „brought forth,” n.tr.) VIN NOU în forma cântecelor izbăvitoare, unse. Vedeți? Toate lucrurile într-adevăr lucrează împreună spre bine pentru cei (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) care ÎL iubesc pe DUMNEZEU, și sunt chemați/chemate conform SCOPULUI SĂU. YAHUSHUA știa că la sfârșit EL urma să câștige, prin aceasta dovedind că eu sunt mai mult decât o învingătoare prin YAHUSHUA Ha MASHIACH DOMNUL meu!

Eu cred că singurul scop din viața mea era de a fi ceea ce sunt acum. O slujitoare unsă, discipol (uns, n.tr.), și copil (uns, n.tr.) al REGELUI Regilor și DOMNULUI Domnilor! YAHUSHUA Ha MASHIACH. Există vreo chemare mai înaltă decât asta? Eu cred că NU!

Un vas spart de lut dar o măreață războinică pentru YAHUSHUA Ha MASHIACH, eu sunt chemată să le predic Evanghelia celor patru colțuri ale pământului; tuturor raselor, neamurilor (în original, „kindred,” n.tr.), și limbilor. Dumnezeu mi-a arătat că culoarea pielii nu este importantă(,) când eu văd oameni eu doar văd (posibil și, mă uit să văd, n.tr.) dacă ei sunt ROȘII, acoperiți în Sângele vărsat al lui YAHUSHUA Ha MASHIACH! AL NOSTRU YAHUSHUA MESIA! Eu am fost aleasă să fiu pastor peste multe biserici.

Vă rog rugați-vă pentru mine că eu voi auzi mereu (sau, ca eu mereu să aud, n.tr.) vocea DOMNULUI și MÂNTUITORULUI nostru YAHUSHUA Ha MASHIACH și că voi face (sau, să fac, n.tr.) voia LUI perfectă, împlinind (sau, îndeplinind, sau, realizând; „accomplish,” n.tr.) (lucrurile, n.tr.) pentru care EL m-a creat. Mie mi-a fost spus că eu niciodată nu pot renunța la (sau, preda; în original, „lay down,” n.tr.) această Parohie (sau, activitate de evanghelizare; „Ministry,” n.tr.) căci ea este identitatea mea, cine (tradus literal; sau, ceea ce, n.tr.) sunt eu este un vas spart (de-)al DUMNEZEULUI YAHUVEH dar (posibil, în același timp, sau, și, n.tr.) o războinică măreață pentru YAHUSHUA Ha MASHIACH (YAHUSHUA MESIA) Apostol Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu).
[email protected]

De Ce Mă Numesc (pe Mine Însămi)
Rev. (Reverend, n.tr.) Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu)
(pentru că acesta este NUMELE meu!)


Acestea sunt întrebări și răspunsuri pentru cei (sau, oamenii, n.tr.) care au vrut să știe, și le este frică să întrebe. Eu le postez pe site-ul web. Cineva chiar mi-a scris și mi-a pus TOATE aceste întrebări, el nu voia (sau, refuza, n.tr.) să posteze profețiile până nu primea răspunsurile. SFÂNTUL DUH l-a convins. Oricum, el mai târziu le-a dat jos de pe site.

El a spus că eu nu trebuia (sau, nu eram menită, n.tr.) să fiu pe internet, numai individual cu oamenii (sau, în bază individuală, cu fiecare în parte, n.tr.). Dar eu fac acest lucru în AMBELE moduri după cum (posibil și, pentru că, n.tr.) BUNUL DOMN mi-a poruncit. El va fi răspunzător către DOMNUL pentru atitudinea lui neiubitoare, așa cum eu sunt trasă la răspundere pentru că l-am iertat, de aceea i-am șters numele pentru a dovedi acest lucru.

YAHUSHUA fie lăudat! Cel puțin 3 oameni în acea zi, parohii cu site-uri mari (sau, site-uri parohii mari, n.tr.), mi-au scris și au spus că SFÂNTUL DUH a spus să le postez Profețiile oamenilor (sau, pentru oameni, n.tr.)! Ceea ce dușmanul a intenționat pentru (sau, spre, n.tr.) RĂU, YAHUSHUA a întors invers pentru (sau, spre, n.tr.) BINE!

Chiar și aceste întrebări care mă rănesc (posibil și, m-au rănit, n.tr.), acum eu am un scop pentru care să le răspund. YAHUSHUA NU irosește (sau, risipește, n.tr.) niciun lucru sau pe nimeni! Binecuvântat fie NUMELE DOMNULUI!

Prima lui întrebare a fost despre numele meu de familie. Este într-adevăr Elijah (în Limba Engleză înseamnă Ilie, n.tr.) prin naștere sau căsătorie, sau este un nume luat (posibil, pe care să și-l fi ales Elisabeth însăși, n.tr.)? Răspuns – Este numele tatălui meu pământesc (sau, biologic, n.tr.)! (nume de fată)

2. A doua întrebare este despre mândrie. Te afectează (precum o boală; sau, îți face necazuri; în original, „are you afflicted by,” n.tr.) spiritul (sau, duhul, n.tr.) mândriei în viața ta? Te-a condus dușmanul să te străduiești pentru mai mult(e) decât te-a chemat Domnul să faci? În acest moment conduci tu cu DUHUL LUI SFÂNT Care îți spune ce să faci? Vor spune ei (posibil, oamenii, n.tr.) că aceasta este de la DOMNUL, sau de la tine?

DACĂ mi-ați citit mărturia, ați văzut că NU am (nicio, n.tr.) mândrie. Eu sunt mai puțin decât NIMIC și unica valoare pe care eu o am este SFÂNTUL DUH Care folosește acest vas de lut pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) lui YAHUSHUA Ha MASHIACH. Eu am suferit mult, și încă o fac, căci DUMNEZEU a spus, dacă suferința nu ar fi fost MARE (sau, însemnată, sau, grozavă, sau, importantă; în original, „GREAT,” n.tr.) această parohie NU ar fi MARE (sau, însemnată, sau, grozavă, sau, importantă, n.tr.)!

EL folosește acest vas de lut, cu atâtea răni și crăpături, pe care lumea a încercat să-l arunce afară și să-l eticheteze GUNOI! Dar YAHUSHUA ia acest vas când există atât de multe care arată mai bine, (care sunt, n.tr.) mai înalt educate, mai calificate, și totuși FOLOSEȘTE acest vas pentru a-ȘI turna ungerea SA către (posibil și, pentru, n.tr.) oameni și a NU irosi o (sau, nicio singură, n.tr.) picătură! Doar pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) (doar a, n.tr.) lui YAHUSHUA Ha MASHIACH!

Ungerea vine (sau, survine, sau, este creată, n.tr.) de la urcior și niciodată nu iese din crăpături ci din gura singurului urcior, căci CEL Ce toarnă ungerea în mine este capabil (tradus literal; sau, poate, n.tr.) să o cuprindă în vas (vag în original; posibil și, poate cuprinde vasul, sau, poate să fie (EL ÎNSUȘI) cuprins în vas, n.tr.), și capabil (sau, poate, n.tr.) s-o toarne afară din acest vas, pentru că EL ESTE DUMNEZEU ATOTPUTERNIC și în slăbiciunea mea puterea LUI este manifestată (sau, arătată, sau, făcută vizibilă, sau, emanată, n.tr.).

Oameni, realizați că NU de la mine, ci de la SFÂNTUL DUH apar (sau, survin, sau, sunt create, n.tr.) aceste daruri. Pe măsură ce (sau, când, n.tr.) YAH mă folosește pe mine, EL dovedește că EL poate folosi pe ORICINE care renunță la (sau, se cedează sau supune pe, n.tr.) sine (în original, „yields themselves,” n.tr.) pentru a fi FOLOSIT(Ă) (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.) pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) lui YAHUSHUA! YAHUSHUA mă folosește pe mine și proclamă din mine, pentru că EL alege să facă acest lucru, (din, n.tr.) Niciun alt motiv. Eu sunt copilul LUI, mântuit cu SÂNGELE LUI ca oricine altcineva.

Există un preț mare de plătit pentru ungere. Cu cât mai mare (sau, mai importantă, sau, mai grozavă, sau, mai însemnată; în original, „greater,” n.tr.) ungerea cu atât mai mare (sau, important, sau, însemnat, sau, grozav, n.tr.) prețul. Slujitorul NU este mai mare (sau, important, sau, însemnat, sau, grozav, n.tr.) decât Stăpânul lui sau ei, YAHUSHUA Ha MASHIACH.

Această mărturie este blândă (sau, îmblânzită, n.tr.), comparativ cu ceea ce este lăsat nevorbit și într-o zi va fi scris pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) lui YAHUSHUA și astfel încât alții să vadă că eu umblu în pantofii (sau, pe căile, n.tr.) multor oameni (expresie Americană; sau, mă confrunt cu situațiile de viață cu care se confruntă mulți alții, n.tr.), (în, sau, pe care, n.tr.) puțini pastori au umblat. Eu nu mi-aș dori viața mea nici celui mai rău dușman al meu, cu excepția mântuirii (posibil și, de a fi spre mântuire, n.tr.) și de a fi folosită de la (sau, din partea lui, n.tr.) DUMNEZEU să le predic mulțimilor, nu a fost o viață Fericită. (puțini știu asta)

A fost profețit că CELE MAI BUNE (lucruri, n.tr.) sunt ÎNCĂ PE DRUM (sau, stau să vină, n.tr.)! De unde eu am cunoscut ce este mai rău într-un fost soț, voi cunoaște ce este mai BUN!

De asemenea și acelor întrebări, „Te-a condus dușmanul să te străduiești pentru mai mult decât te-a chemat să faci DOMNUL?” Din nou, în acest moment conduci tu cu SFÂNTUL LUI DUH Care îți spune ce să faci? Vor spune ei (sau, oamenii, n.tr.) că aceasta este de la DOMNUL, sau de la tine?” A fost profețit că eu doar (posibil și, de-abia, n.tr.) am început să fac ceea ce SFÂNTUL DUH a confirmat că eu sunt hirotonisită (sau, orânduită, sau, predestinată; același cuvânt este folosit în Limba Engleză pentru hirotonisirea preoților; „ordain,” n.tr.) să fac. Eu sunt recunoscătoare că rar mă acuză cineva că vorbesc aceste cuvinte din (sau, de la, n.tr.) CARNE (sau, trup, sau, partea materială a ființei; „flesh,” n.tr.), căci eu știu că nu aș putea vorbi astfel de cuvinte.

Ele (posibil, Cuvintele Profetice, n.tr.) au ungerea SFÂNTULUI DUH asupra lor, și Oamenii recunosc (acest lucru, n.tr.). Eu recunosc (acest lucru, n.tr.), și mă smeresc să fiu (sau, că sunt, n.tr.) folosită astfel. Acum mulți ani eu am vorbit și a fost profețit prin credință (în original, „it was prophesized by faith,” n.tr.) că Profețiile urmau să fie (sau, vor fi, n.tr.) traduse în multe limbi diferite. Acest lucru s-a înfăptuit (în original, „has come to pass,” n.tr.)! Ele au fost traduse în 15 limbi diferite! ALELUYAH!!!

Căci(,) din nou(,) de ce m-a ales EL pe mine eu nu am nicio idee. Acest Site al Bisericii (posibil, Biserică în sens Biblic, de Trup și Mireasă a lui Hristos, n.tr.) va fi în toate limbile dacă DOMNUL va întârzia (în original, „tarry,” n.tr.) în a veni înapoi (posibil și, va amâna venirea SA, n.tr.). (Acest lucru, n.tr.) a fost confirmat, și dacă voi vreți eu vă pot trimite e-mailul (singular conform originalului, n.tr.) de la alții cu daruri ale SFÂNTULUI DUH, că eu am o Înaltă chemare pe viața mea și aceea a unui Apostol inclusiv profet. Da(,) eu știu că lumea mă numește profetesă, dar SFÂNTUL DUH NU vede genul (sau, sexul; în original, „gender,” n.tr.), doar cine este dispus(ă) (sau, voitor/voitoare; în original, „willing,” n.tr.) să fie folosit(ă) pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) lui YAHUSHUA Ha MASHIACH!

Eu mă smeresc că am fost aleasă pentru această sarcină ca Purtătoare de Cuvânt a lui DUMNEZEU ATOTPUTERNIC. Mulțimi de mărturii de la oameni care aud (posibil și, au auzit, n.tr.) vocea DOMNULUI prin aceste Profeții NU cuvintele mele. Cum ați făcut și voi.

Eu îmi las motivele (sau, motivațiile, n.tr.) DOMNULUI YAHUSHUA pentru a mă reabilita (sau, arăta că acuzațiile la adresa mea sunt false; „vindicate,” n.tr.) pentru că EL știe că eu DOAR caut să-L slujesc pe EL, și să-L venerez pe EL, și să-i conduc pe alții (sau, pe alți oameni, n.tr.) la Unicul DUMNEZEU al Mântuirii! YAHUSHUA Ha MASHIACH al Calvarului (sau, de la Calvar; în original, „of Calvary,” n.tr.)! Cel mai mare (sau, important, n.tr.) țel al meu în viață este să aud „bine făcut slujitorule bun și credincios (sau, loial, sau, fidel, n.tr.) intră acum înăuntru și odihnește-te!” (limbajul original parafrazează versiunea standard în Limba Engleză a Matei 25:21 sau 23; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Bine, sclav bun şi credincios! Pentru că ai fost credincios peste puţine lucruri, te voi pune responsabil peste multe! Intră în bucuria stăpânului tău!,” n.tr.) Lăudați-L pe YAHUSHUA! Eu am o slujbă (în original, „a job,” n.tr.) de făcut totuși și nu voi putea să mă duc acasă până nu termin ceea ce TATI DUMNEZEU a hirotonisit (sau, orânduit, sau, predestinat; în Limba Engleză, același cuvânt denumește și hirotonisirea preoților; în original, „ordained,” n.tr.), și a decretat ca eu să îndeplinesc (sau, împlinesc, sau, realizez, n.tr.) pentru Gloria (sau, Slava, n.tr.) doar a lui YAHUSHUA MASHIACH (singur, n.tr.).

Câteva dintre celelalte întrebări sunt, „Ești un Reverend adevărat? Sau este acest titlu ceva ce tu ți-ai luat asupra ta (fără a-ți fi fost spus s-o faci; posibil și, arogat; „taken (up, n.tr.)on yourself,” n.tr.)? Este titlul de Reverend potrivit pentru un copil al REGELUI? Eu trebuie să știu răspunsul la aceasta (posibil, împreună, n.tr.) cu explicația ta despre modul în care se folosește Cuvântul și de ce ți se aplică ție. Reverend înseamnă Revered (cineva care este respectat; de la verbul „to revere,” a stima profund, între profund respect și venerație, n.tr.), asta încerci tu să fii? Te va separa (sau, te separă, n.tr.) (acest lucru, n.tr.) de copiii lui DUMNEZEU sau te (va, n.tr.) menține unită de ei?”

DA eu sunt un pastor hirotonisit. Pastor internațional, ceea ce înseamnă că sunt licențiată să predic Evanghelia lumii... bineînțeles evitând țările comuniste în afară de cazul în care YAHUSHUA îmi spune altfel.

Eu spun toate acestea fiindu-mi martor DUMNEZEUL pe care ÎL slujesc, și venerez(,) YAHUSHUA Ha MASHIACH al Calvarului și Nazaretului. Eu am luat o licență non-denominațională (care nu i se aplică exclusiv unei confesiuni Creștine, n.tr.) deoarece confesiunile doar separă oamenii... din nou citiți mărturia, ea va răspunde la întrebările voastre. Eu nici măcar nu iau (sau, nu accept, n.tr.) statutul de scutire de taxe (acordat tuturor bisericilor în Statele Unite, n.tr.), pentru că DUMNEZEU nu mă lasă! Guvernul da (sau, vrea, n.tr.) dar DUMNEZEUL pe care eu ÎL slujesc nu (sau, nu vrea, sau, refuză acest lucru, n.tr.)!

Eu depind de Jehovah Jireh (conform Genezei 22:14, numele locului unde Avraam voia să-l sacrifice pe Isaac; „YAHUVEH jireh” înseamnă „YAHUVEH va furniza (nevoilor oamenilor, n.tr.),” „Avraam a numit acel loc ‘DOMNUL va purta de grijă,’ motiv pentru care se spune şi astăzi: „La muntele DOMNULUI i se va purta de grijă,” n.tr.) să-mi fie DOMN și purtător de grijă (sau, Proniator, n.tr.) și EL SINGUR este Cel Care face acest lucru. Eu operez în baza ofrandelor din dragoste, care sunt puține și rare. Oricine care îi dă acestei Parohii primește răsplăți de la DUMNEZEU ATOTPUTERNIC Însuși! Nu de la Guvern!

DOMNUL a spus(,) cu adevărat dacă eu accept acel statut de scutire de taxe(,) atunci aceea va fi singura mea răsplată din punct de vedere financiar. Căci prin faptul de a nu-l lua (sau, accepta, n.tr.), eu îi rămân credincioasă (sau, loială, sau, fidelă, n.tr.) (lucrului, n.tr.) pe care SFÂNTUL DUH l-a vorbit prin mine în Profeții.

Acesta NU este modul în care eu aș face lucrurile, dar (de fapt, n.tr.) aceasta NU este voia mea (sau, modul meu de a face lucrurile; în original, „my way,” n.tr.) ci doar voia lui YAHUSHUA Ha MASHIACH singură este cea care trebuie făcută. Când statutul de scutire de taxe este luat (posibil, revocat de către guvern, n.tr.), eu nu va trebui să mă panichez și să învăț cum să operez (sau, cum se operează, n.tr.) o parohie (sau, activitate de evanghelizare; „ministry,” n.tr.). Fără acesta, eu am (operat parohia, n.tr.) de la început! Contând (sau, sprijinindu-mă, sau, bizuindu-mă; „relying,” n.tr.) pe al meu TATI DUMNEZEU să-mi împlinească toate nevoile conform bogățiilor SALE din Rai.

Fiecare Profeție care îmi este dată mă uluiește pe mine chiar mai mult decât sunteți uluiți TOȚI dintre voi. Mi se spune și a fost confirmat că eu trebuie să adun trupele (în Limba Engleză, același cuvânt desemnează trupele de soldați; „troops,” n.tr.) pe zid. Aceștia sunt 500,000 de Războinici (gen nespecificat în original; atât bărbați cât și femei; „Warriors,” n.tr.) ai Gideonului (posibilă referință la Judecători 6-7, n.tr.) pentru YAHUSHUA Ha MASHIACH! Aceștia sunt războinicii din jurul lumii (gen nespecificat în original, n.tr.).

Eu am avut două vise unul după altul (21 Ianuarie 1997) și apoi un altul. Multă confirmare. Ei (sau, războinicii; gen nespecificat în original – ambele se subînțeleg, n.tr.) vor fi adunați prin acest site al Bisericii și din multe părți diferite ale Lumii. Ceea ce vor trebui ei/ele să îndeplinească (sau, să realizeze, n.tr.) și visul vor fi incluse după (răspunsul la întrebarea, n.tr.) de ce mă numesc pe mine însămi Reverend. Din nou, orice vă trimit eu simțiți-vă liberi să postați dacă așa alegeți.

Viața mea trebuie să fie Sfântă și acceptabilă înaintea DUMNEZEULUI pe care eu ÎL slujesc. Nu poate exista NICIO rușine în această Parohie (explicat anterior; „ministry,” n.tr.), căci eu sunt trasă la răspundere pentru Înalta chemare pe care EL mi-a dat-o. Eu NU am cerut aceasta, eu ÎL întreb pe DUMNEZEU, „de ce eu?”

Atunci mie mi se (re)amintește că EL este OLARUL și eu sunt doar LUTUL, EL mă modelează (în original, „molds,” n.tr.) în modul în care EL vrea și eu NU am niciun cuvânt de spus despre modul în care se face acest lucru. OK(,) citiți de ce mă numesc pe mine însămi Rev. (Reverend, n.tr.) mai jos, căci aceste răspunsuri mi-au venit în timp ce mă rugam dacă ar trebui să continui să țin (titlul de, n.tr.) Rev. înaintea numelui meu. Mă întreb dacă voi ați fi ținut (sau, v-ar fi păsat, n.tr.) să puneți această întrebare dacă eu aș fi fost bărbat și NU femeie.

Numele meu de fată este Elijah (înseamnă Ilie în Limba Engleză, n.tr.), dar oricine poate purta acel nume, uitați-vă la băiatul lui Cher (cântăreață, actriță), ea are un fiu numit Elijah Blue (Ilie Albastru, n.tr.)! Astfel NU numele ci SPIRITUL (sau, DUHUL, n.tr.) din spatele NUMELUI (posibil, este important, n.tr.)! Eu aleg să FOLOSESC numele meu să-I aduc laudă, cinste, și slavă doar lui YAHUSHUA Ha MASHIACH! Să-L slujesc pe EL! Și să-L venerez și să-L pun pe EL primul în tot ceea ce eu fac! Eu port numele pe care tatăl meu pământesc mi l-a dat dar din nou, cum folosesc eu acel nume este mai important, ÎL Slăvesc eu pe YAHUSHUA, sau ÎI aduc rușine?

Eu cred că viața mea Slăvește și înalță NUMELE (posibil, de, n.tr.) deasupra TUTUROR numelor (sau, mai presus de TOATE numele, n.tr.), YAHUSHUA Ha MASHIACH al Calvarului și Nazaretului! Acum cât despre chestionarea voastră despre cine m-a făcut pe mine profet? Citiți Biblia în special FAPTELE APOSTOLILOR și veți vedea că sunt unsă de SFÂNTUL DUH! Acest (lucru, n.tr.) NU este ceva ce face omul! Ci TATĂL DUMNEZEU YAHUVEH îl face! SFÂNTUL DUH mi-a dat ungerea pentru parohie (sau, activitate de evanghelizare; „ministry,” n.tr.) cvintuplă, darurile apostolului (posibil și, apostolice, n.tr.).

Cât despre cine mă numește Rev., acest lucru este pe licența mea de paroh și eu m-am simțit incomod fiind numită Reverend de asemenea până când YAHUSHUA și cu mine am avut o discuție între patru ochi și sinceră (în original, „a heart to heart talk;” literal, discuție de la inimă la inimă, n.tr.), asta este ceea ce înseamnă cuvântul Rev. când eu îl aud sau îl FOLOSESC. Nu-mi pasă care este înțelesul celorlalți (posibil, pe care îl acordă ceilalți, n.tr.), doar ceea ce DOMNUL YAHUSHUA și cu mine știm ce înseamnă.

Îmi este Personal mie, și foarte Sfânt căci îmi (re)amintește de Înalta mea chemare. Eu NU sunt cea (sau, persoana, n.tr.) care este „Revered” (profund stimată și venerată, n.tr.)! DOMNUL YAHUSHUA Ha MASHIACH al CALVARULUI și Nazaretului este singurul pe care eu ÎL Stimez profund, Venerez, slujesc, de Care ascult (sau, Căruia mă supun, n.tr.), pe Care ÎL iubesc, DOMNUL, MÂNTUITORUL și STĂPÂNUL meu! EU STIMEZ PROFUND ȘI VENEREZ (în original, „reverence,” n.tr.) SFÂNTUL SĂU CUVÂNT, ÎNTREGUL SĂU CUVÂNT! Nu îl compromit.

Eu stimez profund și venerez (în original, „reverence,” n.tr.) SÂNGELE SĂU MÂNTUITOR, IZBĂVITOR, VINDECĂTOR, UNS CARE A FOST VĂRSAT PENTRU MINE LA CALVAR! UNGEREA SA, DULCELE SĂU SFÂNT DUH, MÂNGÂIETOAREA MEA ȘI ÎNVĂȚĂTOAREA (MEA) (conform Sfintelor Profeții 89 și 90, de gen feminin, n.tr.). EU ÎL STIMEZ PROFUND ȘI VENEREZ (în original, „reverence,” n.tr.) PE TATĂL DUMNEZEU YAHUVEH! CARE L-A DAT PE UNICUL SĂU FIU NĂSCUT ASTFEL ÎNCÂT EU SĂ POT FI MÂNTUITĂ!

Cuvântul Rev. (Reverend, n.tr.) îmi (re)amintește de asta de fiecare dată când îl scriu, sau îl văd! SFÂNTUL DUH mi-a spus că trebuie să folosesc acest cuvânt și să explic motivul (pentru care o fac, n.tr.) în acest context. Poate că începeți (acum, n.tr.) să înțelegeți. Mulți alți Pastori mi-au scris și mi-au spus mulțumesc! Eu am e-mailurile pentru a dovedi acest lucru. Pentru că ei/ele (gen nespecificat în original, n.tr.) se simțiseră comod (sau, OK; posibil și, că este permis s-o denumească așa; în original, „comfortable,” n.tr.) folosind Rev. și nu știuseră de ce, acum ei/ele știau de ce.

EU ÎL VENEREZ ȘI STIMEZ PROFUND PE YAHUSHUA Ha MASHIACH AL CALVARULUI ȘI NAZARETULUI CARE A VENIT ÎN TRUP ÎN FORMA UNUI BEBELUȘ NĂSCUT DINTR-O FECIOARĂ NUMITĂ MARIA! SINGURUL mijlocitor înaintea DUMNEZEULUI TATĂ YAHUVEH! SINGURUL ADEVĂR, VIAȚA, CALEA SPRE RAI! Acest lucru este ceea ce înseamnă pentru mine (cuvântul Reverend, n.tr.)! Ceva care îmi amintește pe Cine STIMEZ PROFUND ȘI VENEREZ! Dacă alții nu înțeleg este problema lor căci totul este bine cu sufletul meu, și motivațiile (sau, motivele; posibil, ale acțiunilor, n.tr.) mele.

Numele (de, n.tr.) Rev. este pe licența mea de pastor (în original, „minister,” înrudit cu „ministry,” explicat anterior, n.tr.), dar de ce ei (sau, oamenii care au scris licența, n.tr.) au ales să pună acest lucru acolo drept titlu, (posibil, eu nu știu, n.tr.), eu doar știu de ce l-am acceptat! SFÂNTUL DUH mi-a spus să-l accept din toate aceste motive. EA scrie acest lucru prin mine acum. OMUL poate să-mi ia licența de pastor! Dar titlul meu (de, n.tr.) Reverend va rămâne același căci din nou DUMNEZEUL meu mi-a spus ce trebuie acest nume să însemne pentru mine! NU omul.

Cuvântul Reverend dinaintea numelui meu este o ULUITOARE! UMILĂ (sau, SMERITĂ, n.tr.) responsabilitate de a-i face (posibil, convinge, sau, determina, n.tr.) pe alții să ÎL STIMEZE PROFUND ȘI VENEREZE pe același DOMN și MÂNTUITOR pe care ÎL slujesc eu! CEVA CE ÎMI AMINTEȘTE (în original, „a reminder,” n.tr.) pe CINE ÎL SLUJESC eu și STIMEZ PROFUND și VENEREZ și DE CINE ASCULT (sau, Cui mă supun, n.tr.)! Eu nu iau sarcina de a fi pastor cu ușurință (sau, nu tratez acest lucru superficial, n.tr.), sau a purta acel nume Rev. Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu)! SFÂNTUL DUH a spus, „Eu sunt licențiată de om! Hirotonisită (sau, orânduită, sau, predestinată; „ordained,” n.tr.) de DUMNEZEU! YAHUSHUA Ha MASHIACH! DUMNEZEUL TATĂ YAHUVEH, și SFÂNTUL DUH!”

De fiecare dată când văd acest cuvânt REV(,) mi se (re)amintește de a fi hirotonisită (sau, orânduită, n.tr.) și numită, încredințată de DUMNEZEUL TATĂ ATOTPUTERNIC ÎNSUȘI cum (că, n.tr.) eu nu trebuie să-L dezamăgesc pe YAHUSHUA, sau pe oamenii SĂI (posibil și, poporul SĂU; același cuvânt are ambele sensuri în Limba Engleză, „people,” n.tr.).

Cum mi se poruncește și sunt hirotonisită (sau, orânduită, n.tr.) să-i aduc pe cei (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) pierduți la YAHUSHUA, să-I fiu Purtătoare de Cuvânt, și să predic Evanghelia lui YAHUSHUA Ha MASHIACH; cu alte cuvinte, hirotonisită (sau, orânduită, n.tr.) să fac Isaia 61 (citat la sfârșitul textului, n.tr.) și Să-I Hrănesc OILE. A fi Reverend înseamnă a fi un deget pentru a arăta (cu degetul; indica, n.tr.) calea spre UNICUL Care trebuie să fie Stimat profund și Venerat (în original, „Revered,” n.tr.)(,) YAHUSHUA Ha MASHIACH AL CALVARULUI ȘI NAZARETULUI!

Dacă persoana care m-a hirotonisit nu este de acord cu mine(,) ei (expresie Americană; sau, el sau ea, n.tr.) îmi pot (sau, poate, n.tr.) lua licența(,) ea este doar o bucată de hârtie. Dar eu am o chemare mai înaltă(,) eu sunt HIROTONISITĂ (sau, ORÂNDUITĂ, n.tr.) de către DUMNEZEUL TATĂ YAHUVEH și YAHUSHUA unsă de la (posibil, de către, n.tr.) SFÂNTUL DUH, numele Rev. înseamnă, pe Cine eu stimez profund și venerez NU cine sunt eu! În afară de asta, eu am un DUMNEZEU Care depinde (sau, SE bazează pe, n.tr.) mine să fac ceea ce am fost hirotonisită (sau, orânduită, n.tr.) și creată să fac. Acest nume îmi amintește constant de Sfântul apel (diferit de chemare; în original, „the Holy call,” n.tr.) de a le fi Pastor oamenilor LUI, de a-i mângâia și iubi, a-i învăța și a le fi o binecuvântare Oamenilor LUI.

Eu aș putea spune cuvântul Pastor dar eu nu le sunt Pastor tuturor, doar celor la care mă trimite DUMNEZEU... dar Rev. Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu) reprezintă ceva chiar mai mult. Îmi amintește de uluitoarea (sau, impresionanta, sau, minunata; în original, „awesome,” n.tr.) responsabilitate care mi-a fost dată, una Sfântă și eu NU trebuie să-L dezamăgesc pe UNICUL și SINGURUL (tradus literal; expresie Americană; „ONE and ONLY,” n.tr.) pe Care eu ÎL STIMEZ PROFUND ȘI VENEREZ! SFÂNTA TREIME(,) al meu YAHUSHUA Ha MASHIACH al CALVARULUI și NAZARETULUI!

Eu nu sunt nimeni în afară de o păcătoasă mântuită prin harul (posibil și, mila, sau, îndurarea; în original, „grace,” n.tr.) și SÂNGELE CELUI pe Care eu ÎL STIMEZ PROFUND și VENEREZ! Alții se pot simți ofensați din cauza acestui titlu dar eu fac ceea ce SFÂNTUL DUH mi-a spus să fac. Asta este problema lor, nu a mea. A mea este SĂ ASCULT (sau, SĂ MĂ SUPUN, n.tr.) și să fiu trasă la răspundere pentru ceea ce eu știu.

Acum, lăsați SFÂNTUL DUH să confirme în voi dacă acestea ar fi (tradus literal; posibil și, sunt, n.tr.) doar simple cuvinte sau adevărul. Eu ÎL voi lăsa pe DUMNEZEU să mă reabiliteze (sau, să dovedească faptul că acuzațiile la adresa mea sunt false, n.tr.) dacă EL alege astfel în ochiii voștri. Eu voi rămâne Rev. Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu) oricum (ar fi, n.tr.). Anunțați-mă ce decideți.

Vă rog recitiți Profețiile și uitați că o femeie vi (le-a, n.tr.) dat, și în loc de aceasta auziți Spiritul (sau, Duhul, n.tr.) DOMNULUI vorbind prin cuvinte. Eu sunt doar receptorul (precum cel de telefon; în original, „earpiece,” n.tr.) care aude vocea LUI vorbind prin purtătoarea de cuvânt a SFÂNTULUI DUH (vag în original; posibil și, prin SFÂNTUL DUH, purtătoarea de cuvânt, n.tr.), aud ceea ce DUMNEZEU i-a vorbit spiritului (sau, duhului, n.tr.) meu, și internetul este cablurile (sau, firele; neconcordanță de număr conform originalului, n.tr.) de telefon care duc (acest lucru, n.tr.) la oameni!

Eu ÎL laud pe YAHUSHUA (pentru, n.tr.) că mi-a fost permis să fiu folosită să adun (sau, strâng, n.tr.) în recolta timpului de sfârșit! Pentru că eu știu cât de mult ÎL Venerez, cât de mult doresc să-I fiu roabă(,) Ajutorul (sau, Ajutor al, n.tr.) LUI (în original, „HIS Helper,” n.tr.) în orice mod pot.

Eu mă rog ca aceasta să fi răspuns la unele din întrebările voastre. Oricine mai are întrebări (sau, vreo întrebare, n.tr.) și (posibil, dacă, n.tr.) mă simt condusă să răspund la ele prin Puterea SFÂNTULUI DUH, eu o voi face. Ioel 2 spune că în timpurile de sfârșit EL va turna DUHUL SĂU peste tot trupul (sau, toată natura materială; tradus literal, toată carnea, „all flesh,” n.tr.), și roabele SALE vor profeți (Ioel 2:28; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „După aceea, / voi turna DUHUL MEU peste orice făptură. / Fiii şi fiicele voastre vor profeţi, / bătrânii voştri vor visa visuri, / iar tinerii voştri vor avea viziuni!” n.tr.)! Eu doar sunt una (sau, pur și simplu sunt doar una, n.tr.) dintre acele roabe. Binecuvântat fie Numele lui al nostru Dulce, Iubitor DOMN YAHUSHUA Ha MASHIACH! Doar LUI singur fie toată Lauda, Cinstea, și Slava.

TE rog YAHUSHUA folosește aceasta să le aduci pace oamenilor care sunt înconjurați de lupi răi (sau, malefici, n.tr.) în haine de oaie, falși profeți, și păstori răi (sau, malefici, n.tr.)! Dă-le pace în timp ce (sau, pe măsură ce, sau, când, n.tr.) ei (sau, acești oameni; gen nespecificat în original, n.tr.) citesc sau aud aceasta și anunță-i prin SFÂNTUL TĂU DUH că eu NU sunt ca acești Lupi în haine de oaie veniți să devoreze mieii! Eu NU sunt BUNUL PĂSTOR! Nu există DECÂT UNUL (SINGUR, n.tr.)! Eu doar arăt (sau, indic, n.tr.) calea către UNICUL BUN PĂSTOR, Care ești TU YAHUSHUA Ha MASHIACH al Calvarului și Nazaretului! Dar TE rog (sau, ÎȚI cer, n.tr.) să-ȚI lași SPIRITUL (sau, DUHUL, n.tr.) să strălucească (sau, să radieze; „shine forth,” n.tr.) în mine astfel încât oamenii să nu mă vadă pe mine, ci lasă-i (sau, permite-le, n.tr.) să vadă Lumina lui YAHUSHUA Ha MASHIACH în mine.

Eu NU sunt un mic DUMNEZEU! Eu NU voi blasfemia (sau, refuz să blasfemiez, n.tr.) să spun un astfel de lucru precum atât de mulți spun în amvoane acum! Eu sunt doar o păcătoasă mântuită prin har (sau, milă, sau, îndurare; „grace,” n.tr.), NU prin lucrările mele ca să nu se laude niciun om (limbajul original pare să parafrazeze versiunea în Limba Engleză a Efeseni 2:8-9; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă; şi aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui DUMNEZEU; 9 nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni,” n.tr.)! O relație dreaptă (sau, corectă, n.tr.) doar cu TINE (singur, n.tr.), YAHUSHUA, (vag în original; posibil, este singura șansă, n.tr.) că eu voi vedea Raiul sau că oricare dintre NOI (posibil, o vom face, n.tr.)! Ajută-mă să fac toate (lucrurile, n.tr.) pentru care am fost creată și (pe care am fost, n.tr.) hirotonisită (sau, orânduită, n.tr.) să le fac doar pentru LAUDA, CINSTEA, și SLAVA TA YAHUSHUA! În Numele TĂU cer eu acest lucru YAHUSHUA!

Cea mai nouă updatare (a mesajului, n.tr.):

Vă rog rugați-vă că DOMNUL va ridica alți sponsori acestei Parohii și alți parteneri.
Vă rog rugați-vă pentru ca Adevărata Mireasă a lui YAHUSHUA Ha MASHIACH să iasă la iveală (sau, la înaintare, n.tr.).
Vă rog rugați-vă ca dușmanii sfințeniei să se căiască dar dacă ei/ele (gen nespecificat în original, n.tr.) nu o fac, ca ei/ele să fie pentru totdeauna reduși/reduse la tăcere (sau, amuțiți/amuțite, n.tr.).

Dragoste de la un Vas de Lut dar o Măreață Războinică a lui YAHUSHUA Ha MASHIACH! Căci eu NU rezist (sau, susțin (posibil, Credința, sau, aceste valori Creștine, n.tr.), n.tr.) prin tăria (sau, puterea, n.tr.) sau măreția (sau, importanța, n.tr.) mea, ci prin puterea SFÂNTULUI DUH! În Numele lui YAHUSHUA MESIA, Sângele lui YAHUSHUA MESIA este împotriva ta satană!

Apostol și Profet Elisheva Sherrie Elijah (Eliyahu)

Appendix

Isaia 61 – Noua Traducere În Limba Română (NTLR), 2006


61 „DUHUL STĂPÂNULUI DOMN este peste Mine,
căci DOMNUL M-a uns
ca să aduc celor sărmani vestea bună.
EL M-a trimis să-i vindec (conform notelor ediției, sau, să-i bandajez, n.tr.) pe cei cu inima zdrobită,
să vestesc celor captivi eliberarea
şi celor legaţi (conform notelor ediției, sau, celor orbi, n.tr.) – izbăvirea,
2

să vestesc anul de îndurare (conform notelor ediției, „aluzie la anul de veselie sau anul jubiliar, vezi Lev. 25:8-55, an în care sclavii erau eliberaţi, datoriile erau anulate şi fiecare îşi primea înapoi proprietatea pierdută,” n.tr.) al DOMNULUI şi ziua răzbunării DUMNEZEULUI nostru,
să mângâi pe toţi cei ce jelesc,
3
să le ofer celor ce plâng în Sion –
să le ofer coroană în loc de cenuşă,
untdelemnul bucuriei în locul plânsetului,
mantaua laudei în locul duhului mâhnit.
Vor fi numiţi stejari ai dreptăţii,
un sad al DOMNULUI, care să-I arate slava.
4
Ei vor rezidi vechile ruine
şi vor ridica ceea ce a fost devastat în trecut;
vor restaura cetăţile aflate în ruină,
pe acelea care, timp de generaţii, au rămas devastate.
5
Străinii vor rămâne şi vă vor paşte turmele,
iar fiii străinului vă vor fi plugari şi vieri.
6
Voi însă veţi fi chemaţi preoţi ai DOMNULUI,
veţi fi numiţi slujitori ai DUMNEZEULUI nostru;
vă veţi înfrupta din bogăţiile neamurilor
şi vă veţi lăuda cu bogăţiile lor.
7
În locul ruşinii lor, vor primi îndoită porţie
şi în locul ocării, se vor bucura de moştenirea lor.
Astfel, ei vor moşteni o îndoită parte în ţara lor
şi bucuria veşnică va fi a lor.
8
Căci EU, DOMNUL, iubesc dreptatea,
EU urăsc jaful şi nedreptatea;
îi voi răsplăti cu credincioşie
şi voi încheia un legământ veşnic cu ei.
9
Urmaşii (conform notelor ediției, sau, sămânţa, conform notei de la 53:10, n.tr.)
lor vor fi cunoscuţi printre neamuri
şi descendenţii lor printre popoare.
Toţi cei ce-i vor vedea vor recunoaşte
că ei sunt descendenţi care au fost binecuvântaţi de DOMNUL.
10
Sunt copleşit de bucurie în DOMNUL
şi sufletul Meu este plin de veselie în DUMNEZEUL Meu,
căci EL M-a îmbrăcat cu hainele mântuirii şi
M-a acoperit cu mantia dreptăţii
ca pe un mire care se încununează cu o mitră
şi ca pe o mireasă care se împodobeşte cu bijuteriile ei.
11
Căci aşa cum pământul face să răsară vlăstarul
şi aşa cum grădina face să încolţească ceea ce este semănat,
tot aşa STĂPÂNUL DOMN va face ca dreptatea şi lauda
să răsară înaintea tuturor neamurilor.”


ALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE LAST CHANCE MINISTRY

www.amightywind.com  |   www.almightywind.com
Please go to the other if one is off line.

We are Sabbath-Keepers, Not Seventh-Day Adventists
Click Here For More Info

Mailing and Email Addresses


By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5